Találatok a következő kifejezésre: Az ha baba (3023 db)

Ha felmondja AZ OTP. BANK a lakáshitelt mi következik utána?

ma kaptam levelet,hogy fizessem be a hátralékot de sajnos ez nem fog menni az utólagos szocpol folyamatban van azt azért ígényeltünk ,hogy a hátralék "eltünjön! és a törleszt?n tudjunk korigálni!ma beszéltem az ügyintéz?vel ? azt mondta,ha felmondják a hitelt és én írok levelet ,és megkapják a szocpolt akkor vissza lehet állítani az egészet,ez tényleg így van?

Legjobb válasz: Ne ezt tedd! Ne várd meg, míg a bank mondja fel a hitelt. Írj nekik egy levelet, melyben leírod, hogy kérsz x idõ fizetési moratóriumot, amennyit tudsz, annyit törlessz bele, hogy lássák a fizetési szándékot, és írd le, hogy mi lesz a megoldása, ha szerzõdésben marad a bank. Ezt NE SZÓBAN, írásban nyújtsd be a banknak. Így esélyes, hogy nem fogják felmondani a szerzõdésed. (Igaz OTP nem az a tipikusan "megegyezünk" bank.)

Ne ezt tedd! Ne várd meg, míg a bank mondja fel a hitelt. Írj nekik egy levelet, melyben leírod, hogy kérsz x idõ fizetési moratóriumot, amennyit tudsz, annyit törlessz bele, hogy lássák a fizetési szándékot, és írd le, hogy mi lesz a megoldása, ha szerzõdésben marad a bank. Ezt NE SZÓBAN, írásban nyújtsd be a banknak. Így esélyes, hogy nem fogják felmondani a szerzõdésed. (Igaz OTP nem az a tipikusan "megegyezünk" bank.)
A kérdező hozzászólása: én eddig is fizetem mindig csak az utóbbi idõben , nemtudtam a teljes törlesztõt, így gyûlemlett fel a hátralék, õk a levélben azt írták, hogy ez ugye bár nem a szerzõdésekben foglalt és ma kellett volna nekik befizetnem a hátralékot, tegnap írtam alá szocpolos szerzõdést a mai napon kaptam meg a levelet ami nonszensz, hogy nem ajálva símán, mai határídõvel , akkor telefonáltam és akkor mondta a hölgy amit írtam én az egészben nem értek 2 dolgot, amit tõle is kéreztem nem tudott rendes választ adni, 1:ha vissza lehet állítani felmondás után a hitelt akkor mi értelme neki, hogy felmondja õ mondta, hogy látja, hogy a szocpol folyamatban van és mindég vissza szokták állítani annyi, hogy fizetni kell 4000 ft-ot a 2:38700chf lett felvéve már majdnem 4 éve fizetve van az utóbbi fél évben adódott a helyzet úgy , hogy nem tudtam a teljes törlesztõt fizetni és tegnap 40300chf-on áll a hitel ezt nem értem miért!
A kérdező hozzászólása: most szetrinted akkor írjak nekik vagy mit tegyek?

Van egy samsung NP300E5Z laptop betört a kijelzõje meg az a baja hogy bekapcsol de nem tölt. Mi baja lehet? Mert vennék egy ilyet de ha nagy baja lehet akkor lehet nem éri meg. Mennyibe kerülhet a csináltatása?

Legjobb válasz: Kérded: "mi baja lehet?" mondod: "betört a kijelzõje meg az a baja hogy bekapcsol de nem tölt" szeeintem ezt megválaszoltad.

Kérded: "mi baja lehet?" mondod: "betört a kijelzõje meg az a baja hogy bekapcsol de nem tölt" szeeintem ezt megválaszoltad.
A kérdező hozzászólása: mármint engem az érdekelne hogy miért nem tölt. nagy baja lehet?
Nem, szigszalagot csapass rá és olyan lesz mint az új.
De zöld-sárgt!

Ha az OTP bankban akarok a CIB-es számlámra utalni készpénzt, az ingyenes?

Mert, ha az OTP Bankban szeretnék pénzt tenni az OTP-s számlámra, azt megtehetem ingyen. Annyi pénz érkezik a számlámra, amennyit odaadok az ügyintézőnek. Így van ez pl. egy CIB-es számla esetén esetén is?

