Találatok a következő kifejezésre: Az gáz fiú létemre minden (7 db)

igen
nem gáz, az jó ha naplot irsz:)
Szia! eggyáltalán nemgáz. Régen én is, és mér jópáran írtunk! Bár mi lányok vagyunk. De semi gáz nincs benne. szerintem nagyon jódolog. Bár én áttértem a Blogolásra, mert nekem nemmindegy, hogy mijen füzetbe írok. És nemtalálok oylat ami nekem naplónak elmenne. Szóval nemciki... Anyud vélaményét meg felejcsd el. Sokan nemértik a naplóírókat, hogy mire jó nekik, de sokra, visszaolvashatod, és mivel én nagyon szeleburdi vagyok, nekem az a 2. agyam:D.
Szia én is 16 éves vagyok. 9 éves korom óta írok naplót, igaz lány vagyok. Rengeteg barátnõ ír(t) naplót. 2007/2008as tanévben voltam 9.es.. Rengeteg új barátom lett, és kiderült h egy csomo fiú ír, adott esetben csak írt naplót. szerintem sem ciki. Sõõt.. Ne hagyd abba semmi képp sem!!
Egyáltalán nem ciki ....egy 16 éves lány :)
Persze hogy nem gáz . Csak írd titokban.
Hallod. Énis fiú vagyok és én is 16. ÉS énis írok. Lehet van bennünk valami írói hajlam mert én a naplóíráson kívül folyton írkálok mindenféle irományt. Szoktam zenét írni meg szoktam írni filozófiákról.Szoktam csak sima történeteket de ezt ritkábban.Neten is szoktam irkálni mindenhova.Mint pl ide. Viszont a blogírás meg nekem valahogy nem jön be. Nemtudtam mirõl írjak mert már minden témakörbe van valami. Magamról meg nemakartam mert 1.kit érdekel. 2.nem irkálok magamról mert nemtartozik senkire:D na peace:D
Egyáltalán nem gáz, sõt, szuper! én is írok naplot, és irigyellek azért, hogy te tudsz témát szerezni minden nap. Sok sikert, és NE HAGYD ABBA!!!
szerintem se gáz:)
A bloggerek nagyobb része férfi, mint amennyi nõ. Ha ezt nézed... kicsit sem lányos. A napló írás jó dolog. Ne hagyd abba!
szerintem hogyha azt akarod hogy ne nézzenek lányosnak akkor válts a blogra. de sztem nemgáz. csak az a baj ha én írnék, akkor az kicsit brutális lenne :)
Egyáltalán nem gáz :) Sok gondolatot tisztázhatsz magaddal, sok sikert!
dehogy! :)
Dehogy gáz! :) Megkérdezhetem hány éves vagy? :)
Egyáltalán nem.Jó lesz majd sok idõ múlva visszaolvasni, hogy régebben mi volt, mik történtek.
Szerintem sem gáz. Sõt:)
A kérdező hozzászólása: 16 leszek nemsokára. Csak a szüleim azzal nyaggatnak állandóan, hogy ez milyen lányos dolog.
Nem az!Majd jó pár év mulva elolvasod, és emlékezni fogsz mindenre:D Én enm íbrnék midnen nap naplót írni:D Irigyellek:$
Lehet, hogy van benned valami írói hajlam. De ha mégsem, akkor se hagyd magad! Lehet, hogy szükséged van rá, hogy így kiírd magadból a napi történéseket.
szerintem jódolog és nem gáz. (:

Nem gáz hogy fiu létemre szeretem az oylan animéket mint a lovely complex vagy a special a?

Legjobb válasz: Kedves utolsó, a Special A-t nem láttam, de a LoveCom minden, csak nem csöpögõs szar. Hanem egy humoros és romantikus anime, ami mellesleg remekül ábrázolja a szerelem pszichológiáhját is. Jó lenne nem mondani olyanról véleményt, amit nem ismersz. Kérdezõ, az én párom felnõtt férfiember létére is szereti az ilyen animéket, a LoveCom konkrétan egyik közös kedvencünk. Attól még nyugodtan lehet valaki férfias, ha fogékony az érzelmesebb dolgokra. Úgyhogy egyáltalán nem gáz szerintem.

