Találatok a következő kifejezésre: Az időjárásváltozás lehet, (2 db)

Az időjárásváltozás miatt lehet, hogy kevesebbet mocorog a babám?

21 hetes vagyok és az utóbbi két napban nem érzem a babám csak nagyon ritkán pedig eddig elég aktív volt!

Legjobb válasz: Igen, lehet. Nekem melegfrontkor sokat mocorog, hidegfrontkor nyugisabb. Gondolom olyan is van, akinek fordítva. :)

Igen, lehet. Nekem melegfrontkor sokat mocorog, hidegfrontkor nyugisabb. Gondolom olyan is van, akinek fordítva. :)
Nekem sincs ilyen idõben túl sok kedvem mocorogni, a baba is ugyanúgy megérzi ezt az idõt. Mindkét fiammal ugyanez volt a helyzet, szeles, esõs idõben, volt, hogy csak este mozdultak meg, éppenhogycsak. Úgyhogy teljesen normális. Boldog babavárást! :o)
Nekem is alig mocorog ha rossz az idõ, csakúgy mint én õ sem csípi az esõs idõt. aggódásra semmi ok. Én mostanában azt vettem észre, hogyha lefekszem és elkezdem simogatni a hasam pár percen belül mindenképp elkezd mozogni, napszaktól független. ha gondolod próbáld ki! :) 24 hetes kismami
Igen lehet.Én is 21 hetes vagyok, tegnap például egész nap csöndben volt.Mondtam is Vasárnap van õ is sziesztázik.Frontra érzékeny vagyok, õ se szereti!üdv

17 hetes vagyok. Ma fáj a fejem és többször bele is nyilallt a hasamba. Még most is néha. Lehet ez gond, vagy csak az időjárásváltozásnak tudható be?

Tudom, hogy kicsit buta kérdés, de els? baba, és még tapasztalatlan vagyok.

Legjobb válasz: Ha ezen kívül nem érzel mást, nincs semmi baj. Ha megteheted bújj ágyba, és aludd ki a fejfájást. :) Nekem terhesen folyamatosan fájt a fejem, hol jobban, hol rosszabbul, alhasi szúrka pedig sokaknál elõfordul, átrendezõdsz odabenn.

Ha ezen kívül nem érzel mást, nincs semmi baj. Ha megteheted bújj ágyba, és aludd ki a fejfájást. :) Nekem terhesen folyamatosan fájt a fejem, hol jobban, hol rosszabbul, alhasi szúrka pedig sokaknál elõfordul, átrendezõdsz odabenn.
Nekem mindig fájt a fejem ha jött az esõ.Rosszabb voltam mint Aigner Szilárd.Az alhasi fájdalom pedig oké, nyúlnak a méhtartó szalagok, tágulsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm Pihiztem, és a hasam már nem fáj szerencsére. De a fejem!!!!!! Az annál inkább.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!