Találatok a következő kifejezésre: Az idősebb hogy lehet a (25 db)

Van esélyem nála? (én fiú vagyok) A lány 1 évvel idősebb nálam, de nagyon tetszik nekem, és nemrég azt irta, hogy lehet járna is velem, lehet esélyem nála?

Szerinte aranyos vagyok,és szeret engem :)

Legjobb válasz: Azt írta lehet járna veled? Meg hogy aranyos vagy és szeret? Nem, semmi esélyed nincs. Ha azt mondta volna, hogy utál, és soha a büdös életben nem járna veled, akkor talán lenne sanszod, de így...

Azt írta lehet járna veled? Meg hogy aranyos vagy és szeret? Nem, semmi esélyed nincs. Ha azt mondta volna, hogy utál, és soha a büdös életben nem járna veled, akkor talán lenne sanszod, de így...
Vagy szórakozol, vagy olyan reménytelen vagy, hogy azt már díjazni kéne...

Egy anyósnak mi oka lehet arra, hogy az idősebb lánya férjével, a fiatalabb lánya barátjával tegeződjenek, velem: a menyével pedig nem?

Puszta kíváncsiságból kérdezem.

Legjobb válasz: Szerintem pusztán szokás kérdése. Gondolom Õ még így nevelkedett. Régen sok helyen az is szokás volt, hogy pl aki egész életében tegezõdött a másikkal, ahogy keresztszülõk lettek elkezdtek magázódni. Logikát mai felfogással már nem lehet találni, de szerintem itt is valami hasonló lehet. A férfiak tegezhetik, a nõk nem.