Kedves utolsó, a Special A-t nem láttam, de a LoveCom minden, csak nem csöpögõs szar. Hanem egy humoros és romantikus anime, ami mellesleg remekül ábrázolja a szerelem pszichológiáhját is. Jó lenne nem mondani olyanról véleményt, amit nem ismersz. Kérdezõ, az én párom felnõtt férfiember létére is szereti az ilyen animéket, a LoveCom konkrétan egyik közös kedvencünk. Attól még nyugodtan lehet valaki férfias, ha fogékony az érzelmesebb dolgokra. Úgyhogy egyáltalán nem gáz szerintem.
Szerintem nem, csak ilyen az ízlésed.
Egyáltalán nem gáz. Én ismerek egy olyan fiút, akinek a kedvenc animéje a Sailor Moon.
Ha tetszik akkor tetszik, ne érdekeljen ki gondol rosszat. Értelmes, normál IQ szintû emberek emiatt nem szólnak le. Egyébként is be kell vallani, túl jó animék ahhoz, hogy valakinek ne tetszene! :3
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban azért nézem mert vicces és nem azért mert romantikus és ez nem azt jelenti hogy csak iyleneket nézek másik kedvenceim a shiki és a death note. Csak ahogy elnéztem ilyeneket csak lányok néznek és kiváncsi voltam mások véleményére, elsõre féltem belekezdeni mert azthitem hogy ilyen full csöpögõs romantikus izé lesz de egész jól elszórakoztam rajta.
Miért lenne gáz? Romantikus kategória általában a lányoknak készül, de attól még ha érdekel az iskolai szerelem stb nézd. Bár meg kell mondjam elég kevés igazán jó romantikus komédia van.
Nem azért mondom de én (és sokan mások) nem járnának olyan csajokkal akik ez alapján ítélnek ...már bocs... Ja és egy fontos tényezõt kihagytam, én nem szeretem a romantikus filmeket, animeket, stb. Sõt én inkább az akci és horror párti vagyok, de még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy fiú is szeretheti az ilyen dolgokat és nem lesz attól kevesebb. Ha meg nem romantikázna veled, akkor meg az lenne a baj...
Nem azért mondom de én (és sokan mások) nem járnának olyan fiúkkal akik szeretik a csöpögõs szarokat ...már bocs...
Addig nem gáz, amíg nem nézel yaoit, vagy shounen ait. Egy fiú is szeretheti az ilyen dolgokat, csak ma már az az elfogadottabb, hogy csak akciót meg horrort nézhetnek, semmi mást..
Utolsó, az nem csoda, azért a SM-t úgy csinálták, hogy erõsen gondoltak a hímnemû közönségre. :)

Az gáz, ha 14 éves fiú létemre olyan meséket nézek, mint a Merida, a bátor?

Nem tudom pontosan miért, de én kiskoromtól fogva amolyan visszahúzódó voltam, és ha valami bajom volt, azt mindig magamban tartottam, épp ezért néha el is sírtam (még most is) magamat, és ezzel a bajaimmal általában a mesék világában húztam meg magam, mert ott mindig vidám befejezés van. És próbáltam magamban utána elhitetni, hogy vannak rosszabb dolgok is, mint a mesékben (nemtom meghal a f?szerepl? egyik szül?je).

Legjobb válasz: 28 vagyok,de minden hétvégén felkelek,hogy megnézzem a Hupikék törpikéket. Nem gáz,ha ezzel tudsz kikapcsolódni,akkor tedd azt.A másik kedvencem a Túl a sövényen.:D

