Találatok a következő kifejezésre: Az hogy hogy pénteken (277 db)

Pénteken lesz az évfordulónk a férjemmel, ő meg tegnap azt mondja hogy pénteken megy a sógorához?

Amikor én mondtam neki hogy akkor van az évfordulón hogy lehet ilyen bunkó napok óta err?l beszélünk stb akkor állítja hogy nem elfelejtette csak én fújom fel a dolgokat! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy valami meglepetésre készül, és ezzel tereli el a figyelmedet?:O Párom is csinált ilyet az évfordulónkon, úgy volt, hogy jön hozzánk aznap, lemondta, mert más, fontos dolga akadt. Begõzöltem, nem álltam szóba vele, majd aznap este beállított hozzánk:-) Kiderült, hogy elõtte be kellett ugrania oda, ahonnan az ételt rendelte:D 24/N

Nem lehet, hogy valami meglepetésre készül, és ezzel tereli el a figyelmedet?:O Párom is csinált ilyet az évfordulónkon, úgy volt, hogy jön hozzánk aznap, lemondta, mert más, fontos dolga akadt. Begõzöltem, nem álltam szóba vele, majd aznap este beállított hozzánk:-) Kiderült, hogy elõtte be kellett ugrania oda, ahonnan az ételt rendelte:D 24/N
Lehet, hogy csak direkt piszkál, mert valami meglepetést akar neked. Legalább is az én párom szokott így szívatni poénból:) ) Ha nem, akkor bunkó! És nem, nem te fújod fel a dolgot.
Emiatt nem tudod abba hagyni a sírást? akkor miért egy olyanhoz mentél, akibõl nem tudod kinézni hogy meglep? vagy akinek fontosabb a sógora?
Hányadik évfordulótök lesz, hogy hetekig errõl kell beszélni, és nagy ünneplést csapni? Miért ne mehetne el a sógorához, ha dolga van ott. Estére készíthetsz egy vacsorát, esetleg valami italt, sz bõven elegendõ. Mi csak a 25 évfordulónkat ünnepeltük meg együtt a családdal. A többit nem.
Simán lehet hogy összekeverte a napokat, szombat is munkanap lesz ugye, ez is bezavarhat. Nem kell hisztizni, mond meg neki hogy rosszul esne ha elfelejtené és hogy szeretnéd, ha nem aznap találkozna a sógorával hanem máskor.
Akkor kérj kárpótlást tõle:) Én is keverem néha a napokat, hiába fontosak számomra a dátumok. Vagy mond meg neki, hogy mondja le a dolgot.
Ez annyira szomorú. Az én szüleim is így vannak. Apám leszar minden évfordulót, ünnepet. Anya meg reménykedik és sír. Nehéz beismerni, de tudom, hogy nem szereti anyát. Gyûlölöm az apámat!
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos nem lehet... Ismerem annyira! Azt mondja hogy azért mondta a sógorának hogy jó a péntek mert nem gondolkozott a napokon!
Túl érzékeny vagy... Egyet értek egy korábbi válaszolóval: még nõi szemmel is hiszti amit csinálsz. :S
Szerintem meg egyáltalán nem hiszti. Az évfordulóját minden normális egymást szeretõ pár megünnepli. Még úgy is, ha nekem nem annyira fontos, de tudom, hogy a páromnak az. Csupán egy kis figyelmesség.
De már lemondta a találkozót és kiderült, hogy vett elõre ajándékot, de a kérdezõnek már nincs kedve az egészhez. Ez a hiszti, nem az, amit elõször írt.
Problem? Nem mehet egy 2 órára aznap sehova, vagy mi???
Talán jobban járna a sógorával. Kiszabadulna a hisztis óvónénitõl.:) )))
Te jó Isten, ezért bõgni? akkor szólj ha a 10.-et is elfelejti, bár szerintem olyan nem is lesz....látszik semmi gondod nincs.
Ne haragudj, de ez még nõi szemmel is hiszti.
ilyenkor örülök azért, hogy az én párom nem egy idióta hisztis 3, 14csa .... nevetséges, a francokat kell ezen remegni, meg aggodalmaskodni...
A kérdező hozzászólása: Már le mondta a találkozót, ajándékot is vett! Tudom hogy készült rá, de engem annyira nagyon nagyon meg bántott... nem tudom abba hagyni a sírást, már nincs kedvem az egészhez...
A kérdező hozzászólása: 6. Lesz és mi mindig megünnepeljük kettesbe!
Olyan hisztit képesek kivágni egyes nõk, és KIERÕLTETNI mindenféle idióta dátum megünneplését, ami rajtuk kívül a kutyát sem érdekli. "hogy lehet ilyen bunkó" Aki meg a saját férjét bunkózza, arról meg van a véleményem!! Ha hozzámentél egy "bunkóhoz" akkor te is egy bunkó vagy !!

