Találatok a következő kifejezésre: Az gáz 15 éves vagyok (13 db)

Milyen az a csömell?
Fog az még alakulni, ne izgulj.
Fog még alakulni, de amúgy sem ajánlom a plasztikázást. Egy fiú, aki téged szeret, nem a melledért fog szeretni, és egy értelmes srác tudja, hogy a nõi mellek nem olyanok, mint a pornóban lévõ, felfújt, kerek, feszes cicik
A csõmell csõmell marad ha nõ akkor is. Ez egy adottsag. 18 felett mütenek de 17 évesen is ha van szülõi belegyezes es kifejlett vagy.
24 éves korodig változik a tested! Most még ne törõdj ezzel! használj melltartót, sportoláshoz, és a hétköznapokban mondjuk ha suliban vagy ami megtartja a melled, és nem engedi, hogy a szalagok megnyúljanak! Otthon nem kell melltartó.
Nekem kb. 25 éves koromra nyerte el végleges formáját, úgyhogy nem érdemes aggódnod!
nõhet még, de akkor még csúnyább lesz, mert lefele nõ..
Nem.
Nem gáz.de azért probálj feljönni az osztálytársaid szintjére ezzen nem azt ertem hogy gyorsan kell találnom egy barátnöt de ha keressel és a szüleidnek is meg a lány szüleinek is bejösz akor nyilt utad van. de keres magadnak illöt és olyat aki viszonozni tudja a szerelmet.
az utolso elottihez.:: nah attol hogy leirom a véleményem, és elmondo az én szituáciomat is attol még nem vagyok ribanc..nem haragszok meg az ilyenekért tehát nem érdekel...ja és nem szoltam le.... Kérdezonek:::: remélem minél hamarabb lelsz magadnak egy csajt.! sok sikert
nem gáz. A legjobb haveromnak sem volt még barátnõje és már 16 éves múlt. Régebben cikiztük ezért, de rájöttünk hogy felesleges, mert mi sem voltunk túl messze tõle...úgyhogy nem gáz.
az elõttem szóló egy büdös kis ribanc. jó nagy kurva lesz belõled. hogy szólhatsz így le egy fiút? 13 éves kislány létedre? fogd vissza magad, jó? te pedig ne aggódj. egyáltalán nem gáz. én 16 éves lány vagyok, az elsõ csókomat úgy kaptam, hogy megbántam, hogy engedtem. átvert a pasi elég rendesen, még jó, hogy mást nem engedtem neki, akkor elég nagyon csalódtam az emberekben rajta keresztül. szerencsére nagyon hamar vége lett a dolognak, már utólag én is így gondolom, akkor nagyon bántott. most van egy féléves kapcsolatom. hidd el, sokkal jobb, hogyha kölcösnös szerelemben törétnik meg, mint csak úgy, divatból. egy lány majd örülni fog neked, ha te leszel neki az elsõ minden téren, hidd el. és ehhez az elõttem szólóhoz még annyit, hogy 13 évesen mennyire volt "jó hosszú" egy kapcsolatod? 2 hónap? röhögnöm kell. te vagy eltévedve kislány. a fiúk amúgy is késõbb érnek, és ez nem bántás. te meg undorító vagy, hogy így leszólsz valakit. köszöntem a lehetõséget.
17 éves vagyok és eddig csak 1 kapcsolatom volt, ami a mai napig tart. Eddig kemény 3 hónapja, de úgy érzem, életem szerelmével van dolgom. A szerelmet nem kell keresni, megtalál magától.
Szia. Egyetértek az elöttem szólókkal. Én 16 éves vagyok és még nem csókoloztam és még barátnõm sem volt. Szerintem ez !NEM GÁZ! Nem maradtál még le semmirõl.
Hidd el nem gáz.Miért is az?Nem fogsz lemaradni semmirõl.Eljön az idö neked is.
Hát vleemis ugyanezvan és leeht hogy gáz mert én annak érzem kicsit de lassan 16 leszek xd szóval leeht benenm van teljesen a hiba... :(
huha nem tudom mi lehet veletek...valahogy levagytok maradva....13 éves vagyok és volt már 5 pasim...és még hozzá jo sokáig..és csokoloztam is..naoon sokszor..ugy látom a mai világ kicsit modernebb mint a tietek"!!! hát sajnálom..ez van , ezt kel szeretni.. :-)))
