Találatok a következő kifejezésre: Az gáz, egyáltalán nem (13 db)

Az gáz, ha nem lábazok egyáltalán?

Legjobb válasz: Vannak térdkímélõ lábgépek, valamit muszáj lenne.

Vannak térdkímélõ lábgépek, valamit muszáj lenne.
Ha nem lábazol a tested felére nem edzel.
Az! Nekem is szar volt a térdem.Sima guggolással kezdtem, amint ment szabályosan nehezítettem.De ahogy Oriza is írta vannak térdkímélõ gépek, szóvál nincs kifogás, csak ha nincs lábad :)
A kérdező hozzászólása: fõleg a térdem miatt.
Á, én még gyík vagyok, de köszi.:)
Bizony, tanúsíthatom, csak rád kell nézni Monti! :-)
Gáz. Nekem is sza r a térdem, mégis lábazok. Hogy néznél már ki vékony lábbal, izmos felsõtesttel?.;) A felsõtest fejlõdését is segíti a lábedzés.
Jó kifogás sose rossz! :-) Állatul fogsz kinézni egy félizmos formával! :-) http://www.fitbuilder.hu/cikk/Nem_guggolok_mert_faj_a_terdem..
Nézd meg a bbtv 99. adását!
A kérdező hozzászólása: Példa, lábkímélõ gépre?
Gyík, na persze. :-)

Az ismeroseim gaznak tartjak hogy 12 evesen (lany vagyok) szuz vagyok nem csokoloztam es nem sminkelem agyon magamat. Ugye nem csak en vagyok ugy vele hogy egyaltalan nem gaz?

Legjobb válasz: Természetesen NEM gáz. Így helyes. Az ismerõseid az osztálytársaid bizonyára. Õk is csak menõnek akarnak látszani, de valójában nem is Olyanok.

