Találatok a következő kifejezésre: Az gond 13 (32 db)

Szerintetek az gond ha egy 13/L -nak nagyon pici a melle?

Legjobb válasz: Nem. 13 éves kor körül kezd el nõni, addig szinte minden lány lapos, kivéve, akik elõbb érnek. Meg amúgy is mekkora mell kéne szerinted egy 13 éves kislánynak? Akkora csak nem lehet, hogy orra essen, kicsit gondolkodjál. Esetleg azért gondolhatod picinek, mert ebben a korban mindenki szeret vele dicsekedni, hogy neki már mekkora van. És ha érdekel, én 18 múltam, de majdnem hogy teljesen lapos vagyok, szinte észre se venni, hogy van-e egyáltalán mellem, még a legkisebb melltartó is nagy rám, de nem hogy nem zavar, még örülök is neki, hogy én ilyen alkatú vagyok. És az sem foglalkoztatott, hogy mások szóvá teszik, mert én jól érzem magam így. Majd megnõ neked is, nyugi.

Nem. 13 éves kor körül kezd el nõni, addig szinte minden lány lapos, kivéve, akik elõbb érnek. Meg amúgy is mekkora mell kéne szerinted egy 13 éves kislánynak? Akkora csak nem lehet, hogy orra essen, kicsit gondolkodjál. Esetleg azért gondolhatod picinek, mert ebben a korban mindenki szeret vele dicsekedni, hogy neki már mekkora van. És ha érdekel, én 18 múltam, de majdnem hogy teljesen lapos vagyok, szinte észre se venni, hogy van-e egyáltalán mellem, még a legkisebb melltartó is nagy rám, de nem hogy nem zavar, még örülök is neki, hogy én ilyen alkatú vagyok. És az sem foglalkoztatott, hogy mások szóvá teszik, mert én jól érzem magam így. Majd megnõ neked is, nyugi.
Az se lenne baj, ha 31 lennél, és úgy lenne kicsi! Teljesen jó az, de ettõl neked még lehetnek óriásiak is, hisz még alig kezdtél fejlõdni ilyen téren.
A tegnapi 10:41-es vagyok. Ne azt nézd, hogy az osztálytársaid már fejlettebbek, mert õk attól nem lesznek értékesebbek, és Te sem vagy kevésbé jó attól, hogy kicsik a melleid. Mindenki más ütemben fejlõdik. Senkit nem szabad az alapján megítélni, hogy mennyire fejlett, és Te se ez alapján ítéld meg Magad!
Még ha felnõtt lennél, akkor se lenne gond a kicsi mell, de Te még csak mostanában kezdtél fejlõdni, ami évekig eltart. Mindenki más ütemben fejlõdik. Egy nagy mellû se lány értékesebb, és Te sem vagy kevésbé jó attól, hogy kicsi a melled. Senkit nem szabad az alapján megítélni, hogy mennyire fejlett!!!
Hogy lenne már gond? Ez a normális. Persze akadnak olyan lányok akiknek már ilyen korban is fejlettebb mellei vannak. De igazából még csak eztán kezd majd el nõni. Nem vagyunk egyformák, ez teszi változatossá az embert, így a nõknél is van akinek egészen pici a melle, más valakinek meg jó nagy. De nyilván nem csak méretben különböznek. Légy türelmes majd eljön az ideje annak is, ha el kell jönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket, csak az osztálytársaim már elég fejlettek és ez zavaró tud lenni!
Simán el tudom képzelni, hogy sokkal nagyobb melleid lesznek mint az osztálytársaidnak. Ez nagyon lehetséges is. Csak éppen késõbb következik be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat ! :)

Az gond ha 13 évesen nagyon szőrösödik a farkam?

Legjobb válasz: Nem gond. Menj legozz tovább.

Nem gond. Menj legozz tovább.
Ha a szõr hosszabb, mint a lõcs, akkor igen, gond.
hát még csak te látod ??????
Ez természetes dolog.
Miért lenne baj? Természetes és mindenkivel megtörténik. :D
A kérdező hozzászólása: ja
Mi lenne, hát a p*csöd . :-))
A kérdező hozzászólása: mi az a lõcs?
nem, ha nagyon zavar nyírd meg :D
Mennyire? Nem mind1 igazabol lehet belõle baj is. aki nem borotválja azét benövi és aztán ott a baj

Van egy samsung galaxy s3-om és sok alkalmazással rajta csak az gond hogy össze vissza egy oldalon 3 másikon 13 és szerintnék rendet tenni nem tudtok egy app-t rá?

Legjobb válasz: menj be a menübe és ott van egy 4 négyzetbõl álló kocka arra katt és huzd át az ikonokat a kivánt oldalra

menj be a menübe és ott van egy 4 négyzetbõl álló kocka arra katt és huzd át az ikonokat a kivánt oldalra

Az gond ha 13 éves vagyok és félek a villámlástól?

