Találatok a következő kifejezésre: Az hogy a jobb oldalamon tudok (41 db)

A kérdező hozzászólása: Kimaradt hogy beljebb van mint a másik

Az hogy csak a jobb oldalamon tudok aludni nem baj a babának?

Meg elég sokat ülök úgy hogy meg vagyok d?lve hátrafele kitámasztva a derekam, és ilyenkor elég sokszor bekeményedik a hasam közepe. 25 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A jobb oldalon fekvés bizots nem baj, a dokik is ezt szokták javasolni. A keményedéskor a has tapintásra kemény, azt megérzed. Lehet, csak húzódik a hasad. Próbálj inkább egyenesen ülni, ne hátradõlve.

A jobb oldalon fekvés bizots nem baj, a dokik is ezt szokták javasolni. A keményedéskor a has tapintásra kemény, azt megérzed. Lehet, csak húzódik a hasad. Próbálj inkább egyenesen ülni, ne hátradõlve.
Ha a jobb oldaladon tudsz aludni az nem baj, ha a baba nem érzi jól magát ugy is jelez a mozgásával:-) De viszont hogy keményedik a hasad az nem olyan jó, olyankor a magneb6-ot szokták javasolni és természetesen a nagyon sok pihenést. Én is a magneb6-ot szoktam szedni és az jó rá. Nekem is elõfordúl hogy bekeményedik a hasam fõként akkor amikor idegesebb vagyok. Arra viszont nagyon figyelj hogy milyen gyakran mert ha nagyon sokat be-keményedik akkor mindenképpen keresd fel a védõnõt vagy valamilyen szakembert mert az sem kizárt hogy elküldenek vizsgálatra. Ne idegeskedj minden rendben lesz. jó baba várást.

Ki tudja, hogy miért nem szól az autóban a jobb oldali hangszóró? Pedig a másik 3 szól.

Legjobb válasz: Két lehetõség van: vagy elromlott, vagy véletlen elállítottál valamit. nekünk is volt hasonló... a miénken úgy mûködik, hogy benyomod azt a gombot, amivel a a hangerõt állítod, és utána tekergetve mindenféle beállítások közül választhatsz. amikor elvittük szervizbe h mi van vele, kb kiröhögtem. szal elõször nézd meg, állítgasd. ha meg sehogy se jó, menj szerizbe

Két lehetõség van: vagy elromlott, vagy véletlen elállítottál valamit. nekünk is volt hasonló... a miénken úgy mûködik, hogy benyomod azt a gombot, amivel a a hangerõt állítod, és utána tekergetve mindenféle beállítások közül választhatsz. amikor elvittük szervizbe h mi van vele, kb kiröhögtem. szal elõször nézd meg, állítgasd. ha meg sehogy se jó, menj szerizbe
Minden hangszóróhoz külön vezeték megy. Lehet, hogy egyik megsérült, elszakadt. Szét kell szedni, és meg kell nézni.
Lehet a rádió végfoka, lehet hogy a balansot és a fadert elállítottad, lehet hogy megsérült a kábel vagy lecsúszott, vagy csak egyszerûen tönkrement a hangszóró. Milyen autó? Gyári vagy utólagos a hangrendszer?
Melyik oldalon nem szol? Az ajtóban van a hangszóró?
http://orfeusz.unas.hu/shop_ordered/2179/shop_pic/unas_19958.. ha jól emlékszem ilyen csati lesz benne multiméterrel 4 ohmot kell mérned a hangszóróknál, ha nincs multiméter akkor mondjuk egy 9voltos elemmel meg tudod "recsegtetni" hogy eldöntsd mi is a hiba, magától a kábel csak az ajtó átvezetõben szokott eltörni a gumicsõben máshol nem.


Hogyan tudom a freemailból eltüntetni a jobb oldali reklámot? Feltettem az Adblock Plus-t, ez eltüntette a reklám tartalmát, viszont fehér lett ott a kép. A párom nagyítóval használja és evégett nem látja az üzenetei jobb részét.

Legjobb válasz: A szöveg is eltûnt szerencsére. Én chrom-ot használok, de találtam hozzá is azon a néven. A "képes" hirdetéseknek most sem látni a jobb oldalát pl:apród (üenete) Lehetséges hogy a nagyító végett van?

A kérdező hozzászólása: A szöveg is eltûnt szerencsére. Én chrom-ot használok, de találtam hozzá is azon a néven. A "képes" hirdetéseknek most sem látni a jobb oldalát pl:apród (üenete) Lehetséges hogy a nagyító végett van?

