Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, a négereknek (4 db)

Az igaz, hogy a négereknek nagyon nagy a farkuk? Miért?

Legjobb válasz: Szerintem nem minden négernek van nagy pénisze.Az igaz,hogy a filmekben nagy szerszámú férfiak szerepelnek,de attól még nincs mindegyiknek nagy nemzõszerve.Ez tévhit...

Tudtommal ez a rabszolga idõkre vezethetõ vissza. Négerek voltak a rabszolgák és kereskedtek is velük és mindig a legerösebb, legegézségesebbeket válogatták ki. Igy az évszázadok során szinte a "tökéletes" egyedek párosodtak:D Kiszürödtek a genetikai hulladékok. Da amugy alapból erösebb felépitésüek csontozatilag mint a fehér ember.
Nem tudom miért, de egy felmérés szerint hosszban a négerek, vastagságban az indiánok vezetnek, technikákban az ázsiaiak. Keress rá, google jóbarát.
Szerintem nem minden négernek van nagy pénisze.Az igaz, hogy a filmekben nagy szerszámú férfiak szerepelnek, de attól még nincs mindegyiknek nagy nemzõszerve.Ez tévhit...
Egy különleges vadászteknika miatt, elbújnak egy bokorba elõveszik a nemiszervüket és lefektetik a földre és amikor jön a sas akkor azt hiszi óriáskígyó és le akar csapni rá, ekkor elõugrik a vadász a bokorból és ledöfi a sas a lándzsájával vagy agyonüti a nemiszervével, és a hosszú évek során megnyúlt, hogy ezt a mutatványt végre tudják hajtani...
Genetika. Ezt örökölték az apukájuktól.
Az én párom fekete, neki nagy van, és vastag, és nagyon jó az ágyban :) Láttam már neten olyan feketét akinek nagyon pici volt. Szóval ez se teljesen igaz, de tény hogy nagyobb számban vannak akiknek méretesebb :) 21/L
Ahh utolso valaszolo.:DD ;)) Igaza van am. ;))
nem hiszem
akkor is a többségüknek nagyobb. :) van, akinek 30cm. :D
Vagy olyan sok az az 1 cm ????? Négereknek közt sokall több a nagy farku, de több a kis farku is mint az europaiak között. Így az átlag ugyanott van. "Hazánk fiai átlagosan 16, 51" "Világszerte is csak Fekete-Afrika néhány nemzete (Kongó 17, 93 cm, Ghána 17, 31 cm, Kamerun 16, 67 cm) elõzi be a magyarokat, " http://www.blikk.hu/erotika/europaban-a-magyar-ferfiak-meret..

Az igaz, hogy a fehér lányok között egy sem képes ellenállni egy néger csábításának, vagyis, ha bepróbálkozik lányok nálatok egy néger akkor tuti lefeküdtök vele minimum vagy akár jártok is?

Neten meg sok helyen olvastma, igaz inkább angol nyelven, hogy ha egyszer valaki négerrel van utána nem kell neki többé fehér fiú meg a négerek éltetik sok angol nyelvű oldal is, illetve valamiért azt lehet olvasni mindenfelé, hogy szeretnek a négere férfia keveredni a fehér nőkkel, de nyílván, ha a fehér csajok nem akarnának néger fickót, akkor hiába akarnának anéger fickók fehér csajt, szóval ez valami kölcsönös vonzalom. Tényleg ennyire durva a helyzet, ennyire a néger férfiaké a jövő, ők fogják felcsinálni a fehér lányokat?