Legjobb válasz: Nem Gáz az ha valaki fél a villámlástól például en 15 éves vagyok aszt ha meglátok 1 pókot majd osze f*som magam. mindenki fél valamitol

Nem Gáz az ha valaki fél a villámlástól például en 15 éves vagyok aszt ha meglátok 1 pókot majd osze f*som magam. mindenki fél valamitol
Addig nem gond amég nem villámlik.
fiú vagy lány?
Én majdnem 30 vagyok és én is félek :) józan ész ide vagy oda :)
nem tudom.az a baj?
Nem...én a széltõl félek :) Az sztem cikibb :D 12/L
szerintem nem gáz. mindenkinek megvan a saját félelme..
talán ha foglalkoznál vele miaz akkor nem félnél annyira decsak talán
nem gond, ez egy természetes félelem
hát ne is tudom.. a tûzijátéktól is félsz ? :o

Az gond ha 13 évesen nem nagy a péniszem és az ondó sem jön belőle mikor elélvezek?

egyszer?en tényleg elélvezek viszont érzem hogy lüktet és ondó nem jön

Legjobb válasz: Majd nõni fog az ;) Az ondó is hamarosan "jönni fog" :)

Majd nõni fog az ;) Az ondó is hamarosan "jönni fog" :)
nem gond
Nyugii még fiatal vagy még nõni fog az és te is elcsodálkozol majd : wááw ez télleg az egyém? :) hidd csak el.:) Szóval egyszóval nem vagy lemaradva a többi ilyen korú embertõl mert ezzel õk is így vannak. Csak ne parázz és egyszercsak meglepetés ér majd:P
A kérdező hozzászólása: kössz xD ez viszont nekem vmi lelki nyugi ^^
No problem:)

Az gond ha folyásom van 13 hetesek vagyunk? árthat a babának? Mit lehet rá használni, van valami gyógyszertárban kapható krém vagy ilyesmi?

nem barnás inkább sárgás fehéres folyásom van. zavar nagyon. mondtam a dokinak vett is kenetet, és azt mondta majd kezelni fogja. választ nem kaptam az eredményr?l. ha rossz lenne kaptam volna valami választ erre?

Legjobb válasz: Hát nagyon nem értem a dokidat? Mi az hogy majd kezelni fogja? Kicsit bõvebb felvilágosítást is adhatott volna. Egyébként nem tudom milyen folyásod van, tehát jobb ha megállapítja az orvos, de terhesség alatt természetes hogy bõvebb a hüvelyváladék.

Hát nagyon nem értem a dokidat? Mi az hogy majd kezelni fogja? Kicsit bõvebb felvilágosítást is adhatott volna. Egyébként nem tudom milyen folyásod van, tehát jobb ha megállapítja az orvos, de terhesség alatt természetes hogy bõvebb a hüvelyváladék.
Terhesség alatt végig normális a bõvebb folyás. Ezt a babával járó megváltozott körülmények okozhatják.Persze lehet betegség is. Én azt tudom javasolni jelentkezz inkább egy STD rendelésen, a nõgyógyász NEM TUD minden bacit kimutatni. (más szakma egyszerûen azért) Én ajánlatám a fõnökömet, Dr Várkonyi Viktóriát a Bõrklinika STD ambulanciáján. Én is kismama vagyok, már voltam nála hasonló paanszokkal, engem nagyon megnyugtatott. tel: 06208258868 itt idõpontot tudnak adni.
A terhesség alatt nekem is volt végig folyásom, pedig elõtte soha nem volt. A doki azt mondta, hogy ez ilyenkor normális, és a 20. hétig nem ad rá gyógyszert, mert addig tart a baba genetikai fejlõdése. Utána pedig Canestent, ha zavar a folyás. (Nekem nem fertõzés miatt volt.)De én inkább a 20. hét után is elviseltem, nehogy ártsak a babának, a végén Canestent sem vettem. Most már van egy gyönyörû, egészséges 2 hónapos babám. :)
Helló! Én 7 hetesen kaptam dokitól hüvelykúpot, Mikogal a neve és azóta panaszmentes vagyok. Egyébként, mikor a kenet eredmény meglett, akkor én postai úton kaptam egy levelet, hogy van egy kis gyulladásom, menjek vissza a dokihoz. Ha jó a keneteredmény, akkor nem tudom, hogy értesítenek-e.

Xbox 360-on Fifa 13-azok és nem enged karriert csinálni a Bacelonával. Amikor rámennék, hogy őket választom egyszerűen lefagy. Más csapattal nincs ilyen gond. Ötlet? Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Ugyanezzel a problémával szenvedtem kb.: 2 hónapig.. Nem tudom hogyan csináltam, de már jó.. Szerintem ez valami Fifa 13 "hiba" lehet, amivel nem nagyon tudsz mit csinálni.. Max annyit, hogy belépsz a beállításokba, storage, minden fifával kapcsolatos dolgot (mentés, kertetek stb.) kitörölsz és nézd meg ugy.. Ha ugy sem engedi akkor várj valameddig! :) De mindenféleképpen jónak kell lennie egy idõ után!

