Találatok a következő kifejezésre: Az hogy a jobb (2010 db)

Mennyire valószínű az, hogy a Jobbik a soron következő országgyűlési választásokon legalább 25% körüli eredményt ér el?

Legjobb válasz: A Jobbik-szavazók szerint nagyon is, a nem Jobbik-szavazók szerint nem valószínû.

Inkább 20% lesz a reális. Pest megyében is nemrég született meg az elsõ Jobbikos település. A szûk környezetemben is akik kiábrándultak a Fideszbõl azok a Jobbikra szavaznak. Pedig én Nyugat-Magyarországon élek , ahol állítólag minden rendben. Rendben egy fenét.
A Jobbik-szavazók szerint nagyon is, a nem Jobbik-szavazók szerint nem valószínû.
A választási rendszer megváltoztatása miatt nem valószínû, sõt az eddiginél is jóval alacsonyabb százalékban lesznek jelen a parlamentben, mivel a mostani v. rendszer az egyéni gyõzelmeket részesíti elõnyben (legfõképpen pont a jobbik miatt), amit nem sok képviselõjük ért el.
Szerintem a Jobbikra rengetegen fognak szavazni, én csak a szûkebb környezetemben nap mint nap találkozok jobbik szimpatizánsokkal (élõben is és közösségi oldalakon való megnyilvánulásokban is).
Szerintem a Jobbiknak kevesebb szavazója lesz most, mivel egyrészt a választások idején helyzetben volt, most meg nem biztos, hogy ezt meg tudja teremteni, másrészt a régebbi szavazók közül azért sokan csalódtak a miatt, hogy nem tudtak túl sokat megvalósítani z elképzeléseikbõl a parlamentbe kerülésük után. Szerintem kb olyan 3%-al lesz kevesebb 14-ben.
Nem hinném, hogy nagyobb arányban jutna be, mint az elõzõ választásokon.
Ha nagyon összekapnák magukat, még nyerhetnének is akár (ilyen ellenfeleket nem lenne túl nehéz kicsinálni), de szerintem a Jobbik nem nagyon akar kormányozni, ahhoz túl kényelmes a jelenlegi helyzetük.
Nem valószínû, de az viszont igen, hogy Jobbik-Fidesz náci kormány lesz. Erre is gondoljatok, amikor leadjátok a szavazatotokat.
Esélytelen.
a jobbikdroidok még mindig nem fogták fel, hogy az új választási rendszer lényege, hogy õk sohase legyenek lényeges befolyással a kormányzásra! nem volt hülye a fidesz.. tudta, hogy országosan erõs lehet a jobbik, de egyéniben nincs sok esélye... majd a jobbikosok is felébrednek 2014-ben, ha rájönnek, hogy ez a hajó így, ebben a formában nekik bukta!
Szerintem: Fidesz 45-50% Jobbik 20-25% MSZP-Együtt2014 25% körül Egyéb pártok 5-7% összesen, de egyik sem éri el az 5%-ot.
Szerintem a 25% reális. Senki nem gondolja, hogy az MSZP és az E2014 összesen többet fog kapni 20-22%-nál. A Fidesz kap olyan 50% körül, a többi megy a Jobbiknak.
A listán elérhet 20-25 százalékot, de a 106 egyéni körzet közül max. 4-5 amit megszerezhet. Így a parlamenti mandátumok 10-15 százalékának megszerzése valószínûsíthetõ.
Lol, a 15 is necces, a 25 meg vágyálom. Az egyetlen esélyük a népszerûségük növelésére a 2010-es választásokkor szerzett figyelem agresszív, 4 éven át tartó fenntartása lett volna, mind cselekedetekkel, mind kampányolással, de elõbbire tudásuk, utóbbira pénzük nyilvánvalóan nem volt. Így maradnak az igazi szavazóikkal, akik a 2010-es 12%-nak mondjuk a felét képviselik, a többi csak "nem MSZP és nem Fidesz" alapon meg az ígéretpuffogtatásaik miatt szavazott. Persze fontos lesz nekik még a 2010 óta választóvá vált 18-22 évesek korosztálya is, mert õket lehet legjobban megvezetni a marhaságaikkal, amit már gimnazistakorukban jól elkezdtek. Így nõni fog az eredményük, de minimális mértékben, 12 helyett lesz valami 15-17 körüli.
90% hogy meglessz 25%

Akik szerint a Jobbikot Iránból, meg Oroszországból, meg nem tudom még honnan pénzelik külföldről, azok mivel magyarázzák akkor azt, hogy a Jobbik támogatja azt a törvényjavaslatot, hogy külföldről magyar pártokat ne támogathassanak?

