Találatok a következő kifejezésre: Az gáz megkérek (8 db)

Az gáz, ha megkérem a főnökömet, hogy írjon munkahelyváltás miatt ajánlólevelet?

Legjobb válasz: Nem gáz. Nekem fel is ajánlották hogy ha bármikor referenciára van szükségem csak szóljak, mert meg voltak elégedve a munkámmal, és semmiféle személyes probléma sem volt köztünk.

Nem gáz. Nekem fel is ajánlották hogy ha bármikor referenciára van szükségem csak szóljak, mert meg voltak elégedve a munkámmal, és semmiféle személyes probléma sem volt köztünk.
én is kértem annó. kaptam is. olyat, hogy a seggemet se törölném ki vele.
Fõnök függõ. Nekem a volt olyan fõnököm, akivel együtt jártunk inni meló után, még ma is gyakran járok hozzájuk, õ is mondta, hogy bármikor ír nekem refet. De volt olyan is, aki még engem suttyózott le azután, hogy otthagytam (nem voltam bejelentve, ráadásul nem is dolgozhattam volna szabályosan a beosztásban.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
Ja, ondjuk aki arra nem képes hogy bejelentsen attól ne várj semmi ilyesmit.

Az gáz, ha azt álmodtam, hogy a nővérem megkért, hogy feküdjek le vele és én beleegyeztem?

Szerencsére nem történt meg a dolog, de akkor is...

Legjobb válasz: álmodik az ember minden hülyeséget össze-vissza :) van, aki álmában pl. embert öl, pedig a valóságban ezt sosem tenné meg. én olyat is álmodtam már, hogy katona voltam és valami háború volt. ezeknek semmi köze a valósághoz, pusztán agyi folyamat, amelyek során a nappali élményeket jól megkeverve kapjuk vissza. kb. annyira hasonlítanak a valós eseményekhez, mint a szép, tányérról lelógó aranybarna bécsiszelet a 6 órával az elfogyasztása utáni gyomortartalomhoz.

álmodik az ember minden hülyeséget össze-vissza :) van, aki álmában pl. embert öl, pedig a valóságban ezt sosem tenné meg. én olyat is álmodtam már, hogy katona voltam és valami háború volt. ezeknek semmi köze a valósághoz, pusztán agyi folyamat, amelyek során a nappali élményeket jól megkeverve kapjuk vissza. kb. annyira hasonlítanak a valós eseményekhez, mint a szép, tányérról lelógó aranybarna bécsiszelet a 6 órával az elfogyasztása utáni gyomortartalomhoz.
Éhes disznó makkal álmodik...
Nem gáz, engem is megkért a nõvéred és én is lefeküdtem vele...jah meg anyád is. apádról már nem is beszélek :D
És ez gáz, ha én meg ezt álmodtam? Egy lánnyal dugtam akinek malacfej volt a puncija helyén, és azt hittem hogy az egy pénisz. A malac füle tapsolt is... Aztán levette a malacfejet és megijedtem mert a pinája helyén nem volt semmi. Utána nemsokkal (nem emlékszem mitörtént közte) jött valami "professzor" és azt mondta hogy "a vonalas f*sz már jobban elterjedt" és a két kezében egy elszenesedett péniszt fogott. Tényleg ezt álmodtam egyszer... Remélem már jobban érzed magad az álmod miatt. :D
nemgáz:) az álmokban annyi baromság van hogy hihetetlen:)

Szerintetek az gáz, ha a barátomat megkérem, hogy éjfélre érjen haza?

Mi együtt lakunk és ő néha elmegy este inni a barátaival, munkatársaival. És volt (nem is egyszer), hogy hajnalban jött haza, részegen, a hét közepén, amikor másnap reggel nekem korán kell kelnem, mert dolgozni megyek. (Õ másnap csak délutános volt, ezért tudott elmenni este bulizni.) És nekem az nem olyan jó olyankor, hiszen felébreszt, nem tudok már visszaaludni, vagy nem olyan hatékonyan és másnap én is olyan vagyok, mint a rongy a munkahelyemen - mert ő bulizott az éjjel... Gáz lenne, ha megkérném, hogy éjfélre jöjjön haza? Persze a hétvége más, akkor lehet hajnalig, az nem érdekel, de hétközben nem szeretném, ha hajnalig kimaradna. Ez már bekorlátozás lenne részemről...?

Legjobb válasz: Szerintem inkább csak arra kérd meg, hogy ne ébresszen fel.

