Találatok a következő kifejezésre: Az gáz a lány (256 db)

Az gáz ha lány létemre megszólítom a kiszemeltemet a buszon?

Minden reggel ugyan az sztori. Nézegetjük egymást,bár nem teljesen vagyok biztos benne hogy kölcsönösek az érzések,de már kb. 2-3 hónapja kiszúrtam magamnak,de csak úgy az utóbbi 1 hónapban észleltem azt hogy ő is meg-meg nézeget magának. Viszont nekem ez már unalmas,nem bírok rá várni,meg nem is biztos hogy rászánná magát arra hogy leszólítson. Így kezembe venném a dolgot, és arra gondoltam ha részéről nem oké,akkor járok későbbi busszal és minden gondom megoldódott. Csak ott motoszkál bennem az hogy lány létemre talán mégsem kéne ilyet tennem... 17/L

Legjobb válasz: egyáltalán nem gáz memj oda szólisd meg.

egyáltalán nem gáz memj oda szólisd meg.
Szerintem szólítsd meg. Mit veszíthetsz? :D
Hát ha ezt nem érti, ne is veszõdj vele... :)
A kérdező hozzászólása: Na jó de félek hogy neki ez a f.asza poén korán reggel nem esne le, és megijedne tõlem vagy szimplán h.ülyének nézne :D
De tényleg, ezt csináld már meg. Ha komoly képet vágsz hozzá és bejössz neki, elõ fogja venni... :)
Mondd neki hogy jegyeket bérleteket. Ekkor elõveszi az igazolványát, és máris megtudsz róla egy csomó mindent.
A kérdező hozzászólása: Azt még nem tudom mit mondanék neki, de majd azon is filozofálok egy sort :D
Nem gáz szerintem, ha én mindig arra vártam volna, hogy az a helyes srác megszólítson, sosem lett volna pasim. :D
Ilyen helyzetben talán jobb is ha a lány kezdeményez, mivel könnyebb dolga van. Nem feltétlenül gondolja róla az ember hogy egy perverz anyagyilkos... :)
nem gáz. tedd, amit tenned kell
Jó, de mégis mit akarsz neki mondani???
Sztem ez a jegyeket bérleteket szöveg nagyon vagány..... próbáld ki... :) Aztán számolj be hogy hogy sikerült.... Sok sikert!

Az gáz hogy elbírta azt az asztalt a lány osztálytársam amit én nem 13/f?

Azt kérte a férfi matektanár hogy valaki cipelje vele fél méteerrel a tanári asztalt mert elötte földrajzon a térkép miatt odébbraktuk . Mivel elöl ülök ezért fölpattantam és odamentem . Ersze hogy a tanár azt a felét fogta meg ahol nincs fiók tele könyvvel . Megemeltem 1cm magasra de akkor azt mondta hogy rosszul emelsz .Erre odapattant az egyik lányok közt elött legerõsebb lány és igaz hogy majdnem megszakadt de odébbrakta az asztalt a tanárral . Nem vagyok egy valami erõmûvész de karatézok és versenyen is jól szoktam verekedni csak ez az emelgetés nem az én mûfajom . Különben ez a lány katona vagy rendõr akar lenni . Akkor ez most gáz ?

Legjobb válasz: Egy kicsit tényleg ciki :). 13 évesen még bõven van idõd erõsödni, szóval nincs veszve semmi. Amúgy ha tudod, vágj fát, rendkívül erõsíti az izmokat.

