Találatok a következő kifejezésre: Az gáz 16 vagyok (38 db)

Ha 1 hónap mulva 17 éves vagyok, de még szűz, az gáz? 16/L

viszont már nagyon el akarom veszteni a szüzességemet, fel vagyok izgulva rendesen :D

Legjobb válasz: az lenne gáz ha 15-16 évesen nem lennél az...

az lenne gáz ha 15-16 évesen nem lennél az...
de ha gáznak érzed, meglátogathatlak :)
nem. az a gáz ha valkit már kis tinikorában 13-14 évesen szétb.asznak, szopatnak. én is 17 évesen feküdtem le a barátommal.
nem gáz
nem gáz mert ha elsieted akkor nem jösz ösze... legalábbis nekem úgy volt... de utánna a másik barátnõmel már öszejött... ne a dugásért járj valakivel..
Egyáltalán nem gáz hogy szûz vagy mivel én is az vok de én fiú és 17éves... És valahogy én is így vagyok vele ahogy te gondolod, én is felvagyok izgulva, ez természetes sztem..ebben a korban :) 17/F
Egyáltalán nem gáz, sõt!! Én most 15/L vagyok, 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal(õ most 17). Õ már nem szûz, én az vagyok. Megbeszéltük, hogy várunk még vele legalább 1-másfél évet, mert én még nem akarom.
Ferbruárban voltam 17... És én is szûz vagyok még. 17L
lefárasztanak ezek a kérdések komolyan mondom, a szüzesség semmilyen korban nem gáz, világos? az nem egy szégyellnivaló dolog az csak egy ideiglenes állapot (feltehetõleg), amit akkor vesztesz el amikor akarsz és az nem tartozik senkire sem hogy mikor kivel hogyan..remélem sikerült tisztázni ezt a "gáz a szüzesség" témát...egyébként én a 17. szülinapom elõtt 1 hónappal vesztettem el.
szia én is szûz vagyok és nem tartom gáznak :) Addig ne add oda magad senkinek amíg nem érzed úgy h megérdemli. Ha belemennél egy futó kalandba csak megbánnád . 17 / L
k*rva gáz vagy már ne is haragudj... hát nem szégyelled a pofád?!
nem gáz, de szivesen segíthetek a problémádon ha ennyire zavar :) én is szûz vagyok. 21/f
Miért lenne gáz? Csak úgy, ne is feküdj le senkivel. Nem éri meg. Utólag bánnád meg.
Ha 27 éves lennél, még akkor sem lenne gáz. Csak ma divat már tiniként elveszteni a szüzességet.
Nem, nem az. Az viszont [email protected] az agyam, mikor azt írják, hogy 15-16 évesen gáz, ha már valaki nem szûz. Ugyan miért? Én pl már nem voltam az. Mégis felelõsségteljes voltam, kapcsolatban vesztettem el, nem bántam meg, és semmi negatív dolog nem következett belõle. A sok álszent itt ítélkezik, és itt ez megy minden kérdésnél...

Szerintetek egy 16 éves srácnak az gáz e vagy jó ha a pénisze merev állapotban 18cm és 5-6cm vastag?

Legjobb válasz: miért mit akarsz? mekkora legyen? Nagyobb hogy gáz? Túl nagy? Az átmérõje 5-6 cm, vagy a kerülete? :D Amúgy nagy:)

miért mit akarsz? mekkora legyen? Nagyobb hogy gáz? Túl nagy? Az átmérõje 5-6 cm, vagy a kerülete? :D Amúgy nagy:)
Minek kell basztatni? csak önbizalomra vágyik, egyébként sztem szép kis méret
szánalom de komolyan:S
40 centis a normális méret mit akarsz ezzel a pici kukival wazze!!!
ez nagyon gáz
20 cm alatt nagyon gáz. De inkább 30.
hagyjátok már ezeket a "gáz" kezdetû kérdéseket. Hiába lenne gáz, az esetek többségében úgysem tudtok változtatni rajta! Amúgy kedves kérdezõ, a méreted megfelel :)
igen, gáz... hagyjuk már ezt...
CINGÁR
KAMU !!!! OFF
Szm az "gáz" h ilyeneket érdeklõdik. Amugy szm nem önbizalom, hanem "bõcsködés".
Szerintem te egy LÓ vagy !! am Kamu !!!
ÚÚÚccsóó :D:D:DDD

A lanyok aszt is nezik egy fiunal hogy menyire magas. Szerintetek az gaz ha 16 evesen 1, 73cm vagyok magassagban?

