Találatok a következő kifejezésre: Az igénylés kb. Mikor (2 db)

Igénylést követően kb. mikor kaptátok meg az egyszeri anyaságit? És a gyest, családit?

Meik megyében laksz?

Legjobb válasz: Szolnok megyei vagyok, mindent személyesen intéztem, nem bíztam a postára. Az egyszeri anyasági talán két hét se volt és megérkezett, a családi pótlék is még abban a hónapban, gyest még nem igényeltem, gyedet a következõ hónapban kaptam meg.

Szolnok megyei vagyok, mindent személyesen intéztem, nem bíztam a postára. Az egyszeri anyasági talán két hét se volt és megérkezett, a családi pótlék is még abban a hónapban, gyest még nem igényeltem, gyedet a következõ hónapban kaptam meg.
Szolnokon intézem, személyesen Ha jól emlékszem keddi napon mentem be, kitöltöttem mindent és mondták, hogy csütörtökön van utalás, szinte azonnal megkaptam az egyszeri anyaságit és a családi pótlékot
Pest megye; anyasági 2 héttel igénylés után, CSP-t a következõ hónapban GYES-t nem igényeltem

Az igénylés után kb. Mikor folyosítják először a gyest, családit, anyaságit?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék,nekem holnap lesz 2 hete,hogy feladtam a papírokat de eddig még semmi.

Erre én is kíváncsi lennék, nekem holnap lesz 2 hete, hogy feladtam a papírokat de eddig még semmi.
Én ugyanezt kérdeztem pár napja, a válaszok között a 2 héttõl a 4 hónapig minden volt. De javaslom, másfél-két hónapra mindenképp számíts...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Azóta én is megtaláltam ezeket a "biztató" válaszokat. Szomorú:(((-csak remélem, hogy gyorsabban megy, már ami a 4 hónapot illeti.
Szia! Én a feladástól számitott egy hónapról hallottam, remélem ez így van, mert a 4 hónap szerintem is kicsit húzós...
Az igénylés napjától számított 30 napon belül folyósítaniuk kell az összeget. Én is most igényeltem a THGYS-t, és ott kérdeztem rá. Aztán, hogy így is lesz-e, az majd kiderül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!