Találatok a következő kifejezésre: Az hogy hogy nem jött (852 db)

Ez most mi? Mi lehet az oka hogy nem jott meg? Bevegyem a tablettat vagy ne?

ma van a gyogyszerszunet 8. napja szoval ma kell kezdenem az uj csomagot, de meg nem jott meg a menszeszem. cypromixet szedek mar 10 honapja. nem tudom mi ez de nagyon remelem hogy nem baba.

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz, lehetõleg még ma. Ezer oka lehet, hogy nem jött meg.

Menj el nõgyógyászhoz, lehetõleg még ma. Ezer oka lehet, hogy nem jött meg.
Ha biztos vagy benne h nem vagy terhes, szedjed tovább!!
Jol mondja a 2. Olvasd el az utmutatot. Elmeletıleg ra van ırva, ha nem jon meg, akkor ıs tovabb kell szednı. Az elozo honapban nem felejtettel kı par szemet?
Elõször csinálj egy tesztet. Ha negatív, akkor szedd tovább és menj el orvoshoz. Ha pozitív, akkor ne szedd tovább.
Szerintem is vegyél gyorsan egy tesztet, és akkor este (vagy nem tudom mikor szoktad) beveheted az elsõ szemet. Két perc alatt megvagy a teszttel, és akkor legalább megnyugszol. Aztán nézz el nõgyógyászhoz, mert lehet tényleg van valami gond!
Ne szedd tovább, keress egy másik nõgyógyászt! A Cypromix szedését min. 4 hónappal ezelõtt abba kellett volna hagynod.
A kérdező hozzászólása: mar megjott de koszonom a valaszokat :)

Január 31-én volt egy spontán vetélésem. Voltam utánna orvosnál azt mondta minden rendben. Február 2-án kelett volna megjönnie. Még mindig sehol tüneteim nincsennek. Mi lehet az oka, hogy nem jött még meg?

Legjobb válasz: Azt, hogy miért nem jött meg nem tudom. Általában 4-6 hét múlva szokott megjönni, szerintem egyelõre nincs semmi rendkívüli dolog.

Azt, hogy miért nem jött meg nem tudom. Általában 4-6 hét múlva szokott megjönni, szerintem egyelõre nincs semmi rendkívüli dolog.
Spontán vetélés után 4-6 hét múlva kell várni a következõ menstruációt.Nekem annó a vetéslés után 4 hét múlva jött meg elõszõr.
Miért kellett volna megjönnie február 2-án? Nonsens. 4-6 hét a normális, ahogyan elõttem is írták. Nekem 26 napra jött meg. Sajnálom, hogy ez történt. Kitartást!

Csüt-re nem vártam. Eddig nem is jött. Tegnap reggel teszteltem és-volt. Van értelme pár nap múlva tesztelni mégegyszer? Ez azt jelenti, hogy nem jött össze a baba?

Egy pár órája kezdtem érezni, hogy megjön és elmentem wcre és megjött, de nem ahogy szokott.Rózsaszínes és egy kicsit nyálkás, nekem ilyen nem szokott lenni. Elmentem kés?bb megint wcre és ahogy megtöröltem még mindig barnás-rózsaszínes volt és kicsit kevesebb.Viszont a h?m is leesett.

Legjobb válasz: Szia Én is csütörtökre nem vártam a tesztem reggel mégis - lett nekem is.Pár nap múlva csinálok mégegyett szerintem te is csinálj majd másik tesztet!Drukkolok neked!Majd írj hogy mi a helyzet

Szia Én is csütörtökre nem vártam a tesztem reggel mégis - lett nekem is.Pár nap múlva csinálok mégegyett szerintem te is csinálj majd másik tesztet!Drukkolok neked!Majd írj hogy mi a helyzet
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon elkezdett görcsölni a hasam és meg is jött rendesen. De talán a következõ hónapban sikerül. Neked pedig szorítok nagyon, hogy sikerüljön. Majd írd meg te is! Drukkolok!!

