Találatok a következő kifejezésre: Az gáz fiú létemre (23 db)

Fiú létemre szeretem az animét, de még a romantikusokat is. Ez gáz?

nem rég kaptam rá az animékra. persze el?ször csak szokásosakat néztem de kezdtem rátérni a horror,romantikus és egyéb fura kategóriákra is. mostanába romantikus "love" animéket nézek és én el is vagyok velük és ha egyszerre horror és romantikus akkor a mennyekben vagyok. 16 éves fiúnak nem gáz hogy ilyeneket néz??

Legjobb válasz: mi az h fiú létedre? xDD az animék mióta lányosak? am sztem nem gáz :) sem a horror sem pedig a romantikus, attól h fiú vagy nem csak lövöldözõs meg hasonló mûsorokat nézhetsz :D

mi az h fiú létedre? xDD az animék mióta lányosak? am sztem nem gáz :) sem a horror sem pedig a romantikus, attól h fiú vagy nem csak lövöldözõs meg hasonló mûsorokat nézhetsz :D
üdv a klubban. :D
van külön shounen (fiú) és shoujo(lány) anime, de ahogy a lányok is nézhetnek fiú animéket fordítva mért ne lehetne.

Nem gáz hogy fiu létemre szeretem az oylan animéket mint a lovely complex vagy a special a?

Legjobb válasz: Kedves utolsó, a Special A-t nem láttam, de a LoveCom minden, csak nem csöpögõs szar. Hanem egy humoros és romantikus anime, ami mellesleg remekül ábrázolja a szerelem pszichológiáhját is. Jó lenne nem mondani olyanról véleményt, amit nem ismersz. Kérdezõ, az én párom felnõtt férfiember létére is szereti az ilyen animéket, a LoveCom konkrétan egyik közös kedvencünk. Attól még nyugodtan lehet valaki férfias, ha fogékony az érzelmesebb dolgokra. Úgyhogy egyáltalán nem gáz szerintem.

Kedves utolsó, a Special A-t nem láttam, de a LoveCom minden, csak nem csöpögõs szar. Hanem egy humoros és romantikus anime, ami mellesleg remekül ábrázolja a szerelem pszichológiáhját is. Jó lenne nem mondani olyanról véleményt, amit nem ismersz. Kérdezõ, az én párom felnõtt férfiember létére is szereti az ilyen animéket, a LoveCom konkrétan egyik közös kedvencünk. Attól még nyugodtan lehet valaki férfias, ha fogékony az érzelmesebb dolgokra. Úgyhogy egyáltalán nem gáz szerintem.
Szerintem nem, csak ilyen az ízlésed.
Egyáltalán nem gáz. Én ismerek egy olyan fiút, akinek a kedvenc animéje a Sailor Moon.
Ha tetszik akkor tetszik, ne érdekeljen ki gondol rosszat. Értelmes, normál IQ szintû emberek emiatt nem szólnak le. Egyébként is be kell vallani, túl jó animék ahhoz, hogy valakinek ne tetszene! :3
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban azért nézem mert vicces és nem azért mert romantikus és ez nem azt jelenti hogy csak iyleneket nézek másik kedvenceim a shiki és a death note. Csak ahogy elnéztem ilyeneket csak lányok néznek és kiváncsi voltam mások véleményére, elsõre féltem belekezdeni mert azthitem hogy ilyen full csöpögõs romantikus izé lesz de egész jól elszórakoztam rajta.
Miért lenne gáz? Romantikus kategória általában a lányoknak készül, de attól még ha érdekel az iskolai szerelem stb nézd. Bár meg kell mondjam elég kevés igazán jó romantikus komédia van.
Nem azért mondom de én (és sokan mások) nem járnának olyan csajokkal akik ez alapján ítélnek ...már bocs... Ja és egy fontos tényezõt kihagytam, én nem szeretem a romantikus filmeket, animeket, stb. Sõt én inkább az akci és horror párti vagyok, de még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy fiú is szeretheti az ilyen dolgokat és nem lesz attól kevesebb. Ha meg nem romantikázna veled, akkor meg az lenne a baj...
Nem azért mondom de én (és sokan mások) nem járnának olyan fiúkkal akik szeretik a csöpögõs szarokat ...már bocs...
Addig nem gáz, amíg nem nézel yaoit, vagy shounen ait. Egy fiú is szeretheti az ilyen dolgokat, csak ma már az az elfogadottabb, hogy csak akciót meg horrort nézhetnek, semmi mást..
Utolsó, az nem csoda, azért a SM-t úgy csinálták, hogy erõsen gondoltak a hímnemû közönségre. :)