Ugyanezzel a problémával szenvedtem kb.: 2 hónapig.. Nem tudom hogyan csináltam, de már jó.. Szerintem ez valami Fifa 13 "hiba" lehet, amivel nem nagyon tudsz mit csinálni.. Max annyit, hogy belépsz a beállításokba, storage, minden fifával kapcsolatos dolgot (mentés, kertetek stb.) kitörölsz és nézd meg ugy.. Ha ugy sem engedi akkor várj valameddig! :) De mindenféleképpen jónak kell lennie egy idõ után!

Milyen gumi méret az ami még szóba jöhet nekem (az eredeti 155 70 13 régi swift) és nem okoz különösebb gondot? Fogyasztás, menettulajdonság változást. Csak 13. mas méret érdekel.

Legjobb válasz: Ha a felni méretét nem akarod megváltoztatni akkor semmi értelme másik méretû gumit keresni rá szerintem. Annyi fajta gumi van eben a méretben is. De ez csak az én véleményem.

Ha a felni méretét nem akarod megváltoztatni akkor semmi értelme másik méretû gumit keresni rá szerintem. Annyi fajta gumi van eben a méretben is. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Igen, de én használtan akarok gumit venni. És esetleg így nagyobb a választási lehetõségem.
Ennek a kérdésnek sok értelme nincs. Ha 13"-os méretben kell, akkor csak ez jó.

Gond ha 13 hónapos babám még csak bébikajákat, FÕZELÉKET és gyümit eszik? Mindent megkóstól amit mi eszünk, de még nem eszi azokat

Legjobb válasz: van foga?mért nem eszi? nem izlik neki? különben az én lányom ennyi idõsen még intenziven szopott, õ se nagyon evett.nem lett semmi gond belõle tudtommal. eszik amit szeret.

van foga?mért nem eszi? nem izlik neki? különben az én lányom ennyi idõsen még intenziven szopott, õ se nagyon evett.nem lett semmi gond belõle tudtommal. eszik amit szeret.
Dehogy gond. A fiam két éves, de ennyi idõsen õ is ezeket ette. Szépen megnõtt és megerõsödött. :-) szerintem több vitamin és tápanyag van a fõzelékben, mint pl a pörköltszaftos nokedliben. Bölcsiben is leginkább fõzeléket kapnak. A bébiétel meg ugyanaz, csak elõre elkészítve.
A kérdező hozzászólása: van foga, de inkább majszolja az ételeket
Az én 16 hónaposom is javarészt bébikaját és fõzeléket eszik. Általában megeszi azt is, amit fõzök, de pl a húsokat még nem igazán bírja rágni, össze-vissza fogzik. Én meg nem éheztetem
Semmi gond vele! :)
A mi babánk 15 hónapos, és Õ sem akar darabosat enni. Fõleg bébikaját eszik. Ami puhább, pl.banán vagy barack, azt elmajszolja, de van mikor látom, hogy alig rágja meg.

Most voltam 12 hetes uh-n, szerintetek jók az értékeim? CRL:81mm, BPD:23mm, NT:1, 5mm aztán azt írták a kiskönyvembe hogy 13 hetes. Kicsit nagyobb mint 12 hetes. Remélem AFP-nél nem lesz ebből gond, hogy 1 héttel többet írtak, szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Természetesen nem lesz gond, mert ennek alapján küldenek majd az AFP-s vérvételre. A tarkóredõje is tökéletes értéket mutat, szerintem nincs miért aggódnod! :) Jó egészséget!

Szia! Természetesen nem lesz gond, mert ennek alapján küldenek majd az AFP-s vérvételre. A tarkóredõje is tökéletes értéket mutat, szerintem nincs miért aggódnod! :) Jó egészséget!
Nem lesz gond. Az AFP-t a 16. héten nézik, hivatalosan 16-18. hét az optimális idõpont rá.
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ:Csak mert elvileg most vagyok 12 hetes 3 napos és 3 hét múlva kell mennem AFP-re, szóval még nem töltöm be a 16 hetet. csak a kiskönyvembe 13 hetet írtak. lehet az értékek miatt? (bizti csak tul aggodalaskodó vagyok:)
a ciklus kimaradásod 12 hét de a babád 13 hetesnek felel meg nekem pont fordítva van mi kisebbek vagyunk 1 héttel most kaptam meg a 12 hetes vérvizsgálat eredményét és van egy kis emelkedett kockázat benne én is arra gondolok hogy az is befolyásolhatta hogy a méretünk nem egyezik a korunkkal de hát nekem nem is egyezhet mert elhúzódó ciklusaim voltak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!