Találatok a következő kifejezésre: Az gáz a sulimban (13 db)

Miért vagyok ribanc? Miért van az, hogy akivel jól elvoltunk pénteken hétfőn már vissza sem köszön a suliban? Ennyire gáznak számítanék?

Legjobb válasz: "Miért vagyok ribanc?" Egyéni probléma. Amúgy meg honnan tudjam miért vagy ribanc? De legalább beismered. "Miért van az, hogy akivel jól elvoltunk pénteken hétfõn már vissza sem köszön a suliban?" Mert egy paraszt. "Ennyire gáznak számítanék?" Ribanc vagy és parasztokra buksz, szóval lehetséges:(

"Miért vagyok ribanc?" Egyéni probléma. Amúgy meg honnan tudjam miért vagy ribanc? De legalább beismered. "Miért van az, hogy akivel jól elvoltunk pénteken hétfõn már vissza sem köszön a suliban?" Mert egy paraszt. "Ennyire gáznak számítanék?" Ribanc vagy és parasztokra buksz, szóval lehetséges:(
hasznájjá stiftet meg mossá fogat
A kérdező hozzászólása: hát köszi
mit jelent az, hogy jól elvagytok? egyébként meg ha megfordul az a fejedben, hogy ribanc vagy , akkor ez mások fejében is így lehet , és lehet azért nem vesznek komolyan, nem ? ennyire falod a pasikat ?
Az elsõnek igaza van, nem kell megsértõdni...
Hát ha a suli WC-jében lecummantottad, akkor ne csodálkozz, hogy így jártál. Ha azt akarod, hogy ne nézzenek ribinek, viselkedj úgy. Legyen egy komoly kapcsid például...

Van egy helyes srác a suliban. Péntek délutánonként bentmarad a suliba ( nem miatta de én is, így figyeltem föl rá), meg még néhány osztálytársam (mi nem vagyunk azok). Az gáz ha néhány barátnőmmel odamegyünk és megkérdezzük beállhatunk-e játszani?

Multkor nagyon gyáva voltam és hiába győzködtek barátnőim nem mertem. Aztán megkérdeztèk a hátam mögött. Csak akkor épp nem fociztak és erre az a vàlasz jött, hogy most nem épp nem játszanak. Barátnőm erre hogy és mást? Jött a válasz: hát lehetne csak az fáj (kipi*zás). Szerintetek miért mondott ilyeneket? Le akart rázni? Miért hiszik azt a fiúk h porcelánból vagyunk, és mind nyafogunk ha "bibis "lesz a lábunk?

Legjobb válasz: A helyes srácok sokszor bunkók. Én a helyedben mellõzném már ennyi után is. Amúgy nem gáz ha megkérdezed. ;)

A helyes srácok sokszor bunkók. Én a helyedben mellõzném már ennyi után is. Amúgy nem gáz ha megkérdezed. ;)
A kérdező hozzászólása: ugyanakkor az osztálytársai szerint meg kedves és egyáltalán nem bunkó
Hé kis csaj! jegyezd meg a foci, s a csajok közt mindig nagy a dilemma.
a fiúk szeretik külön választani a csajokat és a haverokat. ezért nem akarta, hogy be állj. vagy lehet, hogy tetszel neki, és nem akarta, hogy megsérülj. bár erre nem sok esélyt látok. viszpnt szerintem ne így közeledetek. inkább máskor beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Saját tapasztalatod alapján tudd meg, hogy bunkó-e.
A kérdező hozzászólása: ment a zöld pacsi, köszönöm a válaszokat!
Köszi, és szívesen bármikor! ;)

Az egyik lány a suliban azt mondta rám, hogy gáz vagyok, amiért az apukámmal megyek a Sziget fesztiválra. Szerintetek is gáz? én nem tartom annak. Lehet hogy velem van a baj

16 éves vagyok

Legjobb válasz: Biztosan irigységbõl mondta, mert egyáltalán nem gáz. Rendes apudtól, hogy õ is elmegy veled. Ne szégyelld egy pillanatig sem, érezd jól magad. A hülyékkel meg ne foglalkozz.