Szerintetek gáz, hogy 20 évesen szűz vagyok még fiú létemre? Illetve, hogy az, hogy ha másképp nem jönne össze, akkor egy örömlány "segítségét" kérnem a témában?

Legjobb válasz: Én is 20 voltam az elsõ lánnyal, meg jónéhány haverom is a körül volt elõször nõvel. De nem lett volna jó, ha az elsõ egy k lett volna. Van olyan haverom, aki elõször 20 évesen volt nõvel, azóta meg egyfolytában napi programja az újabb numerák felkutatása, már 30 fölött van. Szóval semmirõl nem vagy lemaradva.

Én is 20 voltam az elsõ lánnyal, meg jónéhány haverom is a körül volt elõször nõvel. De nem lett volna jó, ha az elsõ egy k lett volna. Van olyan haverom, aki elõször 20 évesen volt nõvel, azóta meg egyfolytában napi programja az újabb numerák felkutatása, már 30 fölött van. Szóval semmirõl nem vagy lemaradva.
miért lenne gáz? mindenkinek a saját élete mikor veszti el. én inkább egy szüzet választanék mint egy dugógépet aki füvel fával....persze ha mimoza vagy és ezért nem jött össze a dolog akkor az komolyabb ügy mert eltarthat jo sokáig...de ha csak nem találtál megfelelö lányt akkor várd ki nyugodtan az idöt. én nem dijaznám ha k.rvához mennél az tuti.mi változna? megéreznéd milyen az és? utána élnél további pár évet megint lányok nélkül.
hát drágaságom ez legyen a legkevesebb. ha zavar tegyél ellene:) és máris visszatér az önbizalmad.ne legyél lusta. könnyü sirni kezedben a csokival meg a szaftos pörkölttel a tv elött XDD jo nyilván ezt eltulozva mondtam:)
20 éves vagyok és szûz. Egyáltalán nem tartom gáznak a dolgot, de már annyira túl akarok esni ezen a dolgon, hogy szinte mindennap gondolok rá, hogy milyen jó lenne már elveszíteni. Éppen ezért fogok örömlányhoz menni. Nagy elhatározás de nem látok más kiutat a szerencsétlenségembõl. Mindenhonnan csak visszautasításokat kaptam. Aktívan 5 éve próbálok ismerkedni lányokkal. De ajánlom, hogy vegyél figyelembe sok mindent, például ha ne adj isten kiderül a család, barátok vagy késõbbi barátnõ elõtt akkor mi lesz? Ezenkívül olyan örömlányt válassz aki elfog, mert az örömlányok többsége tart a szûz pasiktól olyan értelemben, hogy lehet beleszeretnek vagy nem fizetnek, elfelejtik magukkal vinni az óvszert stb. Szép keress fel egyet és tisztán közöld a szándékaidat. Fel a fejjel, ezen is túl kell egyszer esni. Utána meg nem fogod érteni, hogy miért problémáztál rajta ennyit! :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Mimóza talán nem vagyok, csak az önbizalmam csappant meg mostanában a felszaladt kilók miatt...
Nyugi én 24 vagyok és szûz. És sajnos már belehülyültem a sok aszság miatt. Te ne csináld, mert csak fájni fog a fejed. Ha már annyian mondják gondolom nem az, nálam kiderült egy társaságban, nem volt nagy dolog belõle. Szóval pf ennyi.
barátom 21 évesen vesztette el a szüzességét... velem :P Szóval szerintem nem gáz, én se csináltam belõle ügyet.
Az akkori barátom 21 volt, én meg 16, amikor elvesztettük. Õ is, és én is szüzek voltunk. Nagyon vártuk, nagyon készültünk rá, sokat beszélgettünk róla elõtte. És mondhatom, hogy nagyon jó volt, még ha fájt is egy picit mind a kettõnknek (mert a fiúknak is fáj ám..). Csodálatos élmény volt, sosem fogom elfelejteni! Végig figyelmes volt, és rendkívûl óvatos. Szóval egy szûz fiú is lehet nagyon jó az ágyban elsõre is! Ne parázzatok, és ne menjetek prostihoz, mert az tök személytelen. A prostit csak a pénz érdekli, nem pedig a ti érzéseitek, márpedig nektek van ezzel kapcsolatosan bõven érzésetek, mivel régóta rágódtok ezen a témán! Ja, és még valami!!! Pont azért mertem elkezdeni azzal a fiúval járni, mert megmondták a barátai, hogy szûz, és így nem aggódtam amiatt, hogy majd rögtön szexet akar, meg csak kihasználna..stb, hisz csak 16 éves voltam. 1, 5 évet jártunk! :)
