Találatok a következő kifejezésre: Az gaz egy (1137 db)

Szerintetek az gáz ha egy srác egy builban megimert egy csajt, rá 1 hétre jártak, most vannak egy hete együtt és a srác le akar feküdni a csajjal?

Legjobb válasz: gáz-e? mért lenne gáz? akkor gáz, ha csak a másik miatt tennéd meg, nem azért, mert TE szeretnéd.

gáz-e? mért lenne gáz? akkor gáz, ha csak a másik miatt tennéd meg, nem azért, mert TE szeretnéd.
17-32 lenne a kicsit necces szerintem ... ugyanmár a mai világban már a 14-15 évesek is szexelnek... 17 az már akkor mi?
1 hét után? Kicsit gyanus, hogy a csávót nem épp az érzelem hajtja :D
Attól függ hány évesek, szüzek-e és satöbbi.
A kérdező hozzászólása: 17-17
Hááát... nem tudom. Mi is 1 hét után feküdtünk le egymással, de mi 24/L, 26/F. (azóta is együtt vagyunk). De 17-17...azért kicsit necces...
itt rólam van szó és a bnõmrõl és én vok 17 õ 18 :D de egy hónap és én is betõltöm a 18 at... am egyikünk sem szûz és tök jól kijövünk meg megértjük egymást azt nem mondom h szerelmesek vagyunk de több mint egyszerû vonzalom... és sztem egyátalán nem gáz mivel ha õ is akarja, (v is én úgy látom rajta) akkor mért ne feküdhetnénk le egymással?? ebben nincs semmi...

14~15 éves fiúk! Szerintetek az gáz, ha egy 14 éves lány rock és punk zenét hallgat?

Mármint nem az éppen menõ divatzenéket

Legjobb válasz: Az,a legnagyobb gáz! Legnagyobb gáz,hogy 14-15 éves divatfiúcskák gáznak írják a rockot!

Az, a legnagyobb gáz! Legnagyobb gáz, hogy 14-15 éves divatfiúcskák gáznak írják a rockot!
Igaz én is lány vagyok de egyáltalán nem gáz.Azt add aki vagy.Én is 14 vagyok és rock, punk, mötál zenét hallgatok.:3
Így jártál. Nem kellett volna szívózni. :-)
7-es vagyok, akit Te kis csírának nevezel, történetesen ezek mellé még punk is.
A kérdező hozzászólása: 6., és 11. az elõbbi vagyok :)
Én vok a 6-os ismét. Hülye ez a kérdés, mert ha a kérdezõ az a 14 éves lány aki azokat a zenéket szereti, akkor õt nem kellett volna lenyelni. :-) De ha a kérdezõ arról a 14 éves lányról kérdez aki azokat a zenéket szereti akkor õt le kellett volna nyelni és a hetest is és a többi kics csírát is aki ezt gáznak tartja. :-)
nem gáz. az egyik legundorítóbb dolognak tartom, ha valakit az ízlése alapján ítélnek el. (persze van kivétel.) jelen esetben zenei ízlés. komolyan. nem gáz, ne változz meg! :)
A gáz az lesz, ha a fiúk miatt majd mást fogsz hallgatni. Ne légy befolyásolható.
A kérdező hozzászólása: 6. én ugyanezt gondolom rólad. De sajnons nem így lett
6 os.. de a tiednek sem volt jobb dolga..látom. Pedig biztos volt valami értelmes a tv-ben, vagy netán áramszünet volt?
A legnagyobb gáz te lettél mert a nagy szerelem idején anyád nem nyelt le.
Szerintem mindenki azt hallgasson, amit szeret, ne szabjuk meg senkinek, mit szeressen és hallgasson.
Én 18 éves vagyok, de már vagy 12-13 éves korom óta inkább rockot hallgatok, és igaz hogy vannak akik "gáznak" tartják, de azok csak Onedirectiont és Justin Biebert hallgatnak meg ilyen hülyeségeket, hát ez a gáz :/ ... Ezekkel ne foglalkozz, mert az igazság az, hogy te NEM VAGY GÁZ! Azok a gázak akik ezt gondolják rólad! ;)
Én is lány vagyok, és hallgatok rockot is, amikor 14-15 voltam metált és punkot is nagyban hallgattam (most is szeretem, csak nem ordít rólam). Miért lenne gáz? Ha egy fiú gáznak tartana a zenei ízlésem miatt, azzal úgysem akarnék beszélni... Nincs olyan elvárásom fiúktól, hogy hallgassanak olyan zenét mint én, õ se várja el tõlem. Az egy picit zavar engem is, hogy divatként hordják a Ramones meg Guns 'n Roses cuccokat, de igazából nem tudhatod, hogy ki szereti, meg ki veszi fel azért, mert menõ. Én se nézek ki nagy rockernek a sok virágmintás cuccommal meg ilyenek, de ha megkérdeznek, kiderül. Nem bírom azt se, ha valaki csak azért, mert lányosabb vagy akármi nem is vehet fel egy bandáspólót, mert "biztos nem ismeri". Szóval légy büszke a zenei ízlésedre, akármi is az. :)
bár én lány vagyok, szerintem nem gáz. a kérdés, hogy miért lenne az?! én is 14 vagyok, rockot hallgatok, és büszke vagyok rá, hogy nem ilyen divatzenéket hallgatok. a fiúk keresik az ilyen lányokat. ;) bár én azt szeretném, hogy a rock ne legyen divatzene, és nagyon fel tud idegesíteni, mikor a p*csák divatból hordanak Guns n' Roses, Nirvana, meg Ramones pólót..azt sem tudják, mi az. Szóval légy te is kivétel, aki nem azért hallgat rockot, hogy bejöjjön a fiúknak, és légy rá büszke!
Rocker/metalhead/punk emböcként azt tudom nyilatkozni, hogy b.sszál mindenkire, aki a világ legjobb dolgának, a zenének kvintesszenciáját fikázza! :D

Miért van az, ha egy kis mellű nő van olyan ruhában, ami láttatja kicsit a melleit, az nem gáz, de a nagymellűt már leszólják ezért?

