Találatok a következő kifejezésre: Az hogy a (142606 db)

Miért van az, hogy a pasik még durgni sem tudnak jól?

Eddig akárhány férfival voltam együtt (no nem olyan sok az), mind olyan bénácskának tûnt, vagy legalábbis fogalmuk nem volt mi kell egy nõnek az tuti. Azt hiszik gombnyomásra mûködünk és még mi nõk vagyunk a hibásak ha nem jutunk el a csúcsra. Miért van ez?

Legjobb válasz: kérdezhetném, hogy miért van az, hogy sok nõ csak fekszik meg nem mozdulna csak várja, hogy megdugják? és meg sem mozdulna érte, hogy jó legyen... majd elvárja hogy jó legyen... magadra ismersz?

kérdezhetném, hogy miért van az, hogy sok nõ csak fekszik meg nem mozdulna csak várja, hogy megdugják? és meg sem mozdulna érte, hogy jó legyen... majd elvárja hogy jó legyen... magadra ismersz?
hogy kell durgni?
A kérdező hozzászólása: Fõkérdés javítás: *dugni
8asnál a ponT!
Te durgni szoktál?
Az, hogy eddig csak ilyenekkel akadtál össze, nem jelenti azt, hogy minden pasi ilyen. És arra is gondolj, hogy lehet, hogy neked nem jó XY-al az ágyban, de másnak õ a nagy szeretõ. Azt kell megtalálnod, akivel kompatibilis vagy.
Jó nõ vagy? Tévedsz és ez bizonyítható.
Lehet hogy olyan bénácskákkal dugtál eddig. Én úgy megdugnálak hogy nem bírnád sokáig nélküle.
nekem hasonló a problémám, csak a nõkkel, bár gondolom idõsebb vagyok.
Akkor kérlek légy a mesterem! 22f

Hogyan legyek túl azon hogy a testvérem elköltözik?

Van egy 7évvel idősebb bátyám, neki van már családja. Sajnos vagy nem sajnos, találtak albérletet Németországban, és viszi a gyerekét és az élettársát is. Nekem ez nagyon fáj, mert csak ő van nekem ebben a rohadt életben. Legszívesebben sírnék. Tudom, hogy ritkán fog haza jönni, és nem fogok neki hiányozni. Talán még 3 évente sem fog hazajönni.Mit tehetek hogy túl legyek azon hogy egyedül maradtam.

Legjobb válasz: Hogy-hogy csak õ van neked? És azt, hogy így gondolod, õ is tudja? Hány éves vagy? Talán mehetnél utána.

Hogy-hogy csak õ van neked? És azt, hogy így gondolod, õ is tudja? Hány éves vagy? Talán mehetnél utána.
A kérdező hozzászólása: 20éves vagyok, sajnos nem tudok utána menni. Annyira nem vagyok jóba a sógornõmmel sem.Na meg még neki sem lesz ott munkája nem hogy nekem.Mármint a sógornõmnek. Nem tudja hogy így érzek, nem mutattam ki, bár biztosan érezhetõ volt a hangomon, mert telefonon közölte.
Felnõtt vagy, itt az alkalom, hogy kirepülj és saját életed legyen.
Mindenki kirepül. Majd te is megtalálod a saját utadat, lesz családod! Vígasztaljon, hogy õ boldog és neked is minden esélyed meglesz a boldogságodra!:) )

Miért van az, hogy a párom jelenlétében határozatlanná válok?

Viszonylag megállom a helyem abban ha valami hivatalos ügyet kell elintéznem, vagy ha ki kell állnom magamért amennyiben atrocitás ér. A párom jelenlétében viszont nagyon nyuszi vagyok. Bátortalanul intézkedem, jobban hagyom magam legyűrni ha valakivel eltérő véleményen vagyunk. Mintha szégyenlős lennék előtte "fellépni". 1 éve vagyunk együtt, és ez zavar mert hamarosan összeköltözünk. Szerintem nem valami megnyerő ha ezt a nyámnyila oldalam látja. Hogyan tudnék több önbizalomhoz jutni? Más is van hasonló helyzetben? 25/l

Legjobb válasz: Keveredhet benned szerintem, az, hogy nem akarsz felülkerekedni, nem akarod, hogy azt lássa, hogy csak azt hiszed, hogy te tudsz intézkedni, vagy épp ellenkezõleg, épphogy, õ gyûr le téged és ez nem jó