A válasz megírásának idõpontja: 10-23 14:48 honnan tudod ha még nem voltál szolgáltatónál..azért pontosítok: "De ajánlom, hogy vegyél figyelembe sok mindent, például ha ne adj isten kiderül a család, barátok vagy késõbbi barátnõ elõtt akkor mi lesz?" ha te nem mondod el hogyan derülne ki? Meg egyáltalán miért kellene ezért bárkinek is magyarázkodni? Kb. mintha a barátnõ exeirõl faggatnám meg a múltján rágódnék...család-barát meg mit szólna? Ha megértik a helyzeted semmit. "mert az örömlányok többsége tart a szûz pasiktól olyan értelemben, hogy lehet beleszeretnek vagy nem fizetnek, elfelejtik magukkal vinni az óvszert stb." na ez nem így van, egyáltalán nem tartanak tõlük, épp ellenkezõleg. + ha még azt is hozzávesszük hogy feltehetõleg fiatal pasassal is vannak (míg õk idõsebbek, mert szüzesség elvesztésére szvsz az idõsebb nõk ajánlottak, akik amellettek hogy sokkalta tapasztaltabbak tán megértõbbek is) így õk nem valami öreg fószerral hancúroznak akivel undorral csinálnák. Ráadásul a fiatalt õk irányítják...szóval épp ellenkezõleg beleszeretnek? nekik lenne jó ha találnának olyan lúzert aki beléjükszeretne és állandó vendégük lenne. De talán 1000-bõl ha 1 ilyen van. Már alapból az hogy prostihoz megy valaki kizárja a nagy érzelmeket. Hiszen nem ismered, neten láttad csak a képeit, meg azért azt is tudod hogy sokadik partnere vagy egy a sok közül, sõt aznap lehet a 4.-5. Fizetni meg ált. aktus elõtt szokás (zuhanyzás elõtt-után) Gumit meg elfelejt? Nem is kell, mert minden valamirevaló prostinál van nem 1 gumi. Ugyanúgy ügyelnek õk is a védelemre...nincs olyan akinél ne lenne.
még lánynak is gáz
Én szerettem az alkonyatot, még 4.-tõl hetedikig. Lány vagyok.. Már nem tetszik, csak a könyv, a filmbõl max. az 1. rész. Szerintem nem gáz, inkább ritka :)
Nézzétek meg vagy a Pengét, vagy a Vámpirok-at (James Woods a fõszereplõ) na azok tényleg vámpiros filmek, az Alkonyat meg ilyen tini szerelmes szájba hokizós film...
Szerintem cuki :D:D
a második kedvenc filmem a fürész én vagyok benne a fõszereplõ Üdv, a hugicátoknak
#11 ahogy mondod :D
Dehogy is gáz, miért lenne? Nekem is tetszik Edvard cuki popsija benne :) Sp voltam, sziasztok
A világon azt a filmet rühellem a legjobban sokszor kiveri nálam a biztosítékot. nekem mai napig a penge a kedvenc vámpíros filmem :-D
Egyalltalan nem gaz 15 vagyok es elolvastam minden es lattam is oket nem egyszer ennyibol mikor a lanyok meg Cod-oznak akkor leszbik ? jezus hova jut a vilag
Nézzétek meg a Vámpíros filmet /alkonyat paródia/. Na az jó lett :D
Mert ritka szr film azért...
Nem vagyok különösebb rajongója a filmnek de szeretem... És kit érdekel ha szereti? Miért lenne gáz?...
ha meleg vagy, akkor nem
igen mert elég szar film.
Szerinted?
Ha 13-14 vagy akkor nem. 20 felett én erõsen titkolnám.
Pont azt akartam írni mint az elsõ:-P
Nem. Inkább ritka csoda.
szerintem nem gáz elsõre én is azt hittem aztán megnéztem és nem vészes az a vészes hogy az osztálytársam kedvenc filmje a micimackó

