Találatok a következő kifejezésre: Az hogy hogy a barátnöm (2002 db)

Az lehet, hogy a barátnőm édesapja féltékeny rám és azért nem engedi, hogy nálunk legyen a barátnőm?

Amikor én megyek hozzájuk semmi bajuk nincsen megengedik de amikor kb havonta egyszer jönne át hozzánk egész nap akkor viszont nem engedik csak hogy vagy délelött vagy délután jöjjön. Valakinek hasonló problémája volt-e már és ha igen ti hogy oldottátok meg. (tudják a szülei hogy lefeküdtünk és elég jól fogadták)

Legjobb válasz: Nem féltékeny, csak félti. Ha náluk vagytok, ott vannak vele, bármi is történjen. Nálatok ez nem lehetséges.

Nem féltékeny, csak félti. Ha náluk vagytok, ott vannak vele, bármi is történjen. Nálatok ez nem lehetséges.
Majd ha lányod lesz, megérted.
A kérdező hozzászólása: már 5 hónapja együtt vagyunk és szeretnek a szülei és tudják hogy megbízható vagyok, és már sokszor átengedték és mostanában kezdték nem engedni
Náluk jobban tudnak felügyelni. Én is csak erre tudok gondolni. (minél többet szexeltek, annál nagyobb eséllyel lehetnek nagyszülõk...)
Csak felti, tudja ha nalatok vagytok ott nem tud szemmeltartani, megvedeni a lanyat. Am lehet csak azert kemenyitett be mert eszre vette h az o kislanya mar megnott, ezt az apukak nehezen tudjak elfogadni.
Még nem akarnak unokát! Ilyen egyszerû!

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

Normális hogy engem már az felizgat hogy a barátnőm magához nyúl?

Legjobb válasz: Normális, de egyébként tegezhetsz nyugodtan.

Normális, de egyébként tegezhetsz nyugodtan.
Ön azt állítja, hozzám nyúl a barátnõje?!?! Ez nagyon jó volt, "tegezz nyugodtan"! :) ))
Persze
nem
Az én barátomat is felizgatja, szerintem nincs ezzel gond :)
Szerintem a legtöbb pasit izgatja.
A legtöbb pasit izgatja. Engem is. Teljesen normális.
igen, engem is tökre beindít! :D

PTE ÁOK:az évfolyamokat csoportokra osztják, mennyi az esélye, hogy a barátnőmmel egy csoportba kerüljek?

ocsi,ha hülye kérdés most vagyok gólya és foggalmam sincs a dolgokról..:S hja és még annyi,hogy így a csoportokon kívül mennyire ismerik egymást az emberek-mármint akik ugyanarra a szakra járnak,egy évfolyamra..?

Legjobb válasz: névsor alapján lesztek beosztva

névsor alapján lesztek beosztva
A csoportokat névsor szerint osztják be.Általában 20ember van egy csoportban és 8csoport szokott lenni.Ez a kötelezõ órákon van ez a beosztás. Fakultatív tárgyakon ha ugyanazt az idõpontot veszitek fela barátnõddel lehettek egy csoportba.És itt vegyesen vannak mindegyik csoportból az emberek, így lehet egymást ismerni.

Szerintetek jó lenne ajándéknak az hogy medáltadok a barátnőmnek az én monogramommal? Lányok elsősorban.

Legjobb válasz: persze nagyon jóó : örülni fog szerintem de lánc nincs hozzá?

