Találatok a következő kifejezésre: Az gáz 15 éves (66 db)

Gáz az ha 15 évesen még nem volt pasim?

Mindig én voltam a csúnya kislány akit nem szerettek a fiúk,szóval még nem volt pasim soha,nem is smároltam soha senkivel se még.Most kerültem egy új társaságba ahol a lányok nagy része már rég nem sz?z és amikor elmondtam,hogy mi van velem akkor nem akarták elhinni és kicsit lenézve éreztem magam.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz. Nézd nekem 20 évesen volt elõször pasim és most igyekszem mindent bepótolni, amit a tanulás miatt kihagytam...Úgyhogy ne aggódj, szerintem ráérsz még, inkább tanulj és alapozd meg a jövõdet.

Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz. Nézd nekem 20 évesen volt elõször pasim és most igyekszem mindent bepótolni, amit a tanulás miatt kihagytam...Úgyhogy ne aggódj, szerintem ráérsz még, inkább tanulj és alapozd meg a jövõdet.
Nem gáz. Sõt normális esetben 15 évesen még nem kell pasizni. Sokkal boldogabb leszel hidd el, ha már egy-két évvel idõsebben fiúzol, a Téged lenézõ lányok pedig addigra már ki lesznek égve.
Nem gáz, hanem normális.Az a gáz, hogy az osztálytársaid hülye kis majmok, és ide fajult a világ, és te szívod meg, mert velük kell lenned 4 évig.
Nem gáz, sõt, szerintem inkább te nézd le õket, mert õk az elsõ alkalom adtán odaadták egy jött mentnek!
mért hogy nézel ki? a kinézeted miatt vagy mért?
hihi nekem 17 évesen volt az elsõ pasim, 20éves koromig kb 3 volt de egyhetesek max egy hónaposak. Aztán 21 évesen vesztettem el a szüzességem, most 26 vagyok és a férjem a második férfi az életemben. Akkor én ultramega gáz vagyok???
A kérdező hozzászólása: 13:52: Nem tudom, mi az oka, de nem hinném, hogy csak a külsõ lenne.
Nem gáz én 18 voltam, de megbántam!Túlságosan rózsaszínben láttam a világot, azzal az emberrel kapcsolatban!Ott is hagytam!Most 21 vagyok és nagyon boldog vagyok a mostani párommal, akivel most várjuk az elsõ babánkat! Az elöttem válaszoloknak mondom!Aki mostanában jár vagy járt iskolában azok nagyon is jól tudják, hogy a mai lányokra 12 éves kortól nagy nyomás nehezedik, amiatt, hogy szûz-e vagy sem!Nekem emiatt nem volt túl sok igaz barátom!Egyszerûen nem tudtak rávenni az olyan dolgokra, hogy dohányozzak, igyak vagy veszítsem el a szüzességemet, mert az a menõ!És emiatt igen csak kinéztek a csapatból, de nem érdekelt!Én még szerencsésnek mondhatom magam, mert nem hagytam magam! Kevés olyan gyerek van aki nem ilyen környezetbe csöppen bele!De azoknak meg lelkierõt kívánok, hogy ne essenek bele abba a hibába, hogy hamar megtegyenek olyanokat, amiket nem kellene! Neked meg azt mondom leányzó, hogy emelt fõvel mondjad, hogy kössz, de te ebbõl nem kérsz, mert nagyon úgy veszem ki a dolgokat, hogy lassan az a menõ, ha szûz vagy!
Hol laksz?
Szia. Ne más véleményével törõdj, nem õ/k élik az életed.Tudom, fiatal korban még számít, hogy mit gondolnak "rólam".De hidd el, másnak nem számít, hogy Te éppen helyesen vagy helytelenül cselekszel.1 kívül álló, könnyen tör pálcát más felett vagy éppen cikizni valami miatt.Ne érezd gáznak.El fog jönni mindennek az ideje, ha majd Te is úgy érzed.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Igazából az új osztálytársaim nem néztek ki hülye kis p.csáknak, ezért is adtam a véleményükre.Pedig nem vagyok az a típus akinek sokat számít mit gondolnak róla. Csak olyan fura volt, hogy annyira nagy dolog, hogy még nem volt pasim és kiváncsi voltam mit mondtok.
Én is 15 vagyok, volt már 5 "kapcsolatom" de egyik sem volt valami jó. Ráérek még, szerintem nem olyan fontos ez, és szánalmasak az osztálytársaid, hogy ezzel menõznek. Hetedikben engem kiröhögtek azért a pitsa osztársaim, mert 12-13 évesen szûz voltam. Mellesleg most is az vagyok, és örülök neki, egyáltalán nem bánom, hogy egyikkel sem létesítettem szexuális kapcsolatot. Ráérsz még :)
Az a gáz, hogy errõl itt kérdezgetsz.
Az új társaságban lévõ lányoknak csak a szája nagy... nagy része már rég nem szûz?? nehogy elhidd már! csak tudod sok kis hülye p.icsa azt hiszi hogy attól lesz menõ hogy nem szûz (még ha az is). És ne érzed cikinek hogy te szûz vagy gondolj már bele, 15 éves vagy, tehát gyerek! Én azt mondom ha 18 évesen lennél szûz akkor se lenne gáz. Ne agyalj ilyen kis hülyeségeken! Majd neked is lesz barátod, leszel szerelmes... a többi kis hülye csajjal meg ne foglalkozz mit mondanak. Hidd el, buták.
A kérdező hozzászólása: Jó lehet, hogy gáz, hogy megkérdeztem, de egyszerûen kíváncsi voltam az itt lévõk véleményére.Mivel sokak szerint gáz.
nem gáz
A kérdező hozzászólása: Eddig nem törõdtem vele éltem a kis megszokott életem és nem is értem most miért problémázok e miatt, de mégis rosszul érzem magam miatta.
Szia! :) Mivel régen írtad ki a kérdést, elképzelhetõ, hogy már nem is aktuális a problémád. :) Azért én mégis írok véleményt! 15 éves vagyok most, és soha nem volt pasim, egyszer-egyszer hazakísértek a fiúk, kaptam szájra puszit, de ennyi volt a max.! Sose csókolóztam, sose voltam szerelmes. Engem ez nem zavar. Mindenki azt szajkóztatja az ismerõsi körömben, hogy kit mikor b*szott meg a pasija, ki kivel kavart, és ki mikor volt extrém szexuális helyzetben, esetleg hogy részegen ki smárolt kivel. Ezek a lányok 14 évesek. Én nem akarok sietni ezzel a dologgal, a mai világ a romlott, nem a konzervatívabb (normális) lányok!