Legjobb válasz: Szerintem nézik. Énis nézem mert elég magas vagyok és nálam sokkal kisebbel nem hiszem hogy összejönék mert nem is nézem meg úgy hogy õ is egy lehetséges jelölt. Gáz vagy nem gáz nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként sok alacsony lány van szoval biztos találsz valakit. 16/L

Szerintem nézik. Énis nézem mert elég magas vagyok és nálam sokkal kisebbel nem hiszem hogy összejönék mert nem is nézem meg úgy hogy õ is egy lehetséges jelölt. Gáz vagy nem gáz nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként sok alacsony lány van szoval biztos találsz valakit. 16/L
Igen, így van a legtöbb csaj nem bírja elviselni ha a fiúja alacsonyabb nála, ettõl én pl olyan elefántnak érzem magam. Másik megh a nõk egy erõs, masszív férfit akarnak aki megvédi õket. Szóval én semmiképp sem mennék hozzá egy férfihoz aki nálam alacsonyabb, boldog lennék ha lenne legalább 175 mivel én 162 vagyok, (nemigen növök már) így egy 10centis magassarkkúban sem lennék magasabb nála. De persze ha nem így hozza a sors... Nem ez a legfõbb szempont hanem h milyen a személyisége. És igen, jól mondja egy elõttem szóló, aki 16 évesen sz-szel írja az "azt" azzal kizárt dolog h összeálljak. Szóval inkább mûveld magad azt tanácsolom minthogy ezzel foglalkozzál azért is mert semmi baj a magasságoddal. 14/L
Szerintem az alacsony pasik olyan kis aranyosak, engem nem zavarna, ha alacsonyabb lenne nálam a pasim, pedig én sem vagyok magas, cirka 165cm. Tudom, ez a vélemény elég fura :P De te nem vagy sem alacsony, sem magas, olyan átlag szerintem, ami nem a legrosszabb.
Elég sokan nézik, ám közel sem akkora jelentõséggel ruházzák fel, mint amilyenre felfokozni próbálják egyesek. A többség amondó, ne legyen nála feltûnõen alacsonyabb a pasija, tehát 1-2 centi mínuszban belefér, még jobb, ha 10-20 centivel magasabb. Ez rád nézve nem jelent különösebb gondot, tekintve hogy egy átlagos csaj 168-170 körül mocorog manapság. (Én személy szerint a 160at súrolom alulról, lány vagyok és abszolúte mellékes szempontom a kérdésben fogalmazott, be tud jönni egy aranyosabb, kissé feminin srác is, éppúgy mint a maszkulinabbak. Bár tény, hogy nálam "gnómabbnak" lenni inkább kihívás.)
Csak azok nézik a magasságot akik kirakatba szánják a barátjukat, meg hogy másoknak legyen mit mutogatni. Különben mi a fenét számítana? Nem ezen múlik hogy ki a jó pasi. Nem múlik rajta semmi. Engem nem érdekelt sose az sem ha alacsonyabb a párom nálam. Mellesleg a 173 cm nem alacsony, hanem normális férfi átlagmagasság.
A legtöbb normális lány igyekszik nem alacsonyabb fiúval járni, Igen, így nézik hogy mennyire magas a srác. De azt is nézik a normális lányok, hogy a srác mennyire tud helyesen írni. Nálam az a srác aki az "AZT" szót aszt- szónak írja már le is írta magát.. 16/L
1, 73 cm az rohadtkicsi..annál még egy hajszálam is nagyobb xd .am értem mire gondoltál ..keress alacsony lányokat és nem lesz baj , de sztem a 173cm se kicsi.
Félreértés ne essék; nem gondolom, hogy ezen múlna elsõsorban a férfiasság, én a közvélemény nevében beszéltem, ami igenis ehhez köti egy bizonyos formáját.
én 166cm vagyok és szeretem ha magasabb a srác mint én, de pl azt sem szeretném hogy lábujjhegyen ágaskodva se érjem fel ha akarok neki adni egy puszit...szóval szerintem te olyan pont jó magasságba tartozol, egy 7cm-s magassarkúval akkora lennék mint te, és akkorában már vannak szépek:) egyébként még nõhetsz ha zavar, de én pl úgy gondolom most, ezzel a magassággal, hogy magam mellé egy 185-nél mindenképpen alacsonyabb, de 166-nál magasabb srácot képzelek el:) 15/L
Nézik. De 16 évesen a fiúk még bõven nõnek. A 173 cm. ebben a korban szerintem átlagos.

