Találatok a következő kifejezésre: Az igaz, 1000 (13 db)

Igaz az, hogy 1000 kcal alatti érték is elfogadható, ha az ember folyamatosan sportol mellette? (mert akkor nem lép fel izomveszteség? ! )

Jó lenne tudni. Köszönöm!

Legjobb válasz: Errõl híres az ember. Minél többet edz, annál kevesebbet kell ennie. 1000 kcal, 10 éves gyereknek tetszik lenni? :)

Errõl híres az ember. Minél többet edz, annál kevesebbet kell ennie. 1000 kcal, 10 éves gyereknek tetszik lenni? :)
1000 Kcal akkor sem lenne elég, ha egész nap feküdnél és a plafont bámulnád. Mozgás mellett pláne. Szerintem 1500 alá nem lenne szabad mennie annak, aki nem fekvõbeteg.
ha sportolsz mellette szerintem nem lesz elég 1000kcal
Biztos vagyok benne hogy sportolás mellett, az 1000kcal-nak megfelelõ kaja nem elég. ezt az oldalt nézd meg http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html

Pokerstars on csinaltam egy accot es azt akarom kerdezni, hogy az 1000 amit kapok alapbol az igazi penz?

Legjobb válasz: dehogy igazi..az csak játékpénz,.de ha még soha nem játszottá igazi pénzbe akkor menj az intellipoker oldal ra a bankroll épités topikba.ott kaphatsz ingyen jegyet amivel indulhatsz pénzes játékon

dehogy igazi..az csak játékpénz, .de ha még soha nem játszottá igazi pénzbe akkor menj az intellipoker oldal ra a bankroll épités topikba.ott kaphatsz ingyen jegyet amivel indulhatsz pénzes játékon
play money = jatek penz

Megváltozhatnak az érzéseim a leendő névvel kapcsolatban, ha most nem érzem azt, hogy tényleg 1000%-osan ez számára az igazi?

Nagyon nehezen választottunk nevet az előző két gyereknél is, és most ott tartunk, hogy van egyetlen szóba jöhető név, ami számomra legjobb esetben is: nem rossz, nem rossz, csak hát... értitek remélem. Nem az igazi. Vajon meg fogom szeretni? Vagy csak megszokni? Volt már aki úgy érezte, hogy rosszul döntött?

Legjobb válasz: Szerintem ha hiányérzeted van vele kapcsolatba akkor nem. Mi az a név?

