Találatok a következő kifejezésre: Az hogy hogy nem jött meg (528 db)

Ez most mi? Mi lehet az oka hogy nem jott meg? Bevegyem a tablettat vagy ne?

ma van a gyogyszerszunet 8. napja szoval ma kell kezdenem az uj csomagot, de meg nem jott meg a menszeszem. cypromixet szedek mar 10 honapja. nem tudom mi ez de nagyon remelem hogy nem baba.

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz, lehetõleg még ma. Ezer oka lehet, hogy nem jött meg.

Menj el nõgyógyászhoz, lehetõleg még ma. Ezer oka lehet, hogy nem jött meg.
Ha biztos vagy benne h nem vagy terhes, szedjed tovább!!
Jol mondja a 2. Olvasd el az utmutatot. Elmeletıleg ra van ırva, ha nem jon meg, akkor ıs tovabb kell szednı. Az elozo honapban nem felejtettel kı par szemet?
Elõször csinálj egy tesztet. Ha negatív, akkor szedd tovább és menj el orvoshoz. Ha pozitív, akkor ne szedd tovább.
Szerintem is vegyél gyorsan egy tesztet, és akkor este (vagy nem tudom mikor szoktad) beveheted az elsõ szemet. Két perc alatt megvagy a teszttel, és akkor legalább megnyugszol. Aztán nézz el nõgyógyászhoz, mert lehet tényleg van valami gond!
Ne szedd tovább, keress egy másik nõgyógyászt! A Cypromix szedését min. 4 hónappal ezelõtt abba kellett volna hagynod.
A kérdező hozzászólása: mar megjott de koszonom a valaszokat :)

Január 31-én volt egy spontán vetélésem. Voltam utánna orvosnál azt mondta minden rendben. Február 2-án kelett volna megjönnie. Még mindig sehol tüneteim nincsennek. Mi lehet az oka, hogy nem jött még meg?

Legjobb válasz: Azt, hogy miért nem jött meg nem tudom. Általában 4-6 hét múlva szokott megjönni, szerintem egyelõre nincs semmi rendkívüli dolog.

Azt, hogy miért nem jött meg nem tudom. Általában 4-6 hét múlva szokott megjönni, szerintem egyelõre nincs semmi rendkívüli dolog.
Spontán vetélés után 4-6 hét múlva kell várni a következõ menstruációt.Nekem annó a vetéslés után 4 hét múlva jött meg elõszõr.
Miért kellett volna megjönnie február 2-án? Nonsens. 4-6 hét a normális, ahogyan elõttem is írták. Nekem 26 napra jött meg. Sajnálom, hogy ez történt. Kitartást!

Az, hogy még nem jött meg, lehet a gyógyszerektől, vagy a betegségtől?

Eléggé nehézkes időszakom volt, lefogytam 5 kilót még nyár elején koplalással. Akkor nem késett a menstruációm. Mostanában rendesen eszek, és hétfőn kellett volna megjönnie(alapból általában nekem 5 hetente jön meg, nem 4 ). Előtte volt egy olyan időszakom, hogy 3 hétig beteg voltam, fájt a gyomrom, a szemem, a májenzim értékeim magasak voltak. Utána kaptam egy tüszős mandulagyulladást. Kaptam rá antibiotikumot és probiotikumot. Az antibiotikumot már beszedtem egy hete mindet, a probiotikumot még mindig szedem, de a mellékhatásoknál semmi olyat nem ír. Közben összeszedtem alul egy betegséget is(tejszagú váladék, sűrű, ragacsos, és néha viszket lent). Amíg nem jön meg és nem múlik el, nőgyógyászhoz se tudok menni. A hasam a beleknél és a méhnél néha szúr egy picit, állandóan enni akarok. De hiába eszem semmit nem hízok. Késhet a probiotikumtól a menstruáció, esetleg az eddigi korszaktól?

Legjobb válasz: A probiotikumtól kétlem hogy késne, a veled történtektõl viszont annál inkább. Nagyon rosszul tetted, hogy koplaltál, és lehet hogy most amiatt nem menstruálsz (a szervezeted úgymond bepánikolt). A betegségek és az antibiotikum is befolyásolhatja. Ha 2 hónapig kimarad, mindenképp menj orvoshoz! (a hüvelyfertõzéssel hamarabb is el kell menni, mert komoly szövõdményei lehetnek)

A probiotikumtól kétlem hogy késne, a veled történtektõl viszont annál inkább. Nagyon rosszul tetted, hogy koplaltál, és lehet hogy most amiatt nem menstruálsz (a szervezeted úgymond bepánikolt). A betegségek és az antibiotikum is befolyásolhatja. Ha 2 hónapig kimarad, mindenképp menj orvoshoz! (a hüvelyfertõzéssel hamarabb is el kell menni, mert komoly szövõdményei lehetnek)

Baj az hogy ha nem jött még meg postán a jogosítványom?

