Találatok a következő kifejezésre: Az gond, a peteérés (14 db)

igen elég de attól függ mikora érted a "környéként"

Peteéréskor, ha védekezik az ember gumival, ugye nem lehet gond? Egyáltalán peteéréskor is 100% hogy terhes lesz a lány?

Legjobb válasz: Nem lehet gond, ha megfelelõen használjátok és soha sem 100% hogy terhes lesz a lány

Nem lehet gond, ha megfelelõen használjátok és soha sem 100% hogy terhes lesz a lány
Ha peteéréskor is gomit használtok, akkor nem lesz gond. Csak azért figyeljetek oda, hogy nehogy kiszakadjon, lecsússzon stb. És ebben az idõben sem 100%, hogy terhes lesz a lány.
Peteéréskor sem 100%, ez sok mindentõl függ.
Terhesség BÁRMIKOR bekövetkezhet.Ha a gumi nem szakad ki , vagy folyik a hüvelybe az ondó ejakuláció után akkor semmi gond nem lehet.

Az gond lehet teherbeesés szempontjából, ha a ciklus 9-10. napján van peteérés és 28-29 napos a ciklusom?

Legjobb válasz: Nekem már 23 éve 28-29 naposak a ciklusaim, és van két gyerkõcöm, mind a kettõ a 9-10.napon fogant :) Nem gond!!! :)

Nekem már 23 éve 28-29 naposak a ciklusaim, és van két gyerkõcöm, mind a kettõ a 9-10.napon fogant :) Nem gond!!! :)
A kérdező hozzászólása: eddig soha nem próbálkoztunk akkor, mindig megvártuk a 13. napot, de múltkor pl. a 8. napomon volt. de nagyon furcsa, hogy épp, hogy csak elmúlik a mensi és már peteérés jön.
Szerintem nem baj, sõt, sokkal jobb, mint akinek a második felében van, mert ott túl kevés az idõ a beágyazódásra. Nekem pl. a 17. napon volt 28 napos ciklusokkal, és aggódtam, de szerencsére nem volt gond...


Mikroszkoppal nézem a peteérésemet. Gyönyörűen páfrányos már 2 napja, de miért van az, hogy mindig van benne egy kicsi "nem páfrányosság" is. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: Köszönöm, már kezdtem azt hinni, hogy ez is közrejátszik abban, hogy 19hónapja nincs baba.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már kezdtem azt hinni, hogy ez is közrejátszik abban, hogy 19hónapja nincs baba.
Nem, ez nem baj. Nagy része páfrányos és ez a lényeg!

Kinek hányadikra sikerült az inszemináció akinek az volt a gond hogy nem volt peteérése?

Milyen gyógyszerrel vagy injekcióval kezelték és hányadikra sikerült? Tényleg nagyobb az ikerterhesség esélye?

Legjobb válasz: Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de én a helyedben a hormonjaidat tetetném rendbe, menj el endokrinológushoz! Így lehet nem is kell inszem.

Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de én a helyedben a hormonjaidat tetetném rendbe, menj el endokrinológushoz! Így lehet nem is kell inszem.
A kérdező hozzászólása: Endokrinológus tanácsára történik majd az inszemináció!
3. inszeminációm sikerült. Gonal-f injekciót és Clostylbegytet kaptam. Nekünk egy baba lett, pedig abban a hónapban, amikor sikerült 3 petesejt érett meg. Persze nagyobb az ikerterhesség esélye, erre fel is hívták a figyelmemet.
Nekem nem volt peteérésem. Closty + Merional injekció, majd tüszõrepesztõ(ovitrell) szuri, és megtörtént az elsõ inszemináció. Sikeres volt, nálunk ikrek lettek. Nagyon örültünk. Azóta már 5 hónaposak és nagyon jó babák!
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök, hogy van akinek sikerült! :) Sajnos nekünk nem jöttek össze az inszeminációk, így most elõjegyeztek lombika amire 8 hónapot kell várnunk. :( Reméljük ez végre sikeres lesz és megéri a sok várakozást! :)

Az gond, ha a peteérés és a menses közötti időben az ébredési hőmérsékletem soha nem megy 37 fok fölé?

Általában 36,7-37,0) között mozog. Feljebb kellene mennie? És ha nem, az mit jelezhet?

Legjobb válasz: szia, Nekem még eddig sem ment fel soha. Ne görcsölj ilyeneken, csak élvezzétek az együttlétet a pároddal és meglesz a gyümölcse. Sok sikert. Egy 7 hetes kicsilány anyukája. :)

szia, Nekem még eddig sem ment fel soha. Ne görcsölj ilyeneken, csak élvezzétek az együttlétet a pároddal és meglesz a gyümölcse. Sok sikert. Egy 7 hetes kicsilány anyukája. :)

Kisbabát szeretnénk. Mikor legyünk együtt ismét? A peteérés holnap várható, de szombaton voltunk együtt utoljára. Legyünk együtt ma is és holnap is vagy nem gond az, hogy szombat óta 5 nap telt el?