én is 15 vagyok és én is ebben a cipõben vagyok , nem gáz , legalább mi a majdnem nagyõt találjuk meg xD L/15
Hát nem hinném mert a bátyám is ezzel szenved pedig 17 is elmult!! Szerintem elég gáz de ha csak akarsz akkor kérj vmi nõtöl tanácsokat hogy hogyan öltözködj PL.:csikoskat ne kockással meg ilyenek. Adj a kinézetedre és legyél magabiztos és akkor nem hiszem ez sokáig igy lesz mint most:) ugyanezeket mondom bátyámnak de képtelen felfogni pedig én már tulestem ezeken és 13 éves vagyok:D
De idegesítõ az a 13 éves! kis butus! szerintem csak kihasználtak téged a pasik, de csúnyán, legalább is ha tovább is mentetek...=( egyébként a fiúk késõbb érnek, és az se baj, ha nem a legcsúnyább, legigénytelenebb csajjal smároltok elõsször, szal inkább várjatok vmi szép lányra!!
Szia, szerintem nem gáz.Nekem se volt még komoly pasim és nem is csókolóztam. De szentem nem vagyunk lemaradva semmirõl :D
te kedves drága aranyos 13 éves ribanc! azért mert a 2. hozzászólásodban már kicsit emberibb hangon beszéltél attól még elég bunkó dolog hogy így leszólod õket, akikkel egyébként teljesen egyetértek, ugyanis 14-majdnem 15 éves vagyok, és csak 1.ben volt barátnõm, de az olyan is volt(babaszerelem) és engem is eléggé zavar hogy sajna úgy vettem észre hogy :depresszós szöveg következik: nem érdeklek senkit, de hát ez van remélem majd találok valakit énis magamnak és csak így tovább kedves ribanc ha így folytatod bekerülhetsz a rekordok könyvébe mint a "legfiatalabb kurva" sok sikert!
Ó Istenem... hát hová süllyed ez a világ?:) ) A kislányok már 10 éves korukban vesztik el a szüzességüket és 13 évesen azzal büszkélkednek, hogy hány pasijuk volt. Biztosan nagyon mélyenszántó és érzelemdús kapcsolat volt valamennyi. Nemde? A kérdésre válaszolva pedig, egyáltalán nem gáz, inkább ilyet kérdezni az... :) Ha még nem találtad meg azt, aki neked szimpatikus és akit tudnál szeretni (megcsókolni), akkor minek erõltetni? Ilyen korban még a legtöbb egymással "járást" csak a kiváncsiság vezérli, nem az érzelmek.
Én speciel 3 hónap múlva 18 leszek és még nme csókolóztam és egyáltalán enm érzem égõnek... Minimum 4 lánnyal kezdtem kialakítani szorosabb kapcsolatot, de mindannyian beijedtek. Ez van. Vannak késõn érõbb típusok:)
nekem sok barátnõm volt már de számít semmit még csak most 18 évesen érzem úgy hogy megtaláltam az igazit:)
Nem gáz! Én lassan 17 leszek és még mindig nem volt senkim! De majd a mi idõnk is eljön! :D
A kérdező hozzászólása: vagyis 15 éves vagyok!XD
Na most akkor 14 vagy 15? A lényeg hogy ígyse úgyse kell a kezedbe cigi meg pia. Szokj le a cigirõl ha még tudsz az alkoholizálást meg hagy hétvégére.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok cs félrenyomtam . de leirtam már .:)
Az kérdés, hogy gáz-e, hogy 15 évesen cigizel? Szerinted? Nincs rá szükséged, senkinek sincs, és hamar függõ leszel tõle, a bõröd, a tüdõd bánja, szokj le róla szépen. A pia egészséges kereteken belül elmegy, bár én megvagyok részegség nélkül is, szeretek emlékezni egy igen jó bulira. Ha meg nem jó, akkor szépen hazajövök. Nem azt mondom, hogy legyél teljesen jókislány, aszociális, de szerintem te is tudod, hogy nem kell mindent kipróbálni, mindenben benne lenni, hogy menõ legyél. Ha nem tudtad, most mondom :) Vesztettem márel barátot, mert nem kértem a társaságukból, rossz dolog, de nem hiányzik.