Szerintem ha hiányérzeted van vele kapcsolatba akkor nem. Mi az a név?
Ha 1-2 hét ízlelgetés után is úgy érzed, hogy nem az igazi, akkor gondolkodjatok tovább szerintem is. Nálunk az elsõ két gyereknél a férjem és én is bejelentettünk 1-1 nevet, és éreztük, hogy nem kell tovább válogatnunk. A harmadiknál törtük a fejünket, és sok nevet felsoroltam, a férjem lefikkantotta õket. Az egyikre mondta, hogy nem rossz, de nem érzi, hogy ez az igazi. Elfogadtam, mert tudtam, hogy érti. Végül rábökött a naptárra, és rámondta az egyik névre, hogy ez az... ez jó.. és én abban a percben tudtam, hogy megvan a nevünk. Magyarul hiszek az ilyen megérzésekben. Ha még van idõtök, akkor ne kapkodjatok, nyugodtan válogassatok.
autóban beszélgettünk egyszer a férjemmel, még csak nem is a nevekrõl, és kicsúszott a száján egy név (nem volt sok köze a témához sem). Kb. öt perc hallgatás után rájöttünk, hogy de hát ez lesz a gyerek neve :) )) pedig elõtte is találtunk már neki, de az valahogy soha nem volt az igazi
Nekem is más tetszett, és a férjemnek is. Mind a ketten rosszul voltunk a másikunk ötletétõl, így kiválasztottunk nagy nehezen egy semleges nevet. Hát, már 10 hónapos, de úgy érzem rosszul döntöttünk. Nem illik rá, nem is tetszik. De még mindig jobb, mint a férjem ötlete.
Na hát nálunk ugyanez volt:) ) 1. babának a férjem választott de annyira jól megindokolta meg minden követelményünknek megfelelt - hogy rábólintottam és mivel ez olyan 24 hetes terhes koromban volt így volt idõm megszokni, úgy hívtuk pocakban is stb. így mikor megszületett, elképzelni se tudtam hogy más is lehetne a neve. (plusz fiú nevet nehezebb választani szerintem). Örültem hogy a férjem választotta stb. Így hiába maradt el ez az "1000%os érzés" amit írsz, akkor is úgy éreztem a megfelelõ nevet választottuk. A lányunknál sokáig érlelgettük, rengeteg név volt versenyben, pocakon belül se szóítottuk sehogy csak egy becenéven aminek semmi köze a nevéhez. 37. hétre viszont megvilágosodtam:) ) és szerencsére a férjemnek is megtetszett amit mondtam (egyébként egyáltalán nem is volt a korábbi listáinkon). A harmadik gyereknél viszont egyszerûen nem jött az ihlet, több név kalapban volt de vagy én nem voltam elég lelkes, vagy a férjem vagy egyszerûen csak a "jó elmegy" kategória volt. Aztán végül csak kiválasztottunk 2 nevet direkt ms jellegûeket hogy ha meglátjuk a babát, valamelyik majd csak ráillik:) Végül is nem is az elsõ nevét használjuk, hanem a másodikat mert egyszerûen megszületett, teltek a hetek és az jött a szánkra úgyhogy azt tudom mondani hogy ahogy megszületik a baba megjön az az "érzés" hogy ez vagy az a neve még ha terhesen nem is jött az "isteni sugallat".


Az igaz hogy a második csók 1000× jobb mint az első?

Legjobb válasz: Kíváncsi vagyok, hogy ki találja ki ezeket a 'bölcs' mondásokat? Nekem az elsõ(k) voltak mindig a legjobbak.

Kíváncsi vagyok, hogy ki találja ki ezeket a 'bölcs' mondásokat? Nekem az elsõ(k) voltak mindig a legjobbak.
Látom, te is nézted a Tibor vagyok, de hódítani akarok c. filmet.....Gratula!!!XD Am nekem nem tetszett az elsõ, de amiket most véghez viszek az hmmmm.....hát az naon naon jó, mert már belejöttem!!!:D egy 15éves lány
Nekem az elsõnél ugyanúgy vert a szivem mint a másodiknál, igaz az elsõ elég béna volt de nagyon jó a második jobban ment de nemvolt jobb.
Nem tudom. Lehet mert az elsõt még nem tudod jól csinálni a második meg már jobban megy. De az elsõnél izgatottabb vagy.
Szerintem ez mindenkinél máshogy van. Amikor engem elõször megcsókolt a párom, háááááát, az hihetetlen érzés volt. :) Azóta is mikor eszembe jut elfog az a nagyon jó érzés, pedig ennek már lassan 4 éve. :)
volt egy 1-2 hetes "kapcsolatom". akkor csókoltak meg elõször. utána két évig semmi ilyesmiben nem volt részem. és amikor összejöttem a mostani barátommal, és elõször csókolt meg, az valóban ezerszer jobb volt, mint az elõzõ.
Ez is valami idióta nõi magazinos marhaság? már bocs...
Ezt nem mondanám. Kb. az 50. csók lesz 1000x jobb, addigra belejöttök :)
hát ha mérgezett a 2.dik csókban a rúzs akkor nemigaz. akkor halálos lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát igen! Tibor vagyok, de hódítani akarok = nagyon jó film!
Mindenbõl az elsõ a legemlékezetesebb(és a legbénább...)Ez már csak így van.De gondolj arra, hogy a második csak jobb lehet.:)
Nekem az elsõ annyira jó volt, hogy nem tudom, hogyan lehetne 1000X jobb a többi :-) Ha viszont az elsõ rossz volt, akkor a többi nyilván jobb lesz.
nekem az 1. gázos volt, de a 2./5perccel késöbb >.</ sokkal jobb volt =)
nálam a második sokkal sokkal jobb volt mint az elsõ:)

Az igaz, hogy 1000 magömlés után az ember impotensé válik?

