Találatok a következő kifejezésre: Az idősebb körüli (21 db)

Az idősebb (60-65 körüli) pasiknak nem kellenek a fiatalabb nők?

Tényleg ekkora probléma lehet 20-30 év korkülönbség? Akiknél próbálkoztam, mindegyik azzal jött, hogy túl fiatal vagyok hozzájuk- pedig tetszettem nekik...

Legjobb válasz: Te hány éves vagy és miért 60 körülit keresel?

Te hány éves vagy és miért 60 körülit keresel?
A kérdező hozzászólása: Hány éves vagy?
Gyermektelen vagyok és még "használható". Próbálkozzál nálam! F.
Probálkozz nálam! Mennyi idõs vagy? F.
De miért náluk próbálkozol?
A kérdező hozzászólása: Dolgozom. Ügyvezetõ vagyok öt éve, nem szorulok más pénzére.
Szerintem menj el dolgozni, és akkor nem szorulsz rá 60-as emberekre. Amúgy teljesen igazuk volt, hogy elzavartak a [email protected] Oda való vagy.
Talán, mert normálisan gondolkodnak.
A kérdező hozzászólása: Bejöttem nekik. De olyanokkal jöttek, hogy a gyerekük idõsebb tõlem pl. vagy hogy az ágyban nem tudnának megfelelni nekem...
Nem korfüggõ ez, lehet, hogy nem jöttél be nekik.
Az alapján, hogy hány nyugdíjas faszi bámul meg kocsányon lógó szemmel, ha végigvonulok az utcán, de, kellene nekik fiatalabb nõ.
kérdezõ, hány éves vagy? és feltétlen 20 év korkülönbség kéne minimum?

A legtöbb szülő miért gondolja azt hogy a 20 év körüli lányokat az idősebb 30 év körüli férfiak csak szexre akarják használni?

Annyi ilyen kérdés van és a legtöbb kérdés általánosítás hogy az összes kicsit id?sebb férfi csak meg akarja ?ket.... Miközben egy ilyen korú férfi el?bb vágyik komoly kapcsolatra mint a lány korabeli fiú és annak is sokkal nagyobb az esélye hogy egy olyan korú el?bb átveri ?ket!Mi ez a nagy általánosítás?

Legjobb válasz: Nekem is idõsebb a párom, 3 éve már együtt vagyunk. 20 éves leszek, együtt is élünk.

Nekem is idõsebb a párom, 3 éve már együtt vagyunk. 20 éves leszek, együtt is élünk.
az esetek nagy részében igaz hogy nem komoly kapcsolatra keresik a 20 éves csajszikat a 30as pasik. Persze vannak kivételek, akiknek jól mûködõ kapcsolatuk van. Kivételek mindig is lesznek mindenben.
Nem mindegy, hogy egy 18 éves 20 körüli lányról van szó vagy pl.24. Ugyanis ebben a korban egy év alatt is sokat változik az ember. Egy 18 éves még sokszor végzõs a gimnáziumban, nem sok fogalma van az életrõl, általában még gyerekesek (hiába nem úgy érzik...). Ehhez képest egy normális 30 éves pasi már jó esetben érett, már letett valamit az asztalra és egy gondolkodásban hozzá hasonló nõt keres. Ilyen nõket pedig inkább a saját korosztályában talál. Itt még csak arról sem lehet szó, hogy fiatal nõre vágyik, mert egy 25-30 éves is fiatalnak számít. Úgyhogy általában marad az a verzió, hogy azért választ egy nála 10 évvel fiatalabb csajt, mert azt még lehet befolyásolni, irányítani, könnyebb lefektetni. Persze kivételek vannak, meg azért ez nem extrém nagy korkülönbség.
Ezt én sem értem, mindenki általánosít, pedig szerintem minden ember más, nem lehet ráhúzni a sablonszöveget senkire és egy párkapcsolatra sem! Én 19 éves vagyok, a barátom 33, 10 hónapja vagyunk együtt, ebbõl 6 hónapig még én is titkoltam a szüleim elõtt, mert mindenki azt mondta, hogy csak ki fog használni és nem vesz komolyan. szerencsére pont az ellenkezõje bizonyosodott be! 30 év felett a férfiak nagy részének már nem csak a szex jár az eszében, sokkal többet tud nyújtani, mint egy 18-20 éves fiú. Ráadásul õ az elsõ barátom, de nem bántam meg, hogy összejöttünk, nagyon szeretem, érzem, hogy õ is engem. Nem mellesleg a szexben is nagyobb tapasztalata van az ekorú férfiaknak, nem csak magára gondol.
gondolom õk is voltak ennyi idõsek:P
A legtöbb szülõ onnantól kezdve, hogy a lányuk 13éves lett úgy gondolja, hogy csak szexre akarják használni a fiúk. Amúgy szerintem nem is az, hogy ezt gondolják, csak sok szülõ tündibündi mami kedvence csillagszemû juhász külsejû fiúcskát akar a lányának, és egy 10 évvel idõsebb pasival úgy vannak, hogy a fenébe, ez nem olyan mami szép fiúcskája.
Azért mert 10 esetböl 9 csak sexre akarja. Ha este szembe jön veled egy 6 fös cigány banda, akkor mire gondolsz? Gondolom félni fogsz tölük, pedig nem minden cigány himivarsejt, csak a nagy többség.
Persze azért vannak kivételek. A párom(30) és köztem(22) is 8 év korkülönbség van és mégis jól kijövünk immmár 2 éve.