Természetesen NEM gáz. Így helyes. Az ismerõseid az osztálytársaid bizonyára. Õk is csak menõnek akarnak látszani, de valójában nem is Olyanok.
Ez így normális és ne is akarj tenni ellene.
A kérdező hozzászólása: És kedves utolsó: köszi és egyébként eszemben sincs változtatni ezeken a dolgokon egy jó pár évig és nem is nagyon érdekel amiket mondanak mert az én baráti körömben inkább azokat szidjuk meg cikizzük akik ezeket csinálták...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) és egyébként én ezt el is mondtam azoknak a lányoknak hogy SZÁNALOM amit csinálna/csináltak és #9: amiket felsoroltál a disney csatornáról én is nagyon szeretem+ a hannah montana régebbi részeit :D
Gáznak tartják ha 12 évesen szûz vagy? Úristen! Ide süllyedt a világ? Annak idején 12 évesen még GIJOE-ztam meg legoztam, azt sem tudtam mi az a szex, és azt hittem a fütyim csak pisilésre való. TE gondolkodsz helyesen! Neked van igazad, mert nem gáz. Sõt inkább az a becsülendõ ahogy Te gondolkodsz. Nehogy mások miatt változtass bármin is! Arra készülj fel, hogy késõbb is fognak jönni majd ilyen "emberek" akik ezt-meg azt gáznak tartják. A lényeg, hogy Te maradj meg a saját elhatározásod mellett! Azt csináld amit szeretnél, ne azt amit mások elvárnak tõled. Soha nem hallgass az ilyenekre.
Kedves Kérdezõ! Az gáz, ahogy az ismerõseid gondolkoznak. Ha így folytatjuk, 5-10 év múlva megérjük, hogy a nagycsoportos óvodásokat kell megnyugtatnunk afelõl, hogy nem gáz, hogy még szûzek! :-))) Én 21 évesen sem éreztem gáznak, és utólag is úgy gondolom, hogy tökéletes volt annyi idõsen, felnõtt nõként megélni az elsõ szeretkezés csodáját, teljes érzelmi biztonságban, egy olyan férfival, akit nem csak nagyon szerettem, de akiben tökéletesen meg is bíztam. Biztos vagyok benne, hogy a nõk többsége sokkal korábban érett már erre testileg-lelkileg, és korábban eljön számára az a szerelem, amiben ugyanezt megélheti. De kizártnak tartom, hogy ez 12 éves kor körül így legyen. Szerintem ezt Te is tudod és érzed. Minden jót Neked!
szerintem sem gáz :D nekem se volt még barátom nem is csokoloztam még és ha azt mondom a barátaimnak hogy még 1 évig biztos nem akarok barátot akkor már furcsán néznek rám . de az egyik barátnömnek vagy 6 pasija volt , sõt némelyikkel 4* 5* is járt ..inkább ez a gáz .A disney mesékkel sincs baj én kedvencem a varázslók a waverly helybõl , de a violettát is szeretem pedig 2 hét mulva leszek 14 éves .Bár én kinézetre sminkelem magam (nem nagyon) meg magastalpukba járok de ez illik a stilusomhoz , de nem baj ha nem sminkel ráér még bõven :)
2 dolog: 1: miért nem alszol még? :) 2: ez komoly?!? Az "én idõmben" még az is szégyellte magát aki házasság elõtt elvesztette, nem hogy 12 évesen! Szívem szerint odamennék és a szüeivel együtt megverném mindet! Úristen, hová fajul ez a világ? ( Az én idõm kb. 15-20 évet jelent, nem 1-2 évszázadot )
A kérdező hozzászólása: En ezt egyaltalan nem erzem gaznak. Sot... Szerintem az a gaz hogyha 12 eves lanyokkal ez vagy ezek megtortennek....
Ha te is gáznak érzed akkor gond van veled!!!
A kérdező hozzászólása: *valaszokat
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt! :) egyebkent nem osztalytarsak hanem evfolyamtarsak es az o osztalyukba szinte csak ilyen lanyok jarnak... szoval az o osztalyuk az ugynevezett 'csitriosztaly'. Es itt meg finoman fogalmaztam... De szerintem is ez a normalis dolog. Es ha gaz ha nem en meg a mai napig nagyon szeretem a Disney meseket is! :D
Dehogy gáz feltéve ha Pierre Woodman benne van az ismerõslistába. Õ másképp láthat bizonyos dolgokat :D
Elsõnek igaza van! Nincsen semmi gond. Szerintem amúgy nem az a menõ, aki elõször szétteszi a lábát, hanem aki megfontoltan és éretten cselekszik! A többi szánalmas gyökér.
Ez abszolút nem gáz! Amúgy ez így lenne a normális mindenkinél, hidd el. TE nem vagy gáz, ebben legyél biztos. De amúgy bõven ráérsz még néhány évet. Általánosban az én összes lány osztálytársam sminkelte magát, és volt, akinek hetedikben már 16 éves barátja volt...hiába, ez van ma, de tehetünk ellene, mert TE is lehetsz más, mint a többiek! ;)

Az gáz ha van egy csaj simán meglehetne de kihagyom a dolgot mert egyáltalán nincs kedvem hozzá mert nem vonz?

És azért még hozzá kell tennem hogy nem valami aktív mostanában a szexuális életem és így sem... (csak kezdek megijedni magamtól hogy valami gebasz van velem)

Legjobb válasz: de annak meg nincs értelme ha nem vonzódsz hozzá. Ugy minek együttt lenni. Annál jobb szeritnem ha te megoldod.

