Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, a cickafark tea (3 db)

Az igaz, hogy a cickafark tea segíti a fogamzást? Milyen időközönként kell inni?

Legjobb válasz: A Cickafarkfû tea gyulladáscsökkentõ hatású. Abban az esteben biztos segít, ha egy gyulladás akadályozza a fogantatást!

A Cickafarkfû tea gyulladáscsökkentõ hatású. Abban az esteben biztos segít, ha egy gyulladás akadályozza a fogantatást!
A kérdező hozzászólása: értem! nekem azt mondták, hogy az segíti, de azt nem mondták, hogy csak gyulladás esetém! 6 hónap próbálkozás ugye még nem sok idõ?
A peteérést segíti elõ. A mensi napjától igyál a ciklus közepéig minden nap egy pohárral. A ciklus második felétõl pedig igyál palástfûteát.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...a cickafarkfû és a palástfû is segíti a nõi szerveket, hogy még jobban felkészüljenek a babára. Sok szempontból jó a hatása, minden nõi dologban! Lehet a kettõt fele-fele arányban is keverni. Szerintem napi egy pohár elegendõ. Ez csak egy plussz löket, ártani nem árt.
Hat hónap még nem sok idõ! Sok sikert! (elõzõ válaszoló voltam)
ez nõgyógyász, vagy természet gyógyász?
Ezektõl nem igazán lehet hízni, inkább a peteérést, a sperma minõségét és mennyiségét javítja.1 héten belül többet tudok:-)
A kérdező hozzászólása: Nem hiztál tõle??Én attol is félek nagyon!
Szia!Bár én még sajnos nem tudom, h babás vagyok-e, de azért a maca vibérõl jót tudok mondani.Párom spermaszáma 5 millió volt, majd a maca szedése után egy kontroll során már 62millió!mindketten szedjük, +c-vit+Lícium.Meg kellene próbálni, hátha ...
Pontosan ahogy mondod.
A kérdező hozzászólása: Akkor a cickafark teát csak a mensi után a peteérésig szabad inni???Ha jól értem, s pé után már csak palástfû tea?????
ez nagyban függ attól hogy mi az ami meggátolja a teherbeesést.mert pl:egy pco-nál a létezõ összes gyógynövény beszedésével sem lesz siker.de egy prolaktin eltérésnél akár segíthetnek is ezek a szerek.
az én barátnõm 10éve nem esik teherbe, megpróbálta a macát, 1évig szedte, de semmi.szerintem ennek a kapszulának nem sok köze van a teherbeeséshez.inkább egy nagy alapos kivizsgálás kellene, hormonok, inzulin, pajzsmirigy, stb.
En baratcserje+palastfu cseppek segitsegevel estem teherbe. A Maca vibe-rol meg eddig csak jot hallottam. De ugy tudom, hogy azt mindkettotoknek kell szednie. Szerintem nem tarts a gyogynovenyektol.
A kérdező hozzászólása: Természetesen nõgyogyász dr nõ!Õ is ezt itta, mert nem tudott teherbe esni eddig, az-az Juliusig.Már az elsõ hónap után õ terhes lett, de én mindig féltem az ilyen természetes gyógynõvényektõl vagy nem kell?????
a cickafark teát a ciklus elsõ felében a palástfût pedig a második felében kell inni.
Mi is szedjük a macát a párommal, egyikünk sem hízott, egyáltalán nem befolyásolja az étvágyunkat, ... ellenben az egymás iránti étvágyunkat igen... :-) Egy próbát megér, és ezektõl nem kell félni, csak növény, ártatalan! :-)

Babat szeretnenk es irtam a orvostudakozoba esa doktor ur azt mondta ne igyak teakat, nem ihatok cickafark es palastfu teat? Kinek van igaza?

Legjobb válasz: cickafark tuti kivéve persze ha nem jó a mensesed,de ha már terhes vagy ne ,mert vetélést okozhat:)

cickafark tuti kivéve persze ha nem jó a mensesed, de ha már terhes vagy ne , mert vetélést okozhat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!