Találatok a következő kifejezésre: Az gáz, valaki (241 db)

Mi lenne ezen gáz? Az a gáz ha rak alapozót mikor semmi szüksége rá.
Tényleg nem látszik, ráadásul egy használat után úgy tûnik, hogy jó. Reggel kisminkeltem magam, még délben teljesen jó volt. Még most is vállalható a sminkem, bár egy picit összegyûlt a redõbe, de nem az egész, ahogy korábban és nem 1 óra múlva. Szóval jelentõsen javult a helyzet. Ki tudja, ha nem lesz ekkora meleg, talán még többet fog bírni a szemhéjalapozó. :)
A kérdező hozzászólása: A színétõl rettegtem én is a fehér bõröm miatt, de ha elkened, nem látszik. :)
Pont tegnap vettem meg ezt a szemhéjalapozót. Ki is próbáltam, a színe eléggé furcsa volt, hát majd kiderül hogy szuperál nálam. :)
A kérdező hozzászólása: Persze! Az Essence I Love Stage szemhéjalapját vettem, 749 ftért azt hiszem. Intenzívebbé teszi a színeket, igaz eddig még csak egy halványkéken használtam (ami viszont maga nem volt túl jó minõség, így alig látszott pár óra múlva, de ez nem az alapozó hibája szerintem). Jókat írnak róla a Krémmánián is, nézz utána ha gondolod.
Szerintem sem gáz, sõt én jó dolognak tartom. Ha szép a bõröd, ugyan miért fednéd el? Nincs is jobb a természetesen szép arcbõrnél. :) Nekem ugyan nem tökéletes a bõröm, van néhány pattanásom, mitteszerem és nem is teljesen egyenletes a bõröm, de nem használok alapozót. Volt/van alapozóm, jelenleg kettõ is, és volt még egy régebben, de egyik sem vált be annyira, hogy huzamosabb ideig használjam. Volt, ami szimplán nem fedett (akkor minek kenjem magamra?!), volt, ami csípett, míg a másik kiszárította a bõrömet. És jelenleg nincs kedvem megint tesztelgetni. Korrektorral elfedem az apróbb bõrhibákat, egyébként pedig általában barna szemceruzát, fekete spirált és ajakápolót vagy szájfényt használok. Szerintem nem gáz. Megkérdezhetem, hogy milyen szemhéjalapot vettél és mennyibe került? Elégedett vagy vele?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos válaszokat mindenkinek, egytõl-egyig! csak mert nemrég egy rokonom oltott "be", hogy én minek veszek szemhéjfesték alapot, elõbb tanuljak már meg rendesen sminkelni (alapozó meg minden egyéb, mert én csak szemhéjfestéket használok meg spirált, és ennyi. nem szeretném a bõröm levegpzését elfedni alapozóval, meg 12 kiló vakolatot magamra kenni, mert egyrészt más lennék, másrészt nincsenek se vöröslõ se gennyes pattanások az arcomon, max 1-2 mitesszer, és így is kiszáradásra hajlamos az arcbõröm, plusz nagyon fehér a bõröm is.)
Egyáltalán nem gáz!!! Örülj neki, hogy nem teszi tönkre a bõröd :) Az alapozó nem kötelezõ egy sminkhez, az csak a bõr kiegyenlítésére jó :) (pirosságot elfedi, meg kisebb bõrhibákat) ha neked alapból egyenletes a bõröd akkor csak feleslegesen több vacak lenne az arcodon, ami elkenõdhetne :)
Jó neked, én sem használnék alapozót, ha nem lenne ennyire gáz a bõröm. :S És nem, nem az alapozótól lett ilyen, azért kezdtem el alapozót használni, mert már akkor is cink volt a bõröm, azóta nem lett rosszabb, de jobb sem, pedig bõrgyógyász által felírt krémeket használok, sportolok, normálisan kajálok, sok vizet iszom és már 20 éves vagyok. Irigy vagyok az olyan emberekre, akiknek szép a bõrük. De ez van, senki sem lehet tökéletes. :D Lényeg a lényeg, egyáltalán nem gáz, sõt!
Nekem is szép a bõröm, nincsenek pattanásaim vagy egyéb bõrhibáim. Nem használok alapozót, csak színezett hidratálót meg púdert, hogy ne csillogjon az arcom. 18/L
Ha nincs rá szükség, akkor minek?
Szerintem sosem gáz tenni azért, hogy szebb legyen az ember... Kérdésre válaszolva: ha alapból jó a bõröd, minek raknál rá alapozót?
"Szóval szerintem az gáz, hogy ha valakin 1kg vakolat van." -mondta a nõ, aki nem tudja milyen érzés csúnyának lenni.
Egyáltalán nem festem magam. Soha. A szemöldökömet kozmetikus befesti és ennyi. Nincs rá szükségem. Különben már sok férfitõl hallottam, hogy nincs attól rosszabb, mint amikor idegen nõ mellett ébred reggel. Mert nem ismeri meg a nõt smink nélkül. Szóval szerintem az gáz, hogy ha valakin 1kg vakolat van.
A kérdező hozzászólása: Én azért nem is próbálgattam, mert meghülyülnék 40 fokban ha még szemhéjfesték is lenne rajtam:S Majd õsszel:D

