Találatok a következő kifejezésre: Az gáz, egy hét (20 db)

Szerintetek az gáz ha egy srác egy builban megimert egy csajt, rá 1 hétre jártak, most vannak egy hete együtt és a srác le akar feküdni a csajjal?

Legjobb válasz: gáz-e? mért lenne gáz? akkor gáz, ha csak a másik miatt tennéd meg, nem azért, mert TE szeretnéd.

gáz-e? mért lenne gáz? akkor gáz, ha csak a másik miatt tennéd meg, nem azért, mert TE szeretnéd.
17-32 lenne a kicsit necces szerintem ... ugyanmár a mai világban már a 14-15 évesek is szexelnek... 17 az már akkor mi?
1 hét után? Kicsit gyanus, hogy a csávót nem épp az érzelem hajtja :D
Attól függ hány évesek, szüzek-e és satöbbi.
A kérdező hozzászólása: 17-17
Hááát... nem tudom. Mi is 1 hét után feküdtünk le egymással, de mi 24/L, 26/F. (azóta is együtt vagyunk). De 17-17...azért kicsit necces...
itt rólam van szó és a bnõmrõl és én vok 17 õ 18 :D de egy hónap és én is betõltöm a 18 at... am egyikünk sem szûz és tök jól kijövünk meg megértjük egymást azt nem mondom h szerelmesek vagyunk de több mint egyszerû vonzalom... és sztem egyátalán nem gáz mivel ha õ is akarja, (v is én úgy látom rajta) akkor mért ne feküdhetnénk le egymással?? ebben nincs semmi...

Meleg srácok! Az első randi után mikor történt meg az első szex a pasitokkal? Nem gáz rögtön egy hét után kezdeményezni, utalni egy kis szexre?

Mi van akkor, ha a potenciális pasi azt hiszi, hogy valaki csak a szexre hajt?Nem fogja ezt hinni?

Legjobb válasz: Ebbõl nehéz szabályt csinálni...Nekem indult már kapcsolatom úgy, hogy elsõ este lefeküdtünk egymással, és úgy is, hogy vártunk elõtte 1-2 hetet...szerintem semmi gáz nincs benne.

Nekünk kb 2-3 héttel az elsõ személyes találkozás után volt az elsõ szex és utólag mindketten egyetértünk abban, hogy jobb volt, hogy nem kapkodtuk el. :) 23F m
HUMORrrHEROLD: Meg is ették õket!!!!444444!!!!négy
Ebbõl nehéz szabályt csinálni...Nekem indult már kapcsolatom úgy, hogy elsõ este lefeküdtünk egymással, és úgy is, hogy vártunk elõtte 1-2 hetet...szerintem semmi gáz nincs benne.
"mivel akadályozzák mások szellemi fejlõdését" Látom, a tiéd sikeresen megakadályozták :)
Humorherold, ki mondta hogy az utcán akarják csinálni?
Egyáltalán nem! Hány éves vagy?
Ezt inkább 4 fal közt kéne tartani! Nekem semmi bajom a homikkal (elvégre nem tehetnek róla), de nyilvánosan büntetném, mivel akadályozzák mások szellemi fejlõdését!
Várjuk meg a meleg felvonulás bírósági döntését! (gyerekeket vittek ki és elõttük fajtalankodtak)
Nem, én sem várnék vele sokat, az élet túl rövid.
A kérdező hozzászólása: 23, aktív és egyelõre kezdõ.Késõn ébredtem rá, hogy meleg vagyok :D

