Találatok a következő kifejezésre: Az gáz, valaki úgy (8 db)

Az gáz, ha valaki úgy kezdi a kérdését, hogy az gáz...?

olyan gyakran látom az oldalon, h így kezdik a kérdéseket, miért?

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
azon belül is a GYIK kat.
ez az egyéb kategória :)
Miért lenne az?Arra kiváncsi, hogy ciki, (égõ) e az a valami, amit szeretne megtudni, ami foglalkoztatja stb.
Ha valaki meg kérdezi hogy gáz-e az azt kérdezi hogy égõ-e.De ha valaki befingik és azt modja "húú ez gáz!" nah ez már tényleg gáz. Amugy te is gázzal kezted a kérdést.
Az gáz, ha valaki úgy kezdi a válaszát, hogy az gáz, ... ?
A kérdező hozzászólása: de ha nincs is kapcsolatban a kérdés a kémiai gázokkal...
Mert arra kíváncsiak hogy gáz-e!
A kérdező hozzászólása: hoppá! :) bocsi:)
aha :D
A kérdező hozzászólása: Az gáz, ha ide írtam a kérdésemet? :D
A kérdező hozzászólása: a 4. válaszadónak, mondom ez a humor kategória. Szándékosan kezdtem úgy a kérdésemet, hogy az gáz... ?
az gáz hogy ideírtad a kérdésedet.és az gáz ha én a választ is úgy kezdtem hogy az gáz...

Szerintetek az gáz ha valaki fehér és úgy öltözködik mint aki néger lenne a gettóban mert ilyen vagyok de az utcán meg néz mindenki?

már mint szabad idõ nadrág aminek az egyik fele fel van hajtva ,fejkendõ ami elölrõl van megkötve fux meg xxl es póló

Legjobb válasz: hát ha neked ez jó akkor nem értem a kérdést! :) ne másokkal foglalkozz hanem tedd ami jól esik!

hát ha neked ez jó akkor nem értem a kérdést! :) ne másokkal foglalkozz hanem tedd ami jól esik!
Igen, szerintem gáz. Azt tudom javasolni, hogy ha nem érdekel a véleményünk, akkor legközelebb ne kérd ki.
"tudod pucér, csak azért nem mész ki az utcára, mert nem mersz, mig a kérdezõ igen" Nem te vagyok...meg merem tenni(miért ne merném..? Nem is értem) csak rohadtul nincs kedvem 72órát bent tölteni a hidegen. Mert biz bevisznek érte és még meg is büntetnek.
Kb. ilyen figurának tudlak elképzelni, bocsi :D https://www.youtube.com/watch?v=nzY2Qcu5i2A
Fényképezd már le magadat légyszi és itt küldd el a linket válaszban. Akkor el tudjuk dönteni jól áll-e. ;)
szerintem úgy jársz ahogy akarsz tudod pucér, csak azért nem mész ki az utcára, mert nem mersz, mig a kérdezõ igen
Most érdekel a véleményünk, vagy sem? :D
Szerintem borzasztóan néz ki, de, ha neked tetszik...
Én meg pucéran érzem jól magam. Mégse járkálok úgy...
A kérdező hozzászólása: mert? ha így érzem jól magam?
Szerintem szánalmas.
Én pl kiröhögöm az ilyeneket.
A kérdező hozzászólása: 9.válaszoló jól le írta olyan vagyok XD

Az gáz ha egyszerűen egy idő után minden embernél úgy érzem hogy fáraszt? Van valaki aki még így érez?

Vannak barátaim,és szeretek ismerkedni,de egyszerűen egy idő után ráunok mindenkire és nincs kedvem hozzájuk. Soha nem volt még pár hónapnál hosszabb kapcsolatom se,mert egyszerűen meguntam az egészet,csak nyűgnek éreztem.Velem van a baj vagy egyszerűen még nem találtam olyan embert akit tényleg érdekesnek találok?

Legjobb válasz: #7 te troll, most lebuktál :)