persze nagyon jóó : örülni fog szerintem de lánc nincs hozzá?
Szerintem nagyon örülne neki. Én is örülnék, ha a barátom ilyet adna nekem!
Szerintem nagyon fog neki örülni
A betû medál uncsi... minden második embernek van. Inkább egy nõiesebb medált vegyél neki, ami egyedi. A swarovski köves ékszerek is nagyon divatosak manapság. Amúgy ékszerbecsüs vagyok, de néha ékszerüzletben is dolgozok mint eladó. 24L
szia, 20:33-as vagyok, hát fél éve szerelmes vagyok belé , de még csak most kezdtünk járni, amúgy azért is örülnék , ha tõle ilyet kapnék, mert mindig emlékeztetne rá a medál és valahogy közelebb érezném õt magamhoz, mert távkapcsolatban élünk.
fuu én nagyon örülnék neki ha ilyet kapnák a barátomtól. :) ))
hááátt...nemtudom..nekem annyira nem jönne be: D 15/L
én is nagyon örülnék, tuti mindig hordanám. :) *.* [barátommal 6 hónapja vagyunk együtt] ^^ csak valami lányos, csinos medált vegyél, ne valami ötcentis strasszosat, hanem kicsi ezüstöt. xD
Szerintem végül is nem rossz ajándék.. jobb mint a félbetört szíves medál, áhhgg attól kiráz a hideg-.- Sablonos közhelyes..semmi személyes vagy kreatív nincs benne-.-
A kérdező hozzászólása: köszi:) amúgy mióta vagytok együtt?:) csak kérdezem minden hátsó szándék nélkül:)
szia, hát én nagyon örülnék neki, ha a barátomtól ilyet kapnék... 18/L
A kérdező hozzászólása: amúgy 7 hónapja vagyunk együtt és nagyon jól megvagyunk:) és igen fiú vagyok:) és mégegyszer köszi!:)
A kérdező hozzászólása: nyakláncot már vettem neki hozzá elõre de akkor nem volt ötletem hogy mit vegyek rá:S De köszönöm a válaszokat nektek!:)
Szia. :) Szerintem aranyos ötlet. Ha persze jártok, és fiú vagy. :D És biztos szívesen viseli majd. Amúgy egyezüst medál nem dárga, és ha teheted, vegyél hozzá egy ezüst nyakláncolt. szerintem max 5000, de 4000 ft-bõl is kijön. ( a medál nem vészes) :) de egy sima medál cuki taartóban, nagyon kedves ajándék. (:
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a válaszokat! :) sokat segítettetek:)
Szerintem is jobb ha szûz. Amúgy ha igazi kapcsolat akkor nem nagyon számít...
Hátt nem ettõl függ.. (: csak legyen vmi. szerelem.. vagy nagy kötõdéss.. (= ne veszicsd el azért mert ez már talán ciki lenne 19 éves korban.. mert sokan azt hiszik ciki..soha nem késõ.. (: Én részemrõl mind1 csak ahogy mondtam "szereles" legyek.. õ iss érezzen valamitt..
Attól függ, hogy kit szeretsz. De szerintem, ha õ is szûz.
A kérdező hozzászólása: Alap hogy csak igazi kapcsolat legyen és a 2.kommentelõvel teljesen eggyetértek:) Szerencsére nem olyan vagyok mint eggyesek manapság ha értitek.
Lányfüggõ. Egy tapasztaltabb jobban tud irányítani, jobban tudja, hogy mire van szüksége. Ellenben egy szûzzel meg lehet az a belsõ, lelki plusz, hogy most mind a ketten elõször élitek át.
Ha nem szûz akkor õ tud irányítani, mit hogy kell, ha szûz, akkor óvatosan kell bánni vele, és vigyázni, mert az 1. szexuális kapcsolat nagyon fontos nekik, és ha nem, jó akkor...
Ha nem vagy olyan, mint "eggyesek", akkor miért tetted fel egyáltalán a kérdést? Ha ez alapján választasz barátnõt, akkor inkább meg se próbálj szaporodni...
A kérdező hozzászólása: Mondta valaki hogy ez alapján öcsisajt???!!!

Tényleg igaz az szerintetek hogy a barátnő és szex nélküli életnek nincs értelme?

Én már kezdem azt érezni hogy ez igaz. 21fszűz

Legjobb válasz: Hát akkor elég sz*r életed lehet.

Hát akkor elég sz*r életed lehet.
faszt. én úgy vagyok a szexszel, mint a jack danielssel. még rímel is beszarsz:D jónak jó, de marhára túl van értékelve.
Ha van egy csajom és kívánom nap mint nap, akkor miert ne lehetne csinalni is? Huzz rá gumit és haddszóljon. Vagy õ tétovázik?
Lehet értelme, csak az ilyen embert kicsit lesajnálja a környezete.
Nem igaz. Csak az egyéb értelmes dolgokkal nem tudsz foglalkozni, amíg ez nincs rendben... Amúgy szûzen kötelezõ ezt érezned, ha ez megnyugtat. És lesz barátnõd, fel a fejjel!
most gaz vagy nem gaz az mar tok mindegy majd lesz csajod is meg sex is ha anyira bas-zhatnek vagy menyel egy oromlanyhoz amugy meg vanak sokkal fontosabb dolgok az eletben mint ez a ketto

Szerintetek mitől lehet az hogy lefeküdtem a barátnőmmel mondjuk hétfőn aztán 2 napig nem volt semmiféle szexuális kapcsolat (pl: előjáték) és mégis sokkal tágabb volt? !