Az gáz, hogy a szüleim fizetik a fogamzásgátló tablettáimat? 16 éves vagyok.

Legjobb válasz: Hát 16 évesen honnan máshonnan lenne rá pénzed? Nem gáz.

Hát 16 évesen honnan máshonnan lenne rá pénzed? Nem gáz.
Miért kinek kellene fizetni??
sokkal gázabb ha nem teszik meg és terhes leszel
Nem. Mégis honnan lenne máshogy pénzed rá? Ha a zsebpénzedbõl fizetnéd, az is a szüleidtõl lenne. Viszont azért 16 évesnek nem nagyon lenne ajánlott a fogamzásátló, annak ellenére, hogy sok doki felírja. Nehogy késõbb megbánd...
Szerintem inkább az "gáz" hogy csak 16 vagy... Mondjuk még mindig jobb mint a 12-13 évesek. Legalább te már érzed ennek a felelõsségét. Remélem!
Sztem az a gáz hogy 16 évesen már tabit szedsz, de még mindig jobb mint a nem kívánt terhesség... És ne csaka szüleid fizessék, hanem szépen kérd meg a barátodat, hogy a felét fizesse õ... mert õ is élvezi az elõnyeit... De erre nem is kellene kérni, hanem õ kellene felajánlja...
A szüleid minden bizonnyal felvilágosult, korunknak megfelelõ gondolkodásúak! Légy rájuk büszke! Ja és már hogy lenne gáz?!? :)
Én értem, csak ne mondd, hogy nem fogamzásgátló eszköz. Mert ez hülyeség. A guminak meg van az a veszélye, hogy kiszakad vagy lecsúszik. A tablettánál meg meg van a veszélye, hogy kihagyod, kihányod, hasmenésed lesz, vmi gyengíti a hatását stb. Nézz szét az oldalon, legalább minden nap 10 olyan kérdés van, hogy "szexeltem a párommal, de elfelejtettem bevenni a tabit". Ezzel nem azt mondom, hogy a tabletta rossz, hanem azt, hogy MIND A KETTÕ BIZTONSÁGOS, HA RENDESEN HASZNÁLJÁK! Ha szarul használják, akkor meg mindkettõ szar. Mellékesen megjegyzem, hogy Magyarországon pl. kifejezetten sokan esnek teherbe tabletta és óvszer mellett egyaránt. Mert ilyen a kultúra sajnos. Az emberek képtelenek normálisan használni a fogamzásgátló eszközöket.
Szerintem az a gáz, hogy 16 évesen tablettát szedsz és a szüleid engedik, fejlõdõ szervezetnek egyátalán nem jó ha hormonnal tömik, ok késõbb sem egészséges.
Én 17 vagyok és a felét nekem is a szüleim fizetik, a másik felét a barátom. Fogamzásgátló ide vagy oda, van elõnye és hátránya is, mára úgymond már kevesebb hormon van benne, mint régen volt, és mégis csak jobb, hogy védekezik, mint lássunk plusz egy kérdést, hogy terhes vagyok-e , lehet-e rá esély stb. Úgymond mégis a leghatásosabb módszer a védekezésre, mert az óvszer sem minõsül a nõgyógyászok szerint védekezési módszernek, hiszen tudjuk, nagyon sokszor sok embernek kiszakadt már... Lehet lepontozni, de én ilyen téren pártolom a fogamzásgátlót és a kérdezõt is, hogy szedi, mert legalább nyugodt éjszakái lesznek és nem kell aggódnia, hogy akaratán kívül lesz egy pocak lakója, aki megkeseríti a tinédzserkorát. Az ellen is tudsz tenni, hogy ne csak a szüleid anyagi helyzetére legyen nagy hatással, hogy közlöd a barátoddal, jó lenne felesben fizetni a gyógyszert, ha igazán szeret, ezt meg fogja érted tenni.
utolsó ugyanúgy teherbe eshet ott van az 1%, és lássuk be megannyi dolog gyengíti a hatását, szedjed a te dolgod, de én jobban érzem magam hogy nem teszem tönkre vele a hormonháztartásom
"mert az óvszer sem minõsül a nõgyógyászok szerint védekezési módszernek" Nah ezt még egyetlen nõgyógyásztól sem hallottam. Rendes használat mellett minimális az esély arra, hogy kiszakad. És tabletta mellett is van kockázat.
A kérdező hozzászólása: Azért kezdtem el én is szedni, mert nem tartottam annyira biztonságosnak az óvszert. Én is úgy vagyok vele, hogy inkább szedem, mint hogy teherbe essek. Ez a dolog, meg hogy a felét a szüleim, a másik felét meg barátom fizeti, ez most sajnos szinte megoldhatatlan, mert barátomnak most nincs állása, és nem tudna mibõl beszállni.. :S
