Találatok a következő kifejezésre: Az gáz sík (11 db)

FIUK, szerintetek az gaz ha egy lany fius pl szeret meccset nezni (foci, hoki)? Neha siman hord kalapot, polot vagy akar egy laza nadragot ciki ez?

Legjobb válasz: Baratnoim nem mondanak semmit csak egy sunyi mosolyt latok az arcukon a fiu barataim azt mondjak ok igy szeretnek de lehet h ok csak azert mondjak mert joban vagyunk. 17/l

A kérdező hozzászólása: Baratnoim nem mondanak semmit csak egy sunyi mosolyt latok az arcukon a fiu barataim azt mondjak ok igy szeretnek de lehet h ok csak azert mondjak mert joban vagyunk. 17/l
Szerintem ez simán bejön egy csomó srácnak, ne aggódj. Én mondjuk szeretek nõcisen öltözködni, de meccset is nézek és azt tapasztalom, hogy ez inkább bejön a pasiknak, mint nem. Számtalanszor alakult már ki beszélgetés / flört úgy, hogy épp egy sportkocsmában meccset néztem, a srácok meg csodálkoztak.
Próbálj meg úgy élni, hogy nem másokkal ítélteted meg magadat, hanem magad döntesz a dolgaid felõl. Ha kimész egy meccsre, rögtön láthatod, hogy rengeteg nõ van ott, és nem is mind fiúval.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszaitokat:)
Nekem nagyon tetszenél. Fõleg öltözködésre. Végre nem az a magamutogatós. Sokkal jobban bejön, hogyha egy lány lazán öltözködik és olyan tulajdonságai vannak amire azt mondom hogy hûha :) Én nem vagyok oda a tévénézésért. Fõleg sportokat nem szeretek tévében nézni, de ha lenne egy ilyen lány, lehet megszerettetné velem. Én inkább csinálni szeretem ezeket. Tehát nem gáz. Sõt, határozottan bejön :D És ne változz meg a bnõid vagy más fiúk miatt. Végre van egy lány, akinek van személyisége 21f
A kérdező hozzászólása: koszonom:)

Az gáz ha van egy csaj simán meglehetne de kihagyom a dolgot mert egyáltalán nincs kedvem hozzá mert nem vonz?

És azért még hozzá kell tennem hogy nem valami aktív mostanában a szexuális életem és így sem... (csak kezdek megijedni magamtól hogy valami gebasz van velem)

Legjobb válasz: de annak meg nincs értelme ha nem vonzódsz hozzá. Ugy minek együttt lenni. Annál jobb szeritnem ha te megoldod.

de annak meg nincs értelme ha nem vonzódsz hozzá. Ugy minek együttt lenni. Annál jobb szeritnem ha te megoldod.
nem gáz, söt ez a anormális. Miért kéne még legyet is röptében. Jól teszed hogyha csak olyannal vagy együtt akihez vonzódsz is.
Szia nyugi nincs gebasz nekem sem volt 2 évig nõm nem volt aki keljen nem kell megdugni a krumplit is ha nem kell akkor nem kell ennyi =)
A kérdező hozzászólása: De én attól ijedek meg hogy már azon a szinten vagyok hogy inkább megoldom magamnak pedig lehetne rá lehetõségem..
csináld csak meg, ha annyira akarja! ne fanyalogj! ahogy a sanyi bácsi mondta a mûhelyben: - válogatós fásznak kutyában a helye! :)
nem, ez így a normális, szerintem az az eszes férfi, aki nem visz el minden nõt, hanem hû önmagához és az ízléséhez.....
Ha nincsenek elveid, és ezt vadidegen emberektõl kell megkérdezned, az gázabb.
Nem gáz! Minek be járni ugyan azt a lyukat, amit millióan be jártak? :D
Lehet hogy most nem izgat hogy kihagyod-e vagy sem, de esélyes hogy késõbb bánni fogod. Én is kihagytam jó néhány csajt az életemben, mert akkor nem vonzottak olyan nagyon, ám most kicsit bánom ezt. Végül is minden szexelés egy ajándék a természettõl, nem? Kár kihagyni egyetlen lehetõséget is... :)

Szerintetek az gáz ha egy fiu jobban szereti a meleg pornót mint a simát?

