Találatok a következő kifejezésre: Az hogy hogy pénteken elmentem (2 db)

Az hogy lehet, hogy pénteken elmentem az egyik dokihoz, ő azt mondta, hogy csak egy apró foltocska látszik a petezsákban, aztán köv. pénteken elmentem a másik dokihoz, és nála már 8 hetes voltam a babám pedig 18 mm volt?

Legjobb válasz: Úgy,hogy az orvos is ember,vagyis nem tévedhetetlen. Ha az egy héttel késõbb már ilyen nagy volt és dobog a szíve,azt már elõtte is látni kelett volna a másik dokinak. Gratulálok!:)

Úgy, hogy az orvos is ember, vagyis nem tévedhetetlen. Ha az egy héttel késõbb már ilyen nagy volt és dobog a szíve, azt már elõtte is látni kelett volna a másik dokinak. Gratulálok!:)
Nem mindegy, hogy hasi vagy hüvelyi UH-t csináltak. Hüvelyin jobban látszik pl. mint hasin a kicsi.
Mikor volt aktusod? Milyen színût pecsételtél?
Mindenképp ird meg:) ) Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben:) reggel csinálok tesztet..:) utána jelzek:)
Majd írj, hogy mi lett?:)
A kérdező hozzászólása: akkor mihamarabb tesztelek..:)
Lehet baba, csinálj újra tesztet, végülis 1 hét már eltelt a legutóbbi óta... Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: örülnénk ha az lenne..:)
A kérdező hozzászólása: hát babát szeretnénk ezért majdnem minden másnap együtt voltunk. hát inkább csak ilyen barnás volt de el is múlt. csak szurkál a hasam alja.
Szia! Szerintem tesztelj.:) ) Ez még akár baba is lehet.:) Szorítok, hogy az legyen.:)
A kérdező hozzászólása: sajnos negativ...:( ugy hogy ez valami más lessz..:( peddig annyira szeretnénk már és nem sikerül..:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!