22-es én sem voltam híve a tablettának, de úgy éreztem mielõtt szexuális életet élnék elmegyek hozzá, hogy felvilágosult legyek, és ekkor mondta, hogy az óvszer nem minõsül annak, elmagyarázott mindent. És kedves kérdezõ nem akarlak megbántani, de én a barátomnak nem engedném, hogy szeretkezzünk, ha nem tudja támogatni a gyógyszerem, mert kb így olyan, mintha te (ez esetben a szüleid)egy aranybánya vagytok, bármi történjen a barátod kényelmesen hátradõl és széttárja a kezeit, hogy nincs pénzem, de szeretkezzünk, mert az õseid úgy is fizetik.Igaz mindenkinek egyéni dolga, hogyan oldja meg az ilyen problémát, de az orra alá dörgölném, hogy, akkor a másik fél szülei is szálljanak be, mert nem csak a lány dolga a védekzésrõl gondoskodni, hanem mind a két félnek kellene. Persze a szexnél nem fogja mondani, hogy oldd meg magad, mert nincs pénzem, természetesen bele fog menni, hogy csináljátok. Nem akarok senkiben sem bûntudatot vagy ellenszenvet kelteni, ez az én véleményem.
Utolsó: Én megértem azt, hogy te a tabletta mellett döntöttél. De az butaság, hogy az óvszer nem védekezés. Már miért ne lenne az? Ha nem szakad ki, akkor véd. Nekem hat éve tökéletesen mûködik, mint ahogy sok másik embernek. És én is jártam már pár nõgyógyásznál, egyik sem mondta, hogy ne lenne védekezés. A megszakítás nem az, meg a kimosakodás. Az óvszer egy igen megbízható fogamzásgátló eszköz. Az orvosok nagy része azért nem javasolja, mert abból neki nincs bevétele.
Megértem, hogy az óvszer híve vagy, de ott van az másoknál, akik nem figyelnek, hogy kiszakad, és olvashatjuk, hogy már sokszor elõfordult ilyen. Persze a tabletta sem 100%-os mindenki tudja, de nincs az, hogy: nem jó a méret, csúszkál, nézzük meg nem-e lyukadt ki, illetve egyéb pózoknál, most nem megyek bele, mert nem a témához kapcsolódik, de van, mikor olyanhoz van kedvük, amit óvszerrel nem az igazi és ráadásul, ha visszatérnek az eredeti felálláshoz húzhatnak másik óvszert. Ilyen térn kényelmesebb a fogamzásgátló. Mind a kettõnek megvan a pro és kontrája, mindenkinek szíve joga, mi mellett dönt, mit enged meg anyagi helyzete és igénye.
Nem az, legalább tudják, hogy védekezel
Hát, akkor bizony szerencsés vagy, hogy ilyen egyszerûen sikerült teherbe esned ennyi év tablettaszedés után. Mert a tabletta leállítja a méh növekedését, szóval ha vkinek nincs kifejlõdve még rendesen, akkor tabi mellett nem is fog. És azért meglepõ, hogy 13 évesen már minden ki volt fejlõdve belül:D De akkor gondolom jó hamar kezdtél menstruálni:D
az gáz h a pasid semmit se ad bele...(hiszen az ö érdeke is)
Nem gáz. Gondolom még saját kereseted nincs. De esetleg a zsebpénzedbõl hozzájárulhatnál.
Nem gáz egyáltalán, nem tudom miért merült egyáltalán fel benned ez.
Miért gáz, hogy 16 évesen tablettát szed? Nem csak fogamzásgátlás miatt írják fel. Én pl 13 éves korban kezdtem el szedni orvosi utasításra rendkívül erõs vérzés miatt.
Utolsó: Nyilván ha nem fogamzásgátlásra kellene neki, hanem "gyógyszerként", akkor nem kérdezne ilyet. Egyébként nem én mondtam azt, hogy gáz. (Én azt írtam, hogy nem ajánlott ilyen idõs korban). Megjegyzem neked is lehetnek tõle gondjaid sajnos, nem tudom hány éves vagy, de néha nem ártana a szünet, hátha rendezõdik a helyzet...
37 vagyok :D Nem voltak gondjaim - csak a tabletta szünetekben.
És azóta folyamatosan szeded? Gyereked van már? O.o
Azért gáz, mert ennyi idõsen, még fejlõdésben van a szervezet, és nem szabadna beleavatkozni hormonokkal. rengetek rosszat lehet igy tenni saját magadnak, én ennyi idõsen nem mertem volna szedni, és semmilyen fiú kedvéért nem szedtem volna. Egy természetes rendszerbe nem jó belenyúlni mesterséges dolgokkal. Rengeteg rosszat hallottam a fog.gátlóktól, hogy mennyi deformitást és rendellenességet okozott azoknál akik ilyen fiatal korban kezdték. Persze azoknál is lehetnek mellékhatások, akik késõbb kezdik, de náluk fejlõdési rendellenesség már kevésbé fordulhat elõ...
Van, igen. Addig nem szedtem, amíg próbálkoztunk -6hónap- meg amíg szoptattam-majd' 3 év. Szörnyû volt. Az orvosom azzal nyugtatott, hogy majd a szülés után valószínûleg megváltozik a helyzet. Hát, csak rosszabb lett. Az, hogy fájt, még elviselhetõ volt. Az már kevésbé, hogy max 1 órát bírtam ki super plus tampon - éjszakai betét kombinációval. Utcára menni maga volt a rémálom. Így most jó. Gyereket meg többet már nem akarok.
(tablettánál a nemi betegségeket is el lehet kapni. óvszernél nem)

