Találatok a következő kifejezésre: Az gáz 15 (100 db)

Hasamat borotválom az gáz? 15/F

2-3x leborotváltam a hasamat, és már kénytelen voltam többször is mert erősödött rajta a szőr. gáz ha borotválom? vagy valami más megoldás, eltüntetni a szőrt..?

Legjobb válasz: gyanta aztán meg hagyd :D

gyanta aztán meg hagyd :D
a borotvát felejtsd el, csak erõsebb és vastagabb lesz tõle a szõr
Leginkább semmit ne csinálj vele. Nekem és sok nõnek nagyon nem tetszik, ha egy pasi csupasz. Ha mindenképp el szeretnéd tüntetni, akkor se borotváld, mert néhány év múlva iszonyatosan fogsz kinézni.
Én is borotválom, szerintem nem gáz.

14~15 éves fiúk! Szerintetek az gáz, ha egy 14 éves lány rock és punk zenét hallgat?

Mármint nem az éppen menõ divatzenéket

Legjobb válasz: Az,a legnagyobb gáz! Legnagyobb gáz,hogy 14-15 éves divatfiúcskák gáznak írják a rockot!

Az, a legnagyobb gáz! Legnagyobb gáz, hogy 14-15 éves divatfiúcskák gáznak írják a rockot!
Igaz én is lány vagyok de egyáltalán nem gáz.Azt add aki vagy.Én is 14 vagyok és rock, punk, mötál zenét hallgatok.:3
Így jártál. Nem kellett volna szívózni. :-)
7-es vagyok, akit Te kis csírának nevezel, történetesen ezek mellé még punk is.
A kérdező hozzászólása: 6., és 11. az elõbbi vagyok :)
Én vok a 6-os ismét. Hülye ez a kérdés, mert ha a kérdezõ az a 14 éves lány aki azokat a zenéket szereti, akkor õt nem kellett volna lenyelni. :-) De ha a kérdezõ arról a 14 éves lányról kérdez aki azokat a zenéket szereti akkor õt le kellett volna nyelni és a hetest is és a többi kics csírát is aki ezt gáznak tartja. :-)
nem gáz. az egyik legundorítóbb dolognak tartom, ha valakit az ízlése alapján ítélnek el. (persze van kivétel.) jelen esetben zenei ízlés. komolyan. nem gáz, ne változz meg! :)
A gáz az lesz, ha a fiúk miatt majd mást fogsz hallgatni. Ne légy befolyásolható.
A kérdező hozzászólása: 6. én ugyanezt gondolom rólad. De sajnons nem így lett
6 os.. de a tiednek sem volt jobb dolga..látom. Pedig biztos volt valami értelmes a tv-ben, vagy netán áramszünet volt?
A legnagyobb gáz te lettél mert a nagy szerelem idején anyád nem nyelt le.
Szerintem mindenki azt hallgasson, amit szeret, ne szabjuk meg senkinek, mit szeressen és hallgasson.
Én 18 éves vagyok, de már vagy 12-13 éves korom óta inkább rockot hallgatok, és igaz hogy vannak akik "gáznak" tartják, de azok csak Onedirectiont és Justin Biebert hallgatnak meg ilyen hülyeségeket, hát ez a gáz :/ ... Ezekkel ne foglalkozz, mert az igazság az, hogy te NEM VAGY GÁZ! Azok a gázak akik ezt gondolják rólad! ;)
Én is lány vagyok, és hallgatok rockot is, amikor 14-15 voltam metált és punkot is nagyban hallgattam (most is szeretem, csak nem ordít rólam). Miért lenne gáz? Ha egy fiú gáznak tartana a zenei ízlésem miatt, azzal úgysem akarnék beszélni... Nincs olyan elvárásom fiúktól, hogy hallgassanak olyan zenét mint én, õ se várja el tõlem. Az egy picit zavar engem is, hogy divatként hordják a Ramones meg Guns 'n Roses cuccokat, de igazából nem tudhatod, hogy ki szereti, meg ki veszi fel azért, mert menõ. Én se nézek ki nagy rockernek a sok virágmintás cuccommal meg ilyenek, de ha megkérdeznek, kiderül. Nem bírom azt se, ha valaki csak azért, mert lányosabb vagy akármi nem is vehet fel egy bandáspólót, mert "biztos nem ismeri". Szóval légy büszke a zenei ízlésedre, akármi is az. :)
bár én lány vagyok, szerintem nem gáz. a kérdés, hogy miért lenne az?! én is 14 vagyok, rockot hallgatok, és büszke vagyok rá, hogy nem ilyen divatzenéket hallgatok. a fiúk keresik az ilyen lányokat. ;) bár én azt szeretném, hogy a rock ne legyen divatzene, és nagyon fel tud idegesíteni, mikor a p*csák divatból hordanak Guns n' Roses, Nirvana, meg Ramones pólót..azt sem tudják, mi az. Szóval légy te is kivétel, aki nem azért hallgat rockot, hogy bejöjjön a fiúknak, és légy rá büszke!
Rocker/metalhead/punk emböcként azt tudom nyilatkozni, hogy b.sszál mindenkire, aki a világ legjobb dolgának, a zenének kvintesszenciáját fikázza! :D