Az, hogy még nem jött meg, lehet a gyógyszerektől, vagy a betegségtől?

Eléggé nehézkes időszakom volt, lefogytam 5 kilót még nyár elején koplalással. Akkor nem késett a menstruációm. Mostanában rendesen eszek, és hétfőn kellett volna megjönnie(alapból általában nekem 5 hetente jön meg, nem 4 ). Előtte volt egy olyan időszakom, hogy 3 hétig beteg voltam, fájt a gyomrom, a szemem, a májenzim értékeim magasak voltak. Utána kaptam egy tüszős mandulagyulladást. Kaptam rá antibiotikumot és probiotikumot. Az antibiotikumot már beszedtem egy hete mindet, a probiotikumot még mindig szedem, de a mellékhatásoknál semmi olyat nem ír. Közben összeszedtem alul egy betegséget is(tejszagú váladék, sűrű, ragacsos, és néha viszket lent). Amíg nem jön meg és nem múlik el, nőgyógyászhoz se tudok menni. A hasam a beleknél és a méhnél néha szúr egy picit, állandóan enni akarok. De hiába eszem semmit nem hízok. Késhet a probiotikumtól a menstruáció, esetleg az eddigi korszaktól?

Legjobb válasz: A probiotikumtól kétlem hogy késne, a veled történtektõl viszont annál inkább. Nagyon rosszul tetted, hogy koplaltál, és lehet hogy most amiatt nem menstruálsz (a szervezeted úgymond bepánikolt). A betegségek és az antibiotikum is befolyásolhatja. Ha 2 hónapig kimarad, mindenképp menj orvoshoz! (a hüvelyfertõzéssel hamarabb is el kell menni, mert komoly szövõdményei lehetnek)

A probiotikumtól kétlem hogy késne, a veled történtektõl viszont annál inkább. Nagyon rosszul tetted, hogy koplaltál, és lehet hogy most amiatt nem menstruálsz (a szervezeted úgymond bepánikolt). A betegségek és az antibiotikum is befolyásolhatja. Ha 2 hónapig kimarad, mindenképp menj orvoshoz! (a hüvelyfertõzéssel hamarabb is el kell menni, mert komoly szövõdményei lehetnek)

Baj az hogy ha nem jött még meg postán a jogosítványom?

Sziasztok. Hétfőn volt 2 hete hogy elintéztem a papírokkal a jogosítványt.Baj az hogy ha ég nem jött meg postán?

Legjobb válasz: Esküszöm, ha mégegyszer meglátok egy ilyen kérdést, helyben tökön döföm magam! Nem igaz, hogy azt a nyamvadt 2-4 hetet nem bírjátok kivárni, de komolyan.

Esküszöm, ha mégegyszer meglátok egy ilyen kérdést, helyben tökön döföm magam! Nem igaz, hogy azt a nyamvadt 2-4 hetet nem bírjátok kivárni, de komolyan.
olyan 1 hónap alatt szokott kijönni.
Egyáltalán nem baj, késõbb válsz potenciális gyilkossá! :D
Kérdés jelentve :)
Elvileg nem baj! Én múlt héten hétfõn voltam az okmányirodában, azt mondta a nõ, hogy általában 2-3 hét, mire kiküldik. Most viszont számolj azzal is, hogy a nyári szabadságok miatt lehet még plusz pár nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Követelhet úgy pénzt a szülésért az orvos, hogy nem jött be levezetni a szülést?

Legjobb válasz: Fogadott orvos volt? Ha nem volt benn, én nem adnék neki semmit.