Egy kicsit tényleg ciki :) . 13 évesen még bõven van idõd erõsödni, szóval nincs veszve semmi. Amúgy ha tudod, vágj fát, rendkívül erõsíti az izmokat.
Van nõi erõemelõ ismerõsöm... 120kg-val nyom fekve, én meg "fénykoromban" a 75-öt ha megközelítettem.. :D Nem éreztem cikinek.
De rossz duma ez a "rosszul fogtam meg" Fogadjunk, hogy nem lenne merszed kiállni szkanderozni az említett csajjal xd Egy kislány erõsebb nálad :DD
A kérdező hozzászólása: Hát igen kissé rosszul fogtam meg és a lépéssel volt a baj . Azt tudom h egyenes háttal hátból kell emelni erre azért apám megtanított .
Gáz.
Szerintem sem az izomerõrõl van itt szó, hanem rosszul fogtad meg.
Lehet, hogy a tanár azt, hogy rosszul emelsz, úgy értette, hogy rossz technikával. Hiába vagy erõs, a gerincedben kárt tehetsz egy rossz emeléssel. Ez nem erõ kérdése. A lényeg, hogy nem szabad lehajolni közben, csak esetleg elõredõlni, és inkább a lábizmaidat szabad csak használni a hátizmok helyett. Itt egy leírás, hogy hogyan kell: [link] Itt pedig talász egy videót jó és rossz példákkal: [link]
Tehát fel tudtad emelni csak a tanár azt mondta, hogy rosszul emelsz, viszont a csaj is alig bírta el... nekem ez alapján úgy tûnik, hogy pont ugyan annyira bírtátok el. Amúgy meg 13 évesen még csak épp hogy kezdenek kijönni a nemek közti különbségek, nem gáz. Nekem is volt általánosban olyan lány ismerõsöm, aki kb a fiúk felét le tudta nyomni szkanderben.
Nem gáz. Nagyjából ebben a korban a lányok jóval elõbbre vannak a testi fejlõdésben int a fiúk, így a leírt eset is normálisnak tekinthetõ.
2 év múlva már az lenne. Most még nem igazán.
Gáz.
Lehet szépiteni de ez a kisfiu még egy péniszt se tud megemelni

Az gáz ha lány megy oda a fiúhoz ismerkedni?

Meg pl. ha a lány mondja meg a fiúnak h tetszik neki?

Legjobb válasz: Nem nem az!

