Találatok a következő kifejezésre: Az gáz 15 (94 db)

Hasamat borotválom az gáz? 15/F

2-3x leborotváltam a hasamat, és már kénytelen voltam többször is mert erősödött rajta a szőr. gáz ha borotválom? vagy valami más megoldás, eltüntetni a szőrt..?

Legjobb válasz: gyanta aztán meg hagyd :D

gyanta aztán meg hagyd :D
a borotvát felejtsd el, csak erõsebb és vastagabb lesz tõle a szõr
Leginkább semmit ne csinálj vele. Nekem és sok nõnek nagyon nem tetszik, ha egy pasi csupasz. Ha mindenképp el szeretnéd tüntetni, akkor se borotváld, mert néhány év múlva iszonyatosan fogsz kinézni.
Én is borotválom, szerintem nem gáz.

Kijött egy 150. 000 forintos gáz elszámoló számla, úgy, hogy télen-nyáron 10 000 forint a gázszámlám, egy konvektorral fűtök, a lakás 40 nm (de a konyhában, és az előszobában 15 fok van télen. ), alig főzök, és egyszer zuhanyzom, ez reális?

Legjobb válasz: megnyugtatlak, nem vagy egyedül. legalábbis én is voltam hasonló helyzetben. egész évben 15 000 ft-ot fizetünk, nekünk is gázzal megy a fûtés-fõzés-melegvíz, 50nm a lakás, ebbõl csak az egyik szobát fûtjük, és nekünk 40rongyos elszámoló jött ki. azt hittem azonnal szétrobban a fejem. a fõgáz meg elmehet a jó büdös píííííí-be... azért ennek járj utána, bár õk úgyis vannak olyan dörzsöltek, hogy simán bemagyarázzák, h ezt jogosan követelik rajtad. elég ocsmány népség...

megnyugtatlak, nem vagy egyedül. legalábbis én is voltam hasonló helyzetben. egész évben 15 000 ft-ot fizetünk, nekünk is gázzal megy a fûtés-fõzés-melegvíz, 50nm a lakás, ebbõl csak az egyik szobát fûtjük, és nekünk 40rongyos elszámoló jött ki. azt hittem azonnal szétrobban a fejem. a fõgáz meg elmehet a jó büdös píííííí-be... azért ennek járj utána, bár õk úgyis vannak olyan dörzsöltek, hogy simán bemagyarázzák, h ezt jogosan követelik rajtad. elég ocsmány népség...
kérdezz rá náluk. Ezért nem jó ez az elszámolásos dolog, inkább havonta legyen drágább minthogy évente egyszer kapjak rohamot.
Picit tényleg soknak tûnik, de annyira nem kiugró. Az végülis annyi, mintha 22500Ft-ot fizettél volna havonta. Nagyon nem is tudsz mit csinálni, csak kifizetni. Esetleg van arra mód, hogy a szolgáltatóval bevizsgáltatod a gázmérõ órát, de ha mindent rendben találnak vele, akkor kifizettetik veled még a bevizsgáltatást, fel/leszerelést, szállítást, ügyintézést, stb-t. Ez is több 10000Ft. Mi kb. 20000-et fizetünk egész évben télen-nyáron és februárban jött egy 83000Ft-os elszámoló. A lakásban soha nem volt 18-19 foknál melegebb. Szerencsére nem vagyunk fázósak és nincs kisgyerek sem. Igaz ez egy 100nm-es családi ház volt.

Az gáz ha 15 évesen kint öltözök a tóbbi férfival az öltozőbe és nem a kabinba és velük együtt is zuhanyzom?

Tehát elmegyek fürd?be és nem megyek a kabinba hanem az öltöz?be más féfik el?tt öltötöm (nagyrészük is ott öltözik kb 25-60 év közottiek) vannak olyanok is akik fürdés után le is zuhanyoznak (gondolom a klórt lemossák) az gáz ha én is lezuhanyoznék? Csak mert más tizenEvesekkel még nem találkoztam mert azok általába kabinba öltöznek és nem zuhanyoznak.

Legjobb válasz: Szóval gyerekként a felnõttek közt öltözöl át. Miért lenne ez gáz??? Ha felnõttlennél se lenne gáz...