Gáz az, ha 15 évesen nincs barátnõm?

(15/F) Nincs csajom, eddig nem is volt és egyenlõre nem is nagyon akarom hogy legyen. Baj ez? Kb mennyi idõs korban "illene" már csajozni? (Még csókolózni se csókolóztam)

Legjobb válasz: ÚúúÚúú, nagyan gáz. -.-

ÚúúÚúú, nagyan gáz. -.-
és ha nem is akarsz akkor mit érdekel hogy gáz vagy nem? ha azt mondom gáz, akkor holnap elmész és felszedsz egy csajt úgy, hogy igazából nem is akarsz? tipikus 15 éves
Nem gáz.. Nekem is 15 évesen volt az 1. barátnõm (aztán 15 évesen az 1. szex de azt bánom is és nem ez a lényeg most..) és most itt vagyok 17 éves fejjel nincs barátnõm..
bameg amikor én ennyi idõs voltam, akkor cikiztük azokat akik jártak (két szerelmes pár, csókolózni jár stb) meg kb hányást színleltünk ha láttunk egy párt csókolózni, most meg..... elkorcsult világ
Ilyen nincs, hogy milyen korban "illene" csajozni, amikor neked kedved tartja! Ne törõdj azzal, mások szerint hogy' kéne!! Ha nem akarsz még barátnõt, akkor nyomás hatására ne már, na!!:D Amúgy szerintem 15 az még kicsi, vagy hát inkább pont határeset egy kapcsolathoz, de 16 már jó, de azzal sincs semmi baj, ha huszonévesen még nincs kapcsolatod, és nem is vágysz rá, vagy akár ha még idõsebb lennél , akkor sem lenne baj. De inkább nemtom, mégis 17 az még jobb, mint a 16; szerintem az úgy már jó, de ha nem akarsz, akkor azért , mert esetleg mások azt mondják, nem kell. 15 évesen meg mi a töknek még párkapcsolat? Legyél még gyerek egy kis ideig nyugodtan, hát mi ez, kérem??!:D Meg különben sem kell görcsösen párt keresni, jön az majd;) És fõleg ne azért, mert mások azt mondják, hogy esetleg gáz!! Nya!! Ez a véleményem kérem szépen. :D :D
A kérdező hozzászólása: Köszi xD
Nem gáz szerintem. Nekem 18 éves szülinapom után volt az elsõ szexem az elsõ szerelmemmel, kicsit néha bántam hogy elõbb nem volt, de az idõ bebizonyította, hogy nem volt ez így rossz...41/F
Ez nem kirakat dolog. Ha szerelmes vagy valakibe, akkor hódítsd meg, ha nem akkor várj az igazira. Nekem 19 évesen volt az elsõ.
velem is ugyanez a helyzet, tudom mit érzel, de szerintem nem gáz ;) 15/L

Miért közösítenek ki, és miért gáz az ha 15 éves lányként viking/folk/black/death/melodic metal-t hallgatok?

