Találatok a következő kifejezésre: Az hogy hogy a barátnöm még (545 db)

Szaisztok. Az lenne, hogy a barátnőm még szűz. De ő azt akarja hogy elsőnek megújjazam. Kérdésem szűz lányt meg lehet újjazni? Mert én szerintem nem :D 16/F

Legjobb válasz: Izgasd fel elõtte valahogyan, mert ha száraz, úgy tényleg fájni fog neki. Elõször egy ujjal kezdd, aztán fokozatosan jöhet a többi is, ha õ is akarja.

Nos én az elsõ válaszoló vagyok, és én például néhány éve még szûz voltam. Szóval azt hiszem nõként érdemben tudok hozzá szólni a témához. De igazad van itt mindenki hülye és senki nem tudja hogy érdemes egy szûz nõhöz nyúlni.
Izgasd fel elõtte valahogyan, mert ha száraz, úgy tényleg fájni fog neki. Elõször egy ujjal kezdd, aztán fokozatosan jöhet a többi is, ha õ is akarja.
Miért ne lehetne? egy ujj, aztán két ujj, stb. Nem egybõl be kell verni neki! Nem az a célja a szeretkezésnek hogy minél gyorsabban és hamarabb megtörténjen az aktus drága! Az, hogy felizgasd a barátnõdet, hogy kívánjon és ne legyen neki fájdalmas, hanem jó legyen az elsõ! Bár aki ilyeneket kérdez az bizony még elég tapasztalatlan. Mi lenne ha inkább megismerkednétek egymás testével, mielõtt belecsaptok a lecsóba? Így õ is ugy fog rád emlékezni hogy hú vele volt az elsõ és nem úgy hogy uristen ezzel a bénával volt az elsõ aki mégcsak fel se tudod normálisan izgatni.
Ha ilyen kérdést teszel fel akkor szerintem ne nyúlj nõhöz még egy darabig. Tuti kamu
Õket tilos megujjazni. Most gondolj bele, a farkadat beteheted, az ujjadat, ami meg sokkal kisebb és vékonyabb nem, mert még szûz?
Elárulom neked tapasztal kisbarátom, hogy nekem nem fájt! Mert fel tudott izgatni a faszi rendesen. De ha ilyen tapasztalataid vannak, és ide irogatsz tényleg fogadd meg az elsõ tanácsát!
A kérdező hozzászólása: kösszi:D
A kérdező hozzászólása: hmm. most hogy mondod:D:D
Itt aztán profiktól kértél tanácsot. Szerinted ki volt itt szûz nõvel? Senki. Csak hebegnek habognak összevissza. Nincs egy értelmes válasz. Õtõlük akarsz okosodni? Inkáb tedd amit a barátnõd szeretne.
A kérdező hozzászólása: mi lenne kamu?:D csak nem akarom hogy valami baja legyen mert nagyon szeretm és azt sem akarom hogy fájjon, de tudom hogy fog neki csak hát õ ezt nem tudja :D
A kérdező hozzászólása: most amúgy nem tudom mért kell leugatni mikor csak kérdezni akartam :(:S
Nem arra kiváncsi inkább a srác, hogy ha megujjazza a lányt, akkor kárt tegyen a szûzhártyájában ami ugye fájdalmas? Elõfurdalhat ez egyáltalán (mármint, hogy elszakad így), illetve vérzéssel/fájdalommal jár ha igen?
21.12 ha tényleg ez a kérdés, akkor kérdezze meg így. Nem vagyunk gondolatolvasók. Egyébként meg tök mindegy hogy kárt tesz-e a szûzhártyában. Egy lány nem akkor veszti el a szüzességét ha átszakad, hanem az elsõ behatolásnál. Valakinek sportolás közben 12 évesen átszakad a szûzhártyája, attól õ még szûz
A kérdező hozzászólása: 21 12 ez lenne a kérdés csak nem tudtam hogy hogyan fogalmazzam meg.