Szeretnék szoláriumba menni, de azt mondják, hogy ha valaki szoliba jár, akkor az gáz, mert nem természetes stb. Ez tényleg így van?

Engem nagyon zavar, hogy fehér a b?röm. Nem az, hogy hófehér, de mondjuk úgy, nincs egészséges színem és ez zavar. A hajam sötét, hosszú, a szemem is sötétbarna, a szemöldököm is barna és így a fehér b?r miatt sápadtnak t?nök. Nyáron sokat voltam a napon, felszedem egy kis színt, de szeretnék barnább lenni. Eddig mindig elvetetem a szolárium ötletét, de most már szeretnék menni, hogy egészséges színem legyen, mert én így nem szeretem magamat. Azt mondják, hogy aki szoliba jár, az gáz. Legalábbis a fiúismer?seim mondják ezt..

Legjobb válasz: Nem gáz, csak figyeéni kell arra, hogy ne vidd túlzásba. Ha már nem barna vagy, hanem sárga, az már gáz. Én biztos elmennk a helyedben, ha nem tetszik neked így a bõrszíned, akkor változtatni kell rajta. Menj el, kérdezz utána a szolistól mindennek, hány perc stb, nem gáz :)

Nem gáz, csak figyeéni kell arra, hogy ne vidd túlzásba. Ha már nem barna vagy, hanem sárga, az már gáz. Én biztos elmennk a helyedben, ha nem tetszik neked így a bõrszíned, akkor változtatni kell rajta. Menj el, kérdezz utána a szolistól mindennek, hány perc stb, nem gáz :)
A kérdező hozzászólása: *elvetettem
Nemcsak attól függ, hogy hányszor megy, hanem attól is, hogy egy alkalommal meddig marad és maga a szolárium mennyire káros (milyen a sugárzás összetétele és erõssége).
ha nem viszi túlzásba, nem fog úgy kinézni, és a heti egy alkalom bõven nem túlzásbavitel!
Nekem a világos színek tetszenek. Láttam már olyat, aki egészségesen lebarnult... mit mondjak: szép, de világosan jobban tetszene. A szoláriumot azért sem ajánlom, mert gondolom nem szeretnél 40 évesen úgy kinézni, mintha 75 lennél, és nem szeretnél 65 évesen rákot.
A kérdező hozzászólása: Az önbarnító nagyon gáz, ha elrontom, hogy fogok kinézni, meg foltos is leszek.
Inkább használj önbarnító krémet! A szolárium rendkívüli sugárdózist nyom a bõrödbe, amely azon túl, hogy káros, öregíti is a bõrt. Ráadásul egy átfogó országos vizsgálat kimutatta, hogy a szoláriumok egy része nem felel meg az elõírásoknak. Amúgy az egészséges bõrszín megõrzésében fontos szerepe van a ß-karotinnak, ami számos gyümölcsben és zöldségben megtalálható. Kifejezetten karotin tablettát is lehet kapni.
Gáz, mert látszik h természetesen vagy szoláriumba barnultál le.
Nem gáz, néha én is járok :$ 19/F
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom tönkretenni, nekem fontos, hogy szép legyen a bõröm, szerencsére az, pattanásaim sincsenek, ezért is félek kicsit, nehogy "megcsúnyuljak". Nem vinném túlzásba, csak néhányszor mennék, hogy legyen valami színem.
