Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, 18 (89 db)

Miért járok mindig így? Miért nem tudom megtalálni az igazit? 18/F

Nagyon bánatos vagyok. Tetszett egy lány(17), aki szép, vékony, és eleinte kedves, de amikor sétálni hívtam, azt mondta nem lehet, mert nem kellek neki. Előtte, decemberben is tetszett egy fekete hajú lány(17), vele is kedves voltam,de ő se akart, durva volt velem, kérte, hogy többé ne köszönjek neki. Azelőtt még vagy 5 ilyen volt. Le vagyok törve. Nem tudom, mi a rossz, ha őszinte, kedves, megértő vagyon a lányokkal, mindig a legjobbat akarom nekik.Sohasem bántanék meg egyet sem. Pár hónapot várok, míg sétálni hívom. Így hívom el: Van kedved kicsit sétálni velem? vagy Lenne kedved eljönni sétálni? Nem tudom, mi kell ezeknek a lányoknak. És nem vagyon csúnya, a lányok szerint jól nézek ki, de a csajoknak a durva, csapodár, trágár, kigyúrt fiú kell. Ezek a csitrik nem látják be, hogy mennyi szeretet tudnék nekik adni. Kérem segítsetek.

Legjobb válasz: Azért mert az igazit keresed.Élj szórakozz .majd fogsz találni olyan lányt aki illik hozzád

Azért mert az igazit keresed.Élj szórakozz .majd fogsz találni olyan lányt aki illik hozzád
feküdj a sinelkre, keresztben!
Amikor ilyen jellegû kérdést olvasok tudod mi jut eszembe és min szomorodok el? Itt vagy te aki elvileg egy kedves, õszinte fiú, aki normálisan közeledik a lányokhoz. Na már most vannak azok a lányok akik bunkó módon visszautasítottak. Eredménye, hogy egy idõ után eleged lesz és belekezdesz az általánosításokba, hogy MINDEN lány ilyen meg olyan és felszínesek, csak a pénz érdekli õket stb... stb... Utána hiába fogja mondani neked bárki is, hogy de márpedig ne így gondolkodj, egyik füleden be, másikon ki(tisztelet a kivételnek, akik tudnak változtatni) Habár a kérdésedre nem adtam választ, kérlek.. ne válj olyanná amit fentebb leírtam. Maradj kedves stb.. (remélem olyan vagy amilyennek megírtad) mert komolyan higgy abban, hogy vannak értelmes lányok, akik téged fognak értékelni és nem azokat akik bunkók vagy még sorolhatnám. Ne add fel hisz még fiatal vagy.
Nem kell feladni, max legyél egy kicsit rámenõsebb, ne várj olyan sokat ameddig elhívod õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi megnyugtató válaszokat. Igen, én valóban kedves és hûséges vagyok a lányokkal. És nem általánosítom õket, hanem minden új lánnyal kedves vagyok. :) )
Sztem nagyon cuki vagy..:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)

Szerintetek megfogom talalni enis az igazit? 18 L

Majus 18.an szakitottunk a baratommal de ez mar a 3. szakitasunk,ez mar vegleges...egyetemen van es meg 5 ev van neki es 200 kmre voltunk egymastol sok veszekedes miatt is vege lett..Szerintetek van eselyem hogy egy olyan fiut talaljak aki mellettem van szeret es nem hagy el ? Mostansag olyan nehez...nem vagyok csunya vagy ilyesmi sem bekepzelt..csak tul komoly..nekem o volt az elso komoly baratom 2es fel evet jartunk..nekem 1 kell aki mellettem van nem szorakozas...:( erdelyi vagyok amugy..

Legjobb válasz: Miért ne találnád? Persze garancia csak a halálra van, de semmivel sincs kisebb esélyed mint bárki másnak.