Legjobb válasz: De és ez kinek gáz? Mert én még sosem láttam olyat, hogy egy férfi odament volna egy nõhöz, hogy te figyelj, khm, eléggé kint van a cicid ebbõl a pólóból és izé, szóval elég gáz, takard már el... Nem, bámulják pofatlanul és kész.

De és ez kinek gáz? Mert én még sosem láttam olyat, hogy egy férfi odament volna egy nõhöz, hogy te figyelj, khm, eléggé kint van a cicid ebbõl a pólóból és izé, szóval elég gáz, takard már el... Nem, bámulják pofatlanul és kész.
Ezen csak kismellû nõk vannak felakadva, akiknek nincs mit kirakni és megy az irigykedés...
Hát igen, kicsik szerint közönséges. Lehet, hogy az, és tényleg nem irigyek voltak rám...De hány éves vagy? Mert most 4-5 évvel késõbb csajok is dicsérik már, szerintem érettebbek az emberek , mint pár éve. Mondjuk már amelyik, cicababék laposan lehet nem
Mikor szóltak le ezért? Nehezen tudom elképzelni... :) Max akkor szólják le ezért az embert, ha olyan helyen látszik sok a mellébõl, ahol nem illik. Ott viszont kis és nagymellû nõt egyaránt leszólnak...
A kérdésbõl nem derül ki de szerintem a leszóls ms hölgyektõl ered. Ha nekik kicsi van akkor irígykednek. Nézz át rajtuk! Ha nekik is nagy van akkor a tied szebb, vagy nagyobb a ruha kivágása és több pasi néz meg téged mint õket. Ebben az esetben is csak irígykednek és féltékenyek. Pasi vagyok és én is megnéznélek!
Ahh nem is látszik a százalékokon a kismellû nõk frusztrációja:)

Szerintetek az gáz, hogy 7-be megyek és egyéni olvasmánynak a Demi Lovato és Selena Gomez-egy örök barátság igaz történetét választottam? Azért kérdezem mert már összevesztek.

Legjobb válasz: Hogy lenne gáz? Az ilyen kérdés a gáz. Csoda hogy a mai világban még olvasnak szóval szerint cseppet sem gáz sõt!

Hogy lenne gáz? Az ilyen kérdés a gáz. Csoda hogy a mai világban még olvasnak szóval szerint cseppet sem gáz sõt!
gáznak nem gáz, csak az a könyv 56 oldal, és nemtudom el fogják-e neked fogadni hogy csak ennyit olvastál (és gondolom tele van képekkel is) olvass el még egy rövid könyvet, a Tea Stilton vagy Geronimo Stilton könyvek jók, viccesek és fiataloknak írták õket
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: nem is azért kérdeztem ezt a kérdést hogy azért gáz-e mert elolvastam. Hanem azért mert a könyv egy örök barátságról szól de összevesztek.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: Tudom, hogy elfogjadják, mert mondta a tanárnõ, hogy felõle lehet 10 oldalas is. :) Köszi a válaszokat!
hát ha csak az összeveszés miatt kérdezed, akkor nem gáz.

Az gáz ha egy 19 éves fiú sír?

Legjobb válasz: csak annyira gáz,mint egy 14 évs lánynak sírnia :) persze ..he elsírja magát azon,hogy beütötte a körme sarkának az egyik részét,vagy hogy kihullott egy hajszála..akkor gáz:D:D de amúgy nem 14L