Legjobb válasz: Ha babát szeretnétek, akkor a legjobb megoldás, a szex. :) Tehát bújjatok össze, ma mindenképpen! Ne számolgasd a napokat, csak legyetek együtt!

Ha babát szeretnétek, akkor a legjobb megoldás, a szex. :) Tehát bújjatok össze, ma mindenképpen! Ne számolgasd a napokat, csak legyetek együtt!
Legyetek együtt ma is meg holnap is:) Nekünk úgy jött össze, hogy ebben az idõszakban mindennap együtt voltunk (habár õ nem maradt meg), de most is így csináljuk.
Nem "öregszenek" el. A spermavizsgálatra is kb. 5 napos önmegtartóztatással kell menni. Így teljesen tökéletesek, úgyhogy ma legyetek együtt, meg akár holnap is.
Én nem pontoztam le, nem szoktam ezzel foglalkozni, de én annyira nem találom jó válasznak, lehet az is így vélte, aki pontozott. A spermiumok 48-72 órát életképesek, nem max 24. Ha így lenne, akkor az általában javasolt 2 naponkénti együttléttel nem érnénk semmit...
Az 5 nap szerintem kicsit sok, igaz 3-5 napig élnek a spermiumok a nõi szervezetben, de azért menjetek biztosra, és legyetek együtt ma is, sõt holnap is még érdemes lenne reggel.
Amikor kedvetek van hozzá. Ez nem idöre megy, akkor jön össze a baba mikor legjobban kívánjátok a sexet, és ebböl lesz a legszebb baba is.
A kiskatonák 24órát élnek, a petesejt pedig 12-18órát! A szombati együttlét lehet, hogy kevés lesz! Én ma is holnap is, és holnapután is próbálkoznék! Mert könnyen le lehet maradni arról a pár óráról, amíg életképes a petesejt. Az tény, hogy jobb esetben a kiskatonák bírják akár 24óráig is a várakozást, de én biztosra mennék. Még akkor is 33% esély van a babára, ha találkozik a petesejt és a sperma is egy idõben és mindketten egészségesek vagytok! De az elsõnek is igaza van van: egymást kell vágyni és szeretni, nem a babán görcsölni, mert ez is fontos hozzá!!! :) Sok sikert! :) 18hkm
A hármas válaszoló miért lett lepontozva? Mert jó választ adott?
A kérdező hozzászólása: Ki fogjuk próbálni, eddig kétnaponta bújtunk össze :) Mondjuk most a Jónás naptár módszerrel próbálkozunk.
A kérdező hozzászólása: Igen, élvezzük a szexet ez nem kérdés. Azért írtam le az 5 napot, mert állítólag ilyenkor már "öregek" a spermák és frissre van szükség... Tehát a szombatot nem azért írtam, mert esélyes volt. Ha ma is és holnap is együtt vagyunk, akkor viszont nem termelõdik újra a sperma. Ezért dilemmázok... Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Nem én pontoztam le :((( De valóban igaz, hogy nem 24 hanem 72 órát is életképesek a katonák. A petesejt életképes 24 órán keresztül. De inkább 18.
Szerintem nyugodtan legyetek együtt ma is és holnap is. Meg azután. Hajrá!
A spermiumok kb 3 napig életképesek, de maximum 5 napig. (semmikképpen nem 24 óráig) A petesejt pedig 24 óráig termékenyíthetõ meg, utána elöregszik, de még él...(valameddig).
Nyilván több életképes spermium van jelen 24 óra múlva, mint mondjuk 48 óra elteltével, és így a teherbeesés lehetõsége is magasabb, ha tüszõrepedés elõtt 1 nappal volt az utolsó együttlét, mintha 2 nap lenne, ebben semmi meglepõ nincs. Viszont te az elsõ válaszodban úgy fogalmaztál, mintha az a 24 óra a MAXIMUM lenne, és nem az átlagos. És azért ez nem mindegy, és pont ezért nem is volt teljesen igazad. Másrészrõl a midnennapos együttlétek is rontják a spermiumok minõségét, mert 2-3 nap kell a termeléséhez, hogy tényleg megfelelõ számú és minõségü hímivarsejtek álljanak rendelkezésre. Volt is itt egy kérdés, ahol a kérdezõ arról írt, hogy a férje 1 nap után elég gyér eredményt produkált, 3 nap után viszont tökéleteset. Úgyhogy az amit mondasz, hogy ilyenkor minden nap együtt kell lenni szintén nem teljesen jó tanács.
A kérdező hozzászólása: Kedves "lepontozott"... (ne haragudj, hogy így hívlak) Mi voltunk vizsgálaton és 1 ml/35 millió kiskatona volt és ennek a 70% élt és 45%-a gyorsan mozgott. Így én tudom, hogy a Férjem spermái több, mint 24 órát élnek :) Köszönöm az összes hozzászólást, és a tapasztalatokat!
A kérdező hozzászólása: Boldog babavárást kívánok Neked!!!
Csak annyit tudok mondani, minél több összebújás, annál nagyobb esély :)