#7 te troll, most lebuktál :)
Én is így vagyok, bár a kamaszkort már letudtam egy ideje. Szerintem soha nem fog megváltozni, az emberek unalmasak, ez van.
Igen, veled van a baj. Ez nem normális.
Szerintem az utobbi. Ha szeretsz ismerkedni, megis ujra es ujra ilyen emberekkel talalkozol, akkor lehet h rossz helyen ismerkedsz, nemde?
H tisztazzam, nem veled van a baj, hanem az emberekkel akikkel interaktalsz. Ezt valtoztasd meg. Persze segit, ha nyitott es szereny vagy. Ha esetleg azert unod meg az embereket, mert tul magas lovon vagy, akkor valoban benned van a hiba.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egyáltalán magas lovon..akár még egy hajléktalannal is elbeszélgetek, még az öregek panaszait is meghallgatom a buszon..egyszerûen csak unom hogy már az ismerõseim 95%-a felszínes és unalmas..persze errõl részben gondolom én is tehetek hogy ilyen emberekkel barátkozom, de mondasz valamit , itt a nyár ideje megismerni sok új embert.:)
Én is ilyen vagyok, vízöntõ jegyû és ISTJ személyiségtípusú. Ez a kettõ borzasztó rossz kombináció. Már rég túl vagyok a kamasz koron, de mit sem változtam, most is unok mindenkit szinte magam körül. Számomra az elvont figurák érdekesek, olyanból pedig még ha több is van, mint amemnyire kevésnek gondolom õket, sajnos nehéz rájuk találni, mert úgy, mint én, már inkább kettõt se szólnak, mert mindenki hülyének nézi õket.
Akkor megint csak ismetelni tudom magam, nem veled van a baj, hanem az ismeroseiddel is. Es az ezoterikus felrevezetesek, mint a horoszkopok jobb, ha nem befolyasolnak.
Talán tényleg az, hogy nem találtál magad mellé még egy olyan embert aki tényleg igazán leköt és valamilyen szinten egyeztek. Velem pl. ugyanez van. Vannak "barátaim" de egy idõ után szörnyen tudnak idegesíteni, mert egyszerûen sokszor az egyik sötétebb mint a másik. Valamint ez az elõzõ párommal is így volt. Vele se volt meg az egyezõ szint. Aztán most már több mint fél éve van egy nagyon jó kapcsolatom, ahol tökéletesen egyezzünk a barátommal, mert mind a ketten embergyûlölõk vagyunk valamilyen szinten, szóval egész jól megy így az egész.
A kérdező hozzászólása: :DD Örülök hogy egymásra találtatok, és köszi a válaszod;)
én is ilyen vagyok... mondjuk nálam annyiban más, hogy mindig próbálok tenni azért, hogy ne unjam már magam. de egy idõ után azt is megunom, hogy csak én teszek érte.:D
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, persze jöhetnek még :) Most nézem kicsit sokszor írtam hogy egyszerûen, korán volt még...:D
montihun: ne szolaljal meg eladom a fuxomat megveszem tsaladi hazatok berakom lovakat legelni kertedbe tesokaimal oszt maj leshetsz razista ziganjdjulolo
Lehet, hogy csak nem találtad meg a megfelelõt, vagy csak idõsebben fogsz "lenyugodni" :D
Mintha csak én írtam volna:D
Detto ugyanez a bajom..:D De en nem csinalok problemat belole...Ilyen vagyok es kesz..:D 17/L
en is ugyan így érzek.:S
normális fõleg ha fiatal vagy 1 hónap alatt megváltozik az ember teljesen más irányba, ami lehet neked esetleg unalmas, a másik hogy nem kell folyton egymás nyakán lógni lehet másra koncentrálni az életben közben..
Ez ismerõs. :D Engem alapvetõen irritálnak az emberek, mert általában full sablonosak és nagyon könnyen kiismerhetõek. Én sokat szoktam azon agyalni ennek kapcsán, hogy talán bennem van a hiba, túl sokat várok el vagy csak egyszerûen nem erre a bolygóra születtem, de még nem találtam meg a megfelelõ választ erre a kérdésre. Szerintem az lehet a problémád, hogy még nem találtad meg a saját közeged, azt, ahol "izgalmasabbak" az emberek, vagy legalábbis nem olyan egyszerûek. Mindenesetre, sok sikert hozzá! :) 18/L

Gáz, ha valaki úgy öltözködik és jár az utcán, mint Slash?

Hosszú göndör haj, cilinder, nadráglánc

Legjobb válasz: igen. magadat add, ne akarj utánozni másokat, mert röhejes.

igen. magadat add, ne akarj utánozni másokat, mert röhejes.
én sem vagyok ugyan rocker, de a gunst azért nyilván szerettem. ha valakit nem gáz utánozni semmikor az Slash! és szerintem az õ stílusa most pont menõ. mondjuk a cilinder kicsit meredek... a cigit meg csak úgy szívhatod, hogy nem nyúlsz hozzá kézzel! :)
nem gáz, ha neked ez tetszik és úgy jól éreznéd magad, csináld. bár a cilinder miatt megfognak bámulni, az biztos:)
Nem gáz! És tényleg az õ stílusa most nagyjából pont divatban van. (bár ha jól gondolom ez annyira nem szempont) Ha velem szembe jönnél az utcán még az is lehet, hogy rád vetném magamat mert imádom az ilyen stílusú rocker hapsikat :D 19/L
3-as vagyok Re: #7 -es És ha elismerésbõl?
A kérdező hozzászólása: + napszemcsi. Elsõsorban rockerektõl kérnék választ.
Ez aranyos:) Rákerestem, nem vészes az öltözködése:) Én amúgy nem vagyok rocker:D
én továbbra is azt mondom, hogy gáz. legyen meg a saját egyéniséged, igenis gáz valakit (bárkit) utánozni. és én viszont rockerként írom, aminek pont az lenne a lényege, hogy nem követsz valakit birkaként.