Miért imádnak annyira a 12-14 év körüli lányok, míg az idősebbek meg miért nem vesznek észre?

Most is odáig van értem egy 13 és egy 14 éves meg egy 12 éves lány, de folyton ez van, elég fura ez már nekem, eddig 15 éves lány volt a legidősebb akine bejöttem és akart engem. Amúgy szívesen ismerkedem, aki gondolja írjon lányok!

Legjobb válasz: Úgy nézel ki, mint Justin Bieber.

Úgy nézel ki, mint Justin Bieber.
te hány éves vagy?
korfüggõ. 16 évesen mondjuk a 14 elmegy 15 jó :D persze ez én véleményen 22 évesen meg 26-27 is jó lenne csak nem jön össze :D
Te hány éves vagy?
Én fiúcska vagyok és ha gondolod megismerkedek veled az ágyban ! F22 ( Bence )
Apakomplexus
Hát érdekes én elég sok értelmes férfias 22-30 közötti faszit ismerek. De persze ugyanúgy van az is amit te mondtál...sajnos...szégyen.... DE LÉTEZIK ILYEN NEM IS EGY! (aki fiatalabb korodbéli és norma)
A kérdező hozzászólása: Akkor csak én nem találkoztam még ilyennek.:(
A kérdező hozzászólása: *ilyennel
Ez miért baj? Van akinek a kopaszok jönnek be, van akinek a gyúrósok, neked meg az idõsebbek. Gondolom nem gerjedsz rá automatikusan valakire, csak mert tizenöt évvel idõsebb nálad. Van más követelmény is, aminek meg kell felelniük.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az az egyedüli kritérium, hogy 15 évvel idõsebb legyen.:) Sajnos ennyire nem egyszerû a helyzet.:(
Mert?
mondom én, túlmagyarázod néha meg magadat gyõzködöd. Amúgy meg nem tökmindegy? Úgy is azt fogsz csinálni amit te akarsz. Ha elszúrod majd tanulsz belõle.
A kérdező hozzászólása: Mert, ha csak ez lenne a kitétel, akkor annyi pasija lehetne bárkinek, amennyit meg tud számolni, de mivel ezek a dolgok nem így mûködnek, ezért sokszor egyet is alig talál.:)
Úgy látom most sem tudtam meg, mi alapján válogatnak a lányok... :)
A kérdező hozzászólása: Hát azt nem lehet leírni konkrétan, hogy mi alapján. Minden lány más és más alapján. Nekem is tetszett már mindenféle kinézetû, tulajdonságokkal bíró férfi, csak egy volt közös bennük: idõsebbek voltak.
Ugyanigy vagyok vele csak szerencsetlensegemre meg nem multam el 18. Mondjuk en megtalaltam a parom egy 19 eves erett es komoly gondolkodasu ferfi szemelyeben :) Es nekem se jonnek be a csogatyas, szortelen fiuk 16/L
A kérdező hozzászólása: *arcuk
mennyi idõs vagy? írhatsz privátot, ismerkedni!:) 30F
attol fugg hany eves vagy
A kérdező hozzászólása: Nem apakomlexus, miért kell ezt minden ilyen kérdésnél leírni? Apámmal teljesen normális a kapcsolatom.
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok amúgy.
Mert vonzóak számodra. Miért kell mindent megmagyarázni?
A kérdező hozzászólása: Csak mert furcsának találom, hogy még soha nem jött be egy korombeli sem, csak min. 10 évvel idõsebb...
Nem tudom a kérdésre a választ de írhatsz :)
Véleményem szerint azért mert a kórosztálydobéli fiúk szerinted elég bunkók másképp viselkednek a nõkel, csak kefélni akarnak stb.Vagy épp nem találkoztál olyannal aki kedves veled megért és nem csak megdönteni akar.De van ez így a fiúknál is, én is oda vagyok a jól karban tartott erõs 40esekért :) és nem is igazán tudom megmagyarázni hogy miért.
Azért mert valójában a korodbélieket meg sem nézed rendesen, szinte átnázel rajtuk mert csak ezeket a 30-40-eseket látod. És ez így van.
A kérdező hozzászólása: De megnézem õket, viszont nekem nem elég férfias az arcok még, szóval olyan gyerekes. Ráadásul nem tetszenek a csõgatyás, oldalrafésült hajú, majom kisfiúk.
Én is idõsebb vagyok.43/F