Szerintem pusztán szokás kérdése. Gondolom Õ még így nevelkedett. Régen sok helyen az is szokás volt, hogy pl aki egész életében tegezõdött a másikkal, ahogy keresztszülõk lettek elkezdtek magázódni. Logikát mai felfogással már nem lehet találni, de szerintem itt is valami hasonló lehet. A férfiak tegezhetik, a nõk nem.
Nálunk ugyanígy van, a párommal hét éve vagyok egyutt, egyutt is élunk anyos mégsem ajánlotta fel, hogy tegezzem, a párom occsenek aktuális barátnoje aki 5 évvel fiatalabb nálam, már az elso talakozás után tegezhette. ez van
Igen, utolsóval értek egyet, simán lehet, hogy megszokott látvány lett a dolog... Te itt rugózol rajta nekik meg eszükbe se jut, hogy ez gond lenne. :-D
szerintem pont azért, mert te már régebb óta vagy ott. mert akkor még úgy gondolta hogy jóazúgy, aztán meg már megszokta. több év után szerintem mindenkinek furcsa lenne átszokni. ebbõl tanulva az "újaknál" meg már eleve tegezõdéssel kezdte. persze az is lehet hogy szimplán utál, de ez is egy lehetõség :)
Elsõre azt gondoltam, hogy azért mert nem kedvel. A férjem szülei elég hamar felajánlották nekem, hogy tegezzem õket, a vejüknek viszont nem. Õt valóban nem nagyon kedvelik, mert van egy elég önfényezõ stílusa. Talán azért is nem tegezõdnek vele, mert akkor végképp nem kapnának tiszteletet. De van egy ellenpéldám is. A sógornõmnek anno azért mondták a szüleim, hogy tegezze õket, mert nem bírták elviselni, ahogy azt mondja "jó napot" meg "viszlát". De mondjuk õ elég bunkó teremtés, külön kategória. Szóval õt nem kedvelik, de annyira irritálta õket a stílusa, hogy lemondtak a magázódásról. A tiszteletet egyik formában sem adta/adja meg.
A kérdező hozzászólása: Attól még nekem lenne több jogom hozzá... na mindegy. Csak kíváncsi voltam. köszi a válaszokat.
A srác valószínûleg azért tegezi, mert ott lakik velük, együtt élnek.
szimpátia vagy annak hiánya is lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: A férjem rá akart szólni az anyjára ez miatt, hogy ajánlja fel, de én kértem hogy ne... hogy nézne már ki? Amúgy a kisebbik lány 16 éves. A barátja 20 fél éve vannak együtt. Ott is él velük a srác. Mi a férjemmel meg 3, 5 éve. Szóval engem régebb óta ismer. Végül is csak kíváncsi voltam, ahhoz lehet e köze, hogy esetleg nem kedvel engem....de ha így lenne, és megtudnám, akkor max a férjem egyedül látogatná és ennyi. Nem problémáznék rajta.
A férjemet 10 éve ismerem, 2 éve vagyunk házasok, és van már gyerekünk is. Sógornõmnek még nincs komoly kapcsolata, amióta ismerem már 3 fiút bemutatott otthon. Nekik elsõ találkozásnál felajánlották a tegezõdést, nekem még mindig nem. Mondjuk én biztosra tudom hogy nem fogadtak el (van egy betegségem, és az miatt) de azért rosszul esik. Nem foglalkozok velük, a beszélgetést minimálisra csökkentem, amióta van unoka, csak róla beszélünk, arról nem tehetek hogy beteg vagyok, úgyhogy nem filózok rajta. De saját magukkal szúrnak ki szerintem, mert pl. anyósom akkor nem is jön unokázni, amikor férjem nincs itthon, pedig sokkal több idõt tölthetne vele, ha akkor is hajlandó lenne jönni, amikor csak ketten vagyunk itthon a gyerekkel. (Én sosem szóltam be neki semmiért, sõt ha jön, mindig kettesben hagyom a gyerekkel a gyerekszobában, hadd unokázzon úgyhogy végképp nem értem.)
Ha egyébként jóban vagytok, ne foglalkozz ezzel. Lehet valaki nagyon bunkó tegezõdve is, és lehet kedves magázódva is. Lehet, hogy õket régebb óta ismeri?
#2 vagyok: a férjedet nem kérdezted?
Nem lehet, hogy õket régebb óta ismeri? Vagy közelebbi kapcsolatban vannak? Esetleg faluhelyen elõfordulhat, hogy a võ(jelölttel) tegezõdnek, de a meny(jelölttel) nem.
Õk tegeznek? Ha igen tegezz vissza , felnõtt ember vagy.Ha megrökönyödnek rajta akkor nyugodtan mond meg hogy elég a csendõr pertuból nem többek a lánya párjaik sem Tõled.Mindezt kedvesen mosolyogva ;)
Az, hogy félreértetted, vagy egyszerûen ilyenek a pasik... mennyi idõs is vagy? 12?
miért törte össze a szived? nem csináltatok semmit. az h szépen mosolyog, nem jelent semmit. mi az a lörtölés??
ha már flörtölsz vkivel az nemazt jelenti h kapcsolatotok van.. ez nem összetörés.. nemvolt köztetek semmi. mert h nekem volt olyan h mi csináltunk pár dolgot aztán mástól vissza hallottam h van egy 1 éves kapcsolata..(mert h nekem nem mondta el..) na akkor én csalódtam..


Az idősebb pasikat hogy lehet a legkönnyebben elcsábitani?

Azt tapasztaltam, hogy visszafogottabbak, pedig ugy látom, hogy bejönnék neki, de mintha félne valamitöl. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mit értesz idõsebb pasin? És te hány éves vagy? Egy 16 évesnek a 25-30 éves is idõsebb. A 30 évesnek megint más. Pontosítanád?