Legjobb válasz: ha b.zi, akkor természetes, ha hetero, akkor meg hazudik

ha b.zi, akkor természetes, ha hetero, akkor meg hazudik
Abszolút nem gáz. Ha a meleg pornót nézi, akkor csak azt mondja magáról, hogy heteró, de a mélyben ott fészkel a melegség. És tudod a vulkánok is kitörnek egyszer.
hát johogy gáz...azt jelenti hogy b.zi vagy!!! :D melegfront
ha meleg akk nem ha viszont hetero akkor mindenképpen figyelemre méltó habár az õ dolga...
A kérdező hozzászólása: Nem meleg az illetõ
hát szerintem azért fura, abban van egy kis bi hajlam... sõt. én is így jöttem rá:)
De, meleg az illetõ... vagy minimum biszex. Csak képtelen elfogadni önmagát.
Ott a pont az elõzõnél. Én is ilyen vagyok, és szoktam melegpornót nézni. 23 évesen, ciki, nem ciki még nem volt senkim, csak nem fogadtam még el magam, hogy meleg vagyok. A helyzetemet bonyolítja, h orvosira járok, ahol nehéz felvállalni, vagyis inkább nem merem. De családot is szeretnék, meg gyerekeket, nagyon szeretem õket... De én nem hiszek a biszexualitásban, szerintem nem lehet kettõs életet élni, vagy egy életen át titkolózni, átverni, megvezetni a másikat, akit szeretsz. Én tuti nem bírnám, ahhoz túl érzékeny, ragaszkodó és lelkiismeretes vagyok. Idõvel megbarátkozom a gondolattal, és elfogadom magam, hisz nem utálhatja magát az ember egy életen át. Aki meleg pornót néz, az meleg, vagy biszex, ha bírja a lelke titokban kavarni... mert lássuk be, nagyon kevés lány menne bele a játékba ha tudná, hogy a barátja egy másik fiúval is "van", ami önmagában nem feltétlen baj, ha 2 fiú szereti egymást, hisz a szeretet Istentõl van! Jóságot, üdv!

Az gáz ha sík hülye vagyok matekból?

Minden tantárgy tök jól megy 4-esre.De a mateknál meglátom a törteket vagy egy egyenletet stb és az agyam teljesen leblokkol és annyi...

Legjobb válasz: A matekot piramis tárgynak is nevezik, mivel minden egymásra épül. Ha kihagysz egy követ, a következõt a büdös életbe ne tudod a helyére rakni. Tehát ha valahol nem figyeltél oda, vagy nem értetted a lényeget, akkor nem tudsz továbblépni még egy szintet. Meg kéne nézni, hol vagy elakadva, és arra építeni a többi " követ", hidd el utánna már olyan könnyû lesz, hogy el sem hiszed. Azért bízom benne, hogy nem ott vagy elakadva, hogy 2x2=?, mert akkor inkább bele se vágj!

A matekot piramis tárgynak is nevezik, mivel minden egymásra épül. Ha kihagysz egy követ, a következõt a büdös életbe ne tudod a helyére rakni. Tehát ha valahol nem figyeltél oda, vagy nem értetted a lényeget, akkor nem tudsz továbblépni még egy szintet. Meg kéne nézni, hol vagy elakadva, és arra építeni a többi " követ", hidd el utánna már olyan könnyû lesz, hogy el sem hiszed. Azért bízom benne, hogy nem ott vagy elakadva, hogy 2x2=?, mert akkor inkább bele se vágj!
na ezt figyeld.. mindenbõl 4-5vagyok jóó a töri 3as matek.. 2esXDD és... 10.be a LEGJOBB csoportba osztott be a tanár... na ez aztán tisztességesXD
rengetg embernek nem megy a matek és mégis fõiskolát végzett külön tanár pl megoldás lehet.
az érzelmi stressz miatt leblokkolsz, ennek a feloldásához gyakorlatsorokra lesz szükség, ha érdekel irj, segitek!!
Huh, hát gáznak éppen nem gáz, csak leginkább az érettségin... Amúgy tudom, hogy sovány vigasz, de vagyunk még így ezzel rajtad kívül egy jó páran. Én 26 éves vagyok, de a mai napig rosszul vagyok, ha el kell végeznem mondjuk egy szimpla kivonást. Keress fel egy különtanárt, a türelem és a gyakorlás sokat segíthet. Esetleg oldj meg egy diszkalkulia-szûrõ feladatsort. Nem törvényszerû, hogy diszkalkuliás lennél, de lehet, hogy utána kellene járnod, hogy miért megy annyira nehezen. Kitartást kívánok!
Nyugi! többen is túlélték már! Én is!Javaslatom: érettségi elõtt korrepetálj tanárral! Én átvészeltem ezzel a módszerrel, már nyugdíjas vagyok, de egyetemi diplomám és szakvizsgám van. Üdv: "rotfusz"
Ahogy már az elõttem szólók is írták, jó sok ember van így. Én négy éve érettségiztem, és míg általánosban mindig hármas-négyes voltam matekból (nem nyomták fel a jegyeimet, akkoriban még értettem), gimiben mindig a kettes érettségi volt az álmaim netovábbja. Meg is lett, igaz, csak egy ponttal lett több, mint a ponthatár. Azután tavaly kezembe akadt az immár új fejlesztésû, "kompetencia-alapú" matekérettségi: minden rákészülés nélkül hármast írtam. Olyan szinten le van butítva, hogy egy ötödikes is megírja kettesre... Ne félj te sem, egy idõ után már csak nevetni fogsz a mostani szorongásodon! :)
Szerintem ha plusz órákra járnál jobban menne a matek... egyébként általánosban én 2es-3as voltam, most gimi utolsó osztályában pedig stabil 4es! csak egy kis fenék kell hozzá és utána már sztem meg lehet érteni a logikáját, ha tudod az alapokat.
fizika, kémia ezek mennek?