Szerintetek miért van az, hogy az idősebb, negyven körüli pasikkal jobban kijövök mint a korombeliekkel? 24/L

Legjobb válasz: Ezt neked kell tudnod. Lehetséges, hogy már jobban le vannak nyugodva, de az is, hogy tetszel nekik. Egy huszonéves fiú máshogy áll sokszor a lányokhoz, mert úgy véli, még rengetegbõl választhat. Negyvenes ffi pedig talán jobban megbecsüli, ami van. Nyilván vannak ettõl eltérõek pozitív-negatív irányba, de úgy vélem, ez az általános.

Ezt neked kell tudnod. Lehetséges, hogy már jobban le vannak nyugodva, de az is, hogy tetszel nekik. Egy huszonéves fiú máshogy áll sokszor a lányokhoz, mert úgy véli, még rengetegbõl választhat. Negyvenes ffi pedig talán jobban megbecsüli, ami van. Nyilván vannak ettõl eltérõek pozitív-negatív irányba, de úgy vélem, ez az általános.
Van eleg skalpunk mar. Nem szallunk bimborol-bimbora. A Nokkel is maskeppen banunk mar. Igyekszunk nem mennyisegi, hanem romantikus minosegi szexet adni. Ezen felul anyagilag nem megterhelo elmenni mondjuk egy wellnessre.
Apakomplexus.
A) Mert a negyvenes átver, és csak úgy tesz, mintha egy hullámhosszon lennétek (szexet akar) B) A negyvenes agyilag a te korosztályod, de neked imponál, hogy idõsebb, így ezt nem ismered fel, és abban a tévképzetben tengõdve, hogy õ idõsebb és tapasztaltabb iszod minden szavát.
Mert õk meg akarnak dönteni:)
a negyvenes már tudja mennyi hibát követett el huszonévesen, próbál korrigálni. ezért a tenyerén hordoz. megbecsül. ennyi.

Az idősebb (60-70 körüli) férfiak milyen nőket tartanak vonzónak?

Milyen külső/belső tulajdonságokkal rendelkezik az a nő, akibe beleszeretnek? Hogyan öltözködik, viselkedik a számukra ideális nő? Mennyire tetszik nekik, ha a nő kezdeményez pl.?

Legjobb válasz: Az ápolónõket!