Mi annak az oka, hogy a barátnőm nem kapott még semmilyen értesítést, hogy felvették-e, vagy nem?

Mert már egy csomó embernél láttam, hogy tudja, hogy felvették. Õ nem kapott semmit. Nem tudjátok, miért lehet ez? Bocs ha hülye kérdés és ha már volt, de most eléggé parázik, hogy esetleg nem vették fel. A pontja megvan.

Legjobb válasz: felvi.hu-n fent vannak a ponthatárok, onnan nézik meg. sms-t még én sem kaptam.

felvi.hu-n fent vannak a ponthatárok, onnan nézik meg. sms-t még én sem kaptam.
A kérdező hozzászólása: Jól van, minden oké, megkapta, hogy felvették :)
Én se kaptam még értesítést. De nem kell félni.
Ha megvan a pontja, akkor természetesen felvették.
Hát például én nem kaptam még sem sms-t sem emailt, de tudom mennyi pontom van, ezért felmentem a felvi.hu-ra és megnéztem a ponthatárt. Így tudom, hogy felvettek.
na én is ezt mondom :D
sms-t vagy valamit én sem kaptam még, de ha belépek a felvin, ott az én felvim résznél ott van hogy felvettek
Fent van a felvin a ponthatár, de telón én sem kaptam semmit
A kérdező hozzászólása: Aha, értem. De õ nem neten jelentkezett. És ha megvan a pontja, akkor 100%, hogy felvették?
A kérdező hozzászólása: OKé, köszönöm a válaszokat, mennek a zöld kezek :)
gratulálok
A kérdező hozzászólása: Köszi :D

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.
Szerintem is jobb ha szûz. Amúgy ha igazi kapcsolat akkor nem nagyon számít...
Hátt nem ettõl függ.. (: csak legyen vmi. szerelem.. vagy nagy kötõdéss.. (= ne veszicsd el azért mert ez már talán ciki lenne 19 éves korban.. mert sokan azt hiszik ciki..soha nem késõ.. (: Én részemrõl mind1 csak ahogy mondtam "szereles" legyek.. õ iss érezzen valamitt..
Attól függ, hogy kit szeretsz. De szerintem, ha õ is szûz.
A kérdező hozzászólása: Alap hogy csak igazi kapcsolat legyen és a 2.kommentelõvel teljesen eggyetértek:) Szerencsére nem olyan vagyok mint eggyesek manapság ha értitek.
Lányfüggõ. Egy tapasztaltabb jobban tud irányítani, jobban tudja, hogy mire van szüksége. Ellenben egy szûzzel meg lehet az a belsõ, lelki plusz, hogy most mind a ketten elõször élitek át.
Ha nem szûz akkor õ tud irányítani, mit hogy kell, ha szûz, akkor óvatosan kell bánni vele, és vigyázni, mert az 1. szexuális kapcsolat nagyon fontos nekik, és ha nem, jó akkor...
Ha nem vagy olyan, mint "eggyesek", akkor miért tetted fel egyáltalán a kérdést? Ha ez alapján választasz barátnõt, akkor inkább meg se próbálj szaporodni...
A kérdező hozzászólása: Mondta valaki hogy ez alapján öcsisajt???!!!
Egyszerûen mondd meg, hogy lapozzanak a kutya témáról.
ne foglalkozz vele, nem vagyunk egyformák... személy szerint én imádom az angol és a francia bulldogot is, szólj nekik, hogy foglalkozzanak mással:) Igy színes a világ!
A bulldog ilyen. A bulldog egyenlõ a röfögéssel. :) Akinek nem tetszik, az ne hallgassa. Ne foglalkozz vele, aki ezen csúfolódik, az magáról ad ki szegénységi bizonyítványt.
Pontosan ugyanazt akartam mondani mint a 22.47-es. Bulldog = röfögés. Én ezért is imádom õket.. Ha tudná a barátnõd, hogy mennyire tud horkolni a bulldog!!:)
Választanod kell, vagy a bulldog vagy a barátnõ. Én az elsõt ajánlom. Lány van sok, de ha megszoktad a bulldogod röfögését, nehezen tudnál átállni másikra. Mindegyik egyedien röfög.
Aki nem tudja megérteni ezt, az nem igazán a barátod. Mond el nekik is ezt, ahogy leírtad, így õszintén, ha ténleg a barátod meg fogja érteni, hogy fontos neked és zavar hogy csúfoljátok.
Mond meg nekik, ha nem hagyják abba a csúfolódást, akkor bizony rájuk uszítod és lesz nemulass!

