Találatok a következő kifejezésre: Az gond, a (3473 db)

Az gond a lányoknak ha egy fiu 20 éves létére ugy néz ki kb mint egy 15 éves külsőre?

Legjobb válasz: szerintem most igen. de ha 30 leszel és akkor nézel ki 25nek, az már más.

szerintem most igen. de ha 30 leszel és akkor nézel ki 25nek, az már más.
én 19 vagyok és 16-nak nézek ki, de a lányok többségének bejövök
Nem dehogy, elvégre egy 20 év körüli lány nyilván egy kisfiúval akar járni, nem egy férfivel...
Engem 22 évesen néznek többnyire 17-nek max! Csak én [email protected] vagyok a csajozásban nulla önbizommal, önbecsüléssel, azért nem tudtam eddig kihasználni.
A kérdező hozzászólása: Anyáskodó tipusu lányok????
Szerintem rosszabb lenne, ha 15 éves lennél és 20-nak néznél ki.. :D
Vannak olyan anyáskodó típusú lányok. Nekik biztosan bejönnél! Ne add fel!
Én meg 14évesen nézek ki 17nek és sokszor nem hiszik el ezt nekem a fiatalabb lányok. Egészen addig amíg meg nem mutatom a személyimet..-.-
Ne. Próbálkozz fiatalabb lányoknál. Amúgy is azok az a legfincsibbek. :D
A kérdező hozzászólása: Na jó volt aki 17-nek nézett.
A kérdező hozzászólása: Akkor ássam el magam?
Igen. De 34 évesen majd jó lesz 29-nek kinézni.

Jelent az gondot a későbbi sexuális életben ha főleg bdsm pornót nézek?

úgy értem, h. lehet olyasmi következménye, h. pl. nem izgulok fel egy sima sexre, v. ha a lány levetk?zik stb. azért kérdzem mert még nem volt semmilyen kapcsolatom, de viszont rendszeresen nézek ilyen témájú filmeket, és nem szeretném ha ez vmiféle negatív hatással lenne a kés?bbi sexuális életemre...

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet ebbõl problémád... ez nem olyan, mintha állat pornót néznél. Én is szeretem a szado-mazós pornót, már szexuális életet élek és nincs semmi problémám belõle. Tudom élvezni az normál együttléteket. 18/L

Szerintem nem lehet ebbõl problémád... ez nem olyan, mintha állat pornót néznél. Én is szeretem a szado-mazós pornót, már szexuális életet élek és nincs semmi problémám belõle. Tudom élvezni az normál együttléteket. 18/L
Én szinte csak azt néztem régebb, de mióta elkezdtem normális szexuális életet élni, már nem érdekel.
Na az gáz, de nem hiszem, hogy ezt a bdsm pornó okozta. Inkább egy hajlam ami megvan benne. Attól függ, kiben milyen erõsen van.
Ezt ne tekintsd "jó" válasznak, vagy egyáltalán válasznak, de nekem volt egy barátom, akivel emiatt ment tönkre a kapcsolatunk. Évekig nem volt barátnõje, és teljesen rákattant erre a dologra. Sokáig nem volt köztünk semmi, vártam, kezdeményeztem, elutasítást kaptam, aztán kiderült, idézem, hogy szerinte a sima szex "fizikai tevékenység" és nála nem indít be semmit (agyban).

Az gond a ha pár kábel kilóg? Szval úgy h nincs bedugva és olyan dugós kinézetű xD meg az alaplapon is van olyan dugóhely ez most baj akk?

ocsi a kifejezésekért de nem tudtam mást kitalálni xDD viccelni is lehet de akk vicces legyen:DD

Legjobb válasz: Gondolom arra érted hogy a tápodon maradtak szabad kábelek. Ez nem baj. A lapodon is gondolom van néhány szabad csati. Ha mûködik rendesen a gép akkor az sem baj.

Gondolom arra érted hogy a tápodon maradtak szabad kábelek. Ez nem baj. A lapodon is gondolom van néhány szabad csati. Ha mûködik rendesen a gép akkor az sem baj.
A kérdező hozzászólása: mûxik minden és nem a tápnál legalábbis szerintem eléggé kezdõ vok:S amm ott vinyó környékén bár nem mindenkinek ugyanott van pill megnézem honnan jön
A kérdező hozzászólása: az 1ik ott teljesen lent nemtom mihez hasonlítani mint vmi lefordított tányér xD(piros-fekete) a másikat nem látom honnan jön de össze van fogva (sárga-zöld-fekete, van 1 1színû összefogva még velük a másik meg piros-fehér-zöld-fekete

Mikortól számoljam a terhességet, ha nem állt vissza miss ab utána ciklus és esetleg terhes lett? Okozhat az gondot a babára nézve ha előbb leszek terhes mint 3 hónap?