Fogadott orvos volt? Ha nem volt benn, én nem adnék neki semmit.
Ez vicc, komolyan. Én azért megkérdezném, hogy konkrétan MIÉRT is kéri azt a pénzt.
Nem követelhet. Egyébként akkor sem, ha bement, hiszen semmilyen szerzõdést nem kötöttetek, így nincs mire... Ha nem vagy elégedett, akkor ne adj! Mit csinálhat? Visszarakja a gyereket? :)
Nem követelhet pénzt egy olyan szolgáltatásért, amit nem teljesített. Szép is lenne. Nekem sem jött be a dokim a szülésre, nem is kapott egy vasat sem.
Elsõ vagyok. Van szerzõdésetek vele? Abban biztos benne van, hogy mi a teendõ, ha az orvos nincs jelen szülésnél.
Mi az hogy követelhet?Örüljön neki, hogy pénzt kap ne követeljen.Ha mégis megteszi kérj számlát tõle.Komolyan.Ha nem ad jelentsd fel.Én ezt tenném. De ha be sem ment akkor eleve semmi oka tartani a markát.A rendelésekért gondolom feketén fizettél minden alkalommal, akkor most ne tartsa a markát.
helyes. kapja be. annak jár a lóvé, aki levezette
Én elmennék hozzá a 6 hetes kontrollra, de nem feküdnék fel az asztalra hanem kiosztanám ott a rendelõben.Nem szokásom patáliát csapni de a pofátlanságnak is van határa.Ez most egy újabb hóbortja az orvosoknak, hogy akkor is pénzt vár ha nincs ott. És igen nem elég, hogy feketén csinálják mind ezt még követelõznek is.Na én amikor szülésznõt fogadtam (dokim nem volt) akkor meg fõorvosi beleegyezés kellett mi?Milyen világ ez?
és még van képe felhívni Téged???? az eszem megáll komolyan....
Nagyon érdekes hozzáállás. Ilyenkor sajnálom, hogy csak hálapénz létezik, bánatpénz nem, a gyakorlatban. Én bevezetném, hogy ha adok azért, hogy ott legyen, akkor fizessen õ nekem, ha cserben hagy. De hát amíg zsebbõl zsebbe megy a dolog, addig ez nem kivitelezhetõ, sajnos.
Én felhívnám és megmondanám neki, hogy köszönöm kérdését, a szülés rendben lezajlott. A baba és én is jól vagyunk. További jó kikapcsolódást kívánok "kedves" doktor úr. :D
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mely város dokijáról van szó? Az Alföld szívében is van egy, aki elõrébb helyezi a társasági életet a hivatásánál.
Huh... ezen most konkrétan felháborodtam. Elvileg ez az egész úgy mûködik, ha felfogadod, azért teszed, hogy õ, személyesen XY legyen ott a szülésnél. Ezért fizeted meg, benne bízol stb. A pénzért cserébe õ vállalja, hogy ott lesz, levezeti a szülést... Ott volt? Nem. Innentõl kezdve szóba sem állnék vele! Úgy tûnik, elégedett voltál az ügyeletessel, ezután inkább átpártolnék hozzá és a hat hetes kontrollra is hozzá mennék.
A kérdező hozzászólása: Remélem többször nem telefonál emiatt. 6 hetesre sem megyek hozzá vissza.
Egy forintot se adj neki.
És igen mutassa meg a szerzõdést amiben szerepel, hogy te alá írod, hogy xFt ot fizetsz a szülésért és õ nyújt x szolgáltatást ezért az összegért. Ha ezt megmutatta (nyilván nem tudja) akkor a következõ lépés, hogy adjon neked számlát is minderrõl. Huuuuuu iszonyat felháborító ez az orvosi viselkedés, nem is velem történt meg és még is iszonyat felháborít!
Dehogy követelhet! Sõt, a hathetes kontrollra sem kell hozzá menned.
Pénzt maximum akkor követelhetne ha szerzõdésetek lenne, hogy te kéred xy szolgáltatásra, és õ ennyiért nyújt neked szolgáltatást. pl. magánrendelõben ki van írva x vizsgálat yFT ba kerül--> ebben az esetben kérhet pénzt (követelhet) De azért mert te felkérted és õ bement szülni a szabadidejében azért nem "követelhet" pénzt. (ez a nagy baj ezzel a fogadott orvos mizériával, hogy törvényileg nincs lehetõség felfogadni orvost, ezért marad a "törvénytelen" hálapénz) Így, hogy be sem ment szülni így meg aztán fõleg nem jár neki egy fillér sem.
A kérdező hozzászólása: Nincs szerzõdés. Legalábbis én nem írtam alá semmit. A pénzt egyébként megkapta az ügyeletes orvos. Nagyon rendes volt. Csak annyira felidegesített, hogy azt egyszerûen el sem tudom mondani.
A kérdező hozzászólása: A kórházban azt mondták wellnesel , ki volt kapcsolva az összes telefonja. Ma hívott, hogy akkor vár a 6. heti kontrollon, valamint hogy rendezzük a szülési díjat. Mondtam neki, hogy felejtsen el.
A kérdező hozzászólása: Igen, fogadott orvos.
Vigyél neki egy borítékot, benne egy cetlivel, hogy "Nem nyert!" :D Jó nagy pofátlanság így követelni a pénzt a semmiért..