Nem nem az!
Vannak, akik a legjobb pasik / csajok láttán lefagynak, nem tudnak, mit mondjanak nekik, hogyan viselkedjenek. Ezek nagyon komoly gondok egy fiatal életében, hiszen ott az álom pasi / nõ elõtte. A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni. Legyen önbizalmad! Ha önbizalom hiány miatt idegesek leszünk, amikor beszélni kell valakivel, aki tetszik. Néhány pont, amiben magabiztosságot lelhetsz: - Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Õ is ember és õ is kíváncsi lehet rád. - Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat. - Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (ez a Pygmalion-hatás) - Ez nyálas, de beválik: öltözz kényelmesen. Ha van valami, ami önbizalmat ad, szerencse fehér nemûd, vagy kedvenc cipõ, akkor azt vedd fel :) - Vegyél mély levegõt, az megnyugtat. Egy kezdeti kedves köszönés után jó, ha a beszélgetés nem áll meg rögtön, ezért kérdezz valamit. Minél kevesebbet kell neked beszélni, annál kevésbé leszel izgatott. Néhány témát tervelj ki elõre. Ezek vagy számodra közömbös, vagy számodra jól ismert témák kényelmesek lehetnek. Ez lehet: - Közös tanóra, amit együtt tanultok. - Suli körüli történések. - Közös barátok - Közelgõ suli programok … Tartsd szóval különbözõ kérdésekkel, de ne legyen belõle interjú. A beszélgetés közben, ha kicsit ideges leszel, mosolyogj és vegyél mély levegõt. Nem gond, ha lelépsz, mielõtt nagyon kínos lenne a szituáció, de mindenképpen valami kellemes dologgal és egy mosollyal köszönj el tõle: - Örültem, további szép napot! - Szép estét! - Jó órát! Ez egy kellemes kiinduló pontot adhat a következõ beszélgetéshez. Ha nagyon izgulsz, miközben vele beszélsz, picit pihentesd. Ha már szívesen elhívnád randira, elõtte elhívhatod egy csoportos tevékenységre. - Van kedve lejönni többiekkel, megnézni a suli sport eseményt? - Van kedve lejönni többiekkel, biliárdozni? - Többiekkel kinézünk a sétányra, van kedved ott lógni? ... Amíg a többiekkel vagytok, rájuk is figyelj picit, bár nem csak miattuk vagy ott, de ha túl sokat foglalkozol a sráccal / lánnyal, picit fura, kellemetlen lehet. Ezért jó, ha többiekkel is beszélsz. Ne feledd, nem baj ha picit izgulsz. Mindenki izgul. Lehet Õ is. Néhányan aranyosnak és emberinek tartják ilyenkor az izgulást. Ha valami kínosat teszel, mosolyogj, rántsd meg a vállad. De ne add a hülyét! (és ne vidd túlzásba!) Azt sem feledd, hogy amit belül érzel, nem mindig leolvasható az arcodról. Még akkor sem, ha a szíved a nyakadban kalapál, más azt nem hallja. Szánd rá az idõd és szerezz gyakorlatot. Minden cikis döntésedet bocsásd meg magadnak. Mindenkinek vannak botlásai. És mindennél fontosabb: Érezd jól magad! :)
Nem, miért lenne az? Ugyanúgy lehetnek érzései.
1. Kérdésre: Nem. 2. Kérdés: nem értelmezhetõ. Bocs, hogy feltartottalak az elõzõ, haszontalan válaszommal. - tizeske -
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:) De nem azért kérdeztem mert ilyen helyzetben vagyok. Csak kíváncsi voltam , hogy másoknak mi errõl a véleménye. :D
A fiúk még örülnek is neki, hidd el. Viszont az ciki, ha neki Te nem tetszel, bár ha ezeket jól kezeled, a végén biztos rengeteg 'bepasizós' ested lesz. Lehet h komoly kapcsolat is lesz belõle! Mindenesetre támogatom az ötleted és a kezdeményezésed! Sok sikert! ;DDD
ÉN örülnék neki. egy fiú
és az gáz, ha erre a fiú azt mondja "Ok, de mi lesz most?" :D
Egyetértek az utánam szólókkal.
Egyetértek az elõttem szólókkal.
Nem gáz.Mai világban már megszokott. Azt , hogy tetszik neked, mondhatod megfelelo helyzetben, es idoben. Helyzetben :Majd erezni fogod ha kicsit romantikusabb szitu lesz. Idoben pedig ne az elso talalkozon kozold vele :) Sok sikert ;)
Nem.
ha már neki nem is nekem segített a válaszod, "tizeske" :D
Mik ezek?
Nem te vagy a célközönsége, de ettõl függetlenül egyáltalán nem gáz. A shounenek is elvileg fiúknak készülnek, ám meglehetõsen sok lányt ismerek, akik szeretik õket. Bár attól függ, milyen szinten nézed a yurit. (Ami a két lány közötti szerelem és testiség összefoglaló neve a japán anime/mangakultúrában, a szó maga liliomot jelent) Amíg még csak a sima ai, azaz szerelem része fog meg, akkor semmi baj, ha viszont yuri hentaikat nézel, akkor lehet, hogy van benned egy kis vonzalom is a saját nemed felé.
kondolom ez is valami japánbol importált rajzolt vacak...
A kérdező hozzászólása: egyébként azért tettem fel, mert ismerõseimet hallottam beszélgetni errõl, és szerintük visszataszító, olyan "lezbis" ha egy lány nem yaoit néz, hanem yurit. nem vagyok egyébként az a megszállott aki éjjel-nappal yurit néz.
A kérdező hozzászólása: 10-es! szerintem is így lehet :)
Akkor nem vagyok egyedül a yuri fanságomal XD
A kérdező hozzászólása: utolsó te lány vagy , vagy fiú?
Én lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: :) azt hittem én vagyok az egyedüli aki a yurit szereti és lány
Nem vagy egyedül :)
nekem mind2 teljesen okés... bár én elég érzelmes típus vagyok, azok miatt nézem, ha eltúlozzák a testiség részét, az már taszítani tud, mert általában a romantika rovására megy ://
A kérdező hozzászólása: a yaoi engem is taszít. nem is igazán tudom mit szeretek benne (a yuriban)
Hát ha muszáj lenne választanom, inkább én is egy yurit néznék. A yaoi taszít, nem tudom mit kéne rajta élveznem. :D Mondjuk részemrõl nem is vagyok hentai párti, vagy akkor már "alap" felállásban. :D De kinek mi. Amíg életben boldogulsz, addig nincs gond, nem? Reklámozni meg nem kell, hogy otthon, egyedül mit nézel. Kinek mi köze hozzá? Szerintem meglepõdnénk, ha tudnánk minden ismerõdünk ízlését, miket találnánk, te jó ég. :D
Nem gáz, mért lenne az? :)
Mi ez, azért azt írhattad volna, még soha nem halottam ezeket a szavakat.De szerintem nem gáz.
A kérdező hozzászólása: http://hu.wikipedia.org/wiki/Juri http://hu.wikipedia.org/wiki/Jaoi
A kérdező hozzászólása: Csak azok válaszoljanak akik tudják mi ez!!!
nem, miért lenne az? Ha azt szereted.
nem gáz
Nem gáz, ismerek ilyen lányt én is, ettõl még remek ember, sõt :)
yurit nem a nõi testek hanem az érzelmek miatt szeretheted azt uniszexnek adják ki, a yaoit meg csak buznyákoknak és lányoknak F19
Miért törölted az írásomat? Emlékeztetõül: "Jurij Gagarin".
A kérdező hozzászólása: én is így vagyok vele, inkább az érzelmek miatt