Az gáz ha valaki 15 évesen elmegy szoláriumba? Nagyon fehér bőröm van és szinte mindig azt hiszik hogy beteg vagyok és sokszor bántanak ezzel az iskolában

Legjobb válasz: Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el,tehát elõször 4 percekre csak.

Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el, tehát elõször 4 percekre csak.
Most már jó az idõ, inkább feküdj ki egy kicsit délután a napra.:)
Ja, akkor bocsi..:) Szerintem nem gáz.Én nem járok, de nem egy ismerõsöm járt már 13-14 évesen szoliba.
Gáznak nem gáz, viszont fehér bõrnél nagyon nem ajánlom, vagy minimum konzultálj elõtte egy bõrgyógyásszal. Ugyanis könnyen járhatsz úgy, hogy utána pöttyös leszel, mint a pulykatojás, nem barnulsz, csak égsz, stb, és többet ártasz a dolggal, mint amennyit nyersz esetleg. Amúgy nem tudom végül bevezették-e nálunk is, de az EU nagy részén hivatalosan 16 év alatt el kéne küldeniük.
szerintem a fehérség nem gáz, a szoli viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Nem is mostanra gondoltam, hanem a következõ télre, mikor megint szörnyen fogok festeni. Ma egész nap kint voltam a kertben, jól le is égtem. :)
szerintem nem gáz csak ne sokat szerintem a legjobb a 3-4 perc

Ti mit gondoltok arról ha 13 éves vagyok (fiú) de kinézek 15-16-nak is és ha összejönnék egy 15 éves lánnyal az gáz lenne? Tehát ezalatt azt értem hogy ha nem a kort nézzük hanem a kinézetet akkor lehetünk-e egy normális pár?

Csak értelmes kommenteket kérek!

Legjobb válasz: Szerintem viszonylag kevés rá az esély. Miért? Ebben a korban ütköznek ki leginkább ezek a "nõk általában korábban érnek, testileg és szellemileg" szabályok, így szerintem egy kisfiú nagy valószínûséggel nem lenne "méltó párja" egy ilyen lánynak. Persze arra legalább jó, hogy nem fogják túl fiatalon megdugni (reméljük :D)