Kisfiam megnyomott valamit a gépen, és a tálca tartalma a jobb oldalra került függőlegesen, a start menü a jobb felső sarokba. Hogyan tudom visszaállítani az eredeti állapotot?

köszi :)

Legjobb válasz: Bal egérgombbal katt rá, tartsd lenyomva, és húzd abba az irányba ahová helyezni szeretnéd. Ha esetleg nem mozdul, vagy elszeretnéd kerülni az ilyen eseteket, akkor Jobb klikk a tálcára ->Tálca zárolása ki/be kapcsolása segít.

Bal egérgombbal katt rá, tartsd lenyomva, és húzd abba az irányba ahová helyezni szeretnéd. Ha esetleg nem mozdul, vagy elszeretnéd kerülni az ilyen eseteket, akkor Jobb klikk a tálcára ->Tálca zárolása ki/be kapcsolása segít.
A tálca egy üres területén nyomva tartva a bal egérgombot vissza lehet húzni. Utána jobb klikk a tálcán/a tálca zárolása - legyen pipálva, és akkor nem mozgatható vagy méretezhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült!
Nekemis ugyanez a gondom, csk nálam az egész kép elmozdult, tudna ebben vlki esettleg segíteni? :O

Az asztalon lévő ikonokat hogyan tudom át rakni a jobb oldalra?

Legjobb válasz: Rákattintasz az ikonra, amit át akarsz helyezni bal egérgombbal, nyomva tartod a gombod, elhúzod ahova akarod, felengeded a gombot. Ha nem engedi, csak baloldalon rendezgeti, akkor valószínûleg be van kapcsolva az automata rendezés. Azt kikapcsolni: jobb klikk az egérrel az asztal egy üres részén, bejön egy kis menü - Ikonrendezés szempontja - azon belül pedig az - Automatikus elrendezés - elõl ki kell venni a pipát. Utána már engedni fogja az áthelyezést.

Rákattintasz az ikonra, amit át akarsz helyezni bal egérgombbal, nyomva tartod a gombod, elhúzod ahova akarod, felengeded a gombot. Ha nem engedi, csak baloldalon rendezgeti, akkor valószínûleg be van kapcsolva az automata rendezés. Azt kikapcsolni: jobb klikk az egérrel az asztal egy üres részén, bejön egy kis menü - Ikonrendezés szempontja - azon belül pedig az - Automatikus elrendezés - elõl ki kell venni a pipát. Utána már engedni fogja az áthelyezést.

ÜDV! Olyan gondom lenne . Hogy hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a GTA SAMP szerveren ott jobb oldalt legyenek kicsi négyzetek?

****:

Legjobb válasz: öléses cucc:: OnPlayerDeath-be: SendDeathMessage(killerid,playerid,reason);

öléses cucc:: OnPlayerDeath-be: SendDeathMessage(killerid, playerid, reason);

Ha van 3 div-em. Egy felső, egy bal és egy jobboldali, akkor, hogy tudom azt megcsinálni, hogy a felső div-ben lévő menüben ha kattintok, akkor a jobb oldali div-ben változzon a tartalom, míg a másik 2 div változatlan marad?

A felesleges kódismétlést akarom elkerülni. Frame-el megtudom csinálni, de akkor 2 csúszka lesz jobb oldalt, és az úgy nem tetszik nekem.

Legjobb válasz: Frame-eket ha lehet hanyagod, mert vannak jobb módszerek is. Erre való az AJAX. http://www.w3schools.com/ajax/default.asp Ha csak a kódismétlést akarod elkerülni akkor elég lesz ez is. http://php.net/manual/en/function.include.php

Frame-eket ha lehet hanyagod, mert vannak jobb módszerek is. Erre való az AJAX. http://www.w3schools.com/ajax/default.asp Ha csak a kódismétlést akarod elkerülni akkor elég lesz ez is. http://php.net/manual/en/function.include.php
Szerintem InnerHTML elég . Itt van pár példa. http://www.tizag.com/javascriptT/javascript-innerHTML.php
Használj jquery-t az szépen elrejti a natív ajax hívásokat. Betöltöd a jquery-t majd a ha van egy #menu egy #bal meg egy #jobb dived akkor a menüsorban a menüknek ennyit csinálj: <a href="#" onclick="$('#jobb').load('http://akarmi.hu/valami.php');">Menüpont neve</a> És akkor kattintásra a jobb nevû divbe betölti a valami.php tartalmát. Kissé egyszerûbb mint saját kommunikációt összedobni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!