Keveredhet benned szerintem, az, hogy nem akarsz felülkerekedni, nem akarod, hogy azt lássa, hogy csak azt hiszed, hogy te tudsz intézkedni, vagy épp ellenkezõleg, épphogy, õ gyûr le téged és ez nem jó
Ha össze akar veled költözni, akkor ez az oldalad nem zavarhatja:) örülj, hogy szeret, idõvel biztos nem leszel félénk.
Ugyan, majd oldódsz. Ha már simán szembefingod a párod, akkor lesz saját véleményed is. :)
mintha Én írtam volna ki ezt a kérdést.:D együtt élünk már. brutálisan nyuszi voltam, megszólalni alig mertem ha õ is ott volt.:S most változott meg a helyzet 1 hónapja hogy sajnos stroke-ot kapott.:( nekem kellett sok mindent elintéznem stb és belejöttem. na azért Nálatok ne legyen ilyen rossz dolog, de abban biztos vagyok hogy legyõzöd ezt az állapotot.:)
átváltasz nõi szerepbe, nincs ezzel semmi
Én azt nem bírom megérteni, hogy miért kell az ilyen esetekben bíztató baromságokat írni, amikor tuti lehet az amit írtam már, hogy nem jó, ha elveszti az ember a párja mellett az önbizalmát. Mi a fenének jó ez nektek? Hogy pontot kapjatok vagy mi a faxért? Szépek vagytok.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ment a pont, köszönöm szépen a válaszokat. 13.40 - es, te válaszoltál elõször és nagyon telibe talált. A te válaszod áll hozzám legközelebb, elgondolkozom rajta. 9.58 - sok kitartást kívánok, ez borzasztó állapot lehet, remélem felépül a párod.
Figyelj! Szívesen, én voltam amúgy az elsõ is, szóval, itt felesleges jópofizni, ha kihallik valamibõl, hogy mi lehet fõleg a gond. Ezzel se te, se õ nem lesztek elõrébb ha mindenben a jót láttatni akarja valaki. Jobb fiatalon észrevenni a bajt, minthogy utána gyerekkel szaladgálni meg válni, mert akkor már a gyerek is megsínyli


Vajon miért van az, hogy a keresztény hit iránt immunis, felvilágosult emberek egy idegen vallás hittételeit magukénak vallják? Pl reinkarnáció.

És egyáltalán, miért jobb az, ha valami távoli?

Legjobb válasz: Mert nem akarják, hogy egy felsõbb rendû hatalom, megmondják nekik, hogy hogyan éljenek. Minden ilyen esetben általában ez az indíték.