de annak meg nincs értelme ha nem vonzódsz hozzá. Ugy minek együttt lenni. Annál jobb szeritnem ha te megoldod.
nem gáz, söt ez a anormális. Miért kéne még legyet is röptében. Jól teszed hogyha csak olyannal vagy együtt akihez vonzódsz is.
Szia nyugi nincs gebasz nekem sem volt 2 évig nõm nem volt aki keljen nem kell megdugni a krumplit is ha nem kell akkor nem kell ennyi =)
A kérdező hozzászólása: De én attól ijedek meg hogy már azon a szinten vagyok hogy inkább megoldom magamnak pedig lehetne rá lehetõségem..
csináld csak meg, ha annyira akarja! ne fanyalogj! ahogy a sanyi bácsi mondta a mûhelyben: - válogatós fásznak kutyában a helye! :)
nem, ez így a normális, szerintem az az eszes férfi, aki nem visz el minden nõt, hanem hû önmagához és az ízléséhez.....
Ha nincsenek elveid, és ezt vadidegen emberektõl kell megkérdezned, az gázabb.
Nem gáz! Minek be járni ugyan azt a lyukat, amit millióan be jártak? :D
Lehet hogy most nem izgat hogy kihagyod-e vagy sem, de esélyes hogy késõbb bánni fogod. Én is kihagytam jó néhány csajt az életemben, mert akkor nem vonzottak olyan nagyon, ám most kicsit bánom ezt. Végül is minden szexelés egy ajándék a természettõl, nem? Kár kihagyni egyetlen lehetõséget is... :)


Lányok! Vélemények? Melyik gáz, melyik elviselhetõ, melyik egyáltalán nem az?

a href="http://divany.hu/tejbenvajban/2013/11/10/9_pasi_akikkel_soha_ne_randizzon/" target="_blank">http://divany.hu/tejbenvajban/2013/11/10/9_pasi_akikkel_soha..

Legjobb válasz: Ezek mind csak felszìni dolgok amik változtathatók.....ez alapján egyikkel sincs baj. Csak a felszines tini lányok választanak ezek alapján.

Ezek mind csak felszìni dolgok amik változtathatók.....ez alapján egyikkel sincs baj. Csak a felszines tini lányok választanak ezek alapján.
2, 3, 6, 8 - ezek nem gázak.
Amúgy ez milyen gyökér írás megint, ha a srác fekete nadrághoz fehér zoknit vesz fel, de amúgy tök jól kijövök vele, akkor dobjam? Wtf?
szerintem a hatos nem annyira gáz:)
A felemás zokni még talán elmegy, de a többi..
A kérdező hozzászólása: Persze tudom, csak kíváncsi vagyok. Nekem is vannak ilyenjeim a lányokra:)
3, 6, 8 -ezek nem gázak

Az gáz ha 14/L létemre még egyáltalán nem szőrös a hónaljam?

Engem nem zavar,sőt csak örülök h nincs olyan problémám h hogyan borotváljam,mikor,mivel stb...:D De itt a kérdésem az lenne végül is,hogy ugye a velem egykorú lányoknak már azért szőrős a hónalja,és az úgy meglátszik,mégha le is van borotválva..DE nekem ott tök sima meg minden,szóval merjem "mutogatni",feltenni magasba a karom ha ujjatlanba vagyok vagy kifognak érte nevetni v megbámulni??

Legjobb válasz: Ne aggodj, nem fogjak eszre venni :) Nekem sincs honalj szorom, viszont mindig meg kerdezik, hogy milyen szortelenitot hasznalok :) Es ne erdekeljen masok velemenye, amig teged nem zavar valami, addig masokat se zavarjon :) Nem a honaljad miatt fognak szeretni/utalni.

