Találatok a következő kifejezésre: Az ideglelés film (20 db)

Az Ideglelés filmnek mi a vége?

najó,nem pontosan fogalmaztam.mi értelme a végének?nagyon felidegesített,hogy nem tudtam meg mi lett Joshal,meg a másik hapsival,szerintetek?vagy kérdezzük másképp:hogy fejeznéd be? (és nem,nemigazi a film,miel?tt egy élénk fantáziájú elkezdené...)

Legjobb válasz: ja és mit tudtok az Ideglelés 3-ról?

A kérdező hozzászólása: ja és mit tudtok az Ideglelés 3-ról?
Azt nem láttam. Na a film vége: Ugyebár már csak a csaj maradt, kiakad stb... és elgurul a kamera, sikoly, végefõcím. Ezek szerint a szellem/boszorkány elkapta õt is. Ha realisták akarunk lenni, mondhatnánk, hogy a szereplõk nem eltûntek közben, csak mondjuk eltévedtek az éjjeli pisilés során. Beparáztak és elszöktek. Én nem fejezném be sehogy a filmet, hiszen pont az a célja, hogy bizonytalanságban tartson addig, amíg már el nem hiszed, hogy a boszi volt a ludas.
A történet igaz, de ezeken a felvételeken tényleg színészek vannak. (A létezõ felvételeket nem lehetett filmre vinni.) Én kicsit filmszerûbben és horrorisztikusan csináltam volna. Vérfürdõs véget készítettem volna. Viszont elvileg pont azért nem csinálták úgy, hogy ne ferdítsék el az igazságot, és a végletekig hasonlítson a megtörtént eseményhez. Úgy hallottam, hogy az Ideglelés 3. olyan lesz, hogy vegyítik az elsõ film hangulatát és valóságon alapuló történetét a második film vérengzésével. Többet nem tudok róla.
Sziasztok, énse nagyon értem a végét.Ugye lemegy a pincébe vagy hova a pasas a kamerával a csaj valahol sikongat, és lent a pincébe áll egy pasi, majd egy pillanat múlva elgurul a kamera.Ez most mi?
A kérdező hozzászólása: "A történet igaz, de ezeken a felvételeken tényleg színészek vannak. (A létezõ felvételeket nem lehetett filmre vinni.) " ugyan már, ne akarj ilyen baromsággal etetni.Egyébként meg annyira unalmas volt a film, hogy a végén már muszáj lett volna valaminek történnie.

Mi az ideglelés c. film angol neve? Eredeti neve?

Hol lehet letölteni magyar szinkronnal?

Legjobb válasz: Bár ezt nem kérdezted, de az Ideglelés 2. eredeti címe "Blair Witch: Book of Shadows". :-)

Bár ezt nem kérdezted, de az Ideglelés 2. eredeti címe "Blair Witch: Book of Shadows". :-)

AZ ideglelés csernobilban jò film?

màrmint nem tùl ilyesztö?

Legjobb válasz: Nekem nagyon vegyesek az érzelmeim! Azért kedvelem a horrort, mert nagyon bele tudom élni magam! Ennek a filmnek nem a sztorija az ijesztõ, hanem az, hogy a helyszín, minden, amit elmondanak arról a városról az utolsó szóig igaz!!! Engem ez döbbentett le... Mindenképp ajánlom!!! Szörnyû, hogy mi történt Csernobil környékén anno, emberi ésszel felfoghatatlan! engem emiatt nyomasztott a film, és ez az érzés kissé eltávolított magától a sztoritól! Abszolút nem rossz!!!! Aki szabdalós, véres horrort vár annak csalódás, annak is, aki minden percben halálra rémülõst vár! Teljesen más miatt IJESZTÕ és NYOMASZTÓ!