Szerintem viszonylag kevés rá az esély. Miért? Ebben a korban ütköznek ki leginkább ezek a "nõk általában korábban érnek, testileg és szellemileg" szabályok, így szerintem egy kisfiú nagy valószínûséggel nem lenne "méltó párja" egy ilyen lánynak. Persze arra legalább jó, hogy nem fogják túl fiatalon megdugni (reméljük :D)
A kérdező hozzászólása: MEGY A ZÖLD PACSI MINDENKINEK AKI ÉRTELMES VÁLASZT AD!!!!! várom továbbra is a válaszokat :)
fiú szemszögbõl inkább "menõ" az idõsebb lány:) ha kijötök (pl szülök nem engednek el ide-oda, õt mg igen) akkor szerintem nem gáz.
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam hogy menõzni akarok szegény lánnyal a haverok elõtt hanem hogy az baj-e?
én se azt mondtam (azért nem lehet összejönni egy lánnyal) , ha kijöttök akkor nem baj.
Szerintem nem tudtok majd normális párt alkotni, ilyen idõs korban egy lány sokkal magasabb szellemi szinten van mint egy fiú, pláne hogy még 2 évvel fiatalabb is vagy nála, de majd ha mondjuk te leszel 18 õ meg 20 az már úgy oké.:)
Ha az idõsebb külsõdhöz idõsebb személyiség is társul szerintem nincs akadálya
A kérdező hozzászólása: köszönöm annak a kommentelõnek aki elõttem írt pontosan errõl beszéltem. MEGY A ZÖLD KÉZ MINDENKINEK! :)
fektesd meg amíg lehet, ameddig a barátnõi nem beszélik rá valami gazdag 40esre...
Ha sikerül összejönnötök, gratulálok. Egyébként nem. (Legfeljebb a leányzó szemszögébõl)
mindent bele! az egyik fiú ismerõsöm (17) jár egy csajszival aki kb 25! Ne foglalkozz semmivel, csak azzal, h mit érzel! úgyis a csajon fog múlni, te nem veszthetsz semmit, ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: oksa köszke még jühet vélemény :P ;)
Nem lenne gáz, ne izgulj ezen! :) Kalappal Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: köszke fektessem meg XD te egy állat vagy azzal várok de kösz ;)
A kérdező hozzászólása: még jöhetnek a vélemények :P
Szerintem egyáltalán nem gáz senki szempontjából :) sok sikert neketek hajrá :)
Nem. Ha gáz lesz, észre fogod venni.
és mi ezzel a baj?
nem gáz
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam a kérdést, 19 éves koráig volt 6, (nem sokat változtat) és azért kérdem, mert picit zavar, pláne eleinte, aztán már 3 éve vagyunk együtt azóta..
ugyanmár mért lenne emiatt ribanc?:S
Nem értem mi ebben a gáz... És egyáltalán minek kérdezted ezt meg kedves kérdezõ, ha már a barátnõd akkor ezek szerint nem zavar és így fogadtad el, a múltjával együtt. Ha most mindenki azt írná hogy [email protected] akkor el is hagynád? Ne foglalkozz a sok bunkóval, az olyan pasik akinek nem adatott meg egy nõ sem, meg a ronda lányok, akik nem kellenek senkinek, persze hogy azt mondják hogy [email protected], mert irígyek. 18 évesen 7 pasi még véletlenül sem gáz. Aki nem találja meg egybõl az igazit, az keresgél... és ez ezzel jár, hogy nõ a szexuális partnerek száma. Mi lenne ebben a rossz. Még ha 17-et írtál volna megérteném, de ez teljesen normális szerintem. 22/N
Másodiknak: és a pasik farka hány nöt dugott? Talán csak egyet? Ugyanmár ezt ki hiszi el? Ez ugyanolyan. Amúgy meg nem mindegy mennyi volt elötte ha nem nemi beteg? Régen volt már, azóta párszor mosakodott normál esetben. Az, hogy a hiúságodat sérti, az ne az ö baja legyen. Nekem 18-21 éves koromig 50 barátom volt legalább, nem minddel feküdtem le nyílván de 8-10 körül igen. Nem lettem ettöl k*rva. Aztán megismerkedtem a férjemmel, onnantól kezdve csak vele. Ö meg 100 nöt dugott elöttem, és kit érdekelt? Már együtt vagyunk, szeretjük egymást és van egy kislányunk is. A jelen a lényeg, nem a múlt. Az ilyen "r*bancozás" tipikusan az éretlen tinikre jellemzö. Kérdezönek: ne foglalkozz vele mi volt elötted, szeressétek egymást!:)
Fúj, kinek van kedve 8 ember ondómaradványát kiszívni belõle orális szexnél. :D:D
jó barátnõd van... gondolj rá úgy hogy ingyen kurv4 és kurd ameddig nem kér pénzt... aztán dobd
a kérdésben...
Ezt hol olvastátok h szerette õket?
Full gáz, én tuti nem járnék iylen csajjal, gondolj már bele hány f*sz járt már elõtted ott. Szerette? na persze...habos mese.Azt sem tudja mit jelen szeretni valakit, mert ha kiszámolod 1 évben minimum 2 srác volt porondon, max fél évig "szerethette" õket, tényleg ez lenne a szerelem?ugyanmár...de te tudod!
kedves második. azért, mert téged megcsalt a barátnõd, ha egyáltalán volt valaha is, és eddig talán összesen 1 emberrel feküdtél le, attól még nem kellene gyûlölettõl fröcsögni. maradj szépen csöndben és recskázz inkább.
szerintem elég gáz...
Persze, 3 év alatt 7 fiúba szerelmes... te ezt be is veszed? Mert akkor inkább te vagy "gáz". Egyébként biztos majd egy rakat válasz lesz aki szerint ez normális, meg mindenkinek ezt kéne csinálnia. Én meg maradi vagyok és rühellem az összes riban.cot. És igen, õ is annak számít, akármilyen nehéz beismerni. 20/F.
3 év után miért érdekel ez? Az hogy veled van már 3 éve és nem csalt meg, nem elég bizonyíték rá hogy nem [email protected] Az meg hogy a te hiúságodat zavarja, nem az õ hibája. Tehát igazából a 4 év alatt 6 pasi a gond???? Ne haragudj, de te tiszta hülye vagy hogy ezen görcsölsz. Megérdemelnéd hogy elhagyjon emiatt. Ha [email protected] tartod akkor ne járj vele, szerintem õ is jobban jár majd mással, aki megbecsüli.
Annyira szeretem ezt a ribancozást istenem, azárt mert mondjuk több fiúval volt dolga mint neked???? kedves elöttem szóló, Nem ez alapján kéne megítélni bárkit is.És azért mert neked esetleg ez az életmód nem fekszik addig a másikat még nem kéne leszólni.Én 8 fiúval feküdtem le 3 év leforgása alatt, és mégis sokkal értékesebb embernek tartanak mint mondjuk olyat aki még senkivel, de egy sz*r ember.Nem ez a lényeg.

Mi lehet az oka annak hogy szőrösebb vagyok mint egy másik 15 éves, nem gáz hogy szőrösebb vagyok?

Úgy értem hogy nekem szőrösebb pl. a lábam elől hátul..van 3 olyan osztálytársam aki ilyen szőrös mint én..sőt van aki szőrösebb.De pl.szőrösödik a hasam,mellem közötti rész nem nagyon látni még.Lábam elől,hátul,arcom,intim rész,karjaim és most már a kézfejem is kezd látszódni.Kézfejem gyantáztassam le?