Ne aggodj, nem fogjak eszre venni :) Nekem sincs honalj szorom, viszont mindig meg kerdezik, hogy milyen szortelenitot hasznalok :) Es ne erdekeljen masok velemenye, amig teged nem zavar valami, addig masokat se zavarjon :) Nem a honaljad miatt fognak szeretni/utalni.
Miért lenne gáz? Örülj neki! Speciel én mindent megadnék, hogy így legyen!
Semmi nem gáz amirõl nem tehetsz!!!
Örülj neki, miért nevetnének ki, vagy megbámulni, annak is sima, aki gyantázza, honnan tudnák, hogy neked nincs ott semmi, vagy gyantázod? Lehet, hogy nem lesz dús hónaljszõrzeted, nekem is alig van ott valami, pedig már felnõtt vagyok, legalább ezzel a területtek nem kell foglalkozni.
Dehogy fognak. Hálát adnék, ha nem kéne 2 naponta borotválni. Amúgy mond azt ha kérdezik, hogy gyantázol.
Nyugodtan csináld 2 okból elõször is mert senki nem ezzel foglalkozik másodszor azt fogják hinni hogy valami nagyon jó szõrtelenítõt használsz.
A kérdező hozzászólása: Húhha! Hát köszönöm a gyors válaszokat, mindenkinek ment a zöld kézjel!! :D És megnyugodtam azoktól amiket írtatok:)
Én hálát adnék az istennek ha nem lenne szõrös a hónaljam ;(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mégegyszer, de már úgy vettem észre pár napja, hogy nekem is kezd, szóval..

Miért érzem gáznak, ha anyummal sétálok, amikor magam is tudom, hogy egyáltalán nem az?

Nem tudom, mi ütött belém, egyáltalán nem értem magam. Talán azért érzem kicsit kellemetlenül magam, amikor anyummal sltálok, mert akiket látok a városban, kamaszokat, mind szül?k nélkül vannak. Ez a kamaszodáshoz tartozik? 12/L

Legjobb válasz: Nem tudom. Én sosem szégyelltem anyukámmal sétálni, kamaszkoromban sem. Sõt, imádtam, hogy mindig jött velünk osztálykirándulásokra is, (más szülõ nem jött, csak õ). Szégyelled valamiért az anyukádat? :(