Mert nem akarják, hogy egy felsõbb rendû hatalom, megmondják nekik, hogy hogyan éljenek. Minden ilyen esetben általában ez az indíték.
"Mondjuk az evolúció hívõk ennél jobban bele élik magukat ezekbe a dolgokba, mert szerintük egy nap majd isten lehet belõlünk és mi is kell ehhez?" Olyan jó, hogy minden nap találkozok itt egy újabb zsenivel :D Senki sem kérdezett az evolúcióról. Nem kellett volna felhoznid, de ha már itt tartunk. Az evolúció létezik, ez tény. Senki sem akar isten lenni, egy olyan emberrel sem találkoztam még, aki nem hitt istenben, de olyan akart lenni, mint "õ". És aki a reinkarnációban hisz, miért szeretné a halált? Egész India, plusz az összes buddhista, köztük a világ legbölcsebb embere, a mindenkori Dalai Láma is halálvággyal él? Amúgy olyan ateista, humanista ember nincs, aki hinne a reinkarnációban. Hiszen ezek arról szólnak, hogy nem hiszünk, hanem tudunk és a szemléletünk központjában az ember és az emberiesség áll.
"A válasz 42%-ban hasznosnak tûnik" Ez az! Adj neki!
Az egyáltalán nem felvilágosult ember aki abban hisz!Egy egyáltalán nem valószerû dolgot aminek a léte soha nem bizonyosodott be azt milyen szellemi képességû ember hiszi valónak.Hogy hisz okos ember olyat hogy õ már élt többször is?A legelemibb emberi észnek gondolkodóképességnek ellentmond!Annyi esze már nincs ezeknek az embereknek hogy ha minden ember élt volna már régebben akkor a világ létszámának akkor is több milliárdnak kellett volna lenni!Csak egyszerûen összeadni kellene tudni, nem hülyeségeket hinni!
Hékás!! Az eredeti kereszténységben úgy tudom, volt reinkarnáció! Csak amit ránk erõltettek, abban nincs benne. És nem azért hisznek benne, mert "idegen", hanem mert az tûnik logikusnak - szerintem. És mi ez, hogy "felvilágosult"? Most attól az valaki, hogy nem követi azt a fajta kereszténységet? Vagy hogy nem rendesen vallásos, attól lenne felvilágosult? Hát azt kétlem. :/ Szóval furcsa ez a kérdés...
A válasz nagyon kézenfekvõ. Az apostolok és Jézus is figyelmeztette a követõit, hogy antikrisztus lesz majd, vagy is olyan Tanításokat is bele szõnek némely magát Krisztus követõjének nevezõ emberek amik köze sincs Jézus tanításához, vagy a kereszténységhez. Ez az utolsó apostol halálával elkezdõdött, és ma igen sokan vannak az oda tartozók. A miértre pedig az elõttem szóló megírta, hogy a saját magának kedves elméletben akar hinni, nem annak ami van, mert fájdalom megbékélni azzal a gondolattal, hogy megszûnik létezni.- (2Timóteusz 4:2-5) . . .. 3 Mert lesz idõszak, amikor az egészséges tanítást nem fogják elviselni, hanem a saját kívánságaikkal összhangban gyûjtenek össze maguknak tanítókat, hogy csiklandoztassák a fülüket; 4 és az igazságtól elfordítják fülüket, a valótlan történetekhez ellenben odafordulnak. 5 Te azonban maradj meggondolt mindenben, szenvedd el a rosszat, végezd az evangéliumhirdetõ munkáját, teljesen lásd el szolgálatodat. Katy Weaver
Ennyi? Sem fizika, sem biológia terén nem vagyok szakértõ, egyszerû középiskolás érveléssel lesöpörtelek a pályáról, és csak egy kis nyálkázással, meg kedvesbarátomozással jössz? Szomorú.
Nem attól lesz vki felvilágosult, hogy az egyik vallásét elfogadja, a másikét nem.Gondolom azért vallják sajátjuknak, mert elfogadhatóbbnak érzik, logikusabbnak, közelebb áll a szívükhöz.És nem azért, mert a távoli az jobb. Egyébként ha jól tudom Jézus sem tagadta a reinkarnációt(ha tévedek javítsatok ki)beszélt az örök életrõl, de ez nem zárja ki az újra leszületést, hiszen a reinkarnáció szerint a halál is csak egy kapu, átmenet.
20: "Gondolom azért vallják sajátjuknak, mert elfogadhatóbbnak érzik, logikusabbnak, közelebb áll a szívükhöz.És nem azért, mert a távoli az jobb. " Pont ezt akartam írni! Ugyanezt érzem én is. A reinkarnációt meg nem veszem egyértelmûen bizonyosnak, csak logikusabbnak tûnik és elképzelhetõbbnek tartom mint a keresztény Istent.
Na te is értelmes vagy "Mint láthatod kedves kérdezõ, itt van megint egy "zseni" aki szerint az evolúció tény, és ha valami olyat mondanánk neki ami az õ elméletével ellenkezik, akkor azonnal felveszi a harcot ellenünk az utolsó szó jogáért mint egy "vallásos hévvel" :) " A szmájli a végén persze nem maradhat le!Arra bezzeg van energiád, de egy ép gondolatot kicsiholni a kis agyadbanb már nem.Az hogy valaki ergy töbszörösen megfigyelt, bizonyított, és a modern természettudományok álltal napi szinten felhaszmnált elméletet megvéd, még nem vallásos hév.Ez körülbelül olyan mintha egy baromi nagy marhaságot álklítanék az elektreomossággal kapcsolatban (mondjuk Ohm törvénye úgy hülyeség ahogy van, ellenállást márpedig nem az U/I képlettel lehet számolni, hanem Isten szabja meg) és ezt a baromságot hírdetném aneten.Biztos