Legjobb válasz: Teljesen normális, beindultak a hormonjaid. Ha nagyon zavar gyantáztasd, de szerintem még nem kell. De ha tényleg kínosan érzed magad, akkor inkább, ne érezd magad rosszul, jöhet a gyanta. :)

Teljesen normális, beindultak a hormonjaid. Ha nagyon zavar gyantáztasd, de szerintem még nem kell. De ha tényleg kínosan érzed magad, akkor inkább, ne érezd magad rosszul, jöhet a gyanta. :)

15 éves fiú vagyok s van egy csaj aki nagyon bejön s sztem ő is kedvel. Mondjátok má meg hogy mit mondjak neki? Az is gáz hogy őt a szülei nem engedik el sehova. Hát még ha az egy fiú.

Legjobb válasz: Kedveskedj neki, barátkozzatok. Dícsérd meg bátran,biztos örül majd neki...... de kérlek ird le, h mik a körülmények, suliból ismered vagy honnan, hol szoktatok találkozni? Így majd könnyebben tudok tanácsot adni......

Kedveskedj neki, barátkozzatok. Dícsérd meg bátran, biztos örül majd neki...... de kérlek ird le, h mik a körülmények, suliból ismered vagy honnan, hol szoktatok találkozni? Így majd könnyebben tudok tanácsot adni......
Hívd meg pájtába csajágaröcsögén s akkor mondjad má meg hogy mivolt -.- 1-megtanulsz beszélni 2-megtanulsz írni 3-megtanulod elolvasni amit leírtál 4-mondd meg neki hogy "sztem én kedvelek tégedet s akkor gyere velem má valahova" micsoda primitív emberek vannak...

Szerintetek az gáz, hogy ha 15 éves lány vagyok, és még sosem sexeltem, és pasim se volt?

Legjobb válasz: Ez a normális, nem az, hogy a korodbeliek már össze-vissza szexelnek.

Ez a normális, nem az, hogy a korodbeliek már össze-vissza szexelnek.
az sokkal gázabb, hogy vannak olyan idióták, akik már 11-12 évesen fûvel fával...
úristen... hallod kiscsaj.. miért lenne baj ha 15 vagy és még nem szexeltél? és még nem volt pasid?? majd fogsz szexelni és lesz pasid is.. nem maradtál le semmirõl nyugi :) )
Nem :)
Az lenne a gáz, ha nem így lenne. Mondd meg a kortársaidnak, hogy az õ hozzáállásuk a szánalmas.
1 év és [email protected] leszel ezek után de hallod ha kell egy kis plusz pénz akkor írj és [email protected] is érte és használhatod a botkormány is ;)
Az a gáz, hogy azt gondolod, hogy ez gáz!
A kérdező hozzászólása: xxx96xxx hallod nekem ne oszd itt az észt hogy mi leszek 1év múlva._.
ez a normális, hogy 15-16 éves lány még szûz
;) :D
Na aztán ez a fórum is egy vicc lett. A banda egyik fele gyõzködi, hogy tartsa meg minél tovább a szüzességét, a másik fele meg el akarja venni tõle.
az ismerõseid idióták!
15 évesen még szûz vagy?! Úristen, hova fajul ez a világ, hogy még nem szexelt mindenki 13 évesen?! Ez kész tragédia!!!
én 16 vagyok, barátom csak 2 hétig volt, és még szûz vagyok.. és én nem tartom cikinek, más véleményét meg leszarom
Nem baj, sõt! Ha ilyeneket mondanak neked, akkor ezt fel se vedd. Az én koromban 15 évesen max. a pályaválasztásról gondolkodtunk, de olyanról, hogy szex, meg masztizás... Akkoriban még nem volt ennyire elfajzott a világ.
#6 Az ilyenek kretének, és nem kell a véleményükkel foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: csak tudjátok mondták egy páran hogy nagyon gáz vagyok, mert még egy palival sem voltam, és hogy még nem is masztiztam, és hogy kezdjek már el élni azért kérdeztem:@
legyek a pasid? :)
Nem gaz! Te a normalisak koze tartozol nekem se volt baratnom 18/f
Egyáltalán nem...
"csak tudjátok mondták egy páran hogy nagyon gáz vagyok, mert még egy palival sem voltam, és hogy még nem is masztiztam, és hogy kezdjek már el élni" Úgy látszik, van élet az agyhalál után...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!