Nem tudom. Én sosem szégyelltem anyukámmal sétálni, kamaszkoromban sem. Sõt, imádtam, hogy mindig jött velünk osztálykirándulásokra is, (más szülõ nem jött, csak õ). Szégyelled valamiért az anyukádat? :(
De igen tehetsz róla!
de tudsz változtatni, minden akarat kérdése, ne add elõ a mártirt mert tehetsz róla hogy így érzel, és leírtuk az okát, de te csak elutasítod mindet akkor minek kérdezel??
A kérdező hozzászólása: Válaszolnék a kérdésedre, denem tudom máshogy megfogalmazni, mint bunkón. Tudniillk azt is kérdeztem, hogy hogyan tudnék változtatni. Nem azt, hogy "na ki tud jobban ráébreszteni arra, hogy mekkora egy szemét dög vagyok?". Aki szerint pedig tehetek róla, annak akkor újra: ha nem szeretsz egy ételt, tehetsz róla? NEM. Aki csak csesztetni tud, az miért nem tartja meg a véleményét magának? Elnézést mindenkitõl, de ez már kikívánkozott.
Ki csesztetett téged??SENKI!:) Most mi mit tudunk tenni ennek?? Õszintén mit is vársz, hogy most mit írjunk.. majd elfog múlni ez az érzés.
A kérdező hozzászólása: Na ezzel nem tudok vitatkozni. Csak jól esett, hogy kiadhattam magamból, ami nagyon bánt, és rmeéltem, hogy volt már valaki hasonló helyzetben, és tudna segíteni...
Nagyon megbánthatod édesanyádat, ha ezt a szemébe is mondod.
A kérdező hozzászólása: Dehogy mondom a szemébe. De basszus, itt lehetetlen kérdezni. :( Tényleg csak sokkal rosszabbul érzem magam, és bármily hihetetlen, tudom, hogy iszonyatosan megbántanám vele anyut. De ez hol volt kérdés?
> még mindig nem ment le a hasa, ami miatt ilyen fura > ruhákban járkál. Veled is meg fog történni ugyanez abban a korban, ha nem rögtön az elsõ szülés után.
A kérdező hozzászólása: Egyébként valahogyan csak sétálásnál van ilyen, ha másmilyen közös programunk van, akkor teljesen büszke vagyok rá, tiszta bolond vagyok. És nem tehetek arról, hogy így érzek, nem úgy megy, hogy pikk-pakk megváltoznak az érzéseim. Miért, ha te tegyük fel nem szereted a mákos spenótfõzeléket, akkor gondolsz egyet, azt mondod, hogy szereted, és megeszel 8 tányérral belõle? Senki sem tudja csak úgy megváltoztatni az érzéseit, ezért kértem segítséget, de csak egyre nagyobb köæsögnek érzem magam...
Ha nem akarsz tapló lenni, akkor ne érzed gáznak, ha anyukáddal sétálsz.
megjegyezném még az a normális ha a 12 éves kislány az anyukájával sétál vásárol, nem pedig barátnõkkel, annak is eljön az ideje 16-17 évesen, mondom 21 vagyok de szeretek anyummal is vásásrolni nem csak barátnõmmel na meg a húgommal
Engem sem zavart soha anyukám, soha nem éreztem kellemetlennek, ha velem volt egy-egy séta, bevásárlás alkalmával, vagy bármikor. Kamaszodáshoz hozzátartozhat, hogy "szülõmentességre" vágysz, de az nem ugyanaz, minthogy szégyelled õt.
nem a kamaszodás arról szól önállóbb akarsz lassan lenni, persze lássuk be egy 12 éves gyerek koránt sem az még sõt 18-19 évesen se lesz az, de érzel ilyesmit magadban, de az hogy szégyelled az sajnos azért van, mert követni akarod a többi kis tinit, gáznak érzed hogy ott van anyukád mert meg akarsz nekik felelni stb. sose éreztem gáznak a dolgot sosem szégyelltem 21 évesen is szeretek vele sétálni sõt sokszor orvoshoz is elkísérjük egymást, ne akarj rájuk hasonlítani legbelül sem
A kérdező hozzászólása: Nem szégyellem õt, hanem pont hogy az a laza fajta, még emlékszik a kamaszkorára, ezért sosem akarna beégetni. Talán azt szégyellem, hogy szegénynek van valami baj a pajzsmirigyével, ezért miután megszületett a húgom - már több, mint egy év -, még mindig nem ment le a hasa, ami miatt ilyen fura ruhákban járkál. Ehh, nem akarok senkire se hasonlítani. Csak kicsit fura érzés, hogy körülöttem mindenki szülõ nélkül mászkál, én pedig sétálok anyummal. De etõtl függetlenül szeretem õt, ezért akarok változtatni azon, hogy cikinek érzem. Nem akarok senkit se megbántani, se bunkó lenni, de azzal nem segítetek, hogy leírjátok, hogy bármikro szívesen vagytok nagyközösségben anyutokkal, mert ettõl csak mégnagyobb bunkónak érzem magam.
Mert nem a saját gondolataid szerint akarsz élni, hanem a "haveroktól" függsz. Pedig ha így van, nagyon rosszul teszed. Ha gáznak érzed, hogy anyukáddal sétálsz, az azt jelenti, hogy szégyenled õt.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nem ilyena környezetem, az osztálytársaim nagy részét még a szülei hozzák, senki sincsem rám ilyen hatással, és mégis ilyen szemét vagyok anyummal szemben. :S
1. vagyok. Pedig nem is írtam oda, hogy anyukám jó 10 évvel idõsebb volt mindig is az osztálytársaim anyukájánál, de ettõl még büszke voltam rá. Ezzel arra akartam utalni, hogy has ide, vagy oda, nem az határoz meg egy embert, hogy hogy néz ki. Ha ápolt, jó fej, akkor semmi gond sem lehet abból, hogy nagy a hasa.
Jaj, tojd már le mit mondanak. Anyu nélkül én például el sem mennék vásárolni, még idõsebb is vagyok. Ne szégyelld, és nem izgulj, nem fognak "dedósnak" tartani, csak mert anyukáddal vagy. 16/l
A kérdező hozzászólása: De pont ez az, hogy senki sincsen rám hatással, senki se szól semmit se arra, ha anyummal vagyok, szerencsére az osztálytársaim is inkább azok a 6-osok, amilyennek mondják a felnõttek sokszor, hogy õk milyenek voltak. Értsétek: felénk még menõ a Tech-dech, nem hordanak csõnadrágot a fiúk, kiröhögjük azokat, akik velünk egyidõsek, vagy még fiatalabbak, és már sminkelnek, stb. És én mégis ekkkora tapló vagyok, pedig nem akarok az lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, azt hiszem, segítettetek. =)
Lényeges lenne a típusa is !
Tedd be sebességbe, hátha elindul.
Elszakadt vagy kiakadt a rudazat vagy a bowden. A karbinál próbálj gázt adni.
A kérdező hozzászólása: 6 éves chevrolet kalos, 1.2 motorral.