28 vagyok, de minden hétvégén felkelek, hogy megnézzem a Hupikék törpikéket. Nem gáz, ha ezzel tudsz kikapcsolódni, akkor tedd azt.A másik kedvencem a Túl a sövényen.:D
A nevezett mesét nem ismerem, lehet az önmagában gáz. Kedves mesekönyvem Sebõk Zsigmond: Mackó úr újabb utazása (úgy 80-90 éves a mese. A könyv sem sokkal fiatalabb.) Nézhetõ mesém pedig a Tom és Jerry. 55F (!)
Miért, szerinted gáz, hogy 25 évesen Tini Nindzsa teknõcöket nézek :P ? Az öcsém meg 23 éves és oda van a transformersért. Nem csak a rajzfilmért, hanem gyûjti a robotokat is. A barátnõjétõl is azt kapott múlt karácsonykor. :DDD Szóval nem gáz egyáltalán. Miért lenne az? :D
Miért lenne gáz ? Én 19 vagyok és elég sokat nézem a simpson családot .
24 éves vagyok és a kedvenc mesém a Merida, nagyon magamat látom belé. De igényes meséket, animációs filmeket is rendszeresen nézek. A te korodban eljön a lázadás, és a menõzés ideje, amikor a fiatalok cikinek találják a korábbi szokásaikat, neadjisten a szüleiket, de titokban mégis csinálják. Pár év és újra fel meri vállalni mindenki, mert mesét nézni jó :)
A kérdező hozzászólása: Csak szerintem mindenki ismeri azt a lenézõ, mi több, taszító viselkedés, ha véletlenül megjegyzed valakinek :/
Miért lenne gáz?..szerintem tök normális ha egy gyerek meséket néz...én is nézek és én is 14 vagyok...mi van ezen szégyellni való?
szerintem a meséken keresztül az emberek a vágyaikat fejezik ki a világ iránt, és néha jó érzés ilyen illúziókban együtt úszni. de ugyanez van a filmekkel is, azok közt is sok romantikus, idealista, a valóságtól távol álló van. a mese csak annyiban másabb hogy egyszerûbb a története és az üzenete, és rajzolva van. bár szerintem a spimspons nem is mese, inkább rajzfilm, sõt, a nagyszerûsége(sikere) pont abban van, hogy egyszerre van cselekménye és üzennivalója, azaz gyerek és felnõtt számára egyaránt nézhetõ.
A kérdező hozzászólása: akkor most már nyugodtabb vok, azt hittem, hogy ez ilyen személyes adottság:/ am én is szeretem a simpsonokat, illetve a túl a sövényent :)
azt a mesét nem ismerem, de én is szeretem a meséket, mint a tom és jerry vagy a rózsaszín párduc
23 éves vagyok és megnéztem a Niels Holgersont, sõt pont most megy a Mumin völgy :D Imádom a meséket, fõleg a régebbieket, pl. Frakk a macskák réme. Én nem tartom gáznak egyáltalán. :)


Az gáz ha fiú létemre megölelek minden lányt?

Az nyomulásnak tûnik ha mindig megölelem a lány ismerõseimet?

Legjobb válasz: Szerintem ez egy teljesen természetes baráti gesztus. Én személy szerint imádom amikor a fiú haverjaim ölelgetnek. És mellesleg egyik sem meg eben 100%-ig biztos vagyok!

Szerintem ez egy teljesen természetes baráti gesztus. Én személy szerint imádom amikor a fiú haverjaim ölelgetnek. És mellesleg egyik sem meg eben 100%-ig biztos vagyok!
Aranyos dolog, ha nem fogdosod õket közben, és csak a barátaidnak tartod õket. :)
Nem gáz, ha nem poporászod közben õket.
Biztos ronda vagy :(
bár engem is ölelgetnének a haverjam, de náluk ez nem szokás :s úgyhogy nem gáz, így kénne minden fiúnak, hisz az ölelés javít a közérzeten :)
Egyáltalán nem gáz, én szeretem ha megölelnek a fiú haverjaim.
irigyellek :-) ez természetes dolog.
Nem gáz, csak attól függ milyen ölelés, és hogy van-e barátjuk. Akkor a barátjuk nem nézi mindig jó szemmel.
Hallod, ezt így kell csinálni, én is öleléssel köszönök a lány barátaimnak és senkit se zavar :)
Nem dehogy gaz..en orulnek ha engem is olelgetnenek a fiu barataim:)

Az gáz, ha fiú létemre olyan fenekem van, mint egy nőnek?

Szóval ilyen kerek... Azt nem tudom, hogy más fiúnak milyen - szerencsére nincs összehasonlítási alapom. :D

Legjobb válasz: Ha kerek az nem gáz,de ha naon nõiesnek tartod akk feszes nadrágot ne vegyél. :D

Ha kerek az nem gáz, de ha naon nõiesnek tartod akk feszes nadrágot ne vegyél. :D
hogy tud egyy popó nagyon nõies lenni?na mindegy megnézném hogy az milyen.de ne legyél emos az nem illik hozzád akkor:D
Az enyém kerek és nõies, nekme ciki, de a feleségem imádja (több mint 30 éve), azt mondja undorodik a fokhagyma girizd seggû férfiaktól.
Mi van? D
Bocsi lemaradt a többi része xD Szóval: DEHOGY gáz, én személy szerint imáááádom ha egy pasinak kerek a feneke ^^ Bár kicsit zavaró olyan szempontból hogy többnyire ha ilyet látok azonnal megfogdosnám, ami azért egy lánytól furcsa lehet:DDDD

Az gáz h fiú létemre jobban tetszik a csók mint a szex?

