Találatok a következő kifejezésre: Az idősebb hogy lehet (33 db)

Van esélyem nála? (én fiú vagyok) A lány 1 évvel idősebb nálam, de nagyon tetszik nekem, és nemrég azt irta, hogy lehet járna is velem, lehet esélyem nála?

Szerinte aranyos vagyok,és szeret engem :)

Legjobb válasz: Azt írta lehet járna veled? Meg hogy aranyos vagy és szeret? Nem, semmi esélyed nincs. Ha azt mondta volna, hogy utál, és soha a büdös életben nem járna veled, akkor talán lenne sanszod, de így...

Azt írta lehet járna veled? Meg hogy aranyos vagy és szeret? Nem, semmi esélyed nincs. Ha azt mondta volna, hogy utál, és soha a büdös életben nem járna veled, akkor talán lenne sanszod, de így...
Vagy szórakozol, vagy olyan reménytelen vagy, hogy azt már díjazni kéne...

Nektek nem tünt fel hogy az árva angyalban Omar kereken 20 évvel idősebb marichuynál. Ez hogy lehet? Bezzeg minden embert rehurognak hogy 20 évvel idősebb a párja. Maite Perroni & René Strickler.

Legjobb válasz: A Viktória sorozatban pedig a fõszereplõnõ kb. 25 évvel idõsebb, mint a fõhõs, de még nagymamámat sem zavarta, pedig elég konzervatív típus.

A Viktória sorozatban pedig a fõszereplõnõ kb. 25 évvel idõsebb, mint a fõhõs, de még nagymamámat sem zavarta, pedig elég konzervatív típus.
A kérdező hozzászólása: Maite 30 éves René pedig 51.
A történet szerint, vagy a valóságban? Mert a filmszerepeket nem kor szerint osztják, hányszor látom tinifilmekben, hogy a gimis lánykák szerepét 25-30 éves nõkre osztják..
Ez úgy lehet hogy ez egy filmsorozat, ott az se számít hogyha valaki gyilkos. Tégy megye egy szívességet és a megrendezett filmeket ne hasonlítsd össze a valósággal.

Egy anyósnak mi oka lehet arra, hogy az idősebb lánya férjével, a fiatalabb lánya barátjával tegeződjenek, velem: a menyével pedig nem?

Puszta kíváncsiságból kérdezem.

Legjobb válasz: Szerintem pusztán szokás kérdése. Gondolom Õ még így nevelkedett. Régen sok helyen az is szokás volt, hogy pl aki egész életében tegezõdött a másikkal, ahogy keresztszülõk lettek elkezdtek magázódni. Logikát mai felfogással már nem lehet találni, de szerintem itt is valami hasonló lehet. A férfiak tegezhetik, a nõk nem.