Gáz-e hogy egy 19 éves lánnyal járok? Illetve neki az nem ciki másokkal szemben az hogy én 16 vagyok?

Legjobb válasz: ha viselkedésre, kinézetre passzoltok akk. nem gáz:) egyébként én soha nem értettem, h miért gáz az, ha a csaj idõsebb egy kicsit:) 19L

ha viselkedésre, kinézetre passzoltok akk. nem gáz:) egyébként én soha nem értettem, h miért gáz az, ha a csaj idõsebb egy kicsit:) 19L
szerintem nem gáz és úgy gondolom a barátnõdnek sem ha veled van:)
Szia! Egyáltalán nem gáz, hogy õ az idõsebb...viszont mivel feltetted ezt a kérdést, lehet Te vagy inkább bizonytalan az egész kapcsolatban, nem? 25/L
az nem gáz, hogy idõsebb lánnyal jársz, de az igen, hogy a -e kérdõ szót nem tudod hova lehet illetve kell rakni, ha rakod.
A férjem 4 évvel idõsebb nálam :)
http://www.youtube.com/watch?v=4ifUH8hX020 Errõl szerintem ennyit :D
A kérdező hozzászólása: nem vok bizonytalan hanem attól félek h gáz neki az h én vele vok
Ha eleg erett vagy hozza akkor nem gaz.Nalunk a suliban egy 18 eves lanynak egy 13 eves baratja volt.:) )Az mar eleg gaz.

Hány évesen volt az első menstruációtok? Az gáz ha én 16 vagyok és még nem volt?