Mit értesz idõsebb pasin? És te hány éves vagy? Egy 16 évesnek a 25-30 éves is idõsebb. A 30 évesnek megint más. Pontosítanád?
Szia! Én 26 vagyok, és egy 51 éves pasival volt rövid viszonyom. Õszintén nem nagyon kellett csábítanom, mert totál beindult a koromtól, meg attól, hogy olyan "kislányos" voltam, mármint hozzáképest persze. Folyton azt mondta, hogy totál odavan a "fiatal testemért. stb" :) Igazából ötleteket enm nagyon tudok adni, bocsi, sztem jobb lett volna, ha mondtad volna itt, hogy pontosan mennyi idõsek is vagytok.
A 38 nem túl sok a 26-hoz. Alig több mint 10 a különbség. Szerintem ha sok lehetõséget adsz neki a közeledésre, elõbb-utóbb észreveszi hogy bejön neked.
A kérdező hozzászólása: Bocsi tényleg az lemaradt!Én 26 vagyok õ meg 38 éves!Baromira vonzodom hozzá de félek hogy neki lehet tul fiatal lennék és ezert tartoztatja meg magát!Nem tudom!
szeritnem ha bejösz neki akkor nem kell elcsábitani ha meg nem akkor nem. egyik barátnõm is jártt 16 évves idõsebb pasival és nem kellett elcsábitania, a lényeg hogy magadat add ne játszd emg magad csak azért hogy bhegyere neki, ha ugy tetszel neki akkor ugy is megkapod ha meg nem akkor nem.
Szerintem nem nagyon kell csábítani... de valahogy jelezni igen. Lehet, hogy nem mer kezdeményezni, mert tart valamitõl.

Hogy lehet a szobatisztasagot megoldani ha az ember vissza kell menjen dolgozni es a gyerekre egy idosebb szemely vigyaz (nagyapa) akinek nem megy olyan konnyen az hogy a gyereket allandoan cserelje ha bepisil?

Harom eves a gyermek es csak reggel kakal a bilibe

Legjobb válasz: Bocs, hogy nem tudok választ adni, de erre én is kiváncsi vagyok, mert nálunk is hasonló lesz a szitu. Megyek vissza dolgozni és a mamával lesz a lányom. Szobatisztasággal sehogy nem állunk, pedig próbáltam leszoktatni a pelusról nyáron, de nem jött össze. Kiváncsi vagyok így én is, hogy kapsz-e jó ötleteket! (28hós a csajszim)

Bocs, hogy nem tudok választ adni, de erre én is kiváncsi vagyok, mert nálunk is hasonló lesz a szitu. Megyek vissza dolgozni és a mamával lesz a lányom. Szobatisztasággal sehogy nem állunk, pedig próbáltam leszoktatni a pelusról nyáron, de nem jött össze. Kiváncsi vagyok így én is, hogy kapsz-e jó ötleteket! (28hós a csajszim)
Sziasztok Próbáljátok meg olyannal ami felkelti az érdeklõdését, pl.zenélõ bili http://www.babyaruhaz.hu/Fisher-Price-kacsas-bili_6410.html
A kérdező hozzászólása: Olyanunk volt de hamar elromlott , nem zenel ugyhogy ...

Nektek nem tünt fel hogy az árva angyalban Omar kereken 20 évvel idősebb marichuynál. Ez hogy lehet? Bezzeg minden embert rehurognak hogy 20 évvel idősebb a párja. Maite Perroni & René Strickler.

Legjobb válasz: A Viktória sorozatban pedig a fõszereplõnõ kb. 25 évvel idõsebb, mint a fõhõs, de még nagymamámat sem zavarta, pedig elég konzervatív típus.

A Viktória sorozatban pedig a fõszereplõnõ kb. 25 évvel idõsebb, mint a fõhõs, de még nagymamámat sem zavarta, pedig elég konzervatív típus.
A kérdező hozzászólása: Maite 30 éves René pedig 51.
A történet szerint, vagy a valóságban? Mert a filmszerepeket nem kor szerint osztják, hányszor látom tinifilmekben, hogy a gimis lánykák szerepét 25-30 éves nõkre osztják..
Ez úgy lehet hogy ez egy filmsorozat, ott az se számít hogyha valaki gyilkos. Tégy megye egy szívességet és a megrendezett filmeket ne hasonlítsd össze a valósággal.