Ha nekem 4cm az átmérő, de a barátnőm még szűz (mondjuk jó nedves) fájni fog neki? Nagyon meg kell "nyomjam", hogy bemenjen?

Legjobb válasz: Nem kell nyomni ott semmit, érzékien te állat! Ja, általában fáj az elsõ de nem mindenkinek.

Nem kell nyomni ott semmit, érzékien te állat! Ja, általában fáj az elsõ de nem mindenkinek.
Valószínûleg fájni fog neki. De nem a méreteidtõl, hanem attól, h szûz még. Ne nyomd neki annyira... légy óvatos vele... Ha nem hallasz hangos reccsenõ hangot, akkor nem is volt szûz. ;) Viccet félretéve, nem fogod észrevenni a szûzhártyát, ha erre voltál kíváncsi.
LAssan finoman, és ha azt mondja h fáj, vagy valami akkr tessék szótfogadni és még ovatosabban. 23/f **aprópó, tudom miröl beszélek... eddig 3x voltam szüzoltó. :)
Ez az érzékien te állat, :DDD nagyon nagy vagy elsõ :DD Lassan nyomd.. aztán késõbb lehet bedurvulni ;)
Jessszusommmmmm
A kérdező hozzászólása: a nyomjam idézõjelben volt, nem voltam szûzzel még nem tudhatom de jöhetnek még válaszok
A kérdező hozzászólása: köszi szûzoltó nagy vagy
Elotte ujjazd meg es meg rugalmasabb lesz igy nem kell annyit kinlodni. SOk szerencset!

Azt álmodtam most hogy a barátnőm meg csal mit jelenthet?

Az ugy volt ülünk a vonaton én barátnőm meg egy hapsi a barátnőm el szembe ülök ő meg a hapsi mellet... Egyszer csak arra emlékszem hogy el kezdted a szemem előt csokolozni vele... Ozt még ilyen boldogan egyszer a hapsival csokolozot az ő ölébe ült aztán az enyémbe igy ment egész uton... Majd leszáltunk valahol nem tom hol ozt mondtam neki hogy nekem igy nem jo szarul esik hogy ő másal van... Erre ő valami olyasmit mondot aminek az volt a lényege hogy ő meg akar csalni mindig... Hozá teszem mostanban nem a legjobb a kapcsolatunk... Ezért is akarom meg tudni mit jekent előre is köszönöm

Legjobb válasz: Vagy azért álmodtad, mert félsz ettõl vagy mert tényleg megcsal és érzed. Nekem volt már ilyen, h állandóan ezt álmodtam aztán tényleg maszekolt.

Vagy azért álmodtad, mert félsz ettõl vagy mert tényleg megcsal és érzed. Nekem volt már ilyen, h állandóan ezt álmodtam aztán tényleg maszekolt.
Valószínû ezen jár az agyad, d hogy megcsal, vagy ettõl félsz, ezért álmodsz ilyeneket, ez nem jelenti azt, hogy így is van valóban.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz mind2 õ hogy tényleg azon kattog sokat az agyam... hogy lehet hogy mást akar vagy meg csalt már vagy fog...
Amire sokszor gondolunk, arról álmodunk.
azt jelenti, hogy tul sokat gondolkozol azon, hogy majd meg fog csalni. az almok az agy karbantarto folyamatai (szelektal az emlekek kozott), amin sokat porogsz, az bekerul az almaidba is. a valosaghoz kb. semmi koze sincs, maximum annyiban, hogy valoszinuleg nem bizol a kapcsolatotokban (akar okkal, akar ok nelkul).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ

Miért van az, hogy ha a barátnőmmel szexelek akkor nem tudok olyat/akkorát élvezni meg nem olyan kemény a farkam mint egy pornónál? !

