Találatok a következő kifejezésre: Az gáz, egyáltalán (21 db)

A netes társkeresés az gáz? Egyáltalán volt már akinek bejött?

Tudna ajánlani valaki valami jó társkeres? oldalt?

Legjobb válasz: Rám meg a Kedvesem.hu-n,és elmult 1 éve hogy együtt vagyunk.

Rám meg a Kedvesem.hu-n, és elmult 1 éve hogy együtt vagyunk.
Rám pl iwiwen talált a párom. Rám írt egy kedves, de nem nyomulós üzenetet és elkezdtünk levelezgetni. Nemsoká lesz a 2. évfordulónk. 20/L
Love.hu
mi volt az a szöveg (1. válaszoló)?
Én iwiw-en a csajok és pasik alkalmazásban találtam rá a barátnõmre de sajnos már nem vagyunk együtt:(
Elsõ válaszoló vagyok. Ezt az üzenetet kaptam már több mint két éve: "ÍÍgazából nem akarlak zaklatni, szóval elõre is bocs. Csak gartulálni szeretnék, mert szerintem az iwiw -ed alapján te egy erõs , és kiforrott egyéniség vagy, és még szép is :) . szóval Gratulálok! Szia!" Erre válaszoltam. Megkérdeztem, hogy ismerem-e stb, aztán elkezdtünk beszélgetni elõször csak iwiwen, aztán msn-en, majd találkoztunk. Kb másfél hónapra az iwiw üzenet után már egy pár voltunk.
Én is iwiwen a csajok és pasik alkalmazásban ismertem meg a jelenlegi párom. 10 hónapja vagyunk együtt :)
Elsõ vagyok. Leszögezném, hogy én nem a csajok és pasik alkalmazásban jöttem össze a párommal. Részletes keresõbe beírt pár adatot és engem dobott ki neki.
1. a talalka.hu-n, 2. a randivonal.hu-n, mindkettõ mûködött egy darabig. Nincs ezzel semmi gond, csak figyelj a kamukra, mert teli van velük :(

Az gáz ha van egy csaj simán meglehetne de kihagyom a dolgot mert egyáltalán nincs kedvem hozzá mert nem vonz?

És azért még hozzá kell tennem hogy nem valami aktív mostanában a szexuális életem és így sem... (csak kezdek megijedni magamtól hogy valami gebasz van velem)

Legjobb válasz: de annak meg nincs értelme ha nem vonzódsz hozzá. Ugy minek együttt lenni. Annál jobb szeritnem ha te megoldod.

de annak meg nincs értelme ha nem vonzódsz hozzá. Ugy minek együttt lenni. Annál jobb szeritnem ha te megoldod.
nem gáz, söt ez a anormális. Miért kéne még legyet is röptében. Jól teszed hogyha csak olyannal vagy együtt akihez vonzódsz is.
Szia nyugi nincs gebasz nekem sem volt 2 évig nõm nem volt aki keljen nem kell megdugni a krumplit is ha nem kell akkor nem kell ennyi =)
A kérdező hozzászólása: De én attól ijedek meg hogy már azon a szinten vagyok hogy inkább megoldom magamnak pedig lehetne rá lehetõségem..
csináld csak meg, ha annyira akarja! ne fanyalogj! ahogy a sanyi bácsi mondta a mûhelyben: - válogatós fásznak kutyában a helye! :)
nem, ez így a normális, szerintem az az eszes férfi, aki nem visz el minden nõt, hanem hû önmagához és az ízléséhez.....
Ha nincsenek elveid, és ezt vadidegen emberektõl kell megkérdezned, az gázabb.
Nem gáz! Minek be járni ugyan azt a lyukat, amit millióan be jártak? :D
Lehet hogy most nem izgat hogy kihagyod-e vagy sem, de esélyes hogy késõbb bánni fogod. Én is kihagytam jó néhány csajt az életemben, mert akkor nem vonzottak olyan nagyon, ám most kicsit bánom ezt. Végül is minden szexelés egy ajándék a természettõl, nem? Kár kihagyni egyetlen lehetõséget is... :)

Az gáz, ha nem lábazok egyáltalán?