csak annyira gáz, mint egy 14 évs lánynak sírnia :) persze ..he elsírja magát azon, hogy beütötte a körme sarkának az egyik részét, vagy hogy kihullott egy hajszála..akkor gáz:D:D de amúgy nem 14L
A kérdező hozzászólása: 1 éve csalt meg de azóta mg szenvedünk..
Az én párom akkor sírt mikor majdnem szétmentünk majd mikor megszületett a kisbabánk s õ 24 volt akkor. A férfi is érzõ lény, csak jobban kontrolálja magát. Lehet akkora fájdalom, stresz, öröm, kétségbeesés, meghatotság, hogy bármelyik Rambó könyezzen. :D
Mindenki sír, de van aki magában tartja!
Sírni nem gáz. Oldódik a stressz és kimosódik a sok méreganyag amit a stressz termel.
Mi az oka?
sírni sosem gáz.
Nem gáz, ezen ne aggódj, a férjem 34 éves de volt hogy õ is elsírta magát, és nem azért mert nem férfi.Én szeretem ha valaki meri vállalni az érzéseit.
Dehogy gáz.Egy fiúnak is van lelke, õ is tud érezni. Tévhit az, hogy ha egy fiú sír akkor az gáz.:) Egyáltalán nincs benne semmi gázos.
Nem, egyáltalán nem gáz!Én "örülnék" neki, ha a barátom merne elõttem sírni:) 16/L
Bõgõ masina, nem lesz katona! :D
Nem, rosszabb lenne ha magadba fojtanád azt amiért sírsz, add ki, sírd ki magadból a fájdalmat megkönnyebbülsz tõle.Egyáltalán nem gáz kimutatni az érzéseidet.
Nem és nem!!!!!! Neki is van lelke!!!!!!
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok és a volt pasim sírt elöttem!
Nem gáz, amíg csak könnyes a szeme, sírdogál egy kicsit, de ha ordítva, zokogva, az már furi. Az sosem baj, ha az érzelmek könnyekben öltenek formát, de egy férfi azért ne bömböljön, ha csak szimplán sír, az nem gáz.
Bárcsak minden férfi megtanulna sírni!
utolsó, ez nem így van, szerintem a sírás nem olyan, hogy megválasztod mikor akarsz. Az én barátom is sírt (sokszor) mikor meghalt az öccse. 22/L
A fiúk nem sírnak. Csak ha egyedül vannak.
Upsz, a pasid??
Csak nem megcsalt a pasid?
Dehogy gáz! Barátom is 19 volt, amikor közöltem vele, h nem vagyok szerelmes de igyekszem összeszedni magam. (1, 5 év után). Sose láttam így ZOKOGNI senkit! Bömbölt, zokogott. És segített nekem abban, h tudjam, h õ tényleg szeret meg kell tennem mindent! Nem gáz, néha várom, h hátha elsírja magát...de megérzitek mikor igazán komoly! :D Sírj csak! Tényleg nem gáz! És minden rendbe jön, Õ is sír! :D Hidd el nekem! :) 17/L
néha én is, de sosem mutatom ki. mások elõtt nagyon erõs jellem vagyok, viszont ami bennem van csak én tudom igazán. És erre azt hiszem van egy megfelelõ, valami iesmi "nem az az ember erõs aki sosem sir, hanem az aki mások elõtt megrendithetetlen, de belül mégis vajbol van a szive XD
A kérdező hozzászólása: oka az hogy összevesztünk..:(
Bocs hogy ezt mondom, de szerintem azzal az emberrel van némi probléma agyilag aki azt hiszi hogy gáz a sírás.:) Miért? a sírás korhoz van kötve?:D ha valami tragédia történik akkor is csak nézni kell mert "gáz" ha sír valaki X évesen? Bocs hogy ezt írtam, remélem nem baj.:)

Szerintetek az gáz, ha egy férfi megy táppénzre a gyerekkel? Ha a ti férfi munkatársatok tenné, papucsnak gondolnátok?

Mit gondolnátok a feleségéről? Rossz anyának tartanátok?

Legjobb válasz: Ekkora hülyeséget! Németországban élek, itt a világ legtermészetesebb dolga, hogy az apa IS van gyeden is a gyerekkel, táppénzre pedig igény és lehetõség szerint mennek, felváltva (nem mindig teheti meg az anya sem és az apa sem hogy elmegy, meg kell beszélni!). A gyereket ketten csinálták, kettõjüknek kell felnevelni, kettejüknek kell szeretni és gondoskodni róla. Miért lenne gáz az, hogy a férfi van otthon a beteg gyerekkel? Az a gyomorforgató, ha valaki egy gyerekérõl gondoskodó apát gáznak, papucsnak gondol...