Kijött egy 150. 000 forintos gáz elszámoló számla, úgy, hogy télen-nyáron 10 000 forint a gázszámlám, egy konvektorral fűtök, a lakás 40 nm (de a konyhában, és az előszobában 15 fok van télen. ), alig főzök, és egyszer zuhanyzom, ez reális?

Legjobb válasz: megnyugtatlak, nem vagy egyedül. legalábbis én is voltam hasonló helyzetben. egész évben 15 000 ft-ot fizetünk, nekünk is gázzal megy a fûtés-fõzés-melegvíz, 50nm a lakás, ebbõl csak az egyik szobát fûtjük, és nekünk 40rongyos elszámoló jött ki. azt hittem azonnal szétrobban a fejem. a fõgáz meg elmehet a jó büdös píííííí-be... azért ennek járj utána, bár õk úgyis vannak olyan dörzsöltek, hogy simán bemagyarázzák, h ezt jogosan követelik rajtad. elég ocsmány népség...

megnyugtatlak, nem vagy egyedül. legalábbis én is voltam hasonló helyzetben. egész évben 15 000 ft-ot fizetünk, nekünk is gázzal megy a fûtés-fõzés-melegvíz, 50nm a lakás, ebbõl csak az egyik szobát fûtjük, és nekünk 40rongyos elszámoló jött ki. azt hittem azonnal szétrobban a fejem. a fõgáz meg elmehet a jó büdös píííííí-be... azért ennek járj utána, bár õk úgyis vannak olyan dörzsöltek, hogy simán bemagyarázzák, h ezt jogosan követelik rajtad. elég ocsmány népség...
kérdezz rá náluk. Ezért nem jó ez az elszámolásos dolog, inkább havonta legyen drágább minthogy évente egyszer kapjak rohamot.
Picit tényleg soknak tûnik, de annyira nem kiugró. Az végülis annyi, mintha 22500Ft-ot fizettél volna havonta. Nagyon nem is tudsz mit csinálni, csak kifizetni. Esetleg van arra mód, hogy a szolgáltatóval bevizsgáltatod a gázmérõ órát, de ha mindent rendben találnak vele, akkor kifizettetik veled még a bevizsgáltatást, fel/leszerelést, szállítást, ügyintézést, stb-t. Ez is több 10000Ft. Mi kb. 20000-et fizetünk egész évben télen-nyáron és februárban jött egy 83000Ft-os elszámoló. A lakásban soha nem volt 18-19 foknál melegebb. Szerencsére nem vagyunk fázósak és nincs kisgyerek sem. Igaz ez egy 100nm-es családi ház volt.

Az gáz ha 15 évesen még nem csókolóztam? 15/L

Még nem csókolóztam és még barátom se volt. Én személy szerint annyira nem tartom gáznak, de mivel kb az összes barátnõm túl van rajta ezért kezdek kétségbe esni.

Legjobb válasz: Nem gáz hidd el.