Szerintetek gáz ha ilyen cipőt hordok az iskolában, a lányoknak mi erről a véleményük?

Az iskolában meg mindenhol máshol ilyen cip?ben vagyok:

Legjobb válasz: Fekete farmerrel és különbözõ ingekkel,mellényekkel ez igenis nagyon jó tud lenni..:) 21/L

Fekete farmerrel és különbözõ ingekkel, mellényekkel ez igenis nagyon jó tud lenni..:) 21/L
Hát...nem egy fiatalos darab, most nem divatos a korosztályodban.Amúgy azt hordasz amit akarsz.
személy szerint én az ilyeneket utálom.:// nemtudom olyan furán néznek ki inkább 'ünnepségeken' szoktak ilyet hordani nem?:// 15/L
Én speciel ezt fûrésszel vágnám le a pasimról, de te tudod.
a cigók hordanak ilyet
miért lenne gáz? mondjuk 16 évesen picit fura, de felnõtt férfin ok.
Az elözö válaszolonak nem tetszik, valoszinü azért mert nem ezt a stilust képviseli ö sem meg a barátja sem.
A kérdező hozzászólása: Mi nem tetszik ebben a cipõben?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, de mért?? :O
Az ember olyan cipõt vesz fel ami kényelmes, amit szeret. Lehet hogy van a "divat" de sehol sem irja azt hogy meg kell annak felelni.Szoval nyugodtam hordhatsz ilyen cipõt.Én sem mindig követem a divatot.Az ruhadivatot az biztos hogy nem mert az idén minden olyan gagyi
A kérdező hozzászólása: Fekete, és néha kék farmer, fekete kabát. Most jobb az, ha egy kitaposódott tornacipõben vagyok?
Attól függ mivel hordod.
kicsit szokatlan, de nem gáz. attól is függ nyilván, h milyen ruhákat hordasz hozzá
A kérdező hozzászólása: Mért is?
Szerintem nem. Nekem tetszik az ilyen cipõ, ez olyan férfias.

Srácok! Ha egy lány a barátjának 10 hónap után ruhadarabot akar venni, az gáz? A pasik szeretnek ruhát kapni a barátnőjüktől? (szexi alsógatya szóba jöhet? ) vagy mit vegyen? (polo, gatya. Stb)

Legjobb válasz: én fél év után vettem egy szexi alsógatyát a barátomnak, örült neki. fõleg, hogy imádom ha rajta van, nagyon beindít :) szerintem még a póló is jó, ém gatyát nem mernék venni látatlanban, mert ki tudja, jól áll-e majd neki.

