Találatok a következő kifejezésre: Az gáz fiú létemre minden nap (1 db)

igen
nem gáz, az jó ha naplot irsz:)
Szia! eggyáltalán nemgáz. Régen én is, és mér jópáran írtunk! Bár mi lányok vagyunk. De semi gáz nincs benne. szerintem nagyon jódolog. Bár én áttértem a Blogolásra, mert nekem nemmindegy, hogy mijen füzetbe írok. És nemtalálok oylat ami nekem naplónak elmenne. Szóval nemciki... Anyud vélaményét meg felejcsd el. Sokan nemértik a naplóírókat, hogy mire jó nekik, de sokra, visszaolvashatod, és mivel én nagyon szeleburdi vagyok, nekem az a 2. agyam:D.
Szia én is 16 éves vagyok. 9 éves korom óta írok naplót, igaz lány vagyok. Rengeteg barátnõ ír(t) naplót. 2007/2008as tanévben voltam 9.es.. Rengeteg új barátom lett, és kiderült h egy csomo fiú ír, adott esetben csak írt naplót. szerintem sem ciki. Sõõt.. Ne hagyd abba semmi képp sem!!
Egyáltalán nem ciki ....egy 16 éves lány :)
Persze hogy nem gáz . Csak írd titokban.
Hallod. Énis fiú vagyok és én is 16. ÉS énis írok. Lehet van bennünk valami írói hajlam mert én a naplóíráson kívül folyton írkálok mindenféle irományt. Szoktam zenét írni meg szoktam írni filozófiákról.Szoktam csak sima történeteket de ezt ritkábban.Neten is szoktam irkálni mindenhova.Mint pl ide. Viszont a blogírás meg nekem valahogy nem jön be. Nemtudtam mirõl írjak mert már minden témakörbe van valami. Magamról meg nemakartam mert 1.kit érdekel. 2.nem irkálok magamról mert nemtartozik senkire:D na peace:D
Egyáltalán nem gáz, sõt, szuper! én is írok naplot, és irigyellek azért, hogy te tudsz témát szerezni minden nap. Sok sikert, és NE HAGYD ABBA!!!
szerintem se gáz:)
A bloggerek nagyobb része férfi, mint amennyi nõ. Ha ezt nézed... kicsit sem lányos. A napló írás jó dolog. Ne hagyd abba!
szerintem hogyha azt akarod hogy ne nézzenek lányosnak akkor válts a blogra. de sztem nemgáz. csak az a baj ha én írnék, akkor az kicsit brutális lenne :)
Egyáltalán nem gáz :) Sok gondolatot tisztázhatsz magaddal, sok sikert!
dehogy! :)
Dehogy gáz! :) Megkérdezhetem hány éves vagy? :)
Egyáltalán nem.Jó lesz majd sok idõ múlva visszaolvasni, hogy régebben mi volt, mik történtek.
Szerintem sem gáz. Sõt:)
A kérdező hozzászólása: 16 leszek nemsokára. Csak a szüleim azzal nyaggatnak állandóan, hogy ez milyen lányos dolog.
Nem az!Majd jó pár év mulva elolvasod, és emlékezni fogsz mindenre:D Én enm íbrnék midnen nap naplót írni:D Irigyellek:$
Lehet, hogy van benned valami írói hajlam. De ha mégsem, akkor se hagyd magad! Lehet, hogy szükséged van rá, hogy így kiírd magadból a napi történéseket.
szerintem jódolog és nem gáz. (:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csepeli műveknél van még olyan (azon belül) hogy a telefonokat illetve számitógépes hulladékot? És hogy tudnék rá találni neten?

3

Székeltetek már nyilvános wc-n?

0

Magyar házi dolgozat, ötlet?

Egy leírást és egy monólógot kell szerdára magyarból csinálni. Nem azt kérem, hogy valaki írja meg helyettem csak a monológhoz valami ötlet amiről írhatnék, és a leíráshoz is (hegyet mutatok be, hogy milyen állatokat látni, be van fagyva a patak meg stb..) Előre köszönök minden hasznos választ.:D

0

Debrecen FAG-nál milyen a tesztírás?

Milyen kérdések vannak ?

0

Mi a véleményetek? Magyarországon mi esélye van egy szakácsnak hogy elismert jólkereső szakember legyen?

1

Milyen dj traktor a jó amit ingyen le tudok tölteni?

2

Valaki mondana nekem, olyan boltot Oberpullendorf-ban (Felsőpulya), ahol pirotechnikai termékeket lehet vásárolni?

Kifejezetten csak azt! (Obi, Lidl, Hoffer és társaikon kívül!?)

0

Miskolc Lidl aruhazban megloptak szerintetek?

2013.12.06. mentem vasarolni Penztarcam kivettek a táskámbol amiben 52.000 ezer forint volt ma hivtak hogy megvan a kamera felvetel es a tettes most milessz?? vki ha ert hozzá jo lenne ha egy kicsi felvilágositana mit kaphat ezert a tolvaj köszi!!!!!

1

Milyen jogon tette ezt?

8-os vagyok egyik szünetben a szomszéd osztályba jött a tanár tanítani éppen jövök ki a wc-ből állok be a sorba (az osztály előtt sorban kell várni a tanárt) látom hogy a tanárnő osztja ki éppen az egyik osztálytársamat valamiért...ekkor odamegyek és megkérdezem:"mi történt tanárnő?"

4

Vasárnap megharapott egy kutya. Tudom kié volt. De nem kértem semmi papírt tőle hogy bevan-e oltva. Egyből mentünk ügyeletre kaptam tetanuszt. Ezen kívül még kell veszettség ellen is vagy mi kell még?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!