Szóval én itt arra gondolok, hogy lehetséges-e, hogy "csakúgy" tágabb volt vagy van okom gondolni egyébre is?! U.i: nem jött meg neki azóta és ugye előtte sem volt meg neki.

Legjobb válasz: Kedden elutazott Afrikába, és kitágította magát egy négerrel. Nincs rá más magyarázat.

Kedden elutazott Afrikába, és kitágította magát egy négerrel. Nincs rá más magyarázat.
szétmasztizta magát!
Én szerdán jártam arra, még jó volt.
A kérdező hozzászólása: 1.-es majdnem nevettem de szerintem a poénodat vitte el Afrikába ;) 2.-es nem masztizik soha mert nem élvezi
gondolom már várta, hogy legyen valami. fel volt izgulva és már tág/tárt/ karokkal várt
A kérdező hozzászólása: 3-as igen mondta anyád hogy nem leszel otthon szerdán, ezért ezért nem kellet csöndben lennie miközben seggbe kúrtam :)
A kérdező hozzászólása: 4-es igen erre én is gondoltam de volt már hogy több ideig nem csináltuk és mégis szûk volt.
szerintem eddig is ilyen volt, csak nem vetted észre

Lányok az létezik hogy a barátnőm nem vonódik hozzám testileg?

Három hónapja járunk és még nem feküdtünk le,

Legjobb válasz: Létezik.

Létezik.
igen létezhet... :D tapasztalatból irtam :P
De mondjuk te kezdeményezel? Beszéltek róla?? Mert én nekem is volt olyan, hogy 2 hónapig vártam lány létemre, mert a srác cseppet félénk meg töketlen volt és én se mertem a témát felhozni és hát elbeszéltünk egymás mellett.. nem is volt egy túl jó kapcsolat..
A kérdező hozzászólása: Akkor meg miért lehet együtt velem és ennek mi lesz a vége?:S
Persze, hogy van. Csak azt nem értem, hogy miért jött össze veled. Nem értem az ilyen csajokat.

Miért van az, hogy amikor a barátnőmmel szexelni próbálunk nem megy be neki? Mit tudok tenni?

16éves vagyok....? is!

Legjobb válasz: nem nedves, fel kene elobb izgatni, de gy igazan, nem csak ugy hogy te azt hiszed, hogy mar fel van (jah es nem, nem gondolom, hogy azert nem mert nagy a farkad)

nem nedves, fel kene elobb izgatni, de gy igazan, nem csak ugy hogy te azt hiszed, hogy mar fel van (jah es nem, nem gondolom, hogy azert nem mert nagy a farkad)
Ha te undorodsz az orális szextõl (jelen esetben szépen magyarosan szólva: nyalástól), akkor az elõbb tanácsolt hosszú elõjátékba vedd bele ezt is. Egyrészt ha nem megy neki a természetes nedvesedés, akkor ez rásegíthet (NEM pótolhatja!!), másrészt belekóstolsz a mennyei mannába. De ha még ez sem segít, akkor kénytelenek lesztek sikosítót venni.
próbálkozz 1 lyukkal arrébb
lehet hogy a csaj nincs eléggé felizgulva szóval hajrá.
Hát elõször is izgasd fel egy hosszú kis elõjáték jót fog tenni sõt az sem baj ha orgazmusa is lesz közben megujjazhatod eggyel aztán kettõvel mikor már eléggé felizgult menni fog a dolog:)
hát igen, az amit mindenki írt, izgasd fel rendesn. de közben legyél gyengéd. és amikor ott lent izgatod akárhogy is, közben mindenképp foglalkozz a többi részével is, az egész testét kényeztesd. simogatás és csókok, sok.
ismerõs.. tudom milyen szar.
Pont ez volt a gondom anno-anno. A csaj egyszerûen ku*vára nem akart velem lefeküdni így visszagondolva. Mindig csak olyan "essünk már át" rajta érzés volt az egész (szûz volt a csaj is és én is). Na mindegy, szóval egy [email protected] szar kapcsolat volt. Szóval nyalás falás izgatás...a sikosító pedig nagyon jó, teljesen más feeling - én a barátnõmmel rendszeresen használom hiszen pár óra után õ is kiszárad ... de mivel mi ketten ilyen sexmániások vagyunk ezért bõven több kell mint pár óra . szóval sikosító egész nyugodtan, meg masszázsolaj, , meg zene :) meg viccelõdés lazítás . blablabla:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!