Találatok a következő kifejezésre: Az idegesség a menszeszt (2 db)

5 napja szakítottam a barátommal azóta alig eszek valamit, ha eszek akkor megy a hasam, és van olyan, hogy reggel hányingerem van. Tesztet még nem vettem. Terhes vagyok, vagy csak az idegesség? A menszeszem megjött normálisan.

hasmenés, étvágytalanság

Legjobb válasz: Ha a menzeszed megjött rendesen,akkor valószínûleg csak a szakítás okozta stressz okozza a tüneteidet.Ha mégis bizonytalan vagy,vegyél tesztet!

Ha a menzeszed megjött rendesen, akkor valószínûleg csak a szakítás okozta stressz okozza a tüneteidet.Ha mégis bizonytalan vagy, vegyél tesztet!
Ha a mensesed normálisan megjött, akkor az idegesség miatt van ez. De ha megkönnyebbülsz, akkor csinálj egy tesztet.
SZIA ATTÓL MÉG HOGY MEGJÖTT, LEHETSZ TERHES. NEM AKARLAK MEGIJESZTENI DE NEKEM ÚGY JELENTKEZTEK A TÜNETEK, HOGY HASMENÉSEM VOLT ÉS SOKAT JÁRTAM PISILNI. CSINÁLJ A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT TESZTET. TE IS MEGNYUGSZOL ÉS NEM HÁNYKOLÓDSZ KÉTSÉGEK KÖZÖTT. MOST MÁR TELJESEN BIZTOS EREDMÉNYT FOG MUTATNI A TESZT. SOK SIKERT
Csak a szakítás miatti stressz okozza, ismerõs érzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Remélem csak az idegességtõl van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Inkább csinálok tesztet. De nagyon remélem, hogy nem lesz semmi.
Az idegesség sokszor okoz hasmenést, hányingert is. De ha megjött rendben a mensid, és normális volt, nem vagy terhes. Csinálj tesztet, megnyugszol, nekem legalábbis segített!

Az idegesség befolyásolja a menszeszt?

3 hónapja szedek belara foamzásgátlót. El?tte rendszertelen volt a menszeszem, de a gyógyszer beállította pontosan. Azonban az utóbbi id?ben sokat idegeskedtem. Ez befolyásolhatja a gyógyszer ellenére a mensimet, ugyanis most nem jött még meg.

Legjobb válasz: Hozzá kell tennem, hogy ma kellene megjönnie, de hétfõn volt egy kis pecsételõ vérzésem, és azóta semmi. Ja és mostanában nagyon érzékeny vagyok, szinte minden miatt sírnék. Ez összefügg vhol?

A kérdező hozzászólása: Hozzá kell tennem, hogy ma kellene megjönnie, de hétfõn volt egy kis pecsételõ vérzésem, és azóta semmi. Ja és mostanában nagyon érzékeny vagyok, szinte minden miatt sírnék. Ez összefügg vhol?
Igen, összefügghet.
én lehet felhívnám az orvosomat, ha még két napig nem jön meg. Én Yadint szedtem, és annál olyan 2-3 nap volt az eltérés. Tehát csak nagyjából tudtam, hogy mikor fog megjönni. Más esetében pontos volt ennél a gyógyszernél is, de nekem is voltak gondjaim azzal, hogy elõtte nem volt rendszeres a menstruációm. Most abbahagytam a gyógyszert decemberben, és azóta összesen kétszer volt meg... Tehát ha lehet ne szedd sokáig szerintem, ha gyereket akarsz a következõ 5 évben. Állítólag a gyûrû kicsivel jobb, mint a gyógyszer. Barátnõm azt használja, és neki jobban bevállt. Hívd fel a nõdokidat!
Igen ez lehet a megoldás. Nagyon sokat stresszelsz, ez a baj.Ne idegeskedj, nyugodj meg. Ami elõre hozza a menszit az a vörösbor és a meleg kádfürdõ. Próbáld ki és sok sikert. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!