Az ápolónõket!
Engem pl. Gáz.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.! Ezt kifejtenéd kicsit bõvebben?
ez egyénfüggõ, ezt tapasztaltam N
Nem a viszketõseket, mert ilyen idõs korban már nem nagyon bír megugrani egyik sem! Max. azzal tudod levenni a lábáról ha viszed a nyugíját, vagy elviszed egy gyurcsi tüntetésre.
Valahogy tapadnak rám az ilyen korú férfiak, holott 22éves vagyok.Csak én nem látom ebben a pozitivumot, mert az én oldalamról inkább taszító.

16 éves srác vagyok, hogy tudnék jobb lenni egy 20 évesnél, hogy engem válasszanak a 16-17 év körüli lányok, és ne az idősebbet?

Legjobb válasz: A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)

A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)
Egy drága autóval
Szerintem csak ad önmagad, nem kell megjátszani semmit ! Abban van valami hogy a lányok gyorsabban érnek , mert nekem sok ismerõsömnek mindig idõsebb pasija volt
Tényleg nem a kortól függ... én pl. 17 vagyok, és korombeliekkel jönnék össze inkább, mint egy 20on évessel... Egy 16 évessel pl. simán összejönnék (ha kölcsönös az érdeklõdés). Személytõl függ, attól te milyen vagy, és attól, hogy a 16-17 éves csajok akikkel össze akarsz jönni milyenek. :) 17/l
4-es.te se lehetsz valami népszerü a fiuk körében ha 19 évesen egy 16 évessel vagy együtt.
Én 18 vagyok, a 20-21 éves fiúk jönnek be a leginkább, de ismerek olyan 17 évest is, akivel összejönnék, nem ez lenne az akadálya! Nem kor, hanem személy függõ.
ügyesen;) 19 vagyok barátom 16 :D és együtt vagyunk..nem árt ha jól hódítsz, romantikus vagy:p
én pl. soha nem is figyeltem a velem egykorú fiúkat, nem tudom miért, de az idõsebbek folyamatosan jobban vonzottak és ezzel szerintem a legtöbb lány így van és szerintem nem kell jobbnak lenned, ha egy lány beléd szeret, akkor ne azt szeresse aki lenni akarsz, hanem azt aki vagy. szerintem ne megváltozni akarj, hanem ismerkedj, legyél figyelmes, kedves és akkor majd téged fognak választani!
Sehogy. Várnod kell.
nem kell menoskodni.. onmagad legyel, be egy20 eves srac:)

16-18 körüli lányok! Titeket vonzanak az idősebb pasik?

16/L vagyok, nekem a 20-30 közötti pasik jobban bejönnek, mint a korombeliek. Küls?re is, meg ?k már tapasztaltabbak, komolyabbak, stb.. Más lány is van így? Vagy csak az itteni 20 alatti fiúk bunkóak, szinte türelmetlenek egy lánnyal, siettetik a szexet?

Legjobb válasz: Hányadik általánosító kérdés ez manapság? Alapvetõen kedves vagyok,de már f*szkivan ezektõl a kérdésekrõl.Utoljára leírom,hogy itt vagyok én,jól nézek ki,udvarias vagyok.16/F (és nem akarok ismerkedni!)

