Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, a kisfiús (5 db)

Nektek mik a tapasztalaitok? Egy kisfiús alkatú, bájos, kölyökképű felnőtt srác milyen lányoknál esélyes igazán? Adjatok tanácsot, már unom, hogy senki sem hiszi el az igazi koromat!

Legjobb válasz: Hát, ennyibõl nem igazán lehet megmondani, max fénykép alapján. De teljesen szubjektív szerintem, hogy kinek mi jön be és mi az ideálja. Egyébként engem is mindig fiatalabbnak néznek, igaz, én lány vagyok. De örülök neki, jobb, mintha öregítenének már 24 évesen :)

Hát, ennyibõl nem igazán lehet megmondani, max fénykép alapján. De teljesen szubjektív szerintem, hogy kinek mi jön be és mi az ideálja. Egyébként engem is mindig fiatalabbnak néznek, igaz, én lány vagyok. De örülök neki, jobb, mintha öregítenének már 24 évesen :)
Ugyanaz a probléma, szintén 24 évesen. Én mondjuk nem írnék magamról ilyet, hogy bájos.

Az igaz, hogy a kisfiús terhessegnél az arc megszépul, kitisztul. A kislánynál pedig foltosabb, csúnyább lessz?

Merthogy a kislány elveszi az anyja szépségét?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez nem igaz, én kislányt várok, de az arcom ennyire tiszta és szép még soha nem volt, még a kozmetikusom is elcsodálkozott. Egyébként nemcsak az arcom, de a hajam is sokkal szebb lett. Üdv. 33. hetes kismama

Szia! Szerintem ez nem igaz, én kislányt várok, de az arcom ennyire tiszta és szép még soha nem volt, még a kozmetikusom is elcsodálkozott. Egyébként nemcsak az arcom, de a hajam is sokkal szebb lett. Üdv. 33. hetes kismama
SZIA, NEKEM HOLNAP LESZ 4 ÉVES A KISLÁNYOM, ÉS NEKEM OLYAN PATTANÁSOS VOLT AZ ARCOM, A VÁLLAM MEG A MELLKASOM, HOGY MÉG... SZOPTATÁS UTÁN ELMÚLT. PEDIG TERHESSÉG ELÕTT NEM VOLTAM ILYEN RAGYÁS. MÁR SZINTE FÁJT IS, MINTHA KELÉSEK LETTEK VOLNA... :) A BARÁTNÕM MEG KISFIÚT VÁR, DE NEKI OLYAN SZÉP LETT A BÕRE... BÁR SZERINTEM EZ SZERVEZETTÕL FÜGG, HOGY A TERHESSÉG HATÁSÁRA MENNYIRE BORUL FEL A HORMON HÁZTARTÁSOD...
Kislányt várok és szebb vagyok mint valaha, semmi folt gyönyürû arcbõr. 28 hetes kismama
Nekem is foltos lett az arcom, de nem tudom mit várok :) )) 26 hetes kismami
én kisfiút várok és elég foltos lett az arc bõrõm :(
én halottam ilyet, hogy aki kisfiút vár annak pattanásosabb lesz az arca. van egy ismerõsöm és neki tényleg csúnya lett a bõre és kisfiút vár. Én is kisfiút várok és még soha nem volt ilyen tiszta a bõröm. 29 hetes kismama
Már bocs , de ekkora hülyeséget még nem hallottam!!!!!
Szia! Én kisfiút várok, a barátnõm kislányt. Mindkettõnk arcbõre szebb lett szerintem a terhesség alatt. Szóval nem igaz ez a teória szerintem.
Nekem nem nagyon változott a bõröm állapota, pedig egy kislány van a pociban.
Szia.Ez nem igaz.Az elsõ terhességemnél nagyon szépen kitisztult az arcom, mondhatnám baba bõröm volt:) most pedig ugy nézek ki, hogy azt jobb nem is részletezni.És mindkét gyerkõc fiú. 26hetes kismama
ez csak hiedelem, de amugy én is kislányt várok, viszont nekem rettenetesen csúnya lett a bõröm, valószínû, h a sok hormontól.
Babona. Nekem kislányom lesz, de amióta terhes vagyok, szép a bõröm, nem vagyok pattanásos, mittesszeres stb. :)

Szerintetek igaz lehet, hogy már voltak az életemben olyan 13-16 év körüli tini csajok, akiknek annak ellenére bejöttem külsőre, hogy a legtöbb tini meg felnőtt lány szerint is ronda vagyok és csak röhögni tudnak a nyomi, kisfiús vonásaimat látva?