Ekkora hülyeséget! Németországban élek, itt a világ legtermészetesebb dolga, hogy az apa IS van gyeden is a gyerekkel, táppénzre pedig igény és lehetõség szerint mennek, felváltva (nem mindig teheti meg az anya sem és az apa sem hogy elmegy, meg kell beszélni!). A gyereket ketten csinálták, kettõjüknek kell felnevelni, kettejüknek kell szeretni és gondoskodni róla. Miért lenne gáz az, hogy a férfi van otthon a beteg gyerekkel? Az a gyomorforgató, ha valaki egy gyerekérõl gondoskodó apát gáznak, papucsnak gondol...
Nem, miért lenne gáz? Nekem értelmes, okos fõnököm is ment táppénzre a gyerekkel, de attól még a feleségét sem nézte le senki. Szerintem nincs ezzel semmi gond!
szerintem nem gaz, én is ismerek apukakat akik otthon maradtak, mert úgy tudtak megoldani. a rossz anyaság az nem itt kezdödik, nem kell túlbonyolitani.
Dehogy gondolnám papucsnak és az anyát sem tartanám rossznak - csak akkor, ha az anya minden adandó alkalommal lepasszolja a gyereket, mert nem akar törõdni vele.
Nem az anyát tartanám rossznak, hanem a fõnökét. Hidd el, nem mindenki teheti meg, hogy csak az egyik fél maradjon otthon a gyerekkel ha beteg, sokszor felváltva vállalják. De van olyan is, hogy egyikük sem tud, és marad a nagymama vagy babysitter. És attól, hogy az apa részt vesz a gyereknevelésben, nem papucs lesz, hanem igazi felelõsségteljes férfi az én szememben, a férjem is így gondolkodik, másképpen hozzá sem mentem volna.
Én nõ vagyok. Számomra fontos a tipikus anya szerep, de ha anyagiak , vagy bármi más miatt úgy alakulna, hogy a páromnak kellene itthon maradnia a gyerekünkkel, akkor úgy fogjuk csinálni. Nem érzem ezt gáznak, ha kolléga maradna otthon a kisbabájukkal, azt sem. Biztos okuk van erre, ki vagyok én, hogy elítéljem?
Szerintem ez a pár egyéni döntése, senkinek nincs joga beleszólni. Mi is költségvetettünk egyet, amikor felmerült ez a kérdés, de maradok itthon a babával, szerencsére mindenkinek jobb, családnak is, ha én maradok itthon és nem a férjem. Nagyon úgy érzem, hogy itthon a helyem, de ha a megélhetésünk múlna rajta, vagy más lelkületû ember lennék, biztos, hogy természetes lenne fordítva is. Egy apa meg szerintem soha nem kell, hogy szégyenkezzen azért, mert apa, és a gyerekéért mindent megtesz. Nem kevesebb attól, hogy õ van otthon.
Nálunk egyszer ment a férjem táppénzre, lányom bárányhimlõs volt, a kórházban, ahol dolgozom, ott meg salmonella-fertõzés máglyarakástól, és kidõlt több kolléganõm. Muszáj volt dolgoznom :) De nem okozott gondot. Inkább az volt a baj, hogy állandóan hívtak, ez hol van, most mit csináljon :)
Azért ez több mindentõl függ. Aki papucs, azon általában már hamarabb látszik, mivelhogy egy helyen dolgozunk. Lehetséges, hogy anyagilag így éri meg nekik jobban. Nyilván megbeszélték, és ami a két félnek megfelelõ, azzal én mint kívülálló, mit kezdjek? Nem gondolnék semmit, azon túl, hogy rendhagyó a dolog.
Dehogy gondolnám. És a feleséget sem. Hol van ez elõírva, hogy csak anya mehet táppénzre ha beteg a gyerek?
Nem. Ez szerintem tök jó dolog és fejlett intelligenciára utal.
Nálunk én fogok a gyerekkel itthon maradni táppénzen azon egyszerû okból hogy a férjemet egybõl kirúgnák ha csak meg merné említeni hogy táppénzre menne. Pedig jobb lenne ha õ mehetne, mert én keresek többet. Sõt szívesen is maradna, szeret a gyerekkel foglalkozni, GYES-re is simán eljönne ha utána visszavennék.
Én magamról nem tudnám elképzelni, illetve egy kicsit zavarna a dolog, mert nekem természetesebb, ha a nõ marad otthon, de! ha más lehetõség nem lenne és pl. a férjem éppen munkanélküli, nekem meg van munkám, egyértelmûen a párom maradna otthon és nem csinálnék belõle ügyet. Amúgy éltem Finnországban pár évig, ott bevett szokás volt, hogy a férfiak mennek gyesre, õk végzik a házi munkát.