Legjobb válasz: Ha az OTP bankban pénzt teszel a saját számládra, azt befizetésnek hívják. Ha a CIB bankba mész be, akkor befizetni ott is igyen tudsz. OTP bankban CIB-es számlára nem tudsz befizetni, ellenben, ha van egy OTP-s folyószámlád, oda tudsz befizetni, majd onnan utalni egy CIB-es számlára, de az már nincsen ingyen.

Ha az OTP bankban pénzt teszel a saját számládra, azt befizetésnek hívják. Ha a CIB bankba mész be, akkor befizetni ott is igyen tudsz. OTP bankban CIB-es számlára nem tudsz befizetni, ellenben, ha van egy OTP-s folyószámlád, oda tudsz befizetni, majd onnan utalni egy CIB-es számlára, de az már nincsen ingyen.
Így. mennyé be a cibbe és add neki a pénzt és azonnal meg fog jelenni a számlán, pont akkora összeg amennyit odaadtál, ill ami rajta volt, a kettõ összege együtt.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.


Ha csak a hasam alja, a köldököm alatti rész feszül ill. keményebb, az a baba lehet vagy keményedik a hasam? Nem fájdalmas, és csak néhány mp-ig tart.30 hetes vagyok

Legjobb válasz: Igen, a baba. De azt érezned is kell hogy mocorog. Minden esetre figyelj oda rá, mert ha nem a baba mozgását érzed akkor is lehet kemény a has meg feszülõ érzés, mert nekem is ilyen volt de nekem fájt meg húzódott kórház lett belõle. De ha neked nem fáj akkor biztos a baba nekifeszül a hasadnak, nyújtózkodik. Azért ha mész kontrollra mondd el a dokinak, nem harapja le a fejed. De te legalább megnyúgszol, hogy minden rendben. Jó babavárást! :)

Igen, a baba. De azt érezned is kell hogy mocorog. Minden esetre figyelj oda rá, mert ha nem a baba mozgását érzed akkor is lehet kemény a has meg feszülõ érzés, mert nekem is ilyen volt de nekem fájt meg húzódott kórház lett belõle. De ha neked nem fáj akkor biztos a baba nekifeszül a hasadnak, nyújtózkodik. Azért ha mész kontrollra mondd el a dokinak, nem harapja le a fejed. De te legalább megnyúgszol, hogy minden rendben. Jó babavárást! :)
Nekem farfekvéses a babám és a köldököm alatt szokta kinyomni magát. Tisztára megkeményedik. De a gyomromnál nem is érzek mozgást(mármint köldök felett). Nem ijesztgetésnek szánom. Csak lehet ez is egy lehetõség. 29 éves kismama

Ha a cégnek ahol dolgozom, az a bank a fö bankja ahol én is vagyok, és holnap utalják a banknak a pénzt, akkor holnap már én is megkaphatom, vagy csak másnap?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy már az utalás napján a számládra kerül a pénz. A bankon belüli utalás mindig gyorsabban megy, mintha egyik bank és a másik bank között történne.

Én úgy tudom, hogy már az utalás napján a számládra kerül a pénz. A bankon belüli utalás mindig gyorsabban megy, mintha egyik bank és a másik bank között történne.
Bankon belül aznap megvan, feltéve, ha a munkabérszámla nem máshol van.

Ha bankon keresztül utalok pénzt akkor fizetős az utalás díja?

Ha bankon keresztül utalok pénzt akkor fizet?s az utalás díja?Bankon belül,vagy másik bankba?(vásárolnék babadolgot a neten csak nem tudom, hogy ezt még hozzá vegyem e költségnek)

Legjobb válasz: Nem mindig ingyenes bankon belül sem. Pl. az OTP kb 170 Ft-ot számol fel ebben az esetben és 250-et, ha másik bankhoz utalsz. A saját bankodat kell megkérdezned, hogy náluk hogyan van ez. Mostanában a CITI banknak van teljesen 0 Ft-os számlája, bárhol vehetsz fel pénzt, bármennyiszer és bárhová utalhatsz, ingyenes. Igaz, hogy feltétele a havi 150000Ft-os jóváírás. De azt hiszem a Raiffheissennél is van hasonló, csak nem annyira kedvezõ.