Legjobb válasz: Vannak térdkímélõ lábgépek, valamit muszáj lenne.

Vannak térdkímélõ lábgépek, valamit muszáj lenne.
Ha nem lábazol a tested felére nem edzel.
Az! Nekem is szar volt a térdem.Sima guggolással kezdtem, amint ment szabályosan nehezítettem.De ahogy Oriza is írta vannak térdkímélõ gépek, szóvál nincs kifogás, csak ha nincs lábad :)
A kérdező hozzászólása: fõleg a térdem miatt.
Á, én még gyík vagyok, de köszi.:)
Bizony, tanúsíthatom, csak rád kell nézni Monti! :-)
Gáz. Nekem is sza r a térdem, mégis lábazok. Hogy néznél már ki vékony lábbal, izmos felsõtesttel?.;) A felsõtest fejlõdését is segíti a lábedzés.
Jó kifogás sose rossz! :-) Állatul fogsz kinézni egy félizmos formával! :-) http://www.fitbuilder.hu/cikk/Nem_guggolok_mert_faj_a_terdem..
Nézd meg a bbtv 99. adását!
A kérdező hozzászólása: Példa, lábkímélõ gépre?
Gyík, na persze. :-)


Az gáz ha 14/L létemre még egyáltalán nem szőrös a hónaljam?

Engem nem zavar,sőt csak örülök h nincs olyan problémám h hogyan borotváljam,mikor,mivel stb...:D De itt a kérdésem az lenne végül is,hogy ugye a velem egykorú lányoknak már azért szőrős a hónalja,és az úgy meglátszik,mégha le is van borotválva..DE nekem ott tök sima meg minden,szóval merjem "mutogatni",feltenni magasba a karom ha ujjatlanba vagyok vagy kifognak érte nevetni v megbámulni??

Legjobb válasz: Ne aggodj, nem fogjak eszre venni :) Nekem sincs honalj szorom, viszont mindig meg kerdezik, hogy milyen szortelenitot hasznalok :) Es ne erdekeljen masok velemenye, amig teged nem zavar valami, addig masokat se zavarjon :) Nem a honaljad miatt fognak szeretni/utalni.

Ne aggodj, nem fogjak eszre venni :) Nekem sincs honalj szorom, viszont mindig meg kerdezik, hogy milyen szortelenitot hasznalok :) Es ne erdekeljen masok velemenye, amig teged nem zavar valami, addig masokat se zavarjon :) Nem a honaljad miatt fognak szeretni/utalni.
Miért lenne gáz? Örülj neki! Speciel én mindent megadnék, hogy így legyen!
Semmi nem gáz amirõl nem tehetsz!!!
Örülj neki, miért nevetnének ki, vagy megbámulni, annak is sima, aki gyantázza, honnan tudnák, hogy neked nincs ott semmi, vagy gyantázod? Lehet, hogy nem lesz dús hónaljszõrzeted, nekem is alig van ott valami, pedig már felnõtt vagyok, legalább ezzel a területtek nem kell foglalkozni.
Dehogy fognak. Hálát adnék, ha nem kéne 2 naponta borotválni. Amúgy mond azt ha kérdezik, hogy gyantázol.
Nyugodtan csináld 2 okból elõször is mert senki nem ezzel foglalkozik másodszor azt fogják hinni hogy valami nagyon jó szõrtelenítõt használsz.
A kérdező hozzászólása: Húhha! Hát köszönöm a gyors válaszokat, mindenkinek ment a zöld kézjel!! :D És megnyugodtam azoktól amiket írtatok:)
Én hálát adnék az istennek ha nem lenne szõrös a hónaljam ;(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mégegyszer, de már úgy vettem észre pár napja, hogy nekem is kezd, szóval..

