Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, a maximális gyed (2 db)

igen
"maximálisan igaz, sõt, ha nem kéred a családit, akkor kevesebbet kapsz, mint eddig!Egy gyerek családija+adójóváírás egyenlõ azzal, amit eddig kaptunk max. gyedként! " Ez NEM IGAZ. Az eddigi max. gyed (102.900 Ft) egy gyerek mellett kézbe 86.000 Ft volt, ugyanez a gyed most a családi+adójóváirással kézbe 92.600 Ft. Az ÚJ max. gyed (109.200 Ft) pedig, amirõl itt beszélünk, az egy gyerekkel 98.191 Ft. Tehát a tavalyi pénznél 12.000 Ft-tal több.
Igen, az ÚJ maximális gyedé. Tehát 109.200 Ft-é pont arra elég, tehát negy gyerkekkel nem kell adót fizetni (azaz kell, 89 Ft-ot...)
maximálisan igaz, sõt, ha nem kéred a családit, akkor kevesebbet kapsz, mint eddig!Egy gyerek családija+adójóváírás egyenlõ azzal, amit eddig kaptunk max. gyedként!
Szia, a 14:00-ás válaszoló vagyok.Azért mertem leírni mindezt, mert az Apeh-ba mentem be a férjem és az én keresetemet bemondva mondták azt, hogy osszuk meg a kedvezményt (2 kedvezményezett gyerek esetén) és kiszámolták, hogy így is 85 Eft-ot kapok.Akkor nekem rosszat mondtak????ezesetben bocsánatot kérek és én leszek a legboldogabb, ha így van, ahogy leírtad kedves elõzõ válaszoló!
Hogy neked mit mondtak, én nem tudom. Hogy mennyi a gyeded és a férjed fizetése, azt se tudom. Én leirtam a tényeket.

Az igaz, hogy a maximális gyed jár annak, aki egyedülálló szülő és nem kap gyerektartást a baba után?

Legjobb válasz: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyerta.. Itt mindent megtalálsz a GYEDrõl.Ha mégsincs benne olyan,ami irányt mutathat neked,akkor menj be a területileg illetékes TBhez,és kérdezd meg tõlük,hogy van-e ilyen.(Szerintem nincs,de nem ismerem betéve a jogszabályt.)

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyerta.. Itt mindent megtalálsz a GYEDrõl.Ha mégsincs benne olyan, ami irányt mutathat neked, akkor menj be a területileg illetékes TBhez, és kérdezd meg tõlük, hogy van-e ilyen.(Szerintem nincs, de nem ismerem betéve a jogszabályt.)
Szia! Nem, nem igaz sajnos. A gyerektartás pedig a gyereknek jár, arra az apa kötelezhetõ. Másfajta segélyeket lehet igényelni, érdeklõdj a területileg illetékes szerveknél, hogy mire vagy jogosult. Kiemelt családi pótlékra biztosan. Sok szerencsét, üdv
Azt nem írtad, hogy megszületett-e már a baba. Jogosult vagy egyszeri anyaságira, a t-gyást és a gyedet pedig a fizetésedbõl számítják ki. Amihez szükséges a szülést megelõzõ 2 éves munkaviszony. Üdv, elõzõ válaszoló.
Azt hiszem, hogy ezt születés elõtt kellett volna a könyvelõvel eggyeztetni, de egy telefont megér.Nekem egyik ismerõsömék eljátszották, hogy apuka lelépett és õ megkapta a pici most 1.5 éves talán nem változott azóta semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Már megszületett, fél éves. Három hónapja az apa elérhetetlen, tartózkodási helye ismeretlen (külföld, de EU), így be sem lehet idézni tárgyalásra. Csak valamelyik régebbi válaszban olvastam, hogy állítólag ilyen esetben jár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!