Úgy értem most már eléggé idegesít hogy mindig ezt vágják a fejemhez, hogy hogy nézek ki, meg mit hallgatok. A "megszokottól" eltérő zenekultúrám a kisebbik rossz...Vagy a acélbetétes-fekete farmer-kicsit bő együtteses póló a baj? Vagy hogy nincs rajtam 1000 kiló smink? Vagy hogy egyszerű, copfba font hajam van? Vagy hogy nem hordok egy rakat ékszert, csak egy thor kalapács van a nyakamba? Vagy az összes felsorolt? Ha ez tényleg ennyire gáz, akkor most mondjak le arról, hogy valaha is lesz olyan pasim, aki elfogad így?:D

Legjobb válasz: Hail sorstárs! Nálam is szóról szóra ugyan ez.;) Én is 15 vagyok..Azért kicsit ijesztõ a hasonlóság..:D NO DE, [email protected] le õket! KEEP CALM, AND BE VIKING!

Hail sorstárs! Nálam is szóról szóra ugyan ez.;) Én is 15 vagyok..Azért kicsit ijesztõ a hasonlóság..:D NO DE, [email protected] le õket! KEEP CALM, AND BE VIKING!
látom, van még ízlése a magyarnak:) )
Maradj csak önmagad! nincs a stílusoddal semmi baj. Csak mert nekik ez nem tetszik, az még nem jelenti azt hogy hülyeség. Te le legalább nem vagy klón. Egyébként is mi a f..sz közük van hozzá hogy mit hallgatsz vagy hogy öltözöl.Magán ügyed! És legközelebb az ilyen megjegyzésükre csak annyit mondj: "csak akkor ugass az én dolgomba, amikor én a tiedbe." :) ) Ja és pasit így is lazán lehet találni.
Végre sorstársak igaz, én csak 14 vagyok, de velem is ugyanezek vannak...Szóval én azt mondom, hogy mindig magadnak kell megfelelned.Érezd jól magad bármikor és bárhol, nehogy mások elrontsák a kedvedet! So don't give a sh*t and keep Metallin'! \m/ :D
Több kéne belõled és kevesebb a divatmajmokból! Maradj csak ilyen!
Én szimfónikus metalt hallgatok 10 évesen. Azt mondom hogy neked kellene õket csúfolni. Ez a normális zene, nem a Gangam style!!!
Ne törõdj azzal, hogy ki mit mond.
MARRY ME
Ahogy elõttem is írták már sokan, több kéne belõled, és kevesebb a divatmajmokból. 14 éves srác vagyok, szerencsére engem nem közösítenek ki ezért a kortársaim, a felnõttek meg nem szoktak ilyenért valakit kiközösíteni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: A Bathory-t? Hogy ismerem-e?!:D Haha, nem is tudnék élni nélküle!:)
az a zenekar (legalábbis az énekes, Quorthon (R.I.P.)) az egész viking/black metal megteremtõje:) ) kár, hogy a legendák ilyen fiatalon elmennek...
Elõ a mjölnir-t, aztán aki beszól annak zúzd szét az arcát. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, a mjölnir... Már sokszor megfordult a fejemben!:D
Akkor ez a dal akár rólad is szólhatna:) http://www.youtube.com/watch?v=IVli3u3R0us
tökéletes stílus irányzatot követsz :) pont ugyanezt a stílust irányzatot/irányzatokat hallgatom én is :D 20/F
dettó ugyan ez van velem is :DDDDD legalább nem vagyok egyedül
meg az éjjel-nappal judapestet ami eleve tele van a mocsok zenékkel, és akik meg azt nézik persze hogy nekik is olyanná alakul az ízlésük egy idõ után, fõleg a kisebbeknek... szóval legyél rá büszke, hogy ilyen zenéket hallgatsz! (egy folk-viking metal rajongó:) ) ja, és egy kérdés, a Bathory-t ismered?:)
Mond nekik hogy menjenek a [email protected] Te normális zenét hallgatsz aminek van mondanivalója. Az a lényeg, hogy szard le õket le vannak butítva mert a tv-n nõnek fel és csak a viva tv-t ismerik. 15/F
Tévedsz, egyre több magyarral találkozni a viking/pagan szubkultúrában, én is megtérítettem már jó pár osztálytársam :D 17/F
Ne izgasson mit pofázik a sok tömegtermék! Manapság sajnos a b*zi or k*rva stílus a "menõ", de semmiféleképpen ne add fel azt amit szeretsz. Forduljon fel a sok divatmajom! \m/ 21/F
A kérdező hozzászólása: Igen igen, gondolom egyre kevesebb hasonló ízlésû ember van a földön, hát még Magyarországon, és ááh, kár, hogy nem ismerlek titeket, hát így konkrétan 3 rocker/metalhead ismerõsöm van akivel jóban vagyok, olyan jó lenne több emberrel kommunikálni az enyémbõl! :\
A kérdező hozzászólása: Haha :D Köszi skacok az eddigi válaszokat! :D Egyébként olyan pasit nem találtam (mentségemre legyen, nem is nagyon kerestem XD), akinek kellenék így, mindenestõl. Nem mintha barátot szeretnék 15 évesen, csak úgy, a jövõre nézve. :D No, de nem baj, majd talán lesz valami! :D Tényleg köszi a válaszokat !:)
A kérdező hozzászólása: Húha :D Elég pozitívan érintettek a válaszok! Nos, akkor úgy látszik marad minden a régi, nem velem van a nagyobb baj. Kösz srácok, imádlak titeket! :D
Hail Odin! :D Sajnos nekem nem jut ki bõven az ilyen lányokból, de örülök, hogy nem egy kihalt faj a zsánerem :)