Ha a gyógyszertárban kérek alkoholt, akkor, ha megkérdezik mire kell, mit mondjak, azt hogy házi piát főzünk? Ez így nem gáz? Miért szoktak az emberek egyáltalán tiszta alkoholt vásárolni?

Baileys-t szeretnénk csinálni, nem tudom ahhoz jó e a sima alkohol vagy whiskey kell hozzá.

Legjobb válasz: A gyógyszertárban kapható alkohol ugyanolyan, mint amibõl a kommersz szeszesitalokat készítik. (etilalkohol) A Baileys-t whiskybõl, tejszínbõl, meg még egy csomó más dologból keverik.

A gyógyszertárban kapható alkohol ugyanolyan, mint amibõl a kommersz szeszesitalokat készítik. (etilalkohol) A Baileys-t whiskybõl, tejszínbõl, meg még egy csomó más dologból keverik.
Csak megjegyzem hogy nagyon sokféle recept van, van amelyikbe tiszta alkohol kell. Baileys pont tényleg autentikusabb whiskybõl, de más erõsebb likõröket nehéz a bolti 30-40 fokosokból csinálni. Gyógyszertárban lehet venni, de személyenként azt hiszem csak egy decit adnak ki (ha él még a szabály). Ha nem zavar hogy nem olyan erõs akkor pedig rakhatsz bele helyette kommersz vodkát, azt tisztaszeszbõl és vízbõl csinálják. Ha érdekel a házi likõrgyártás, ajánlom ezt az oldalt: http://www.guntheranderson.com/liqueurs.htm
Hajós rumot tegyél bele. A gyógyszertári alkohol nem fogyasztásra való, hanem fertõtlenítésre.
[email protected], nehogy gyógyszertári alkoholt tegyél a baileysbe! Abba rum való! A gyógyszertári alkohol max. pálinkába jó sztem! A gyógyszertárit egyébként sebfertõtlenítésre használják, bár sztem erre magadtól is rájöhettél volna.
Ha megvan a recept, akkor tudhatnád, hogy nem tiszta alkohol kell bele.
A gyógyszertári alkohol pl arra jó, hogy a seb környékét lefertõtlenítsd, ill. a mûtéti kötéseket feloldja, egyszóval, ha leveszed a mûtéti kötéseket, amit egy speciális tapasz tart, nem fogja a bõröddel együtt leszedni, hanem könnyen fájdalommentesen lejön. Amit te csinálsz az meg idétlenség, ezzel akarsz felvágni a haveroknak hogy piát csinálsz?idióta!
A kérdező hozzászólása: Aki normálisan válaszolt annak köszönöm, aki meg paraszt, azt csak sajnálni tudom. Miért ítélsz úgy, hogy fogalmad sincs, hány éves vagyok, és miért csinálom?:D
A kérdező hozzászólása: Véégre egy kedves ember..Köszi szépen a választ:)
A gyógyszertári alkohol denaturált szesz, nem lehet meginni, mérgezõ. Fertõtlenítésre való. Én Bailey's-hez whiskyt szoktam használni.
A tisztaszesz nem denaturált (legalábbis ahová én járok). Ha nem vagy benne biztos, kérdezd meg a gyógyszertárostól.
Mond, hogy sebfertõtlenítésre kell. Amúgy az az alkohol nagyon tiszta és drága is. 1 dl= 1000 Ft

Az gáz, ha egyáltalán nem félek a szüléstől?

Els? babás vagyok,és 30hetes.Már nagyon várom a babát,minden pillanatban csak erre tudok gondolni.És nem érdekel mennyire fáj a szülés.

Legjobb válasz: Szia. égy a lényeg,hogy lelkileg is készülj fel a szülésre.tudni kell,hogy nagyon fa´j,de kilehet bírni. Èn sem féltem,e´s sokkal jobb volt így.Az csak jó,hogy nem félsz töle.Nem is kell!!!!!