Nem mindig ingyenes bankon belül sem. Pl. az OTP kb 170 Ft-ot számol fel ebben az esetben és 250-et, ha másik bankhoz utalsz. A saját bankodat kell megkérdezned, hogy náluk hogyan van ez. Mostanában a CITI banknak van teljesen 0 Ft-os számlája, bárhol vehetsz fel pénzt, bármennyiszer és bárhová utalhatsz, ingyenes. Igaz, hogy feltétele a havi 150000Ft-os jóváírás. De azt hiszem a Raiffheissennél is van hasonló, csak nem annyira kedvezõ.
Bankon belüli interneten keresztül indított utalások általában díjmentesek. Papír alapon fizetni kell az utalásért (tehát ha bemész egy fiókba, és ott intézed). Másik bankba történõ utaláskor fizetni kell mindenképpen, akkor is, ha interneten keresztül intézed. De természetesen mindegyik banknak más a díjszabása, illetve számlacsomagtól is függ (az is lehet, hogy a te bankszámládhoz van mondjuk ingyenes utalási lehetõség - ezt jó megkérdezni elõtte). Egy bankos anyuka. :)
Ja, bocsi, még valami eszembe jutott. Ha megvan az adott számlaszám, hogy mire kellene utalnod, akkor azt is megteheted, hogy bemész egy olyan bankfiókba (pl. megadtak neked egy otp-s számlaszámot, akkor bemész egy tetszõleges otp-s fiókba), és az adott számlaszámra készpénzben is befizetheted a megadott összeget. Ez is díjmentes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a gyors válaszokat!!!OTP-s vagyok és sajnos kissé drágának tûnik ez a bank(mondjuk melyik olcsó manapság).Innen utalok egyszer otp-s másik alkalommal másik bankba.De a készpénz felvétel is fizetõs ennél a banknál.Régen még az elsõ pénzfelvétel ingyenes volt, most meg fizethetek azért is hogy felveszem a gyedet:( Utána fogok nézni, hogy milyen számla csomagban vagyok, ez nagyon jó ötlet volt:)
15:08 vagyok. Szerintem is nagyon drága az OTP. Én gyakran vásárolok neten, és sokszor azért nem veszek meg valamit, mert mire rádobom a postaköltséget és az utalás díját, már nem éri meg. Most pártoltam át a CITI-hez.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Pont így jártam én is, hogy vettem 650.- forintért egy pulcsit a fiamnak és mire megkaptam 1450.- lett belõle:( Nagyon meg kell gondolni a netes vásárlást...
Nekem CIB van és INGYEN utalok neten keresztül! :P
A kérdező hozzászólása: Az jó...

Ne nevess ki, első babás vagyok, és fogalmam sincs, de érzed azt ha szopik a baba, hogy jön-e, vagy nem a tej?

Úgy értem, a cumisüvegben legalább látod, hogy mennyit evett (tápszeres baba), de én szoptatni akarok, milyen érzés, ha "jön", van róla tudomásod, vagy milyen? Légyszi ne nevessetek ki, tényleg nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet szoptatni.

Legjobb válasz: Szülés után az elsõ 2-3 napban csak elõtej van, azt szívja ki a baba. Aztán belövell és szinte folyik a mellbõl(szerencsés estben). Ha elkezd szopni a baba hallani fogod ahogy nagy kortyokban nyeli! És ha kicsit kihúzod a bimbód a szájából, látod ahogy spriccel a tej. Aztán meg érezni fogod,ahogy lazább,könnyebb lesz a melled,mert kiürül. Én imádtam szoptatni(van két fiam), remélem neked is sikerülni fog! 28 hkm.