Biztosan irigységbõl mondta, mert egyáltalán nem gáz. Rendes apudtól, hogy õ is elmegy veled. Ne szégyelld egy pillanatig sem, érezd jól magad. A hülyékkel meg ne foglalkozz.
Szia. Szerintem egyáltalán nem gáz ha valakit az apukája elkísér valahová. Örülj neki hogy legalább a te szüleid nem olyanok mint egyes szülõk hogy le se szarják a gyereküket és nem érdekli hogy mi van vele..
Nem ciki, sõt én imádom az ilyen jó fej apukákat, akik ilyen fiatalos lendülettel élnek. Szerintem örülj neki, hogy ilyen jó fej apukád van, és menj el vele a Szigetre, az irigykedõ csajokkal meg ne foglalkozz. Én is irigykedem rád, bárcsak nekem is ilyen lett volna az apukám velem, de õ még a majálisra sem jött el velem. Szóval légy büszke, húzd ki magad és örülj, hogy vele mehetsz a Szigetre! Jó bulizást!
Mindenki a saját apjából indul ki. Lehet, hogy az övé ciki lenne. Én imádom az enyém :) szerintem egyáltalán nem ciki.
Szerintem sem engedik a csajt, ezért csinálja! Ne foglalkozz vele, örülj, hogy jó fej az apukád és érezzétek jól magatokat!
Mi apuval megyünk majd koncertre és egyáltalán nem tartom cikinek, vagy gáznak. Sõt már pár haverom is megkérdezte, hogy 'na faterod jön' meg, hogy remélik, hogy jön. Imádom :D Örülj, hogy ekkora jófej apud van én nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen az apukám. Pár barátom apukája olyan mogorva szokott lenni és rendesen rossz érzéssel tölt el náluk lenni, szóval tényleg örülj, hogy ilyen az apud!!:) )
én örülnék ha apámmal fesztiválozhatnék :DD jófej apám van szval szeretem
Nem gáz! :)
Szerintem sem ciki. Nekem mondjuk az lenne, mert késõi gyerek vagyok, apa pedig már korban elõrehaladott, de ha a te apud fiatalos, akkor mért ne mehetnél vele?:) Egyáltalán nem gáz, és nincs veled baj, a csaj valószínû csak azért mondta mert õt nem engedik el.
ja én 17 éves vagyok:) lány
Nem gáz. Én anyukámmal voltam jó pár éve 1 napot a szigeten. Nagyon élveztük! Örülj, hogy ilyen jó a kapcsolatod az apukáddal!
Nem gáz, sõt szerintem 16-17 éveseknek nincs is keresnivalójuk felnõtt férfi rokon nélkül fesztiválon.
16 évesen nem gáz de 20 éves korodra ne hogy vele menjél, apám is jó fej csak sose engedi hogy bebaszak normálisan amikor õ ott van:S 23 f
Én 14, 15 és 16 évesen is apummal és barátnõmmel voltam, egy hétig, nem volt gáz, jó volt, hogy apu vigyázott ránk, mondjuk mindig elengedett minket kettesben, aztán a megbeszélt idõben találkoztunk, volt hogy együtt mentünk. Király volt.

Az gáz ha a tesi gatyámba megyek suliba?

így néz ki csak feketébe,és térdig ér:

Legjobb válasz: eléggé gáz

eléggé gáz
A kérdező hozzászólása: tényleg ??:|
Miért lenne gáz?:D
A kérdező hozzászólása: na akkor most gáz vagy nem?
énis abba járok majdnem ugyan ilyen:) 14/L

Gáz lesz így menni a suliba, hogy nem makulátlan a bőröm? Kozmetikusnak jelentkeztem, fel is vettek a suliba, de sajnos van néha pattanásom meg mitesszerek is vannak az arcomon!

Félek, hogy ott csak nagyon szép arcú lányok lesznek!Esetleg láttatok már kozmetikust, akinek nem valami szép tiszta az arcb?re?