Simon s51-rõl lenne szó. Mért van az hogyha egyesbe lassan megyek és odahúzom neki a gázt és utána 2-3 mp-re kezd gyorsulni? !

Mit lehet vele kezdeni?

Legjobb válasz: Azért mert "ez ilyen". A résvezérelt szívású kétütemû motor kis fordulaton mindig dolgozik visszafelé a szívócsõbe is, különösen igaz ez ha nagy gázt húzunk (ha levett légszûrõ gumival csinálod akkor látszik hogy köpködi kifelé a benzint) Na most ez a jelenség 2 okból is hátrányos. Az egyik hogy a légoszlopnak van tehetetlensége, tehát a levegõ nem tud simán beáramlani a karterba. A másik hogy a visszafelé áramló benzin/levegõ keverék is mûködteti a porlasztót tehát még jut plusz benzin a keverékbe, ettõl az túldúsul. A túl dús keverék pedig lassan ég el az égéstérben, ezáltal kisebb lesz a pillanatnyi teljesítménye a motornak. Ezek összességében okozzák a torpanást gázadáskor. Ezt csak súlyosbítja a Simsonok karburátoraiban idõvel megkopó kehelycsõ nyílás és súbertû.

Azért mert "ez ilyen". A résvezérelt szívású kétütemû motor kis fordulaton mindig dolgozik visszafelé a szívócsõbe is, különösen igaz ez ha nagy gázt húzunk (ha levett légszûrõ gumival csinálod akkor látszik hogy köpködi kifelé a benzint) Na most ez a jelenség 2 okból is hátrányos. Az egyik hogy a légoszlopnak van tehetetlensége, tehát a levegõ nem tud simán beáramlani a karterba. A másik hogy a visszafelé áramló benzin/levegõ keverék is mûködteti a porlasztót tehát még jut plusz benzin a keverékbe, ettõl az túldúsul. A túl dús keverék pedig lassan ég el az égéstérben, ezáltal kisebb lesz a pillanatnyi teljesítménye a motornak. Ezek összességében okozzák a torpanást gázadáskor. Ezt csak súlyosbítja a Simsonok karburátoraiban idõvel megkopó kehelycsõ nyílás és súbertû.
Mért ne lenne jó? :D Mért lenne gáz? Rám izgató hatással tud lenni. :) :D
Szerintem se gáz.Páromnak ha a fenekemhez ér a pénisze egybõl beindul.:) És nem 20év körüli már. Én imádom, jó érezni hogy úgy be tud indulni.:)
Teljesen normális, fõleg ha még fiatal vagy.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, csak a baj és leszek ideges mert nem akarom hogy a csaj gyökérnek tartson
Akkor jó az ágyú, ha nagyot szól.
Hát, ha csak odajön egy pasi és már áll a cerka az gáz. Viszont a barátom is hamar tettre kész és ezt imádom. Szexisnek érzem magam attól, hogy már egy apróságtól is beindul. Szóval ez a hamar feláll dolog a körülményektõl függ. 25/N
Az sokkal jobb, ha tud helyesen írni. Pl.: feláll, hozzádörgölõzik (nem dörgölõdik basszus, olyan is van, a különbség a szándékosság), ahhoz. Na ha ez nem megy, AZ gáz. Az igekötõk írása egyébként körülbelül általános iskola másodikos tananyag kisfiam.

22éves pasi létemre gáz az ha 14-15 éves csajok is simán bejönnek ha szépek, ráadásul azokat a legkönnyebb megkapni?