jönne egy két elektromos mérnök, és szépen helyíretenne hogy a 8 elemim nincs meg.Ilyen alapon akkor azok az emberek is vallásos hévvel védik az elektromosság tant. Ez nem is hülyeség! Alapítsuk meg a Coulumb egyházat és a mi Istenünk legyen a mindenható Transzformátor, fia , a mindenható Dinamó, pedig megmentett minket a bûntõl! Sõt minden tudományág ilyen alapon vallás!Azonnal készítek magamnak egy kenetet amin Darwin van, egy oltárt amiben egy Szent Newton szobor van, és minden nap imát fogok intézni Archimédészhez! (remélem érezni az iróniát, és a maró cibizmust) Ja és mivel egy hülye ötödikessel vitázom ezért én is elkezdek szmájlizni!Ez de LOL...:DDD...XD...LOLD Ja és bocs kérdezõ, tudom hogy eltérünk a tárgytól, de ezt muszály még leírni: Csak nem egy Hovind videó szövegét másoltad be?Nagyon eredeti!LOL "5. Makro-evolúció: Egyik fajta átalakul egy másikká. 6. Mikro-evolúció: A fajtán belüli változások. Egyedül ez az, ami meg is figyelhetõ. " A gyûrûfajok ezen a felosztéson hol vannak?Az 5, 5-ös pontnál?
*muszáj Poliateista
A kérdező hozzászólása: "Gondolom azért vallják sajátjuknak, mert elfogadhatóbbnak érzik, logikusabbnak, közelebb áll a szívükhöz.És nem azért, mert a távoli az jobb. " Értem az okfejtésedet, de gondolj csak bele, ezt is emberek írták/találták ki, akik ugyanúgy téved(-het)nek, mint a katolicizmus tanítói. Mégis, mint a vak ló, mennek utánuk. Szerinted csak azért, mert közelebb áll a szívükhöz? Egyébként a kérdést az generálta, hogy a 27 éves lányom, aki jellemzõen két lábon áll a földön, kitalálta, hogy márpedig létezik ez a maszlag.
Hmm, talán mert másban hisznek? Mert gondolkodnak és nem a szájukba rágott "Isten szeret, ez így van és kész, hidd el!" dolgot vallják? De gondolkozz már kicsit;egy más vallást valló szempontjából Isten nem létezik, és nem érti, hogy a keresztények miért hisznek benne.
"Értem az okfejtésedet, de gondolj csak bele, ezt is emberek írták/találták ki, akik ugyanúgy téved(-het)nek, mint a katolicizmus tanítói. Mégis, mint a vak ló, mennek utánuk. Szerinted csak azért, mert közelebb áll a szívükhöz? Egyébként a kérdést az generálta, hogy a 27 éves lányom, aki jellemzõen két lábon áll a földön, kitalálta, hogy márpedig létezik ez a maszlag." Igen, hát ahhoz egy magasabb szintû tudatosság kell, hogy valaki ne menjen egy vallás, vagy filozófia után sem, mint a vak ló.Nekem, bár a tanításai közelebb állnak hozzám, mint pl.a kereszténységé, az a furcsa a buddhizmusban, hogy a követõi nem igazán értik Buddha szavait, gyakran az ellenkezõjét teszik, szabályokat követnek, meg Buddha szobrot vesznek fölöslegesen, miközben Buddha ilyeneket jelentett ki, hogy "Ne higgy el senkinek soha semmit, még nekem sem! ellenõrizd, vizsgáld meg a dolgokat, gyõzõdj meg, és a hitet váltsa fel a tudás" "Nincs senki, aki utat mutathatna nektek, nincs mester, aki eldönthetné helyettetek, mi a helyes, és mi nem" "Ne rendelj fõt saját magad fölé" Én úgy vettem észre, bár valszeg nem új a meglátás, hogy szinte minden tanítót félreértenek az emberek.
"a 27 éves lányom, aki jellemzõen két lábon áll a földön, kitalálta, hogy márpedig létezik ez a maszlag." Ennyi erõvel minden vallásost letámadhatsz (még a keresztényeket is), hogy miért gondolják, hogy létezik az a maszlag, amiben hisznek... Neki ez a logikus, vagy legalábbis elfogadhatóbb mint a többi és más a maszlag. Fölösleges hitbéli dolgokról vitázni, mivel egyikõtök sem fog tudni felmutatni kézzelfogható, cáfolhatatlan bizonyítékot. Csak azt tehetitek, hogy a másik véleményét, hitét tiszteletben tartjátok.
"hogy márpedig létezik ez a maszlag." Arról, hogy mi a maszlag és mi nem órákig lehetne vitázni(vannak, akik itt el is kezdték). Ennyi erõvel Te miért veszed Istent készpénznek(átvitt értelem)?
Kedves barátom, ha neked az elfogadhatóbb, hogy a semmibõl jöttél létre majd egy nyálkából fejlõdtél ki egy emberi lénnyé, akkor fogadd el azt :) És szerintem nem én hadobálok úgy ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, mint akinek a "fejébe verték" ezeket a dolgokat :)
De, csak foglalkozok velük: "1. Kozmikus evolúció: Az idõ, tér és anyag eredete, az õsrobbanás." Nem, ennek köze sincs az evolúcióhoz. Az evolúció nem a miértet mutatja, hanem a hogyant. Kozmikus evolúció nem létezik. A tér, idõ és anyag eredetével fizikusok foglalkoznak. "2. Elemi evolúció: Az összes elem hidrogénbõl való származtatása." Van egy olyan érzésem, hogy ezt a 6 pontnyi hazugságot elég keményen beléd verték. Az elemeknek sem evolúciója van. Ehhez én bevallom, hogy nem értek (de te még ennyit sem), de tény, hogy az evolúció csak az élõlényekre vonatkozik. "3. Csillagok és bolygók evolúciója (kialakulása): Még soha, senki sem látta egy csillag kialakulását." Láttuk már több lépését. Te láttad Thor... Ozirisz... akarom mondani Jahve istened születését? Fizikai törvényeknek megfelelõen alakulnak ki. (visszetértem a valósághoz) Nem fejlõdtek: mert nem élõlények és nem kell túlélniük semmit. És jelenségek nem fejlõdhetnek, csak élõlények. Újabb ferdítés volt ez tõled. "4. Organikus evolúció: Az élet eredete." Az élet eredetével teológusok, filozófusok foglalkoznak, és azt hiszik rájöttek. Az abiogenezist komoly tudósok kutatják, nem ritkán az egész életüket erre áldozva.