Szülés után az elsõ 2-3 napban csak elõtej van, azt szívja ki a baba. Aztán belövell és szinte folyik a mellbõl(szerencsés estben). Ha elkezd szopni a baba hallani fogod ahogy nagy kortyokban nyeli! És ha kicsit kihúzod a bimbód a szájából, látod ahogy spriccel a tej. Aztán meg érezni fogod, ahogy lazább, könnyebb lesz a melled, mert kiürül. Én imádtam szoptatni(van két fiam), remélem neked is sikerülni fog! 28 hkm.
Már 2 gyereket szoptattam 20-20 hónapig, és magam sem tudtam igazán eldönteni, hogy mikor váltottak át aktív szopiból komfort szopiba (azaz cumizgatásba) Én addig szoptattam, amíg vagy bealudtak, vagy kiköpték a cicit, vagy (fõleg a másodikkal) meg kellett szakítani valami miatt a szoptatást. Ez így teljesen ok volt mindvégig. Szóval ne izgulj ezen! :o)
Igen, érzed. A szopi legelején, amikor az ún. tejleadás történik, idõnként még fájhat, bizsereghet is a melled, bimbód, ahogy hirtelen a nagyobb mennyiségû tej megtermelõdik és leadódik. De ha ez mégsincs, a babád ritmikus szívásából-nyelésébõl akkor is láthatod, hogy aktívan szivattyúz. Nekem maga a szopizás kicsit olyan volt, mintha cérnát húznának ki a mellembõl, de persze nem fájdalmas értelemben. Vagyis éreztem, hogy jön belõle valami. Ha pedig nem szívja, csak cumizik rajta, akkor nyilván nincs ilyen. Az én lányom nagy cumista volt, sokszor még pödörgette is a nyelvével, de nagyon gyorsan. Na az néha kicsit csikizett is. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, erre voltam kiváncsi, klasszul leírtad, jár a felpont.!
Az elején fõleg éreztem, mert enyhült egy kicsit a feszítõ érzés. Aztán meg ha már nem görcsöl annyit az ember, olyan fárasztó, hogy teljesen bealudtam a szoptatás végére. Sokszor azt éreztem, hogy ellazít mint egy relaxáció. Ha arra gondolsz, hogy a szopi alatt érzed-e, hogy folyik a tej, akkor a válaszon: nem. Amikor elindul a tej, akkor megkönnyebbülést lehet érezni. Amikor meg belövell a rendes tej (3-5 nap) olyan mint egy orgazmus. Ilyenkor beterít mindent a tej.
Na akkor pontosítok: lehet, hogy érezni fogod magát a tejfolyást is, lehet, hogy nem. :) Mondjuk én elég érzékeny voltam erre, több, mint 2 évig éreztem magát a reflexet is. A tanácsadó is csodálkozott ezen, valószínûleg ennyire erõsen mûködtek a hormonjaim. De ez sem általános.

Ez tényleg így van? Ha bemegyek az OTP bankba és beszeretnék fizetni (nem utalni) egy összeget egy másik bank számlájára, akkor nyitnom kell az OTP-nél egy saját számlát?

Mivel úgy hallotam, hogy csak úgy lehet megcsinálni, ha saját számláról utalok. Tehát a kérdésem, röviden: Tényleg nem lehet x bankból, y bank számlájára pénzt befizetni?

Legjobb válasz: Sajnos nem lehet. Egyik lehetõség, hogy bemész a másik bankba(ahova be kell fizetni) és ott fizetsz be. Másik, hogy nyitsz az OTP-ben egy számlát. De ott nem ajánlatos mert nagyon magasak a díjai. Mint a számlavezetés, átutalás. Ezért nem éri meg ott nyitni. Inkább AXA ahol ezek ingyenesek Vagy CIB bank. Csak miután nyitottál ugy tudsz átutalni.

Sajnos nem lehet. Egyik lehetõség, hogy bemész a másik bankba(ahova be kell fizetni) és ott fizetsz be. Másik, hogy nyitsz az OTP-ben egy számlát. De ott nem ajánlatos mert nagyon magasak a díjai. Mint a számlavezetés, átutalás. Ezért nem éri meg ott nyitni. Inkább AXA ahol ezek ingyenesek Vagy CIB bank. Csak miután nyitottál ugy tudsz átutalni.
Talált, süllyedt.
Postai csekken is lehet bankszámlára utalni (lásd a közüzemi számlákat), sztm válaszd azt!
Egy 16 éves fiú miért akar "noname" banknak utalni?
A kérdező hozzászólása: Egy 16 éves fiúnak minek számla? Nem dolgozok, tehát akkor ki tenne rá pénzt? A szüleim biztos nem, vagy ha ti olyan jól éltek/éltetek, hogy a szüleid külön számlát nyitottak neked, és pakolták rá a pénzt, hogy legyen mit költened, akkor örülj neki...
Nem az a szánalom, hanem az, hogy nincsen számlád. Havi párszáz forintért, vagy akár olcsóbban tudsz bárhol nyitni. A mai világban már nem megy enélkül...
A diákoknak szóló Junior OTP számlának nincsenek nagy költségei.
Az Axának van számlanyitási díja(2800Ft) és eléggé el tud húzódni szóval ha sürgõs nem ajánlom, de egyéb tekintetben a legjobb folyószámla a piacon. A Cibet nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: Hát ez szánalom, nekem egy igencsak noname bank számlájára kellene pénzt befizetnem, ami nincs a közelben és nekem meg nincs számlám és még nem is kell...
miért lehetne?
Vagy még egy lehetõség, hogyha van olyan bank a közeledben, akkor oda mész be és közvetlenül arra a számlaszámra fizeted be az adott összeget. Akkor nem kell az utalás.