Dehogy, sot jo is ha neha apuka is kiveszi a reszet
szerintem teljesen normális dolog. egyelõre még nincs gyerekünk, de ha lesz, szerintem a párom vállalni fogja amikor épp nincs nagy hajtás a munkahelyén. õ tud home officeban dolgozni, én nem, tehát logikus lenne, h itthon legyen alkalmanként a picurral. van egy kolléganõm, aki vagy saját maga, vagy a gyereke miatt van táppénzen havonta többször, pedig a nyugdíjas nagymama, vagy az apuka is otthon lehetne gyerekkel. persze sírni azt tud, mikor a fizuja emiatt kevesebb.
Egy gyereknek kettõ azaz kettõ ugyanolyan jogokkal és kötelezettségekkel bíró szülõje van. Nem értem miért baj az, ha egy apa mindent ugyanúgy vállal a gyerek mellett, mint az anya. Semmi gáz nincs abban, ha az apa is táppénzre megy, ha arra van szükség. Ennek kellene a természetesnek lenni.
Én azt nem értem, hogy mit érdekel az bárkit, hogy a munkatársai papucsnak tartják-e vagy sem, vagy rossz anyának gondolják-e az anyukát? Ki nem [email protected] le, mit gondolnak? Ami a párnak megfelel, azon a módon kell intézni a dolgokat.
Ez egyáltalán nem gáz, neki is ugyanúgy a gyereke. Amúgy nálunk is mostanában a párom szokott itthon maradni (ha nagy ritkán kell), mert én a kötelezõ gyakorlatomat töltöm, adott óraszámot kell dolgoznom adott határidõig, szóval ha itthon kéne lennem egy hetet, akkor nem végeznék idõre, és buknám az egész félévemet.
Te kerdezted meg, hogy hazahivd e apukat, mert beteg a kisgyerek? Semmi ertelme szerintem ilyeneken agyalni... mindenki ugy intezi el ahogy tudja, a papucssag nem ettol fugg, ugyanugy ahogy a rossza anyasag sem.
Ez Magyaroszág. Itt ha egy férfi vasárnap délelõtt bemegy egy kisgyerekkel egy boltba, a hülye nép azt hiszi hogy ép a láthatás zajlik...
Már miért lenne gáz?? Nem gondolnék semmit az anyukáról, nem is értem ezt a kérdést... Minket apukánk nevelt fel, õ csinált mindent. Azzal sem volt semmi probléma.
Az egyik munkatársamnak most lett meg a kislánya 2 hete. Reggel felkel hajnalban, leviszi a kutyát sétálni, és visz haza kaját a boltból, utána ledolgozik 10 órát, hazamegy, odateszi fõni a vacsorát, közben megeteti a kislányt, kitakarít a szobában, megvacsoráznak, gyereket fürdet, etet, és álomba ringat, hogy a felesége hagy pihenje ki magát. És mindezt másnap elmeséli nekünk csillogó szemmel. Egyetlen percig sem tartom papucsnak, sõt, tisztelem és becsülöm, amiért megteszi mindezt a családjáért!
Dehogy gáz. És az sem, ha pl. a 2. évet az apuka tölti otthon gyeden a gyerekkel.
Nem gáz, hogy lenne az? Nem az a papucs, aki részt vesz a család életében. A feleség sem rossz anya ettõl. Menjen az táppénzre, aki akkor könnyebben megtudja oldani.
Az én apám 3 lánnyal volt otthon táppénzen ha kellett, õ ment el szülõi értekezletre is, és õ vitt minket oviba, alsó tagozatba iskolába is. Hogy papucs lett volna? Hogy mit szóltak a kollégái? Senki nem tartotta papucsnak, és több kollégája csak jobban tisztelte. Ugyanis apám teljesen magára maradt 3 kislánnyal. Szóval nem gáz, ha az apuka is részt vesz a gyermek nevelésében, és a táppénz is beletartozik..
A kérdező hozzászólása: Nem mindig a férfi megy táppénzre, kb felesben.
Nalunk a ferhem van otthon gyed-én, mert én vezeto beosztásban dolgozom es eleg magas összegét viszek haza. Tgyas-t se vettem ki, de 6 hónapig otthonról dolgoztam, amint az idom es a lányom engedte. 6 hónap utan rugalmas m.idobe mentem vissza dolgozni, igy én szabom meg mikor mennyit vagyok bent, de otthonról is eltudom latni a munkaköröm. A lanyunk nem szenved hiányt, maradéktalanul kiszolgálók az igrnyeit. A fizetésem töredéke se a Max.gyed, nekunk "nem érte volna meg". Szerintem nincs gond azzal, ha egy férfi van otthon a gyerekkel, amig a gyermek mindket szülõtõl megkapja a megfelelõ figyelmet.