Sőt, ők még azt is megtiltanák, hogy külföldről civil szervezetek se támogathassanak magyar pártokat.

Legjobb válasz: Nem magyarázzák semmivel. Annyi agysejttel amennyi a Jobbik elleneseknek van ez rendkívül nehéz lenne.

Nem magyarázzák semmivel. Annyi agysejttel amennyi a Jobbik elleneseknek van ez rendkívül nehéz lenne.
#2 A többi pártot csak a zsidók támogatják vagy mi? :D Te vagy a legnagyobb vicc az oldalon, minden hülyeséget kitalálsz, csak hogy a magyarokat és a Jobbikot szidhasd.
Ahogy az elsõ írta, hiába mondasz bármit, mert nekik nem elfogadható a válaszod, csak azt fogadják el, amit az ATV-bõl, HírTV-bõl, Retek Klubból értesülnek. Elképesztõ, hogy a média mennyi zombit tud csinálni.
Hatalmon vannak?Ellenzékbõl könnyû ilyeneket mondani.
Õk olyanok, hogy ami nem illik bele a kis világképükbe azon nem agyalnak, nem akadnak fent holmi tényeken, van egy kis álomviláguk, és ami passzol hozzá az oké, arról tudomást vesznek, ami meg ütközik, vele azokról meg nem, kivéve ha ki tudnak még hozzá találni valamit amivel bele tudják erõszakolni.
Nem támogatják. Csak azt akarják hogy nyilvános legyen kit honnan támogatnak aztán zsidózhatnak megint egy jót. Õk már csak ilyen primitívek.
3. vagyok, és a libsikre értettem amit írtam :D csak mert közben írt valaki és könnyen összekeverhetõ mert az is 48%os :D
A kérdező hozzászólása: Na, nagyon eltûntek a libsik. :D Ilyenkor hol vannak? Csak nem nem tudnak semmit ehhez hozzáfûzni? :DD
A kérdező hozzászólása: ?????? Úgy gondolom a Jobbik-gyûlöleted miatt nem értetted a kérdés lényegét. Tehát: Nem arról van szó, hogy ÕK hoznának egy törvényjavaslatot, amiben megtiltanák a pártok külföldi finanszírozását. Hanem hogy TÁMOGATJÁK ezt a javaslatot. Na most kedves gyengeelméjû barátom, úgy függ össze a kérdés ezzel, hogyha a Jobbikot valóban már gyakorlatilag minden keleti államból támogatják pénzzel, akkor miért támogatják a Fidesz ezen törvényjavaslatát? Sõt, miért akarják még szigorítani is? Nem tudom, hogy most sikerült-e megérteni, de ennek semmi köze a kormány-ellenzék szerepkörhöz. :) Na, világos már Dick? :)
A kérdező hozzászólása: Na liberók, most mi van? :O Ilyenkor merre vagytok? Miért nem tudtok ilyenkor is habzó szájjal nácizni meg fasisztázni? Érvek akkor amellett, hogy külföldrõl pénzelik? Szánalmasan nevetségesek vagytok libsik. :D
Bocsanat hogy beleszolok, de feljott a kerdes a phone-on "Iran" szo alatt: Nem valoszinu hogy az itteni mullahk akarkit is financiroznanak a Hezbolla mellett Ha lenne is extra $ ilyenre azt valoszinu hazavinnek maguknak ezek a draga kis emberek :) Udv messzirol minden Majaristani testvernek
Aki minden bizonyíték nélkül elhiszi, hogy a Jobbikot Iránból támogatják, az nem gondol ilyenekbe bele. Szerintem speciel nem lehetnek sokan, akik tényleg elhiszik ezt az Irán-dumát. Én is rühellem a Jobbikot, és még szerintem is marhaság az egész, fõleg, hogy a pártfinanszírozások nyilvánosak, és amúgy is a legtöbb párt belföldrõl kapja a támogatások oroszlánrészét: http://atlatszo.hu/2013/05/06/partfinanszirozas-vizualizaltu..
A kérdező hozzászólása: Én nem rühellem a Jobbikot, azokat rühellem, akik minden rosszat elhisznek a Jobbikról bármiféle bizonyíték nélkül, csak azért, mert negatív dolog.

Mitől lehet az, hogy a jobb mellem felett görcs szerűen fáj? Mellesleg a jobb bordaívnél is szokott.

Előbbi egy kényelmes pozícióban történt és azóta folyamatosan fáj, de volt már ilyen ez előtt is. Utóbbi pedig sokkal gyakoribb. Mitől lehet?

Mit jelenthet az, hogy a jobb emlő külső-felső kvadrásában nagyobb babnyi mobilis képlet tapintható? (nagyon aggódom).