Miért ilyen rossz a helyzet? Miért van az ha én felveszek 7millió Ft-ot, akkor a tripláját fizetem vissza a banknak?

Az egy dolog, hogy ott a kamat, de miért a "szegény" embereken akarnak meggazdagodni a bankok??? Pont házvásárlás el?tt állunk, és felháborodtunk, hogy ilyen rossz a helyzet... de hitel nélkül nem lehet kezdeni semmit... SEGÍTSETEK, HOGY MEGÉRTSEM, MIÉRT FOSZTANAK KI MINKET 25 ÉVEN ÁT!!!

Legjobb válasz: A bank az ügyfélbõl él. Ha neki nem érné meg hitelt adni, nem tenné. Egy kereskedelmi bank nem a máltai szeretet szolgálat. Valóban rengeteget kell visszafizetni, de ha a pénzromlás mértékét nézzük, ez ilyen hosszú távon nem csoda. Az a részlet, amit te 25 év múlva fogsz befizetni, nem annyit fog érni, mint most. Tehát nem csoda, ha a végére tripláját fizeted vissza: 7 millió akkor már felét sem fogja érni.

A bank az ügyfélbõl él. Ha neki nem érné meg hitelt adni, nem tenné. Egy kereskedelmi bank nem a máltai szeretet szolgálat. Valóban rengeteget kell visszafizetni, de ha a pénzromlás mértékét nézzük, ez ilyen hosszú távon nem csoda. Az a részlet, amit te 25 év múlva fogsz befizetni, nem annyit fog érni, mint most. Tehát nem csoda, ha a végére tripláját fizeted vissza: 7 millió akkor már felét sem fogja érni.
a bankok ebbõl élnek, nem muszáj tõlük hitelt felvenni. Ilyen feltételeket tudnak adni, a válság miatt most amúgy is nagy szar van. Tudom hogy hitel nélkül rohadtnehéz egyrõl a kettõre jutni, de "sajnos" ilyen világban élünk.
ha au adós meghal simán elárverezik a házat, ha nem fizetik a hitelt, úgyh ez hülyeség. De én is felháborítónak tartom. Persze a mi szemünket kiszúrják pár százalékos kamattal.
mert ha egy adós meghal, nem hajthatják be az örökösökön. így így szedik vissza
de ha a sajátpénzemet kötöm le, akkor annak az értéke is romlik, nem csak a banké, nem? Ha én 25évre beteszek 7millát, mikor fogok a végén annyit kivenni, mint amennyit nekik kell visszafizetni? Az én pénzem nem fog kevesebbet érni?
Gondolj bele, ez tisztán matematika, kamatos kamatszámítás. Ha pl 10 mill ft-ot 10%-ra betennél a bankba, 10 év alatt kb 25 mill Ft-od lenne, tehát 2, 5 szeresét kapnád a kamatokkal együtt. Képlet: 10 mill*1, 1*1, 1*1.1*1.1*1.1*1.1*1, 1*1, 1*1, 1*1, 1=25, 93 millió. Ha a bankból kapsz 10 mill Ft hitelt, ott ugyanez az elv érvényesül, csak visszafelé. Azért "csak" a háromszorosát kell visszafizetned, mert közben folyamatosan törlesztesz és nincs nálad az össze pénz 25 évig.
Globalizáció. Ennyi. Ha megnézed, akkor a gazdag országokat a szegények tartják el. Beszednek tartozás címen az északi államok a déli szegény országoktól 250 milliárd dollárt és 32 milliárdot kapnak vissza fejlesztési segélyként. Az a tõke is, amit a bankok mozgatnak, nemzetközi, mitöbb az országok egész gazdasága nemzetközivé vált, ezért olyan nagy probléma a görögök csõdje az egész úniónak, és nekünk is.
12.43-asnál a pont ez valóban tisztán matematika! A bankok a hitelek kamatait úgy állapítják meg, hogy figyelembe veszik az adott devizanemhez tartozó alapkamatot, a mûködési költségeiket, majd ráteszik a várható hasznukat. Az, hogy idegen devizában (euróban, svájci frankban) hogyan alakul a kamat, az is befolyásolja, hogy milyen egy ország "kockázati megítélése" a nemzetközi gazdaság szerint. Magyarországot instabilnak tartja a nemzetközi piac, kockázatosnak ítélik a befektetõk, ezért nálunk a deviza hitelek kamata sajnos igen magas az alapkamatokhoz képest. Hiába csökkent 1% alá az utóbbi idõben pl a CHF és az EUR alapkamata, nálunk ez nem érezteti a hatását. Ezek a tényezõk érvényesültek mindig is, sosem volt ez másként. Régebben is a sokszorosát fizették vissza az emberek a felvett hiteleknek, de volt pár különbség, aminek viszont semmi köze nincs a bankokhoz. Volt munkahelye, anyagi stabilitása az embereknek. Volt állami támogatás a forint hiteleken. Deviza hitelek sem léteztek mindig, így nem volt devizakockázat sem. Amíg az infláció viszonylag stabil volt, a kamatokat se változtatták a bankok olyan gyakran, de én pl emlékszem arra, amikor szintén megszüntették az állami támogatást és elszabadult az infláció is. A kamatok egyik pillanatról a másikra a 4% ról felugrottak 28-32%-ra nem is olyan régen, a 80-as években, . A hab az volt a tortán, hogy a meglévõ hitelszerzõdéseket is megváltoztatták ez alapján, tehát régen se volt mindig rózsás a helyzet. Most sem az a legnagyobb baj, hogy magas a kamat, hiszen 5-9%-on lehet lakáshitelhez jutni. Az a baj, hogy nem mûködik a gazdaság, és a régi devizahiteleseknél ez duplán érzõdik az árfolyam emelkedés miatt.