Szerintem inkább csak arra kérd meg, hogy ne ébresszen fel.
Nem az, ha szépen megkéred, és elmagyarázod neki, miért szeretnéd ezt.Ha normális, akkor hajlandó veled kompromisszumot kötni, és érezteti, hogy Te vagy a fontosabb. Egyébként nekem ez kicsit fura, mert mi hétköznap kettesben megyünk el meginni egy sört, vagy ilyesmi, és mindketten korán, illetve együtt fekszünk, függetlenül akkor, mikor megyünk dolgozni.A hétvége persze más, de a hétköznapi dorbézolás valahogy nem fér bele.
Inkább csak annyit mondj neki hogy vigyen kulcsot, ne zörögön ne ébresszen fel mikor hazaér.Csinàlja ùgy a dolgàt mintha ott se lenne.Kanapénalvàs jò megoldàs lenne.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a kanapénalvás nem játszik, mivel egyterû a lakásunk - és õ sajnos részegen nem tud csendben közlekedni, mindenképp felébreszt... :$ Nem akarom beszabályozni, félre ne értsetek, de amikor hajnalban részegen jön haza, abszolút nincs rám tekintettel. És éjfélig nem elég inni a haverokkal...? (Délután 5-tõl.)
Szerintem ez egyáltalán nem korlátozás, sõt, délután 5-tõl éjfélig bõven ihat annyit, ami még sok is. Bár én mondjuk eleve nem értem, hogy a hét közepén miért kell ezt csinálni, ráadásul rendszeresen (tudom, tudom, én vagyok fura), és miért nem lehet a bulizást meg a haverokat hétvégén lezavarni... Most nem azt mondom, hogy hétköznap egyáltalán nem lehet elmenni szórakozni, vagy meginni egy italt, kávét, bármit, és közben a haverokkal dumálni egyet, de azért szerintem illik estére még emberi idõben hazaérni, leülni a kedvesemmel vacsorázni, stb. Veled él és nem a haverokkal! Vagy nem? Akkor legyen már annyi benne, hogy tekintettel van a közös életetekre és a bulizást hétvégén intézi, amikor neked sem gáz, hogy felébreszt a részeg csörgéssel-zörgéssel. U.I.: Az ilyen pasi tõlem záros határidõn belül repülne! Felõlem haverozzon, dorbézoljon, részegedjen le hétköznap, ha ennyire nem élte még ki magát, de én ehhez nem asszisztálnék! Ha neki ez kell, akkor ne akarjon komoly kapcsolatot!
3-as vagyok. Hát, ha egyterû a lakásotok, és részegen nem tud halkan közlekedni akkor nyugodtan mond meg neki, a legnagyobb bulikat nem hét közben kell lebonyolítani, nem akkor kéne totál lerészegedni sem.Vagy kérd meg, hogy aludjon valamelyik haverjánál, ha olyan a buli hogy mindenképp éjfél után kell maradni(neked végül is mindegy, mivel részegen úgy se tudsz vele semmit kezdeni)
Remélem, hogy ezt te sem gondolod komolyan.
Nem hiszem hogy kiakadna, vagy bele menne, vagy azt mondaná hogy nem tartja jó ötletnek.
ez nekem kiakasztó, mivel nem engem kérsz meg h vegyem el :D amúgy nem kéne. a legtöbb lány megbánja ha elveszti csak úgy, tehát nem szerelembõl. hány éves vagy? 20-22 évesen még megértem a problémádat, vagy ha ennél idõsebb vagy, bár ekkor sem kell feltétlenül elveszteni, nincs veszve semmi, ha nincs veszve
Szerintem nem jó ötlet! Hány éves vagy?
miért nem olyan valakit választasz, akit szeretsz is?
Nagyon kiakasztó! >:( Szerelembõl veszítsd el!
elõbb fog teherbe ejteni mint gondolkodóba ahogy elnézem.
Én örülnék neki, de elõtte sokat beszélgetnék róla veled. Hogy bizti ne hamarkodd el. 19F
szerintem nem...örülni fog neki :D és elveszi.
Biztos azért, mert nem szeret senkit.

Az gáz ha megkérek egy lányt, hogy tanítson meg csókolózni?

A küls?mmel nincs gond, csak nagyon szerény és visszahuzódó vagyok és még soha nem csókolóztam...egy 20 éves fiú...