Sziasztok. Hétfőn volt 2 hete hogy elintéztem a papírokkal a jogosítványt.Baj az hogy ha ég nem jött meg postán?

Legjobb válasz: Esküszöm, ha mégegyszer meglátok egy ilyen kérdést, helyben tökön döföm magam! Nem igaz, hogy azt a nyamvadt 2-4 hetet nem bírjátok kivárni, de komolyan.

Esküszöm, ha mégegyszer meglátok egy ilyen kérdést, helyben tökön döföm magam! Nem igaz, hogy azt a nyamvadt 2-4 hetet nem bírjátok kivárni, de komolyan.
olyan 1 hónap alatt szokott kijönni.
Egyáltalán nem baj, késõbb válsz potenciális gyilkossá! :D
Kérdés jelentve :)
Elvileg nem baj! Én múlt héten hétfõn voltam az okmányirodában, azt mondta a nõ, hogy általában 2-3 hét, mire kiküldik. Most viszont számolj azzal is, hogy a nyári szabadságok miatt lehet még plusz pár nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Az normális, hogy nem jött meg az esemény utáni tabletta után?

Pont aktualis lenne, demar 5 napja kesik..viszont bebettem tegnap 1 esemenyutanit es ennek hatasra sem...de a hasamban erzek kisebb gorcsoket.es semmi mas.lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes vagy. Az esemény utáni tablettáknak nagy a hormontartalmuk, tehát megzavarják a szervezeted hormonháztartását.

Nem hiszem, hogy terhes vagy. Az esemény utáni tablettáknak nagy a hormontartalmuk, tehát megzavarják a szervezeted hormonháztartását.
Remélem, most nagyon örülsz! Mit mondjak ezek után a gyerekeknek?

Van valaki, aki még 5 hetesen sem érzett semmilyen terhességi tünetet, azon kivül, hogy nem jött meg neki, és pozitiv lett a teszt?

Legjobb válasz: Nekem soha nem volt terhességi tünetem, csak amikor vajúdtam...:)) 3 hetet késett, azért vettem tesztet, persze pozi lett.

Nekem soha nem volt terhességi tünetem, csak amikor vajúdtam...:) ) 3 hetet késett, azért vettem tesztet, persze pozi lett.
Nekem nem volt semmilyen tünetem, azon kívül, hogy nem jött meg, és megmozdult a baba, na meg persze nõtt a pocakom :) )) 31 hetes kismama
Nekem sem volt semmi tunetem , észre sem vettem, hogy terhes vagyok csak nem jött meg , utána pedig a hasam nött. Ezenkivul semmi, ja még tesztet sem csináltam.
Csatlakozom a tünetmentesek táborába :) Én úgy tudtam meg, hogy terhes vagyok, hogy akkoriban még nagyon erõs mensesel járó görcseim voltak, volt amikor 40 fokos lázzal vittek az ügyeletre a mensi miatt! Azon a héten is ilyen erõs görcseim voltak pont akkor mikor meg kellett volna jönni a mensesnek! Mivel felmondtam a munkahelyemen levásároltam az egészség kártyát és vettem tesztet is, mert gyanús volt, hogy még mindig nem jött meg pedig a görcsök megvannak! Hát ahogyan szívta fel a vizeletet a tesz úgy jött ki rajta a 2 csík jól láthatóan! Késõbbiekben semmi tünet nem volt, se hányinger se szédülés! Kivéve , hogy sütire, fagyira és semmilyen édes dologra rá sem bírtam nézni! Viszont a sós dolgok fõleg a tojásos nokedli az minden mennyiségben :) Fiam született ;)
nekem sem volt semmi de semmi tünetem azon kívül mikor elkzdtem érezni a mozgást, még egy keményedésem vagy jóslom sem volt soha. Mivel prorgram császár volt így még vajúdni sem vajúdtam.
Akkor nektek a gyakori pisilés is elmaradt????
Nekem csak a vége felé mikor már nyomta a fiam a hólyagomat folyamatosan!
Nekem is, de akkor ötperceként.