Legjobb válasz: dehogyis gáz...nekem is jobban tetszett,de mikor már tapasztaltabb voltam sex terén is akkor forditva gondoltam ezt.! te is ugy fogod meglátod. :-)

dehogyis gáz...nekem is jobban tetszett, de mikor már tapasztaltabb voltam sex terén is akkor forditva gondoltam ezt.! te is ugy fogod meglátod. :-)
Nem gáz, valószínûleg annyit jelent, hogy érzelmesebb típus vagy.Sõt, a hosszas csókolozás kiválló elõjáték, és jobbá teheti a szexet.
Nem gáz, nekem is ilyen pasi kéne :D
Nekem is a csók jobban tetszik :) nem gáz
A kérdező hozzászólása: Kössz mindenkinek:D
énis így vagyok vele:) mármint az szerintem sokkal érzékibb. Azthittem egyedül vagyok:( de mostmár tudom , hog nem:D(mármint e téren, hogy nekem is jobban teccik)
Nekem is jobban tetszik a csók! Bár több olyan fiú lenne aki így gondolja..és nem csak a szex-re hajtana:@
héé énis igy gondolom 20/f

Nagyon gáz, ha fiú létemre van egy érző szívű, empatikus, megértő, érzékeny, egyfajta, művészi, gyengéd lelki részem is, amellett, hogy ezt minden erőmmel rejteni szeretném a lányok és úgy általában az emberek előtt?

Nem akarok gyengének látszani, szerencsére elég jól tudom leplezni, de ha egyedül vagyok van, hogy egy film, zene vagy csak úgy az élet meghat, néha elkönnyezem magam emiatt, de mivel a lányoknak erős állat kell, mindig tudtam ezt eddig rejteni, mégis rájötte, hogy egy igazi kapcsolathoz elengedhetetlen az őszinteség, már így is sok mindent eltitkoltam vagy hazudtam lányoknak elegem van ebből, szeretnék egy olyan kapcsoaltot, ahol őszinték lehetünk egymással és mégsem gáz vagy taszító, mondjuk, hogy van egy ilyen érzelmes részem is.

Legjobb válasz: Én is ilyen pasi vagyok,de még soha egy nõtõl sem kaptam azt,hogy ez visszataszító lenne. Légy önmagad!!! Norbi

Én is ilyen pasi vagyok, de még soha egy nõtõl sem kaptam azt, hogy ez visszataszító lenne. Légy önmagad!!! Norbi
de aranyos. ja nem az.
Ugyanilyen voltam. Õszinteség a legfontosabb, aki nem fogadja el az érzõ éned az nem is szeret!
A gáz nem itt kezdõdik, gyermekem.
Sosem értettem, miért akarjátok ezt letagadni...mindig is egy ilyen fiúra vágytam, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Az a gáz, hogy ezt rejteni próbálod.
Orulok neki, hogy ilyen szemelyisegfuggo vagy, nagyon ritka. Mar csak hasonloan erzelmes not kell talalnod.
Az én barátom is ilyen volt az elején a kapcsolatunknak. Pont ezért szerettem belé, mert érzelmes volt és õszinte. Egyáltalán nem gáz. sõt... Szeretném, ha most is ilyen lenne... Úgyhogy... ne változz meg mások miatt soha!
Nem gáz... az ember amúgysem felelhet meg mindenkinek, neked kell eldönteni hogy olyan akarsz-e lenni mint a többség, és elrejted az igazi énedet, vagy vállalod... lehet így szûkül a kör a lányoknál de az biztos hogy õszintébb és normálisabb kapcsolatra találhatsz. Ha választanom kell, nekem ezerszer inkább ez jön be, én is ilyen vagyok csak lányban. A volt barátom is ilyen volt amíg szeretett, aztán megunt, utána már közönyössé vált, de sosem tudnék másmilyen emberrel lenni, és szerintem még sok lány keres hasonlót szóval ne aggódj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!