Az a lényeg, hogy Te mit gondolsz. De a fontos az, hogy nem szabad túlzásba esni. 1 héten max egyszer elég elmenni, vagy 2 hetente. Van aki mindennap jár szinte, és a bõre 24 éves korára olyan lesz, mint egy 40 évesnek. Úgyhogy nem hiába mondják, hogy nem szabad túlzásba vinni;) Nekem is nagyon fehér a bõröm. Napon szinte nem is barnulok semmit :S Csak leégek ... Úgyhogy én is nagyon gondolkodok, hogy elmenjek e szoláriumba.
Szerintem menyj el nyugottan. Énis pontosan emiatt voltam , ami miatt te.Nem vittem túúlzásba és szép, nem természetellenes barna.Ennyi. AKINEK NEM TETSZIK NE NÉZZEN RÁD... ha neked így nemtetszik ahogy vagy akkor mér ne mehetnél? nehogy már más miatt ne tedd meg.. Persze nemszabad tulzásba vinni. Az elsõ alkalomál valószínüleg inkább piros leszel, de pár nap múlva elmúlik(ne aggódj nem rákvörös leszel) Amit ne felejts el, szoliba bemenni szolikrém nélkül NEM SZABAD!!! Fekvõbe nem ajánlatos mesztelenül menni, hiába fertõtlenítik le..nem lehet tudni.Állóba viszont nyugodtan lehet mesztelenül. Remélem segítettem valamit.

Gáz az ha valaki 13 évesen nem szeret counter strike-al játszani? Szerintem az a játék olcsó szar. De minden mást szeretek.

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Valakinek ez tetszik valakinek az. Ha mindenkinek ugyanaz tetszene akkor elég lenne összesen 1 játék.

Miért lenne gáz? Valakinek ez tetszik valakinek az. Ha mindenkinek ugyanaz tetszene akkor elég lenne összesen 1 játék.
Én pl . utálom a sok kocka fiút :) Örülök hogy nem csak ilyen félzombikocka emberek vannak
beteg vagy.
Bocsi h ezt mondom de te ritka hülye vagy!!! Mindig is utáltam a counter-t én most is csak CODozok. Fújjj counter az 1 fostalicska. 14/F:D
Nem gáz szerintem Miért olcsó szar? :D
A kérdező hozzászólása: thx :)
Egyáltalán nem gáz. Én se szeretem mert a grafika szerintem nem valami hû de jó, viszont a haverok meg cs -znek állandóan. De miért ha ott a cod4mw aminek jobb a grafikája és élvezetesebb is. Nem értem.
Én se különösen rajongok érte, de amikor számtech órán lanparty van(és mindig van) akkor én is fenn vagyok.
A kérdező hozzászólása: nemazért de a hüly e osztálytársaim mindig basztatnak miatta
Én se CS-zek (soha nem is játszottam vele), egy hónapig COD-oztam, de meguntam, mert nem az én stílusom. Szerintem nem gáz. Még a lego játékokat se tartom gáznak. 15/F
Nem szereted az fps eket?
Nem. De ha a farkaddal nem játszanál, az már gáz lenne : D
Egyenesen KÍNOS. Légy oly' kedves ásd el magad.


Miért van az, hogyha valaki 16 évesen nem szûz, az már gáz?

Most nem arról van szó, hogyha valaki csak azért lefekszik egy sráccal, hogy ne legyen szûz, hanem arról, hogyha valaki szereti a barátját és régóta együtt vannak ezért élnek szexuális életet és akkor már rögtön megszólják a csajt, hogy egy r*banc, csak azért meg 16 évesen lefeküdt az elsõ barátjával, akivel már lassan egy éve együtt van.