Mi lehet az oka hogy nem jött meg a menstruációm?

Már 2 hete nem jött meg a menstruációm, és gyakran járok pisilni, és néha van hányingerem is (lehet hogy már képzel?dök), de viszont spirálom van már 9 hónapja. Vettem 2 tesztet és mind a kett? negatív. Szerdán megyek orvoshoz, de addig meg fogok örülni.

Legjobb válasz: Szia! Mikor csináltál legutóbb tesztet? Ha a késés után nem sokkal, ismételd meg a napokban, 14 nap után is kimutathatja, ha esetleg késõi peteérésed volt, mert spirál mellett is lehetséges teherbe esni. Amúgy késést terhességen kívül más is okozhat, idegesség, étrendbeli drasztikus változás (fogyókúra pl), esetleg ciszta, de errõl a doki tud majd bõvebbet mondani. Üdv.

Szia! Mikor csináltál legutóbb tesztet? Ha a késés után nem sokkal, ismételd meg a napokban, 14 nap után is kimutathatja, ha esetleg késõi peteérésed volt, mert spirál mellett is lehetséges teherbe esni. Amúgy késést terhességen kívül más is okozhat, idegesség, étrendbeli drasztikus változás (fogyókúra pl), esetleg ciszta, de errõl a doki tud majd bõvebbet mondani. Üdv.
Elsõ vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy nekem pl cisztától késett 3 hetet, amikorra dokihoz mentem. Nekem erõsen beleszúrt idõnként abba a petefészkembe, ahol a ciszta volt, utólag már tudom, hogy ez okozta.
Hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: 19
Nemtudom neked mizu de nekem amióta megjött elõször akkor mikor éppen nincsen meg akkor nekem alapból van fehér folyás.... Az, hogy 11 napja nem jött meg lehet terhesség, lehet az idegesség lehet akármi, ha szerinted lehetséges a terhesség akkor menj el egy orvoshoz aztán majd õ mond valami okosat...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem szokott lenni. De koszonom a valaszt.

Fogamzásgátló szedése mellett mi lehet az oka hogy nem jött meg a menzeszem?

Mindig normálisan szedtem , ez a negyedik hónap mióta szedem. Ma kell beszednem az ötödik levél elsõ tablettáját. Mindig az utolsó napon vagy az elsõn jön meg fájt is a hasam meg a derekam de mégsem látom ma jelét hogy valami folyásom is lenne. Ha a héten nem jön, elmegyek orvoshoz de kiváncsi vagyok a véleményekre.

Legjobb válasz: A tabletta sem nyújt 100% védelmet, csinálj egy tesztet biztos ami biztos.

A tabletta sem nyújt 100% védelmet, csinálj egy tesztet biztos ami biztos.
1) terhesség 2) a tabletta úgy elvékonyította a méhnyálkahártyádat, hogy nincs ami leváljon.

Mi lehet az oka hogy nem jött meG?

Május 2-án volt dolgom sürg?sségi fogamzásgátló tablettával. Utána meg is jött. Három hét mulva voltam orvosnál, vett kenetet, elküldte méhnyakráksz?résre. Júniusba is megjött. Csináltam tesztet az negatív lett. A leletet megkaptam három hét múlva és az állt rajt hogy jelenleg nem vagyok terhes. D e júliusba nem jött meg. Mi lehet az oka? Igaz mostanában nagyon sokat idegeskedem családi dolgok miatt..

Legjobb válasz: a stressz miatt kimaradhat. ne aggódj, van ilyen. a szexuális életedet te ismered, ha védekeztél, akkor nem lehet gond :)

a stressz miatt kimaradhat. ne aggódj, van ilyen. a szexuális életedet te ismered, ha védekeztél, akkor nem lehet gond :)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor nem védekeztünk azért vettem be eseményutánit. de azóta meg nem voltam senkivel sem. én a stresszre gyanakszom.
biztos elkóborolt!
A kérdező hozzászólása: ??
A kérdező hozzászólása: ez hasznos és kedves válasz volt.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor vajon miért nem jött meg?
egy ilyen kérdést inkább orvosnak tegyél fel, mint laikusoknak sztem, ha most nagyon ráparáztál...de ha azt mondták 3 hét után h nem vagy terhes, akkor sztem ne aggódj....a menstreuáció stressztõl is függhet, kedélyállapottól, hízás-fogyás....sokminden befolyásolja (már akinél) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!