Találatok a következő kifejezésre: Az ideg vagy a baba mozog (1 db)

Az ideg rángat, vagy a baba mozog?

Eddig egyszer éreztem, hogy határozottan kaparászik a babóca, azóta csak olyasmit, mintha az öklével, vagy a lábával rúgná a kis oduja oldalát. Nem tudom, hogy ez tényleg Õ, vagy csak az ideg ráng? Lehet, hogy hülyeség, de nem tudom. Légyszi mondjatok valamit! Mert hogy eléggé hirtelen érzések ezek, mintha gyorsan rúgna, és ezt nehezen képzelem el a babócáról.

Legjobb válasz: Ja, 18-19 hetes vagyok, ha ez számít, szóval, tudom, hogy még nem rendszeresek a mozgásészlelések.

A kérdező hozzászólása: Ja, 18-19 hetes vagyok, ha ez számít, szóval, tudom, hogy még nem rendszeresek a mozgásészlelések.
Pedig az a babócád.Nekem is vannak ilyen pillanatok.Én a kölökömél szoktam ilyeneket érezni, meg néha bal oldalt lent. 20 hetes pocakos Boldog babavárást
Szia! Igen, ez már biztos a babád!!! :-) Gratulálok! 27 hetes kismama
Biztos, hogy a babád.:-) Én is így éreztem. Olyan mintha hírtelen valaki megbökne az újjával aztán semmi.Majd pár óra múlva valami hasonló. Gratulálok!
Õ lesz az a kis pocaklakó :D olyan mint amikor a lábadban is rángana az ideg elösször én sem tudtam hova tenni de aztán gondoltam tutti õ lehet üdv 29 hetes kismami boldog babavárást


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

29 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál azzal a problémával, hogy duzzanat van a hüvelybemenetnél. Õ azt mondta valószínű, hogy Bartholin ciszta. Másnak is volt ilyen terhesség alatt? Műtötték vagy antibiotikumot adtak? (többi lent)

Antibiotikumot kaptam rá, hogy hátha visszahúzódik és azt mondta, hogy ha már egyáltalán nem tudok ülni akkor menjek vissza, mert akkor megműtenek. Viszont rákerestem interneten, jó pár oldalt elolvastam és szinte mindenhol azt olvastam, hogy jobb minél hamarabb megműteni, hogy ne tályogosodjon be. Így hogy terhes vagyok aggódok nehogy valami baj legyen. Nem tudom, elmenjek e másik orvoshoz, vagy hallgassak erre és várjak hátha visszahúzódik. Várom a tapasztalatokat.

7

Ez baj lehet? Ha november végén történt egy missed ab, és esetleg januárban teherbe esik a nő akkor baj lehet?

4

Mar 7 hetes terhes voltam amikor az orvoshoz jutottam, es csak akkortol kezdtem szedni terhesvitamint, nem keso?

4

Segitsen aki tud! Normális? (lent)

13 hetes kismama vagyok, és pár napja észre vettem, hogy a hömérsékletem pár tizeddel több lett. Tegnap elött 37.4 ma pedig 36.8! És fejfájás is van mellé. Nem tudom ez terhesség alatt normális?

6

Nagyon erős, görcsös hasmenésem volt ma. Ugye nem lehet baja a babának?

Nem tudom mitől, de azt hittem a gyerek is kijön(tudom nem lehetséges). Legalább fél órán át tartó erős, görcsös hasmenés, kivert a víz, leizzadtam, és nagyon feszített lent. Úgy érzem inkább a beleim görcsöltek, de nagyon feszítő érzésem van még mindig. Nagyon meg vagyok ijedve.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!