Találatok a következő kifejezésre: Az gáz fiú létemre minden nap (1 db)

igen
nem gáz, az jó ha naplot irsz:)
Szia! eggyáltalán nemgáz. Régen én is, és mér jópáran írtunk! Bár mi lányok vagyunk. De semi gáz nincs benne. szerintem nagyon jódolog. Bár én áttértem a Blogolásra, mert nekem nemmindegy, hogy mijen füzetbe írok. És nemtalálok oylat ami nekem naplónak elmenne. Szóval nemciki... Anyud vélaményét meg felejcsd el. Sokan nemértik a naplóírókat, hogy mire jó nekik, de sokra, visszaolvashatod, és mivel én nagyon szeleburdi vagyok, nekem az a 2. agyam:D.
Szia én is 16 éves vagyok. 9 éves korom óta írok naplót, igaz lány vagyok. Rengeteg barátnõ ír(t) naplót. 2007/2008as tanévben voltam 9.es.. Rengeteg új barátom lett, és kiderült h egy csomo fiú ír, adott esetben csak írt naplót. szerintem sem ciki. Sõõt.. Ne hagyd abba semmi képp sem!!
Egyáltalán nem ciki ....egy 16 éves lány :)
Persze hogy nem gáz . Csak írd titokban.
Hallod. Énis fiú vagyok és én is 16. ÉS énis írok. Lehet van bennünk valami írói hajlam mert én a naplóíráson kívül folyton írkálok mindenféle irományt. Szoktam zenét írni meg szoktam írni filozófiákról.Szoktam csak sima történeteket de ezt ritkábban.Neten is szoktam irkálni mindenhova.Mint pl ide. Viszont a blogírás meg nekem valahogy nem jön be. Nemtudtam mirõl írjak mert már minden témakörbe van valami. Magamról meg nemakartam mert 1.kit érdekel. 2.nem irkálok magamról mert nemtartozik senkire:D na peace:D
Egyáltalán nem gáz, sõt, szuper! én is írok naplot, és irigyellek azért, hogy te tudsz témát szerezni minden nap. Sok sikert, és NE HAGYD ABBA!!!
szerintem se gáz:)
A bloggerek nagyobb része férfi, mint amennyi nõ. Ha ezt nézed... kicsit sem lányos. A napló írás jó dolog. Ne hagyd abba!
szerintem hogyha azt akarod hogy ne nézzenek lányosnak akkor válts a blogra. de sztem nemgáz. csak az a baj ha én írnék, akkor az kicsit brutális lenne :)
Egyáltalán nem gáz :) Sok gondolatot tisztázhatsz magaddal, sok sikert!
dehogy! :)
Dehogy gáz! :) Megkérdezhetem hány éves vagy? :)
Egyáltalán nem.Jó lesz majd sok idõ múlva visszaolvasni, hogy régebben mi volt, mik történtek.
Szerintem sem gáz. Sõt:)
A kérdező hozzászólása: 16 leszek nemsokára. Csak a szüleim azzal nyaggatnak állandóan, hogy ez milyen lányos dolog.
Nem az!Majd jó pár év mulva elolvasod, és emlékezni fogsz mindenre:D Én enm íbrnék midnen nap naplót írni:D Irigyellek:$
Lehet, hogy van benned valami írói hajlam. De ha mégsem, akkor se hagyd magad! Lehet, hogy szükséged van rá, hogy így kiírd magadból a napi történéseket.
szerintem jódolog és nem gáz. (:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tehetek ha a fonokom nem enged el szabadságra? A szabadsagomnak tobb mint felé meg van még. Ünnepekkor szeretnek szabira menni, de mi van ha a főnök nemet mond?

2

Az Internetes előzményeket nem lehet valami jelszóval levédeni? Hogy csak én törölhessem. Sajna a Google jelszót tudja.

4

Lehet-e még valahol kapni dobozos Tomi mosóport/mosószert (Tomi kristály, Tomi sztár)?

0

Melyik animebol van ez a lany?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Milyen könyveket ajánlotok ami nem régies, hanem mai?

6

Peugeot 205 kuplung bowden beakasztása a kuplung pedálba de hogyan?

Megmondanátok nekem hogy hogyan csináljam?

0

Szerintetek baj ha 6 éven keresztül nem fogadott be az osztály?

5

Ki ez a lány a képen?

Hogy hívják a képen szereplő lányt? Előre is köszi!

1

Nagyon szeretném meg találni! Koboldok varázslatos legendája című film zenéit szeretném valahogy meg találni?

1

Hol a legjobb minőségű a levegő, a hegyekben?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!