Találatok a következő kifejezésre: Az hogy hogy a (136304 db)

Az természetes, hogy a macskámnak most így nyár felé iszonyatosan hullik a szőre? Na, tehát ez természetes mert tudom, ez a tavaszi "vedlés". De azzal nem vagyok tisztába, hogy egész nyáron így hullani fog-e a szőre. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Valószínûleg igen, próbálj meg vitamint iktatni az adagjába illetve olyan ételeket venni amelyek vitamintartalmúak. És úgy próbálj segíteni, hogy kikaparod a szõrt belõle.

Valószínûleg igen, próbálj meg vitamint iktatni az adagjába illetve olyan ételeket venni amelyek vitamintartalmúak. És úgy próbálj segíteni, hogy kikaparod a szõrt belõle.
igen természetes. minden macskánál kutyánál így van ez
keféld naponta a szõrét ki. és akkor jobb lesz :D
Nekem is hullik mindnek, kinek jobban, kinek kevésbé, alig gyõzöm fésülni.... Már csak õsszel fog abbamaradni...
Kedves kérdezõ! Szerintem vidd el az állatorvoshoz mert a mi macskánknak is nagyon hullott a szõre és elvittük a Dokihoz. Hát kiderült, hogy szegénynek be volt durranva a bûzmirigye vagyis allergiás volt valamire. Azóta csak antiallergén tápot kaphat és marhát(annyit ki tudtunk deríteni, hogy nem marha a bûnös). A macskák általában a halra vagy a csirkére allergiásak! Ha allergiás írj nekem egy üzenetet vagy emailt és szívesen segítek neked! :D ;D Email címem: [email protected]

Mi lehet annak az oka, hogy a NAV ÁNYK programja a T1042E nyomtatvány (alkalmi munkavállalók bejelentése) kitöltésekor nem fogadja el egy dolgozó TAJ számát? Azon kivül, hogy talán nincs jól beirva a TAJ szám lehet-e valami más a gond?

Legjobb válasz: Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.

Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.
Amúgy pedig nézd meg, hogy valóban a legújabb verzióval dolgozol-e, akár az Abev-Jáva alap-program, akár a bevallás-nyomtatvány esetében. Ezeket elég sûrûn szokták módosítani, és olyankor már a régi nem igazán mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az lesz itt tényleg akkor, hogy rossz TAJ számot kaptam meg. Frissitem én a programot folyamatosan meg csinálom más embereknek is, de eddig csak ennél a jómadárnál volt gond.
Gondolom nem eredeti. Vedd meg a boltban.
Az eredeti kiegészítõk vannak rajta?
A kérdező hozzászólása: majd ha poros hó esik
Nem kell megvenni, crack-elni kell. Hogy az mi, annak nézz utána. Most nincs kedvem elmagyarázni
A kérdező hozzászólása: ok már megy! nem a crackal volt a gond hanem a TSLHost hibásodott meg a pets-be és bemásoltam egy másikat és úgy ment ui.:montam h nem veszem meg
Majd ha piros hó esik... te aztán nagy bûnözõ vagy...
Szerintem inkább tanulj meg írni, mert a "montam" az "mondtam" :)


Miért van az, hogy ezen a laptopon minden szaggat minimumon is? AMD athlon II dual core 2, 1Gh, 2Gb Ram, ati hd 4200 vga, win7 home? Minden drivert probáltam már a Vga hoz. Tényleg ennyire gyenge, hogy a Most wanted meg a Pro street low-on szaggat?

Legjobb válasz: A HD 4200 elég gyenge, de talán egy NFSMW-vel még meg kellene bírkóznia. Esetleg nem hirid géped van, amiben az Intel és az ATI chip felváltva dolgozik? Mert ha igen, ahhoz speciális driver kell a gyártó honlapjáról, különben állandóan csak a játéra alkalmatlan Intel fog mûködni.