megmondja nekik*
Mint írtam, ezek az emberek nem akarják, hogy egy feljebb való istenség megmondja nekik, hogy hogyan éljenek. A Biblia azt írja, hogy az ilyen emberek szeretik a halált. Aki valamit is elvár a reinkarnációtól annak szeretnie kell a halált mert az valamilyen változást hoz reménylik/szeretnék, akár csak az evolucionisták. Mondjuk az evolúció hívõk ennél jobban bele élik magukat ezekbe a dolgokba, mert szerintük egy nap majd isten lehet belõlünk és mi is kell ehhez? Pontosan, ehhez elõbb több milliárd embernek kell meghalnia mert csak így lehetünk egyre és egyre tökéletesebbek (kicsibõl lettünk nagyok és majd leszünk egyre nagyobbak). "De a ki vétkezik ellenem, erõszakot cselekszik az õ lelkén; minden, valaki engem gyûlöl, szereti a halált!" Példabeszédek 8:36
"Az evolúció létezik, ez tény." Mint láthatod kedves kérdezõ, itt van megint egy "zseni" aki szerint az evolúció tény, és ha valami olyat mondanánk neki ami az õ elméletével ellenkezik, akkor azonnal felveszi a harcot ellenünk az utolsó szó jogáért mint egy "vallásos hévvel" :)
"Az eredeti kereszténységben úgy tudom, volt reinkarnáció!" Had igazítsalak rendbe kedves barátom. Kereszténység Jézus halála óta van az evangéliumokra alapozva amikben biztos nem tanította azt Jézus, hogy valamikor is lehetett reinkarnáció! Más részt, még az Ószövetségben sem! -találunk olyan részeket ami ezt alátámasztaná a legkisebb mértékben is ellenkezõleg! Már az Ószövetség is tiltotta ezeket a dolgokat (reinkarnáció tanulmányozása stb) mert ezek úgymond spiritiszta/okkult dolgok Isten szerint! "Ne találtassék te közötted, a ki az õ fiát vagy leányát átvigye a tûzön, se jövendõmondó, se igézõ, se jegymagyarázó, se varázsló;" "Se bûbájos, se ördöngõsöktõl tudakozó, se titok-fejtõ, se halott-idézõ;" V Mózes 18:10-11
"itt van megint egy "zseni" aki szerint az evolúció tény" Tudod mi az hogy több évtizedes tudományos megfigyelés eredménye?Minek jártál iskolába nem ragadt rád semmi a koszon kívûl!Darwin forog a sírjában!A vizsgákon is azt modntad hogy a tudomány az hadova?
Vegyük sorra milyen evolúciók léteznek. 1. Kozmikus evolúció: Az idõ, tér és anyag eredete, az õsrobbanás. 2. Elemi evolúció: Az összes elem hidrogénbõl való származtatása. 3. Csillagok és bolygók evolúciója (kialakulása): Még soha, senki sem látta egy csillag kialakulását. 4. Organikus evolúció: Az élet eredete. 5. Makro-evolúció: Egyik fajta átalakul egy másikká. 6. Mikro-evolúció: A fajtán belüli változások. Egyedül ez az, ami meg is figyelhetõ. Az elsõ öt pont tisztán vallásos, nem tudományos megfigyelés. A 6. pontot lehet csak megfigyelni, de akkor sem azt, hogy pl egy kutya nem kutyát szült volna stb.
40%-os, te szó szerint másoltad be ezt a 6 pontos szöveget 3 másik kérdéshez is. Saját gondolataid nincsenek, az egyház tiltja azokat? Az elsõ 4 pontod megint figyelmen kívül hagyom. Mikro-és makro evolúció még mindig nem létezik, csak egyszerûen az evolúció. Ha nincs kapacitásod ahhoz, hogy megértsd, akkor is létezik.
"A 6. pontot lehet csak megfigyelni, de akkor sem azt, hogy pl egy kutya nem kutyát szült volna stb" Mondd csak te tudod azt hogy a kutya embriója és az emberi embrió egy adott állapotban teljesen egyforma?Tudsz errõl? Vajon miért? Tudod hogy az ember ujjai között úszóhártya maradvány van? Tudod hogy az embernek az embrió korban levõ farka a születésig visszafejlõdik de az elsõ farokcsigolya megmarad?
Leírhatom többféle képen is ezt a 6 pontot a másik, hogy te sem tudsz valami újat mondani, te is mindig csak az "evolúció az tény és kész" -el tudsz jönni. A másik, hogy ezt én magam írtam ki egy elõadásból. Nincs is sok értelme ezen vitatkozni, aki elfogadja az igazságot az elfogadja aki nem az nem, ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: 26-27! Én megrögzött és bõsz ateista vagyok. Egy szóval sem említettem, hogy magam is a kereszténység táborát szaporítom, pusztán aért került elõtérbe a kereszténység, mert az jellemzõen "hazai termék". Mármint, hogy erre a földrészre (s benne hazánkra) jellemzõ. Utolsó! Buddha tanításainak egy részével szimpatizálok, de körülbelül ugyanannyi van a katolicizmusban is, ami értõ fülekre talál nálam.