23evesen heti egy sex az gáz? Lany vagyok

Legjobb válasz: az bizony gáz. Szeretnél többet?:P

az bizony gáz. Szeretnél többet?:P
szia!ha ilyen téren hiányod van, akkor irj nekem.
A kérdező hozzászólása: Azert a nulla az tulzas.Heti egy de az minosegi.;)
23 évesen nulla sex :-p, ez gáz....
Nem gáz. Más ennyi évesen még szûz. xD Ha heti egy kielégít, akkor minden oké. Legalább nem unsz rá és nem égsz ki:)
abban a heti egyben jól esik neked a törõdés a szex? orgazmusod van közben, vagy inkább csak hagyod, és várod, hogy minél hamarabb túl legyél rajta?
Nem vagy frigid :) A heti egy tök jó, ha állandó a kapcsolatod és nem bulikba kuratod magad.. A kedvesemmel imádjuk csinálni, de nem élünk együtt így hétvégente van csak alkalmunk rá és sokszor csak 1fér bele :)
A kérdező hozzászólása: Lehet h frigid vagyok?Vagy leszek?:(
ennyit megtehetsz a barátodért szerintem.. mondjuk én pont az ellentetted vagyok, mert nekem valamikor a napi 1 sem elég..
A kérdező hozzászólása: Az igazsag h neha meg ahhoz az egyhez sincs kedvem...Multhet szombaton sexeltem es nekem boven eleg.Ma pentek van holnap elvileg sex nap de nem lehet mert bevonultak a vorosok.Es ez engem nem zavar.Ez gaz tudom.
ha gáznak tartod, csináld többet, ennyi. különben meg tõled függ hogy szerinted gáz vagy sem. amúgy meg bírom hogy ilyen rohädt nagy problémákon vagy felakadva.
gáz...ha mindig mással csinálod. gáz...ha nem igényled többször(ez inkább a pasikádnak gáz) nem gáz...ha vizsgaidõszak van nem gáz...ha megvan :)
3-as voltam: bocs, nem szexuális, hanem szexualitás
Gondolom hogy neked kellemetlen különben csak nem írtad volna ki. Úgyhogy szexelj többet
a kor és a szexuális megint hogy függ össze??? mindenki annyit szexel amekkora az igénye. és a sex az angolul van, tehát ha magyarul beszélsz akkor használd a szex szót....
Attól függ mennyit vársz el?
szia!szeretnél ujj sexkapcsit is?akkor irj nekem.

Ha nő létemre nekem a kb heti egy szex az ideális (ekkor tényleg élvezem), az gáz?

Van hogy csináljuk többször, de igazán én erre a heti egyre tudok biztosan "ráhangolódni". Ne értsetek félre, csak akkor van az, hogy tényleg kívánom, élvezem, nem kell rágörcsölni. Még ha mondjuk 2 naponta van, akkor annyira nem vagyok rá "kiéhezve". Tudom, vannak akik minden nap csinálják vagy naponta többször is. De ha valaki heti egyszer kívánja meg igazán, azzal akkor gond van? 25L

Legjobb válasz: Hát nekem egy kicsit kevés tehát heti 2-3 az úgy jó lenne de nem hinném hogy gondod csinálnék belõle ha ezen kívül megkapom a kellõ "szeretet,törõdést" :)