Mára vagyok kiírva. Tegnap óta vannak fájásaim amik menstruációs görcsökre hasonlítanak. A reggeli nst után azt mondta az orvosom, hogy pénteken szeretne még látni. Ez akkor nem azt jelenti, hogy hamarosan szülök?

Legjobb válasz: Gondolom, úgy értette, hogy pénteken szeretne látni, amennyiben nem indulna meg a szülés. Figyeld a fájások gyakoriságát és ha nem megy el a magzatvíz, 5 perces fájásoknál indulj!!!

Gondolom, úgy értette, hogy pénteken szeretne látni, amennyiben nem indulna meg a szülés. Figyeld a fájások gyakoriságát és ha nem megy el a magzatvíz, 5 perces fájásoknál indulj!!!
Gratula!!!!! :)
na ugye hogy izgi lett, mondtam én :) nagyon nagy gratula, ügyesek voltatok!!!
Húúúú de jó, gratulálok és minden jót kivánok nektek:) Gyorsan zajlott le?Tök izgalmas lehetett:) 41+1
A kérdező hozzászólása: Hajnali 4-kor egészséges kisfiúval gyarapítottam a bolygó lélekszámát! Mindketten jól vagyunk, köszönjük a biztatást és a jó kívánságokat!
Szia.Én is bizom benne és szurkolok neked, h ne úgy járj mint én.Görcsök, fájások, 100-as méhtevékenység kb.2hete és sehol senki:) 41+1
Nem szeretnélek letörni, de nekem a kiírt napon és másnap is ez volt, aztán elmúlt, és 4 napja semmi :-( 3 naponta járok nst-re, és csak várunk és várunk...
A kérdező hozzászólása: Nagyon izgalmas!Fõleg az utolsó pár hét.A táska már kb. 1 hónapja be van pakolva csak a kisfiam nem akarja, hogy igénybe legyen véve!De nagyon reménykedem, hogy pénteken már a karomban foghatom és nem pedig az orvosnál fogom várni a sorom.
hú tök izgi, lehet, hogy már csak 1 nap és a karodban tarthatod..:) ha jönnek a fájások irány a kórház (összepakoltál már?)
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazad lenne!Már nagyon várom, õ az elsõ babám! :)
Nem kell neked péntekig várni. Elõbb lesz abból bébi.
A húgomnak 2 napig voltak ilyenek, míg történt valami. De könnyen lehet, hogy hamarosan baba lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon gyorsan megszületett.22.30korra értünk a kórházba.03.45kor már a kezemben tartottam a kisfiam.
Nem kell. A péntek még beleszámít az igazolt idõszakba.
ha az van ráírva hogy "tegnaptól" akkor nem fogja elfogadni a tanár.:D

Ha valaki azt állítja, hogy pénteken átutalt nekem x összeget, akkor annak ma már a számlámon kellene lennie nem?

Õ err?l tud valami bizonyítékot mutatni, hogy valóban utalt nekem? Létezik olyan, hogy még mindig nem kaptam meg a pénzemet? Én tudom bizonyítani, hogy nem utaltak a kártyámra, de az illet? állítja, hogy utalt. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Várj kedd estig! Ugyanis ha péntek este utalta, az hétfõn indul a bankjától. Ha nem ugyanaz a bankotok, keddre ér hozzád.

Várj kedd estig! Ugyanis ha péntek este utalta, az hétfõn indul a bankjától. Ha nem ugyanaz a bankotok, keddre ér hozzád.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Bár így még nem jártam, általában másnapra már a kártyámon van a pénz.
Ha péntek 16:00-16:30 (attól függ, hogy netbank, vagy fiók-megbízás volt-e) után utalta, akkor csak kedden ér oda hozzád. De hamarosan ez változni fog, kivételesen a gyorsabb irányba: http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/07/01/hamarosan_johet_a..

Elképzelhető az, hogy a pénteken csinált 5 centis, tarkón lévő tetoválásom mára már teljesen begyógyult? Pénteken elmehetek szoliba?

Ez a tetoválásom,nem tudom milyen mikor teljesen begyógyult,de eddig ha hozzáértem lehetett érezni h érdes,meg kidülemszik,de most ha hozzáérek aztsem tudom h hol van,mert nem érzem.És am meddig kell kenni?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, de szerintem a szolizással még várj egy kicsit.