Miért van az, hogy ha bankba teszem a pénzem bármikor kivehetem, de a biztosítónál csak visszavásárolni lehet?

Legjobb válasz: Azért, mert a bank az bank, a biztosító meg biztosító. Más struktúra az egyik és más a másik. Más célra való az egyik és másra a másik. Aki csónakázni szeretne ne teniszütõt vegyen. Bocsánat, nem szemtelenkedni akarok. Ha tudok segítek is.

Azért, mert a bank az bank, a biztosító meg biztosító. Más struktúra az egyik és más a másik. Más célra való az egyik és másra a másik. Aki csónakázni szeretne ne teniszütõt vegyen. Bocsánat, nem szemtelenkedni akarok. Ha tudok segítek is.
Mondjuk épp ezért "korcs termék" a unit-linked és a díjtartalékos életbiztosítás.. befektetési termék, biztosítással kombinálva. Ha innen nézem befektetés, ha onnan biztosítás, úgyis nekem van igazam :-) Biztosítós válasza alapján, ha biztosítást keresel, biztosítást vegyél, ha befektetést keresel, akkor ne egy biztosítón keresztül akarj befektetni, többlépcsõs rendszerbe és akkor nincs ilyen probléma. külön-külön megvan a maga helye a terméknek, de összegyúrva pláne mlm-ben egy nagy katyvasz...
Kedves Norbert! Nem teljesen így értettem, és így nem is tudok a megfogalmazásod mellé állni. Van olyan élethelyzet, amikor egyik az optimális megoldás, és van, amikor a másik. A banki lekötésnek is és az unit-linkednek is meg van a maga helye és szerepe, elõnye és hátránya. A gondot az szokta jelenteni, mikor jutalékvadászok beleugratnak olyan hozzá nem értõ embereket ilyen (pl. Unit-linked) szerzõdésekbe, akiknek nem ez kellett volna. De igenis megvannak azok az élethelyzetek, célok, amikor igen jó megoldás egy jó konstrukciójú unit-linked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!