14~15 éves fiúk! Szerintetek az gáz, ha egy 14 éves lány rock és punk zenét hallgat?

Mármint nem az éppen menõ divatzenéket

Legjobb válasz: Az,a legnagyobb gáz! Legnagyobb gáz,hogy 14-15 éves divatfiúcskák gáznak írják a rockot!

Az, a legnagyobb gáz! Legnagyobb gáz, hogy 14-15 éves divatfiúcskák gáznak írják a rockot!
Igaz én is lány vagyok de egyáltalán nem gáz.Azt add aki vagy.Én is 14 vagyok és rock, punk, mötál zenét hallgatok.:3
Így jártál. Nem kellett volna szívózni. :-)
7-es vagyok, akit Te kis csírának nevezel, történetesen ezek mellé még punk is.
A kérdező hozzászólása: 6., és 11. az elõbbi vagyok :)
Én vok a 6-os ismét. Hülye ez a kérdés, mert ha a kérdezõ az a 14 éves lány aki azokat a zenéket szereti, akkor õt nem kellett volna lenyelni. :-) De ha a kérdezõ arról a 14 éves lányról kérdez aki azokat a zenéket szereti akkor õt le kellett volna nyelni és a hetest is és a többi kics csírát is aki ezt gáznak tartja. :-)
nem gáz. az egyik legundorítóbb dolognak tartom, ha valakit az ízlése alapján ítélnek el. (persze van kivétel.) jelen esetben zenei ízlés. komolyan. nem gáz, ne változz meg! :)
A gáz az lesz, ha a fiúk miatt majd mást fogsz hallgatni. Ne légy befolyásolható.
A kérdező hozzászólása: 6. én ugyanezt gondolom rólad. De sajnons nem így lett
6 os.. de a tiednek sem volt jobb dolga..látom. Pedig biztos volt valami értelmes a tv-ben, vagy netán áramszünet volt?
A legnagyobb gáz te lettél mert a nagy szerelem idején anyád nem nyelt le.
Szerintem mindenki azt hallgasson, amit szeret, ne szabjuk meg senkinek, mit szeressen és hallgasson.
Én 18 éves vagyok, de már vagy 12-13 éves korom óta inkább rockot hallgatok, és igaz hogy vannak akik "gáznak" tartják, de azok csak Onedirectiont és Justin Biebert hallgatnak meg ilyen hülyeségeket, hát ez a gáz :/ ... Ezekkel ne foglalkozz, mert az igazság az, hogy te NEM VAGY GÁZ! Azok a gázak akik ezt gondolják rólad! ;)
Én is lány vagyok, és hallgatok rockot is, amikor 14-15 voltam metált és punkot is nagyban hallgattam (most is szeretem, csak nem ordít rólam). Miért lenne gáz? Ha egy fiú gáznak tartana a zenei ízlésem miatt, azzal úgysem akarnék beszélni... Nincs olyan elvárásom fiúktól, hogy hallgassanak olyan zenét mint én, õ se várja el tõlem. Az egy picit zavar engem is, hogy divatként hordják a Ramones meg Guns 'n Roses cuccokat, de igazából nem tudhatod, hogy ki szereti, meg ki veszi fel azért, mert menõ. Én se nézek ki nagy rockernek a sok virágmintás cuccommal meg ilyenek, de ha megkérdeznek, kiderül. Nem bírom azt se, ha valaki csak azért, mert lányosabb vagy akármi nem is vehet fel egy bandáspólót, mert "biztos nem ismeri". Szóval légy büszke a zenei ízlésedre, akármi is az. :)
bár én lány vagyok, szerintem nem gáz. a kérdés, hogy miért lenne az?! én is 14 vagyok, rockot hallgatok, és büszke vagyok rá, hogy nem ilyen divatzenéket hallgatok. a fiúk keresik az ilyen lányokat. ;) bár én azt szeretném, hogy a rock ne legyen divatzene, és nagyon fel tud idegesíteni, mikor a p*csák divatból hordanak Guns n' Roses, Nirvana, meg Ramones pólót..azt sem tudják, mi az. Szóval légy te is kivétel, aki nem azért hallgat rockot, hogy bejöjjön a fiúknak, és légy rá büszke!
Rocker/metalhead/punk emböcként azt tudom nyilatkozni, hogy b.sszál mindenkire, aki a világ legjobb dolgának, a zenének kvintesszenciáját fikázza! :D