A HD 4200 elég gyenge, de talán egy NFSMW-vel még meg kellene bírkóznia. Esetleg nem hirid géped van, amiben az Intel és az ATI chip felváltva dolgozik? Mert ha igen, ahhoz speciális driver kell a gyártó honlapjáról, különben állandóan csak a játéra alkalmatlan Intel fog mûködni.
A Win7-hez sovány a 2GB RAM, több kellene..
Elsõ vagyok, most látom, hogy elgépeltem, természetesen HIBRID-et akartam írni, ha esetleg rá akarsz keresni.
A HD4200 nem egy erõbajnok, de azért az alaplapi integráltak közül nem is olyan rossz. Nem tudom, hogy milyen lehetõségek vannak azon a laptopon, de tesómnak asztaliban egy HD3200 van dedikált 128MB memóriával...ahogy kisérleteztünk vele úgy találtuk a leggyorsabbnak, ha a 128MB dedikálton kívül kapott a fizikai memóriából is 128MB-t (így kb duplázódhatott a sávszél). Ahogy néztük így már kenterbe vert egy 6600Gt-t 3DMark 06-ban és ha erre az eredményre lehet alapozni (kb 1600 pont), akkor a Most Wanted-t szépen kéne vinnie...szerintem
Utolsó válaszoló, azt hogy csinálod, hogy kapjon a fizikai memóriából is a videókártya?
Már nem emlékszem a nevére, de bios-ban lehetett állítani, hogy csak a sideport vagy csak a fizikai vagy mindkettõ (ennek a nevére nem emlékszem). Persze öcskös azóta vett rendes kártyát, de ideiglenesen ez is jó volt neki és olcsón megúszta az átépítést. :)

Miért van az hogy hogy a számítógép nem veszi észre a D meghajtóm?

Egyszer amikor újraindítottam a gépet, még miel?tt újraindult volna kék halált kapott a gépem és újratelepítettem de mióta újra lett téve azóta nem veszi észre a D meghajtót (egy winchesterem van és az van C-re és D-re osztva) csak a C-t és az a kisebb sajna. Szóval lenne valami megoldás amivel meg tudom menteni a D-n lév? adatokat mert a partíció törlésén kívül nem tudok mit csinálni?!

Legjobb válasz: Én majdnem mindig a D-rõl netezek, ma nálam is jelentkezett ez a hiba. De elõbb letöltöttem néhány mellékletként érkezett .pdf fájlt, alighanem ezekben volt valami, amely arra késztette az ESET-et, hogy blokkolja a D-t, fõként az Asztalt. Azóta is csak úgy tudok az Asztalról bármit megnyitni, ha jobb egérgomb, megnyitás. Az ikonok már mozgathatók, a támadás ellen ezzel a blokkolással védte meg a gépet az ESET. Biztonsági rés az Adobe Readerben is megvan, ezen keresztül próbált bejutni valami. Úgy látszik, nálad sajnos be is jutott. Próbáld meg Csökkentett módban lefuttattni a vírusirtót.

Én majdnem mindig a D-rõl netezek, ma nálam is jelentkezett ez a hiba. De elõbb letöltöttem néhány mellékletként érkezett .pdf fájlt, alighanem ezekben volt valami, amely arra késztette az ESET-et, hogy blokkolja a D-t, fõként az Asztalt. Azóta is csak úgy tudok az Asztalról bármit megnyitni, ha jobb egérgomb, megnyitás. Az ikonok már mozgathatók, a támadás ellen ezzel a blokkolással védte meg a gépet az ESET. Biztonsági rés az Adobe Readerben is megvan, ezen keresztül próbált bejutni valami. Úgy látszik, nálad sajnos be is jutott. Próbáld meg Csökkentett módban lefuttattni a vírusirtót.
Írd be a start-->futtatásba (vagy Vista/7 esetén a start menü keresõjébe): diskmgmt.msc Nyomj entert. Keresd meg a kívánt partíciót, jobbklikk rá "Meghajtóbetûjel és elérési út módosítása..." A többire majd rájössz...

A kórházban azt mondták, hogy a baba füle ne érjen bele a vízbe, vigyázzunk, nehogy víz menjen bele - de ez mennyi idős koráig érvényes. Most 4 hetesek vagyunk. Már belerakhatom a vízbe teljesen, vagy még mindig fogjam a fejét ügyelve a fülére?

Legjobb válasz: igen, vigyázni kell, de nagyobb gyerekeknél, felnõtteknél sem árthat mivel fülgyulladást, belsõfülgyulladást okozhat a bentrekedõ víz. Ez az oka a bûzös válladéknak és a fájdalomnak.

igen, vigyázni kell, de nagyobb gyerekeknél, felnõtteknél sem árthat mivel fülgyulladást, belsõfülgyulladást okozhat a bentrekedõ víz. Ez az oka a bûzös válladéknak és a fájdalomnak.
fura nekem anyukám fülész és azt mondta nem baj ha megy bele viz
Szia! Ez jó, nekünk pont azt mondták, hogy nyugodtan beleérhet a füle, hisz odáig is vízben volt... Üdv.
Szia az én babámnak sajnos elkezdet büzös váladék jönni a füléböl mert bele ment a víz a féjem mindig sok vízben fürdete és bele ért a fülecskéje, akkor volt kb másfél hónapós azota oda figyelek rá és már nincs gond persze azért egy két csepp most is belemegy de csak annyi.A mugy azt mondta az orr fülgégész , hogy vígyázni kell vele.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintem lassan teljesen belerakom. Köszönöm a válaszokat!