Szerintem pusztán szokás kérdése. Gondolom Õ még így nevelkedett. Régen sok helyen az is szokás volt, hogy pl aki egész életében tegezõdött a másikkal, ahogy keresztszülõk lettek elkezdtek magázódni. Logikát mai felfogással már nem lehet találni, de szerintem itt is valami hasonló lehet. A férfiak tegezhetik, a nõk nem.
Nálunk ugyanígy van, a párommal hét éve vagyok egyutt, egyutt is élunk anyos mégsem ajánlotta fel, hogy tegezzem, a párom occsenek aktuális barátnoje aki 5 évvel fiatalabb nálam, már az elso talakozás után tegezhette. ez van
Igen, utolsóval értek egyet, simán lehet, hogy megszokott látvány lett a dolog... Te itt rugózol rajta nekik meg eszükbe se jut, hogy ez gond lenne. :-D
szerintem pont azért, mert te már régebb óta vagy ott. mert akkor még úgy gondolta hogy jóazúgy, aztán meg már megszokta. több év után szerintem mindenkinek furcsa lenne átszokni. ebbõl tanulva az "újaknál" meg már eleve tegezõdéssel kezdte. persze az is lehet hogy szimplán utál, de ez is egy lehetõség :)
Elsõre azt gondoltam, hogy azért mert nem kedvel. A férjem szülei elég hamar felajánlották nekem, hogy tegezzem õket, a vejüknek viszont nem. Õt valóban nem nagyon kedvelik, mert van egy elég önfényezõ stílusa. Talán azért is nem tegezõdnek vele, mert akkor végképp nem kapnának tiszteletet. De van egy ellenpéldám is. A sógornõmnek anno azért mondták a szüleim, hogy tegezze õket, mert nem bírták elviselni, ahogy azt mondja "jó napot" meg "viszlát". De mondjuk õ elég bunkó teremtés, külön kategória. Szóval õt nem kedvelik, de annyira irritálta õket a stílusa, hogy lemondtak a magázódásról. A tiszteletet egyik formában sem adta/adja meg.
A kérdező hozzászólása: Attól még nekem lenne több jogom hozzá... na mindegy. Csak kíváncsi voltam. köszi a válaszokat.
A srác valószínûleg azért tegezi, mert ott lakik velük, együtt élnek.
szimpátia vagy annak hiánya is lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: A férjem rá akart szólni az anyjára ez miatt, hogy ajánlja fel, de én kértem hogy ne... hogy nézne már ki? Amúgy a kisebbik lány 16 éves. A barátja 20 fél éve vannak együtt. Ott is él velük a srác. Mi a férjemmel meg 3, 5 éve. Szóval engem régebb óta ismer. Végül is csak kíváncsi voltam, ahhoz lehet e köze, hogy esetleg nem kedvel engem....de ha így lenne, és megtudnám, akkor max a férjem egyedül látogatná és ennyi. Nem problémáznék rajta.
A férjemet 10 éve ismerem, 2 éve vagyunk házasok, és van már gyerekünk is. Sógornõmnek még nincs komoly kapcsolata, amióta ismerem már 3 fiút bemutatott otthon. Nekik elsõ találkozásnál felajánlották a tegezõdést, nekem még mindig nem. Mondjuk én biztosra tudom hogy nem fogadtak el (van egy betegségem, és az miatt) de azért rosszul esik. Nem foglalkozok velük, a beszélgetést minimálisra csökkentem, amióta van unoka, csak róla beszélünk, arról nem tehetek hogy beteg vagyok, úgyhogy nem filózok rajta. De saját magukkal szúrnak ki szerintem, mert pl. anyósom akkor nem is jön unokázni, amikor férjem nincs itthon, pedig sokkal több idõt tölthetne vele, ha akkor is hajlandó lenne jönni, amikor csak ketten vagyunk itthon a gyerekkel. (Én sosem szóltam be neki semmiért, sõt ha jön, mindig kettesben hagyom a gyerekkel a gyerekszobában, hadd unokázzon úgyhogy végképp nem értem.)
Ha egyébként jóban vagytok, ne foglalkozz ezzel. Lehet valaki nagyon bunkó tegezõdve is, és lehet kedves magázódva is. Lehet, hogy õket régebb óta ismeri?
#2 vagyok: a férjedet nem kérdezted?
Nem lehet, hogy õket régebb óta ismeri? Vagy közelebbi kapcsolatban vannak? Esetleg faluhelyen elõfordulhat, hogy a võ(jelölttel) tegezõdnek, de a meny(jelölttel) nem.
Õk tegeznek? Ha igen tegezz vissza , felnõtt ember vagy.Ha megrökönyödnek rajta akkor nyugodtan mond meg hogy elég a csendõr pertuból nem többek a lánya párjaik sem Tõled.Mindezt kedvesen mosolyogva ;)


Miért lehet az, hogy a korombeli lányok általában észre sem vesznek, viszont az idősebb hölgyeknek meg nagyon is bejövök?

Többször volt már, hogy az id?sebb, általában a 40-es korosztályt képvisel? hölgyek többször is csak úgy leszólítanak, és többször még ajánlatokat is kapok... :D

Legjobb válasz: kár hogy a korodat nem írtad le de sokan úgy állnak hozzá hogy a korkérdés nem számít. lehet az a lány vagy fiú idõsebb vagy fiatalabb az mindegy. csak szeressétek egymást és jól jöjjetek ki egymással. a mai lányokon nem lehet már kiigazodni. ne aggódj

kár hogy a korodat nem írtad le de sokan úgy állnak hozzá hogy a korkérdés nem számít. lehet az a lány vagy fiú idõsebb vagy fiatalabb az mindegy. csak szeressétek egymást és jól jöjjetek ki egymással. a mai lányokon nem lehet már kiigazodni. ne aggódj
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok különben!
Manapság rengeteg jó negyvenes nõ van, akik nem szakadtak el a fizikai melóban, és sokat adnak az ápoltságra.Ha ilyenek szólítgatnak le akkor ne habozz!Nagyon jók az ágyban!!
Mert a mai világ teljesen megfordult.A mai fiatal lányok 90%-a az anyagiakat nézik, nem pedig az igazi értékeket.. Az idõsebb nõknek már nem kellenek a vele egykorú férfiak...meg ugye a szex terén 1 fiatal bika jobb :) .. ja és ha igazán szeretsz valakit, nem számít a korkülönbség... Amúgy én is 23 vok, a barátnõm 45 éves..:)

Tengeri malac 1 kg súlyú, mennyi idős lehet? Meglepi lenne, az állatkereskedésben, ahol kinéztem, azt mondták, hogy 0, 5 éves körüli, de szerintem idősebb.