Legjobb válasz: Nem gaz!! A sajat eleteddel azt kezdesz amit te szeretnel. Akkor veszited el a szuzesseged amikor akarod. Kicsinyes emberek buta gondolkodasa miatt van az hogy a korunkbeliek azt gondoljak hogy 16 evesen gaz szuznek lenni.

Nem gaz!! A sajat eleteddel azt kezdesz amit te szeretnel. Akkor veszited el a szuzesseged amikor akarod. Kicsinyes emberek buta gondolkodasa miatt van az hogy a korunkbeliek azt gondoljak hogy 16 evesen gaz szuznek lenni.
Mert mindig ki kell találni valamit, ami "gáz", hogy lehessen mivel idegesíteni az embereket. Hol az ciki, hogy szûz vagy, hol az, hogy nem...
Nem gáz.

Az gáz ha valaki 17évesen szűz?

Legjobb válasz: Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz!

Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz!
nem
Nagyon egyetértek!
Igen ez nagyon gáááázzz úristen még tényleg szûz 17 évesen?? fújj de gáz amúgy nem miért lenne az, ha 22 évesen lenne szûz akkor se gáz mindegy melyik nemrõl beszélünk miért van ennyi esze a mai fiataloknak???!!! 17 leszek 1 éve vesztettem el..azzal akibe szerelmes voltam.. de ha most nekem 22 évesen jön egy ember akivel úgy gondolom akkor..akkor vesztettem volna el miért vagytok ilyen idióták? ezzel piszkáljátok egymást hogy:jajj de cink vagy te még szûz vagy?? szánalmas
lánynak egyáltalán nem. elõször azt hittem fiú vagy. akkor már határeset lenne.
A kérdező hozzászólása: Miért az elsõ annyira fájdalmas?:-o
Amíg bármi kétség felmerül benned, addíg nehogy belemenjél a dologba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én csak az igazira várok nem úgy mint a többi csaj 12 évesen:-)a csókon már túl vok, de azért be kell h valljam hogy kicsit félek a sextõl.
Barátnõm 21 volt, én pedig 20 mikor elvesztettük együtt. Tehát egyáltalán nem gáz.. Inkább várj vele, mint késõbb megbánd, és saját magadat hívd hülyének, hogy életed legrosszabb döntése volt xy-nal elveszteni.
Inkább adomány :)
maradj otthon, sötétíts be, gépezz sokat, zabálj chipset és tedd fel ezt a kérdést 10 év múlva.
dehogyis:)
két ismerösöm 19 és még barátnõjük se volt:) egy csókot nem éltek át
Nem
igen :S
Egyáltalán nem.
egyáltalán nem gáz én is megvártam az igazit:)

Szerintetek az gáz ha valaki 11 évesen nem tud biciklizni?

Ha úgy vesszük nem is szeretnék megtanulni de attól még aggaszt.És a barátaim is mindig piszkálnak miatta.És szégyellem is magam ezért de akkor is GÁZ???

Legjobb válasz: Nekem felnõtt ismerõseim is vannak, akiknek valahogy kimaradt az életükbõl a biciklizés. Számomra is furcsa, de van ilyen. Gáznak nem gáz, miért lenne az?

Nekem felnõtt ismerõseim is vannak, akiknek valahogy kimaradt az életükbõl a biciklizés. Számomra is furcsa, de van ilyen. Gáznak nem gáz, miért lenne az?
11 évesen még nem annyira, azt viszont sosem értettem mikor idõsebbek is lusták megtanulni pedig sokszor hasznos ha biciklire ülhetünk. szóval náluk szerintem gáz. remélem te késõbb megtanulsz.
Dehogy gáz. Azért piszkálni valakit, mert nem tud biciklizni - na AZ gáz. :) Ne szégyelld magad, nincs ebben semmi rossz. Szégyelljék magukat õk, ha ilyen sekélyesek.
Nem gaz es ne is foglalkozz a hulye haverjaiddal ... viszont megtanulhatnal bringazni, mert sok-sok klassz elmenyben lehet reszed. Biciklizni jo! Probald ki Te is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és meg szeretnék tanulni én is úgy gondoltam.Mégegyszer is köszönöm.
en sem tudtam biciklizni egeszen 13 eves koromig, akkor a tesom megtanitott es azota a bicikli a mindenem :)
Egyik barátnõm 26 éves, és nem tud biciklizni. De ha aggaszt, akkor tanulj meg, nem nehéz.
Ha ez megnyugtat, elárulom hogy én sem vagyok a kerékpárok ördöge (12-14 ávesen tanultam meg de a mai napig nem megy normálisan :D Inkább lábbusszal közlekedek szinte mindenhová, az ingyen van - vagy marad a tömegközlekedés :) ) 24L
04-05 23:23 Válaszoló, na ezzel én is egyetértek - ha valaki ezért kiakad és piszkálja a másikat az csak tükör saját magáról. Nem kell vele foglalkozni. Az ilyeneknek van magukkal rendbetenni nem keveset. ;)