Legjobb válasz: Ekkora marhaságot!!! Ha belegondolok, a páromnak elöttem nagyon sok bnõje volt, meg egyéjszakás kalandjai, össze-vissza szexelt, rengeteget, mi is nagyon sokat szeretkezünk, fogalmam sincs hogy mennyinél tarthatunk de az 500at már biztos elértük... És akkor most belegondolok hogy jobb esetbe is mondjuk 1000szer szexelt, vagy többször... És jééééé, még fel áll neki... És nagyon jó vele. Ugyhogy no para.

Ilyen alapon a legtöbb tinédszer fiu 16-7 éves korára már kiégne. :D
Az utóbbit a fiúk nevében kikérem magunknak! 18-ig simán húznánk! Egyébként nincs ilyen. a korral járhat merevedési zavar és egyéb nyalánkságok, de áltlában mint minden edzésre, erre is igaz, hogy minél többet csinálod, minél jobban, annál tovább bírod...
Ez hülyeség, semmi alapja. Miért pont 1000 lenne? A természetben sose ilyen pontos számok vannak, akár innen is lehet tudni hogy nem igaz..
Ekkora marhaságot!!! Ha belegondolok, a páromnak elöttem nagyon sok bnõje volt, meg egyéjszakás kalandjai, össze-vissza szexelt, rengeteget, mi is nagyon sokat szeretkezünk, fogalmam sincs hogy mennyinél tarthatunk de az 500at már biztos elértük... És akkor most belegondolok hogy jobb esetbe is mondjuk 1000szer szexelt, vagy többször... És jééééé, még fel áll neki... És nagyon jó vele. Ugyhogy no para.
tapasztalatból tanúsíthatom, hogy nem
Igaz, úgy kell kalkulálni hogy csak 999 legyen egy ember életében nehogy 1000 mert akkor sajnos a kukijától elköszönhet... (Dehogy igaz, hogy lehet ilyet elhinni?!)
az váljon azzá, aki ezt kitalálta!!!!
Igen igen , ez természetesen így van!! Nagyon vigyázz, én már sok ilyennel találkoztam!!!!
gondolj bele 1év az 365nap(vagy 366)ha csak napi 1 van akkor...:D
Nem, nem igaz. 1003 magömlés után válik impotenssé, ez tudományos tény...
Sajnos igaz.
Vagy neked lesz prosztatarákod vagy a nõdnek gégerákja, válassz!! Az utóbbit javaslom.
Az elõzõnek: Tényleg rákkeltõ a sperma? Milyen mennyiségben? Elkezdtem aggodni, mert az élettetársam nagyon szereti a natúr franciát végig, én meg rendszeresen megteszem neki és lenyelem, mert azt szereti.
Ez marhaság! Miért válna az ember impotensé, és miért pont ezer után? Megjegyzés: a gyakori magömlés csökkenti a prosztatarák esélyét, mert "kimossa" a prosztatából az ott felgyûlõ mirigyváladékot és benne lévõ rákkeltõ anyagokat.
Igen.
Nem ezer, hanem tízezer! Valamit félre értettél! :) Kölyök koromban még ennyi volt a tévhit! Vagy azóta fejlõdött a tudomány és lejjebb vitték a limitet? Meg az, hogy aki sokat rejszol az nem nõ meg, ráadásul gerincsorvadást is kaphat! :-D
persze, h igaz, be is mondják minden reggel a rádióban :D
Ekkora baromságot, hogy a szenszatrba tudnak kitalálni az emberek..?
A kérdező hozzászólása: jól van na nem kell lehurrogni, csak megkérdeztem , mert itt az oldalon írták, de gondolom akkor az is kamu volt..
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom..de eléggé megilyedtem így hirtelen:S
nemkülönös hogy pont 1000 ez baromság!