Szerintetek gáz ha 15 évesen nem voltam még lánnyal? 13 évesen voltam de csak smároltunk azt is párszor és semmi tapasztalatom nincsen mit tegyek?

Legjobb válasz: De nagyon gáz-.- [email protected] gáz hallod. Mégis mi a fenét akarsz 15 évesen? Tudod általában mennyi idõsen szokták elveszíteni a szüzességüket?17-19 évesen.Ha nem több.Van olyan aki még 20 évesen is szûz,ismerek ilyet, és nem érzi cikinek.Csak azért érzed cikinek, mert az oszt.társaid fele már rég túl van rajta ugye?Neked semmit sem kell elkapkodnod. Ha akarsz tapasztalatot szerezz be egy barátnõt.Majd jön aminek jönnie kell. Ha elakarod siettetni? Hát akkor discoba kell menned.

De nagyon gáz-.- [email protected] gáz hallod. Mégis mi a fenét akarsz 15 évesen? Tudod általában mennyi idõsen szokták elveszíteni a szüzességüket?17-19 évesen.Ha nem több.Van olyan aki még 20 évesen is szûz, ismerek ilyet, és nem érzi cikinek.Csak azért érzed cikinek, mert az oszt.társaid fele már rég túl van rajta ugye?Neked semmit sem kell elkapkodnod. Ha akarsz tapasztalatot szerezz be egy barátnõt.Majd jön aminek jönnie kell. Ha elakarod siettetni? Hát akkor discoba kell menned.
Pistike volt! csak az incidens utan uj oviba kerult uj nevvel XD
nem gáz. tesóm 17 éves koráig nem is mert beszélni a lányokkal. aztán két év alatt mindent bepótolt. összejött a suli legjobb csajával teherbe ejtette õt és feleségül vette. most 21 éves és 2gyermekes apuka
15:39az nem Pistike hanem Balázs Pali volt a szöke fürtü gyerek!
A kérdező hozzászólása: De nem nemi élet terén gondoltam, hanem a lányok által kapott tapasztalatra amit én nem kaptam meg és semmit senmtudok róluk.. Leírta, hogy nem nemi életre gondolt!!-.-'
gáz e? micsoda kérdés ez:S a ki*aszott mtv, viva meg a justin bieber a hibás az ilyen kérdésekért a mai világban NEM GÁZ !!!!!
Miért lenne gáz? Az lenne a gáz, ha már 15 éves fejjel végigkúrtad volna a fél iskolát! Nekem is van egy ismerõsöm aki 24 éves és még szûz, de õ sem érzi ezt cikinek. Szóval szerintem még ráérsz ezen agyalni pár év múlva is!
Kicsit érthetõbben kellet volna akkor írnod a kérdést.:P Sztem amúgy nem gáz..:) Ismerek olyat, aki hetentene váltogatja a bnõjit, de lefogadom semmi tapasztalata sincs..(Véleményem szerint) Õ is 15, mint te. L.15
ultra gaz. en mar 5 evesen vegigkurtam a kozepso csoportot. eloszor a Katikat, aztan a Jucit, utana az Andikat...meg a Pistiket is, de az veletlen volt. :$ olyan szep szoke furtjei voltak, mint a lanyoknak. 6 evesen meg mar randiztam az ovonenivel. aztan meg dobott egy 4 eves miatt. szal ultra gaz. javaslom, most kezdj el elni, amig nem keso...:D
A kérdező hozzászólása: De nem nemi élet terén gondoltam, hanem a lányok által kapott tapasztalatra amit én nem kaptam meg és semmit senmtudok róluk..
Nem gáz, az a gáz, ha 13-14 évesen kezded el a szexet ... 16/L
egy újab értelmes válasz