Gáz az ha valakinek 16 majdnem 17 éves létére még nem volt pasija?

Pedig azt mondja mindenki h nem vagyok csúnya ://

Legjobb válasz: Miért lenne gáz??? Szerintem az a gáz ahogy a mai tinik élnek, 14 éves korukra már végigment rajtuk a fél város! ( Tisztelet természetesen a ritka kivételnek! ) Én 19 évesen ismertem meg az akkori párom, addig nem voltam senkivel, kuriózumnak számítottam de nem érdekelt, ma is ugyanígy tenném! Éld az életed, szórakozz, flörtölj, nem kell élettársi viszony tinikorban! Aki meg cikizz, röhögj a szemébe, nem te leszel kihasználva, otthagyva terhesen...

Miért lenne gáz??? Szerintem az a gáz ahogy a mai tinik élnek, 14 éves korukra már végigment rajtuk a fél város! ( Tisztelet természetesen a ritka kivételnek! ) Én 19 évesen ismertem meg az akkori párom, addig nem voltam senkivel, kuriózumnak számítottam de nem érdekelt, ma is ugyanígy tenném! Éld az életed, szórakozz, flörtölj, nem kell élettársi viszony tinikorban! Aki meg cikizz, röhögj a szemébe, nem te leszel kihasználva, otthagyva terhesen...
nem az, de ha kell egy pasi akkor én itt vagyok neked :)
Nem gáz, itt vagyok én 21 évesen és még nem volt csajom, és rám is azt mondják hogy lehetne. De mégsem jön össze.
Te jó ég :) ez abszolút nem baj. Majd lesz pasid ha te úgy érzed, ez nem divat kérdés. AKkor lesz pasid amikor neked jol esik, vagy amikor megtalálod a megfelelo alanyt hozzá.
nem az a baj hogy gáz hanem hogy magányos kicsit egy idõ után az ember így
Nem gáz.

Homoszexuálisoknál (mind nők mind férfiak) mikortól gáz szűznek lenni? Illetve gáz az, ha valakinek huszonX évesen nem volt még kapcsolata?

A biszexualitás ugye külön dolog, hiszen ?k szélesebb palettáról válogatnak. Akinek mondjuk kevesebb lehet?sége van szerelmet találni, ugye kés?bb fekszik le valakivel.

Legjobb válasz: Semmikor sem gáz ez nincs korhoz kötve, attól hogy a tested ivar érett nem jelenti azt hogy mentálisan és lelkileg is készen állsz a szexre.