Az igaz hogy ha feltöltök egy videót youtubra és 1000-en megnézik azért fizetnek pénzt?

a hülye osztálytársaim mondták hogy fizet a youtube ez ezért kérdeztem ezt

Legjobb válasz: Nem egészen. Ha a fiók jogi állapota jó (nem töltöttél fel korábban jogsértõ tartalmat), és engedélyezed a reklámok megjelenítését, akkor pénzt kapsz abban az esetben ha elég sokan nézték meg a reklámot és összegyûjtötted belõle a havi kifizetési minimumot. Ha nem éred el a havi minimumot, mert nem nézik elegen, akkor nincs pénz. Ha nem nézik a reklámot mert egy normális ember reklámblokkolót használ hogy ne idegesítse magát akkor sincs pénz. Tehát igen, fizet. De nem ebbõl fogsz megélni, ha nincs olyan egyedi tartalmad amit folyamatosan tudsz frissíteni és fejleszteni, ha nincs megfelelõ közeg ami rendszeresen megtekintse, ha nincs százezres nagyságú stabil és folyamatosan nézettséged, akkor abból nem lesz semmi. Ugyanúgy ha egy ezerszer megunt dolgot csinálsz vagy másokat utánzol, például még mindig menõ a gameplay-videó, csak semmit nem ér pénzkereset szempontjából.

Nem egészen. Ha a fiók jogi állapota jó (nem töltöttél fel korábban jogsértõ tartalmat), és engedélyezed a reklámok megjelenítését, akkor pénzt kapsz abban az esetben ha elég sokan nézték meg a reklámot és összegyûjtötted belõle a havi kifizetési minimumot. Ha nem éred el a havi minimumot, mert nem nézik elegen, akkor nincs pénz. Ha nem nézik a reklámot mert egy normális ember reklámblokkolót használ hogy ne idegesítse magát akkor sincs pénz. Tehát igen, fizet. De nem ebbõl fogsz megélni, ha nincs olyan egyedi tartalmad amit folyamatosan tudsz frissíteni és fejleszteni, ha nincs megfelelõ közeg ami rendszeresen megtekintse, ha nincs százezres nagyságú stabil és folyamatosan nézettséged, akkor abból nem lesz semmi. Ugyanúgy ha egy ezerszer megunt dolgot csinálsz vagy másokat utánzol, például még mindig menõ a gameplay-videó, csak semmit nem ér pénzkereset szempontjából.
1000-en? Milliós nézettség felett lehet esetleg érdemi bevételrõl beszélni, ha jól tudom.
Ha nem tudsz Justin Bieber vagy One Direction videókat felrakni jogtisztán, felejtõs a dolog...
Herby, (Dely Péter)az egyil Magyar nézettségi rekorder 4 év alatt közel 40 millió nézõvel (168 ezer feliratkozóval)keres kb havi 130 ezret youtube partnerprogrammal.

Az igaz hogy egy 1000 köbméter térfogatu és és kilenc méternél kisebb ház elbontásához nem kell engedélyt kérni csak be kell jelenteni a hivatalba és ez mennyibe kerül vagy megy ez az egész?

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan, de valami olyasmi van, hogy ha lakóépületnek van nyilvánítva, akkor mindegy mekkora, kell bontási engedély. Ha nem lakóépület, akkor van megadva egy méret, ami alatt engedély nélkül bontható.

Nem tudom pontosan, de valami olyasmi van, hogy ha lakóépületnek van nyilvánítva, akkor mindegy mekkora, kell bontási engedély. Ha nem lakóépület, akkor van megadva egy méret, ami alatt engedély nélkül bontható.
Ez így van, lakóépület bontásának esetében mindig bontási engedélyt kell kérni

Igaz az, hogy ha egy Youtube videóra 1000 címkét teszek, akkor nyerhetek 1000 dollárt és mivel lehet még pénzt szerezni Youtube-on?

Legjobb válasz: Ez valószínûleg nem igaz. Amúgy esetleg még youtube partnerségel tudsz pénzt keresni.

Ez valószínûleg nem igaz. Amúgy esetleg még youtube partnerségel tudsz pénzt keresni.
A kérdező hozzászólása: Az milyen?
SocialBlade keress rá!
Hol hallottad ezt a marhaságot? Nem, nem igaz!