Az nagy gáz ha fiú létemre nagy a seggem?

gorbe a hátgerincem és ez miatt oda rakódik a zsír... járok kondiba is de nem igazán változik.

Legjobb válasz: Egyik nap ment elõttem egy srác, neki is nagyobb volt a segge, ráadásul feszülõs gatyában volt, fullra nõies volt deréktõl lefele. Szerintem elég gáz, bocsi hogy ezt mondom... Annyit tudsz tenni, hogy lazább nadrágokat hordasz, azokban nem olyan feltûnõ. Igaz én lány vagyok, de nekem is van gerincferdülésem, mégsincs nagy seggem...szval szerintem nem kell erre fogni.

Egyik nap ment elõttem egy srác, neki is nagyobb volt a segge, ráadásul feszülõs gatyában volt, fullra nõies volt deréktõl lefele. Szerintem elég gáz, bocsi hogy ezt mondom... Annyit tudsz tenni, hogy lazább nadrágokat hordasz, azokban nem olyan feltûnõ. Igaz én lány vagyok, de nekem is van gerincferdülésem, mégsincs nagy seggem...szval szerintem nem kell erre fogni.
Ezen sírok röhögéstõl :DD
O_o
o_O
A kérdező hozzászólása: én mondjuk szeretem a paradicsomot! és én nem smilekra vagyok kíváncsi...
Gerincferdülésnél nem a fenék nagy, csak a nem megszokott tartás miatt szokott úgy tûnni. Pasin még nem láttam ilyet, de volt olyan barátnõm aki ugyanezzel küzdött. Elõször a gerincferdülést kéne helyrehozni, aztán pedig nem kondizni hanem fogyizni ha súlyfelesleged van, a kondi csak erõsít de a fölösleges zsírt önmagában nem fogja onnan eltüntetni.
böriben csipázzák
A kérdező hozzászólása: 6os nem baj legalább oszinte voltál :) mondjuk igen azt csinálom amit írtál pluss hosszabb pólót hordok. azt mire értetted hogy nem kell arra fogni?

Az gáz, ha 14 éves fiú létemre olyan meséket nézek, mint a Merida, a bátor?

Nem tudom pontosan miért, de én kiskoromtól fogva amolyan visszahúzódó voltam, és ha valami bajom volt, azt mindig magamban tartottam, épp ezért néha el is sírtam (még most is) magamat, és ezzel a bajaimmal általában a mesék világában húztam meg magam, mert ott mindig vidám befejezés van. És próbáltam magamban utána elhitetni, hogy vannak rosszabb dolgok is, mint a mesékben (nemtom meghal a f?szerepl? egyik szül?je).

Legjobb válasz: 28 vagyok,de minden hétvégén felkelek,hogy megnézzem a Hupikék törpikéket. Nem gáz,ha ezzel tudsz kikapcsolódni,akkor tedd azt.A másik kedvencem a Túl a sövényen.:D