Nekem nagyon vegyesek az érzelmeim! Azért kedvelem a horrort, mert nagyon bele tudom élni magam! Ennek a filmnek nem a sztorija az ijesztõ, hanem az, hogy a helyszín, minden, amit elmondanak arról a városról az utolsó szóig igaz!!! Engem ez döbbentett le... Mindenképp ajánlom!!! Szörnyû, hogy mi történt Csernobil környékén anno, emberi ésszel felfoghatatlan! engem emiatt nyomasztott a film, és ez az érzés kissé eltávolított magától a sztoritól! Abszolút nem rossz!!!! Aki szabdalós, véres horrort vár annak csalódás, annak is, aki minden percben halálra rémülõst vár! Teljesen más miatt IJESZTÕ és NYOMASZTÓ!
Nem igazán ijesztõ. Bár ez attól is függ, ki mennyire szereti a mûfajt, mennyi horrort látott már. Nekem ez a film nem tetszett és fõleg a sztori miatt.
Kinek mi az ijesztõ. Van, aki megnéz egy gyengébb gyilkolászós filmet, és fél, én meg inkább a pszichó-horroroktól félek. Szóval embere válogatja...
Egyáltalán nem ijesztõ.
Az utolsó fél óra a jó meg a befejezés.2x ijedtem csak meg.Többet vártam tõle de még 1x meg fogom nézni szinkronosan.:D Egy próbát szerintem megér megnézned:)

Elmagyarázná valaki mi az Ideglelés című film lényege?

Szerintem irtó nagy baromság még az is túlzás hogy film címszó alatt elmlítjük.nem is értem azt sem tulajdonképp mi történik velük benne.De érdekelne valami okosabb vélemény.

Legjobb válasz: Bár már rég láttam, de a kedvencem volt kb.13-14 éves koromban, ma már nem hiszem hogy megijednék tõle. Hát ugye a boszorkány elkapta elõször az egyik pasit, és a másik kettõ bement a házba az eltûnt pasi után, rohangáltak le-föl, aztán a csaj megtalálta a haverját a sarokba befelé fordítva (a filmbe mondják is h miért fordította a gyerekeket a sarokba, azt hiszem nem bírta ahogy nézik) majd leesik a kamera és vége, tehát õ is meghalt. Az egésznek az a lényege, hogy mivel nem látod soha a "gonoszt" ezért félsz/félhetsz a filmen.Ízlések és pofonok.

Bár már rég láttam, de a kedvencem volt kb.13-14 éves koromban, ma már nem hiszem hogy megijednék tõle. Hát ugye a boszorkány elkapta elõször az egyik pasit, és a másik kettõ bement a házba az eltûnt pasi után, rohangáltak le-föl, aztán a csaj megtalálta a haverját a sarokba befelé fordítva (a filmbe mondják is h miért fordította a gyerekeket a sarokba, azt hiszem nem bírta ahogy nézik) majd leesik a kamera és vége, tehát õ is meghalt. Az egésznek az a lényege, hogy mivel nem látod soha a "gonoszt" ezért félsz/félhetsz a filmen.Ízlések és pofonok.
az a film egy nagy paradox, tényleg az a félelmetes ha a szörnyet nem probálják meganimáni mert azzal elrontanák, DEVISZONT a blair witch nézése közben már könyörögsz hogy mutassanak már legalább egy árnyékot a falon... én mondjuk elaludtam a közepén :D de arra emléxem hogy rohadtul nem történik benne semmi izgalmas az utolsó 5 percig ahol megtalálják a házat aztán mondom magamban JESZSUS végre egy igazi erdö közepén lévõ parás kégli OMFG aztán látom hogy még kökemény 3 perc van hátra a filmbõl... OMFG2x
Nme egy nagy film, de mondjuk az, hogy nem értetted, az a te hülyeséged...
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondom hogy egyáltalán nem értettem csak sztem nem lett túl jól kitalálva sem a vége sem pedig az ami a film kb 80 %át kiteszi.Szerintem még a magyar amatõr filmeseink is jobbat csinálnának.Maga film nem mond sokat szerintem.
A film lényege nagyon egyszerû! Három fiatal elmegy egy erdõbe, hogy dokumentum filmet forgassanak egy helyi legendáról, miszerint egy boszorkány régebben gyerekeket gyilkolt. De aztán eltévednek, a térképet az egyik srác a folyóba rúgja mert nem igazodik el rajt, na de a csaj állítólag el tudott volna, és ezen nagyon összebalhéznak, de különben is minden. Hisz ez érthetõ, hisz kaja, pia, remény nélkül bolyonganak az erdõben már napok óta. Aztán az egyikük eltûnik, sikoltásokat hallanak, majd egy kis zsákot találnak, melyben benne van az eltûnt srác valamelyik szerve(én nem jöttem rá, hogy mi, de sokan azt mondják, hogy a fogai, de volt aki a fülét mondta), majd jön egy újabb este, és sehogy sem tudnak kitalálni, már többször elmennek egy fatörzs mellett, melyet már vagy hússzor megkerültek. Aztán a végén találnak egy házat, és ismét sikoltásokat hallanak, majd bemennek, de a srác sehol sincs, csak sikoltozás, aztán a csaj a végén megtalálja a hapsit(nem azt aki eltûnt!), a falnak fordulva, mert állítólag a boszorkány mindig falnak fordulva ölte meg a gyereket, mert nem bírta elviselni ha nézik. A legvégén pedig a csaj kamerája leesik a földre, s csak megint csak sikoltozás hallatszik...