Hányadik általánosító kérdés ez manapság? Alapvetõen kedves vagyok, de már f*szkivan ezektõl a kérdésekrõl.Utoljára leírom, hogy itt vagyok én, jól nézek ki, udvarias vagyok.16/F (és nem akarok ismerkedni!)
A kérdező hozzászólása: *meg a korombeliek külsõre sem vonzanak.
Én is 16/L vagyok majdnem összejöttem egy 17 éves fiúval aki olyan 18;19-nek nézett ki. Csak valahogy nem illettünk össze meg hiába nézett ki értelmesnek, megismerve valahogy már nem tûnt annak. Én most ismertem meg egy 23 éves fiút akivel abszolút ugyanolyanok vagyunk tökéletesen összeillünk csak messze lakik , meg van barátnõje habár már nem boldogok, és elmondása szerint nem is akar ezek után nála sokkal fiatalabb barátnõt, mégis kiderült h nagyon is bejövök neki. Na de mindegy tehát igen úgy 19-23ig jönnek be a fiúk leginkább.
tegnap 21:46 "kedves" idióta válaszoló... pl. ha én arra kellettem volna az akkor 26 éves páromnak nem hiszem hogy már 5 éve együtt lennénk...errõl ennyit...te is csak egy 4 fal között ülõ depis emberke lehetsz, akinek hiánya van és nincs nõje...ezért vagy ilyen negatív szerencsecsomag... N22
Na ezért nincs a korombeli pasik között olyan aki komoly kapcsolatot akar... mert megkapja az ilyen lányokat. :(
ja, valószínû hogy a 20-30 év közötti férfiaknak nem csak dugásra kellesz...-.- Amugy meg a 20 év alatti csajok ribancok, errõl ennyit:D
Nem.
Ne aggódj, teljesen normális, nagyon sok lány így van vele. 16 évesen 22 éves volt a párom, mert a korombeliek... borzalom volt... Mai napig együtt vagyunk ráadásul. :) 22/L
Lehet jelentkezni 32/F
igaz én 22 vagyok, de ennyi idõsen engem is az idõsebbek vonzottak mert a korombeliek csak a lukat látták bennem és ha nem kapták meg rögtön már ki is voltam rakta... így 17 évesen összejöttem egy 9 évvel idõsebb sráccal...aki a mai napig is a párom, immár 5 éve :) És nagyon jól kijövünk, abszolút nem lehet észre venni a korkülönbséget, meg van a kompromisszum meg úgy minden ami egy kapcsolathoz kell :) N22
igen! Legyen legalább 3-4ével idõsebb! 19/L
Igen, fõleg az vonz bennük, hogy látszik, hogy nagyobb az önbizalmuk, mint a korunkbelieknek. Tapasztaltabbak, talpraesettebbek. Ennek ellenére a velem egyedidõseket sem utasítom el, ha értelmes és érett ember módjára képesek viselkedni.. 17/L
Nem hinném, hogy mindenki sürgeti a szex témát! 18/F
Üzenhetsz pár év múlva! ;)
Ne olyannal kezdj, aki csak szexelni akar és probléma megoldva. A külsõ meg nem minden, majdhogynem semmi. Amúgy nekem is mindig a 25-35-ös pasik tetszenek. Nem tudom, hogy miért...
én is így vagyok ezzel nyugi
Szerintem ez éppenséggel nem kor hanem emberfüggõ.
Nem hiszem, ha így kezded! Pont 40 körül kezdenek érzékenyek lenni a korukra. "Idõsebb"... - elvágtad ezt a lehetõséget!
A lelkileg épp 40 éves nõk szerintem nem éreznek rá késztetést, hogy velünk dugjanak. A kinézet meg korfüggetlen, szóval nyilván van olyan, akinek huszonéves srácok is bejönnek külsõleg.
nem. ez csak mese. ne nézz annyi milf pornót! ilyen a valóságban nincs! 38N
Vén kecske is megnyalja a sót...persze hogy létesítenek sajnos van aki fiatalabbal is...
Az idõsebb nõk vaginája nem fogadja be a frissebb húst, mert ütközik a driverek verziószáma. Egy frimware frissítés megoldás lehet.
Látom, te is beteg vagy, mint az exem. Igen. Vannak ilyen idióta nõk, akik a megunt férjeiket megcsalják a fiatal friss husikákkal. Remélem repesel a boldogságtól.
40évesek elvétve, de a 30asok lazán.
a NÕK a FÉRFIAKAT szeretik nem a "fiúkat"! Ezen mit nem lehet felfogni????? A 20 évesek is a 30 éves pasikat szeretik és a 40 év felettiek is 30-tól nézik férfinek a hímnemûeket! A szûz, tapasztalatlan huszonévesek pedig a kutya [email protected]ának sem kellenek!

Miért vágynak a fiatal (16 körüli) lányok az idősebb pasikra? Mint pl 25-30?

Legjobb válasz: A sztoris vagyok. nem hiszem.... attól még mert a szexben nincs tapasztalatom az élet többi részébe belekóstoltam. rengeteg könyvet olvastam már, és inteligensnek tartanak. igen a 16 évesek bõ százalékára mondható értetlennek de rengeteg kivétel akad.