Nem vagyok szakértõ, de szerintem a szolizással még várj egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: 100as csövek lennének a szoliban
Dehogy mehetsz !Min egy hónapig ne érje nap, és szoli
Illetve mehetsz, de takard/ragszd le
Szerintem jobb, ha még vigyázol rá. Nehogy baj legyen, a barna bõr nem ér annyit.
Az, hogy nem imádott, csak te hitted azt.
Rájött a helyesírásodból, hogy primitív vagy. Nem akar égni veled.
nem én már utána jártam
nem is volt
de volt csak megszûnt vagyis a 33% az nem csak ezekre a dolgokra nem vonatkozik
Sajnos már nem. Csak a vasúti utazásra..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Levelező képzésnél azt írják hogy az órák 2hetente pénteki és szombati napokon vannak. Vagyis?

Arra lennék kíváncsi hogy ez azt jelenti hogy mind a 2 napon be kell majd járnom, vagy majd választhatok? Mert nekem csakis a szombat lenne majd jó.

Legjobb válasz: Tudod minden levelezõs általában dolgozik. Én olyan szakra jártam ahol havonta 1 teljes hét volt a konzultáció. Ez azt jelentette,hogy hétfõn 8-18-ig és a többi napon is hasonlóképp voltak óráink. Pénteken meg 8-13-14-ig. Szóval meg kellett oldani. S így rengeteg sõt az összes szabim erre ment. Bezzeg ha pénteken kellett volna menni az csak fele fogy el a szabimnak. Ez van örülj!

Tudod minden levelezõs általában dolgozik. Én olyan szakra jártam ahol havonta 1 teljes hét volt a konzultáció. Ez azt jelentette, hogy hétfõn 8-18-ig és a többi napon is hasonlóképp voltak óráink. Pénteken meg 8-13-14-ig. Szóval meg kellett oldani. S így rengeteg sõt az összes szabim erre ment. Bezzeg ha pénteken kellett volna menni az csak fele fogy el a szabimnak. Ez van örülj!
Nem nem választhatsz. Ez azt jelenti, hogy minden második hétvégén ott kell lenned, vagyis pénteken és szombaton is. Mivelhogy erre a napra szól majd az az órarended ami a nappalisoknak 1 hétre van elosztva.
A kérdező hozzászólása: de legalább pénteken este?
általában péntek reggeltõl estig, szombat reggeltõl délutánig szoktak lenni az órák levelezõn
A kérdező hozzászólása: Ennek meg mi értelme van, h pénteken egésznap ott legyen az ember? Hiszen általában olyankor dolgozok, és aki levelezõre megy pont ezen oknál fogva akar levelezõre mennni mert nem tud ott ülni egész nap a suliban....
Ha belegondolsz, azért vasárnap nem tartanak órákat, mert a tanároknak is kell szabadság, és azért lesz egy pár órád, szóval valamikor meg kell õket tartani. Sajna ez van, pénteken ott kell lenni, nálam spec 10-19-ig vannak az órák pénteken.

Ki tudja azt hogy vajon szabadkán hétköznap pénteken mekkora a piac? árulnak pénteken a legtöbben vagy csak hétvégén van nagy piac? érdemes megkockáztatni a pénteki kimenetelt?

Legjobb válasz: van piac, nyugodtan mehetsz hétköznap is! persze hétvégén jönnek a legtöbben, de én akkor nem szeretek menni, mert nagy a tömeg!

van piac, nyugodtan mehetsz hétköznap is! persze hétvégén jönnek a legtöbben, de én akkor nem szeretek menni, mert nagy a tömeg!
Mi szombaton voltunk pár éve, de akkor sem volt egy nagy durranás. Legalábbis mi nagyobb piacra számítottunk, mert annyit beszéltek róla. Alig vettem valamit, egy pulcsi, egy farmer kb....nem volt érdemes annyit autózni...
3 éve voltam utoljára de annyi agresszív cigó volt aki ha nem vásároltál tõle elkezdett qva anyázni meg köpködni. Nem vettük meg tõlük az összefestékezett kabátot azt vagy 5-en indultak ránk miatta, még jó, hogy ott félnek a rendõröktõl és épp jöttek így nem ért több atrocitás. Volt vagy 3-4 csarnok amikben csak ez a kisebbség volt jelen de a többiben is voltak jócskán. Nem ér annyit az egész, látok itthon is eleget belõlük nem megyek ki még ott is ezeket kerülgetni !
Jézusom utolsó hozzászóló.... Nem bánt azon a piacon senki senkit... esetleg ha nagyon szerencsétlen voltál.. Pénteken is van jó piac. Bármikor mehetsz, csak hétfõn ne, mert akkor nincsenek eladók.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat régebben én sokszor voltam de mostanába nem igazán én sem tapasztaltam ilyet dehát lehet vagy ezek szerint mások igen akor pénteken is érdemes kimenni köszönöm mindenkinek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!