Találatok a következő kifejezésre: Az hogy hogy a (142606 db)

Az természetes, hogy a macskámnak most így nyár felé iszonyatosan hullik a szőre? Na, tehát ez természetes mert tudom, ez a tavaszi "vedlés". De azzal nem vagyok tisztába, hogy egész nyáron így hullani fog-e a szőre. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Valószínûleg igen, próbálj meg vitamint iktatni az adagjába illetve olyan ételeket venni amelyek vitamintartalmúak. És úgy próbálj segíteni, hogy kikaparod a szõrt belõle.

Valószínûleg igen, próbálj meg vitamint iktatni az adagjába illetve olyan ételeket venni amelyek vitamintartalmúak. És úgy próbálj segíteni, hogy kikaparod a szõrt belõle.
igen természetes. minden macskánál kutyánál így van ez
keféld naponta a szõrét ki. és akkor jobb lesz :D
Nekem is hullik mindnek, kinek jobban, kinek kevésbé, alig gyõzöm fésülni.... Már csak õsszel fog abbamaradni...
Kedves kérdezõ! Szerintem vidd el az állatorvoshoz mert a mi macskánknak is nagyon hullott a szõre és elvittük a Dokihoz. Hát kiderült, hogy szegénynek be volt durranva a bûzmirigye vagyis allergiás volt valamire. Azóta csak antiallergén tápot kaphat és marhát(annyit ki tudtunk deríteni, hogy nem marha a bûnös). A macskák általában a halra vagy a csirkére allergiásak! Ha allergiás írj nekem egy üzenetet vagy emailt és szívesen segítek neked! :D ;D Email címem: [email protected]

Mi lehet annak az oka, hogy a NAV ÁNYK programja a T1042E nyomtatvány (alkalmi munkavállalók bejelentése) kitöltésekor nem fogadja el egy dolgozó TAJ számát? Azon kivül, hogy talán nincs jól beirva a TAJ szám lehet-e valami más a gond?

Legjobb válasz: Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.

Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.
Amúgy pedig nézd meg, hogy valóban a legújabb verzióval dolgozol-e, akár az Abev-Jáva alap-program, akár a bevallás-nyomtatvány esetében. Ezeket elég sûrûn szokták módosítani, és olyankor már a régi nem igazán mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az lesz itt tényleg akkor, hogy rossz TAJ számot kaptam meg. Frissitem én a programot folyamatosan meg csinálom más embereknek is, de eddig csak ennél a jómadárnál volt gond.
Gondolom nem eredeti. Vedd meg a boltban.
Az eredeti kiegészítõk vannak rajta?
A kérdező hozzászólása: majd ha poros hó esik
Nem kell megvenni, crack-elni kell. Hogy az mi, annak nézz utána. Most nincs kedvem elmagyarázni
A kérdező hozzászólása: ok már megy! nem a crackal volt a gond hanem a TSLHost hibásodott meg a pets-be és bemásoltam egy másikat és úgy ment ui.:montam h nem veszem meg
Majd ha piros hó esik... te aztán nagy bûnözõ vagy...
Szerintem inkább tanulj meg írni, mert a "montam" az "mondtam" :)


Miért van az, hogy ezen a laptopon minden szaggat minimumon is? AMD athlon II dual core 2, 1Gh, 2Gb Ram, ati hd 4200 vga, win7 home? Minden drivert probáltam már a Vga hoz. Tényleg ennyire gyenge, hogy a Most wanted meg a Pro street low-on szaggat?

Legjobb válasz: A HD 4200 elég gyenge, de talán egy NFSMW-vel még meg kellene bírkóznia. Esetleg nem hirid géped van, amiben az Intel és az ATI chip felváltva dolgozik? Mert ha igen, ahhoz speciális driver kell a gyártó honlapjáról, különben állandóan csak a játéra alkalmatlan Intel fog mûködni.

A HD 4200 elég gyenge, de talán egy NFSMW-vel még meg kellene bírkóznia. Esetleg nem hirid géped van, amiben az Intel és az ATI chip felváltva dolgozik? Mert ha igen, ahhoz speciális driver kell a gyártó honlapjáról, különben állandóan csak a játéra alkalmatlan Intel fog mûködni.
A Win7-hez sovány a 2GB RAM, több kellene..
Elsõ vagyok, most látom, hogy elgépeltem, természetesen HIBRID-et akartam írni, ha esetleg rá akarsz keresni.
A HD4200 nem egy erõbajnok, de azért az alaplapi integráltak közül nem is olyan rossz. Nem tudom, hogy milyen lehetõségek vannak azon a laptopon, de tesómnak asztaliban egy HD3200 van dedikált 128MB memóriával...ahogy kisérleteztünk vele úgy találtuk a leggyorsabbnak, ha a 128MB dedikálton kívül kapott a fizikai memóriából is 128MB-t (így kb duplázódhatott a sávszél). Ahogy néztük így már kenterbe vert egy 6600Gt-t 3DMark 06-ban és ha erre az eredményre lehet alapozni (kb 1600 pont), akkor a Most Wanted-t szépen kéne vinnie...szerintem
Utolsó válaszoló, azt hogy csinálod, hogy kapjon a fizikai memóriából is a videókártya?
Már nem emlékszem a nevére, de bios-ban lehetett állítani, hogy csak a sideport vagy csak a fizikai vagy mindkettõ (ennek a nevére nem emlékszem). Persze öcskös azóta vett rendes kártyát, de ideiglenesen ez is jó volt neki és olcsón megúszta az átépítést. :)

Miért van az hogy hogy a számítógép nem veszi észre a D meghajtóm?