Legjobb válasz: A jobb emlõ külsõ-felsõ negyedében egy nagyobb babnyi izét tapint, ami mozdítható. Ne aggódj, a csomó a mellben viszonylag gyakori dolog, és többnyire jóindulatú. Mindenképpen figyelj rá oda, menj vissza a dokihoz, ha kéri, de ne parázz rá túlságosan, nagyon sok nõ találkozik ilyesmivel.

A jobb emlõ külsõ-felsõ negyedében egy nagyobb babnyi izét tapint, ami mozdítható. Ne aggódj, a csomó a mellben viszonylag gyakori dolog, és többnyire jóindulatú. Mindenképpen figyelj rá oda, menj vissza a dokihoz, ha kéri, de ne parázz rá túlságosan, nagyon sok nõ találkozik ilyesmivel.

Hogy mutatkoznátok be egy embernek úgy, hogy előre tudod azt, hogy a jobb keze beteg és nem tudja használni?

Sulimban lesz egy srác, akivel valószín?leg találkozni fogok és kapcsolatba fogok vele lépni, ha nem is most, de az 5 év alatt biztosan (egyetem). Nem akarok illetlen sem lenni, hogy azt higgye hogy tuskó vagyok, de azt se hogy etikátlan legyek. Nem kerültem még sosem ilyen helyzetbe.

Legjobb válasz: Mivel egyetem, és nem hivatal, puszit is adhatsz... Van, volt olyan csaj, akivel így mutatkoztam be, én is csaj vagyok. Pasival is megtenném, csak önbizalom kellene, meg hogy ne lássam mindnekiben azt, hogy rámmozdulhat, mert így idõ elõtt közvetlen leszek. de ebben az esetben nem érdekelne...lenyomnék neki.

Mivel egyetem, és nem hivatal, puszit is adhatsz... Van, volt olyan csaj, akivel így mutatkoztam be, én is csaj vagyok. Pasival is megtenném, csak önbizalom kellene, meg hogy ne lássam mindnekiben azt, hogy rámmozdulhat, mert így idõ elõtt közvetlen leszek. de ebben az esetben nem érdekelne...lenyomnék neki.
Szerintem túlreagálod egy kicsit. Ne fogj vele kezet, egyszerûen csak köszönj neki. "Heló, XY vagyok" és mosolyogj. Vagy legyen valami letehetetlen a kezedben. Kis csalás, még nem ártott meg senkinek. :)
A kérdező hozzászólása: Ja ezt értem, csak ne is nyújtsak egyáltalán kezet? Vagy ezzel a résszel mit kezdjek? Mindig kezet nyújtok, ezért fura most.
Egyetemen azért nem kell annyira ragaszkodni a hivatalos utakhoz. Pl. meg is veregetheted a vállát, csak magabiztosan, ne látsszon rajtad hogy a keze miatt. Így megvan a fizikai kontaktus, elég lazának is látszol. De légy nyugodtan kreatív :)
Fáradt vagyok, nem esett le, hogy fiú is lehetsz :D De ne töröltesd ki szerintem, mert ha csaj olvassa, neki jól jöhet :) Fel se tudja emelni?? hogy nyújtsa? Találj ki jövõ évtõl vmi vicces köszönést, és ismételd gyakran, de olyat ami illik hozzád. pl. " tisztelegj "jelzés. Mondanám, hogy öleld át, de az b.zis... Nem tudsz közös ismerõst megkérdezni, hogy mire reagálna jól vagy rosszul? De szerintem volt már ilyen helyzetben, és ne síjr el magát minden ilyen szitunál...CSinálj ugy, mint aki nme tudja és nyujts kezet, max a másikat nyujtja...De csak akkor ha nem tudsz senkit kérdezni addig errõl...
Nyújtsd a bal kezed.
Ha ez ilyen tartós dolog nála, akkor gondolom másik kézzel fog kezet. Adj neki puszit, ha lány vagy, az teljesen normális. Vagy csak köszönj rá, azzal sincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :D csak a kezet nyújtás nekem annyira alap, hogy nem akarok bunkó lenni vele...köszönöm a válaszokat, még van idõm eldönteni mit csináljak, de mind hasznos volt! :)

Mitől lehet az, hogy a jobb szemem a jobb alsó "sarokban" vöröses kicsit?

Legjobb válasz: Belement a szemedbe a víz,úsztál, vagy sokat számítógépeztél? Megterhelted a szemed, nyugi majd elmúlik.

Belement a szemedbe a víz, úsztál, vagy sokat számítógépeztél? Megterhelted a szemed, nyugi majd elmúlik.