Az ideglelés csernobilban című filmnek (angolul:chernobyl diaris) lesz második része vagy csak ez az egy van?

nekem nagyon tetszett a vége eléggé elgondolkodtató de érdekelne,hogy hogyan tovább...legalábbis én ígyvagyok vele

Legjobb válasz: Jelenleg csak ez az egy van.Nem hinném,hogy lesz nagyon folytatása mert a film maga nagyon le lett húzva. Nekem nem tetszett,unalmas volt és nagyon kiszámítható szerintem. Ennél egy sokkal jobb filmet is ki lehetett volna hozni belõle.

Jelenleg csak ez az egy van.Nem hinném, hogy lesz nagyon folytatása mert a film maga nagyon le lett húzva. Nekem nem tetszett, unalmas volt és nagyon kiszámítható szerintem. Ennél egy sokkal jobb filmet is ki lehetett volna hozni belõle.
Nekem maga a történet tetszett, de ahogy megcsinálták az kissê unalmas lett.
A kérdező hozzászólása: igen valahogy nekemis ez a véleméyem a történet maga jó csak kiszámítható..
Szerintem nem lesz második része, az ilyen filmek vagyis a horror filmek általában szarul végzõdnek hasonlóan végzõdött például A jelenés(2012)
Azt halottam, hogy nagyon gagyi volt és ha egy Csernobilos filmre mindenki azt mondja, hogy gagyi akkor inkább ne is legyen 2. része...

Mennyire reális az Ideglelés Csernobilban című film?

Nem a f? cselekményre gondolok, csupán apró részletekre.

Legjobb válasz: Amit az idegenvetetõ mond róla az teljesen reális, annak tényleg utána néztek rendesen. Ellenben azzal ami történik, de errõl szól a film...

Amit az idegenvetetõ mond róla az teljesen reális, annak tényleg utána néztek rendesen. Ellenben azzal ami történik, de errõl szól a film...
Én ugyan nem láttam a filmet, mert még nem jelent meg DVD-n, de az elõzetesét láttam, és az alapján meg kell mondanom, hogy pont az apró részletei, amiket kérdezel, õrült nagy baromságok. Akkor sorjában: Kijevi utazási irodán keresztül hivatalos és teljesen legális útra fizethet be az ember. Sokan 2 napot is eltöltenek a Zónában, mert 1 nap alatt nem tudnak megnézni mindent. Ilyenkor a szállás és étkezés a Zónán belül egy teljesen dekontaminált állomáson van biztosítva. Ezek a videók az ilyen, magánszemélyek számára elérhetõ túráról származnak: http://www.youtube.com/playlist?list=PL9F3BA5E98DDD2675 Ha kíváncsi vagy a Zóna pontos és valós állapotára, akkor nézd meg ezt a magyar dokumentumfilmet: http://cnpp.blog.hu/2009/08/21/csernobil_a_sajat_szemunkkel_.. A mozifilmre visszatérve az elõzetesben van egy rész, amikor a túravezetõ a vízben nyúlkál, és megijeszti vele a turistákat. A valóságban szigorúan tilos a Zónán belül a vízbe nyúlkálni, vagy pl. letenni a felszerelésedet a földre.

Mi értelme van az ideglelés című filmnek?

sziasztok 25 éves vagyok,és tény,hogy az egyik legijeszt?bb film amit valaha láttam,ez legalább nem csak a vérr?l szól,de igazából semmi nem derült ki számomra, mi történt a film végén,hová t?nt Josh? tudom,hogy 2.rész is készült,ez az els? rész folytatása,vagy pedig teljesen mást mutat be a második rész.