Legjobb válasz: Szerintem nem kell megkérj senkit,jön az magétól h h kell mikor odakerülsz de ha megis úgy döntesz hogy megkérsz valakit akkor olyant keress akiben megbizol és jóba vagy vele szernitem...

Elõször legyen egy barátnõd, akivel jól tudsz beszélgetni, akivel kölcsönösen megbíztok egymásban. Hidd el, ha szeretõ, megértõ barátnõd lesz, simán átsegít a kezdeti nehézségeken! Ne görcsölj a csókolózáson. Ismerkedj, leld örömed a párkapcsolatban. :)
Szerintem nem kell megkérj senkit, jön az magétól h h kell mikor odakerülsz de ha megis úgy döntesz hogy megkérsz valakit akkor olyant keress akiben megbizol és jóba vagy vele szernitem...
Szerintem ne kérj meg senkit. Ha lesz társad, nem kell rögtön virtuóznak lenned. Az elsõ (néhány) még lehet kicsit ügyetlen... ne idegeskedj, és kezdetben maradj az egyszerû dolgoknál. Ezt elég nehéz elrontani... de részletes leírásokat is találhatsz itt, ha visszaolvasol.
lehet, hogy lehervasztalak, de szerintem igenis lehet nagyon bénán csókolózni. nekem eddig két ilyen fiút sikerült kifognom... az egyik alig nyitotta ki a száját és csak nyalogatta az ajkamat, a másiki meg akkorára tátotta., hogy attól féltem, kiakad az álkapcsa... az ilyesmi nagyon lelombozó tud lenni, egy 14évestõl még nem is gáz, de velem is ilyen 18-19évesek csinálták ezt és hamar elhúztam a csíkot. szerintem, ha van olyan ismerõsös, aki kicsit lazábban veszi az életet és tudod, hogy nem fogja világgá kürtölni, hogy milyen voltál, hanem megbízhatsz benne, nyugodtan megkérheted, maximum nevet egy jót és akkor fogd fel te is könnyedén. de nem érdemes bárkit megkérned, azt jól fontold meg, ki a kiválasztott. Amúgy, hogy megnyugtassalak, általában rá szoktunk jönni arra, hogy mit hogyan kell és nem hiszem, hogy sokan lennének ultra bénák, ez olyan természetes dolog, jön magától.
nem, mert úgysem leszel béna ha lesz barátnõd...nekem is úgy volt, bár én lány vagyok, hogy az elsõ csók csak megtörtént..és nem panaszkodott a srác hogy béna vagyok, mert jött magától a csók...
nagyon vigyazz ezzel! en akivel eloszor csokolodztam ugy igazabol, evekre beleszeredtem, aztan meg vagyakozhattam utana. olyan joban voltunk, hogy nem mondtam el mert tonkre tettem volna (gondoltam akkor), aztan egy hulye forumon hallgattam egy idiota tanacsara, hogy allj csak ele, mond el mit erzel, meglasd milyen jo lesz! pfff szart! eletem legszarabb dontese volt. tenyleg tonkre tettem az egeszet. elhidegult tolem s mar tobbe nem bizott bennem, pedig azelott... na ennyit a szemelyes tragediamrol. a lenyeg, hogy gondolkozz mielott csinalsz valamit, mert utana konnyu okosnak lenni. sok sikert
nem gáz, csak tanítsom is!
most ez lehet hogy durva de sok olyan esetet hallottam hogy aki meg nem csokolozott azt egy vele egy nemu leny tanitotta meg smarolni a te esetedben ez lehetne egy masik fiu egy haver aki bele megy ebbe hogy tanitson meg vagy esetleg ha ezt nem akarod hagyatkozz az osztoneidre es majd megy magatol es ne felj ez a legfontosabb.Meglatod menni fog:)
azert vigyazz hogy ne dugd le a torkan a nyelved mert az szar:P en is smaroltam par olyannal es tok szar volt
És mi van ha gáz :) ? Nem jó ha folyamatosan azon gondolkodsz hogy mi gáz meg mi nem....
A kérdező hozzászólása: De 19 évesen elég gáz hogy még nem volt meg nem?
Szerintem ne úgy csókolozz egy lánnyal hogy csak azért h megtanítson:D amikor majd fogsz csókolózni a leendõ barátnõddel, akkor egyszerûen érezni fogod, h hogy kell:D nálam is így volt.. És én is "idegeskedtem" h nem tudok csókolózni, és mégis minden jött magától. hidd el a barátnõvel mégiscsak jobb csókolózni, mint egy ismerõssel:D Sok sikert kívánok az elsõ csókhoz, puszi
Aki szeret téged, az nem fogja cikinek tartani. És, ha tényleg nem virtuózkodsz, hanem szívbõl csókolod, azt érezni fogja. Nem kell elõre tanulni. Majd õ tanít, ha úgy gondolja - de akár az is lehet, hogy észre se veszi. Nem tudom, itt ezeken az oldalakon annyira félnek az elsõ csóktól... nekem semmi gondom nem volt vele. Igaz, nem rohantunk: elõször puszi, másik alkalommal rövid csók, megint máskor rendes, ölelkezõs... de még ott sem egymásban kutattunk. Mindegyik akkora élmény volt, hogy kár lett volna egyiket is kihagyni :-)
szerintem azé nem csokolt meg eddig senki me ...... BDÖS POFÁÁD HE!
lol baze szeretetszolgálat minnyá nem? omg csinálja pénzért, akkor még megértem, de ilyen csajjal én is összefutnék szivesen
Én lány vagyok, idén leszek 20, még én sem csókolóztam. Egy ideig én is cikinek éreztem, de hát ez van. Na bummm... még nem csókolt meg senki, nagy kaland. Szerintem Te se aggódj ;)
Ne parázz.... én is 21 évesen csókoztam elõször de barátnõm észre sem vette hogy õ volt az elsõ :) . Szerintem egyszerûen hagyd hogy az ösztöneid vezéreljenek amikor eljön a pillanat.
A kérdező hozzászólása: és honnét tudhatom, hogy az illetõ nem foglalt
ha nem lényeges, hogy kivel történik az elsõ csók, csak meg akarod tanulni a dolgot. akkor elmehetnél valami szórakozóhelyre, ahol van elég ribanc akikkel lehet csókolózni, smacizol két három ilyennel, és teljesen rendbe vagy.
A kérdező hozzászólása: És az is gond nekem, hogy nemtudom hogyan találhatnék egy ilyen megértõ csajt, a környezetemben sajnos nem nagyon ismerek ilyet...
A kérdező hozzászólása: De a leendõ barátnõ gondolom nagy esélyel cikinek tartaná hogy közel 20 évesen még nem csókolóztam... szóval én meg nem akarok beégni... nemtudom mit tegyek:)
nem ! mi pl egyik barátunkat és csaját kértük ... õk magyarázták aztán csinálták mi meg figyeltük egyik haverommal...