Miért ne találnád? Persze garancia csak a halálra van, de semmivel sincs kisebb esélyed mint bárki másnak.
Semmi esélyed nincs rá
Egyértelmûen 10/10-es nõ vagy: még a határon túl is a magyar nõk a legszebbek, látszik. A másik lány is szép, de te még szebb vagy.
Nem értem, miért problémázol. Semmi okod nincs rá, hogy attól félj, egyedül maradsz.
Elsõnek szerezz egy magyar billentyûzetet. Aztán megtanulhatnál tisztességesen írni-olvasni. Ha ez megvan, akkor már talán lesz elég kitartásod egy komoly kapcsolathoz is.
ez komoly?? te ezerszer csinosabb vagy..
Szerintem te csinosabb vagy sokkal. Mindketten helyesek vagytok, de te azért jobban nézel ki, legalábbis számomra jobban bejössz. :)
Tusnadi vagy? de jo:) en Gyergyoi:) na mindegy... kapsz ha akarsz
A kérdező hozzászólása: Es ez az a lany akivel egyutt van a volt baratom csak facebook cime van. Szerintetek jobb nalam? Oszinten.. http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=166436416748429&se..
A kérdező hozzászólása: Ez vagyok en : http://kepfeltoltes.hu/110607/Gerda__jabb_054__612_x_816__ww..
Persze, hogy találsz partnert, bár most biztosan úgy érzed, hogy nem. De legyél optimista.
Még csak most kezdted el az életet. Plusz pont abban a korban vagy amikor alapból egyszerü az egész. Nem keseregni hanem tenni! Aminek mennie kell hagyd menni, aminek jönnie kell azt pedig engedd be!
Nomeg még fiatal is vagy.
Elég szemét dolog volt tõled kitenni ide az adatlapját (az engedélye nélkül).

Igaz az hogy 18 éven aluliak este 8 után már csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak közterületen?

Most meséli az egyik barátnőm, és szerintem baromira fake, de nem tudom, ebből a kormányból bármit kinézek. (Van ilyen kérdés, de abból nem kaptam választ.)

Legjobb válasz: Pistike holnap tölti a 18. életévét elmegy bulizni 23:58kor találkozik a rendõrrel. Pistike mutasd a személyi igazolványodat-mondja a rendõr Ó biztos úr nem tudnánk várni vele még 3percet? Nem nem igaz bár sokmindenkire ráférne

Pistike holnap tölti a 18. életévét elmegy bulizni 23:58kor találkozik a rendõrrel. Pistike mutasd a személyi igazolványodat-mondja a rendõr Ó biztos úr nem tudnánk várni vele még 3percet? Nem nem igaz bár sokmindenkire ráférne
Igaz, hogy ennek a kérdésnek a félóránként történõ kiírásáért jutalékot fizetnek?
ha elolvasod a kb száz errõl szóló kérdés egy részét, biztos, hogy kapsz választ...egyébként meg nem igaz, ez csak egy tervezet volt, de leszavazták
A kérdező hozzászólása: értem köszi

Igaz-e, hogy az apollo 18 igaz?

Legjobb válasz: igaz hogy igaz.

igaz hogy igaz.
A kérdező hozzászólása: Akkor igaz
A legkevésbé sem.Csak egy hitelesen megrendezett film. Gondold át: 1.Ha igaz lenne azt nem adnák el a mozikban, mert a kormány úgy titkolná hogy soha nem jönnénk rá. De ha nem hiszel nekem a a film végén KIVAN ÍRVA A STÁBLISTA, A RENDEZÕK ÉS AZ IS HOGY KIK JÁTSZOTTÁK AZ "állítólagosan" IGAZ ÛRHAJÓSOKAT. szóval ez csak ez hitelesen megrendezett áldokumentum film

Lézeres szemmûtét? Kb mennyibe kerül? Tényleg megcsinálják már 18 éves korban? AZ igaz, hogy a szem visszaromolhat tõle?