Legjobb válasz: 11 éves voltam. Gáznak nem gáz, de el kéne menni nõgyógyászhoz... 15/l

11 éves voltam. Gáznak nem gáz, de el kéne menni nõgyógyászhoz... 15/l
en is 11 voltam, de nagyon nem orultem neki. emlekszem meg sirtam is anyukamnak hogy de en meg gyerek vagyok, en nem akarom ezt:) ) 16/L
nekem 12 évesen ( szülinapom után pont egy hónappal) jött meg. Van még idõd, de azért irány a nõgyógyász!
Nekem a 13. szülinapom elõtt 2 hónappal. Vagyis 12 évesen =) Amúgy úgy tudom, hogy ha 16 [vagy 17] éves korodig nem jön meg, akkor elkéne menni nõgyógyászhoz 13, 5/L
9 évesen, és 10 éves koromra teljesen beállt, sajnos természetanyánk jó hamar kibabrált velem :S Egyébként el kellene menned nõgyógyászhoz, mert olyankorra már meg kellett volna jönnie...
Azért 16 évesen jó lenne, ha elmennél nõgyógyászhoz!
bnõm anyjának is 17 évesen jött meg, kérdezd meg anyukádat, h neki, és a családjában mikor jött meg a lányoknak. nekem 14 éves szülinapom elõtt jött meg 10 nappal azonnal beállt, ált. 5 nap ingadozás van, szal szerencsésnek mondhatom magam, , mer nem jött korán énis nagyon sokat görcsöltem, h mi lesz ha nem lehet majd gyerekem, pedig csak 13 voltam. nagyon vártam már, mert az osztba kb mindenkinek megvolt már, és így kirekesztettnek éreztem magam, mikor errõl beszéltek. mikor megjött, nemis mondtam el anyámnak.. nem beszélt nekem sohasem errõl, felvilágosításról... ezért úgy gondoltam, énsem mondom el neki... aztán rájött persze hejedbe már összevissza szartam volna magam, de azért ne aggódj nógyógyászhoz soha a éledbe nem lesz erõm elmenni, max ha nõ, akkor... tudom, h éretlen gondolkozás, de akkoris, majd nõgyógyász pasim lesz, vagymi, és akkor nem kell majd elmennnem ;) szal még ne aggógy :)
Én 15 éves vagyok és még nem jött meg... kezdek kicsit aggódni, azt hiszem nemsokára ellátogatok a nõgyógyászhoz.
Nekem 1 hónappal a 12. szülinapom után. Örültem neki, mint majom a farkának :)
nekem is 11 évesen, de már majdnem 12 voltam
Nekem 2010.okt.31.-én jött meg legelõször. Elsõ nap sok volt aztán 2. nap csak egy kevés aztán elmúlt. Most van a második ami egy héttel korábban jött mint kellett volna. Nem hiszem hogy egyhamar leáll, akár a vörös Niagara! XD Hát, elõbb utóbb biztos beáll. Szerintem jobb lenne ha elménnél a nõgyógyászhoz, nekünk azt mondták ha még 16 évesen sincs akk jobb ha orvoshoz mész mert valami bajod van. Persze ez nem biztos de jobb ha elmész! L/14
nekem 11 évesen jött meg :) szerintem várj még egy-két hónapot és ha nem jön meg, akkor csak a nõgyógyászt tudom ajánlani. :)
Nekem 10 évesen jött meg.16-17 éves korig ha jól tudom nem baj.De majd inkább menj el nõgyógyászhoz! 11/L

18 éves lány vagyok és egy 16 éves fiút dugok az gáz?

18 éves lány vagyok már vagy fél éve járok vele. Heti 4-5-ször dugunk. Pedofilnek érzem magam, az vagyok?? Kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: Te dugod? :D Amúgy meg nem vagy pedofil, mert egy 16 éves már nemileg érett.