28 vagyok, de minden hétvégén felkelek, hogy megnézzem a Hupikék törpikéket. Nem gáz, ha ezzel tudsz kikapcsolódni, akkor tedd azt.A másik kedvencem a Túl a sövényen.:D
A nevezett mesét nem ismerem, lehet az önmagában gáz. Kedves mesekönyvem Sebõk Zsigmond: Mackó úr újabb utazása (úgy 80-90 éves a mese. A könyv sem sokkal fiatalabb.) Nézhetõ mesém pedig a Tom és Jerry. 55F (!)
Miért, szerinted gáz, hogy 25 évesen Tini Nindzsa teknõcöket nézek :P ? Az öcsém meg 23 éves és oda van a transformersért. Nem csak a rajzfilmért, hanem gyûjti a robotokat is. A barátnõjétõl is azt kapott múlt karácsonykor. :DDD Szóval nem gáz egyáltalán. Miért lenne az? :D
Miért lenne gáz ? Én 19 vagyok és elég sokat nézem a simpson családot .
24 éves vagyok és a kedvenc mesém a Merida, nagyon magamat látom belé. De igényes meséket, animációs filmeket is rendszeresen nézek. A te korodban eljön a lázadás, és a menõzés ideje, amikor a fiatalok cikinek találják a korábbi szokásaikat, neadjisten a szüleiket, de titokban mégis csinálják. Pár év és újra fel meri vállalni mindenki, mert mesét nézni jó :)
A kérdező hozzászólása: Csak szerintem mindenki ismeri azt a lenézõ, mi több, taszító viselkedés, ha véletlenül megjegyzed valakinek :/
Miért lenne gáz?..szerintem tök normális ha egy gyerek meséket néz...én is nézek és én is 14 vagyok...mi van ezen szégyellni való?
szerintem a meséken keresztül az emberek a vágyaikat fejezik ki a világ iránt, és néha jó érzés ilyen illúziókban együtt úszni. de ugyanez van a filmekkel is, azok közt is sok romantikus, idealista, a valóságtól távol álló van. a mese csak annyiban másabb hogy egyszerûbb a története és az üzenete, és rajzolva van. bár szerintem a spimspons nem is mese, inkább rajzfilm, sõt, a nagyszerûsége(sikere) pont abban van, hogy egyszerre van cselekménye és üzennivalója, azaz gyerek és felnõtt számára egyaránt nézhetõ.
A kérdező hozzászólása: akkor most már nyugodtabb vok, azt hittem, hogy ez ilyen személyes adottság:/ am én is szeretem a simpsonokat, illetve a túl a sövényent :)
azt a mesét nem ismerem, de én is szeretem a meséket, mint a tom és jerry vagy a rózsaszín párduc
23 éves vagyok és megnéztem a Niels Holgersont, sõt pont most megy a Mumin völgy :D Imádom a meséket, fõleg a régebbieket, pl. Frakk a macskák réme. Én nem tartom gáznak egyáltalán. :)
Mai világban nem gáz. 12 évesen úgy néznek ki lassan, mint egy leélt 17 éves.
azért nem mindegy hogy 11 vagy 13, de szerintem nem vészes a dolog.... nekem is bejönnek a nálam fiatalabbak...például 14 évesek..... 17 éves fiú voltam
1sõnek üzenem, hogy hülye vagy.. amúgy meg nem normális, én nem nézek úgy kislányokra
11 szerintem gáz... véleményem szerint 13 évnél húzd meg a határt azért (ha nem is a testi, de a lelki érettség miatt!) Most leszek 16
Attól függ milyenek azok a kislányok. Ha olyanok, mint manapság egyre többen (smink, teljesen felnõttes öltözék, festett haj), akkor nem gáz, hogy KÜLSÕLEG bejönnek, hiszen simán kinéznek 15 évesnek (és mivel te 16 vagy, ez a te korosztályod.) Láttam én már olyan 13 évest, aki simán elment volna 18-nak. A lényeg, hogy tudd, hogy ezek a kislányok csak külsõleg néznek ki korodbelinek, kapcsolatot ne kezdj velük, kicsik õk még ahhoz. Az elég gáz, ha "normál" 11 évesek tetszenek neked "úgy", mármint akik tényleg 11 éves kislánynak néznek ki, de te beindulsz rájuk, na az annyira nem okés szerintem.. :D
Együttérzek veled testvér! Tudom min mész most keresztül! 45/F Pedómaci voltam sziasztok! :D

Az gáz ha 17 éves fiú létemre el akarok kezdeni 1 blogot vezetni az életemről?

Mert elégé visszahúzódó zárkózott lettem az utóbbi id?kben és változtatni akarok ezen mert

Legjobb válasz: Nem gáz, mindenki azt csinálja.... Csak nem értem, másokat miért érdekelhet ez?