Lehetséges az, hogy megindult a tej a mellemböl? Még van kb másfél honapunk mig jön a babánk de ha meg nyomodik a mellem akkor valami folyadék jönn belöle szintelen, de tegnap már fehéres volt és csak a balbol ez normális?

Legjobb válasz: ezt elõtejnek hívják, de ne nyomogasd. Én is épp ma vettem észre, bár nekünk már csak 3 hetünk van. Semmi különös nincs benne, nem mindenkinél van. Nincs különösebb jelentõsége. klészül a cici, várja a picit.

ezt elõtejnek hívják, de ne nyomogasd. Én is épp ma vettem észre, bár nekünk már csak 3 hetünk van. Semmi különös nincs benne, nem mindenkinél van. Nincs különösebb jelentõsége. klészül a cici, várja a picit.
igen ez normális. nekem már 16 hetes kortol folyt a tejem
Igen az. Nekem még van 2 hónap hátra de már 2 hónapja van ilyen nálam. Nekem meg csak a jobból. Kitartás:) És boldog babavárást.
A rendes tejed 1-2 nappal szülés után fog beindulni. Ez, ami most van: elõtej. Az elsõ napokban, amikor még nincs rendes tejed, ezt tudja a babád szopizni. Ha van lehetõséged a szülõszobán szoptatni (ha a kórházatokban nem szokás, akkor is kérheted!), akkor ezt fogja enni. Más összetételû, mint a rendes tej, de az elején a babának épp erre van szüksége! Rengeteg védõanyag van benne, nagyon magas a tápértéke és kicsi hashajtó hatása is van, ami segít kiüríteni a baba beleibõl az úgynevezett magzatszurkot (ez az elsõ kaki, nagyon sötét színû és sûrû, ennek ki kell ürülnie). Ha teheted, már az elsõ napokban (amikor még nincs is rendes tejed) sokszor tedd cicire, mert az elõtej nagyon jó hatással van a a babára! Boldog babázást kívánok!

Facebookon az idővonalamon szeretném azt beállítani, hogy a nemismerősök is láthassák az adataimat, hogy kell?

Ha megnézem a "Nézd meg, hogy látják mások az idővonaladat", le van tiltva minden, csak a profilkép van kint, meg az hogy nő, más adat sehol:S

Legjobb válasz: az adatvédelmi beállításoknál állítsd be hogy nyilvános, vagy ha nem akarod, hogy nyilvános legyen akkor az egyéniben az ismerõsök ismerõsei opciót válaszd.

az adatvédelmi beállításoknál állítsd be hogy nyilvános, vagy ha nem akarod, hogy nyilvános legyen akkor az egyéniben az ismerõsök ismerõsei opciót válaszd.
:S
A kérdező hozzászólása: Átállítanám nyilvánosra de olyat nem ad ki...csak ismerõsök ismerõsei, ismerõsök, egyéni és csak én ..ezek vannak...más nincs....:SSS
Nevjegy szerkesztese es ott mindenhol van egy kis kocka arra rakattintasz es az osszes adatodnal az "ismerosok ismerosei v mindenki" modulra nyomsz

Miért van az, hogy amit a fidesz csinált pár éve az akkor jó volt, most meg ha más csinálja azt akkor rossz? Miért nem gondolkoznak azon, hogy ők is csináltak ilyet, mielőtt pont ezt szidják?

Gondolok itt kordon bontásra, amikor Orbán bontotta az nemzeti, most pedig kocsma munka, ahogy Tarlós mondta. Vagy mikor kormány tagok képével kampányoltak. Mikor a fidesz csinálta akkor az jó, mikor velük csinálják akkor uszítás.