Legjobb válasz: egyetértek a négyessel

én voltam feketével, és soha többet.
egyetértek a négyessel
Nem igaz.
Ennyire hülye nem lehetsz kérdezõ.
Már megint te?:DDDDD neeeeee
Érdekes, én sosem olvastam még ilyeneket, szóval nem tudom, hogy van az a "mindenfelé". Leszámítva persze a te kérdéseidet nap nap után. Nem igaz.
Csak az érdekelne, hogy az ilyen égbekiáltó kreténségeket melyik sarokból vasvillázzák össze...
Mi a fenéért van mostanában ennyi négeres kérdés???!!! És ki az aki ekkora baromságot kitalál? -.- Nem, egyértelmûen nem igaz, nálam nem a bõrszín a meghatározó ismerkedésnél. Oké, hogy sok lánynak biztos izgalmasabb, ha olyan pasija lehet aki valamennyire eltér az "átlagtól", de a bõrszín nem garancia arra, hogy az illetõ belsõ értékekben is megfelelõ lesz. 19/L
Ez egy baromság. Nekem volt több fekete barátom - csak barát, szex nem volt. Volt olyan, aki bepróbálkozott, de nem akartam. Én tökéletesen meg vagyok elégedve a fehér férfiakkal is, bár kimondottan tudom élvezni a nagyobb méreteket, de ehhez nem kell fekete pasi. :)
Én ismertem olyan csajt, hogy néger után egy fehérrel se akart lenni. Neki attól kezdve csak fekete dákó kell. Szóval én látok ebben igazságot mivel valós példát tudok.
Ez NEM igaz!! Én személy szerint tuti nem indulnék be egy négertõl sem. Valahogy inkább - félre ne értsétek, semmi bajom velük, nem vagyok rasszista, csak - szexuális értelemben undorodom tõlük. És biztos nem csak én vagyok így vele, úgyhogy a kérdésedre a válasz: nem, és nem is õk fogják "felcsinálni" a fehér lányokat a te szavaiddal élve.:D
Ekkora baromságot! Én is fehér nõ vagyok, és nem feküdnék le egy négerrel, csak mert bepróbálkozik.
Sétálsz az utcán, látsz sok sok szerelmes párt, meg egy néger csókát is a barátnõjével. Ha nap végén megkérdezik, láttál-e valami "nem megszokott" dolgot, tuti a néger csóka ugrik be a barátnõjével :) Ez pusztán a ritkaságból adódik, ez marad meg benned, a többi fel sem tûnik. A legtöbb kérdés ilyen téveszmékbõl alakul itt ki.
nálam már próbálkozott be néger fiú, de haverok maradtunk :D
én is vhogy undorodok tõlük szexuálisan, pedig akivel majdnem, vagyis volt valami, nem is az a koxos afrikai volt, hanem amerikai, meg full kultúrált doki...de nem ment, és félbe hagytam csórikámat :D
Èn biztos, hogy nem!! 15l
Nekem most van tele a tököm a négeres kérdésekkel. Többet látom a kérdéseket mint a négereket.
a debreceni négerezõ?
2-es: Talán ki kellene mozdulnod az utcára és nem a kérdéseket látnád, hanem a négereket. Amíg ti itt szidjátok a talán már régen eltávozott debreceni srácot, addig én már a nyolcadik KÜLÖNBÖZÕ négeres kérdésfeltevõvel haverkodom itt össze az oldalon és osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.
Naponta utazom egyetemre kb 1 órát Budapesten belül. Max hetente látok egyet.
Melyik egyetemre? Egyébként meg a rosszarcúbbak bandákban járnak. Sokáig nem látni egyet sem, aztán felszáll a buszra egyszerre 16 néger. A babakocsikba bele szoktál nézni? Akkor majdnem minden nap látnál kicsi négereket. Õk lesznek majd a gyerekeid osztálytársai. Ha lányod lesz, akkor õk csinálják majd fel õt. Mert nehogy azt hidd, hogy majd a nevelésed sokat jelent, amikor a média, a közoktatás és társadalom nagy része támogatja a fajkeveredést.
elte-ttk, ott nem szoktak lenni. Babakocsikba nem szoktam nézni, azért kár lenne ennyire eltúlozni a helyzetet. Magyarország nem célország számukra, nyugatra sokkal érdemesebb menniük. Egyébként pedig köszönöm hogy aggódsz a lányom sorsáért(barátnõm sincs, nemhogy feleségem), de inkább törõdj valami mással.

Az igaz hogy a négerek utálják a cigányokat?

Valahol olvasta, de csak ennyit, érdekelne hogy igaz e.

Legjobb válasz: ezen mit nem értesz? a cigányokat mindenki utálja..

ezen mit nem értesz? a cigányokat mindenki utálja..
En fekete vagyok, de engem szüleim, csaladom arra, tanitottak, hogy ket fele ember letezik. A jo es a rossz. szerintem ne iteljunk borszin vagy esetleg faj utan.
Én ezt a napiszaron olvastam az egyik kommentben. Egyébként mindenki utálja ezt az alsóbbrendû fajt.
nekem egy néger mondta a buszon, hogy utálja a cigányokat, mert tolvajok, nem akarnak dolgozni, és késsel ki akarták rabolni a keletiben. de ez csak egy néger, ebbõl nem vonnék le messzemenõ következtetést. lehet sok néger azt sem tudja, kik a cigányok.
Nekem egy néger ismerõsöm mesélte, hogy kirabolták a cigányok meg lebüdösniggerezték. Akkor most ki is a büdös, aki este ki mer menni az utcára, vagy aki késsel másokra támad, hogy megszerezze a pénzét és a mobilját?
Szerintem is mindenki utálja õket. Aki pedig védi õket, az nem él közös lakóházban velük, nem utazik egy buszon velük, és az vigyen haza egyet, hogy jobban megismerhesse.
Nem csak a négerek utálják...
vannak fekete haverjaim és közülök sokan utálják õket... de van akinek semmi baja velük.
Nem a bõrszínük miatt utáljuk a cigányokat, hanem mert kihasználják a magyarokat, megverik, meglopják, megölik õket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!