Szóval gyerekként a felnõttek közt öltözöl át. Miért lenne ez gáz??? Ha felnõttlennél se lenne gáz...
elsõ vagyok. mégsem gáz.úgy értelmeztem, hogy lány vagy xD
mit csinálsz te hogy napi 10-15 látsz mufot+brét? de képernyõn nézed?
gáz.nagyon gáz
Hát ha azért fürdesz ott hogy faszokat láss, akkor bizony GÁZZZZZZ!!!!!! Én inkább nõkkel fürödnék együtt. A fogasommal tartanám nekik a törölközött :)
nem rájuk áll fel... hanem pl kocsiba ülök és feláll meg ilyenek...
Normálisak vagytok??? Rohadt élet, hogy ilyen gyökerek irogatnak ide...hogy a retkes f*szba ne lenne gáz?? Azt írta hogy RÁJUK áll fel neki, nem csak ugy magában...istenem ennyi kretént egy rakáson
nem gáz, én is szoktam írsz privit? elmegyünk nudi strandra?
utolsó, szerintem az elötted szólót igencsak félreértetted. :D Nekem is sokszor feláll nap közben ha eszembe jut vlmi. :D
nemtudom de hát csomószor feláll neke napi 10-15 ször biztos most ha ár faszt látok vagy puncit már áll int a cövek
utolsótól!!! mit kell ahhoz fantálziálni hogy felálljon??? de csak finoman még kicsi vagyok! :D
nem feltétlen nekem is volt rá példa de azis lehet de lehet h csak fantáziálsz vminés feláll
A kérdező hozzászólása: Ha feláll rájuk azviszont gáz már ugye? Biszex
Ha elmész bármilyen fürdõbe, az öregebb nénik is csupaszon járkálgatnak az öltözõ és a zuhany közelébe..
A kérdező hozzászólása: És a zuhanyzás?
Amúgy én a helyedben nem tenném, ha valamelyik elitélesebb ember észre veszi szerintem rögtön seggbe, vagy tökön rúg :) Meg kapsz egy monóklit. Én legalábbis nem venném jó néven ha engem nézve merednél. Bár én nem is fürödnék együtt más faséikkal :)

Az gáz ha egy 19 éves fiú egy 15 éves lánnyal akar összejönni? Mert szerintem kicsit gáz! Véleményeket pls!

Legjobb válasz: szerintem nem gaz halotam mar hasonlo kapcsolatokrol :) 22f

szerintem nem gaz halotam mar hasonlo kapcsolatokrol :) 22f
hát szerintem belefér 20F
Szerintem ennél több is belefér. Méghogy gáz??!!! Egyátalán nem az!
Szerintem sem gáz. De a szex még várhat.
Szeintem egyáltalán nem gáz 27/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!!!!
4 év korkülönbség hol gáz? Ha azt mondanád 25 fiú 21 lány már nem is olyan fura nem? :D Szerintem csak azért érzed mert még fiatalok... Szüleim közt is 4 év van és ilyen korban ismerték meg egymást :D
hát az én szüleim közt meg 9 év van... anyám 16 volt..
talan csak a 15 miatt gondolod igy, mert a 4 ev kulonbseg nem furcsa, sot talan majdhogy nem az idealis...

Az gáz ha 15 évesen mindennap maszturbálok?

zuhanyrózsa amúgy.

Legjobb válasz: az nem gáz, ha masztizol, a gáz az, hogy ennyi idõsen feltehetõen már szexuális életet élsz egy férfival.

az nem gáz, ha masztizol, a gáz az, hogy ennyi idõsen feltehetõen már szexuális életet élsz egy férfival.
A kérdező hozzászólása: nem az vagyok :D
jakab kriszti? tevagy az?
A kérdező hozzászólása: de más maszti módszert meg nem élvezek :S egyáltalán nem ... :S
Annyiszor maszturbálj, ahányszor csak jól esik!
Legalább minden nap mosakszol
gáz ha minden nap zuhanyrózsát használsz, már ha vízsugárra gondolsz, mivel berögzülhet, és késõbb nehezen tudod majd élvezni a szex-et, mivel a vízsugarat szokod meg. Ráadásul ez vizelettartási problémát is okozhat. (nem a masztizás, hanem a vízsugár :) ) Szóval fontos lenne, ha változatosan csinálnád...
Miért lenne gáz?
A kérdező hozzászólása: nem élek még szexuális életet. :)
az lenne gáz ha pofátlanúl azt mernéd mondani, hogy te nem szoktad csinálni.
Nem. Az folyadek. A gaz az a masik nyilason tavozik.
Miért nem azt írtad hogy , igen?

