Találatok a következő kifejezésre: Az gáz fiú létemre minden nap (1 db)

igen
nem gáz, az jó ha naplot irsz:)
Szia! eggyáltalán nemgáz. Régen én is, és mér jópáran írtunk! Bár mi lányok vagyunk. De semi gáz nincs benne. szerintem nagyon jódolog. Bár én áttértem a Blogolásra, mert nekem nemmindegy, hogy mijen füzetbe írok. És nemtalálok oylat ami nekem naplónak elmenne. Szóval nemciki... Anyud vélaményét meg felejcsd el. Sokan nemértik a naplóírókat, hogy mire jó nekik, de sokra, visszaolvashatod, és mivel én nagyon szeleburdi vagyok, nekem az a 2. agyam:D.
Szia én is 16 éves vagyok. 9 éves korom óta írok naplót, igaz lány vagyok. Rengeteg barátnõ ír(t) naplót. 2007/2008as tanévben voltam 9.es.. Rengeteg új barátom lett, és kiderült h egy csomo fiú ír, adott esetben csak írt naplót. szerintem sem ciki. Sõõt.. Ne hagyd abba semmi képp sem!!
Egyáltalán nem ciki ....egy 16 éves lány :)
Persze hogy nem gáz . Csak írd titokban.
Hallod. Énis fiú vagyok és én is 16. ÉS énis írok. Lehet van bennünk valami írói hajlam mert én a naplóíráson kívül folyton írkálok mindenféle irományt. Szoktam zenét írni meg szoktam írni filozófiákról.Szoktam csak sima történeteket de ezt ritkábban.Neten is szoktam irkálni mindenhova.Mint pl ide. Viszont a blogírás meg nekem valahogy nem jön be. Nemtudtam mirõl írjak mert már minden témakörbe van valami. Magamról meg nemakartam mert 1.kit érdekel. 2.nem irkálok magamról mert nemtartozik senkire:D na peace:D
Egyáltalán nem gáz, sõt, szuper! én is írok naplot, és irigyellek azért, hogy te tudsz témát szerezni minden nap. Sok sikert, és NE HAGYD ABBA!!!
szerintem se gáz:)
A bloggerek nagyobb része férfi, mint amennyi nõ. Ha ezt nézed... kicsit sem lányos. A napló írás jó dolog. Ne hagyd abba!
szerintem hogyha azt akarod hogy ne nézzenek lányosnak akkor válts a blogra. de sztem nemgáz. csak az a baj ha én írnék, akkor az kicsit brutális lenne :)
Egyáltalán nem gáz :) Sok gondolatot tisztázhatsz magaddal, sok sikert!
dehogy! :)
Dehogy gáz! :) Megkérdezhetem hány éves vagy? :)
Egyáltalán nem.Jó lesz majd sok idõ múlva visszaolvasni, hogy régebben mi volt, mik történtek.
Szerintem sem gáz. Sõt:)
A kérdező hozzászólása: 16 leszek nemsokára. Csak a szüleim azzal nyaggatnak állandóan, hogy ez milyen lányos dolog.
Nem az!Majd jó pár év mulva elolvasod, és emlékezni fogsz mindenre:D Én enm íbrnék midnen nap naplót írni:D Irigyellek:$
Lehet, hogy van benned valami írói hajlam. De ha mégsem, akkor se hagyd magad! Lehet, hogy szükséged van rá, hogy így kiírd magadból a napi történéseket.
szerintem jódolog és nem gáz. (:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a finn Mikulás (Joulupukki) több, mint 1 hétig itt van, akkor a többi országba mikor megy?

Vagy ide csak a Joulupukki nevű csávó jön és más országokba más? Na meg pont december 6. körül van itt nálunk?!

2

Hol tudok gumikacsát venni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] ilyesmire gondoltam. Mindenféle kéne...

0

Ausztriai munka vállalásnál el tudok ugy menni táppénzre hogy itthon megyek el orvoshoz?

1

Az ebayen vagy az amazonon jön meg gyorsabban amit rendelni szeretnék?

1

A tavaly ujitottuk fel csaladi hazunkat, amelynek valyog falai vannak. Harom szobaban vakolas helyett gipszkartonozast valasztottunk. Mit mondtok, jol dontottunk?

A gipszkartonok femprofilra lettek felszerelve, igy maradt mindenhol minimum 3 cm res (van ahol akar 10 cm is, mivel nem voltak egyenesek a falak) a fal es a karton kozott. Nincs semmi teve a karton es a fal kozze. Szellozok nem lettek hagyva sehol.

3

Nekem van főállásom és kettő mellék állásom így 14 órában leszek bejelentve naponta. A munka törveny mit ír erről?

0

Tudnátok segíteni a ballagási videóba búcsúszöveget írni?

Szóval, segítségeteket kérnénk egy 8-os ballagó osztálynak a videójához. A videó elejére kéne egy kis búcsúszöveg tanárainkhoz, amiben megköszönjük nekik, hogy bár nem volt könnyű velünk bírni, tanórán kívül sem, mégis mindent megtanultunk, még azt is, ami nem volt a tananyag része. És vidáman fogunk visszagondolni a nevetéssel teli órákra, tanárok bakijára..

0

Honnan tudom, hogy ezüst e a medál amit vásároltam?

2

Mit vegyek Karácsonyra a 10 éves öcsémnek?

Megmondom az őszintét tanácstalan vagyok...

5

Milyen filmet nézzek?

Valami jó nem agyonjátszott (azaz amit még nem adott le 500x az RTL klub) vígjátékot tudna nekem valaki mondani? :)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!