Az lehetséges, hogy a peteéréssel nincs gond csak a beágyazódással?

tehát ha nekem van peteérésem el?fordulhat h azért nem sikerül mert nem tud beágyazódni???

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat! Ha nem elég vastag a méhnyálkahártyád! Olyan gyógynövényt keress ami ezt támogatja kifejezetten! A palástfû tea is nagyon hasznos!

Igen elõfordulhat! Ha nem elég vastag a méhnyálkahártyád! Olyan gyógynövényt keress ami ezt támogatja kifejezetten! A palástfû tea is nagyon hasznos!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a gyors választ

Minden honapban megvan a menzim, csak az a gond hogy valamikor a 40. napra jön meg. Ettől még van peteérésem?

voltmár egy párszor hogy 40. napra jött meg. de ez ritka. de az bánt leginkább,hogy sokszor van olyan amikor 35-36. napra jön meg. vagyis legtöbbször. orvosnál voltam emiatt hogy miért késik,akkor pont cisztám volt. lehet hogy sokszor van cisztám? az orvos szerint minden rendbe van peteérésem is van. Csak ha a 35.napra jön meg akkor nincs peteérésem se. amikor cisztám volt norcolutot szedtem rá,és azután rögtön helyreállt 3 honapig. de utánna megint visszaált35. napra. amikor rendesen megjött,32. napra akkor volt peteérésem,mert tojásfehérje szerü folyásom volt.szerintetek igy nehezebben esem majd teherbe?mert már szeretnénk babat,és megvagyok ilyedve.

Legjobb válasz: Szia! Nem akarok hülyeséget mondani esetleg egy megoldást tudnék javasolni. Menj fel a www.babatervezok.otthona.net oldalra, ott az extrák alatt a fórumra. A chatrészen és a fórumban is tudsz kérdezni a lányok ott nagyon kézségesek és ajánlanak neked olyan megoldásokat amelyekkel csökkentheted a ciklusnapok számát meg peteérést is elõsegítheted. Sokaknak lerövidült ott a ciklusa. Amúgy szerintem simán lehetsz terhes 40 napos ciklus mellett, ha nincs cisztád. A lényeg hogy peteérésed legyen. És nem minden peteérésnél van tojásfehérjeszerû nyálka. Van hogy csak krémes. Sõt olyan is van hogy semmi.

Szia! Nem akarok hülyeséget mondani esetleg egy megoldást tudnék javasolni. Menj fel a http://www.babatervezok.otthona.net oldalra, ott az extrák alatt a fórumra. A chatrészen és a fórumban is tudsz kérdezni a lányok ott nagyon kézségesek és ajánlanak neked olyan megoldásokat amelyekkel csökkentheted a ciklusnapok számát meg peteérést is elõsegítheted. Sokaknak lerövidült ott a ciklusa. Amúgy szerintem simán lehetsz terhes 40 napos ciklus mellett, ha nincs cisztád. A lényeg hogy peteérésed legyen. És nem minden peteérésnél van tojásfehérjeszerû nyálka. Van hogy csak krémes. Sõt olyan is van hogy semmi.
A kérdező hozzászólása: és ingyenes csak regisztrálni kell? magyar oldal? és kik válaszolnak? orvosok?
Szia!Nekem sem egyformák a ciklusaim, az átlag 38-32 nap körül van...ismerõsöm ajánlotta hogy vegyek mikroszkópot, sajna namtom mi a pontos neve, mindegy amivel a peteérésedet tudod figyelni.Ez több szempontból is jó, egyrészt tudni fogod mikor van peteérésed, ha huzamosabb ideig nincs (nekem 3 hónapig nem volt)akkor elmész dokihoz és gyógyszerrel be tudja állítani.Na szóval nekem bejött. Üdv:14 hetes kismama
azt szokták mondani, hogy 21 napnál rövidebb, és 35 napnál hosszabb ciklusok esetén nincsen peteérés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!