Mitől van az hogy a jobb szemem letudom csukni a Bal szememet meg nem?

csak elég zavaró h Airsofotozni szeretnék menni de nem nagyon lehetséges mivel jobb szemmel kell célozni és a bal szemem lecsukni.

Legjobb válasz: Én meg fordítva. A balt tudom, a jobbat nem. De nem tudom miért.

Én meg fordítva. A balt tudom, a jobbat nem. De nem tudom miért.
A kérdező hozzászólása: Elég idegesítõ nem ? XD
A bal szemed a domináns. Olyanokat én is ismerek, akik a jobb szemüket nem tudják külön becsukni. Amúgy nem vagy balkezes véletlenül? Jobbkezeseknek inkább a jobb, balkezeseknek inkább a bal szeme a domináns, de vannak kivételek.

Normális az, hogy a jobb mellem kétszer akkora mint a bal, és már vagy 3 éve semmit nem nőttek? Normális válaszokat légyszi

15 éves lány vagyok.11 éves jött meg,kb akkor kezdtek el n?ni a melleim.akkor úgy elég gyorsan felvettek egy bizonyos méretet,a jobb kétszer nagyobbat a balnál,és azóta semmit nem n?ttek.még meg is mértem,és semmi:)szóval már 3 éve ugyan az a mellméretem,nem mondom hogy semmi,de hát azért n?hetne,f?leg hogy már 4 éve menstruálok..normális ez?

Legjobb válasz: Ne aggódj, majdnem minden embernek nagyobb az egyik melle a másiknál. Nekem is nagyobb a jobb, szemmel láthatóan. Ruhában nem, de melltartóban, ha csak a melleimet nézik, akkor látni. Lehet, hogy még fog egyenlítõdni valamennyit, de ha nincsenek benne csomók, akkor nincs ok aggodalomra. Szép napot!

Ne aggódj, majdnem minden embernek nagyobb az egyik melle a másiknál. Nekem is nagyobb a jobb, szemmel láthatóan. Ruhában nem, de melltartóban, ha csak a melleimet nézik, akkor látni. Lehet, hogy még fog egyenlítõdni valamennyit, de ha nincsenek benne csomók, akkor nincs ok aggodalomra. Szép napot!
hát mondjuk úgy, hogy egészségre nem káros. Viszont pechnek pech. Súlyos esztétikai problémát okoz, ilyenkor a korrekciós mûtétet támogatja a tb.
A kérdező hozzászólása: nem fogom megmûttetni a mellemet.azt azért mégsem...soha.
nekem is nagyobb, mint a másik.
én 16 éves vagyok, nekem is a jobb mellem sokkal nagyobb mint a bal, kb.2 éve.. Elég gáz, hogy ha veszek egy melltartót a jobbra jó, a balra nagy, dehát nem tudok mit tenni ellene :S Én gondolkoztam már mellmûtétbe, nem lennék rá képes, de ez így meg elég gáz :S

Statisztikákat szerinted lehet forgatni, alakítani? Hogy van az, hogy a Jobbiknak már meg van a 176 jelöltje?

Van egy két érdekesség!

Legjobb válasz: A Fidesznek is biztosan megvan már a 176-ból legalább 160 (de lehet, hogy mind a 176), csak õk majd az utolsó pillanatban adják le, így nem hasonlítgatják õket más pártokhoz. A nyugdíjasokat célozták meg legelõször a fideszesek, mert tudták, hogy azok úgyis az MSZP-nek szánják, de kis dumával rá lehet szedni õket, hogy a Fidesz jobb. Így az MSZP-nek úszott néhány cédulája.