Nem gáz, mindenki azt csinálja.... Csak nem értem, másokat miért érdekelhet ez?
hülye ötlet és gay
Miért lenne, nagyon sokan csinálják.
#14 Igen légyszíves xD
jah nagyon sokan csinálják, én pl naplót írok de csak a fontosabb dolgokat írom bele fõleg csajokról f18
Most én is írjak blogot? :D 27 vagyok, szintén srác.
én 2008 decembere óta blogolok, és rengeteg blogot is olvasok, sok fiú is ír, és egyáltalán nem gay dolog, stb, szóval jó ötlet! mindenképpen szeretnék linket, hogyha elkezdenéd! 17/L
Szerintem jó ötlet. Pont ma van két éve, hogy elkezdtem blogolni :)
sztem ezzel a helyesírással és fogalmazóképességgel ne kezdj blogot
A kérdező hozzászólása: névtelenül vezetném ugy hogy senki se tudja hogy ki vagyok valójában
Szerintem jó ötlet. Szívesen el is olvasnám ;)
HÜLYESÉG... Szerinted ha majd ha blogolsz nem "b*szogatnak?" Nem az a társadalmi élet ha minden hülyeséget kipostolsz a facebookra... Biztos vannak barátaid menj el velük bulizni.
Ez egyaltalan nem buta dolog, sot! Ismerek jonehany toled 1-2 evvel idosebb sracot is, akik belefogtak a blogirasba, es most azt mondjak, hogy nagyon elvezik es nem bantak meg, mert igy sokkal nyitottabbak lettek.:) Szoval sztem csinald:) A linket majd enis kerem am:P
Miért lenne. Szerintem jó dolog írogatni.
Ha megcsinalod küld el privátban a linket
Szerintem nem rossz ötlet.
Elég gáz, hacsak nem vagy valami k-ra érdekes személy! A netnaplódba úgysem fogsz titkos dolgokat beleírni, mert azt más is olvassa, szal nem lenne igaz sem!

Az gáz, ha fiú létemre olyan fenekem van, mint egy nőnek?

Szóval ilyen kerek... Azt nem tudom, hogy más fiúnak milyen - szerencsére nincs összehasonlítási alapom. :D

Legjobb válasz: Ha kerek az nem gáz,de ha naon nõiesnek tartod akk feszes nadrágot ne vegyél. :D

Ha kerek az nem gáz, de ha naon nõiesnek tartod akk feszes nadrágot ne vegyél. :D
hogy tud egyy popó nagyon nõies lenni?na mindegy megnézném hogy az milyen.de ne legyél emos az nem illik hozzád akkor:D
Az enyém kerek és nõies, nekme ciki, de a feleségem imádja (több mint 30 éve), azt mondja undorodik a fokhagyma girizd seggû férfiaktól.
Mi van? D
Bocsi lemaradt a többi része xD Szóval: DEHOGY gáz, én személy szerint imáááádom ha egy pasinak kerek a feneke ^^ Bár kicsit zavaró olyan szempontból hogy többnyire ha ilyet látok azonnal megfogdosnám, ami azért egy lánytól furcsa lehet:DDDD

Az gáz ha valaki fiú létére néha Wham! Et halgat?

van egy számuk,amir?l az egyik lány jut eszembe akibe nagyon szerelmes voltam pár éve.És azt szoktam néha meghalgatni. nem gáz ? 17,5/F

Legjobb válasz: Belinkelnéd azt a számot? Csak mert halvány fogalmam nincs, melyik zene ez... De amúgy így látatlanban is megmondom, hogy nem gáz, mindenkii hallgasson olyat, ami tetszik neki. 18/F

Belinkelnéd azt a számot? Csak mert halvány fogalmam nincs, melyik zene ez... De amúgy így látatlanban is megmondom, hogy nem gáz, mindenkii hallgasson olyat, ami tetszik neki. 18/F
de az gáz hogy tizenhétésfél évesnek mondod magad :D 6éveskorban divat hogy 6 ÉS FÉL(!!) éves vagyok..:D
Nem, a Wham királyság!!!!:) George Michael is jó külön is:) :) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!