Hát nekem egy kicsit kevés tehát heti 2-3 az úgy jó lenne de nem hinném hogy gondod csinálnék belõle ha ezen kívül megkapom a kellõ "szeretet, törõdést" :)
alapvetõen nem gond, de akkor olyan fiút válassz, akinek ez tényleg elég! különben többen lesztek a kapcsolatban.... (nekem pl. nagyon kevés, pedig már "öreg" vagyok (31)
A kérdező hozzászólása: Na jó, ma is akartam, és neki jóformán könyörögni kellett hogy csináljuk! Mert õ nincs ráhangolódva, meg izgis a film, meg tegnap este jó volt. Ilyen indokokkal. Aztán mikor azt mondta oké, gyerünk át, én megindultam. Erre tök meglepõdött hogy õ csak viccelt. Hát kiakadtam. Aztán kiderült hogy õ elõtte már csinálta magának. Érdekes hogy velem meg ritkán akarja. Nekem is nagyobb lenne az étvághyam, ha többször akarná ám a párom... Szóval errõl ennyit. Úgy néz ki, még így is többször igénylem mint õ.
nekem gáz lenne ha csak annyiszor akarnám 21L
keress valakit, akit bármelyik nap, a nap bármely szakában kívánsz! ezt nem poénnak, vagy hasonlónak szántam. mivel a nõknél a szexuális vágy általában pszichésen indul, nem Veled van a baj, hanem az alanyoddal :)
ebbõl pedig már triviális, hogy késõbb még nehezebb -vagy inkább esélytelenné- fog válni a párkapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm a válaszokat!
annyit még hozzátennék, hogy a heti egyet sok férfi megvonásnak élné meg, és egy idõ után konfliktushoz vezethet köztetek meg az is igaz, hogy a heti egy sem biztos esne egybe egy olyan férfi igényivel, aki szintén csak heti egyszer akarná, mert te mondjuk szombaton, míg õ kedden érezné úgy, hogy most kívánja a szexet veled nehéz lehet ilyen szempontból együtt élni, de ez nem a te hibád és még annyit, hogy még csak 25 éves vagy, de a szexuális vágy, aktivitás idõvel bizony csökken majd, tehát aki naponta szexelt, az mondjuk hetente fog, aki meg hetente, az lehet, hogy havonta, két havonta akar majd csak szexelni szóval ez a szexuális érdeklõdés még vissza fog esni ahogy öregszel, arra számíts
nincs veled baj, csak olyan párt kell találnod, aki szintén heti egyszer kívánja, és lehetõleg ugyanakkor, amikor te is kicsit nehezebb ez, mint olyannal, aki minden nap kész a szexre különbözõek vagyunk, de tudnod kell, hogy a férfiak nagy része sokkal gyakrabban kívánja a szexet, mint te
Rendes lány vagy.:)
A kérdező hozzászólása: Ha van rá alkalom és akarja, csináljuk. Viszont mikor már egy hete nem volt, akkor azért az egész szex más ám. :)
Teljesen normális a heti 1 - te ilyen vagy, nincs ezzel semmi baj. Az a fontos, hogy a párodnak is elég legyen!
A kérdező hozzászólása: Igazándiból nem utasítom el, ha õ kezdeményez. Csak van hogy nehezen megyek olyankor el, vagy az utóbbi idõben arra is volt példa, hogy el se tudtam menni. A héten úgy jött ki, hogy egész héten nem volt rá alkalom. Erre tök élveztem tegnap. Egyszerûen csak élveztem és kész. És ekkor jöttem rá, hogy talán semmi baj "velem", egyszerûen csak nem igénylem annyira. Csináljuk hetente egyszer és akkor mindketten ki vagyunk már éhezve rá ahhoz, hogy egyszerûen csak jó legyen. :)
A pasidnak mi errõl a véleménye? Mert ha neki nincs ezzel gondja akkor a kérdés is felesleges, ha pedig van akkor beszéld meg vele, mond el neki azt amit ide leírtál.
Mindenkinek más a vérmérséklete.Nincs gond.
nehogymár más mondja meg, hogy hányszor kell ágybabújnod a pasiddal. ha neked heti 1 elég, akkor kész, ennyi. nincs ezzel semmi gond.
Én megértem amit irsz magadról, de egy 25 éves nõnek általában kevés a heti 1 alkalom. Éppen úgy, mint egy hasonló korú férfinak.
Nincs vele gond. Valaki egyszerûen nem igényli annyira. Unokatestvérem 20L, például õ sem igényli annyira. Azt most meg nem mondom. hogy havonta mennyit szexel :D , de egyszerûen ilyen típus.
Nekem az keves lenne. Minimum hetente 2-3 alkalom. 34 F
A párod bunkó. Beszéld meg vele, vagy koptasd le.
Nem biztos, hogy szerelembõl irja oda. Sokan kritizálják a facebookot, mert kapcsolat romboló. Szerencsére én még ezt nem tapasztaltam. De szar kapcsolat lehet az amit a facebook tönkre tud tenni.
Már megint a Facebook, menjetek ki a szabad levegõre és ismerkedjetek személyesen, ne virtuális hülyeségekkel szórakozzatok!
És ez 3 év mulva jutott eszedbe? :)
A kérdező hozzászólása: A kommentet ma pillantottam meg. Ez most volt pár napja. :/
most ezt mi dontsuk el helyetted, hogy gaz-e...?ha felmerult benned a kerdes, akkor nyilvan annak erzed, es ezt neked kell megbeszelned a pasiddal.

Az gáz ha elmegyek valahova dolgozni de egy hét után leszámolok mer találtam egy jobban fizető melót?

Pálya kezd? vagyok. szakmámba eddig nemtudtam elhelyezkedni ezért jelentkeztem a Lidl áruházba..fel is vettek, de közbe meg úgynézki hogy mégis eltudok helyezkedni a szakmámba 1 hét múlva (szabin van a fönök és ha vissza jön utána hívnak) Lidl állásinterjún vagy 5x megkérdezték, hogy biztos ott akarok dolgozni és hosszútávon? és ha egy hét után leszámolok eléggé köcsögnek érezném magam hogy átvertem ?ket.. de ha meg azt mondom, hogy lehet 1 hé után elmegyek akkor fel se vettek volna az tuti