Miért számít gáznak ha valaki pl HSM számokat hallgat? +úgy veszem észre mostanság a pop is kezd " Gázzá" válni az emberek között.

Legjobb válasz: Kérlek, 16 vagyok, alternatív rockot hallgatok kis metállal keverve, de a HSM az örök szerelem, nemrég leltem meg a CD-ket, esküszöm szeretem mindenféle irónia nélkül :D Az embereknek már semmi nem jó, ami népszerû lesz az elõbb-utóbb gáz is, ördögi kör.

Kérlek, 16 vagyok, alternatív rockot hallgatok kis metállal keverve, de a HSM az örök szerelem, nemrég leltem meg a CD-ket, esküszöm szeretem mindenféle irónia nélkül :D Az embereknek már semmi nem jó, ami népszerû lesz az elõbb-utóbb gáz is, ördögi kör.

Valaki feküdt már le az unoka húgával? Az a baj nagyon jol elvagyok vele néha ugy nézünk ki mintha a barátnöm volna Mindig az jár az eszemben hogy meg kellene dugni Szerintetek ez gáz volna?

Legjobb válasz: nem is akkor vérfertõzés ha megdugod, hanem ha gyerek születik belõle... milyen vért fertõznél azzal hogy gumiba megdugod? a lehullõ bõr-hámsejtek valahogy bejutnak és DNS alapján megVÉRfertõzik? hülyeség. azért vérfertõzés, mert a családon belüli öröklõdés során sokkal nagyobb a betegségek kialakulásának kockázata. itt fel lehet tenni a kérdést mi volt ádámmal és évával. Ben.

nem is akkor vérfertõzés ha megdugod, hanem ha gyerek születik belõle... milyen vért fertõznél azzal hogy gumiba megdugod? a lehullõ bõr-hámsejtek valahogy bejutnak és DNS alapján megVÉRfertõzik? hülyeség. azért vérfertõzés, mert a családon belüli öröklõdés során sokkal nagyobb a betegségek kialakulásának kockázata. itt fel lehet tenni a kérdést mi volt ádámmal és évával. Ben.
ja
Felejtsd el a vérfertõzést..perverz vagy.
Második vagyok. Óh, te jó ég, mennyi téves elképzelés él itt az emberekben a dolgokról. Nemcsak az a vérfertõzés, ha gyereked születik a testvéredtõl/szülõdtõl/gyerekedtõl, hanem az is büntetendõ, ha lefekszel vele, sõt az is, ha csak fajtalankodsz vele (behatolás nélküli aktusok, például orális szex). De az unokatestvérrel továbbra sem. Az unokatestvéreddel házasságot is köthetsz, és gyerekeitek születhetnek.
asd egyre több ember szeret bele a tesójába.. rengeteg ilyen kérdést láttam már.. de a mai világba már nem olyan gáz
Felejtsétek már el, hogy unokatestvérrel lefeküdni vérfertõzés! Nem az, csak testvérrel, valamint egyenesági felmenõvel és leszármazottal, illetve örökbefogadó és örökbefogadottja között.
A farkad vezéreljen ne az eszed!
Én tuti utána elásnálak a kert végébe az unoka tesód apja helyében. Miért nem vagyok képesek egy lányt szerezni magatoknak???
Szerintem nem is Ádám és Éva az érdekes, hanem az, hogy 2 fiuk született (Káin és Ábel). Szóval hogyan is népesítették be a Földet? Na erre varrjál gombot!:D Amúgy csak szex belefér szerintem.
Nem gáz! Dugd meg, szopasd le! Ha te nem, akkor más fogja! A nõstényeket MEG KELL DUGNI! MINDET!
más az, hogy a btk mit mond, meg hogy milyen következménye lehet.
A kérdés, hogy mi volt Ádám, és Évával. A válasz, semmi, mivel nem léteztek, csak mese habbal meg tejszínnel. Unokahúgoddal meg ne akarj lefeküdni. De ha mégis akkor használj gumit.
Akarom mondani harmadik voltam, nem második, bocs.
csak egy kérdés: cigány vagy? mert akkor normális...
Tanító néni kérdezi a kis Kolompárt: - Fiacskám, elkészítetted a házi feladatodat? - Hát persze, csókolom kezsit-lábát... - Akkor mutasd! - Otthun felejtettem! - Nem hiszem el! - Anyám íletire ha mondom! Otthun maratt! - Na jó, elhiszem. Megy haza a kis Kolompár, látja ám, hogy nagy a gyász, az anyja holtan fekszik. Másnap megy az iskolába. A tanítónõ kérdezi: - Ma megcsináltad a házidat? - Hát persze, csókolom kezsit-lábát... - Mutasd meg! - Otthun felejtettem! - Ezt már nem hiszem el! - A húgom íletire ha mondom, otthun maratt! - Na jól van, akkor elhiszem. Megint megy haza a kis Kolompár, látja, hogy nagy a gyász, a húga vérbe fagyva fekszik. Másnap megint megy az iskolába: - Kisfiam, ma remélem, megvan a házid! - Hát persze, csókolom kezsit-lábát... - Akkor mutasd! - Megint otthun felejtettem! - Ezt már tényleg nem hiszem el! - Az apám íletire, ha mondom! Otthun maratt! - Na jó, akkor elhiszem. A kis Kolompár megy haza, hát látja, hogy a faterja a szobában szélsebesen pakol egy bõröndbe. Mikor meglátja, megszólal: - Fiam, el kell mennünk innen, meg van átkozva ez a ház! Tegnapelõtt anyád, tegnap a húgod, ma meg a bátyád...

