Találatok a következő kifejezésre: Az gáz fiú létemre minden nap (1 db)

igen
nem gáz, az jó ha naplot irsz:)
Szia! eggyáltalán nemgáz. Régen én is, és mér jópáran írtunk! Bár mi lányok vagyunk. De semi gáz nincs benne. szerintem nagyon jódolog. Bár én áttértem a Blogolásra, mert nekem nemmindegy, hogy mijen füzetbe írok. És nemtalálok oylat ami nekem naplónak elmenne. Szóval nemciki... Anyud vélaményét meg felejcsd el. Sokan nemértik a naplóírókat, hogy mire jó nekik, de sokra, visszaolvashatod, és mivel én nagyon szeleburdi vagyok, nekem az a 2. agyam:D.
Szia én is 16 éves vagyok. 9 éves korom óta írok naplót, igaz lány vagyok. Rengeteg barátnõ ír(t) naplót. 2007/2008as tanévben voltam 9.es.. Rengeteg új barátom lett, és kiderült h egy csomo fiú ír, adott esetben csak írt naplót. szerintem sem ciki. Sõõt.. Ne hagyd abba semmi képp sem!!
Egyáltalán nem ciki ....egy 16 éves lány :)
Persze hogy nem gáz . Csak írd titokban.
Hallod. Énis fiú vagyok és én is 16. ÉS énis írok. Lehet van bennünk valami írói hajlam mert én a naplóíráson kívül folyton írkálok mindenféle irományt. Szoktam zenét írni meg szoktam írni filozófiákról.Szoktam csak sima történeteket de ezt ritkábban.Neten is szoktam irkálni mindenhova.Mint pl ide. Viszont a blogírás meg nekem valahogy nem jön be. Nemtudtam mirõl írjak mert már minden témakörbe van valami. Magamról meg nemakartam mert 1.kit érdekel. 2.nem irkálok magamról mert nemtartozik senkire:D na peace:D
Egyáltalán nem gáz, sõt, szuper! én is írok naplot, és irigyellek azért, hogy te tudsz témát szerezni minden nap. Sok sikert, és NE HAGYD ABBA!!!
szerintem se gáz:)
A bloggerek nagyobb része férfi, mint amennyi nõ. Ha ezt nézed... kicsit sem lányos. A napló írás jó dolog. Ne hagyd abba!
szerintem hogyha azt akarod hogy ne nézzenek lányosnak akkor válts a blogra. de sztem nemgáz. csak az a baj ha én írnék, akkor az kicsit brutális lenne :)
Egyáltalán nem gáz :) Sok gondolatot tisztázhatsz magaddal, sok sikert!
dehogy! :)
Dehogy gáz! :) Megkérdezhetem hány éves vagy? :)
Egyáltalán nem.Jó lesz majd sok idõ múlva visszaolvasni, hogy régebben mi volt, mik történtek.
Szerintem sem gáz. Sõt:)
A kérdező hozzászólása: 16 leszek nemsokára. Csak a szüleim azzal nyaggatnak állandóan, hogy ez milyen lányos dolog.
Nem az!Majd jó pár év mulva elolvasod, és emlékezni fogsz mindenre:D Én enm íbrnék midnen nap naplót írni:D Irigyellek:$
Lehet, hogy van benned valami írói hajlam. De ha mégsem, akkor se hagyd magad! Lehet, hogy szükséged van rá, hogy így kiírd magadból a napi történéseket.
szerintem jódolog és nem gáz. (:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segítene valaki egy fogalmazásban? Horthy korszak iskolarendszere vagy egy társadalmi réteg bemutatása.

Kerestem az interneten de egyszerűen semmi értelmes oldalt nem találtam.Ha valaki linkelne egy jó oldalt azt nagyon megkösszönném

0

A Violettában mi annak a számnak a címe, amire Thomas gyakorolt és vizsgázott?

2

Székesfehérváron hol van nyitva vasárnap délután virágbolt és meddig?

0

PlayIT Show-ról közvetítés lesz valahol?

Képes tudósítás szokott lenni, de nem tudom hogy hol, ha tudod írd meg. kösz.

0

A negatív dolgokat elhárítani szokták és nem védeni (terror, üzemzavar, dugulás stb). Mondjátok, a katasztrófaelhárítás az miért katasztrófavédelem?

3

Milyet vegyek?

milyen alapozó tünteti el a pattanásokat? kinek mi vált be ? :)

0

Mennyibe kerül a tescoban egy 90 cm műfenyő?

0

Melyik a jobb hangszóró?

M.N.C. Noir 2 20cm 200w 8ohm vagy SAL SR 2030 20cm 80w 8ohm vagy Dibeisi 90w 20cm 4 Ohm

1

Hány éves kortol használhatok tampont? Ha igen, 1 nap hányszor cseréjem ki? meddig dugjam fel? Fáj? Kb. meddig legyen bennem?

az van hogy 1 héten 3x van tesim és nagyon irritál a betét mi közben futok.

2

Manapság miből jön össze egy fiatal párnak egy saját otthonra pénze?

Az érdekelne, hogy általában miből lesz egy fiatal párnak saját otthona? Hitelből? Vagy örökölnek? Lehet, hogy én vagyok kishitű, de nehezen tudom elképzelni, hogy a családalapítás idejére összejön annyi pénz, hogy abból egy pár saját otthont vehessen, és éppen ezért én el sem tudom képzelni, hogy egyszer sajátom legyen. (Mondjuk még fiatal vagyok és messze is attól a kortól, hogy aktuális legyen a kérdés.)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!