Sokkal nagyobbat és sokkal keményebb a nemi szervem a pornó alatt.Mint szexuálás alatt.

Legjobb válasz: Hány éves vagy, hogy a pornó szakmában akarsz el helyezkedni. Én mondom, az rossz döntés, és rengeteg színész is tönkrement már. Ezen felül megláthat valaki téged, és az is kellemetlen dolog. Én egyszer láttam egy videót, hogy mért nem jó pornószínésznek lenni. Ha akarod meg kereshetem.

Hány éves vagy, hogy a pornó szakmában akarsz el helyezkedni. Én mondom, az rossz döntés, és rengeteg színész is tönkrement már. Ezen felül megláthat valaki téged, és az is kellemetlen dolog. Én egyszer láttam egy videót, hogy mért nem jó pornószínésznek lenni. Ha akarod meg kereshetem.
Valószínûleg nem tudod odaadni magad neki teljesen valami okból kifolyólag. Talán nem is szereted annyira vagy zavar valami benne, akár tudat alatt. Játsszatok szerepjátékot, pl. h õ egy pornószínésznõ vagy képzeld a helyébe Maya Goldot... :D
A kérdező hozzászólása: Köszike:D Aranyosak vagytok meglesz ma este:D
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok köszike ma este meglesz:D
nekem is ez volt szexnél és én nagyon paráztam, ideges voltam
A kérdező hozzászólása: Már minden rendben:D

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.

18 éves fiú vagyok és van egy 16 éves barátnőm akit nagyon szeretek. Lehetséges az hogy ebből a végén még esküvő is legyen?

1éve ismerem és 1.5 hónapja vagyunk együtt.Egyszer?en csodálatos amikor vele vagyok.Az együtt töltött id?nek minden percét élvezem.Amikor nem vagyok vele számolom a perceket hogy mikor látom újra.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkedvetleníteni, de ennyi idõ alatt nem hinném, hogy errõl kéne gondolkodni, pláne ilyen korban. Én most 22 vagyok, fél éve vagyok a barátommal együtt, az elején olyan volt az egész, mint ti, hogy esküvõ, meg az Nagy Õ meg minden, mára ez alábbhagyott, bár szerretjük egymást, de megtanultam, hogy sokkal jobb a mostra koncentrálni és a jövõ majd kiderül.