Az normális, hogy nem jött meg az esemény utáni tabletta után?

Pont aktualis lenne, demar 5 napja kesik..viszont bebettem tegnap 1 esemenyutanit es ennek hatasra sem...de a hasamban erzek kisebb gorcsoket.es semmi mas.lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes vagy. Az esemény utáni tablettáknak nagy a hormontartalmuk, tehát megzavarják a szervezeted hormonháztartását.

Nem hiszem, hogy terhes vagy. Az esemény utáni tablettáknak nagy a hormontartalmuk, tehát megzavarják a szervezeted hormonháztartását.
Remélem, most nagyon örülsz! Mit mondjak ezek után a gyerekeknek?
Gyerekes....
Nekem is fura, hogy a võlegényed, de nem laktok együtt, illetve, hogy nem tudod ezt vele megbeszélni. Fogadjunk nem vagytok még 18 évesek :)
No para. No lapat. No ciki Felejtõs ünnep- "A nemzetközi nõnap a nõk iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak. A nemzetközi nõnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon."
A lapáttal inkább azt kellene fejbeverni, aki egy viszonylag kisebb hordetejû konfliktust egybõl szakítással oldana meg. Amúgy nem tudok a kérdésre mit vélaszolni. Csak akkor lenne hiteles, ha a võlegény verzióját is ismernénk. Így egyoldalú és reszrehajló. És semmit nem tudunk a "kicsit összekapás" mikéntjérõl.
Mi köze az egésznek a nõnaphoz? Ha egy átlagos péntek lenne, ez oké lenne?
Jegyesként nem éltek együtt? Gyanús. "Kis összekapás", és nem békültök ki? Gyanús. Szánalmas büntetésnek titulált lelki terror? Necces... Burkolt megalázás nõnapon? Nagyon necces! Lapát.
Le lehet pontozni bátran, attól még egy óvodás érzelmi intelligenciájával rendelkezõ egyénnel akkor sem akarnám összekötni az életemet.
Miért kellene együtt lakni a võlegényével? Van, aki nem követi a divatot. Azelõtt sem laktak együtt esküvõ elõtt a párok, még is hosszú és jó volt a házasságuk. Ma együtt laknak, és mégis elválnak már egy-két év után. Attól függ, hogy miért kaptatok össze? Ha te sértetted meg, akkor jogosan haragszik. Neked kellene kezdeni a békülést. Ha õ sértett meg téged, akkor nem volt szép, hogy nem köszöntött fel. De ha ilyen apróságon fennakadsz, akkor baj van a kapcsolatotokkal.
Ez nem volt szép tõle. Hogyhogy nem laktok együtt?
Lapát.
Ja, és szerintem a kérdezõ kihasználta volna a nõnapot és kicsikart volna egy bocsánatkérést, akár õ volt a hibás, akár nem.
"Egyenjogúság, ugye, kedves feministák?" Nem ismered a feministákat, hisz akkor tudnád, hogy a feminizmusnak rengeteg ága van. Én feministaként a nõnap eltörlése mellett vagyok. Inkább szeretném a hétköznapokat egyenjogúságban tölteni ahelyett, hogy egy nap kapok egy csokor virágot. Inkább azt választom, hogy ugyanazért a munkáért ugyanannyit keressek, ne szóljanak be, ne fogdossanak, ne nézzenek hülyének, hanem megkapjam az a tiszteletet és komolyságot, amit egy férfi alanyi jogon megkap.