Ha a gyógyszertárban kérek alkoholt, akkor, ha megkérdezik mire kell, mit mondjak, azt hogy házi piát főzünk? Ez így nem gáz? Miért szoktak az emberek egyáltalán tiszta alkoholt vásárolni?

Baileys-t szeretnénk csinálni, nem tudom ahhoz jó e a sima alkohol vagy whiskey kell hozzá.

Legjobb válasz: A gyógyszertárban kapható alkohol ugyanolyan, mint amibõl a kommersz szeszesitalokat készítik. (etilalkohol) A Baileys-t whiskybõl, tejszínbõl, meg még egy csomó más dologból keverik.

A gyógyszertárban kapható alkohol ugyanolyan, mint amibõl a kommersz szeszesitalokat készítik. (etilalkohol) A Baileys-t whiskybõl, tejszínbõl, meg még egy csomó más dologból keverik.
Csak megjegyzem hogy nagyon sokféle recept van, van amelyikbe tiszta alkohol kell. Baileys pont tényleg autentikusabb whiskybõl, de más erõsebb likõröket nehéz a bolti 30-40 fokosokból csinálni. Gyógyszertárban lehet venni, de személyenként azt hiszem csak egy decit adnak ki (ha él még a szabály). Ha nem zavar hogy nem olyan erõs akkor pedig rakhatsz bele helyette kommersz vodkát, azt tisztaszeszbõl és vízbõl csinálják. Ha érdekel a házi likõrgyártás, ajánlom ezt az oldalt: http://www.guntheranderson.com/liqueurs.htm
Hajós rumot tegyél bele. A gyógyszertári alkohol nem fogyasztásra való, hanem fertõtlenítésre.
[email protected], nehogy gyógyszertári alkoholt tegyél a baileysbe! Abba rum való! A gyógyszertári alkohol max. pálinkába jó sztem! A gyógyszertárit egyébként sebfertõtlenítésre használják, bár sztem erre magadtól is rájöhettél volna.
Ha megvan a recept, akkor tudhatnád, hogy nem tiszta alkohol kell bele.
A gyógyszertári alkohol pl arra jó, hogy a seb környékét lefertõtlenítsd, ill. a mûtéti kötéseket feloldja, egyszóval, ha leveszed a mûtéti kötéseket, amit egy speciális tapasz tart, nem fogja a bõröddel együtt leszedni, hanem könnyen fájdalommentesen lejön. Amit te csinálsz az meg idétlenség, ezzel akarsz felvágni a haveroknak hogy piát csinálsz?idióta!
A kérdező hozzászólása: Aki normálisan válaszolt annak köszönöm, aki meg paraszt, azt csak sajnálni tudom. Miért ítélsz úgy, hogy fogalmad sincs, hány éves vagyok, és miért csinálom?:D
A kérdező hozzászólása: Véégre egy kedves ember..Köszi szépen a választ:)
A gyógyszertári alkohol denaturált szesz, nem lehet meginni, mérgezõ. Fertõtlenítésre való. Én Bailey's-hez whiskyt szoktam használni.
A tisztaszesz nem denaturált (legalábbis ahová én járok). Ha nem vagy benne biztos, kérdezd meg a gyógyszertárostól.
Mond, hogy sebfertõtlenítésre kell. Amúgy az az alkohol nagyon tiszta és drága is. 1 dl= 1000 Ft