A lényeg az, hogy az ember azért tudja mire számítson, ha még nem szült, tudja azt, hogy nem lesz könnyü.van egy 4 éves kislányom, és én sem féltem akkor a szüléstõl, aztán mikor a szülõszobán végighallgattam kettõt elõttem, akkor tudatosult bennem, hogy ez még se lesz egy leányálom. Úgy hogy nem szabad félvárról venni. én mindig arra gondolok, hogy nagyon-nagyon fáj, de az az érzés, amit utánna van, megéri. könnyü szülést neked.
Szia az elõvel én is így voltam, semmi nem érdekel csak a kezembe legyen.De most a második babámat várom, és bevallom nagyon félek a szüléstõl, mert az elsõ nehéz volt.Csak attól nem fél valaki amit még nem élt átt.Majd szülés után más lessz a véleményed.Szerintem azok akik szültek szintén így gondolkoznak, picit félnek a másodiktól!!!!üdv34 hetes kismama
Szia. égy a lényeg, hogy lelkileg is készülj fel a szülésre.tudni kell, hogy nagyon fa´j, de kilehet bírni. Èn sem féltem, e´s sokkal jobb volt így.Az csak jó, hogy nem félsz töle.Nem is kell!!!!!
Az elsõ válaszolót megnézném majd szülés közben. Nekem elsõ babám lesz, 8 hét van még hátra, de én kicsit félek a szüléstõl, ami szerintem normális. 32 hetes kismami
Nem baj, ha nem félsz a szüléstõl, végülis... elõnyödre is válhat... Van egy ismerõsöm, tavaly szült. Óriási fájdalomra készült fel a 9 hónap alatt. De tényleg óriásira. És mikor megszült, azt mondta, hogy ennél nagyobb fájdalomra készült, és bírható a dolog. :-) Valahogy így szeretnék majd én is... Könnyû szülést kívánok, és örömteli babázást!
Ne tudod mitõl féljél, hát még szép hogy nem félsz. Én sem féltem 6 évvel ezelõtt, nevetve mentünk be a kórházba, aztán legörbült a szám, hát......hú nem semmi. Mostmár feláll a hajam szála, ha rá gondolok, igy ezen nem gondolkodom. De jobb is ha nem félsz, majd jön minden magától! Az meg hogy nem érdekel mennyire fáj a szülés, ez relativ. Van aki egy kis görcstõl már epidurálsit kér, van aki, mint egy elõttem szóló is irta, meg sem nyikkan. De ez a szülõszobán kiderül.
szia..én nekem baromi jo emlékem van a szülésröl..fájdalomcsillapito nélkül 22 ora alatt szültem meg a lányom egy nyikkanás nélkül.én sem féltem elötte...sokat néztem a tv ben müsort hogy zajlik egy igazi szülés..láttam a fájdalmat és felkészültem..
Én még a 26. héten járok, de szintén nem félek.Kicsit õrjítõ az a sok nõ akik körülvesznek és egyfolytában azon sopánkodnak, hogy mennyire félnek ettõl az egésztõl.Nekem csak a kisbabámon jár az agyam nem pedig a saját fájdalmamon.Szerintem inkább ennek kellene a normálisnak lenni.Sok nõ azért nem vállal gyereket mert annyira fél....érdekes....
Elismerésem a bátorságod miatt!:DÉn annyira félek, hogy nálam jobban senki nem fél!!
Én nem féltem tõle, inkább kíváncsi voltam. Hát mostmár tudom, milyen, ha lesz következõ, attól kicsit félni fogok, mert én valahogy nem akartam elhinni, hogy ez tényleg annyira fáj, de pedig bizony annyira fáj. Oké, ki lehet bírni, de hidd el, jobb, ha számítasz rá, hogy jobban fog fájni, mint eddig bármi. Nem mintha ijesztgetni akarnálak, csak tényleg nem árt egy kicsit készülni rá lelkileg.
