Találatok a következő kifejezésre: Az hogy befolyásolja a (262 db)

Minden villámlásnál begyorsítanék! :D
Ha pont villámlás közben van magömlésed, akkor az a gumin is áthatol.
Hangulatosabb, de elég közhely. Minõséget nem befolyásol, csak hangulatfokozó.
Kettõnket nem zavar, de a kutyák nagyon vonyítanak.
A villámlás a közhiedelemmel szemben nem a vihar része, hanem a zivataré. A vihar csak az erõs szelet foglalja magában. Ha áramszünet van, akkor nem tudom nézni szex közben a tévét. Szóval egy kicsivel rosszabb.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/422aa0c3138eaa3308020a..
Nem hiszem. A késõbb alacsonyabb szokott lenni, úgy tudom.

Ha 4 órás munkára vagyok bejelentve (tavaly még 8 órás állásom volt novemberig), az hogyan befolyásolja a TGYÁS/GYED és az esetleges táppénz alakulását?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy mikor szülsz illetve a két munkaviszony között volt-e megszakítás ha igen mennyi. A TGYÁs illetve GYED alapját is a táppénz számítás szabályai alapján állapítják meg. http://www.oep.hu/portal/page?_dad=portal&_pageid=34,55138&_..

Kérdés, hogy mikor szülsz illetve a két munkaviszony között volt-e megszakítás ha igen mennyi. A TGYÁs illetve GYED alapját is a táppénz számítás szabályai alapján állapítják meg. http://www.oep.hu/portal/page?_dad=portal&_pageid=34, 55138&_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nem volt megszakítás, a munkahelyem is maradt, a mi volt, csak átkerültem 4 órásba. Ha jól értem, akkor nekem a 2008-as évet vennék alapul. De még mindig nem tudom, hogy a 4 órás szerzõdés bezavar-e?

Szerintetek mennyire befolyásolja az emberek abortusszal kapcsolatos álláspontját az, hogy milyen a szociológiai hátterük: koruk, nemük, iskolai végzettségük, társadalmi-, anyagi helyzetük, kisebbségi. Illetve többségi létük stb?

Legjobb válasz: Ezek a dolgok nem csak az abortusszal kapcsolatos álláspontot, hanem mindent befolyásolnak. Az adott ember gondolkodásmódját bármirõl az életben.

Ezek a dolgok nem csak az abortusszal kapcsolatos álláspontot, hanem mindent befolyásolnak. Az adott ember gondolkodásmódját bármirõl az életben.
egyértelmûen befolyásolják.
A kérdező hozzászólása: Rendben, én is így gondolom, de akkor konkretizáljunk. A fenti kategóriákat tekintve mi jellemzi az abortuszt pártolókat és mi az abortuszelleneseket?
ennek megállapításához hatalmas mintacsoportra van szükség. sok-sok kérdéshez, rengeteg óra munkát kell bele fektetni. aki ezek nélkül nyilatkozik, csak tippelhet, feltételezhet. így a kérdésedre nem fogsz objektív választ kapni.
Kérdezõ, épp ma publikáltak egy felmérést - igaz nemek meg pártpreferencia szerint - amibõl viiszont elég egyértelmûen az derül ki, hogy a magyar társadalom megítélése meglehetõsen homogén az abortusz kérdésében, a különbözõ csoportok válaszai között persze van pár százalékos eltérés, de alapvetõen ugyanaz a válasz kerül az elsõ, második, stb helyre. http://index.hu/belfold/2013/10/10/on_szigoritana_az_abortus.. Bár hát lehet olyan csoportot találni, akiknek eltérõ a megítélésük, csak ahhoz úgy kell kiválasztani a csoportokat. Mondjuk ha külön vizsgálod a papokat, ott valszeg toronymagasan az abortusz-ellenes álláspont vezetne:)

Az első szex hogy befolyásolja a mensest?

legutoljára dec 20.án jött meg. ma vagyok 27. napba, de eddig mindig megjött 24-25. napra. meg a barátn?mmet egyszerre szokott megjönni, meg egyszerre is múlik el, és neki kedden megjött.

Legjobb válasz: Az elsõ szex elsõsorban úgy befolyásolja a menses-t, hogy nagy eséllyel kábé 9 hónapig nem lesz, ha nem védekeztetek!

Az elsõ szex elsõsorban úgy befolyásolja a menses-t, hogy nagy eséllyel kábé 9 hónapig nem lesz, ha nem védekeztetek!
Az elsõ szex sokban befolyásolja a hormonháztartásod, ami pedig a ciklusodat. Most jön az, hogy össze-vissza fogsz vérezni. Elsõ barátnõmmel is ez volt, néha 10 nap telt el két vérzés közt. Aztán orvos felírt neki fogamzásgátlót és minden megoldódott.
Az elso syeretkezes miatt nekem 3 hetig kesett a menszeszem.Nagyban befolyasolja, de valakinek egyaltalan, de vedekezz, akkor nem leszel para , hogy miert kesik.