én fél év után vettem egy szexi alsógatyát a barátomnak, örült neki. fõleg, hogy imádom ha rajta van, nagyon beindít :) szerintem még a póló is jó, ém gatyát nem mernék venni látatlanban, mert ki tudja, jól áll-e majd neki.
Én inkább úgy vettem észre, szerencsésebb, ha mondogatod neki, mi áll jól, meg együtt vesztek ruhákat. Ha külön veszel neki ruhát, lehet, nem lesz jó a méret, vagy nem fog neki tetszeni. Én gatyavásárlásra speciel nem gondoltam, dehát midnenkinek mások a szokásai.
én kb 3 hónap után vettem Neki alsógatyát. aztán igazából csak pólókat szoktam Neki hozni. gatyát semmiképpen sem mernék. amúgy meg ha Nélküle megyek valahová, pl nyaralni akkor van hogy valami kis ruhadarabot viszek ajándékba. de általában annyira szereti azokat, hogy nagyon gyakran hordja. az alsógatyát még 1, 5 éve vettem és azóta is gyakran alszik abba (mivel túl nagyot vettem csak pizsomának lett jó) szerintem nem gáz, legalább ha felveszi akkor egy kis részed akkor is vele van és te jutsz róla eszébe. :)
Én tökre örülnék :D Kapnék mondjuk egy jó pólót vagy akármit a bnõmtõl...

A lanyok aszt is nezik egy fiunal hogy menyire magas. Szerintetek az gaz ha 16 evesen 1, 73cm vagyok magassagban?

Legjobb válasz: Szerintem nézik. Énis nézem mert elég magas vagyok és nálam sokkal kisebbel nem hiszem hogy összejönék mert nem is nézem meg úgy hogy õ is egy lehetséges jelölt. Gáz vagy nem gáz nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként sok alacsony lány van szoval biztos találsz valakit. 16/L