Legjobb válasz: "nem felejtik el az emberek, hogy pár éve még õk voltak azon az állásponton." Ez egyetlen emberre vagy egy kis csoportra talán igaz, de nagy tömegben hihetetlen módon manipulálhatók vagyunk. Annyi porhintést és agymosást kapnak nap mint nap, hogy bizony elfelejtik még azt is, ami pár hónapja vagy hete történt. :(

"nem felejtik el az emberek, hogy pár éve még õk voltak azon az állásponton." Ez egyetlen emberre vagy egy kis csoportra talán igaz, de nagy tömegben hihetetlen módon manipulálhatók vagyunk. Annyi porhintést és agymosást kapnak nap mint nap, hogy bizony elfelejtik még azt is, ami pár hónapja vagy hete történt. :(
én sem érte, bocsi
Bocs, de ha komoly a kérdés, akkor nagyon naív vagy. (Vagy csak provokatív.) De megpróbálok válaszolni. Azért van, mert mindig azt mondják, ami a saját érdekeiket szolgálja. Konkrétan vigyorogva belehazudnak a képünkbe. Mondok egy példát: Egy autókereskedõ ha megvesz egy autót, minden hibát megtalál és nagy hangon fikázza. Ha eladja, akkor meg dícséri, mintha Rolls Royce lenne. Szerinted miért? :DD
Most mi a kérdésed?
Mert nem Fidesz van, meg nem Fidesz, hanem kormánypárt, meg ellenzék. Amit ellenzékként mondasz, kormányként homlokegyenest mást csinálsz. A szocik most is qrva jókat mondanak, csak éppen nyolc évig bsztak bevezetni. Ellenzékben a Fidesz is baromi jókat mondott, meg tüntetett, aztán õ maga vezette be ami ellen tüntetett. Amíg nincs felelõsségrevonás, addig ez lesz.
Ez fordítva is érvényes. Üdvözöllek az Igazság Csarnokában.
A kérdező hozzászólása: "Most mi a kérdésed?" Miért kell a hülyét adni ha nem tudsz olyan magyarázatot adni akivel ki lehet õket magyarázni? Vagy csak a szövegértés nem megy? Oda van leírva a kérdés. Mit nem értesz rajta? Érdekes az elsõ válaszoló valahogy megértette.
A kérdező hozzászólása: "én sem érte, bocsi" Mit nem lehet azon érteni, hogy most miért ítél el olyan dolgokat a fidesz amit valaha még õk maguk csináltak? És az elítélés elõtt miért nem gondolkoznak el azon, hogy ez könnyen visszaüt, ugyanis nem felejtik el az emberek, hogy pár éve még õk voltak azon az állásponton.
Mert akkor õk voltak ellenzékben.

IPhone 4-en hogyan tudom azt elérni, hogy a postjaimnal kiírja azt, hogy via iOS? Nem jampizasbol kérdezem.

Legjobb válasz: Ejj.. nem szép dolog az ilyen.. amúgy 1 program segítségével lehet kiíratni.. Baromság szerintem 1 telefonra verni, hogy hú, ezvan, megkaptam. De gondolom te még fiatal vagy, és azért nem gondolkozol. Ilyenkor jobban megutálnak az emberek, ha ilyet csinálsz. Egyik haverom, akit nem nagyon bírok.. folyamatosan az új cuccaival rajoskodik, mikor 1 rakás x*r az egész.. De õ azt hiszi, hogy ettõl menõbb lesz.. Hát.. elérte, hogy az osztályban mindenki utálja. Ez 1 használati tárgy, nem 1 Supra cipõ.

Ejj.. nem szép dolog az ilyen.. amúgy 1 program segítségével lehet kiíratni.. Baromság szerintem 1 telefonra verni, hogy hú, ezvan, megkaptam. De gondolom te még fiatal vagy, és azért nem gondolkozol. Ilyenkor jobban megutálnak az emberek, ha ilyet csinálsz. Egyik haverom, akit nem nagyon bírok.. folyamatosan az új cuccaival rajoskodik, mikor 1 rakás x*r az egész.. De õ azt hiszi, hogy ettõl menõbb lesz.. Hát.. elérte, hogy az osztályban mindenki utálja. Ez 1 használati tárgy, nem 1 Supra cipõ.
A kérdező hozzászólása: (facebookon)
A kérdező hozzászólása: amint latod, nem rajolasbol irtam..
iPhone 2 egy rakás fos :D én a helyedbe nem nagyon villognék vele:( :) de te tudod. van rá egy program, keress rá a google-be.
iPhone 4 egy rakás fos :D én a helyedbe nem nagyon villognék vele:( :) de te tudod. van rá egy program, keress rá a google-be.
nem jampizásból, akkor mibõl ?:D istenem.. nekem iphone 5öm van, és különös módon meg vagyok úgy is ha nem írja ki a posztjaimhoz hogy via iOS -.- szánalmas :D
hová korcsul még a világ ?
Azért az iPhone 4 nem egy rakás fos...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!