Ti milyen gyorsan szoktátok meg azt, hogy a másik bújik?

Az előző kapcsolatomban az együtt alvás az olyan volt, hogy egyáltalán nem érhettem hozzá, mert akkor már nem tudott aludni. Nem volt baj, idővel el tudtam ezt is fogadni, mert más szempontból meg jó volt a kapcsolat és szeretett. A párom (aki vőlegényem és férjem lesz) viszont egy nagyon-nagyon bújós típus, aki még mélyálomban is úgy alszik, hogy közben magához ölel. Ez nekem hihetetlenül jól esik s felfoghatatlan. Ti mennyi idő alatt szoktatok meg egy ilyen változást?

Legjobb válasz: Furcsának furcsa volt,de megszoktam rögtön. (az ex nekem is olyan volt hogy majdnemhogy megkérdezni kellett hogy hozzábujhatok-e,nem is értem igy utólag hogy birtam ki mellette,párom ellentéte,õ nyáron 40 fokban is hozzámbújik állandóan:))

Furcsának furcsa volt, de megszoktam rögtön. (az ex nekem is olyan volt hogy majdnemhogy megkérdezni kellett hogy hozzábujhatok-e, nem is értem igy utólag hogy birtam ki mellette, párom ellentéte, õ nyáron 40 fokban is hozzámbújik állandóan:) )
Nagyon sok évig egyedül aludtam, nem szoktam meg, hogy bárkivel is megosszam a helyet. Kb. egy éve stabil párkapcsolatom van, nagyon szeretem a párom, de ennek ellenére közel sem volt egyszerû megszokni a bújását, azt, hogy rám teszi a kezét éjszaka, nem tudok forgolódni tõle.:) Hiányzik, ha nem szuszog mellettem, de jobban tudok aludni, ha nem mászunk egymás nyakára és meg van mindkettõnknek a mocorgáshoz szükséges tere.
Mi 50-ig szoktunk számolni. Aztán aki bújt, bújt, aki nem, nem.
Teljesen egyértelmû volt, hogy bújunk. Nincs kellemesebb érzés, mint egy szeretkezés után kiskifli-nagykifliben aludni a párunk oltalmazó karjaiban. :)
Nekem a volt férjem nem volt bújós, nem volt hízelgõs. A második férjem viszont az. Szinte azonnal "megszoktam". A jót mindig könnyen megszokja az ember. :)
"Én az egyik oldalra fordulok, õ pedig a másikra, mondván hogy ha felém fordul nem kap levegõt" Nálunk ugyan ez volt, de idõvel már nem érdekelte, hogy kap-e levegõt. :)
nálunk még megvan a levegõvétel probléma :) de remélem elmúlik majd :)
Én nem tudnám megszokni, furcsa lenne, ha nem az alvópózomban fekhetnék, ami nem teszi lehetõvé, hogy bárki is odabújjon. mi elalvás elõtt bújunk össze, hosszan. Aztán nyugodt alvás következik. A kapcsolatunkban nincs semmi negatívum, imádjuk egymást, hamarosan összeházasodunk. Úgyhogy az én válaszom, talán soha. 24N
Minek lepontozni a válaszokat?
Én nem tudnék úgy elaludni h nem ér hozzám a párom! Volt olyan h alvás elõtt picit összekaptunk és akkor a szokásos egymásnak háttal 2 méterre egymástól hülyeség ment aztán nem telt el 10 perc és oda bújtam hozzá és mondtam neki h igaz h haragszom rá de nem tudok aludni úgy h ne bújjak hozzá :) aztán persze semmi gond nem volt :) sztem nincs annál nyugtatóbb érzés amikor a karjaiban alszom el.nekem nagyon nagy szükségem van erre így a nap végén. No meg õ is ilyen h ha éjszaka vhogy háttal kerülünk egymásnak akkor addig forgolódik míg valamint össze nem ér :) összegezve nem tudnék nem összebújva aludni Vele :) bocsi a hosszú szövegért :D
Ugyan ez volt a felállás nálunk is. Egy "ne simogass, ne bújj" ex, és egy összebújós férj. Nekem az elõzõt nehezebb volt megszoknom, hozzá kell érjek az emberekhez, õt viszont nagyon zavarta, mindig mondta, hogy ne birizgáljam :) Mikor összejöttem a férjemmel eleinte tényleg kicsit fura volt, hogy újra szuszog valaki a fülembe, párszor arrébb nyomtam volna, de hamar hozzászoktam. Szerencsére egyikünk sem mozog sokat alvás közben, általában úgy ébredünk ahogy lefeküdtünk, nem verjük egymást agyon :)
Én is szeretek összebújni, aludni viszont nem tudok úgy, mozgástérre van szükségem a nyugodt alváshoz. Ezért este én bújok oda a páromhoz, aki a meglehetõsen nagyméretû ágy egyik felén fekszik. Õ úgyis elalszik 10 perc alatt, ha nem beszélgetünk és álmos, én meg nagyon szeretek elalvás elõtt gondolkodni, forgolódni, ilyenkor átértékelem a napomat, és eltervezem a kövekezõt, sokszor a legjobb ötleteim ilyenkor jönnek, elmélkedek sokmindenrõl. Néha komplett városokat tervezek meg gondolatban :) Sokszor a nap legjobb pillanatai közé tartoznak ezek a percek nekem. Szóval lefekvés után még legalább egy óra, mire elalszom, de sokszor több. Párom meg már rég hortyog addigra mellettem. Ha elfáradtam, melegem van, aludni készülök már, akkor egyszerûen visszamászom a saját oldalamra :)
én gyorsan megszoktam mert imádom ha a párom hozzám búj!
Nekem az exem elég bújós volt, mi is 40 fokban is.. A mostani párom nem igazán az, nappal sem, éjszaka sem. Én az egyik oldalra fordulok, õ pedig a másikra, mondván hogy ha felém fordul nem kap levegõt, viszont ha én alszok azon az oldalon ahol õ, akkor neki nem kényelmes. Nem tudom... mindegy furcsa. Nem igazán lehet megszokni ezt a verziót, furcsállom, de lehet már nem is tudnék úgy aludni hogy szorosan mellettem van.
A bújás nem is volt kérdés. MAi napig sem az. Ha nem bújhatnék hozza meg is bolondulnék:)
Rögtön megszoktam, így volt ez mindig.
mi mindketten nagyon bujosok vagyunk nappal, de ejjel csak o. Amint picit felebred hozzam bujik es ezzel engem is felebreszt.. Ahogy elottem irtak nekem is ter kell, sokat forgolodok igy en ejjel sose bujok, csak o, de nem szoltam emiatt meg neki mer jolesik.. Csak epp az alvas nem megy ugyh elhuzodom hamar. 21no 21ffi