Gáz ha megkérem az egyik barátnőmet hozzon össze valakivel?

A suliban tetszett egy fiú: aranyos volt, helyes, jó humorú stb. Jóban voltunk, habár ő mindenkivel jóban volt, de pl mindig odajött reggel puszit adni, meg ha új képet tettem fel a netre másnap véleményezte stb. Akkor nem lett belőle semmi, és 3 éve nem találkoztunk már. De az egyik barátnőm jóban van vele most is, a sráccal egy utcában laknak, néha összejárnak (a lánynak vőlegénye van szóval nincs közöttük semmi). Gáz lenne ha megkérném hogy "véletlenül" találkozhassak a fiúval? Igaz a ballagás óta nem találkoztam vele, lehet már nem is emlékszik rám...

Legjobb válasz: Szerintem ezek az összehozós dolgok nagyon gázok.. menny oda inkább hozzá, vagy valami..

Szerintem ezek az összehozós dolgok nagyon gázok.. menny oda inkább hozzá, vagy valami..
Nem gáz. Mindenki így csinálja. A legtöbb kapcsolat bemutatás útján születik.

Gáz, ha megkérem a barátnőmet, hogy ő húzza fel az óvszert?

Meg tudom oldani én is, de valahogy nekem az gáz, hogy ott bénázok vele, ő meg csak nézi:D de nem tudom, hogyan reagálna rá...

Legjobb válasz: Szerintem jó ötlet :) 19/L

Szerintem jó ötlet :) 19/L
Egyáltalán nem gáz
Aztán meg véletlenül kilyukassza a nagy mûkörmével és megy a para meg jönnek a kérdések hogy lehet terhes

Az nagy gáz, ha megkérem a családom ( anyukám, nővérem), hogy segítsenek a nagytakaritásba, mert veszélyeztett voltam, sokat voltam kórházba is én nem tudtam emiatt nagytakarítani ( ablakok tisztítás meg ilyenek)és most vagyok szülés előtt 4 héttel?

Mennyire illik ilyet kérni? Nektek miben segített a családotok?