Tudoma a napot pontosan mikor voltunk együtt.

Legjobb válasz: A miss ab után általában 1 mensi mindenkinek megjön, mert a HCG hormonnak ki kell ürülni a szervezetbõl. Viszont utána bármikor terhes lehetsz.

A miss ab után általában 1 mensi mindenkinek megjön, mert a HCG hormonnak ki kell ürülni a szervezetbõl. Viszont utána bármikor terhes lehetsz.
Az ismerõsöm 1 mensi után esett teherbe. Most van egy egészséges kisfia, pedig nem is igazán akarta a terhességet, a felírt vérnyomáscsökkentõt és a vitaminokat sem szedte be.
Sztem majd a doki fogja az elsõ uh-on megbecsülni a terhesség korát a petezsák vagy már az embrió méretébõl.

Az gond a hama wifi routeremmel, h amikor mindent összekötök a gép jelzi a wifi jelenlétét, de a net nem megy rajta, tehát a 192. Oldalra sem tudok felmenni a további telepítés vagy beállítás miatt. Leírásom nincs és nem is találok sehol. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Dobd ki és vegyél normális márkát. Egy gyártó, aki egy másik ismeretlen gyártótól rendel nyákot meg szoftvert, hogy olyan terméke is legyen. Persze 0 támogatással és szakmai tapasztalattal. Szánalmas... Olyan terméket vegyél, akiknek minimum egy évtizede ez a fõ profilja és van normális support -ja. TP-Link, D-Link, Linksys (Cisco), Netgear, Zyxel, stb. Ezekbe megbízhatsz.

Dobd ki és vegyél normális márkát. Egy gyártó, aki egy másik ismeretlen gyártótól rendel nyákot meg szoftvert, hogy olyan terméke is legyen. Persze 0 támogatással és szakmai tapasztalattal. Szánalmas... Olyan terméket vegyél, akiknek minimum egy évtizede ez a fõ profilja és van normális support -ja. TP-Link, D-Link, Linksys (Cisco), Netgear, Zyxel, stb. Ezekbe megbízhatsz.
Mondd megint, hogy 18 vagy.
Ö menny partnerrel volt mar? Te lennel az elso szuz partnere? Miert fekudne le veled?
A kérdező hozzászólása: végre vaklaki aki a kérdésre válaszol és nem arra hogy miért nem megy bele a dologba köszi :D
A kérdező hozzászólása: oké köszi :D
ezt mond neki " köszi a válaszokat.de szerintetek mit mondjak neki ? én tényleg vele szeretném elveszíteni mert kedvelem, jó fej nagyon aranyos és gyönyörû.és nem csak le akarom fektetni és aztán eldicsekedni vele"
A kérdező hozzászólása: de azt mondta az után hogy nem gond a korom csak nem akarja.de én tudom hogy akarja csak nem tudom hogy most mi a baja
Ez nem így van Akkor az a tanárnõ miért került börtönbe?Felnõtt korú nem szexelhet gyerekkel, tökmindegy ha mindketten akarják akkor sem, mit gondolsz miért nem akar veled szexelni az a csaj?Mert megtudta hogy gyerek vagy.Nem az a baj hogy 2 évet hazudtál a korodból, hanem hogy gyerek vagy
A kérdező hozzászólása: de ez hülyeség mert már valaki elõttem leírta hogy ha elmúltál 14 éves akkor szexelhetsz bárkivel ha mind a ketten akarjátok és ez tényleg így van.és én megbeszéltem vele hogy nem mondanám el senkinek, és tényleg nem mondanám el mert nem vagyok szemét
#8 Azért mert felnõtt korú szexelne fiatalkorúval Volt egy olyan eset hogy a tanárnõt fúrogatta az egyik diákja, utánna az elmondta a szüleinek.Börtön lett belõle
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.de szerintetek mit mondjak neki ? én tényleg vele szeretném elveszíteni mert kedvelem, jó fej nagyon aranyos és gyönyörû.és nem csak le akarom fektetni és aztán eldicsekedni vele
Ha már elmúltál 14 lehet a csaj / férfi 50 is .. elég beteges , de így van. (persze ha mindkét fél beleegyezésével történik.)
miért is kerülne börtönbe?
Nem akar börtönbe kerülni, ennyi
máskor mondj igazat és ne a farkadra gondolj.
A kérdező hozzászólása: nem prosti.nagyon jó csaj, jó fej rendes.már rég találkoztam vele 1 éve vagy több akkor jókat beszélgettünk és tetszettünk is egy másnak szerintem.fb-on ráírtam és beszélgettünk aztán kérdeztem azért hazudtam mert nem tudtam hogy benne lenne így.bocsi de csak 5/m tudok írni
Miért hazudtáll?
A kérdező hozzászólása: de tudja hogy 16 vagyok
prosti?
Kedves 13-as. Igen is a BTK megengedi, nem rég csökkentették le 16 évrõl 14-re a korhatárt. A tanárnõs eset meg Amerikában volt ha jól emlékszem. (más országok, más törvények)