Legjobb válasz: Ha kozmetikust látnék nagyon csúnya (ahogy te írtad koszos) arccal, akkor furcsán néznék. Ez olyan mintha egy Schobert Norbi, aki az egészséget, meg a mozgást terjeszti, tök dagi lenne. Hinnél neki? Fizetnél neki? Nem. De ha egy kezdõ, vagy tanuló lenne ilyen, akkor látnám, hogy halad az úton. Persze, ha ezek a problémák nem az ápolatlanság miatt van, amit nem feltételeznék egy kozmetikusnál, akkor nem néznék csúnyán. Amúgy meg, majd megtanulod, és magadat is fogod tudni kezelni, azt is hogy hogyan és mivel, sõt gondolom többet fogsz te magad is kozmetikushoz járni. Szóval ne aggódj a suli miatt. Biztos lesznek szép bõrûek, mint akárhol máshol, de emiatt ne érezd magad kevesebbnek.

Ha kozmetikust látnék nagyon csúnya (ahogy te írtad koszos) arccal, akkor furcsán néznék. Ez olyan mintha egy Schobert Norbi, aki az egészséget, meg a mozgást terjeszti, tök dagi lenne. Hinnél neki? Fizetnél neki? Nem. De ha egy kezdõ, vagy tanuló lenne ilyen, akkor látnám, hogy halad az úton. Persze, ha ezek a problémák nem az ápolatlanság miatt van, amit nem feltételeznék egy kozmetikusnál, akkor nem néznék csúnyán. Amúgy meg, majd megtanulod, és magadat is fogod tudni kezelni, azt is hogy hogyan és mivel, sõt gondolom többet fogsz te magad is kozmetikushoz járni. Szóval ne aggódj a suli miatt. Biztos lesznek szép bõrûek, mint akárhol máshol, de emiatt ne érezd magad kevesebbnek.
Ez teljesen természetes, azt jelenti, hogy tisztul a bõröd. Majd a tinédzserkor végével elmúlik. A lényeg az, hogy ne hegesedjen csúnyán, mert azon a kozmetikus sem tus segíteni. De ha kinyomod akkor, amikor lehet már, úgy nem gáz. Mások is lesznek ott nem hibátlan arccal. Ha csak néha van pattanásod, akkor az nem gáz. Biztos lesznek mások is így, ne aggódj!
Én kozmetikus vagyok és nem hiszed el, de, ha majd végzel a sulival mindenre lesz idõd csak a saját bõrödre nem:) .Nekem itthon is teljes arzenál van, de bejelentkezik egy vendég és õ a fontosabb.Én pont fordítva vagyok, én még nem láttam gyönyörû bõrû kozmetikust:) .A suliban aki többet törõdött magával abból nem lett kozmetikus:) .Õk inkább a gyakorlat alatt magukat szépítették, nem a vendéget!Az én mesteremnek 8 szalonja van az országban, de nem gyönyörû a bõre!Pedíg már megtehetné!Remélem megnyugodtál.
A pattanás meg a mitteszer sajnos nem megakadályozható jelenség! Aki hajlamos rá, annak meg is jelenik. Egy ilyen iskolában pedig nem hiszem hogy bõrtípus-hajszín-alkat szerint döntenék el ki az aki oda járhat és ki nem! Szerintem emiatt ne aggódj!
hát, majd megtanítanak hogyan tüntesd el. ^^
Majd rajtad gyakorol az osztály.
A kérdező hozzászólása: Igen meg nyugodtam!Köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak!Te hol végezted el a sulit?Én Budapesten fogom a Szépmíves Szakiskolában, de gyakorlatra majd Szolnokra járok!Ha véletlenül ott végezted, akkor milyen a suli, tanárok stb..? Elõre is kösszike!
Én is oda jártam csak gyakorlatra Gyöngyösre:) .Nyugodj meg nem lesz baj!Tanulni kell anyagismeretet és bõranatómiát ezerrel, de szerintem nem véletlenül választottad szakmának.Menni fog.Én vidékrõl jártam és én is elképedtem elöször a többieken:) .Ha több kérdésed lenne vagy segítség kell email-ben szívesen válaszolok.