Szerintem nézik. Énis nézem mert elég magas vagyok és nálam sokkal kisebbel nem hiszem hogy összejönék mert nem is nézem meg úgy hogy õ is egy lehetséges jelölt. Gáz vagy nem gáz nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként sok alacsony lány van szoval biztos találsz valakit. 16/L
Igen, így van a legtöbb csaj nem bírja elviselni ha a fiúja alacsonyabb nála, ettõl én pl olyan elefántnak érzem magam. Másik megh a nõk egy erõs, masszív férfit akarnak aki megvédi õket. Szóval én semmiképp sem mennék hozzá egy férfihoz aki nálam alacsonyabb, boldog lennék ha lenne legalább 175 mivel én 162 vagyok, (nemigen növök már) így egy 10centis magassarkkúban sem lennék magasabb nála. De persze ha nem így hozza a sors... Nem ez a legfõbb szempont hanem h milyen a személyisége. És igen, jól mondja egy elõttem szóló, aki 16 évesen sz-szel írja az "azt" azzal kizárt dolog h összeálljak. Szóval inkább mûveld magad azt tanácsolom minthogy ezzel foglalkozzál azért is mert semmi baj a magasságoddal. 14/L
Szerintem az alacsony pasik olyan kis aranyosak, engem nem zavarna, ha alacsonyabb lenne nálam a pasim, pedig én sem vagyok magas, cirka 165cm. Tudom, ez a vélemény elég fura :P De te nem vagy sem alacsony, sem magas, olyan átlag szerintem, ami nem a legrosszabb.
Elég sokan nézik, ám közel sem akkora jelentõséggel ruházzák fel, mint amilyenre felfokozni próbálják egyesek. A többség amondó, ne legyen nála feltûnõen alacsonyabb a pasija, tehát 1-2 centi mínuszban belefér, még jobb, ha 10-20 centivel magasabb. Ez rád nézve nem jelent különösebb gondot, tekintve hogy egy átlagos csaj 168-170 körül mocorog manapság. (Én személy szerint a 160at súrolom alulról, lány vagyok és abszolúte mellékes szempontom a kérdésben fogalmazott, be tud jönni egy aranyosabb, kissé feminin srác is, éppúgy mint a maszkulinabbak. Bár tény, hogy nálam "gnómabbnak" lenni inkább kihívás.)
Csak azok nézik a magasságot akik kirakatba szánják a barátjukat, meg hogy másoknak legyen mit mutogatni. Különben mi a fenét számítana? Nem ezen múlik hogy ki a jó pasi. Nem múlik rajta semmi. Engem nem érdekelt sose az sem ha alacsonyabb a párom nálam. Mellesleg a 173 cm nem alacsony, hanem normális férfi átlagmagasság.
A legtöbb normális lány igyekszik nem alacsonyabb fiúval járni, Igen, így nézik hogy mennyire magas a srác. De azt is nézik a normális lányok, hogy a srác mennyire tud helyesen írni. Nálam az a srác aki az "AZT" szót aszt- szónak írja már le is írta magát.. 16/L
1, 73 cm az rohadtkicsi..annál még egy hajszálam is nagyobb xd .am értem mire gondoltál ..keress alacsony lányokat és nem lesz baj , de sztem a 173cm se kicsi.
Félreértés ne essék; nem gondolom, hogy ezen múlna elsõsorban a férfiasság, én a közvélemény nevében beszéltem, ami igenis ehhez köti egy bizonyos formáját.
én 166cm vagyok és szeretem ha magasabb a srác mint én, de pl azt sem szeretném hogy lábujjhegyen ágaskodva se érjem fel ha akarok neki adni egy puszit...szóval szerintem te olyan pont jó magasságba tartozol, egy 7cm-s magassarkúval akkora lennék mint te, és akkorában már vannak szépek:) egyébként még nõhetsz ha zavar, de én pl úgy gondolom most, ezzel a magassággal, hogy magam mellé egy 185-nél mindenképpen alacsonyabb, de 166-nál magasabb srácot képzelek el:) 15/L
Nézik. De 16 évesen a fiúk még bõven nõnek. A 173 cm. ebben a korban szerintem átlagos.

Fiúk, szerintetek az gáz, ha a lány kezdeményez? Nagyon ciki?

Legjobb válasz: Szerintünk nem gáz. Lányok szerint az, mert az milyen már, hogy szegény lánynak kell kezdeményezni.