Nem akarlak elkedvetleníteni, de ennyi idõ alatt nem hinném, hogy errõl kéne gondolkodni, pláne ilyen korban. Én most 22 vagyok, fél éve vagyok a barátommal együtt, az elején olyan volt az egész, mint ti, hogy esküvõ, meg az Nagy Õ meg minden, mára ez alábbhagyott, bár szerretjük egymást, de megtanultam, hogy sokkal jobb a mostra koncentrálni és a jövõ majd kiderül.
Huhh másfél hónap után ez merész kijelentés. Én 3 évig hittem azt hogy õ az igazi és ásó kapa nagyharang... De 3 és fél év után szakítottunk. Soha nem lehet tudni. Ne tervezz soha elõre csak élvezd a napot, a jelent.
Az a lényeg, hogy boldog légy. Én minden barátomban a nagy Õ-t keresem, és már éreztem hogy vele akarom leélni az életem. Vele már vége. De az érzés maradt. A mostani barátomnak is elmondtam ezt a hülyeségemet, mikor egyszer kibuktam, hogy minek a szerelem, ha úgy se tart örökké.. . és úgy is vége lesz, és úgy is szar lesz- Õ azt mondta, hogy gondoljak bele, hogy milyen is lenne, ha õ lenne az utolsó.. rossz. Mert a tapasztalatok kellenek, és ezáltal ismerjük meg önmagunkat is! Azt kell, h mondjam, igaza van, kell a tapasztalat, mielõtt vkivel összekötöd az életed! Ez mind nagyon szép és jó, és helyes, hogy most így érzed, ettõl szép a szerelem! Habár szerintem az ember nem érzi minden kapcsolatában ezt, h letudná az illetõvel élni az életét. És mellesleg, ez egy nagyon hülye kérdés, amit itt feltettél. Itt senki nem ismer titeket, a kapcsolatotokat se, se semmit! Szerinted, akik 15 éves korukban jöttek össze, és ma már 40 éves házasok, ha õk feltették volna itt ezt a kérdést, szerinted nem ugyanez lett volna a válasz? Azt hiszem, nem kell tovább magyarázni. Szóval bízd a sorsra :) úgy is az fog történni, aminek kell történnie.
Igaza van az elõttem szólóknak, de ettõl még lehet esküvõ. Viszont ha megfogadsz 1 tanácsot ne kérd meg a kezét, késöbb ha netán mégis szétmentek, egy gyûrûvel az ujjatokon sokkal nehezebb a szakítás. Azért kívánom, hogy így maradjon minden a pároddal! :)
Az egyik osztálytársam 16 évesen kezdett el járni egy 14 éves lánnyal. Közben eltelt több mint 20 év, és tudtommal azóta is boldogan élnek, két gyermeket nevelgetve! Példa van erre is, arra is.
Én 14-voltam mikor megismertem a jelenlegi páromat.4-éves kapcsolat után amiben voltak rövid szakítások is persze, összeházasodtunk.Most 34-éves házasok vagyunk.A gyerekeim most kamaszok, késön jöttek!!Voltak jó és rossz idõszakaink, de most vallom be magamnak is, hogy nagyon elszúrtam.Fiatalon élni kellett volna, barátokat szerezni, szórakozni, ismerkedni, szabadnak lenni.Egy kapcsolat függõséget, alkalmazkodást is jelent.Akkoriban én is sokszor úgy éreztem mint most te, mindig csak vele legyek!!Kívánom hogy légy boldog , de a mának élj!Az hogy ebbõl mi lessz? Még nem tudni!Lehet igy is úgy is jó a vége.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy még korai, de hallottam olyanról is akik pont ilyen idõsek voltak amikor elkezdtek járni és azóta családot alapítottak és boldogan élnek!!!
Nah igen. Én már fiatalabb koromban elhatároztam, hogy .. elõször sok év együtt élés. Az a legjobb. Akkor nincs semmi, amitõl függni lehetne.. házasság.. minek? Tényleg papír kell hozzá? Ha elakarod venni, szeretnéd, hogy a te feleséged legyen, ez nagyon szép, de tényleg nem szabad elsietni. Sose tudhatod, mi lesz késõbb. Bármi lehet.
bocsánat, de szerintem az ember lehet részben független, attól még, mert szeret valakit. Igen felelõsséggel jár, igen lemondásokkal jár, de a pasizáson meg a csajozáson kívül szerintem nem mond le annyira sok mindenrõl. nekem võlegényem van, õ az elsõ szerelmem, járok egyedül bulizni, õ jár egyedül a haverokkal sörözni, és nem feltétlenül jelenti azt, hogy rögtön kacérkodok, flörtölök is már valakivel, mert nincs velem (és fordítva).Nem hinném, hogy teljesen lemondana a "máról", mert kitart amellett, akit szeret.1, 5 hónaposak, késõbb úgyis tisztázódik, mi az amit elvisel még a másik, most még persze, hogy egy percet nem tud eltölteni anélkül, hogy rá ne gondolna. 35 év távlatából lehet soknak tûnik, de szerintem, ha egy kicsit megpróbálja újra érezni azt, ami kamaszként volt, lehet õ is úgy gondolja, azért az iszonyatosan erõs érzelmekért, azért a szerelemért megérte. én legalábbis semmilyen "mának élés miatt" nem cserélném le.szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!