Az már gáz ha valaki annyira fél a suliban wc-zni 15 évesen hogy inkább pelenkát hord iskolába, és elviseli a ugratást?

általánosban nagyon sokat szivattak, mert kicsi vagyok, és kicsit lányos. és mindig berángatak a wc be és volt hogy benyomták a fejem a piszoárba. és emiatt rohadtul félek h megjelenik valéamelyik volt iskolatársam itt,m mert mondjuk ő is pont ide jelentekzik és nem veszem észre, és újra ez történik. csak páran vették észre a pelenkát eddig, de ők meg nevettek. de nem piszkálnak, csak néha kicsit ugratnak.

Legjobb válasz: K.rvára gáz. Sürgõsen fordulj pszichológushoz. Nem járhatsz pelenkában 15 évesen.

K.rvára gáz. Sürgõsen fordulj pszichológushoz. Nem járhatsz pelenkában 15 évesen.
Ez már súlyos szorongásos betegség ami az életminõségedet is rontja azonnal fordulj pszichológushoz.
Ez ugye csak vicc...?
Valószínû unatkozott a "gyerek" és komolynak beállítva a témát mesélget nekünk itt hüyleségeket, közbe meg jókat nevet azon h ki mit ír ide.
XD! ez szánalmas
gaz de nem a te hibad mi itt ne tudunk segiteni ezen :/ szerintem is a pszichomokus segitene.:)

Szerinted ha ilyet fölveszek a suliba, az gáz?

http://rockpince.hu/termek/lila-fekete_zebra_stretch_csipofa.. vagy ez:

Legjobb válasz: Ha jó a feneked, akkor hajrá!

Ha gimis vagy akkor sztem a lilát is nyugodtan felveheted. (Ha jó az alakod hozzá) 24L
Ha jó a feneked, akkor hajrá!
Felveheted mindkettõt. Nekem tetszenek a nadrágok. :) Csak arra figyelj, hogy egyszerû pólót vegyél fel hozzájuk és ne legyenek túl extrém kiegészítõk. :D
hát nekem nagyon nem jön be. fõleg hogy 10.000Ft-ért én 3 farmert veszek, de te tudod. te hordod
nekem annyira nem jön be, vegyél miniszoknyát
Nem, nem gáz. Az a gáz, ha neked valami tetszik, nem megveszed, hanem elõbb megkérdezed mások véleményét, mert ha nekik nem tetszik, neked se fog.
A kérdező hozzászólása: De nem Gyõzikés? :D Sokak szerint az.
A kérdező hozzászólása: Okés, megvilágosodtam, a lila tényleg nem való suliba, úgyhogy marad a második link!!!
A kérdező hozzászólása: Bocsesz, a nagybetû nem neked szólt, csak kiemeltem. Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: http://rockpince.hu/termek/szurke_zebra_mintas_stretch_csipo.. MÁR CSAK ERRÕL folyik a szó.
A kérdező hozzászólása: Jó, jó értem.

Szerintettek, az gáz hogy a suliban nincsenek barátaim és a nyári szüneteben a családommal, nagyival talállkoztam csak és egész nap a gép előtt vagyok?

Legjobb válasz: Az a baj hogy okos vagyok,ezt mindenki utálja bennem.Nyomi,gépen én nem csinálok olyanokat mint fkceboockk,hanem kvíz partozom,most megyek 5. be.):

Nem akarok bunkó lenni de pont ezért nincs barátod mert okosabbnak tartod magad. -.-" "majd 20 évesen rájössz, hogy csodagyerek voltál mert ugyanannyi eszed lesz mint most" xD
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy okos vagyok, ezt mindenki utálja bennem.Nyomi, gépen én nem csinálok olyanokat mint fkceboockk, hanem kvíz partozom, most megyek 5. be.):
Én is így voltam mindig, nem gáz. Nagyon sokan ezt teszik.
Eléggé az..
8 évesen ötödikbe? Azt hogyan? Az ötödikesek 11-12 évesek, nem 8
jah , ha 8 éves vagy nem gáz , nem szóltam semmit!
8 évesen mit csinálnál a barátaiddal a gépezésen kívül? Max társas vagy valami. Nyugi majd a gimiben szerzel barátokat.
A kérdező hozzászólása: 8 mi az a befásodva vagy mi?!
eléggé, hány éves vagy?be vagy fásulva?
Nálam ugyanez a helyzet, csak én 11 vagyok, de 1 év múlva átmegyek a gimibe