egy hasonló kérdésénél vki ezt linkelte be: http://aztadom.co/fun/3299085 szerintem mindent elmond
Akárki, akármit ír, együtt élés nélkül házasodni marha nagy felelõtlenség. Azt meg nem hiszem el, hogy elmúltatok 20 évesek, mert akkor lenne egy kis gógyi. VAGY ez az elsõ kapcsolatotok és fogalmatok sincsen hogyan kellene viselkedni. Házasságot meg közös életet ne tervezzetek, katasztrófa lenne. Ez minden csak nem felnõtt-kapcsolat. Felejtõs. 24N
a võlegényed, akivel nem élsz együtt, gyerekes módszerekkel büntet egy kis összezördülés miatt. na, ez szép, nagyon szép. ugye nem idén lesz az esküvõ? amúgy vastagon teszek a nõnapra, mi nem "ünnepeltük", mert nem is várom el. azt viszont elvárom a páromtól, hogy huszonéves, dolgozó ember létére felnõttként viselkedjen. szokott neki menni :)
Sms-ben vesztetek össze? És a való életben jár érte a bünti?Anyám!! Szerintem ez eléggé gyerekes, sokáig maradjatok még menyasszony-võlegény státuszban, ha semmiségeken is összekaptok. (házasságból nehezebb szétcuccolni)
Hát elég gyerekesek vagytok mindketten. Egyébként olyan jó, hogy a nõk elvárnak több figyelmet: - születésnapkor, - névnapkor, - Valentin-napkor, - nõnapkor, - karácsonykor, - menstruáció idején, - húsvétkor stb. De ez részletkérdés, igazából a lényeg az, hogy a nõnap baromság. Hülyeség. Mondvacsinált ünnep, mint a Valentin-nap. Ha lesz férfinap, lesz nõnap is. Egyenjogúság, ugye, kedves feministák?
A kérdező hozzászólása: nem csak én állítom ezt, õ vallotta be. jah, és azt is hozzátette, hogy lett volna ideje rám. az összekapás egyébként egy hülye kis félreértés volt. sms-ben zajlott...:/ a korunkat pontosan nem adok meg, csak annyit, hogy 20-on felüliek vagyunk.
Eddig ott tartunk, hogy "TE" azt állítod, hogy ezért nem jött át.
Én nem ünneplem a nõnapot, mondvacsinált ünnep. A párom pedig külföldön volt, és nem köszöntött fel. El kéne válnom :D
Értelmes párok meg nincsenek napokig "nem beszélek veled mert én most akkor haragszom rád" állapotban, vagy ha igen, akkor ez nem egy kis összekapás, hanem egy komoly vita. Persze lehet, hogy két 16 éves tinédzserrõl van szó, nem derül ki a kérdésbõl, na ott még mondjuk belefér ez az óvodás, kicsinyes sértõdés. Felnõtt, értelmes embereknél nem.
Mert össze voltak veszve. A nõnap nem jár automatikus béküléssel.
Annyi köze van, hogy nõnapkor elvárok annyi "extra figyelmességet", hogy köszöntsön meg, legalább egy szó, egy telefon erejéig, amire a kérdezõ párja képtelen volt!
Na kibékültetek má'?