Legjobb válasz: A mi malackánk júliusban született. Igen jó bõrben van, gyakorlatilag egész nap eszik. Pont most, a kérdésed miatt felraktuk a konyhai digi mérlegre (+/- 5 gr-ot téved) és 707 gr (70 dkg). Nem vagyok malacszakértõ, de azt kétlem, hogy majd' 50 %-os eltérés lehet két közel azonos korú malacka között. Szerintem inkább valami ottragadt vén csont lehet szegény, akit senki nem vitt el fiatalon. De remélem, jönnek majd rutinos malactartók és õk is elmondják a tapasztalataikat.

A mi malackánk júliusban született. Igen jó bõrben van, gyakorlatilag egész nap eszik. Pont most, a kérdésed miatt felraktuk a konyhai digi mérlegre (+/- 5 gr-ot téved) és 707 gr (70 dkg). Nem vagyok malacszakértõ, de azt kétlem, hogy majd' 50 %-os eltérés lehet két közel azonos korú malacka között. Szerintem inkább valami ottragadt vén csont lehet szegény, akit senki nem vitt el fiatalon. De remélem, jönnek majd rutinos malactartók és õk is elmondják a tapasztalataikat.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sokat segítettél.. :)
Szia! elsõ hsz. vagyok megint. Utána érdeklõdtem, és az egy év körüli tengik szoktak egy kiló körül járni, de meglehetõsen nagy eltérések vannak fajtánként, plusz a fajtatiszták nagyobbra nõnek, mint a keverékek, akár 20-30 dkg különbség is lehet két azonos korú malacka között. Ennél többet sajnos nem tudtam meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Neked a segítséget!!
Szia! Nálam van egy 4 hónapos egészséges kisfiú, kb. 30dkg. lehet, bár nem mértem le. Õ éppen gazdit keres. Jelképes összegért (300Ft), oda tudnám adni. Képet is tudok küldeni, ha érdekel. Még csak annyit, hogy az állatkereskedésbõl vásárolt malacok, általában elvadultak, és az elõéletükrõl sem lehet semmit tudni.
Az, hogy félreértetted, vagy egyszerûen ilyenek a pasik... mennyi idõs is vagy? 12?
miért törte össze a szived? nem csináltatok semmit. az h szépen mosolyog, nem jelent semmit. mi az a lörtölés??
ha már flörtölsz vkivel az nemazt jelenti h kapcsolatotok van.. ez nem összetörés.. nemvolt köztetek semmi. mert h nekem volt olyan h mi csináltunk pár dolgot aztán mástól vissza hallottam h van egy 1 éves kapcsolata..(mert h nekem nem mondta el..) na akkor én csalódtam..

Az van hogy egy idősebb fiú felkér egy fiatalabb lány tszóval az a kérdésem mivel se neki se nekem nincs párunk lehet hogy engem fog elhívni?

Legjobb válasz: Keringõ? Nekem ugyanez volt, csak osztálytársammal. Két nappal a betanítás elõtt még egyikünknek sem volt párja. Én vagyok a lány. Aztán meguntam a töketlenkedést és elhívtam én :D

Keringõ? Nekem ugyanez volt, csak osztálytársammal. Két nappal a betanítás elõtt még egyikünknek sem volt párja. Én vagyok a lány. Aztán meguntam a töketlenkedést és elhívtam én :D
Esély mindig van.
Nem tudom, esély meg mindenre van.
Ez pont így lesz.
Szerintem megvan rá az esély, hogy elhív :) Viszont, ha biztosra akarsz menni, hívd el te õt! Amúgy mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 13 három vagyok a fiú meg 16.És nem nem keringõ hanem a gólyabálom.

Mi lehet az oka annak, hogy a középkorú és az idősebb nők általában magasabb derekú nadrágokat/szoknyákat hordanak, míg a fiatalok általában csak csípőig érő ruhadarabokat?

Legjobb válasz: Egyrészt mert védi a veséidet, és ez inkább az idõsebb korosztályra igaz, de nagyon nem mindegy, ha könnyen elkapsz minden fertõzést. Másrészt menopauza könnyebben felesleg alakulhat ki, és ezt leszorítja a magasabb derekú nadrág, míg egy csípõnadrágban ez fedetlenül marad. Meg hát érdekesen nézne ki egy idõs nénin egy csípõgatya... Ami azt illeti fiatalokon is sokszor érdekesen néz ki, mikor szinte az egész tangájuk kint van, mondjuk ez csak azzal van így, aki láttatni is akarja...