Vagy inkább észre sem vesznek úgy a legtöbb esetben, sőt embernek sem néz a legtöbb lány, de mégis néha volt olyan, hogy például buszon nagyon szeemzett velem lány vagy úgy a szeme sarkából engem nézett és észrevettem. Sőt még fordultak már utánam is lányok, ráadásul nem is csúnya lányok. Egyszer pedig egy csaj odahívott magukhoz, volt ott a legjobb barátnője és pár fiú és azt mondták, hogy tetszem a lánynak, de a lány meg megijedt és hát nem is tudtam vele így beszélni sajnos, pedig szívesen megismertem volna, igaz én is elég félénk sárc voltam akkor még, de ma már tudnám kezelni a hasonló szitut.

Legjobb válasz: Igazad van!

Igazad van!
Erre mondják: tipikus lúzer.
nem mondom h értem de igazad van.
saját magadnak mondasz ellen elõször csúnya vagy aztán meg mondod a példákat hogy tetszel a lányoknak
4es. Ezzel nem mond ellent! Antonio Cassano is bélronda ember, mégis egy csomó nõnek tetszik, akiket meg is dugott.


Az ugyanilyen lányok biztos tudnak.
jaja az alacsonyak... én 168 vagyok nekem kizàrò ok ha a pasi alacsonyabb megha nem férfias
Mert nem férfias látványok. Gyerekesek, a normál agyú emberek meg nem vonzódnak a gyerektestben rekedt felnõttekhez, mert nem pedofil hajlamúak. Ez van sajnos.

Igaz, hogy a kisfiúk mindig az anyukájukra hasonlítanak leginkább? Van olyan, hogy mégis inkább az apukájuk vonásait öröklik? Kisfiús anyukák nálatok hogy van?

Legjobb válasz: A fiam tiszta apja, még jó, hogy én szültem, így legalább tuti, hogy én vagyok az anyja :)

A fiam tiszta apja, még jó, hogy én szültem, így legalább tuti, hogy én vagyok az anyja :)
Evolúciós oka van hogy az elsõ gyerek, mindegy fiú-e vagy lány, nagyobbrészt az apára hasonlít. (Persze kivétel itt is akad) Ez régen fontos volt, hogy az apa elismerje az elsõ utódot, és a család együtt maradjon, mert így volt biztosítva az utód túlélése. A többedik gyerekeknél ennek már nem volt akkora jelentõsége.
Nálunk az apjára üt.
Lányom teljesen vegyes.Szemöldöke, nézése apjáé.Szája és álla enyém.Fejformája párom édesapjáé.Arccsontja páromé.Szeme színe párom apjáé, szeme formája pedig én anyámé. Egyik öcsém tiszta apja(anyját én nem ismertem), másik meg vegyes.Harmadik öcsém tiszta anyja, de a füle én apámé.(Elsõ mostohatesó, másik kettõ meg féltesó).Hugom is vegyes, párom szerint rám hasonlít (más az apja mint nekem)
6 honapos koraig ram hasonlitott. Utanna szep lassan jottek elo az apja vonasai..mostmar szegenykemnek csak a kicsit kiallo fulei hasonlitanak ram:) lanytestverem lanya meg fia egy az egyben a tesom. Mintha klonoztatta volna magat..
A fiam, tiszta papa. De annyira, hogy anyós elõkereste a párom 1 éves fényképét, ahogy áll a torta mellett. Megszólalásig a fiam!! A hajszín, a göndör fürtök, a szeme, az arcvonásai. Szinte már félelmetes a hasonlóság.
Mindenki azt mondja, hogy a 13 hónapos fiam teljesen úgy néz ki, mint én. Aztán lehet, hogy nagykorára tiszta apja lesz.
Az én kisfiam (elsõszülött)valóban rám hasonlít, de valójában az én apukámnak a kicsinyített kiadása :) . A barátnõm kisfiam - szintén elsõ baba - az apukája vonásait hordozza.
Szerintem nincs benne logika. Az én fiam egyébként rám hasonlít :)
Elsõ születésekor apukája volt- késõbb egyre inkább én- egyre inkább magamat látom benne. A másdoik fiunk inkább én... 3éves már és még mindig. A 3.fiunk egy igazi kakukktojás- nem tudjuk kire ütött- ha nem látom hogy belõlem jön ki szülés közben (bocs a kifejezésért), és nem kapja meg ott mellettem a karszalagot-akkor másnap a kórházban tutira reklamáltam volna, hogy rossz babát kaptam, és azt hittem volna, hogy elcserélték... :) Persze, ha sokáig mondják mások, akkor talán hasonlít az apukájára, de ez inkább csak bele van magyarázva. :) ) Egyébként imádjuk -tesóival együtt- egy tünemény. :) )))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!