Nem gáz hidd el.
Nekem sem volt még. 15/L Együttérzek. :)
nem gáz. hova kell menni megcsókolni téged?
Nem gáz, sõt. Örülnék egy olyannak aki nem csinálta, elsõ ilyen élmény, jobban odafûz hozzám :)
Dehogy gaz! Nyugi!
Írj! Csókolózunk és már túl is leszel rajta:)
Ha már a csókig nem juthatsz el velem, megengedem, hogy a fenekemet kiNYALHASD! :)
Én csak bociszemekkel nézek hogy hol a fenébe vannak a bnõim. Elõttem 2 km-rel. Persze. De nem aggódom én sem úgyhogy te se tedd. :)
Nem az a lényeg, hogy minél elõbb túl legyél rajta, hanem az, hogy az igaz szerelmet találd meg.:)
Nem gáz. :)
lol, miért esel kétségbe?
szerintem nem... persze egy smárpartyban (imádom ezt a szót :D) mindig benne vagyok :D:D 16/F
Gaz, hogy 26 évesen nem csókolóztam meg?
Az a gáz, hogy ezt gáznak tartod.
Nem gáz. Ha meg az is lenne, mit érdekel téged a "közvélekedés"?
hulye!
Nem.
Egyáltalán nem gáz. Nekem is most volt az elsõ (17/L) csak ügyelj arra, hogy olyannal legyen, aki megérdemli.

Az gáz ha 15 évesen kint öltözök a tóbbi férfival az öltozőbe és nem a kabinba és velük együtt is zuhanyzom?

Tehát elmegyek fürd?be és nem megyek a kabinba hanem az öltöz?be más féfik el?tt öltötöm (nagyrészük is ott öltözik kb 25-60 év közottiek) vannak olyanok is akik fürdés után le is zuhanyoznak (gondolom a klórt lemossák) az gáz ha én is lezuhanyoznék? Csak mert más tizenEvesekkel még nem találkoztam mert azok általába kabinba öltöznek és nem zuhanyoznak.

Legjobb válasz: Szóval gyerekként a felnõttek közt öltözöl át. Miért lenne ez gáz??? Ha felnõttlennél se lenne gáz...

Szóval gyerekként a felnõttek közt öltözöl át. Miért lenne ez gáz??? Ha felnõttlennél se lenne gáz...
elsõ vagyok. mégsem gáz.úgy értelmeztem, hogy lány vagy xD
mit csinálsz te hogy napi 10-15 látsz mufot+brét? de képernyõn nézed?
gáz.nagyon gáz
Hát ha azért fürdesz ott hogy faszokat láss, akkor bizony GÁZZZZZZ!!!!!! Én inkább nõkkel fürödnék együtt. A fogasommal tartanám nekik a törölközött :)
nem rájuk áll fel... hanem pl kocsiba ülök és feláll meg ilyenek...
Normálisak vagytok??? Rohadt élet, hogy ilyen gyökerek irogatnak ide...hogy a retkes f*szba ne lenne gáz?? Azt írta hogy RÁJUK áll fel neki, nem csak ugy magában...istenem ennyi kretént egy rakáson
nem gáz, én is szoktam írsz privit? elmegyünk nudi strandra?
utolsó, szerintem az elötted szólót igencsak félreértetted. :D Nekem is sokszor feláll nap közben ha eszembe jut vlmi. :D
nemtudom de hát csomószor feláll neke napi 10-15 ször biztos most ha ár faszt látok vagy puncit már áll int a cövek
utolsótól!!! mit kell ahhoz fantálziálni hogy felálljon??? de csak finoman még kicsi vagyok! :D
nem feltétlen nekem is volt rá példa de azis lehet de lehet h csak fantáziálsz vminés feláll
A kérdező hozzászólása: Ha feláll rájuk azviszont gáz már ugye? Biszex
Ha elmész bármilyen fürdõbe, az öregebb nénik is csupaszon járkálgatnak az öltözõ és a zuhany közelébe..
A kérdező hozzászólása: És a zuhanyzás?
Amúgy én a helyedben nem tenném, ha valamelyik elitélesebb ember észre veszi szerintem rögtön seggbe, vagy tökön rúg :) Meg kapsz egy monóklit. Én legalábbis nem venném jó néven ha engem nézve merednél. Bár én nem is fürödnék együtt más faséikkal :)

Az gáz ha egy 19 éves fiú egy 15 éves lánnyal akar összejönni? Mert szerintem kicsit gáz! Véleményeket pls!