Legjobb válasz: Osztalytarsam 18 eves, neki megcsinaltak. Egy szem 140ezer. O mar teljesen jol lat :) Az utolso kerdesre nem tudom a valaszt bocsi :/

Osztalytarsam 18 eves, neki megcsinaltak. Egy szem 140ezer. O mar teljesen jol lat :) Az utolso kerdesre nem tudom a valaszt bocsi :/
Nem mindenkinél mûködik. Nekem is van egy ismerõsöm, akinek megcsinálták és egy hónap múlva visszaromlott a szeme, de volt rá garancia és még egyszer megcsinálták neki, nem kellett érte külön fizetni, de az után is ugyanúgy visszaromlott. Ismerek olyat is, akinek elsõre nem sikerült, de másodszorra már igen, meg akinek már két éve volt és nem romlott vissza. Szóval a szerencsén is múlik, nem tudhatod elõre, hogy a te szemed hogy fog rá reagálni.
Nálunk mindenkinek meg lett csináltatva a családban, nekem azóta is jó a szemem, a nõvéremnek visszaromlott olyanra, mint volt, de nem csináltatta meg másodszorra, mert nagyon fájt utána a szeme, apukámnak másodszorra sikerült, anyukámnak pedig a második után is visszaromlott. Én ha elõre tudtam volna, hogy ilyen kétesélyes a dolog, nem adok ki rá annyi pénzt, persze mondták, de azt hittem, csak elhanyagolható százalékban fordul elõ, hogy nem jön össze. Hát, most már egyre többmindenkitõl hallottam, hogy nem sikerült neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszaitok ! Nekem a nagynéném csináltatta meg a szemét 40 éves kora felett, de õ azt mondta, hogy nem voltak semmi különös fájdalmai, és vissza se romlott neki, pedig már több éves csináltatta. Szerintem 18 éves koromban én is megcsináltatom.
szerintem ne csináltasd meg 18 évesen, butaság, akkor még fejlõdésben van a szervezet, nem lenne csoda ha visszaromlana. én szerintem egy ilyen beavatkozásba legfiatalabban 25 évesen lehet neki látni, mert ha fejlõdésben van az ember akkor változik egy csomó minden, ez most olyan, mint amikor 15 évesen vesznek neked egy pulóvert mert fázol, de egy idõ után megint fázni fogsz mert kinövöd a pulóvert és újat kell venni, érted az összefüggést.

Július 14-én kezdtem pecsételgetni, de csak 18-án jött meg rendesen. Mikor van peteérés? A pecsételés kezdetétől számoljam a 14 napot, vagy csak az igazi vérzés kezdetétől?

Legjobb válasz: 18. kell számold a ciklust amikor rendesen meg jött. Nekem mindég azt mondja a dokim hogy az az elsõ nap amikor rendes vérzés van.

18. kell számold a ciklust amikor rendesen meg jött. Nekem mindég azt mondja a dokim hogy az az elsõ nap amikor rendes vérzés van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Sokkal okosabb lettem. Az én dokim azt mondta, hogy elmondás alapján nem tudja megítélni, hogy mennyire pecsételés a pecsételés és mikortól ítélem én vérzésnek. Szóval kitét a válaszadás elõl. Úgy látszik a Te orvosod sokkal "értelmesebben" tud válaszolni. Köszönöm, hogy megírtad!

18 évesen korai ha azt érzem hogy megtaláltam az igazit?

5 hónapja ismerem a barátomat és 4 hónapja járunk. Tudom hogy ez furán hangzik de nagyon komolynak érzem a dolgot. Van olyan köztetek aki korán házasodott és tartós kapcsolat lett bel?le?

Legjobb válasz: Mi 17 évesen ismerkedtünk meg, és mindketten éreztük, hogy ez nagyon komoly. Házasság is lett belõle, 5 év után, igaz, még koránt sem vagyunk 50 éves házasok, de pár év lement belõle :P Eddig még mindig nagy a szerelem ;)