Gaz ha 20 evesen rastartolok egy 15 evesre es meg sem allok az agyig?

Legjobb válasz: Az a gáz, ha utána a faterja elkap és még a sz*rt is kiveri belõled. 20 évesen semmi keresni valód egy 15 éves lány lábai között. Ha, szexelni akarsz, keress a korosztályodhoz megfelelõ lányt.

Az a gáz, ha utána a faterja elkap és még a sz*rt is kiveri belõled. 20 évesen semmi keresni valód egy 15 éves lány lábai között. Ha, szexelni akarsz, keress a korosztályodhoz megfelelõ lányt.
Mivel startolsz rá? Vaslapáttal? Farúddal? Ami nem áll megy az agyáig szerencsétlennek.Csak nehogy az idegrendszer közepébe találj. Beteg gyilkos.
Ha fiú vagy a másik pedig lány az egyáltalán nem gáz. 5-6 év korkülönbség szerintem jó ha van.
Nem az. Ez ma már átlagos. Sok sikert ! Adjál neki .
igen, gáz. Ha te a kifejllen, vihogó stb, 15 évesre buksz akkor hajrá, de közöld elötte vele, h csak á[email protected]
bárcsak te lennél a végén Marcsika....
A kérdező hozzászólása: basszatok meg ezt tiszta unalombol irtam ki :) )))))
A kérdező hozzászólása: marmint a kerdest...
gaz
Az igen gaz. Sõt, parlagfû ! :D
Én 24 évesen [email protected] egy 17 éves csajt.ÉS?????
pedofil köcsög állj le mert egyszer rabacol és feljelent az 1ikk és dutyiba kerülsz ott így fognak bánni veled mint az alábbi vedeoban http://www.youtube.com/watch?v=vOQYq_4yN8k adna az ég hogy így járj
igen az, annyira lúzer vagy, hogy a korban hozzád illõ lányok mind leráznak, ezért hajtasz kislányokra?
Nem gáz...SZÁNALMAS ha egy 15 éves kicsilány szívét össze akarod törni és ennyire megakarod alázni, hajrá de remélem visszakapod IDIÓTA!!!!!!
sztem nem..
lány vagy?.. fiúként gázabb lenne. :D
úgyis képtelen vagy rá
miért lenne gáz? :D de most komolyan :D
Eléggé, fõleg, ha lány vagy.
Annyira végülis nem az. A sok kis ribanc mind érettebbnek hiszi magát és rámászik a 20 évesekre. Tudhatnák, hogy az ennyi idõseket nem az elsöprõ szerelem vonzza, hanem a szex. Aki pedig ilyen hülye, az meg is érdemli, hogy kihasználják.

Mit gondoltok arról hogy egy 20 éves lány és egy 15 éves fiú? És úgy érzik mindketten h ilyet még nem éreztek más iránt? Mindig csak az merül fel hogy majd pár év múlva. De ha most összejönne az gáz?