Legjobb válasz: Fú, ez a film ez nagy rakás sz.r!

Fú, ez a film ez nagy rakás sz.r!
A kérdező hozzászólása: kérdõjel van a végén:)
hát a horror filmeknek szinte sosincs vége és így úgyérzem értelmét veszti.. az ideglelés 1. része elvileg még valós történeten alapszik, míg a 2. már nem, és nem is azok a szereplõk vannak benne.:S
A kérdező hozzászólása: nem azzal van a bajom, hogy nincs vége, hanem zavaros számomra az egész, tudom hogy a 2 film között nem lehet párhuzamot vonni, de én megteszem:D a paranormal activity is hasonló film, és ott lehet tudni, hogy mi miért történik, de ebben a filmben nem igazán, ki bántja õket az erdõben? mi lett velük szerintem elég hiányos a film.
Éppen ez a zseniális benne. Nem kell mindig mindent megmagyarázni egy filmben.
Számomra a Blair Witch Project nem zseniális, abszolút nem tetszett de elismerem hogy okosan fogták meg mi kell a népnek. Számomra a zseniális horror Stephen King Mist-je vagy Romero Day of the Dead-je

Megnéztem az ideglelés Csernobilban filmet? (lent)

Megnéztem és ami van a filmben az igaz?A ssugárzás meg ilyenek.A neten van fénykép mutáns emberekről akik a sugárzás miatt?

Legjobb válasz: Nem igaz:) Sugárzás volt, de a sugárfertõtözz emberek nem zombik, hanem "áldozatok", akik súlyos árat fizettek a katasztrófa miatt.

Nem igaz:) Sugárzás volt, de a sugárfertõtözz emberek nem zombik, hanem "áldozatok", akik súlyos árat fizettek a katasztrófa miatt.
Az csak egy horror film, és méghozzá a legrosszabbak közül. Szóval a film még köszönõviszonyban sincs a valósággal.
Hát én láttam egy videót ma, amin Csernobilban fut egy ember "valamik" elöl. Ezt egy orosz repülö vette fel azthiszem. Az ember lött is azokra a "valamikre", de hiába... elkapták és széttépték õt. Elvileg hiradóban is benne volt. És a felvételen lehet hallani, hogy az egyik ember a gépben hány, miután széttêpik a csávót... Persze ez nem jelenti azt, hogy hiteles a felvétel :)
A kérdező hozzászólása: Az lehet de nem olyan mint a filmben :D
Szerintem is hülyeség. Viszont elölênyek vannak még ott... pl. halak
A kérdező hozzászólása: Ezek hülyeségek, csak az embereket bolondítják vele, ott már szinte nincs olyan élõlény amelyik meg maradt volna
Az elsõ kérdésre nem tudok sajnos válaszolni. Nem tudom, hogy végignézted-e? :D Viszont: a radioaktív sugárzás dózistól függõen ártalmas az élõlényekre, köztük az emberekre is, de mutáns lények nem keletkeznek tõle.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi :)
utcso vok ha horrort akarsz nézni akkor ajánlok párat:D Stephen King filmek Clive Barker filmek ördögûzõ a kedvencem:) Ragyogás (nincs szinkron)
A kérdező hozzászólása: Nem néztemvégig :DD 56 percnél lekpacsoltam :D
hogy birtad végignézni?xD amugy nem
"ott már szinte nincs olyan élõlény amelyik meg maradt volna" Például az ott élõ mintegy 2000 ember? ;)

Tényleg lehetséges, hogy vannak olyan emberek még Csernobilban akik nem lettek kimenekítve vagy csak visszaszöktek és sugárfertőzötten élnek ott, mint az Ideglelés Csernobilban című filmben?

Milyen küls? tulajdonságváltozással jár a sugárfert?zöttség?

Legjobb válasz: Csernobilban tudtommal senki nem maradt,de Pripjaty településen voltak olyan öregek,akik nem voltak hajlandóak elhagyni lakhelyüket,saját felelõsségükre maradtak.Közülük senki nem lett zombi,sõt sokan szép kort éltek meg,ha jól tudom az ott maradottak közül senki nem az atomkatasztrófával összefüggésbe hozható betegségben halt meg .A súlyos sugárfertõzés remegéssel, vérzéssel és koncentráció vesztéssel jár,amikor is csak kóvályog a fertõzött ahogy a filmekben szoktak,de jellemzõen ezek a filmek erõsen eltúlozzák a tüneteket.