nos a válaszom Churchill idézete lenne: “Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok”
A Fidesznek is biztosan megvan már a 176-ból legalább 160 (de lehet, hogy mind a 176), csak õk majd az utolsó pillanatban adják le, így nem hasonlítgatják õket más pártokhoz. A nyugdíjasokat célozták meg legelõször a fideszesek, mert tudták, hogy azok úgyis az MSZP-nek szánják, de kis dumával rá lehet szedni õket, hogy a Fidesz jobb. Így az MSZP-nek úszott néhány cédulája.
Miért mennyien mentek el arra a lakossági fórumra? 5000-en? 10.000-n? Attól függetlenül lehet, hogy a város lakosságának a többsége a Fideszre szavaz, nem pedig a Jobbikra. Az MSZP is össze tudna hozni a támogatóiból pár teltházas lakossági fórumot, de ez nem bizonyít semmit! A szavazók túlnyomó része nem jár lakossági fórumokra!
Azt hiszem 750-et.
Nem teszek fel újabb kérdést, de itt meg szeretném kérdezni, ha már valamilyen szinten kapcsolódik. Ugye van 176 választókerület, na már most 1 kerületben mennyi kopogtató cédulát kell összegyûjteni, hogy meglegyen, érvényes legyen?
"Miért mennyien mentek el arra a lakossági fórumra? 5000-en? 10.000-n? Attól függetlenül lehet, hogy a város lakosságának a többsége a Fideszre szavaz, nem pedig a Jobbikra. Az MSZP is össze tudna hozni a támogatóiból pár teltházas lakossági fórumot, de ez nem bizonyít semmit! A szavazók túlnyomó része nem jár lakossági fórumokra!" Nem bizonyít semmit.. csak azt, hogy le sem [email protected]ák az embereket, és õk sem hiszik el, hogy még valaki bízik bennük a nyugdíjasokon kívül. (tisztelet a kivételnek)
"Persze hogy nemez a lényeg, ez mutatja az igazi támogatottságot. Csak nézd meg a többi párt lakosságiját! Sehol nincs telt ház." Ez annyit jelent, hogy a Jobbik szavazói aktívabbak és bizakodóbbak. Pl. a nyugdíjasoknak valószínûleg kevésbé járkálnak lakossági fórumokra (fáradtak, sok a dolguk), de ettõl függetlenül ugyanannyit ér a szavazatuk, mint egy lakossági fórumon ülõ jobbikosé.
Ezredszerre is beírom: a jobbiknak van egy stabil, hatszázezer körüli magja, akikkel már beszélgetni is lehetetlen jóformán, mert egybõl a pártjukra térnek ki, na õk az elsõk közt adták oda a cetliket. Mire alapozod, hogy vitában nagyot kaszál a jobbik? Alapavetõ közgazdasági ismeretekkel ízekre lehet szedni a programjukat. Bokros meg Orbán Vonának ellen kb annyi esélye lenne, mint hintalónak a derbin.
A tények hatszázezernél semmi esetre sem mutatnak több jobbikost, csak éppen aktívabbak, mint a zéró kampánymunkát végzõ pártok. Reálisan figyelve és számolva az eredményeket, pártszimpátiás kutatásokat, és hasonlókat, a jobbik kemény magja, tehát a "biztos és tuti" szavazók száma négyszázezer körül lehet, és van kb kétszázezer olyan, akik csak esélyes, hogy rájuk szavaznak. A fülkében már nem nekik áll majd a zászló a bizonytalanok közt, hanem a fidesznek, mert szociológiai tény, hogy az emberek mindig a gyõztesre szavaznak bizonytalan kimenetelû helyzetben, ha egyértelmû, ki fog nyerni, és nem gyökeresen eltérõek az elveik.
A kérdező hozzászólása: "MDF nek csak a 20%" Olyan kampányvidivel mint ami nekik van még ezt is sokallom. Csak tudod az a ciki hogy ha csak a 25% ban állítanak jelölteket ott mindenütt 20% ot kellene elérni stabilan! Az meg lehetetlen!
A kérdező hozzászólása: Jahh és ha OV-t megkérdezi Vona hogy miért kellett megszavazni az új titoktörvényt, arra mi lesz a válasz? Vagy a Lisszaboni szerzõdést csak úgy, miközben mindenkinek voltak kikötései? Vagy annyira jól állunk az Eu val hogy nincs rá szükségünk? Vagy Bokrostól hogy kinek kedvez, mely jövedelem rétegûeknek az egykulcsos adó? Esetleg mit szeretne elérni a minimálbér megadóztatásával vagy a nyugdíjasok általános myudíly hozzájárulásához? Tudod sok szavazat pápá és át a Jobbikhoz!
"MDF nek csak a 20%" Olyan kampányvidivel mint ami nekik van még ezt is sokallom.
A kérdező hozzászólása: Alapavetõ közgazdasági ismeretekkel ízekre lehet szedni a programjukat. Bokros meg Orbán Vonának ellen kb annyi esélye lenne, mint hintalónak a derbin. Csak annyit kérdeznék a két okostól " növekvõ fogyasztás nélkül hogy lesz a magasabb jövedelmûek adócsökkentésébõl" amik BMW-k re költenek, akár csak 1 új munkahely is? Te nem érvelsz hanem tényként közlöd hogy 600e, ez nem érvelés akkor sem ha 1000000× írod le. A tapasztalatok nem a 600e támasszák alá! Ráadásul mi az hogy sokan leadták? 1, akkor sokan vannak, 2, az ajánlószelvényekért házhoz járnak " ez a jellemzõ"
jaja, 750db-ot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!