Mit gondoltok arról hogy egy 20 éves lány és egy 15 éves fiú? És úgy érzik mindketten h ilyet még nem éreztek más iránt? Mindig csak az merül fel hogy majd pár év múlva. De ha most összejönne az gáz?

Legjobb válasz: A 15 éves fiú nyilvánvalóan így érzi, hát melyik 15 éves fiúnak nem álma az, hogy egy 20 éves nõvel összejöjjön? :)

tudom ez más, de én (L) 15 vagyok, õ pedig 23 :D és nagyon jól megvagyunk
A 15 éves fiú nyilvánvalóan így érzi, hát melyik 15 éves fiúnak nem álma az, hogy egy 20 éves nõvel összejöjjön? :)
Nem gáz, ha megértitek egymást és a srác sem gyerekes akkor mi a gond?
Nem gáz.
A kérdező hozzászólása: hát igen igazatok van...most azzal semmit se vesztek ha megpróbáljuk:P
ha pár évet várnátok emiatt, az lenne a gáz és vsz. meg is ölné a dolgot amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!
Felnõtt ember vagy, dönts okosan!
figy.. az én szüleim közt is 8 év van :) igaz hogy apum az idõsebb. de nagybátyám pl most készül feleségül venni egy nála 7 évvel idõsebb nõt :) persze ilyen korban még soknak tûnik ez az 5 év, de késõbb már nem lesz annyira durva.
A kérdező hozzászólása: 8 évvel fiatalabb a barátod?:O és nem szoktak piszkálni emiatt?...mert én ettõl félek tudom h nem kell foglalkozni velük, de mégis idegesít ha beszólogatnak:S
jesszus!
te jó ég...nem tanítod esetleg?....
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, csak a környezetembe nem sok olyan lány van aki 5 évvel fiatalabbal kezd...nem vagyok még érett eléggé gyerekes típus vagyok valószínû ezért keresem a fiatalabbakat:)
Nem a gázon van a hangsúly, látom nem érted! Éretlen vagy még, bárki is vagy...
15 lány vagyok.minket nem zavar a korkülönbség, mások meg leszarvaa :D

Az gáz ha a lány aki tetszik egy évvel idõsebb nálam? 15/F

Jó a humorom, sokat szoktam nevetni, de nem vagyok gyerekes. Komolyan szoktam venni azt amit komolyan kell, és egy kapcsolatnál is úgy tennék. Gondolom egy év nem túl nagy korkülönbség, de azért érdekelne mások véleménye is.

Legjobb válasz: nem, nem gáz

nem, nem gáz
Ezzel semmi baj. Te is tetszel neki?
nagyon érdekelned kell ahhoz hogy észre vegyen egy nála fiatalabbat pláne egy lánynál :D én a helyedbe nagyon kedves lennék vele hogy elkezd érdekelni mert az idõsebbek nem igen nézelõdnek a náluk fiatalabbak közt :/ :)
Nem gáz, ha szép lány , , kapd el"
nekem is igy van aki tetszik
Az gyerekes, aki az életkoron lovagol. Nekem 15 évesen 18 éves barátnõm volt. Egészen 21 éves koromig együtt voltunk. Engem ez sosem zavart, de beszélgettem én már 30 éves emberrel is, aki cikinek tartotta a 32 éves feleségét...
Pffffff, dehogy gáz :) sokak már 6-10 évvel idõsebbekkel járnak. Nekem 8 évvel idõsebb :/ de boldogan élünk ;) 16l

Gáz az, ha 15 évesen nincs barátnõm?

