Találatok a következő kifejezésre: Az idegeskedés a menstruációt (5 db)

Lehetek terhes, ha az utolsó együttlét óta megjött a menstruációm, most viszont késik néhány napja? Vagy okozhatja a túlzott idegeskedés is?

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, a nõvéremnek is megjött kétszer a teherbeesés után. És igen, párnapos csúszást okozhat az idegeskedés is. A legjobb, ha veszel egy tesztet.

Igen lehetsz terhes, a nõvéremnek is megjött kétszer a teherbeesés után. És igen, párnapos csúszást okozhat az idegeskedés is. A legjobb, ha veszel egy tesztet.
okozhatja, amugy igen, lehetsz terhes, vkinek akkor is megjön az elsõ hónapokban.vegyél tesztet...

Az idegeskedés milyen hatással van a menstruációra?

Legjobb válasz: Rendszertelenül jön tõle, legalábbis nekem így volt. Hol késett, hol hamarabb jött.

Rendszertelenül jön tõle, legalábbis nekem így volt. Hol késett, hol hamarabb jött.
Így van, nagyon befolyásolja, ezt a dokim is megerõsítette. Nekem stresszes idõszakokban rendszerint 4-5 nappal elõbb meg szokott jönni:(
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm !
Nagyon sokat idegeskedek, de nekem nem befolyásolja sosem.

Az idegeskedés mennyire befolyásolja a menstruációt?

Egy hete késik a menszeszem,a terhességet én els?ként kizárnám! Rengeteget veszekedtünk a barátommal,sokszor napokig görcsöltem,idegeskedtem emiatt! Ez mennyire befolyásolhatja? Lehet emiatt?! Mit tudok tenni? Dokihoz mikor menjek el?

Legjobb válasz: Olyan 2-3 napot várhatsz nyugodtan, nekem volt, hogy egy egész hónapig kimaradt az idegességtõl. De ha 1 héten belül nem jön meg, mindenképpen menj dokihoz!

Olyan 2-3 napot várhatsz nyugodtan, nekem volt, hogy egy egész hónapig kimaradt az idegességtõl. De ha 1 héten belül nem jön meg, mindenképpen menj dokihoz!
Lehetséges, hogy csak az idegeskedés miatt késik...nekem is szokott miatta-de azért én egy terhességi tesztet ellõnék...megéri azt a pár 100Ft-ot.
A kérdező hozzászólása: Igazából az az, amit teljesen kizárnék, mert a veszekedés miatt nem sokszor volt!
Az idegeskedés valóban befolyásolja a menstruációt (egyébként sok nõnél normális, hogy pár napot csúszik) Nem sokszor volt? Az ember lánya általában egyetlen szexuális aktustól szokott teherbe esni. Szóval azért ne zárd ki teljesen, ha volt szex az elmúlt hónapban...
Az utolsónak teljesen igaza van. A nem sok együttlét, azt jelenti, hogy volt, csak nem annyi, mint korábban. Azonban egy szextõl esik teherbe a nõ, tehát azt a pár száz forintot megéri, szerintem, hogy biztosan kizárhasd a terhességet. Az idegeskedés, stressz is nagyon be tudja kavarni a ciklust. Emlékszem rá, hogy már 1, 5 éve volt meg a menstruációm és már be is állt rendszeresre (28 vagy 29 naponként jött meg, ilyen szinten rendszeres volt), amikor a felvételi volt. Nagyon sokat izgultam, akármennyit tanultam, gyakoroltam, úgy éreztem keveset tudok. Több, mint 2 hetet késett a menstruációm. Egyrészt örültem, hogy a felvételikor nem volt meg, másrészt aggódtam akkor is, hogy mi lehet a baj. A felvételim végül jól sikerült, hiszen felvettek abba az iskolába, arra a szakirányra, amire elsõként jelentkeztem:) Habár, én nem éreztem jónak a felvételimet:/ Szóval az idegeskedés nem jó, próbálj megnyugodni, lazíts egy kicsit. Hátha megjön! Ha nem, érdemes lehet felkeresni a nõgyógyászodat. 16/L 16/L

A stressz és az idegeskedés miatt késhet a menstruáció? 18/L

Nem lehetek terhes, de mostanában gondok vannak vele, sosem jön meg idõben, már 2 hetet késik :/

Legjobb válasz: Igen :) Azért ha sokat késik, keress fel egy nõgyógyászt.

Igen :) Azért ha sokat késik, keress fel egy nõgyógyászt.
simán ki is maradhat egy, az is rendben lehet.

Az idegeskedés befolyásolja a menstruációt?

pl. :elmaradhat töle?Mert 25. -én reggel megjött és 1 napig aktiv volt de azota csak kevés barna folyásom van minden nap. Különösebben nem érzek semmit azon kivül hogy rossz a közérzetem. Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia, ebben a cipoben járok én is,épp az imént tettem fel hasonló kérdést, mindjárt utánnad írtam..a tanácstalan 31 éves..

Szia, ebben a cipoben járok én is, épp az imént tettem fel hasonló kérdést, mindjárt utánnad írtam..a tanácstalan 31 éves..
Szia, a kérdésedre válaszolva , 3-napos késéssel de megjott, osszetortem lelkileg de ez van, konnyu állandóan azt hajtogatni , hogy ne gondolj rá, ne akard gorcsosen...tanácstalan vagyok...Veled mi a helyzet, mennyire erosen menstruáltál??
Tesztet nem próbáltad??Produkálsz még vlmilyen más tunetet??
Az idegesség elég nagyban befolyasolhatja a menstruációt. Elég sok embert ismerek akiknek vizsgaidõszakban is késett. De az, hogy ilyen kevés ideig volt meg rendesen utalhat terhességre. Szerintem is vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj, vagy hogy tovább próbállkozzatok. Tudom milyen rossz érzés. Még álmomból is ezzel ébredek, hogy igen vagy nem:(
Tudom nagyon nehéz, más bezzeg azon tori a fejét, hogy vajon meg -e tartsa a picit.Nem értem , komolyan mit meg adnék azért ha most azt írhatnám , igen -sikerult...A pecsételés jelenthet terhességet, teszteltél??
Dina, vettem , megcsináltam de akkor még pecsételtem, nem tudom mit gondoltam, nem mutatott semmit, azaz negatív lett..Most kellene csinálnom még egyet de már félek a csalódástól...Nyna a nevem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!