Legjobb válasz: Sajnos én is ilyen helyzetben voltam.Bent feküdtem a kórházban,és addig Anyukám eljött megcsinálni ezeket a nagy dolgokat.Azért van a családunk hogy ilyenekben meg még másban is segítsenek.Most hogy megszültem egyik héten anyósom másik héten Anyukám fõz.Sztem használd ki nyugodtan hogy vannak neked.Könnyû szülést neked.

Sajnos én is ilyen helyzetben voltam.Bent feküdtem a kórházban, és addig Anyukám eljött megcsinálni ezeket a nagy dolgokat.Azért van a családunk hogy ilyenekben meg még másban is segítsenek.Most hogy megszültem egyik héten anyósom másik héten Anyukám fõz.Sztem használd ki nyugodtan hogy vannak neked.Könnyû szülést neked.
te tudod, hogy milyen viszonyban vagy velük. ha jóban vagytok, nyugodtan kérd meg õket.
Szerintem ez abszolút természetes! Vigyázz magadra, te semmiképp ne pucolj ablakot, ne nyújtózz!!! És a családod is biztosan szívesen segít.
Én is mostanában tervezem a nagytakarítást, mert 3hét múlva festünk.A hugomat megkérdeztem hogy segít-e, (persze hogy segít), az anyósom magától ajánlotta fel, az anyut meg befogom:D.. Sztem tuti neked is segíteni fognak!:)
Szerintem a természetes az lenne, hogy kérni sem kéne... Nekem senkit nem kellett kérnem, anyum, anyósom, férjem mamája magától jött , és segített. Most is párom csinál meg, amit tud, és elcsodálkozik, hogy hogy bírtam eddig... Kitakarítja a fürdõt, elmosogat, porszívózi, boltba megy... Nem mindegy, ha veszélyeztetett vagy, ne nagyon ugrálj, hajolj, és ne mássz székre.. Nyugodtan kérj segítséget.
szerintem nyugodtan kérdd meg õket!nekem anyu egyik nap mondta, ha kell segíteni szóljak.a hétvégére tervezem az ablak pucolást, de azt hiszem befogom a párom :D 28hetes kismama, boldog babavárást
Szia! Én is az voltam, bár már most szabad mozognom, sétálnom, de azért erõlködni nem. Nálunk is hétvégén lesz nagytakarítás, és anyukám csinálja a zömét! ha jó viszonyban vagytok, ez természetes, ha kérni kell, kérd, mert az egészségetekrõl van szó, és az a legfontosabb. Te semmiképp ne emelgess, cipelj, nyújtózkodj! Ez egy ilyen idõszak, legfeljebb majd késõbb Te is felajánlod a segítséged! :-))) Jó egészséget! 36 hetes kismama
Én 28 hetesen nekiálltam probléma mentes terhességgel.Az ablakokat megpucoltam, bár lassan ment.Sokat pihentem közben, mert nem bírtam.Néhány dolgot még befejeztem ezen kívül.Estére le kellett feküdnöm, mert nagyon kemény volt a poci, nem bírtam fent lenni.Onnantól napokig alig voltam fent.Kinyílt a méhszáj.Egy hét szigorú fekvés lett belõle meg gyógyszer.Elötte problémamentes voltam, azért is álltam neki.Mégegyszer nem tenném!Nem szóltam elötte a családnak, gondoltam bírom én is.Tévedtem!Mivel Te veszélyeztetett vagy semmiképp ne állj neki.Ha nem akarod konkrétan megkérni õket valamiért (bár szerintem nyugodtan megkérheted, hisz ha nem lennétek jóban, akkor meg sem fordult volna a fejedben), akkor beszélgetés közben mond el nekik, hogy meg kell csinálni a nagytakarítást.Esetleg hozzáteheted, hogy szombatra tervezted, de félsz tõle.Biztos fel fogják ajánlani a segítséget.Amúgy nem gáz, szerintem természetes.:)
Szerintem is kérd meg a családod, hogy segítsen. Nekem nem nagyon van aki eljöjjön megcsinálni, 4 nap múlva szülök elvileg és az ablakok koszosak...(hiába pucoltam meg 2 hónapja se), így holnapra tervezem a megpucolásukat. Hidd el, úgy kívánom mint púpot a hátamra. Ha van aki segítsen nehogy Te csináld, fõleg ne ilyen állapotban. Ha meg nincs, hát hagyd, majd után megcsinálod (valamikor).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!