Legjobb válasz: FACEPALM Persze, hogy azokat a legkönnyebb megkapni, mert kis hülyék. Rájöttek, hogy kezd mellük nõni, meg mintha a seggük is kezdene formásodni, aztán azt hiszik, hogy övék a világ. De buták elképesztõen, mert még gyerekek és fogalmuk sincs a felnõttek életérõl, meg arról, hogy nem kéne széttenniük a lábukat azért, mert valaki azt mondta nekik, hogy csinik. De ha neked az agyatlan, könnyen megkapható gyerekek kellenek, az is elárul rólad sok mindent.

FACEPALM Persze, hogy azokat a legkönnyebb megkapni, mert kis hülyék. Rájöttek, hogy kezd mellük nõni, meg mintha a seggük is kezdene formásodni, aztán azt hiszik, hogy övék a világ. De buták elképesztõen, mert még gyerekek és fogalmuk sincs a felnõttek életérõl, meg arról, hogy nem kéne széttenniük a lábukat azért, mert valaki azt mondta nekik, hogy csinik. De ha neked az agyatlan, könnyen megkapható gyerekek kellenek, az is elárul rólad sok mindent.
Utolsó elõtti: Egy 14 éves lány nem gyerek? Kérlek ne mondj ilyen orbitális marhaságokat. Ha neked jók az idõsebbek, akkor ok, de remélem készen állsz, hogy nemsoká majd gyereket akar tõled, hisz õ már elég idõs hozzá, te meg még el sem kezdted a fõsulit. Csak úgy mondom tudod...:D 21/F
#3 . . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~.,   . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,   . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,   . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,   . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , }  . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.}  . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./  . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./  . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./  . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/  . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .}  . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../  . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../  . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -”  . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\  . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __  , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,   . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\  . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\  . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__  . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==``  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
22 éves létedre olyan lúzer vagy, hogy a 14-15 éves ribancok kellenek neked? :P Te tudod, de ezek a legrosszabbak
szerintem nem gáz 15 évesen egy 23 éves pasival veszítettem el a szüzességem. mondjuk én mindig az idpõsebbekhez vonzódtam. most 18 vagyok a párom 33 és nagyon szertjük egymást. Szóval semmi se a kor különbségen múlik. + a 14 éves csaj már nem gyerek szóval nem csuknak le érte ;) 18/L
Nekem is õk jönnek be, kérdezõ mintha te lennél én. :D 22f
Jah, eléggé. Gyerekek nagyon.
Szerintem meg az a gáz, aki leszól téged. "14-15 éves csajok is simán bejönnek ha szépek" Sokan megnézik a szép fiatal csajokat. Még a vén melósok is:D A csajokról meg ne is beszéljünk! Ahogy öregednek, egyre inkább bámulják irigykedve a fiatalokat. "azokat a legkönnyebb megkapni" Milyen értelemben? Könnyû elcsavarni a fejüket, tehát járni meg tipi-tapi hamar megvan, de abban a korban biológiailag elég szemérmesek. Nem könnyû ágyba is cipelni õket. Persze ez sok mindentõl függ, de a normálisabbak biztosan nem hagyják magukat. Legalábbis józanon:D És 18 alatt még ott vannak a szülõk is. Ha neked ilyen kell, hát rajta.:D
Még hogy a 14 éves nem gyerek... 17 vagyok, és azzal a srác, akivel 3 éve szeretjük egymást, azért nem vagyunk együtt, mert még mindig gyerek vagyok hozzá. 22 éves. Igenis gyerek a 14 éves!
Hát, szerintem elég gáz, de te tudod. De az se jobb, amit egyik hozzászóló írt, hogy 33 éves a pasija 18 éves létére. Annál a csávónál sincs minden rendben.
a 14-15 éves lányok hibája, hogy korodbelinek öltöznek, sminkelnek, így lassan pedofíliáról sem beszélhetünk... (nem rád mondom) de ne használd ki õket, mert hatalmas lelki sérüléseket okozhatsz nekik
Semmi gond nincs vele. Nekem is bejönnek igaz én nem próbálkozok náluk mert még éppen hogy fejlõdnek. :) 28F

A GTA 4-ben miért van az hogy beleülök egy autóba és az elkezd füstölni és a gáz meg tövig megy. És ha kocsiba vagyok vagy csak simán az úton akkor a kép elkezd össze-vissza mozogni mintha a csávó be lenne baszva most mit tegyek?

Mert egy id? után elmúlik és utána egyb?l újra elkezdi csinálni most mi a baja?