Szai én sem féltem a szüléstõl, felkészültem rá lelkiekben tudtam, hogy fájni fog, végigolvastam róla mindent, de nem féltem. Lett volna min behülyülnöm nekem is, minhárom nõvérem egy napi vajúdás után császárral szült és azt mondták: HUgi, te úgysem fogod bírni, kérj programozott császárt. Ennek ellenére két óra alatt megszültem a lányom 4530 grammal, és nem volt szerintem elviselhetetlen a fájdalom. HA az embernek volt már komolyabb székrekedése, kb. olyan.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti válaszadónak üzenem, hogy köszönöm, hogy nem tart , , épelméjûnek"
32 hetes vagyok elsõ babával.Én sem félek picit sem.Lezs ami lesz, úgyis meg kell szülni.Ha szerencsénk van hamar túlleszünk rajt.Ha nem, akkor sem tudunk mit tenni.Így legalább nem stresszelünk elötte hetekig.Az az érdekes, hogy tudom késöbb sem fogok félni tõle.Az utolsó pillanatig várni fogom félelem nélkül, mert ilyen beállitottságú vagyok.Attól nem lesz jobb ha félünk.Anyám ste negyed 7-kor ment be a szülõszobába és fél óra múlva már kint voltam.Tesómmal hasonlóképp rövid ideig tartott.Tesóm már szült.Nme kényes, de azt mondta nagyon fájt.Õ 9 után indult este a kórházba.Még aznap meglett.Nem mindenkinek tart olyan sokáig az egész.Persze ezt elõre nem tudhatjuk, de én bízom benne, hogy hamar megszülök én is.Ha meg mégsem, hát akkor sem tudok mit tenni ellene.Szerintem normális, hogy nem félsz!Jobb, mintha végig izgulnál.:)
Hát bennem pont azért van némi félelem - nem óriási, de azért van! - mert nem tuhatom, mire számítsak. Arra készülök, hogy igenis fájni fog, próbálok felkészülni erre a fájdalomra, de közben arra gondolok, hogy az életben ez az egyetlen fájdalom, ami "jó", vagyis aminek értelme van. Biztosan nagyon fáj és szerintem épelméjû ember igenis fél attól, amirõl tudja, hogy nem lesz fáklyásmenet. De készülök rá lelkileg és nagyon szeretem már most ezt a bennem növekvõ kisbabát. Így talán könnyebb lesz. Na meg arra gondolok, hogy azért az elmúlt párezer évben elég sok nõ átesett ezen, ha õk kibírták, akkor én is. A jutalom meg ott lesz a végén a karomban. Mindenkinek boldog babavárást! 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Szülés után júli 16 le fogom írni az élményeimet a szülésrõl.Már ha élmény lesz! :-)Boldog babavárást mindenkinek!
Én sem féltem :) És nem feltétlenül kell ennek szülés után megváltoznia :) Szülés elõtt én is hallottam olyat, hogy "persze, hogy nem félsz, mert még nem tudod, milyen". Természetesen jó, ha felkészülsz, nem ér váratlanul, bár valamilyen szinten mindenképp váratlan, mivel ezt a fájdalmat még nem ismered. De ez nem jelenti azt, hogy félni kell tõle. Én is csak nagyon vártam, nem féltem, de felkészültem rá, hogy nagyon fog fájni. Csodálatos élmény volt minden fájdalmával együtt és a másodiktól sem félek! Könnyû és gyönyörû szülést kívánok Neked!
Én a második babámat várom, és nagyon jól tudom, hogy mitõl félek. Én is egyfolytában rá gondolok, különben nem vállaltam volna, de van mitõl félni. Az nem egy foghúzás.
Szia, én mindkét gyerekemet császárral szültem, az elsõnél nem volt idõm megijedni, mivel mindez a 27.héten történt, viszont ez annyira megedzett, hogy a másodiknál teljesen nyugodtan vonultam befelé a mûtõbe. Nem tudom mi lett volna, ha természetes úton szülök, de sajnálom hogy nem így történt.