A yorkshire terrier kutyám 5 hónapos 1 kg 8 dkg súlyú. És fiú vagyok. Szerintetek gáz egy fiúnak Yorkshire terrier? Vagy ha ennyi kiló és 5 hónapos az szerintetek megfelel? És nem gáz hogy Yorkshire terrier kutyát sétáltatok?

Legjobb válasz: Hát ne haragudj meg, de szerintem gáz. Egy férfi legyen férfias, ebbe beletartozik, hogy nincs yorkija, nincs rózsaszín pólója, nem jár szoliba stb. Múltkor is találkoztam egy szolis, felfújt "szépfiúval" aki a bichonját sétáltatta, mikor utolértük õket a kutyámmal páni félelemben ölbe kapta a pamacsot, hát kinevettem, kicsit rosszul érintette a dolog :D Én teljesen ki vagyok attól, hogy mostanában a férfiak nagy százaléka cicafiú és lányos dolgaik vannak. Teljesen el fognak tûnni a férfiak vagy mi van?? :/

Hát ne haragudj meg, de szerintem gáz. Egy férfi legyen férfias, ebbe beletartozik, hogy nincs yorkija, nincs rózsaszín pólója, nem jár szoliba stb. Múltkor is találkoztam egy szolis, felfújt "szépfiúval" aki a bichonját sétáltatta, mikor utolértük õket a kutyámmal páni félelemben ölbe kapta a pamacsot, hát kinevettem, kicsit rosszul érintette a dolog :D Én teljesen ki vagyok attól, hogy mostanában a férfiak nagy százaléka cicafiú és lányos dolgaik vannak. Teljesen el fognak tûnni a férfiak vagy mi van?? :/
Nem gáz. Csak ne úgy sétáltasd, mint egy macskát, hanem mint egy kutyát. Ez a legtöbb embernek, köztük magukat macsó férfiaknak tartó férfiaknak is óriási nehézségeket okozó feladat. A legtöbb ember nem is képes rá. Szóval a séta minõségén sok múlik. Bizonyos tekintetben egy yorkit nehezebb jól sétáltatni, mint egy berni pásztort. Ha neked sikerül, az nem gáz, hanem a hozzáértõk szemében nagyon is tiszteletre méltó. A nem hozzáértõk meg ne érdekeljenek.
Akkor minden kutya, aminek a szõrzetével kozmetikushoz kell járni és rendszeres ápolást igényel "nõcis" kutya?
A kérdező hozzászólása: Szóval igen elég bizonytalan voltam mint amit leírtam hogy a "pláza cicáknak" ez a kedvencük.Szerintem attól egy kutya nem lesz "nõcis" hogy kozmetikába, fésülgetni kell.Most ezzel az akarod mondani hogy minden hosszú szõrû kutyát akit vinni kell kozmetikushoz az lányos?Én úgy gondolom ha a kutya meg van tanítva bizonyos dolgokra és nincs elkényeztetve akkor az nem gáz.Illetve ha valaki kozmetikushoz viszi az csak arra vall hogy szereti a kutyusát.És amit írtak elõttem hogy attól függetlenül nem kell 40 kilós kutyát venni mert az "menõ"
Ja és még valami. Mint már írtam nem az a baj, hogy kistestû, hanem, hogy konkrétan a szõr fésülgetõs, kozmetikába hordós, valóban nõcis kutya.
Igazából te nem voltál biztos a dolgodban, én csak leírtam a véleményem ami negativ volt az tény, de hát gondolhattad, hogy nem lesz mindenki pozitiv egy ilyen témában.
Kedves kérdezõ! 5 mondatból 2 ugyanaz a kérdés volt, hogy gáz-e. Ebbõl érzõdik, hogy igencsak bizonytalan voltál. Na most, hogy zömmel azt válaszolták, hogy nem gáz, így önigazolást nyertél és most már nagyobb az önbizalmad is. Ha szerinted az szomorú, hogy az szerintem nem férfi aki rózsaszín pólóban jár, meg szolizik és yorkija van, a 3 közül bármelyik akár külön külön is az azt jelenti, hogy akkor nem csak a yorki témával érintettelek érzékenyen. Aki tényleg férfiasak, azok olyan véleményen vannak mint én és minden bajuk lenne ha rózsaszín pólóban kellene végigmenniük az utcán és kiröhögnének ha szoliba küldeném õket :)
A kérdező hozzászólása: Ja és elnézést nem az utolsónak Küldtem azt amit írtam hanem a 11:40-es kommentelõnek az utólsó elõtti, elõttinek:DD
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó kommentelõ.Szerintem nem ott dõl el a férfiasság hogy milyen kutyája van valakinek meg hogy szolizik e vagy nem.Bennem azért merült fel a kérdés mert a sok "pláza cica" a yorkikat kis táskában sétáltatják, de így belegondolva ha jól van megnevelve akkor nincs is vele semmi baj.Elég szomorú hogy szerinted az nem férfi aki kistestû kutyával, rózsaszín pólóba jár.Meg ahogy írták a kutya az kutya, nincs nõies férfias kutya.Tegnap egy csajszit láttam Amerikai Bulldoggal. És gratulálok hogyha neked itt nyílvánúl meg a férfiasság.
A kérdés valószínû azért merült fel benne, mert az emberek elõítéletesek, már a yorkikkal is, hát még akkor, ha fiúnak, férfinek van. Egy férfi legyen férfias, ebben igaza van az egyik válaszolónak, engem is az agyvérzés kerülget, amikor cicanadrágba öltöznek meg hasonlók, szinte már nõnek, de nem attól lesz férfias, hogy milyen kutyája van. Mindenki válasszon olyan kutyát, ami hozzá illik, nem divatból kell kutyát választani, mert az "áll jól" meg olyan férfias, utána meg kiderül, hogy egyáltalán nem hozzá való, aztán megkeserítik egymás életét. A súlya attól függ, hogy mekkora a kutya, meg te látod, hogy kövér-e vagy soványabb, de szerintem így látatlanban jó.
Mitõl nõies kutyák?Gondolom tisztában vagy vele, hogy a yorkikat mire alkalmazták régen. Nálunk is van egy nagy kigyúrt pasi egy yorkival, nem kapkodja fel, ha jön egy másik kutya, sõt vizsgája van a kis yorkinak.Nincs felöltöztetve a kutya télen ruhákba, semmitõl nem lett nõiesebb a szememben az a férfi.
Most õszintén...szerinted véletlenül merült fel a kérdezõben a kérdés? Nem. Azért mert van alapja. Nem pont a kutya mérete a lényeg. Lehet kiskutyája egy pasinak, lehetne akár foxi, jagd, jack russel stb. De ne yorki, meg bichon könyörgöm...Nagyon fel tudom húzni magam, amikor arról van szó, hogy egy férfinak nõies dolgai vannak. Nem akarok senkit megbántani, de nem tudom visszafogni magam. Bocsánat.
Szomorú, hogy a férfiasság nálad a kutya méretében jelenik meg. Abszolút nem gáz, ha yorkit sétáltatsz.Attól nem leszel tökösebb, hogy egy rotit viszel és attól sem leszel kevesebb, ha yorkik :)
Egyáltalán nem gáz, ha normálisan neveled. Legyen szófogadó, és akkor senki egy rossz szót nem fog szólni. Én legalábbis imádom, ha egy pasinak kistestû kutyája van, és látom, hogy szereti, és foglalkozik vele. Nem kell csak azért nagytestû kutyát választani, mert az menõbb. 28/L
Nem gáz, a lányok szeretik a kutyákat ;)
Az exemnek fiú létére bolognese kutyusa van, és imádja a cicáit. Már miért lenne gáz? Nincs olyan, hogy fiús vagy lányos kutya. Sõt, szerintem kifejezetten vonzó amikor a fiúk dédelgetik a csöpp kis kutyájukat. Érzõ lélekre vall.
A kérdező hozzászólása: Ezt én se értem hogy attól miért lenne "nõcis":D

Az gáz, ha időnként már nagyon fáj, hogy egy lánynak sem kellek és esténként egyedül, a szobámban rám tör a sírás?

Legjobb válasz: Gáznak nem gáz, csak az idegeidre nézve nem túl jó. Nyugizz kicsit, mindig van valaki akinek kellesz, csak nehéz megtalálni Õt :) Türelem, tornaterem :)