Legjobb válasz: Lehet rossz crack van hozzá. Nekem is ez volt amikor elõször játszottam vele, adott ismerõsöm egy másik cracket hozzá és azzal minden szuper volt.

Lehet rossz crack van hozzá. Nekem is ez volt amikor elõször játszottam vele, adott ismerõsöm egy másik cracket hozzá és azzal minden szuper volt.
Igazság szerint már annyiba sem: http://www.progame.hu/index.php?product=374
Mi az, hogy nincs rá pénzed? Kemény 5000 Ft-ba kerül, ha nagyon kell akkor 2 hónapig koplalsz...
A kérdező hozzászólása: Hát ez az én is avval próbáltam és ez lett belõle.
razor crack van nekem azzal tökéletesen mûködik
A kérdező hozzászólása: ja.És kipróbáltam másikkal is de akkor meg vagy a menüben a szöveg nem volt látható de még a magyarosításba is beleszart mert valami magyar volt valami meg nem.Úgyhogy kitöröltem az egészet és szarok bele.Mert nekem nincs arra pénzem hogy eredetibe vásárolgassam a játékokat ha nem tudom rendesen letölteni és mûködik is akkor nemérdekel.
Rossz a crack 100%!
Próbáld ki eredetivel. Ha a probléma továbbra is fennáll, a kiadó terméktámogatási részlege várni fogja a hívásodat.
A kérdező hozzászólása: Nem letöltött.
Eredeti?
15:51 -es vok.. Hát figyelj még régebben felraktam magamnak akkor azzal crackeltem amit töltöttem mert nem láttam hogy a telepítõbe benne van még egy crack és amikor beleléptem úgy szaggatott hogy inkább töröltem. Nemrég nagyon unatkoztam, láttam hogy megvan még a telepítõje feltettem és megnéztem, hogy adtak-e a telepítõhöz cracket, azzal már nem szaggatott.
feltalaod magad, ötletes ember vagy :DDDD
XD Ez jó volt, kösz :D
weird..
A normalis dolog. Ezt ugy birod tokeletesiteni hogy lefenykepezed a hátadat is kockanként, majd kirakod magadat a mozaikokbol az asztalon, majd a segges fenykepet kilukasztod az ujjaddal, es megba5zod sajat magad hatulrol, es ravered a hatadra, majd azutan le is nyalod hogy masnap megint hasznalhato legyen. Tök jó buli.
Valahol olvastam, hogy az USA-ban a fénymásológépek meghibásodásának leggyakoribb oka az, hogy az emberek ráülnek, hogy lefénymásolják a se...ket. Szóval, kisfiam, nincs új a nap alatt.
Szerintem tök normális. Titokban minden ember ezt csinálja csak nem merik mások elõtt bevallani. SP voltam sziasztik
A kérdező hozzászólása: Kicsit nagy a seggem, de nem undorítóan. Mondhatjuk úgy is, ha kicsit kisebb lenne, akkor lenne normál méretû. Nekem tetszik. :D
Ez is Tyler miatt van...

Mennyire gáz, hogy lefagyok ha az a srác szól hozzám akit az utóbbi időben nagyon is megkedveltem (korábban simán eltudtam beszélgetni vele)?

mit tegyek,hogy ne forduljon el?,hogy lefagyok?? más is van így?

Legjobb válasz: jajj ezt úgy utálom ha vki megkérdez vmit és senki se ad rá norm. választ. hát igen én is így vagyok! de én úgy hogy rá se merek nézni aki tetszik, elég furcsa. kívül belül remegek =lefagyok talán gondolj arra hogy bekel vágódnod és hozz fel témákat és szerintem pár pillanat alatt ha elindul egy téma te is feloldódsz:)

jajj ezt úgy utálom ha vki megkérdez vmit és senki se ad rá norm. választ. hát igen én is így vagyok! de én úgy hogy rá se merek nézni aki tetszik, elég furcsa. kívül belül remegek =lefagyok talán gondolj arra hogy bekel vágódnod és hozz fel témákat és szerintem pár pillanat alatt ha elindul egy téma te is feloldódsz:)
Ez ellen nem sokat tudsz tenni idõvel jobb lesz :D Most tanácsolnám, hogy NE FAGYJ LE nyilván nem mennél vele sokra. Próbálj kötetlen témákról beszélgetni...
nefigyelj arra amit mond, ugorj rá smárold le tépd le a ruháját és sz*pd le... lehetõleg nyilvánosan
Szerintem elég jó dolog így a +40fokba a lefagyás legalább nincs meleged :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!