Hogy lehet az hogy a korosztalyobbol nem talalok senkit se es hogy csak az idosebb fiuknak jovok be? 14/L

Altalaban ok tobbnek is neznek mint 14 de viszont nekik bejovok meg tok kedvesek es szepnek tartanak meg minden. Mig a korosztalyombol senkinek sem jovok be es ok nem nagyon tartanak szepnek (nem vagyok egy szepseg de rondanak se neveznem magam)

Legjobb válasz: 14 évesen még nem kell pasi:)

14 évesen még nem kell pasi:)
és ezzel mi a probléma? :) szerintem így van jól
eleg gaz ha 14 evesen exed van
A kérdező hozzászólása: Jovan na nem figyeltem kosz a javitast :)
"Exem" :) )
A kérdező hozzászólása: Az lehet :) koszi a valaszt/valaszokat
Ez nálam is mindig így volt.. sõt! Most is így van... Mindenesetre érdekes... 22N
Valószínûleg azért mert érettebb lehetsz a korosztályodnál. Nekem is ez miatt nincs párkapcsolatom. 14/F.
A kérdező hozzászólása: Ja nagyon de van mar exem is . Nem kamu.!!
Kamu!
Az az idõsebb csávó, aki 14 éves lányokra bukik, az egy gyökér, aki nem tud a saját korosztályában találni magának valakit.

Érdekes dolog, ti mit gondoltok arról, hogy pozsonyi lányt szeretek, aki 5 évvel idősebb nálam.160 km választ el és nagyon jól megvoltunk 1 éven át. És mégis a fiatalságomra hivatkozva szakított velem, hogy nem akarja elrontani azt. Mi lehet a baj?

Egyik pillanatról a másikra...

Legjobb válasz: Lehet, hogy talalt egy idõsebb pasit aki meg tud adni neki olyat amit te lehet, hogy nem tudnál.Vagy lehet, hogy csak szimplán rá jött arra, hogy nem menne sokáig és idõ elõtt nem akkar jobban meg bántani. Biztos h szeret, de jót akkar vele. Tényleg távolság meg a kor ebben az esetben elég nagy és súlyos ok, hogy ezt a döntést hozza. Értsd és probáld meg elfogadni nem nagyon lehet ez ellen mitt tenni. Sajnos. :/