Egyszer amikor újraindítottam a gépet, még miel?tt újraindult volna kék halált kapott a gépem és újratelepítettem de mióta újra lett téve azóta nem veszi észre a D meghajtót (egy winchesterem van és az van C-re és D-re osztva) csak a C-t és az a kisebb sajna. Szóval lenne valami megoldás amivel meg tudom menteni a D-n lév? adatokat mert a partíció törlésén kívül nem tudok mit csinálni?!

Legjobb válasz: Én majdnem mindig a D-rõl netezek, ma nálam is jelentkezett ez a hiba. De elõbb letöltöttem néhány mellékletként érkezett .pdf fájlt, alighanem ezekben volt valami, amely arra késztette az ESET-et, hogy blokkolja a D-t, fõként az Asztalt. Azóta is csak úgy tudok az Asztalról bármit megnyitni, ha jobb egérgomb, megnyitás. Az ikonok már mozgathatók, a támadás ellen ezzel a blokkolással védte meg a gépet az ESET. Biztonsági rés az Adobe Readerben is megvan, ezen keresztül próbált bejutni valami. Úgy látszik, nálad sajnos be is jutott. Próbáld meg Csökkentett módban lefuttattni a vírusirtót.

Én majdnem mindig a D-rõl netezek, ma nálam is jelentkezett ez a hiba. De elõbb letöltöttem néhány mellékletként érkezett .pdf fájlt, alighanem ezekben volt valami, amely arra késztette az ESET-et, hogy blokkolja a D-t, fõként az Asztalt. Azóta is csak úgy tudok az Asztalról bármit megnyitni, ha jobb egérgomb, megnyitás. Az ikonok már mozgathatók, a támadás ellen ezzel a blokkolással védte meg a gépet az ESET. Biztonsági rés az Adobe Readerben is megvan, ezen keresztül próbált bejutni valami. Úgy látszik, nálad sajnos be is jutott. Próbáld meg Csökkentett módban lefuttattni a vírusirtót.
Írd be a start-->futtatásba (vagy Vista/7 esetén a start menü keresõjébe): diskmgmt.msc Nyomj entert. Keresd meg a kívánt partíciót, jobbklikk rá "Meghajtóbetûjel és elérési út módosítása..." A többire majd rájössz...

A kórházban azt mondták, hogy a baba füle ne érjen bele a vízbe, vigyázzunk, nehogy víz menjen bele - de ez mennyi idős koráig érvényes. Most 4 hetesek vagyunk. Már belerakhatom a vízbe teljesen, vagy még mindig fogjam a fejét ügyelve a fülére?

Legjobb válasz: igen, vigyázni kell, de nagyobb gyerekeknél, felnõtteknél sem árthat mivel fülgyulladást, belsõfülgyulladást okozhat a bentrekedõ víz. Ez az oka a bûzös válladéknak és a fájdalomnak.

igen, vigyázni kell, de nagyobb gyerekeknél, felnõtteknél sem árthat mivel fülgyulladást, belsõfülgyulladást okozhat a bentrekedõ víz. Ez az oka a bûzös válladéknak és a fájdalomnak.
fura nekem anyukám fülész és azt mondta nem baj ha megy bele viz
Szia! Ez jó, nekünk pont azt mondták, hogy nyugodtan beleérhet a füle, hisz odáig is vízben volt... Üdv.
Szia az én babámnak sajnos elkezdet büzös váladék jönni a füléböl mert bele ment a víz a féjem mindig sok vízben fürdete és bele ért a fülecskéje, akkor volt kb másfél hónapós azota oda figyelek rá és már nincs gond persze azért egy két csepp most is belemegy de csak annyi.A mugy azt mondta az orr fülgégész , hogy vígyázni kell vele.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintem lassan teljesen belerakom. Köszönöm a válaszokat!

Lehetséges az, hogy megindult a tej a mellemböl? Még van kb másfél honapunk mig jön a babánk de ha meg nyomodik a mellem akkor valami folyadék jönn belöle szintelen, de tegnap már fehéres volt és csak a balbol ez normális?