Már kerestem 1000-sze gondolom van egy pár emer aki játszik a transformicével. Keestem az #utilityket de sosem találtam valami igazán jót. Soolnátok nekem egy párr mappot?

A válaszokat elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: akár azt is csinálhatod hogy beírod hogy /room #utility001(pl.:a felhasználóneved) A szám az utility-ben más is lehet. És úgy tudsz pályát váltani hogy ezt írod be: !time (pl.: 01:07) és vársz.

akár azt is csinálhatod hogy beírod hogy /room #utility001(pl.:a felhasználóneved) A szám az utility-ben más is lehet. És úgy tudsz pályát váltani hogy ezt írod be: !time (pl.: 01:07) és vársz.

Curam Duo 1000 mg tablettától múlt péntekre (az 5. napon) csalánkiütéses lett a fél arcom, nagyon csúnya, igaz eleinte nem tudtam mi és sajnos piszkáltam mert viszketett. Pharmavit Calcium 500 mg pezsgőtablettát mennyit ihatok meg rá egy nap?

A tájékoztatóban az állt, hogy feln?ttek: 500-1500 mg. Ha én 3 szemet megiszom egy nap, akkor lehet valami mellékhatás? Hétf?n álltam le az antibiotikummal, de még nem múlt el a kiütés. El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szóval elvileg be lehet venni 3 tablettát egy felnõttnek egy nap, de én arra lennék kíváncsi, hogy okozott-e valakinek ez mellékhatást? (Mert a Curam-hoz visszatérve: ugyanilyen kiütést okozott nekem a Fastum gél is...) Másik: a kálcium pezsgõtabletta tényleg hatásos a csalánkiütésre? Nagyon rossz és viszket is, és nagyon csúnya az arcom (csak az arcomon jött ki), minél hamarabb el kell tüntetnem! Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Szóval elvileg be lehet venni 3 tablettát egy felnõttnek egy nap, de én arra lennék kíváncsi, hogy okozott-e valakinek ez mellékhatást? (Mert a Curam-hoz visszatérve: ugyanilyen kiütést okozott nekem a Fastum gél is...) Másik: a kálcium pezsgõtabletta tényleg hatásos a csalánkiütésre? Nagyon rossz és viszket is, és nagyon csúnya az arcom (csak az arcomon jött ki), minél hamarabb el kell tüntetnem! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Jó mindegy már szinte teljesen elmúlt...
Szia! Örülök, hogy már elmult. A fiaim, és én is használjuk a pezsgõ tblttát, Mi a csalánkiütés erõsségétõl függõen isszuk. Ha nagy fokú a kiütés, 4x2 tblettát is használunk, semmi mellékhatást nem vettünk még észre.
Ezt a kérdést mondjuk nem itt kéne, hanem az orvosnál, aki felírta.
A kérdező hozzászólása: Elsónek: kb. 2-3 napig szedtem napi 3-at, és már szépen levitte, igaz még látszik. Most napi 1-2-õt veszek be, mert kicsit megy tõle a hasam. De mindet beszedem lassacskán. :) Másodiknak: ez vény nélküli, nem az orvos írta fel. És bárki szedheti (kiv. vesebetegek), mivel a kálciumra amúgyis nagy szüksége van a szervezetnek. A patikában adták hogy a kálcium jó az allergiás kiütésre. Én nem szakértõi választ vártam, csak tapasztalatot olyantól, aki már szedte...
Olyan gyógyszerallergia nincs, ami csak a fél arcot érinti máshol keresd az okot, pl kozmetikum, vegyszeres kézzel dörzsölés, stb legjobb békén hagyni, ha viszket Fenistil krém vékonyan kenni
A kérdező hozzászólása: A Fenistil gél pont kifogyott itthon, de mindegy is... A másik hogy vasárnap már a másik felén is kijött... én is ezért nem tudtam mi van. De már biztos hogy csalánkiütés volt és a kalcium segített! :) Köszike neked is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!