Te dugod? :D Amúgy meg nem vagy pedofil, mert egy 16 éves már nemileg érett.
Kedves Claire13! Nem vagy pedofil, de én nem a szexet helyezném elõtérbe. Fontos, hogy jól megértsétek egymást. Próbáld egy kicsit jobban megismerni õt. Nem tudom Te mióta élsz szexuális életet, vagy volt-e már idõsebb barátod, és nem akarom megkérdõjelezni a kapcsolatotokat, de figyelj oda, nehogy a "16 évesen 18 éves csajom van" effektus játsszon be. Egyébként pedig ne a korral foglalkozz, jól mûködhet ez a dolog, és hidd el, egyáltalán nem gáz :)
Hát érdekes lehet ha te dugod:D
Felcsatol magára ezt-azt, aztán hadd szóljon. Szegény srác.
nem gáz de ez tényleg furcsa nem õ dug téged hamár igy fejezzük ki magunk
Te még a fél országot végig fogod dugni a kérdésedbõl ítélve...XD
elég domina tipus vagy a srác nem a tulajdonod, gondolj erre 18 évesen pedig te sem vagy vmi baromi öreg
Csóri csávó. :( De azért pacsi neki, egyszer kipróbálnám egy domina nõvel! Csak annyi, hogy engem ne basszon seggbe, de bármi más jöhet. :D
nem vagy pedofil, de a szöveged az nagyon gáz, és ha velem összeakadnál ilyen dumával akkor rövid úton orálszex lenne azt hiszem (magyarul: szájon b.sználak h a fogad beleremegne)
Egyaltalan nem gaz, es en pl birom a szoveged, az ellottem valaszoloval ellentetbe:D Kis technikai hiba h o dug teged es nem te ot, szal erre vigyazz:) ) De amugy semmi gond. En szeressem a dominakat:D Egyszer egyszer egy "dugj meg" jol esik nekem is a baratnomtol:D A szex az maradjon mocskos perverz szex:D
k*rvajó a vakerja, ti balf*szok. amcsiban rég szleng, h azt mondják a lányok, h "I fuck him"
az American Beauty c. filmben emlékszem, hogy mondta is a csaj a barátnõjének, hogy "Don't fuck my father"
05-11 00:12 Hülye vagy amiért szégyelled nem pedofil! A pedofilok 0-12 évesekre buknak! 13 tól megkezdõdik a nemi érés és 14 éves kortól már törvény szerint is legális, nemhogy 16-tól! A csávó szerencsés hogy ilyen nõt talált magának. :)
ma 15:59 24 éves is jó? :)
sztem az egyeltalán nem gáz ha lefekszel ennyi idös pasival de az már igen hogy ugy irod ezt le hogy dugod mint valami tárgyat ......ha nem szerelemböl vagy vele akkor meg haggyad jobb neki nélküled
tegnapelõtt 20:55 Már miért kéne szerelem, ha jól megvannak amúgyis?!
mysterious dsf válasza: "k*rvajó a vakerja, ti balf*szok. amcsiban rég szleng, h azt mondják a lányok, h "I fuck him" Vándorolj ki vakerálni akkor, te hungarodakota! XDD
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy nem szeretem csak furcsa, hogy egy nálam fiatalabb pasival járok. Általában velem egyidõs vagy idõsebb pasijaim voltak, köszönhetem a fodrász modelségemnek.
xD
nincs ezzel semmi baj. te vetted el a szüzességét? milyen volt? neked mennyi szexpartnered volt elötte?
A kérdező hozzászólása: Igen õ még szûz volt és n is nem volt annyit tartós inkább csak futó kapcsolataim voltak, h bármelyiknek is odaadjam a szüzességem
a fogalmazásod a gáz. Fõleg, hogy nem szeretkeztek, hanem dugtok.
eléggé :D
igaz lány vagyok de én nagyon birnám ha mondjuk egy 20 éves sráccal dugnék legalább tapasztalt én nem bénáskodna össze vissza 16/L
eddig csak idõsebb csávóid voltak, azért fura neked?
Miért lenne ez gáz? Szerintem teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Inkább velem egyidõs barátaim voltak, és bocsi a rossz kiírásért, de az ember piásan nem figyel annyira a nyelvhelyességre.
szerencsés srác! te vetted el a szüzességét? jobban tolja, mint a profi partnereid?
hány cm es felcsatolhatóssal?:D
Már miért lennél pedofil? Belé vagy szerelmes, és kész. A barátnõm pár hónap múlva lesz 18, én meg februárban töltöttem a 15öt. Mi ebben a hiba? Ja, és már több mint egy éve együtt vagyunk.
off elõzõ dugtok??
mert akkor tényleg kb ugyan az a szitu
A fiúk dugnak, a lányok tosznak. Ne keverd össze. (hacsak nem mûbránert csatolsz fel és te kezeled az ánuszrózsáját szegénynek...pfujj XDD)
jim! Igen tervezgetjük, már csak a hol kérdésre kéne választ találni :)
hát kirájak ezek a komik!!szakadok! na de annyit mondanák erröl hogy a kor egyeltalán nem számit sztem csak az hogy szereted vagy nem mert ez a lényeg az egészben...
itt is ugyanez a helyzet, ne aggódj :) majd megszokod :D

Az lennék? Theát a barátaim gazdagnak tartanak mert gyakran járok szórakozni moziba. Stb de én enm érzem magam annak mert sulimellet dolgozok kőműves mellet és gét végén lakatos műhelybe vagy ma már dolgozni gáz? 16/f

szerintetek?