Miért van az, hogy a tinilányokat támadják azért, mert van tényleg olyan, aki más mint amilyennek lennie kellene?

....és igenis érettebb,és nem tud gyerekként viselkedni,mert komolyabb,persze h nem a 15-17 éves fiúkkal vannak szívesen,akikinek még segíteni kell kifújni az orrát,hanem már inkábbb id?sebbekkel.És én nem teszek semmit,nem öltözködöm úgy,nem riszálom magam,mégis id?sebbnek néznek,nem is festem magam.Ha úgy beszélek egy sráccal h nem tudja a korom,semmi gond,aztán megtdja és már lenéz,hpgy még csak...?És van olyan 22 éves pasi is,ne is egy,aki el?jel nélkül le akart fektetni.Hogy is van ez??

Legjobb válasz: Figyelj ha valaki érett nem azzal foglalkozik,hogy mások szerint érett-e vagy nem.Attól,hogy egy gyerek tud komoly lenni,még nem felnõtt.Az,hogy 20éves meg akarja fektetni akkor tuti úgy öltözik,hogy többnek néz ki,mint 14-15.Szerintem 18 alatt egy 20on éves pasi már idõs egy tinilányhoz.

Figyelj ha valaki érett nem azzal foglalkozik, hogy mások szerint érett-e vagy nem.Attól, hogy egy gyerek tud komoly lenni, még nem felnõtt.Az, hogy 20éves meg akarja fektetni akkor tuti úgy öltözik, hogy többnek néz ki, mint 14-15.Szerintem 18 alatt egy 20on éves pasi már idõs egy tinilányhoz.
Decukii :)
Tudod, a gyk nem arra van, hogy egy általános hétköznapi, és béna sztereotípiákon megélt témát vesézzünk ki, csak mert a kérdés helyére ki írsz egy igazából megválaszolhatatlan kérdést. Szóval hagyjuk meg a vmit nem tudó embereknek az oldalt meg. És ez ha már kérdés rossz kategóriában van. Ha vmi meg felháborít, vannak különféle fórumoldalak, ahol lehet vergõdni. Csak ez az internet világa, és ettõl nem lesznek a hülyék okosabbak, csak az okosak hülyébbek
Én 16 éves fiú vagyok.Ismerek jópár tinilányt aki nagyon érettnek gondolja magát...de közben meg beszûkült látókörû, mûveletlen, felszínes, hisztis libák.A legjobb szórakozásuk a hétvégi beb*szás, egyfolytában egymást fúrják.Azt hiszik rendkívül érettek, közben egy 16 éves fiú szintjén sincsenek, nemhogy egy huszasén..

Hogy mutatkoznátok be egy embernek úgy, hogy előre tudod azt, hogy a jobb keze beteg és nem tudja használni?

Sulimban lesz egy srác, akivel valószín?leg találkozni fogok és kapcsolatba fogok vele lépni, ha nem is most, de az 5 év alatt biztosan (egyetem). Nem akarok illetlen sem lenni, hogy azt higgye hogy tuskó vagyok, de azt se hogy etikátlan legyek. Nem kerültem még sosem ilyen helyzetbe.

