Találatok a következő kifejezésre: Az hogy befolyásolja a terhességi teszt eredményét (2 db)

Az hogy barnázok befolyásolja a terhességi teszt eredményét?

ma néztem tesztet(easy pegnancy), reggeli els? vizeletb?l, mert a menstrum olyan mint a mesében:hol van hol nincs és gyenge,barnázós.Ez a 17-dik napom a kimaradás után,a teszt negatív lett! mármint volt halvány csík, de nem függ?legesen ahogy a teszt papírja írta,hanem vízszintesen,és a kontroll ablakban is folytatódott ugyanott a gyenge csík.A kontroll ablakban volt er?s vonal is,tehát a teszt m?ködött! Szóval higgyem el hogy neincs semmi,nem akarom hogy legyen baba.

Legjobb válasz: 17 nap után már kimutatta volna! Ez a teszt negatív, nyugi!!! Néha vízszintesen vonul végig a rózsaszín csík... az nem jelent semmit! Nincs baba, már kimutatta volna a teszt!

17 nap után már kimutatta volna! Ez a teszt negatív, nyugi!!! Néha vízszintesen vonul végig a rózsaszín csík... az nem jelent semmit! Nincs baba, már kimutatta volna a teszt!
A kérdező hozzászólása: Illetve bocsánat, az aktustól számított 17-nap.A kimaradó menstruációtól csak 15 nap csináltam a tesztet.
15 napos késésnél már ki kéne mutatnia a terhességet, hisz az már a 6. hét. Menj el dokihoz, megvizsgál, UH, és akkor biztosat fogsz tudni.
Most beszéltem az egyik kedves ismerõssel, aki decemberben lett babás, január közepén még nem mutatta a teszt, de elment dokihoz és ott mondták hogy sikerült nekik. Szóval nem elkeseríteni akarlak, de jobb lenne ha elmennél a dokihoz sztem.

Ha ugy csinálok terhességi tesztet, hogy fogamzásgátlót szedek az mennyire befolyásolja a teszt eredményét?

Egy hetes szünetben voltunk együtt barátommal.. tudom,hogy elvileg akkor is véd,de én félek hogy mégse biztonságos a szünet 6ik napján ugy szeretkezni ,hogy elélvez bennem a barátom.. vagy igy tényleg kisebb az esélye? Nem igazán értem,hogy véd a szünetben is .. ha nem szeded--

Legjobb válasz: Elvileg a szünet,az arra való,hogy közben megjöjjön..nem lehetsz terhes,hiszen helyesen szedted a fogamzásgátlót...felesleges tesztre költened a pénzt,de ha nagyon izgulsz,akkor vegyél..szerintem nem kell...és nemhinném,hogy bármiben is befolyásolná a tesztet...

Elvileg a szünet, az arra való, hogy közben megjöjjön..nem lehetsz terhes, hiszen helyesen szedted a fogamzásgátlót...felesleges tesztre költened a pénzt, de ha nagyon izgulsz, akkor vegyél..szerintem nem kell...és nemhinném, hogy bármiben is befolyásolná a tesztet...
Ááá, no para!
Nyugodj meg, a szünetben is véd a tabi. Amúgy ha tényleg meg akarod csinálni a tesztet, akkor a tabi egyáltalán nem befolyásolja.
Véd, ha rendesen szedted. Hány levéllel szedtél már? Szedtél mást is mellette?
A kérdező hozzászólása: a 2 levél után volt a szünetem, ez az életem második levele :) Rendesen szedtem, egyszer nem vettem be késõbb, mint 9körül, bár kicsit féltem az utolso héten mert hasmenésem volt a bogyi beszedése után két orával, de nem vettem be másikat mert nem volt vészes. :) csak azé mégis akkor szünet volt és .. 6ik nap ..
A kérdező hozzászólása: jaaaa és nem szedtem semmit mellette ! :)
A hasmenés okozhat problémát, csökkentheti a hatást. Az a kérdés, mennyire volt erõs a hasmenés. Én nõgyógyásztól kérdeztem és azt mondta, a hasmenés mindig veszélyes, bármikor is történt. Ráadásul vannak olyan hasfogók, amik egyenesen gátolják a felszívódást. Úgyhogy óvatosan és figyelmesen a hasmenéssel!!!
A kérdező hozzászólása: de ha nem veszek be hasmenés után még egy tabit .. de védekezek másképpen egy hétig akkor mivan? :)
A kérdező hozzászólása: és egyébként milyen "hasfogok" vannak ?
A széntabletta az nagyon jó.. egyszerre 2-3 szemet is belehet venni belõle...akkor biztos hatásos...nekem mindig segít ha ilyen problémám van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!