(15/F) Nincs csajom, eddig nem is volt és egyenlõre nem is nagyon akarom hogy legyen. Baj ez? Kb mennyi idõs korban "illene" már csajozni? (Még csókolózni se csókolóztam)

Legjobb válasz: ÚúúÚúú, nagyan gáz. -.-

ÚúúÚúú, nagyan gáz. -.-
és ha nem is akarsz akkor mit érdekel hogy gáz vagy nem? ha azt mondom gáz, akkor holnap elmész és felszedsz egy csajt úgy, hogy igazából nem is akarsz? tipikus 15 éves
Nem gáz.. Nekem is 15 évesen volt az 1. barátnõm (aztán 15 évesen az 1. szex de azt bánom is és nem ez a lényeg most..) és most itt vagyok 17 éves fejjel nincs barátnõm..
bameg amikor én ennyi idõs voltam, akkor cikiztük azokat akik jártak (két szerelmes pár, csókolózni jár stb) meg kb hányást színleltünk ha láttunk egy párt csókolózni, most meg..... elkorcsult világ
Ilyen nincs, hogy milyen korban "illene" csajozni, amikor neked kedved tartja! Ne törõdj azzal, mások szerint hogy' kéne!! Ha nem akarsz még barátnõt, akkor nyomás hatására ne már, na!!:D Amúgy szerintem 15 az még kicsi, vagy hát inkább pont határeset egy kapcsolathoz, de 16 már jó, de azzal sincs semmi baj, ha huszonévesen még nincs kapcsolatod, és nem is vágysz rá, vagy akár ha még idõsebb lennél , akkor sem lenne baj. De inkább nemtom, mégis 17 az még jobb, mint a 16; szerintem az úgy már jó, de ha nem akarsz, akkor azért , mert esetleg mások azt mondják, nem kell. 15 évesen meg mi a töknek még párkapcsolat? Legyél még gyerek egy kis ideig nyugodtan, hát mi ez, kérem??!:D Meg különben sem kell görcsösen párt keresni, jön az majd;) És fõleg ne azért, mert mások azt mondják, hogy esetleg gáz!! Nya!! Ez a véleményem kérem szépen. :D :D
A kérdező hozzászólása: Köszi xD
Nem gáz szerintem. Nekem 18 éves szülinapom után volt az elsõ szexem az elsõ szerelmemmel, kicsit néha bántam hogy elõbb nem volt, de az idõ bebizonyította, hogy nem volt ez így rossz...41/F
Ez nem kirakat dolog. Ha szerelmes vagy valakibe, akkor hódítsd meg, ha nem akkor várj az igazira. Nekem 19 évesen volt az elsõ.
velem is ugyanez a helyzet, tudom mit érzel, de szerintem nem gáz ;) 15/L

Az gáz ha valaki 15 évesen elmegy szoláriumba? Nagyon fehér bőröm van és szinte mindig azt hiszik hogy beteg vagyok és sokszor bántanak ezzel az iskolában

Legjobb válasz: Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el,tehát elõször 4 percekre csak.

Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el, tehát elõször 4 percekre csak.
Most már jó az idõ, inkább feküdj ki egy kicsit délután a napra.:)
Ja, akkor bocsi..:) Szerintem nem gáz.Én nem járok, de nem egy ismerõsöm járt már 13-14 évesen szoliba.
Gáznak nem gáz, viszont fehér bõrnél nagyon nem ajánlom, vagy minimum konzultálj elõtte egy bõrgyógyásszal. Ugyanis könnyen járhatsz úgy, hogy utána pöttyös leszel, mint a pulykatojás, nem barnulsz, csak égsz, stb, és többet ártasz a dolggal, mint amennyit nyersz esetleg. Amúgy nem tudom végül bevezették-e nálunk is, de az EU nagy részén hivatalosan 16 év alatt el kéne küldeniük.
szerintem a fehérség nem gáz, a szoli viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Nem is mostanra gondoltam, hanem a következõ télre, mikor megint szörnyen fogok festeni. Ma egész nap kint voltam a kertben, jól le is égtem. :)
szerintem nem gáz csak ne sokat szerintem a legjobb a 3-4 perc

Az gáz hogy 15 évesen még mindig szeretem az ilyen hülye tárgyakat? :D

pl bigyóshop

Legjobb válasz: nagyon gáz! -.-"

nagyon gáz! -.-"
Ja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!