Legjobb válasz: Mivel egyetem, és nem hivatal, puszit is adhatsz... Van, volt olyan csaj, akivel így mutatkoztam be, én is csaj vagyok. Pasival is megtenném, csak önbizalom kellene, meg hogy ne lássam mindnekiben azt, hogy rámmozdulhat, mert így idõ elõtt közvetlen leszek. de ebben az esetben nem érdekelne...lenyomnék neki.

Mivel egyetem, és nem hivatal, puszit is adhatsz... Van, volt olyan csaj, akivel így mutatkoztam be, én is csaj vagyok. Pasival is megtenném, csak önbizalom kellene, meg hogy ne lássam mindnekiben azt, hogy rámmozdulhat, mert így idõ elõtt közvetlen leszek. de ebben az esetben nem érdekelne...lenyomnék neki.
Szerintem túlreagálod egy kicsit. Ne fogj vele kezet, egyszerûen csak köszönj neki. "Heló, XY vagyok" és mosolyogj. Vagy legyen valami letehetetlen a kezedben. Kis csalás, még nem ártott meg senkinek. :)
A kérdező hozzászólása: Ja ezt értem, csak ne is nyújtsak egyáltalán kezet? Vagy ezzel a résszel mit kezdjek? Mindig kezet nyújtok, ezért fura most.
Egyetemen azért nem kell annyira ragaszkodni a hivatalos utakhoz. Pl. meg is veregetheted a vállát, csak magabiztosan, ne látsszon rajtad hogy a keze miatt. Így megvan a fizikai kontaktus, elég lazának is látszol. De légy nyugodtan kreatív :)
Fáradt vagyok, nem esett le, hogy fiú is lehetsz :D De ne töröltesd ki szerintem, mert ha csaj olvassa, neki jól jöhet :) Fel se tudja emelni?? hogy nyújtsa? Találj ki jövõ évtõl vmi vicces köszönést, és ismételd gyakran, de olyat ami illik hozzád. pl. " tisztelegj "jelzés. Mondanám, hogy öleld át, de az b.zis... Nem tudsz közös ismerõst megkérdezni, hogy mire reagálna jól vagy rosszul? De szerintem volt már ilyen helyzetben, és ne síjr el magát minden ilyen szitunál...CSinálj ugy, mint aki nme tudja és nyujts kezet, max a másikat nyujtja...De csak akkor ha nem tudsz senkit kérdezni addig errõl...
Nyújtsd a bal kezed.
Ha ez ilyen tartós dolog nála, akkor gondolom másik kézzel fog kezet. Adj neki puszit, ha lány vagy, az teljesen normális. Vagy csak köszönj rá, azzal sincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :D csak a kezet nyújtás nekem annyira alap, hogy nem akarok bunkó lenni vele...köszönöm a válaszokat, még van idõm eldönteni mit csináljak, de mind hasznos volt! :)

Miért van az hogy a 21hónapos lányom nem alszik rendesen napközben? Mit csináljak?

Általában fél 2-2között magától alszik el. De alig alszik 1órát és már fenn is van. Ez nem is lenne gond,de még halálosan álmos. Össze-vissza ásítozik,és csak nyekereg,de nem alszik vissza! Utána a délutánjaink hisztivel telnek,én meg már kivagyok.

Legjobb válasz: Azt próbáltad már, hogy egy órával hamarabb rakod le aludni? Lehet, hogy az ébredési ideje fix, tehát mindenképpen fél 3 - 3 között ébredne, de akkor egy órával többet tudna aludni. Az én fiam (18 hónapos) például függetlenül attól, hogy este mikor alszik el, reggel 7-fél 8 között kel, pedig van, hogy este 8-kor már durmol, de elõfordult olyan is, hogy 10-nél elõbb sehogy sem sikerült elaludnia.

Azt próbáltad már, hogy egy órával hamarabb rakod le aludni? Lehet, hogy az ébredési ideje fix, tehát mindenképpen fél 3 - 3 között ébredne, de akkor egy órával többet tudna aludni. Az én fiam (18 hónapos) például függetlenül attól, hogy este mikor alszik el, reggel 7-fél 8 között kel, pedig van, hogy este 8-kor már durmol, de elõfordult olyan is, hogy 10-nél elõbb sehogy sem sikerült elaludnia.
szerintem is próbûld ki, hogy 1 órûval hamarabb rakod le, és úgy jobb lesz. nálunk ez van, hogy az ébredési idõ a fix, ahogy az elsõ válaszoló írta. egyébként, ha hulla, akkor másnap, délelõtt, 11 óra körül is le szoktam tenni, akkor pihen (nem is alszik minding) olyan fél-egy órát. És délután akkor jobban alszik. (ezt akkor kell tennem, ha elõtte nap kimaradt vmi miatt az alvás, és akkor amiatt, hogy fáradt, nem alszik éjjel sem elég mélyen, majd másnap délután sem. Így már tudom, hogy ilyenkor kelé egy plusz óra délelõtt :) Neki, meg nekem is jobb így :) egy szintén 21 hós lány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek, megpróbálom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!