Csernobilban tudtommal senki nem maradt, de Pripjaty településen voltak olyan öregek, akik nem voltak hajlandóak elhagyni lakhelyüket, saját felelõsségükre maradtak.Közülük senki nem lett zombi, sõt sokan szép kort éltek meg, ha jól tudom az ott maradottak közül senki nem az atomkatasztrófával összefüggésbe hozható betegségben halt meg .A súlyos sugárfertõzés remegéssel, vérzéssel és koncentráció vesztéssel jár, amikor is csak kóvályog a fertõzött ahogy a filmekben szoktak, de jellemzõen ezek a filmek erõsen eltúlozzák a tüneteket.
Nemigen hiszem hogy ellenõrizetlenül élnének ott emberek. A katasztrófa után készült dokumentumfilm Csernobilról, akkor már jártak oda dolgozni emberek, folyamatos járõrszolgálatok, kutatások... Nem nagyon tudnának elbújni az emberek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:)
Elõször is, nincs olyan, hogy sugárfertõzöttség. Minden ember kap az élete során több-kevesebb sugárdózist, aminek a mértéke elsõsorban attól függ, hogy hol él az illetõ. Tízszeres eltérések is lehetnek. Az alacsony dózisok semmilyen azonnali hatással nincsenek az emberre, de késõbb kialakuló betegségek kialakulásának VALÓSZÍNÛSÉGÉT növelheti. Nagy dózisoknak már van azonnali káros hatása, ami ún. sugárbetegséghez vezet. A sugárbetegség tulajdonképpen a belsõ szervek sérülése, és pont ugyanannyira fertõzõ, mint a lábtörés. A sugárzás elsõsorban a tüdõt, az emésztõrendszert és a csontvelõt kezdi ki, a bõrön égési sérüléseket okoz. Súlyos esetben könnyû belehalni. Nem áll szándékomban sugárvédelmi tanfolyamot tartani, ezt azért olvasd el: http://www.karotazs.hu/content/szolgaltatasok/a-radioaktiv-s.. Csernobil környékén egyáltalán nincsenek olyan nagy dózisok, hogy ne lehetne ott eléldegélni. A probléma inkább a talaj szennyezettségével van. Ha odaköltözöl, és a kertedben paradicsomot nevelgetsz, kecskét legeltetsz stb, akkor a paradicsom és a tej relatíve nagy mennyiségû radioaktív anyagot tartalmaz, amit nem igazán egészséges megenni. A belsõ sugárterhelés ugyanis jellemzõen ártalmasabb, mint a külsõ. Vannak ezen kívül ún. forró pontok, pl. a robbanás következtében a környezetbe került apró fûtõelem-darabka, ilyesmi. Szintén nem egészséges megenni, sõt tartósan a közelükben tartózkodni is bajos lehet. Valóban élnek a kiürített zónában emberek. Nem sokan. Néhány száz, többnyire idõs ember, aki vissza akart költözni a szülõfalujába. Nem zombik õk sem, pont olyanok, mint akármelyik idõs falusi néni vagy bácsi. Ott tengõdnek egy néptelen faluban, szörnyû szegénységben és állapotok között, de nekik mégis ott jó. A hatóságok nem javasolják, hogy helyben termelt élelmiszert fogyasszanak, de ezt persze nem nagyon tartják be. Meg aztán, ha akarnák se tudnák. Úgy látszik, 80 felett az embernek már nincs oka félni a sugárzástól.
Ajánlom még ezt a filmet, ha a zónában uralkodó állapotokról szeretnél tájékozódni: http://www.reak.bme.hu/oldweb/aszodi/film/Csernobil_2005_MNT.. (734 MB)
Meg ezt a prezentációt is. Ugyanarról az útról szól, mint a film. http://www.reak.bme.hu/oldweb/aszodi/eloadasok_cikkek/Aszodi..
engem is érdekel megnézem õket

Az Idegleles Csernobilban c. filmnek lesz szinkronja?

Es ha igen kb. mikorra varhato?Elore is koszi! :)

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Már van :) ) elég régóta... De nem nagy szám film
A kérdező hozzászólása: Láttam a filmet, nekem tetszett! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!