Legjobb válasz: A 15 éves fiú nyilvánvalóan így érzi, hát melyik 15 éves fiúnak nem álma az, hogy egy 20 éves nõvel összejöjjön? :)

tudom ez más, de én (L) 15 vagyok, õ pedig 23 :D és nagyon jól megvagyunk
A 15 éves fiú nyilvánvalóan így érzi, hát melyik 15 éves fiúnak nem álma az, hogy egy 20 éves nõvel összejöjjön? :)
Nem gáz, ha megértitek egymást és a srác sem gyerekes akkor mi a gond?
Nem gáz.
A kérdező hozzászólása: hát igen igazatok van...most azzal semmit se vesztek ha megpróbáljuk:P
ha pár évet várnátok emiatt, az lenne a gáz és vsz. meg is ölné a dolgot amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!
Felnõtt ember vagy, dönts okosan!
figy.. az én szüleim közt is 8 év van :) igaz hogy apum az idõsebb. de nagybátyám pl most készül feleségül venni egy nála 7 évvel idõsebb nõt :) persze ilyen korban még soknak tûnik ez az 5 év, de késõbb már nem lesz annyira durva.
A kérdező hozzászólása: 8 évvel fiatalabb a barátod?:O és nem szoktak piszkálni emiatt?...mert én ettõl félek tudom h nem kell foglalkozni velük, de mégis idegesít ha beszólogatnak:S
jesszus!
te jó ég...nem tanítod esetleg?....
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, csak a környezetembe nem sok olyan lány van aki 5 évvel fiatalabbal kezd...nem vagyok még érett eléggé gyerekes típus vagyok valószínû ezért keresem a fiatalabbakat:)
Nem a gázon van a hangsúly, látom nem érted! Éretlen vagy még, bárki is vagy...
15 lány vagyok.minket nem zavar a korkülönbség, mások meg leszarvaa :D

Az már gáz ha valaki annyira fél a suliban wc-zni 15 évesen hogy inkább pelenkát hord iskolába, és elviseli a ugratást?

általánosban nagyon sokat szivattak, mert kicsi vagyok, és kicsit lányos. és mindig berángatak a wc be és volt hogy benyomták a fejem a piszoárba. és emiatt rohadtul félek h megjelenik valéamelyik volt iskolatársam itt,m mert mondjuk ő is pont ide jelentekzik és nem veszem észre, és újra ez történik. csak páran vették észre a pelenkát eddig, de ők meg nevettek. de nem piszkálnak, csak néha kicsit ugratnak.

Legjobb válasz: K.rvára gáz. Sürgõsen fordulj pszichológushoz. Nem járhatsz pelenkában 15 évesen.

K.rvára gáz. Sürgõsen fordulj pszichológushoz. Nem járhatsz pelenkában 15 évesen.
Ez már súlyos szorongásos betegség ami az életminõségedet is rontja azonnal fordulj pszichológushoz.
Ez ugye csak vicc...?
Valószínû unatkozott a "gyerek" és komolynak beállítva a témát mesélget nekünk itt hüyleségeket, közbe meg jókat nevet azon h ki mit ír ide.
XD! ez szánalmas
gaz de nem a te hibad mi itt ne tudunk segiteni ezen :/ szerintem is a pszichomokus segitene.:)

Mért van az hogy mostanában olyanokat olvasok itt hogy 15 évesen mr szpott, meg hogy 14 évesen már kiverte a haverjának, meg hogy gáz hogy 15 és szűz. Szerintetek nem korai a sexuális élet 14-15-16 évesen?

Legjobb válasz: lehet h régebben is gyakori volt ez meg h korán szültek meg házasodtak de akkor a szülõk kiválasztották a jövendõbelit és nem volt az h egy 13 éves már több f*szt fogott mint kilincset..max 1-et