Milyen ízű a nyúl hús? Az izét befolyásolja a neme és hogy mennyi idős?

Legjobb válasz: Nyúl ízû, jobban nem tudom körülírni. Ugyanúgy mint a többi állatnál, itt is befolyásolja az ízét mindenféle, mit evett, milyen körülmények között élt...stb. Kóstold meg, és megtudod :D

Nyúl ízû, jobban nem tudom körülírni. Ugyanúgy mint a többi állatnál, itt is befolyásolja az ízét mindenféle, mit evett, milyen körülmények között élt...stb. Kóstold meg, és megtudod :D
Természetesen befolyásolja hogy hím/nõstényt, kora meg hogy miket evett, és hogy milyen tisztán volt tartva. Sõt amit megtudtam még az is hogy frissen vagy fagyasztás után van elkészítve.(fagyasztás után más ízû, rosszabb) Amúgy én nem mondanám hogy nyúl ízû, szerintem nincs jellegzetes íze mint pl. birkának. Szerintem olyan mint a csirke, csak kicsit rágósabb és édeskésebb a húsa, szerintem finom. Pont most hétvégén is ettem, nyúlhúslevest, meg nyúlsültet. Ha nem mondták volna hogy mi, azt tippelem hogy csirke. Ajánlom, próbáld ki nyugodtan. Üdv.
A nyúlhús a nyúlhústól ugyanúgy különbözik, mint a csirke a csirkétõl, vagy a csirke a kakastól. De a különbséget csak akkor fogod érteni, ha ettél már csak kukoricán élt szabadban szaladgálós csirkét és kakast, és hal ízû táposcsirkét és kakast. Azért elég nehéz összekeverni a bármilyen csirke és a bármilyen nyúl ízét. A nyúlnak édesebb az íze, és még a táposnyúl is szárazabb, izmosabb, mint a csirke. Finom a nyúlhús, kóstold meg. De, ha te fõzõd, és még sohasem fõztél nyulat, akkor kérdezz meg gyakorlott nyúlfõzõket-sütõket, mert kicsit másképp ízesítjük, és pl. a vadnyulat jobb pácolni egy kicsit fõzés elõtt stb.
A kérdező hozzászólása: Most kapunk élõ nyulat, de én még gyerek koromban ettem utoljára és akkor mivel sajnáltam alig tudtam belõle enni :( Viszont most tartanánk és nagyon remélem hogy megtudom majd enni, muszáj lesz.

Azt olvastam, hogy a reform 90 napos megenged a gyümölcsnapon némi gabonát. Ha megeszem pár szem korpovit kekszet délben, az nagyon befolyásolja a diétát? Sok a savam, és gyümölcsnapon estére mindig rosszul leszek.

Legjobb válasz: Próbálj meg alacsony sav tartalmú gyümölcsöket enni. (Banán, s. és görög dinnye) Az is jó megoldás, ha megfõzöd kompótnak, vagy megsütöd a gyümölcsöket és megszórod édesítõporral. De ha nagyon kell, szerintem 1-2 szelet korpovit nem befolyásolja a diétát, nem vagyunk egyformák. Minden esetre én nem a reform, hanem az eredeti diétát javaslom. Sok sikert! :))

Próbálj meg alacsony sav tartalmú gyümölcsöket enni. (Banán, s. és görög dinnye) Az is jó megoldás, ha megfõzöd kompótnak, vagy megsütöd a gyümölcsöket és megszórod édesítõporral. De ha nagyon kell, szerintem 1-2 szelet korpovit nem befolyásolja a diétát, nem vagyunk egyformák. Minden esetre én nem a reform, hanem az eredeti diétát javaslom. Sok sikert! :) )

Hogyan befolyásolja a cintányérok hangját az hogy hány hüvelykesek?

Arra vagyok kíváncsi hogy mondjuk mi a különbség egy 12"-es és egy 14"-es hi-hat hangja között. De persze a többi cintányérral is érdekel ez ha különbözik.
de
A kérdező hozzászólása: hát egy kicsit bõvebbben gondoltam volna
de ennél bõvebben nem tudjuk elmagyarázni
Mint mondtam: de. Ha frissít egy program, akkor fájlok kerülnek a gépedre, amik felülírnak korábbi fájlokat. Ez azzal jár, hogy helyet foglal le a gépeden, de ezt írtad le te is: "befolyásolja a merevlemez méretét".
A kérdező hozzászólása: köszi

Az alkohol hogyan befolyásolja a reggeli hőt?

Legjobb válasz: Tapasztalatból mondom,hogy megemeli. Legalábbis nálam...

Tapasztalatból mondom, hogy megemeli. Legalábbis nálam...
A kérdező hozzászólása: Köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!