Mi 17 évesen ismerkedtünk meg, és mindketten éreztük, hogy ez nagyon komoly. Házasság is lett belõle, 5 év után, igaz, még koránt sem vagyunk 50 éves házasok, de pár év lement belõle :P Eddig még mindig nagy a szerelem ;)
nem korai, az igazit megtalálni nem a kortól függ :) igaz én nem 18 évesen találtam meg, de anyukám 17 volt, mikor megismerte apumat, idén ünneplik a 25. házassági évfordulójukat :) és bizony õk egymásnak az igazi, még ennyi év után is látszik rajtuk :D
Természetes, hogy mindenki az aktuális párjában látja az igazit, kortól függetlenül. Mégsem jelentheti ki az ember a barátjáról/barátnõjérõl, hogy úgyis szétmennek majd...
Szerintem a 4 hónap nagyon kevés egy ilyen komoly döntéshez. Természetes, hogy úgy érzed, örökre, fog tartani (és talán igen...) de azért ezt kétszer is meg kell gondolni. Szerintem elég lehangoló ha valakinek mondjuk 2x kérik meg a kezét, míg egyszer elveszik feleségül... Nem a fiatal kor ellen beszélek mi is 17 évesen jöttünk össze (16 voltam mikor megismertem), de nem jegyeztük el egymást 18 évesen, mert átgondoltuk a helyzetet. Belátható idõn belül nem volt esküvõ, 1 éve voltunk együtt, "gyermekek" voltunk a házassághoz úgyhogy nem bánom. Szerintem várhattok még pár évet, gyûrûvel vagy gyûrû nélkül, végül is mindegy nem? az a lényeg, hogy szeressétek egymást:) Sok boldogságot 21-L
Hát persze hogy úgy érzed hogy Õ az igazi, mivel szerelmes vagy! Jól is van ez így, de még várjatok 1-2 évet az esküvõvel, anélkül is lehettek boldogok együtt. Addig is éljen a vadházasság ;-)

18 éves lány vagyok, még nem volt sohasem barátom. Hol lehetne elkezdeni egyáltalán a dolgot, mármint a "párkeresést"? Vagy inkább várjak és majd eljön az igazi?

Legjobb válasz: Na essünk neki: Igazi nincs. Ne nagyon reméld hogy az elsõvel leszel együtt életed végéig. Hacsak mondjuk nem egy veled egykorú szûz fiúval hoz össze a sors. Próbálkozz ahol csak tudsz. Járj társaságba, fogadd a férfiak közeledését. A netes társkeresés sem ciki.

Na essünk neki: Igazi nincs. Ne nagyon reméld hogy az elsõvel leszel együtt életed végéig. Hacsak mondjuk nem egy veled egykorú szûz fiúval hoz össze a sors. Próbálkozz ahol csak tudsz. Járj társaságba, fogadd a férfiak közeledését. A netes társkeresés sem ciki.
Csak hogy ne unatkozz, nekem is írhatsz :P 19/F
Na látod, kiírtál ide egy kérdést máris páran mondták, hogy írhatsz nekik privit :D Kezdetnek nem rossz... hajrá!
Ahogy írták légy nyitottabb. Nehéz, de más út nem nagyon van , nekem is nehezen megy :S Viszont akár nekem is írhatsz privit :) 21F
Azzal, hogy ezzel az oldalra irtal mar elkezdted:D A legfontosabb dolog, hogy ismerkedj a tapasztalatszerzes miatt, pl kezdhetned azzal, hogy kuldesz 1 privit!:)
Egy cipõben járunk akkor :) 20/f
A kérdező hozzászólása: sajnos társaságba nem járok :S nem is nagyon engednek egy szem lányka vagyok meg nincsenek is olyan barátaim akikkel igazán lehetne. õszintén nem igazán vagyok a nõies ruhák híve, magassarkú még soha nem volt a lábamon (max suliünnepségen) és hát "félek" is kissé az emberektõl (pl nagyon zavarba tudok jönni ha vki rám néz)
Szia! Sztem fölösleges várni, h eljöjjön az igazi. Te is nyugodtan válogathatsz, járj el társaságba amennyit csak tudsz és légy nyitott más eberek felé. A neten is próbálkozhatsz, ott biztosan sok hódolód akadna. Igazából bárhol megismerkedhetsz olyannal aki megfelelõ lenne a számodra. Ha van kedved beszélgetni írj privát e-mailt :)
Legyél nyitott a fiukkal kapcsolatban, ha próbálnak dumálni akkor hagyd õket kibontakozni stb. Külsõre milyen vagy? Lehet hogy tavasszal elkéne kezdened nõiesebben öltöznöd, hogy felkeltsd a srácok érdeklõdését!
Én még mindig várok, a próbálkozok ezzel-azzal nagyon nem jön be...szerintem értelmetlen idõpocsékolás randizgatni fûvel fával, az élet úgyis összehoz azzal akivel kell. 20/L
Nem igaz.
Szerencsére nincs baj a fogammal, de ha mégis lenne, akkor szerintem biztos, hogy kifehérítenék. (Május 9-én leszek 18 éves.)
nekem fehérítették amikor levették a fogszabályzómat. lehettem vagy 14 15 éves
Mosd szódabikarbónával, kemény fejû fogkefével, az ki tudja fehéríteni, és azt olcsón megúszod.
A 15 éves húgomnak is fehérítették már.
A kérdező hozzászólása: nekem a fogorvosom ma mondta h 18 alatt nem fehérítenek, de ezek szerint átvágott. :P most vették le az alsó fogszabályzóm, és nagyon sárgák. pedig naponta 3x mosok fogat + szájvíz..