Legjobb válasz: Sajnos ma a kortársaid többsége gáznak tartja, de nem kell velük foglalkozni, csak irigyek. Dolgozz csak tovább, neked lesz csak jobb tõle :)

Sajnos ma a kortársaid többsége gáznak tartja, de nem kell velük foglalkozni, csak irigyek. Dolgozz csak tovább, neked lesz csak jobb tõle :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Dolgozzál, és érezd jól magad a pénzedbõl. Ha valakit érdemesnek látsz a baráti körödbõl, szerezzél neki is munkát.
Nincs ebben semmi gáz, sõt dícséretre méltó, hogy valakinek a mai fiatalságból nem büdös a meló. A haverjaidnak is ugyanúgy megvan a lehetõségók dolgozni, szóval ne irigykedjenek. Én mérnök vagyok, de erõsen gondolkodom egy szakma elsajátításán. Kicsit sok nekem, ami ezeknél a multicégeknél van, és ha valaki minõségi munkát csinál a szakmájában, azért azzal is lehet keresni, és idõvel akár a maga ura is lehet az ember. Jó szakikból hiány van, legyél Te az ellenpélda.
Szrni bele. Az én barátaim is ilyenek. Én speciel becsülöm az olyan embert, aki már ilyen fiatalon (bár idõsebb vagy) kétkezi munkával keres magára. Én irodai munkát végzek rokonnál, így valószínûleg közel se terhelem meg magam annyira mint te, de mégis jobban érzem magam ha a saját pénzem költöm, és ezt a világ összes "rajságáért" se adnám oda. A pénz eltapsolásának szerintem meg épp most van itt az ideje, amíg nem kell költened rezsire, a saját étkeztetésedre, és ruhákra, mert a szüleid intézik ezeket. Legyél büszke magadra, amiért te megkeresed azt a pénzt, amit elköltesz, és nem anyuci és apuci fizeti a szórakozásod. 15/f
Gazdag vagy tettekben. Mert amíg a barátaid csak siránkoznak és irigykednek rád mert van pénzed szórakozni, addig te dolgozol a fiatal korod ellenére, és ez tiszteletreméltó dolog.
Nem gáz!
Amíg Te magad nem érzed annak addig nem az. Én sem érzem annak a magam részérõl, eddig egyetlen szájra pusziig jutottam el, ennek is már jó néhány éve, mégsem görcsölök rajta. 22/f
Egyáltalán nem az.
nekem soha nem lesz :(
szerintem nem nõvéremnek is csak 19 éves korában volt az elsõ párkapcsolata
nem. nekem sincs pasim és eddig csaj szájra puszit kaptam/adtam 16/L
nem az
Igen és én is nagyon gáz vagyok mert nekem sem volt még barátnõm!...15/F de nem ám hát hol lenne már gáz? az a gáz ha 30 évesen sincs még senkid...ilyen kérdést...szégyen
nem
22 éves leszek, nem rossz alakú, nem buta, káros szokásoktól mentes, kedves, érdeklõdõ, csak rettentõen ügyetlenke, félénk; és még nekem sem adatott semmi ilyesmi. Tudom, nem vigasztal, és hogy nem nagyon szeretnél még 22 éves korodban is ilyen helyzetben lenni, de szerintem nem gáz, van idõd bõven, ha elõbb nem egyetemen/fõiskolán úgy is találsz majd valakit egy teljesen új környezetben.
Ebben semmi gáz nincs:)
Nem értem minek kéne gáznak lenni-e... de én már voltam szerelmes, azaz vagyok egy nálam pár évvel idõsebb lányba. És? Magánügy... Üdv! F/16
Igen. Ugorj egy vonat elé.
"de én már voltam szerelmes, azaz vagyok egy nálam pár évvel idõsebb lányba. És? Magánügy..." Ha maganugy akkor meg minek irtad ide? (: A kerdesre valaszolva: nincs azzal semmi gond, nem kell mindenkibe szerelmesnek lenni, aki kedves.
miért lenne gáz?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. azért olyat nem játszunk 3 válaszadó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!