lehet h régebben is gyakori volt ez meg h korán szültek meg házasodtak de akkor a szülõk kiválasztották a jövendõbelit és nem volt az h egy 13 éves már több f*szt fogott mint kilincset..max 1-et
Mostmár biztos így van. Én meg itt vagyok 17 évesen, és még meg sem csókoltam egy lányt :S :'(
Sztem semmi közöd hozzá. Egyébként van akinek korai van akinek nem. 17/F
példaként nõvérem 13 évesen már nem volt szûz, most már 30, férje van, és két gyereke. korai, vagy nem korai? ezt nem a társadalomnak kell eldönteni, az lószart se tud semmirõl. :) mindenki érzi magán, hogy miújság.
Szerintem ha valaki már 14 évesen annyira felkészültnek érzi magát h megtegye, hát tegye. Mindenkinek szíve joga mikor szeretné elveszteni. Ha belegondolunk régen ilyen idõs korban volt aki már férjhez ment, és szinte biztos hogy régebben is volt olyan aki ennyi idõsen már elvesztette, illetve élt nemi életet, csak nem kerítettek ekkora feneket neki. Az az igazság hogy pl egy érettebb gondolkodású fiatal elveszti a szüzességét, a haverja/barátja/barátnõje meg még nem vesztette el, akkor rögtön fel merül benne hogy milyen ciki dolog. Sajnos ilyen korban ez gyakori.
DE!
akik szerint régen már 13 évesen elvesztették... azoknak: 1) a SÖTÉT középkorban - tényleg ahhoz az idõhöz hasonlít a mai??? elkeserítõ lenne! azért a mai emberek tanultabbak, mûveltebbek, és nincsenek arra rákényszerítve, hogy tiniként házasodjanak és gyereket szüljenek. mert ugye középkorban ezért történtek a dolgok korán. 2) aki megtehette, az nem szexelt ksilányként. Nézzetek és olvassatok könyvet: Austen, vagy Bronte, vagy Stendhal... nem mindig a Rómeó és Júliát kell alapul venni. A legtöbb korai szépirodalmi regény (és ezeken kívül alig tudunk valamit a korai korokról) nem kislányok nászát írja le. szóval szerintem kicsit kritikusan kéne hozzáállni ehhez a téveszméhez. persze, elõfordult, de nem volt általános!
most nemértem mit reklamáltok, amikor régen már 18 évesen házasodtak!
eh most erre mit mondjak ? itt vagyok 15 évesen szûzen pasi nélkül, nem is volt soha :D
és még az is ciki ha 15 évesen nemqurtal meg sennkit :S 15/F
kedves második... az hogy 17 évesen nem csókoltál meg egy lányt se... az a te hibád... nem köcsögségbõl... de aki béna esetlen vagy csúnya a lányok számára... az marad sokáig szûz... és akkor jöhet a szöveg a belsõ értékekrõl... amikor aztlátom az ismerõsök közt meg az utcán hogy a legnagyobb alpári parasztokkal járnak a csajok...
sztem nem ez alapján lehet eldönteni hogy kinek korai kinek nem... azt kell nézni hogy mennyire komoly az illetõ... ha átlagban nézzük a komolyságot... akkor korai de még 20 évesen is sokaknak... bátyám az kivette mielõtt elment a nõjében... énmeg gumit használtam a csajomhoz... pedig fiatalabb vagyok pár évvel... szóval... egyénfüggõ inkább...
A legtöbb esetben korai és meggondolatlan, nem mondom, hogy vannak olyan esetek, amik erre rácáfonak, de egy 14-15 éves fiatal még általában nagyon gyerek, agyilag is testileg is, és még egy idõsebb sem mindig tudja, hogy kivel és mikor lenne érdemes mondjuk elveszíteni, szerintem nagyon gáz, amit a mostani tizenévesek csinálnak, és nem azért, mert beszûkült lennék vagy prûd, sõtt! De én akkor sem látom ezt helyesnek... Amúgy meg, régebben az emberek fiatalabban meghaltak vagyis kevesebbet éltek, magyarán ugyanazt az életutat, amit most mondjuk 65 éves koráig bejár az ember 45 évre kellett mondjuk szûkíteni. Korábban kellett éretebbé válni, stb... ne hasonlítsuk a múltat a jelenhez megfelelõ tényezõk vizsgálata nélkül, mert buta és esetlen lesz!
nagyon ciki! szerintem 18alatt mindenképp gáz, sem testileg sem lelkileg nem érették még a szexhez, de a kapcsolatokhoz sem annyira, de ne foglalkozz velük a divat hogy 12évesek már szexelnek fûvel fával, sztem undorító hová jut a világ, ritka az olyan aki 18-19 évesen még szûz, és higyétek el nekem õk járnak jobban

Az gáz ha egy 19 éves fiú egy 15 éves lánnyal akar összejönni? Mert szerintem kicsit gáz! Véleményeket pls!

Legjobb válasz: szerintem nem gaz halotam mar hasonlo kapcsolatokrol :) 22f

szerintem nem gaz halotam mar hasonlo kapcsolatokrol :) 22f
hát szerintem belefér 20F
Szerintem ennél több is belefér. Méghogy gáz??!!! Egyátalán nem az!
Szerintem sem gáz. De a szex még várhat.
Szeintem egyáltalán nem gáz 27/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!!!!
4 év korkülönbség hol gáz? Ha azt mondanád 25 fiú 21 lány már nem is olyan fura nem? :D Szerintem csak azért érzed mert még fiatalok... Szüleim közt is 4 év van és ilyen korban ismerték meg egymást :D
hát az én szüleim közt meg 9 év van... anyám 16 volt..
talan csak a 15 miatt gondolod igy, mert a 4 ev kulonbseg nem furcsa, sot talan majdhogy nem az idealis...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!