Legjobb válasz: Légy nyugodt, jelentkezik a helyedre másik 50 ember. A szomszéd városban meghirdette a LIDL az állásokat, rengetegen beadták a jelentkezést, akik késõbb adták be, azokat vissza sem hívták, nem is jeleztek nekik sehogy, hogy be sem hívják õket állásinterjúra. Csak azért kérdezgették, hogy hosszútávon akarsz-e ott dolgozni, mert ez is a pszichikai hadjáratuk része: te is azon filózol, hogy nem köcsögség-e felmondani. Próbaidõ alatt mindkét fél azonnali hatállyal indoklás nélkül felmondhat. Légy nyugodt, ha õk találnak benned valami nekik nem tetszõt, fel is mondanak neked próbaidõ végén. Szóval, nyugodt szívvel felmondhatsz, csak arra figyelj, hogy elõbb legyen meg az új szerzõdésed, utána mondj fel, nehogy két szék közül a pad alá essél.

Légy nyugodt, jelentkezik a helyedre másik 50 ember. A szomszéd városban meghirdette a LIDL az állásokat, rengetegen beadták a jelentkezést, akik késõbb adták be, azokat vissza sem hívták, nem is jeleztek nekik sehogy, hogy be sem hívják õket állásinterjúra. Csak azért kérdezgették, hogy hosszútávon akarsz-e ott dolgozni, mert ez is a pszichikai hadjáratuk része: te is azon filózol, hogy nem köcsögség-e felmondani. Próbaidõ alatt mindkét fél azonnali hatállyal indoklás nélkül felmondhat. Légy nyugodt, ha õk találnak benned valami nekik nem tetszõt, fel is mondanak neked próbaidõ végén. Szóval, nyugodt szívvel felmondhatsz, csak arra figyelj, hogy elõbb legyen meg az új szerzõdésed, utána mondj fel, nehogy két szék közül a pad alá essél.
próbaidõ alatt nyugodt lelkiismerettel mondhatod, hogy holnap már nem jössz, vagy mit gondolsz, ha õk találnak helyetted valaki jobbat, akkor lelkiismeret-furdalásuk lesz, amikor közlik, hogy holnap ne gyere?
Figyelj. az ember mindig a jobbat keresi, ez nem gáz, pénzbõl élünk. Hidd el, egy munkáltató mindig hamarabb talál munkavállalót, mint a munkavállaló munkát. Csak akkor menj, ha már biztos megvan az új helyed.
A kérdező hozzászólása: köszi :) úgy gondoltam én is hogyha a másik helyrõl hívnak hogy mehetek akkor számolok csak le
igen, a próbaidõ pont erre van, hogy kiderüljön, megfeleltek-e egymásnak és azalatt bárki bármikor felmondhat gondolkodás nélkül. Nem kell indokolnod sem és végképp ne érezd magad rosszul, õk se tennék, ha jönne a helyedre egy jobb és kitennének holnaptól.

Az gáz, hogy a bárátom elment egy hétre nyaralni és nem hiányzik?

Pedig nagyon szeretem :/

Legjobb válasz: Ha még csak 5 perce indult, akkor nem.

Ha még csak 5 perce indult, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: *barátom
a barátoddal szoktatok szeretkezni?
átmenjek?
A kérdező hozzászólása: Igen szoktunk
és a vele való szeretkezés sem hiányzik?
A kérdező hozzászólása: De kicsit
nekem is az elso randin meg volt
A kérdező hozzászólása: :) ja és lány vagyok:D
A kérdező hozzászólása: -.- mi az a keksz?:) )
Mit nevezel gáznak? Manapság ez már általános, a fiatalok körében inkább az a gáz, hogy nem fektetett meg rögtön. Tinitrendektõl függetlenül viszont korai 1 hét ismertség után csókolózni. Csókolózni a szerelmesek szoktak, 1 hét alatt még nem tudsz valakit annyira megismerni, hogy komolyan szerelmesek legyetek.
Én arra várok, hogy mindketten akarjuk. :)
Igazából mi barátnõmmel náluk jöttünk össze és ott történt meg az elsõ csók. Szóval szerintem nem gáz :) F/18
te érted a saját kérdésed?
ha a fiu bedugta csak az ujját is már átszakadt a szûzhártyád
Nem hiszem, hogy ezért szakított veled. Azt honnan tudod, hogy nem szakadt át?
A kérdező hozzászólása: nem õ szakított hanem én :S
Miért, azt hitted szûzen órákig fogja bírni? El vagy tévedve egy kicsit...
Elõször is miért lenne gáz fél év után? Az hogy szétmentetek hát ilyen az élet, ennyi idõsen a fél éves kapcsolat is ritka. Szûz pasitól a 15 perc nem is rossz a legtöbb 1-2 perc alatt elsül az izgalom miatt, ez természetes nem kell szégyellni. A szûzhártya pedig ritka esetekben olyan vastag is lehet hogy orvosnak kell szikével átvágni. Rosszabb esetben a pasid nem volt eléggé felfegyverezve egy ilyen akcióhoz, de ebbe ne menjünk bele.
bár szûzhártya a neve, a szûzhártyának semmi köze a szüzességhez aktív sporttól, és egyéb megeröltetõ fizikai aktivitástól s elszakadhat, sõt van akinek olyan vékony, hogy szinte nincs is, vagy nagyon könnyen elszakad nem kell ehhez nemi aktus, még maszturbácó, ujjazás vagy vibrátor se viszont a szüzességed CSAK akkor veszted el, ha nemi aktusba lépsz valakivel tehát szûzhártyából nem lehet tudni, ha a pas nem hiszi el, nézzen utána a neten megjegyzem, hogy sokan vannak olyanok is, akiknek olyan rugalmas és tágulékony a szûzhártyájuk, hogy el se szakad nemi aktus során, csak kitágul, és max terhességnél szakad rendesen szal ennyit errõl
hedsát