Szerintetek az nagy "gáz" hogy a dokim még mindig nem nézte meg a méhszájamat? Jövőhéten leszek 30 hetes babás és nemtudom hogy akkor is fogja e egyáltalán nézni. Az meg ciki nem hogy én szóljak?

Legjobb válasz: 34hetes vagyok, eddig nem vizsgált meg kézzel, csak uh volt. Szerencsére ez a doki azt az elvet vallja, hogy nem turkál feleslegesen, ha nincs panasz.

34hetes vagyok, eddig nem vizsgált meg kézzel, csak uh volt. Szerencsére ez a doki azt az elvet vallja, hogy nem turkál feleslegesen, ha nincs panasz.
Én 17 hetes vagyok, nálam sem turkált még hála istennek:)
Az én dokim sem híve a méhszájnézegetésnek, ha nincs panasz. 37 hetesen nézte meg elõször de csak azért mert akkor kellett kenetet venni amúgy is.
Örülj neki, hogy nem nyulkálnak feleslegesen benned. 36 hetes terhes voltam mikor elõször megvizsgált az orvosom, ill. mikor az elején levette a kenetet. Minden rendben volt a terhességem alatt. Ha nincs panaszod, felesleges.
En azon a velemenyen vagyok, hogy ha nincs panaszod, akkor nem kell allandoan taperolni. Legalabbis en kulfoldon elek es itt alapvetoen egyszer sem nezik meg, csak szuleskor, illetve ha valamilyen panasz van. Igy sem nyilik ki tobb mehszaj, mint a nezegetessel, a koraszules aranya sem magasabb, tehat valoszinuleg nem ezen mulik.
Az én doki minden alkalommal nézi az elejétõl fogva. Úgy látszik ez tényleg orvos függõ. Engem nem nagyon zavar, bár ha 1-2-szer kimaradna, nem bánnám! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Ok akkor megnyugodtam mert itt a körülöttem lévõ kismamáknak már nézték és mindanyian csodálkoznak hogy nekem még miért nem.Amúgy én ennek csak örülök hogy nem nyulkál és nem azért kérdeztem hogy mennyire szeretném ha turkálna.Mégegyszer köszi mindenkinek!
Nekem a 24.hét környékétõl nézni. Szerintem szólj nyugodtan, illetve úgy tudom, ha görcsölgetsz, akkor mindenképp megnézi, hátha kinyílt a méhszáj.
A kérdező hozzászólása: SZiasztok! Nem nem írt ezzel kapcsolatba semmit se a kiskönyvbe.Egyedül csak az uh. eredményt, és a dátumot valamint a terhességi hetet írja be, majd bepecsétel.Megkérdi hogy vagyok van e valamilyen panaszom és ennyi. Amúgy köszöszönöm hogy válaszltatok!
Nekem már az elejétõl nézi, igaz, minden második vizsgálaton csak, de a semminél azért az is több! Szerintem nyugodtan kérdezz rá! Ha nem vizsgál, honnét tudja, hogy esetleg nem vagy még nyitva? Kiskönyvedbe nem is írták soha be? Nekem oda is beírja a vizsgálatok után.
tegnapelõtt 22:08 vagyok.Nekem jövõ héten lesz a 36.heti kötelezõ kenetvétel, akkor megnézik a méhszájat, de addig, ha nincs panaszod, nem. Szóval 6 hétig tuti nem fognak nyúlkálni benned. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!