Van valaki, aki még 5 hetesen sem érzett semmilyen terhességi tünetet, azon kivül, hogy nem jött meg neki, és pozitiv lett a teszt?

Legjobb válasz: Nekem soha nem volt terhességi tünetem, csak amikor vajúdtam...:)) 3 hetet késett, azért vettem tesztet, persze pozi lett.

Nekem soha nem volt terhességi tünetem, csak amikor vajúdtam...:) ) 3 hetet késett, azért vettem tesztet, persze pozi lett.
Nekem nem volt semmilyen tünetem, azon kívül, hogy nem jött meg, és megmozdult a baba, na meg persze nõtt a pocakom :) )) 31 hetes kismama
Nekem sem volt semmi tunetem , észre sem vettem, hogy terhes vagyok csak nem jött meg , utána pedig a hasam nött. Ezenkivul semmi, ja még tesztet sem csináltam.
Csatlakozom a tünetmentesek táborába :) Én úgy tudtam meg, hogy terhes vagyok, hogy akkoriban még nagyon erõs mensesel járó görcseim voltak, volt amikor 40 fokos lázzal vittek az ügyeletre a mensi miatt! Azon a héten is ilyen erõs görcseim voltak pont akkor mikor meg kellett volna jönni a mensesnek! Mivel felmondtam a munkahelyemen levásároltam az egészség kártyát és vettem tesztet is, mert gyanús volt, hogy még mindig nem jött meg pedig a görcsök megvannak! Hát ahogyan szívta fel a vizeletet a tesz úgy jött ki rajta a 2 csík jól láthatóan! Késõbbiekben semmi tünet nem volt, se hányinger se szédülés! Kivéve , hogy sütire, fagyira és semmilyen édes dologra rá sem bírtam nézni! Viszont a sós dolgok fõleg a tojásos nokedli az minden mennyiségben :) Fiam született ;)
nekem sem volt semmi de semmi tünetem azon kívül mikor elkzdtem érezni a mozgást, még egy keményedésem vagy jóslom sem volt soha. Mivel prorgram császár volt így még vajúdni sem vajúdtam.
Akkor nektek a gyakori pisilés is elmaradt????
Nekem csak a vége felé mikor már nyomta a fiam a hólyagomat folyamatosan!
Nekem is, de akkor ötperceként.

Mi lehet az oka hogy nem jött meG?

Május 2-án volt dolgom sürg?sségi fogamzásgátló tablettával. Utána meg is jött. Három hét mulva voltam orvosnál, vett kenetet, elküldte méhnyakráksz?résre. Júniusba is megjött. Csináltam tesztet az negatív lett. A leletet megkaptam három hét múlva és az állt rajt hogy jelenleg nem vagyok terhes. D e júliusba nem jött meg. Mi lehet az oka? Igaz mostanában nagyon sokat idegeskedem családi dolgok miatt..

Legjobb válasz: a stressz miatt kimaradhat. ne aggódj, van ilyen. a szexuális életedet te ismered, ha védekeztél, akkor nem lehet gond :)

a stressz miatt kimaradhat. ne aggódj, van ilyen. a szexuális életedet te ismered, ha védekeztél, akkor nem lehet gond :)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor nem védekeztünk azért vettem be eseményutánit. de azóta meg nem voltam senkivel sem. én a stresszre gyanakszom.
biztos elkóborolt!
A kérdező hozzászólása: ??
A kérdező hozzászólása: ez hasznos és kedves válasz volt.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor vajon miért nem jött meg?
egy ilyen kérdést inkább orvosnak tegyél fel, mint laikusoknak sztem, ha most nagyon ráparáztál...de ha azt mondták 3 hét után h nem vagy terhes, akkor sztem ne aggódj....a menstreuáció stressztõl is függhet, kedélyállapottól, hízás-fogyás....sokminden befolyásolja (már akinél) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!