Legjobb válasz: szerintem nem gaz halotam mar hasonlo kapcsolatokrol :) 22f

szerintem nem gaz halotam mar hasonlo kapcsolatokrol :) 22f
hát szerintem belefér 20F
Szerintem ennél több is belefér. Méghogy gáz??!!! Egyátalán nem az!
Szerintem sem gáz. De a szex még várhat.
Szeintem egyáltalán nem gáz 27/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!!!!
4 év korkülönbség hol gáz? Ha azt mondanád 25 fiú 21 lány már nem is olyan fura nem? :D Szerintem csak azért érzed mert még fiatalok... Szüleim közt is 4 év van és ilyen korban ismerték meg egymást :D
hát az én szüleim közt meg 9 év van... anyám 16 volt..
talan csak a 15 miatt gondolod igy, mert a 4 ev kulonbseg nem furcsa, sot talan majdhogy nem az idealis...

Az gáz ha 15 évesen mindennap maszturbálok?

zuhanyrózsa amúgy.

Legjobb válasz: az nem gáz, ha masztizol, a gáz az, hogy ennyi idõsen feltehetõen már szexuális életet élsz egy férfival.

az nem gáz, ha masztizol, a gáz az, hogy ennyi idõsen feltehetõen már szexuális életet élsz egy férfival.
A kérdező hozzászólása: nem az vagyok :D
jakab kriszti? tevagy az?
A kérdező hozzászólása: de más maszti módszert meg nem élvezek :S egyáltalán nem ... :S
Annyiszor maszturbálj, ahányszor csak jól esik!
Legalább minden nap mosakszol
gáz ha minden nap zuhanyrózsát használsz, már ha vízsugárra gondolsz, mivel berögzülhet, és késõbb nehezen tudod majd élvezni a szex-et, mivel a vízsugarat szokod meg. Ráadásul ez vizelettartási problémát is okozhat. (nem a masztizás, hanem a vízsugár :) ) Szóval fontos lenne, ha változatosan csinálnád...
Miért lenne gáz?
A kérdező hozzászólása: nem élek még szexuális életet. :)
az lenne gáz ha pofátlanúl azt mernéd mondani, hogy te nem szoktad csinálni.
Nem. Az folyadek. A gaz az a masik nyilason tavozik.
Miért nem azt írtad hogy , igen?

Mit gondoltok arról hogy egy 20 éves lány és egy 15 éves fiú? És úgy érzik mindketten h ilyet még nem éreztek más iránt? Mindig csak az merül fel hogy majd pár év múlva. De ha most összejönne az gáz?

Legjobb válasz: A 15 éves fiú nyilvánvalóan így érzi, hát melyik 15 éves fiúnak nem álma az, hogy egy 20 éves nõvel összejöjjön? :)

tudom ez más, de én (L) 15 vagyok, õ pedig 23 :D és nagyon jól megvagyunk
A 15 éves fiú nyilvánvalóan így érzi, hát melyik 15 éves fiúnak nem álma az, hogy egy 20 éves nõvel összejöjjön? :)
Nem gáz, ha megértitek egymást és a srác sem gyerekes akkor mi a gond?
Nem gáz.
A kérdező hozzászólása: hát igen igazatok van...most azzal semmit se vesztek ha megpróbáljuk:P
ha pár évet várnátok emiatt, az lenne a gáz és vsz. meg is ölné a dolgot amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!
Felnõtt ember vagy, dönts okosan!
figy.. az én szüleim közt is 8 év van :) igaz hogy apum az idõsebb. de nagybátyám pl most készül feleségül venni egy nála 7 évvel idõsebb nõt :) persze ilyen korban még soknak tûnik ez az 5 év, de késõbb már nem lesz annyira durva.
A kérdező hozzászólása: 8 évvel fiatalabb a barátod?:O és nem szoktak piszkálni emiatt?...mert én ettõl félek tudom h nem kell foglalkozni velük, de mégis idegesít ha beszólogatnak:S
jesszus!
te jó ég...nem tanítod esetleg?....
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, csak a környezetembe nem sok olyan lány van aki 5 évvel fiatalabbal kezd...nem vagyok még érett eléggé gyerekes típus vagyok valószínû ezért keresem a fiatalabbakat:)
Nem a gázon van a hangsúly, látom nem érted! Éretlen vagy még, bárki is vagy...
15 lány vagyok.minket nem zavar a korkülönbség, mások meg leszarvaa :D