Lehet nem egészen ide tartozik, de hátha. A kisajkam kb 1 cm-vel nagyobb, mint a nagyajkam, az gond?

Legjobb válasz: nem gond. Legfeljebb esztétikai gondot okozhat neked. De a legtöbb pasit ez egyáltalán nem zavarja.

nem gond. Legfeljebb esztétikai gondot okozhat neked. De a legtöbb pasit ez egyáltalán nem zavarja.
Nem gond, mert ez genetikai adottság. :)
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a választ:D
Biztos nagyon szép, ilyeneken nem szabad aggódni :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat:DD

Az gond, ha a fogszabályzómon az egyik 'tappancs' mozog?

Ma kaptam átlátszó fogszabályzót, és felül az egyik fogról fogmosás közben meglazult az átlátszó tappancs, és nincs hozzáragadva a fogamhoz, csak a sínen "ül". Ez nagy gond? Esetleg ki tud esni/ le tudom nyelni?

Legjobb válasz: persze hogy gond, menj vissza az orvoshoz.,

persze hogy gond, menj vissza az orvoshoz.,
Igen gond, holnap vissza a dokihoz

Ha 3-as érettségű volt a méhlepényem a 36-hetes UH-on és most vagyok 39 hetes az nem gond? Vagyis nem meszesedett el vagy nem fogok tőle előbb meg szülni? és gond a meszesedés?

Legjobb válasz: Szia! Nálam is ez van, és nem gond addig amíg a baba fejlõdik és nem áll le a növekedésben! Én minden héten mentem/megyek uh-ra és nézik az áramlást és a baba méreteit! Ha a dokid nem lát gondot akkor ne aggódj! Ha bármi probléma lenne, akkor már szólt volna!

Szia! Nálam is ez van, és nem gond addig amíg a baba fejlõdik és nem áll le a növekedésben! Én minden héten mentem/megyek uh-ra és nézik az áramlást és a baba méreteit! Ha a dokid nem lát gondot akkor ne aggódj! Ha bármi probléma lenne, akkor már szólt volna!
A kérdező hozzászólása: de én a 36 hetes Uh óta nem voltam UH-on nem is kel mennyek akkor honnén tudom h gond van e vagy h el van meszesedve?
elsõ vagyok! h-h? a 36.héttõl nekem minden héten alap járnom kell a dokihoz!!! Elõtte meg 3-4 hetente! Biztos az orvosod jobban tudja! De azért én elmennék uh-ra, h megnézzék mizu.. Melyik kórházban fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Szent István kórház Székesfehérvár nem mondtak semmit és a védõnõm se az meg amúgy is butuska de hogy mehetnék Uh-ra?
Nem tudom, h ott hogy mûködik, de ha bemész a kórházba és rendesen elmész uh-ra akkor megcsinálják! Igazából menj, ha szeretnéd megnyugtatni magad, de ha a doki tényleg nem aggódik, akkor szerintem te se tedd! Az orvosod biztos tudja mit miért tesz!
Szia! NST-re azért gondolom jársz minden héten, és ott a doki megnézi a papírod. Szólj neki, hogy ez van, szeretnél kérni egy uh-ot. Szerintem is minden héten nézni kéne uh-on. Mi 37 hetesek vagyunk, nekem kicsi a babám ezért járunk hetente uh-ra. Boldog babavárást!
Lehet meghalt benne az olvasófej.
több mint valószínû. nekem 4000 ft ért raktak bele egy használtat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!