Az gáz, hogy ha visszautasítom a zsírban sült csirkemellet és a lisztes-habart főzelékeket?

(...de nem vetem meg a fagyit és a túró rudit? mivel ezekben is tudom,hogy van sok zsír, meg adalékanyagok... általában mégis a bolti fagyiban százalékot tekintve mennyi a tej/tejszín?)

Legjobb válasz: Hát attól függ hol utasítod vissza. Vendégségben? Mert akkor igen. Pláne, ha utána a fagyit elfogadod. Ha a visszautasítást arra érted, hogy soha nem eszel zsírosat, fagyit viszont néha igen, akkor nem. Mindenki azt eszik, amit akar. Vendégségben én viszont tényleg ügyelnék, hogy ha visszautasítom az adott ételt, akkor utána a desszertet se fogadjam el.

Hát attól függ hol utasítod vissza. Vendégségben? Mert akkor igen. Pláne, ha utána a fagyit elfogadod. Ha a visszautasítást arra érted, hogy soha nem eszel zsírosat, fagyit viszont néha igen, akkor nem. Mindenki azt eszik, amit akar. Vendégségben én viszont tényleg ügyelnék, hogy ha visszautasítom az adott ételt, akkor utána a desszertet se fogadjam el.
A kérdező hozzászólása: Nem vendégségben utasítom vissza, hanem általában nem élek vele.
azért a fõzeléket nyugodtan megeheted
az.
Miert lenne gaz, ha neked igy jo? Ezt az eletmodot valasztottad, es ezt nem kene befolyásolja masok velemenye. :)
Dehogy gáz Mindenki azt az utat járja, amelyiket a legjobbnak találja, nálam volt 1 idõszak például amikor zöldségnél, gyümölcsnél, grillhúsnál és egy pici pufirizsnél többet nem is ettem ! Eredményes volt ? Hát igen. És ez a lényeg.

Az gáz, ha a suli bálba nem öltönyt veszek, hanem fekete nadrág-fehér ing egy mellénnyel? Vagy ti mit vennétek fel? 17/F Semmi különös, nem kötelező ünnepély, egy egyszerű esti bál.

A kép nem pont ugyanazt mutatja, csak mintának illesztettem be

Legjobb válasz: Hat amiket leirtal azok kozul egyiket sem! En mar meguntam a ferfiakra jellemzo unalmas szurke ruhazkodasat,eppen ezert en a fantaziamra hagyatkozok! Mindig a tobbitol elteroen oltozkodok, ugy mint a p.csak szoktak,ha megnezel egy partit egy non se latsz ugyan olyan ruhat,csak a ferfiakon! (oltony.frakk,stb.) Tehat indisd el a fantaziadat!

Hat amiket leirtal azok kozul egyiket sem! En mar meguntam a ferfiakra jellemzo unalmas szurke ruhazkodasat, eppen ezert en a fantaziamra hagyatkozok! Mindig a tobbitol elteroen oltozkodok, ugy mint a p.csak szoktak, ha megnezel egy partit egy non se latsz ugyan olyan ruhat, csak a ferfiakon! (oltony.frakk, stb.) Tehat indisd el a fantaziadat!
Az elõzõ válaszolóval egyetértek, ha már a lanyok kiöltöznek, te se intézd el a klasszikus fekete öltony-fehér ing párossal, de ha ragaszkodsz hozzá akor semmi képpen se a mellényt vedd hozzá. Szerintem egy hasonló összeállitás menõbb lenne. http://www.pinterest.com/pin/16818198581205833/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!