A 18. heti UH-n vesemedence tágulatot állapítottak meg a babánál. Jártatok már hasonló helyzetben? És az igaz, hogy általában elmúlik még "odabent"?

Legjobb válasz: Szia!Nálunk is ez volt,de a doki azt mondta hogy elmúlik,meg úgy is figyelik a következõ UH-on.Engem megnyugtatott az orvos,és igaza lett,teljesen egészségesen született meg a fiam.

Szia!Nálunk is ez volt, de a doki azt mondta hogy elmúlik, meg úgy is figyelik a következõ UH-on.Engem megnyugtatott az orvos, és igaza lett, teljesen egészségesen született meg a fiam.
Szia.Nekem a 19-dik héten mindent rendben találtak nála.Utána a 22-dik héten is.Majd 24hetesen elmentünk 4 D-re és ott láttak egy kis tágulatot a veséjében, azt mondta a szonográfus hölgy azért van, mert tele van a hólyagja.Szóval annyira minimális volt, hogy meg sem említették a leletben.Azóta is Hál Istennek minden oké.Mert utána voltunk a 26hetesen is uh-on.28hetes km.
Szia! Az én kisfiamnak bent még nem volt (vagy nem mondták, hogy ne ijesszenek meg), viszont születése utáni uh-n igen, látszott. 3 hósan kellett menni kontrollra, és már nem volt semmi. Ne aggódj, el fog múlni! Judy
szia!nekünk is 18 hetesen látták nála, elküldtek genetikára (3 hét múlva kaptam idõpontot) addigra már kisebb lett, a biztonság kedvéért visszarendeltek egy hónap múlva és addigra felszivódott.Azt mondják álltalában a kisfiúknál szokott lenni és attól lehet hogy még nincsen rendesen kifejlõdve a húgyúti vezetéke és pang a pisije.álltalában születésükre de legkésõbb 1 éves korukra el szokott múlni ha nem fertõzés miatt van.üdv 34 hetes km.
szia. akkor mi vagyunk a rendhagyóak vesetágulatban is. nekünk a 20. heti genetikai UH-n már látszódott a bal veséjén, ezt követõen 2 hetente kontrolláltuk, folyamatosan látszódott, igaz, szerencsére nem nõtt. születése óta 3 havonta járunk ultrahangra, most 10 hónapos, még mindíg ott van. 10 mm fölött tekinthetõ kórosnak a pyelontágulat, kisfiamnak 13 mm volt eddig. most legutóbb már vmivel kisebbet mértünk. általában 1 éves korukra kinövik, addigra felállnak és a gravitáció hatására spontán megszünik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amúgy minimális nálunk, csak 6 mm. azt mondták ne aggódjak. Úgy látom, általában fiúknál fordul, akkor lehet az lesz, mert az meg nem látszódott. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!