Most ezt úgy kérdezted, mintha nem élhetnél teljes életet barátnõ nélkül. Gondolkodj el egy kicsit, van aki rosszabb helyzetben van mint te? Biztos hogy van. Akkor õ hogyan tud élni azzal? Úgy, hogy leszarja. Ha ezen aggodalmaskodsz, azzal csak magadat pusztítod, depressziós leszel. Ezt nem szabad hagynod. Azt hiszed, hogy egyedül vagy, pedig nem, rengetegen vannak ilyen helyzetben, magányosak, kellene nekik egy pár. De én még mindig azt mondom, hogy legyél magányos, minthogy valaki ártson neked, otthagyjon, vagy netalántán hülyeségekbe sodorjon (hitelfelvétel, utána ha rosszul megy akkor otthagyja). Van aki éppen az ért szívta meg, mert volt párja. Meg ugyebár, ha negatívan állsz a világhoz, be is vonzod, illetve sokkal jobban magadra/észre veszed a jobb dolgokat amik csak még jobban földbe döngölnek. Nekem mindig azt mondták, csak akkor szomorkodj, ha elvesztesz valakit (halál), amit nem tudsz vissza csinálni. Ami változni tud, az fog is változni, legyen az a családi állapotod.
Igen GÁZ és ezt mindenki tudja és gondolja csak kedvesek és nem írják csak vigasztalni akarnak, hogy sírj csak nyugodtan tovább!.. Szedd már össze magad elvégre férfi vagy nem? DE! Hátakkor? Így viselkedik egy férfi? NEM !
hat probalj ezen valtoztatni. A csajok megerzik ha nincs semmi onbizalmad es az nem valami vonzo.
Nem, csak ha elmeséled a neten.
Gáznak nem gáz, csak az idegeidre nézve nem túl jó. Nyugizz kicsit, mindig van valaki akinek kellesz, csak nehéz megtalálni Õt :) Türelem, tornaterem :)
Debrecen felé intenzív könnyzápor várható. A hõmérséklet csúcsértéke 37 fok körül alakul.
jajj dehogyis:) ) aranyos ha egy fiú sír mert tudod a fiúk könnye õszintébb mint egy lányé:) ) és hidd el senki se marad egyedül mindenkinek van/lesz valakije:) ) én bízok benned:)
Detto ugyanilyen az egyik csoporttársam is. Próbáltam elõször vigasztalni, de mindig ugyanaz a lemez ment. Õ csúnya, õ hülye, õ megbukik, õt nem szereti senki, egy lánynak sem fog tetszeni és ezek permutációi. A vigasztalás sosem segít ezeken az embereken mert annyira sajnálják magukat - ami ha belegondolsz durván nagy önzésre vall -, hogy meg se hallgatják az ember fiát. Megpróbáltam tapló lenni vele (õszintén már nem is esett nehezemre, mert már nagyon untam) akkor meg még õ volt megsértõdve, hogy azért ilyen durván nem kéne szembesíteni a hülyeségével. Te is itt kiabálsz segítségért, pózolsz ezzel a kérdéssel, ha úgy tetszik. Minek? Azt hiszed így érdeklõdnek majd utánad a lányok? Maximum anyai ösztön ébred bennük, de nem hiszem, hogy arra vágynál. Lúzer vagy. És? Ez van. Én is az voltam, sõt majdnem ugyanolyan mint az említett srác. Szerinted ki oldotta meg helyettem? Nem kell hozzá agysebésznek lenni, hogy feltûnjön: a nõk (meglepetés jön!) férfiakat keresnek. Ebben az állapotban legkevésbé sem hasonlítasz hozzánk. A nõk biztonságot és támaszt keresnek. Benned találnak ha otthon bõgsz? Tudom, hogy jólesik, mert a férfiak sem állatok, vannak érzelmeik. De nemi szerepünkbõl adódóan ezt tudni kell kezelni. Eltenni mélyre és élni tovább. Majd ha kívülrõl lerí rólad, hogy magabiztos vagy és határozott egybõl lesz nõ. Akkor elõ lehet venni. Addig csak a saját esélyeidet rontod te szerencsétlen. Hálát adok az égnek, hogy középsuli elején volt egy lány aki minderre rádöbbentett. Ui.: hányok az ilyen emberektõl és remélem rosszul érzed magad legalább annyira, hogy elgondolkodj azokon amit leírtam és megváltozz. Saját érdeked. 23/F
Elég homokos lehetsz... Legyél már férfi, és merj kezdeményezni. Látszódjon, hogy ugyanúgy embernek tartod õket, mint magadat, nem valami szentnek...
Istenem...Énse vagyok egy "adonisz" mégis hetente találkozok jó csajokkal stb. És nem a szobámban sírok, mint egy kislány, hogy nem kelek senkinek...Ez olyan gáz...Gondolj bele vannak akiknek betegség miatt "eltorzult" az arcuk vagy hiányzik egy végtagjuk..Most nekik milyen lehet...? Temeg itt sírsz, hogy nincs senkid mert csúnya vagy...Annyira utálom az ilyet.
nem
valahogy én is a hetessel értek egyet... Most legyek kedves és mondjam azt hogy ez így jó? Vagy legyek õszinte és mondjam inkább hogy nem? Az a baj hogy az "ilyen" emberekkel nem szabad ennyire kedvesnek lenni/már mint nem úgy kedvesnek hogy paraszt legyél vele/ csak ennyire nem szabad õket sajnálni meg "jajj mivan ne sírj" dumát sem szabad mert beleölik magukat az önsajnálatba és csak szarabb lesz nekik 17/L
5-össel egyet értek. Ne ezen legyél kiakadva, a sírás ilyen témában nem old meg semmit, depresszív hangulat. Még rosszabb lesz.
Hagyd abba a sírást-rivást egyszer s mindenkorra és Te is kellesz majd valakinek. De így nem valószínû. :)
de miért nem kellesz nekik?? egyáltalán próbálkozol náluk??
Lee: na pont nem erre van ennek a srácnak szüksége...

Hány cm alatt számit kicsinek egy pénisz? 23 éves létemre nekem 14cm az gáz?

Legjobb válasz: milyen szemetek ezek a csajok,h ilyeneket írnak,h gáz meg nevetséges!!!biztos egyik sem primitív liba!? egyébként nem gáz,simán ki tudsz vele elégíteni egy lányt! ne parázz!!! a barátomé 15 centis és nagyon jó vele a szex! nem mindenki bukik a 20 plusszos dákókra! szval ne aggódj,csak használd!!:) 24n