Lehet, hogy talalt egy idõsebb pasit aki meg tud adni neki olyat amit te lehet, hogy nem tudnál.Vagy lehet, hogy csak szimplán rá jött arra, hogy nem menne sokáig és idõ elõtt nem akkar jobban meg bántani. Biztos h szeret, de jót akkar vele. Tényleg távolság meg a kor ebben az esetben elég nagy és súlyos ok, hogy ezt a döntést hozza. Értsd és probáld meg elfogadni nem nagyon lehet ez ellen mitt tenni. Sajnos. :/
A kérdező hozzászólása: Mindig mondogatta hogy nem akar elveszíteni és gondolkodott hogyan lehetne egybe fonni az életünket. Mire megszületett a megoldás hogy én tudnék lépni, mert nem neki éri meg onnan lelépni és munkahelyet is találtam ugyan azt közelebb (kb 40 km-re Pozsonytól) addigra már nem hitt az egészben és nem akart esélyt se adni, hogy mûködjön a dolog...
Nagyon korán van még ehhez.
A kérdező hozzászólása: nem vettem észre h akkor telefonált volna, feébredtem volna ná viszont a dátum meg az idõpont szerint éjjel fél három volt aznap mikor édesem nálam aludt éjjel vagy ki van kapcsolva, vagy rezeg a telefonja, de azt sose hallja meg, nappal meg hangos, de én a rezgõre is fel szoktam ébredni, de ha jól emlékszem éjszaka még fenn is ovltam, mer akkor néztünk egy filmet, õ viszont rendszeresen elalszik, de hak imegy wc re akkor sem szokta magával vinni a telefont az is lehet h rég hívták arról a számról, mer a nõnek lehet egy fia, és a párom véletlenül megnyomta azt a számot al istán, de nem csöngött ki, és azér van a listán?
Lehet, hogy tévesen hivták. Te pedig túl féltékeny vagy. Ha az én telefonom közelébe jönne a kedvesem és belenézne, én azonnal kirugnám!
A kérdező hozzászólása: hés az a pasi aki megcsalja a nõjét, az is felháborodik ha a nõje féltékeny? sztem inkább a hûtlen pasikat kéne kirúgni én azért nem dobnám ki a párom ha féltékeny, sõt jól esne, csak akkor dobnám ki ha megcsalna, vagy nem lenne õszinte velem szal a pasi nagyobb ludís így mint a nõ aki ellenõrizget amúgy hogy lenne már téves a hívás éjszaka, mikor a nõ mondta telefonba nekem, hogy éjjel se õket nem hívták, se õk nem hívtak senkit akkor nem értem mér volt ott al istán azaz idõpont
A túlzott féltékenységed miatt elõbb utóbb kidob a pasid!
Szerintem meg inkább ne nézeged a párod telefonját , ez így jobb mindenkinek. Te sem szeretnéd ha állandóan azt lesné õ is.
A kérdező hozzászólása: õ is lesi a telefonom, petrsze õ tagadja hogy azért lesné sõt még netes oldalaimat is lesi nálam a gépen, pedig én tényleg hûséges vagyok hozzá engem amúgy nem zavarna ha nézegetné a cuccaimat, nincs takargatni valóm engem csak az zavar, h letagadja h nézi, meg h féltékeny, és amit õ megenged magának, meg nézzem el neki, azt én nem csinálhatom muszály valahogy kiderítenem h tényleg hûséges e de a kérdésemre kérem a választ, hogy hogyan kerülhetett az a telefonszám a híváslistájára, méghozzá éjszakai idõpont volt mellette, mikor éjjel a párom elvileg mellettem aludt? senkit nem szokott éjjel hivogatni

Miért lehet az, hogy a korombeli lányok általában észre sem vesznek, viszont az idősebb hölgyeknek meg nagyon is bejövök?

Többször volt már, hogy az id?sebb, általában a 40-es korosztályt képvisel? hölgyek többször is csak úgy leszólítanak, és többször még ajánlatokat is kapok... :D

Legjobb válasz: kár hogy a korodat nem írtad le de sokan úgy állnak hozzá hogy a korkérdés nem számít. lehet az a lány vagy fiú idõsebb vagy fiatalabb az mindegy. csak szeressétek egymást és jól jöjjetek ki egymással. a mai lányokon nem lehet már kiigazodni. ne aggódj

kár hogy a korodat nem írtad le de sokan úgy állnak hozzá hogy a korkérdés nem számít. lehet az a lány vagy fiú idõsebb vagy fiatalabb az mindegy. csak szeressétek egymást és jól jöjjetek ki egymással. a mai lányokon nem lehet már kiigazodni. ne aggódj
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok különben!
Manapság rengeteg jó negyvenes nõ van, akik nem szakadtak el a fizikai melóban, és sokat adnak az ápoltságra.Ha ilyenek szólítgatnak le akkor ne habozz!Nagyon jók az ágyban!!
Mert a mai világ teljesen megfordult.A mai fiatal lányok 90%-a az anyagiakat nézik, nem pedig az igazi értékeket.. Az idõsebb nõknek már nem kellenek a vele egykorú férfiak...meg ugye a szex terén 1 fiatal bika jobb :) .. ja és ha igazán szeretsz valakit, nem számít a korkülönbség... Amúgy én is 23 vok, a barátnõm 45 éves..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!