Szerintünk nem gáz. Lányok szerint az, mert az milyen már, hogy szegény lánynak kell kezdeményezni.
nem
Szerintem nem ciki. Jó tényleg szerencsésebb ha a fiú kezdeményez de ha a lány kezdeményez akkor sincs semmi baj! Az a lényeg hogy jól mûködjön a kapcsolat szóval teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont ezért tartottam a dologtól...de már le is mondtam róla, ha kellek neki, majd szól. :)
Hát egy kicsit gáz, az ilyen rosszul szokott elsülni, Tapasztalatból mondom..
A kérdező hozzászólása: Hát igen, na.....ez nem olyan egyszerû! :D
de kérdezõ szerintem meg nem úgy van ahogy az utolsó mondta hanem amúgy! kérdezõ: jaaaj tényleg, igaz:) megfontolom jaa bár lehet mégis úgy van kérdezõ: aaahh igaz is, tényleg :) átgondolom..
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Köszi! :) megfontolom...
Csak azt felejtetted ki a számításból hogy csak lúzerek válaszoltak. Egy igazi férfinek nem imponál ha egy lány így lealacsonyodik. De gondold végig józan paraszti ésszel: Melyiket becsülnéd meg jobban? Azt ami az öledbe hullik vagy azt amiért meg kellett dolgoznod? Na ugye..
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy ráveszem magam... :) köszönöm! :)
Egyáltalán nem.Sõt én személy szerint nagyon örülnék neki, ha odajönne egy hölgy hozzám. :)
Nos, akkor ezt megbeszéltük. :) Van még kérdés?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
nem
Csak, ha szó nélkül a nadrágomba bújuk.
Nem.
nem
Már pedig szerintem meg jó is lehet kêrdezõ, most valaki azt mondja nem nem kell máris lemondani róla, , de pont errõl beszêltem Mondjuk nem is kötelezõ, én meg igazàbol semmit se vesztek ezzel szóval mimd1
Mai világban nem gáz. 12 évesen úgy néznek ki lassan, mint egy leélt 17 éves.
azért nem mindegy hogy 11 vagy 13, de szerintem nem vészes a dolog.... nekem is bejönnek a nálam fiatalabbak...például 14 évesek..... 17 éves fiú voltam
1sõnek üzenem, hogy hülye vagy.. amúgy meg nem normális, én nem nézek úgy kislányokra
11 szerintem gáz... véleményem szerint 13 évnél húzd meg a határt azért (ha nem is a testi, de a lelki érettség miatt!) Most leszek 16
Attól függ milyenek azok a kislányok. Ha olyanok, mint manapság egyre többen (smink, teljesen felnõttes öltözék, festett haj), akkor nem gáz, hogy KÜLSÕLEG bejönnek, hiszen simán kinéznek 15 évesnek (és mivel te 16 vagy, ez a te korosztályod.) Láttam én már olyan 13 évest, aki simán elment volna 18-nak. A lényeg, hogy tudd, hogy ezek a kislányok csak külsõleg néznek ki korodbelinek, kapcsolatot ne kezdj velük, kicsik õk még ahhoz. Az elég gáz, ha "normál" 11 évesek tetszenek neked "úgy", mármint akik tényleg 11 éves kislánynak néznek ki, de te beindulsz rájuk, na az annyira nem okés szerintem.. :D
Együttérzek veled testvér! Tudom min mész most keresztül! 45/F Pedómaci voltam sziasztok! :D

Ezen a képen az előrébb levő lányon egy nyaklánc van, nem gáz ha én is felveszek ilyet?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://media.ifccenter.co..

Legjobb válasz: Miért is lenne gáz? Úgy unom az ilyen kérdéseket már, hogy mi gáz meg mi nem. [email protected] le, hogy mit gondolnak mások és azt hordj ami tetszik. 16/L

Miért is lenne gáz? Úgy unom az ilyen kérdéseket már, hogy mi gáz meg mi nem. [email protected] le, hogy mit gondolnak mások és azt hordj ami tetszik. 16/L
Csak ha fiú Vagy akkor ...
Egyetértek az elõttem szólókkal. Amúgy én imádom ezt a filmet és ezt a nyakláncot is. :)
Így van tedd a nyakadba, és élvezd, azt ami neked tetszik.
Elsö vagyok. Nekem tetszik, én is felvenném. Viszont bármire rá lehet mondani, hogy ciki, csak mert nem tetszik valakinek. Ezért mondom, hogy foglalkozz azzal ami neked tetszik, esetleg olyanokra hallgass csak akik fontosak neked. De idegenek meg beszólogatók véleményére ne adj :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!:)
A kérdező hozzászólása: tuti hogy nem ciki? köszi h írtál:)
Nehogy azért ne vegyél fel vmit, mert eseleg mások cikinek tartják... egyébként sztem tök szép, és ha stílusában hasonló cuccokkal veszed fel (mármint sportos cuccokhoz sztem hülyén nézne ki), akkor tök jó :) .
Elég vad színe van, semmiképen ne viseld mondjuk piros, vagy pink ruhához. Amúgyis, ami az egyik emberen cikin néz ki, az a másikon lehet jó, attól függ ki hogyan, mivel viseli és mennyire illik a személyiségéhez. Pl rajtam tuti nagyon fura lenne, mert nem ilyen a stílusom, de egyik barátnõmön, akinek szõke göndör haja van és romantikusabb ruhákban jár simán el tudom képzelni, h jól néz ki.
Jó a film és jó a nyaklánc is. =]
Dehogy gáz! Tök jól néz ki!! Hajrá :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!