milyen szemetek ezek a csajok, h ilyeneket írnak, h gáz meg nevetséges!!!biztos egyik sem primitív liba!? egyébként nem gáz, simán ki tudsz vele elégíteni egy lányt! ne parázz!!! a barátomé 15 centis és nagyon jó vele a szex! nem mindenki bukik a 20 plusszos dákókra! szval ne aggódj, csak használd!!:) 24n
itt van ez a 15 éves kislány is elkezdi "nevetséges·" mer látott már f*szt?nem!úgy is a 14 cm-esre azt mondaná ha mglátná hogy 16 cm!
ma 15:40 gratulálok, legyél büszke rá!
köszi
nem !de mi a [email protected]ér nem lehet ezt megérteni?omg 23 éves létedre ilyet kérdezel..
amugy sose tudni lehet hogy már látott én 14 voltam mikor elvesztettem a szüzességem
Eddig is az voltál:D Örülj neki, hogy fiú vagy:D
neeeeeem :( most én pasi vagyok? segítsetek pasi lettem!!!
Legjobb gyakorikérdéseken amikor elmondják az embernek hogy eddig tévedésben élt, hiszen nem nõ hanem férfi (Y) :D
Nem igaz. Én fiú vagyok és te is az vagy:D
Pont pedofil méret.grat.;)
de most komolyan te lány vagy ...igaz?
Maradjunk annyiban, hogy mindketten fiúk vagyunk:D És csak húzod az agyát szerencsétlennek:D
de olyan jó volt a 66%-ost etetni..:DDD szegény ilyen naívan és temperamentummal nem sok csajt fog megdöngetni..:D
Háh:D:D
Na figyu! ez felnõttek közt kbszott gáz! az én pasimnak 12 centis és mégis mindig kielégültem és élveztük a szexet eddig, mert 1.szeretjük egymást 2.nagyon kemény a farka
40%-os a pasi [email protected] anyádat!még be is veszem.... hát az jó téged már 17 cm-esek döfködnek hátulról pasi létedre!már értem mér nem elég a 15 cm-es. :D
Na meg elég a mostani csajomat döngetni:D (mivel én legalább azt döngetek) :D
Én megmondtam, hogy ne húzd fel magad rajta:D Nekem valahogy egyértelmû volt:D Vagy én lennék ilyen jó emberismerõ?:P
Nekem is egyértelmû szokott lenni csak olyan [email protected] tûnt!
Üdv! Én már úgy vagyok az ilyen kérdésekkel, hogy azt kell szeretni, amivel születtünk. Én pl. örülök neki, hogy nem kisebb (13 cm). MERT! van akinek igen, de azokat már sajnálom.
dehogy vagyok fiú..:D én lány vagyok és te is lány vagy tudom..:DDD
Teljesen egyértelmû, hogy fiú vagy:) Ezért nem értem, hogy miért húzta így fel magát a 66%-os:D
74%! miböl gondolod, hogy nem vagyok lány?...de az vagyok
nevetséges..:DDD 15/L
gáz a pasim 20 éves és 18 cm
hmmm láttam már és nem véletlen írtam, hogy nevetséges! 175cm vagyok és 61kg...nekem a 14 cm nevetségesen kicsi..a barátom 19 éves és neki 17, 5cm ..én mértem!!!
egyetértek
grat pasid f*szád méred!am meg ki hiszi el hogy megmérted?de még ha igaz is honnan tudod hogy 14 cm nem elég?voltál már 14 cm-essel?nem hiszem!olcsó [email protected]!
priváton valaki kérdezte tõlem, hogy miért nevetséges... hát csak azért mert volt egy barátom akinek 15cm volt és egyszersem tudott kielégíteni...és szinte semmit nem éreztem amikor betette! akkor a 14cm mit akar?
66%! te valami önbizalomhiányos szûz kisfiu lehetsz akicsak hokizi a gép elõtt..de van olyan aki erre nem szorul rá!
neveld meg a farkad!
lekisfiuzól?15 éves kislány létedre?és ki hiszi el azt hogy neked már akadt mindenféle f*sz a kezed ügyébe?am 19 vagyok de mindegy!de ha mégis igaz akkor viszont ku*va vagy!de ha más pózt is kipróbáltatok volna akkor kielégíthetett volna téged, vagy ha megkeresitek a g pontot!de nem, egybõl ruha le és [email protected] is!legalább ennyi eszed lett volna!hülye kis ribanc!
de te meg mibõl veszed hogy szûz vagyok?tavaly vesztettem el mivel én vártam még tudok a sexrõl pár dolgot, de látom te 15 éves létedre mindent tudsz!
Amásodik válaszoló: "nevetséges..:DDD 15/L" 15 éves létedre neked nevetséges ez a méret ugylátszik te már most a nagy [email protected] élsz. gondolom mindenhol beleülsz egy kettõbe kicsi vagy te még hogy ide irj.
A 40%-os nem is lány...:D Ne idegeld magad miatta:)
Eszem ágában nem volt lemérni, ha nagy akkor nagy, ha kicsi akkor kicsi, nem tudsz tenni ellene semmit..Rendben hogy a 15 éves lány 2 centi különbségen van kiakadva(nézz meg 2 centit vonalzón:D) de nem hiszem hogy a méhnyakat kéne döfködni, szóval nem értem min stresszelsz, fel a fejjel, nem a farkad méretén , hanem rajtad múlik, hogy meg tudsz e tartani egy csajt.
ha nem egy lúzer lennél akkor most nem lennél így felháborodva..! biztos valami prostinál veszítetted el és azóta sem jut neked más mint a marokmarcsi..:D a G-pontról és a pozokrol kisé több a tapasztalatom mint neked és nem kértem oktatást! te annyiszor amennyiszer én idáig élveztem a szexet 40 éves korodig sem jutsz el annyi élvezetig mert itt féltékenykedsz, hogy engem kefélhet egy jó pasi neked meg nem jut senki!
uccsó, ez a tökéletes hozzáállás!:) én a melleimmel vagyok így!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!