Az gáz ha 15 évesen 18 éves barátom lenne?

Legjobb válasz: Ha nem merülne fel benned ilyen kérdés akkor rendben lenne, de így gáz. Még nem vagy felkészülve erre a dologra.

Ha nem merülne fel benned ilyen kérdés akkor rendben lenne, de így gáz. Még nem vagy felkészülve erre a dologra.
Hát tényleg elég fura, hogy kétségeid vannak, meg fõleg, hogy itt teszed fel a kérdést, ha nem vagy biztos benne, akkor nyilván úgy érzed, õ túl érett hozzád. Ha mûködne ez a dolog, ilyesmi meg sem fordulna a fejedben, hanem természetesen történnének a dolgok kettõtök között. Nekem 15 évesen volt 21 éves barátom is, soha nem gondoltam arra, hogy ez gáz lenne, a nagy korkülönbség is csak akkor tûnt fel, amikor egy barátnõm rácsodálkozott. Nekem addig teljesen természetes volt. Ha jól elvagytok egymással, meg tudjátok beszélni a dolgaitokat, nem akar erõltetni neked semmi olyat, amit nem akarsz, akkor nem gáz, 14 elmúltál már, 3 év különbség meg nem a világ... de ezt neked kell érezned. Ha túl idõsnek érzed magadhoz, akkor hagyd.
Persze , hogy az. Az a férfi aki felnõtt létére kiskamaszokkal kezd az maga is agyilag le van maradva, vagy egy korban hozzá illõt nem tud megszerezni azért kezd egy gyerekkel. Egyik sem szimpi lehetõség.
Nem gáz ha azonos érdeklõdési szinten vagytok a világ felé, ha ugyanazokra a dolgokra van szükségetek. De ha a srác többre vágyik mint amit te adni szeretnél, akkor gáz.
#3 18 évesrõl van szó, nem 30!!! Egy 18 éves kisfiú mégis mióta felnõtt férfi? XDDD Nem láttál te még 18 évest. :DDDD
18 éves felnõtt férfi? :DD Ne röhögtess már

Az gáz ha a lány aki tetszik egy évvel idõsebb nálam? 15/F

Jó a humorom, sokat szoktam nevetni, de nem vagyok gyerekes. Komolyan szoktam venni azt amit komolyan kell, és egy kapcsolatnál is úgy tennék. Gondolom egy év nem túl nagy korkülönbség, de azért érdekelne mások véleménye is.

Legjobb válasz: nem, nem gáz

nem, nem gáz
Ezzel semmi baj. Te is tetszel neki?
nagyon érdekelned kell ahhoz hogy észre vegyen egy nála fiatalabbat pláne egy lánynál :D én a helyedbe nagyon kedves lennék vele hogy elkezd érdekelni mert az idõsebbek nem igen nézelõdnek a náluk fiatalabbak közt :/ :)
Nem gáz, ha szép lány , , kapd el"
nekem is igy van aki tetszik
Az gyerekes, aki az életkoron lovagol. Nekem 15 évesen 18 éves barátnõm volt. Egészen 21 éves koromig együtt voltunk. Engem ez sosem zavart, de beszélgettem én már 30 éves emberrel is, aki cikinek tartotta a 32 éves feleségét...
Pffffff, dehogy gáz :) sokak már 6-10 évvel idõsebbekkel járnak. Nekem 8 évvel idõsebb :/ de boldogan élünk ;) 16l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!