Egyrészt mert védi a veséidet, és ez inkább az idõsebb korosztályra igaz, de nagyon nem mindegy, ha könnyen elkapsz minden fertõzést. Másrészt menopauza könnyebben felesleg alakulhat ki, és ezt leszorítja a magasabb derekú nadrág, míg egy csípõnadrágban ez fedetlenül marad. Meg hát érdekesen nézne ki egy idõs nénin egy csípõgatya... Ami azt illeti fiatalokon is sokszor érdekesen néz ki, mikor szinte az egész tangájuk kint van, mondjuk ez csak azzal van így, aki láttatni is akarja...
Hol élsz kérdezõ? Most divat a tüdõszoknya/tüdõnadrág a fiataloknál.
40 vagyok, még nem lerobbant és elhízott sem vagyok, de szültem két gyereket, és biza a csípõmön maradt egy kis husi. A csípõnadrág nem állna jól, mert ahogy oldalt bevág a husiba, csúnya ha bugyog felette a háj. Még úgy is, hogy 5 kiló felesleg van csak rajtam, nem vagyok 60kiló sem. Sajnos sok fiatal lány nem látja, hogy így néz ki és ez biza nem szép: http://vitrinblog.hu/wp-content/uploads/2012/02/smosh-com.jpg http://askanangryjew.com/images/muffin-top.png
Én szeretem a magasabb derekú szoknyákat, pedig csak 26 éves vagyok. Nekem tetszik és jól is áll, kihangsúlyozza a vékony derekamat.

Szerintetek az baj hogy a lány aki tetszik nekem 1 évvel idősebb mármint úgy hogy ő is 98-as mint én, de én késtem 1 évet. Szerintetek lehet belőle valami?

Legjobb válasz: hát csak akkor, ha mindketten jók vagytok hittudományokból, különben az egésznek elveszik a tudománytalan alapja

hát csak akkor, ha mindketten jók vagytok hittudományokból, különben az egésznek elveszik a tudománytalan alapja
Igen ez súlyos törvény és etikett sértés jönni fok a TEK és elvisz
Igen ez egy hatalmas probléma, szerintem meg se probáld mert nagyon beéghetsz. Ezt mindenki tudja, hogy 1 év rengeteget számít. (Fõleg ha 98-asok vagytok ott a legdurvább)
Dehogy probléma :) ha megtetszel neki, akkor ennyi, nem számit a kor :) nálam !!régebben!!!mikor kérdezték hogy milyen pasik jönnek be, elsö "szabály" az volt hogy !idösebb!, stbstb... és ehhez képest egy 16 honappal fiatalabb fiuba vagyok teljesen belezugva..:D ilyen ez a szerelem...:DD 18L
Lehet én vagyok az a lány, szóval... Székesfehérváron laksz?
Szerintem sokat számít az az egy év, a 98-as benzin lehet teljesen el tud párologni ennyi idõ alatt... és ha keveredik tönkretesztek valami motort. :/ xDD

Hogyan lehet egy idősebb 2-3 éves kan kutyának megtanítani az engedelmességet, hogy mindig minden esetben hallgasson a vezényszavakra?

illetve hogy ne akarjon szökni ?

Legjobb válasz: Most tényleg nem bántásból írom, de ha ez ide pár mondatban leírható lenne, akkor nem nyitnának kutyaiskolákat több hetes tanfolyamokkal. Szerintem keress fel egyet, vagy egy kiképzõt, addig is olvass utána a falkavezérségnek, hogy valami fogalmad legyen róla. Szökés ellen pedig szökésbiztos kerítés, sok mozgatás, séta.

Most tényleg nem bántásból írom, de ha ez ide pár mondatban leírható lenne, akkor nem nyitnának kutyaiskolákat több hetes tanfolyamokkal. Szerintem keress fel egyet, vagy egy kiképzõt, addig is olvass utána a falkavezérségnek, hogy valami fogalmad legyen róla. Szökés ellen pedig szökésbiztos kerítés, sok mozgatás, séta.
A 2-3 éves nem idõs.Én egy öt éves teljesen neveletlen kant vettem magamhoz, eltelt fél év és már a városi forgalomban is póráz nélkül sétálunk. A kulcsszó a következetesség és a falkavezérség. Olvass utána, mert tényleg nem lehet leírni ide.
Vidd a hozzátok legközelebb esõ kutyasuliba. Ott te is és a kutya is együtt tanultok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!