Legjobb válasz: ezt elõtejnek hívják, de ne nyomogasd. Én is épp ma vettem észre, bár nekünk már csak 3 hetünk van. Semmi különös nincs benne, nem mindenkinél van. Nincs különösebb jelentõsége. klészül a cici, várja a picit.

ezt elõtejnek hívják, de ne nyomogasd. Én is épp ma vettem észre, bár nekünk már csak 3 hetünk van. Semmi különös nincs benne, nem mindenkinél van. Nincs különösebb jelentõsége. klészül a cici, várja a picit.
igen ez normális. nekem már 16 hetes kortol folyt a tejem
Igen az. Nekem még van 2 hónap hátra de már 2 hónapja van ilyen nálam. Nekem meg csak a jobból. Kitartás:) És boldog babavárást.
A rendes tejed 1-2 nappal szülés után fog beindulni. Ez, ami most van: elõtej. Az elsõ napokban, amikor még nincs rendes tejed, ezt tudja a babád szopizni. Ha van lehetõséged a szülõszobán szoptatni (ha a kórházatokban nem szokás, akkor is kérheted!), akkor ezt fogja enni. Más összetételû, mint a rendes tej, de az elején a babának épp erre van szüksége! Rengeteg védõanyag van benne, nagyon magas a tápértéke és kicsi hashajtó hatása is van, ami segít kiüríteni a baba beleibõl az úgynevezett magzatszurkot (ez az elsõ kaki, nagyon sötét színû és sûrû, ennek ki kell ürülnie). Ha teheted, már az elsõ napokban (amikor még nincs is rendes tejed) sokszor tedd cicire, mert az elõtej nagyon jó hatással van a a babára! Boldog babázást kívánok!

Az érdekeln, hogy a facebookon, hogy szívathat engem egy ismerõsöm azzal, hogy nem tudom hívni?

szürke nála a hívó gomb) De amúgy ott van online a chaten, és mutatja is a face zöldben. Viszont nála szürke, nem aktív a gomb. Amíg másoknál igen. Mi ebben a trükk és szívatás?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy nincs kamerája

Azt jelenti, hogy nincs kamerája
A kérdező hozzászólása: Mindig mobilt hasznàl, és màskor tudom hívni csak néha csinál ilyet. A chat mutatja is, és mégsem hivható.
szar a fész vagy olyan telója van amibe nincs kamera lehet telefont váltott

Hogyan lehet egy lany vonzo, hogyan erheti el azt, hogy tetszen a fiuknak es azt, hogy megbecsuljek?

Koszonom a valaszokat. :)

Legjobb válasz: hát legyen fitt sportos alkat arcra is legyen szép és belsõre is!

hát legyen fitt sportos alkat arcra is legyen szép és belsõre is!
a szépség belülrõl fakad akármennyire is a külsõ alapján ítélnek meg az emberek :) nem kell r*bancosan öltözködnöd, de légy nõies :) amilyen a kommunikációd, hozzászállásolod, öltözködésed úgy fognak hozzád viszonyulni :)
Megmutatja a melleit, sokaknál hat.
mutass képet, anélkül nem nagyon tudunk mit mondani
Elsõsorban magadat becsüld, tehát válogasd meg jól, kiben bízol és kivel állsz szóba, legyen önbizalmad, a megalázást ne tûrd, az õszinte érzelmeket ismerd fel és háláld meg.
Az önbizalom a kulcs mindhárom esetben. Ha mered vállalni önmagad, és nem a másoknak megfelelõbb személyiséget/stílust keresed, akkor lehetsz valóban boldog. Egy boldog, kiegyensúlyozott, mosolygós, külsõre talán átlagos embert szépnek látunk. Képzeld el akármelyik "év arca" szupermodellt bizonytalankodva, félénken, lerogyasztott vállakkal. Már nem is olyan szép... A megbecsülésrõl elõttem is írták: ha magadat megbecsülöd, más is fog téged. Amit nem írtak, és ami manapság ritka, az olyan lány (ember) akinek a tekintetébõl mûveltség is sugárzik. Ez nem összekeverendõ a diplomasznob emberekkel, az más.
az önbizalom egy ocsmány csaj esetében csak öntelt gyökeret eredményez. Tudd, hogy melyik ligában játszhatsz...
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat. :)

Mit jelenthet az az álom, hogy a szerelmemtől "eltiltanak"?

A suliban voltunk, ő elvette az egyik cuccomat, utána futottam, de az osztályfőnöke megállított, és eltiltott tőle.. A másik része pedig, hogy koncerten volt az egész világ (??), ő is ott volt, sokszor néztük egymást.. Meg a haverjával Skypeoltam, énekelt nekem, mondtam neki, hogy milyen jó hangja van, ő pedig, hogy nekem is. Pedig sosem hallott énekelni (igazából meg az a mindenem). Mit jelenthetett ez az álom?

Legjobb válasz: Egyszerû... Ez annyit jelent, hogy félsz, hogy eltiltják tõled... Második rész: Ez kb annyit jelent, hogy vágysz az elismerésére az éneklésed miatt...

Egyszerû... Ez annyit jelent, hogy félsz, hogy eltiltják tõled... Második rész: Ez kb annyit jelent, hogy vágysz az elismerésére az éneklésed miatt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!