Ez nagyon gáz lesz? Tönkrefogom tenni az eddigi elért eredményeinet egy hét alatt?

ilyen étrendem lesz egy hétig(ne kérdezzétek hogy miért mert nagyon bonyolult, de így tudom megoldani) reggeli: 1 db kornspitz kifli+f?tt tojás+pari+paprika+uborka-vagy csmellsonka, mozzarella sajt tízórai: 1 db alma ebéd: 1 db kornspitz kifli+f?tt hús+pari+paprika+uborka vagy csmellsonka, mozzarella sajt uzsonna: 1 db alma vagy egy kis málna vacsora: 1 db joghurt(natur) zöldségekkel f?tt étel nincs egy hétig, melózok 6-17 így tudom megoldani, f?tt ételre nincs lehet?ségem, vinni nem tudok semmit mert nincs megoldva köszönöm

Legjobb válasz: Este egyél vmi fõttet. Nem kell sok, és csinálhatsz diétás dolgot, v könnyû levest, de fõtt legyen. Ja, és kcalban az rohadt kevés. 800 sincs meg. Ha húzós a meló, a harmadik nap össze fogsz esni. Vigyél sós magot, ha tudsz, és ropogtass, mert ezt mind le fogod mozogni. Vagy akkor este egyél kicsit tartalmasabbat - nem kell pacalpörit, de kicsit laktatóbbat. És fehérjéset, mert alig eszel fehérjét napközben. Csmell mehetne vacsira, sajttal, ilyesmi. Fehérjés. :)

Este egyél vmi fõttet. Nem kell sok, és csinálhatsz diétás dolgot, v könnyû levest, de fõtt legyen. Ja, és kcalban az rohadt kevés. 800 sincs meg. Ha húzós a meló, a harmadik nap össze fogsz esni. Vigyél sós magot, ha tudsz, és ropogtass, mert ezt mind le fogod mozogni. Vagy akkor este egyél kicsit tartalmasabbat - nem kell pacalpörit, de kicsit laktatóbbat. És fehérjéset, mert alig eszel fehérjét napközben. Csmell mehetne vacsira, sajttal, ilyesmi. Fehérjés. :)
ezzel a koplalással biztos tönkre vágod magad.... amúgy nem értem, miért nem tudsz rendesen enni
2-3 nap után ájulás
VAGY nagy zabálás amikor hazamész
A kérdező hozzászólása: hát igen ez elég bonyolult dolog sajna:( most nem otthon vagyok, vagyis igazából sehol se lakok most hanem sátorba vagyok, mert a melohelyen ez a szállás lehetõség, fõtt tojást és húst azért tudok a szendvicsbe még pakolni, mert otthonról maradt még mert szerdán jöttünk, de kész vége innen kifújt a fõtt kaja zacskós levesre meg ezekre a bögrés levesekre gondoltam még ebédre egy kiflivel vagy tonhalkonzerv kiflivel vagy pedig vannak ezek a húsgombócok, lencsefõzelék, káposzták ezek a konzerves ételek, csak ezeket is melegíteni kell amire nincs lehetõségem de köszönöm a válaszokat
Fesztiválon vagy?
A kérdező hozzászólása: igen, fesztiválon dolgozok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!