Semmikor sem gáz ez nincs korhoz kötve, attól hogy a tested ivar érett nem jelenti azt hogy mentálisan és lelkileg is készen állsz a szexre.
Szerintem nem gáz egyáltalán, ha egy meleg huszonévesen szûz, én is 22 éves voltam, amikor elvesztettem egy szintén szûz sráccal. Sokkal jobb ennyi idõsen még az "igazit" keresni, minthogy valaki minden héten mással szexeljen. Azonban sajnos az a tapasztalatom, hogy a melegek többsége csak a szexre hajt, szóval általában a 20. születésnapjukon már nem szüzek. 24/F
A szûzesség erény. Ezt mindenki elfelejti.
Rinkimirikakuta szerintem meg az a gáz hogy tahó vagy!
Nincs olxan, h gáz! Amikor te elérkezettnek látod az idõt rá! Magadnak akarj megfeleni ne másoknak, ne azt nézd, h más mikor mit csinál, hanem az, h neked ez jó-e!
Semmikor sem gáz, az, hogy mostanában már az a normális ha 18 éves korod elõtt már minden szétku*rattad magad nem jelenti, hogy neked is követned kell a birkákat.. az a gáz aki ezt csinálja. Majd ha találsz valakit és úgy érzed, hogy na veled akarod, akkor majd megtörténik. Nincs korhoz kötve, semmivel nincsenek elõrébb akik már 14 évesen dugdossák a farkukat jobbra balra.. ne stresszelj ezen :)

Szerintetek az gáz, ha valaki 2x vált középsulit?

Legjobb válasz: Attól függ, miért vált. Ha mert nagyon agresszív, vagy mert nem tanul, akkor nagyon gáz.

Attól függ, miért vált. Ha mert nagyon agresszív, vagy mert nem tanul, akkor nagyon gáz.
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen rossz a suli és a közösség, én úgy értem...
Nem gáz, miért lenne gáz? Ha megteheti valaki, hogy vált, amikor váltani szeretne, akkor miért ne élne a lehetõséggel?
Az értelmi szint a fontos amit középiskolában elérsz illetve majd az érettségi megszerzése.A többi szerintem egyáltalán nem számít és szerintem nem is gáz.:)

Szerintetek nem gáz az, amikor valaki feltesz egy kérdést, majd utána a válaszok helyét teleszórja a saját kommentjeivel?

Legjobb válasz: Gáznak, nem gáz attól függõen, hogy mivel egészíti ki a kérdését. Inkább csak egy kicsit idegesítõ, mert így ha jönnek a válaszok, hamar betelik az egy oldal, és mondjuk olyanoknak, mint nekem, akiknek lassú a netük, elég nehezen tudják végigolvasni, hogy ki mit is írt, hogy ne ugyanazt válaszolja. Ha jólesik neki tegye, de egy két válaszolótól biztos elesik, mert semmi kedvem a 2. 3. oldalakat töltögetni...

Gáznak, nem gáz attól függõen, hogy mivel egészíti ki a kérdését. Inkább csak egy kicsit idegesítõ, mert így ha jönnek a válaszok, hamar betelik az egy oldal, és mondjuk olyanoknak, mint nekem, akiknek lassú a netük, elég nehezen tudják végigolvasni, hogy ki mit is írt, hogy ne ugyanazt válaszolja. Ha jólesik neki tegye, de egy két válaszolótól biztos elesik, mert semmi kedvem a 2. 3. oldalakat töltögetni...
LOL. Hát van úgy, hogy a kérdezõ utólag jön rá, hogy a mondanivalója felét kifelejtette. Vagy reagál a válaszokra.
Hmm érdekes anjya lehet... Kicsit az...
A kérdező hozzászólása: dejó, ezt tõlem szedted -.-'balf**z nem tõled szedtem és anyád a [email protected]
én általába a korom hagyom le..
dejó, ezt tõlem szedted -.-'balf**z
:D ez jó :D
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy utána ilyen kigazításokat tesz
A kérdező hozzászólása: Ugye?
A kérdező hozzászólása: Inkább szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Pedig egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: vagy lehet, hogy azt hiszi, hogy ez vicces
A kérdező hozzászólása: Meg sem várja a válaszokat, csak unatkozik a hülye és így szórakoztatja magát.
A kérdező hozzászólása: De még mielõtt jött volna egyetlen válasz.
A kérdező hozzászólása: Vagy csak egyszerûen magyarázkodik, hogy mire is gondolt
nem, az a te anyád véletlenül -.- és nekem is van egy ehhez hasonló kérdésem te fingfej.azért mondtam hogy onnan szedted. ez a szardarab amit te most viccesnek viszel, nem az, csak tudatom :D lúúúúúzzzeeeeerrr!!!!!! meg az is aki viccesnek találja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!