Hogyan pisiljek a WC-be úgy, hogy ne csurogjon annyira? Nagyon gáz, hogy ha valaki ismerős bejön és azt hallgatja, hogy milyen hangosan megy. Mit csináljak?

nem Fake!Hülyék kíméljenek!Nem tudtam, hogy hova írjam!

Legjobb válasz: Ha a fajanszra pisilsz és nem a lefolyó részbe, akkor nem hallatszik. :)

Ha a fajanszra pisilsz és nem a lefolyó részbe, akkor nem hallatszik. :)
Én például élvezem hogy zubog a vízesés.Semmi gázos nincs benne.
WC Papírt teszek a wc-be és arra pisilek, szinte hangtalan. :-)
Hány éves vagy? :D Mindenki pisil, sõt kakil is...ebben mi lenne a gáz?
Elõttem szólónak igaza van.
Azért, mert olyan intimitás, aminek sem a hangja, sem a látványa nem tartozik másra. Hogy van, akit ez az egész nem érdekel, az egy dolog. Másokat meg zavar. De megnyugtatlak, nem attól lesz szörnyû hely a világ, hogy van, aki szégyelli, ha kihallatszik a wc-bõl a zaj...
Én csaj létemre ezt alkalmazom: 1. Az a wc-típus, amiben egybõl bele a vízben, nincs kis perem hogy ott megálljon: fészeképítési technika. Nagyobb adag wc papír letépése, jól összegyûrni, beledobni a vízben, azon jól elterül és tompítja a hangot. 2. Az a wc-típus ahol van perem és csak a lehúzással megy általában a vízbe a produktum: csak egy pici wc papírt dobok bele a wc-be, ott ahova érkezik a dolog, de nem összegyûrve, hanem normálisan kocka-négyzet alakjában. Ha meg gyorsan túl akarsz rajta esni hát nyomjaaaaad!
Lány, vagy fiú? Én a wc-nek minél inkább az oldalára szoktam, hogy a beesési szöge minél kisebb legyen. Így a hanghatás is kisebb. Vagy ha lehet, annak a résznek az oldalát célzom, amiben a víz áll...
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Nagyon köszönöm a választ!18/L
Nem értem miért tartják sokan cikinek azt, ami alapvetõ emberi szükséglet, és a világ legtermészetesebb dolga!!!
Mi a francot keres Isten és Justin Bieber a címszavak között?

Látta valaki az Álmodozók című filmet Eva Greennel? Tényleg úgy végződik, hogy a két fiúval befekszenek egy sátorba és gázt engednek magukra, amitől elalszanak és megfulladnak?

Legjobb válasz: mar nem emleszem, hogy mi lett a vege, de nagyon szar film volt, tobbszo neki kellett futnom neki, mire elejetol a vegeig meg tudtm nezni

mar nem emleszem, hogy mi lett a vege, de nagyon szar film volt, tobbszo neki kellett futnom neki, mire elejetol a vegeig meg tudtm nezni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!