A sztoris vagyok. nem hiszem.... attól még mert a szexben nincs tapasztalatom az élet többi részébe belekóstoltam. rengeteg könyvet olvastam már, és inteligensnek tartanak. igen a 16 évesek bõ százalékára mondható értetlennek de rengeteg kivétel akad.
Mert egy 25-30 éves srác többnyire már normális és ki is néz valahogy, valamilyen jobbféle egzisztenciával. 16 évesen meg a többség egy csõgatyás rajcsávó, aki b.unkó és sötét... Most lennék 16 én se kérnék ebbõl a szennybõl, amit a mai fiatalság alkot. Szánalmasak. De komolyan. (persze tisztelet a kivételnek, mint mindig)
A 16 éves lányok ugyanolyan éretlenek, mint a 16 éves fiúk. Szóval önellentmondásba kerültetek.
Mert szeretnek beleülni a tutiba :)
Hát ha rám nyomul egy 25 éves pasi élbõl elhajtom. Korombeliekkel kezdek nem felnõttekkel.
mert a 16 éves fiúk még éretlenek
Olvassátok végig, ez van nálam. Mindig a korombeli srácok jöttek be, de õk valahogy soha nem értekeltek. Mindig is kerek mellem volt és kerek popsim. Õk ezt annak tudták be, hogy biztos dagadt vagyok, holott olyan darázs derekam volt, hogy hagyjuk... Szabályszerûen féltem a korombeliektõl. Állandóan szekáltak és bántottak.. Aztán rátaláltam Ádámra a maga 27 évével és elvarázsoltam... rájöttem hogy nem velem volt a gond, hanem a fiúkkal és rájöttem hogy hozzám férfi való. Mondanom sem kell mára azok a fiúk akik anno nekem bejöttek most kopogtatnak az ajtómón hogy hülyék voltak és stbstb. Szóval, ha van eszük a lányoknak nem a pornón felnõtt mai fiúkkal kezdenek... :)
Miiii? :O Ne haragudj kedves kérdezõ, de ezt honnan szûrted le? Én egy 16 éves lány vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy egy 30 éves pasival járjak. A 16 éves fiúk meg még valóban éretlenek (persze vannak kivételek, de nagyon-nagyon kevés!) Én például egy 20 év körüli barátot tudnék magamnak elképzelni.
a harmadik válaszoló nagyon jól látja én is ilyen vagyok nekem se nagyon kellenek a korombeliek de a 25 év az már nagyon a felsõ határ
nem érettebbek a 16 éves lányok, csak szeretik magukat annak titulálni... a lányok amelyikek állandóan töltik fel a képeket facebook-ra amiken ki van a mellük, és ugye még csücsörítenek is, általában azok hangoztatják hogy milyen éretlenek a korukbeli fiúk, szerintem ez sem sokkal jobb mint a csõgatyás buzeránsok viselkedése. azt meg pláne kikérem magamnak hogy egy szinten említsenek az ilyen söpredékkel. az osztályom legéretlenebb és leggyökerebb tagjai LÁNYOK, ha valaki szeretné még meg is mutatom neki, és 5 percnyi beszélgetés után már leszûrheti az eredményt. tehát, aki továbbra is azért fog picsogni mert hogy ez és ez a csávó bunkó/éretlen/gyerekes annak bármikor szívesen felmutatom a középsõujjam. IDEJE LESZ ABBAHAGYNI FÖLÉNYESKEDÉST! már rohadtul belefáradtam...16/F
A 9-es válaszoló (00:25) leírta az igazságot.
A kérdező hozzászólása: a sexben tapasztalatot szerezni minden hülye tud, viszont értel esnek lenni, ahhoz már erõfeszités kell :)
A kérdező hozzászólása: na ez tetszik :D egy ilyen lány nekem is jól jönne:) mármint ilyen aranyos...
jah akis álszent elõzõ :D nem tudod felvenni a versenyt és fáj a kicsi szíved mert kikosaraznak ugyan erre hivatkozva? a hiba nálad van. whiskey helyett kapj könyveket a kezedbe máris menõbb leszel. Sajnálo hogy olyan lánytásaságod van mit akiket az elõbb említettél... én nem aközé a réteg közé tarozom :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!