Találatok a következő kifejezésre: Az igénylés kb (6 db)

Én úgy emlékszem hogy nem adnak, de lehet azóta változott.

Ma adtam be az igénylésem a GYES-re és egyszeri anyaságira, kb. mennyi idő múlva kapok pénzt? Tapasztalat?

Legjobb válasz: pff inkább nem mondom......2-3 hónap. Nem normális dolog az biztos hogy pont mikor a legnagyobb szüksége lenne az adózó embereknek az állam segítségére akkor tolnak ki vele a legjobban......azért szorítok!

pff inkább nem mondom......2-3 hónap. Nem normális dolog az biztos hogy pont mikor a legnagyobb szüksége lenne az adózó embereknek az állam segítségére akkor tolnak ki vele a legjobban......azért szorítok!
Nekem az anyasági 2 hét múlva jött. Én tgyást kaptam elõször, most gyedet, de a beadást követõ hónap 3-ig utalják.
Én hétfõi napon adtam be, azon a héten pénteken megkaptam az anyaságit, következõ kedden a gyest. Ha minden rendben van a papírokkal és nem kérnek hiánypótlást kb 3héten belül megkapod, de ezt elmondja az ügyintézõ is, én is annó tõle kérdeztem meg.
Egy hét elteltével megkaptam minden jogosultságot a MÁK-tól.
Én személyesen vittem be az Államkincstárba és mivel rendbe volt minden melléklet két nap múlva a számlámon volt a pénz.
A kérdező hozzászólása: Én is személyesen vittem be és elvileg hiánytalan. Remélem hamar megkapjuk. Köszi a válaszokat!

9 milliós házat néztünk, 1.5 millió az önerő, kb 80. 000-et keresek. Van esély a hiányzó részt felvenni hitelre? És csak pároknak lehet, vagy egyedül elég vagyok az igényléshez? Párom külföldön dolgozik.

Legjobb válasz: Szerintem mostanában esélyed sincs! Eleve kérnek 30% önerõt, ha nem vagy közalkalmazott. A 7,5M 25 évre durván havi 45-50 ezer törlesztõvel számolhatod, a maradék 30e semmire se elég...

Szerintem mostanában esélyed sincs! Eleve kérnek 30% önerõt, ha nem vagy közalkalmazott. A 7, 5M 25 évre durván havi 45-50 ezer törlesztõvel számolhatod, a maradék 30e semmire se elég...
Kész anyagi öngyilkosság ennyi fizetésre ekkora hitelt felvenni.
Nekem is 7.5 M hitelem van és havi 70.000 a törlesztõrészlet!!!!
Szerintem felejtsd el, jóindulatból mondom! Szomorú hogy ilyen fizetések vannak Magyarországon, de ez van sajnos. Még kisebb hitelt sem vennék fel mostanában. Ha valami jelzálog alapon megkapnád, akkor is eladósodáshoz vezetne. Vegyél egy olcsóbbat és majd kicseréled, de azt is jól gondold meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Egyébként nem egyedül fizetném, a párom is jön haza dolgozni.Egyedül nem is gondolnék ilyenre!
Bankja válogatja, hogy mennyi önerõt kérnek. Attól is függ, hogy hol van a ház. Érdeklõdj a bankok ügyfélszolgálatánál! Egyáltalán nem biztos, hogy nem fog összejönni!


Az emeltösszegű családit (beteg gyermek után) az igénylés után kb. mennyi idővel folyósítják?

Kb. 1 hónapja igényeltem, ma meg is kaptam a családit (de se az aktuális havi emelt, se visszamen?leg nem kaptam meg).

Legjobb válasz: Én rá két hétre megkaptam a visszamenölegi 2 havit az aktuálisat meg rendesen a gyessel ahgy szokták!

Én rá két hétre megkaptam a visszamenölegi 2 havit az aktuálisat meg rendesen a gyessel ahgy szokták!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor azt hiszem inkább személyesen megyek be-mert ez a telefonálgatás egy agyrém, fõleg ha fel sem veszik:(

Az igénylés után kb. Mikor folyosítják először a gyest, családit, anyaságit?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék,nekem holnap lesz 2 hete,hogy feladtam a papírokat de eddig még semmi.

Erre én is kíváncsi lennék, nekem holnap lesz 2 hete, hogy feladtam a papírokat de eddig még semmi.
Én ugyanezt kérdeztem pár napja, a válaszok között a 2 héttõl a 4 hónapig minden volt. De javaslom, másfél-két hónapra mindenképp számíts...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Azóta én is megtaláltam ezeket a "biztató" válaszokat. Szomorú:(((-csak remélem, hogy gyorsabban megy, már ami a 4 hónapot illeti.
Szia! Én a feladástól számitott egy hónapról hallottam, remélem ez így van, mert a 4 hónap szerintem is kicsit húzós...
Az igénylés napjától számított 30 napon belül folyósítaniuk kell az összeget. Én is most igényeltem a THGYS-t, és ott kérdeztem rá. Aztán, hogy így is lesz-e, az majd kiderül.

Igénylést követően kb. mikor kaptátok meg az egyszeri anyaságit? És a gyest, családit?

Meik megyében laksz?

Legjobb válasz: Szolnok megyei vagyok, mindent személyesen intéztem, nem bíztam a postára. Az egyszeri anyasági talán két hét se volt és megérkezett, a családi pótlék is még abban a hónapban, gyest még nem igényeltem, gyedet a következõ hónapban kaptam meg.

Szolnok megyei vagyok, mindent személyesen intéztem, nem bíztam a postára. Az egyszeri anyasági talán két hét se volt és megérkezett, a családi pótlék is még abban a hónapban, gyest még nem igényeltem, gyedet a következõ hónapban kaptam meg.
Szolnokon intézem, személyesen Ha jól emlékszem keddi napon mentem be, kitöltöttem mindent és mondták, hogy csütörtökön van utalás, szinte azonnal megkaptam az egyszeri anyaságit és a családi pótlékot
Pest megye; anyasági 2 héttel igénylés után, CSP-t a következõ hónapban GYES-t nem igényeltem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!