Az ismeroseim gaznak tartjak hogy 12 evesen (lany vagyok) szuz vagyok nem csokoloztam es nem sminkelem agyon magamat. Ugye nem csak en vagyok ugy vele hogy egyaltalan nem gaz?

Legjobb válasz: Természetesen NEM gáz. Így helyes. Az ismerõseid az osztálytársaid bizonyára. Õk is csak menõnek akarnak látszani, de valójában nem is Olyanok.

Természetesen NEM gáz. Így helyes. Az ismerõseid az osztálytársaid bizonyára. Õk is csak menõnek akarnak látszani, de valójában nem is Olyanok.
Ez így normális és ne is akarj tenni ellene.
A kérdező hozzászólása: És kedves utolsó: köszi és egyébként eszemben sincs változtatni ezeken a dolgokon egy jó pár évig és nem is nagyon érdekel amiket mondanak mert az én baráti körömben inkább azokat szidjuk meg cikizzük akik ezeket csinálták...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) és egyébként én ezt el is mondtam azoknak a lányoknak hogy SZÁNALOM amit csinálna/csináltak és #9: amiket felsoroltál a disney csatornáról én is nagyon szeretem+ a hannah montana régebbi részeit :D
Gáznak tartják ha 12 évesen szûz vagy? Úristen! Ide süllyedt a világ? Annak idején 12 évesen még GIJOE-ztam meg legoztam, azt sem tudtam mi az a szex, és azt hittem a fütyim csak pisilésre való. TE gondolkodsz helyesen! Neked van igazad, mert nem gáz. Sõt inkább az a becsülendõ ahogy Te gondolkodsz. Nehogy mások miatt változtass bármin is! Arra készülj fel, hogy késõbb is fognak jönni majd ilyen "emberek" akik ezt-meg azt gáznak tartják. A lényeg, hogy Te maradj meg a saját elhatározásod mellett! Azt csináld amit szeretnél, ne azt amit mások elvárnak tõled. Soha nem hallgass az ilyenekre.
Kedves Kérdezõ! Az gáz, ahogy az ismerõseid gondolkoznak. Ha így folytatjuk, 5-10 év múlva megérjük, hogy a nagycsoportos óvodásokat kell megnyugtatnunk afelõl, hogy nem gáz, hogy még szûzek! :-))) Én 21 évesen sem éreztem gáznak, és utólag is úgy gondolom, hogy tökéletes volt annyi idõsen, felnõtt nõként megélni az elsõ szeretkezés csodáját, teljes érzelmi biztonságban, egy olyan férfival, akit nem csak nagyon szerettem, de akiben tökéletesen meg is bíztam. Biztos vagyok benne, hogy a nõk többsége sokkal korábban érett már erre testileg-lelkileg, és korábban eljön számára az a szerelem, amiben ugyanezt megélheti. De kizártnak tartom, hogy ez 12 éves kor körül így legyen. Szerintem ezt Te is tudod és érzed. Minden jót Neked!
szerintem sem gáz :D nekem se volt még barátom nem is csokoloztam még és ha azt mondom a barátaimnak hogy még 1 évig biztos nem akarok barátot akkor már furcsán néznek rám . de az egyik barátnömnek vagy 6 pasija volt , sõt némelyikkel 4* 5* is járt ..inkább ez a gáz .A disney mesékkel sincs baj én kedvencem a varázslók a waverly helybõl , de a violettát is szeretem pedig 2 hét mulva leszek 14 éves .Bár én kinézetre sminkelem magam (nem nagyon) meg magastalpukba járok de ez illik a stilusomhoz , de nem baj ha nem sminkel ráér még bõven :)
2 dolog: 1: miért nem alszol még? :) 2: ez komoly?!? Az "én idõmben" még az is szégyellte magát aki házasság elõtt elvesztette, nem hogy 12 évesen! Szívem szerint odamennék és a szüeivel együtt megverném mindet! Úristen, hová fajul ez a világ? ( Az én idõm kb. 15-20 évet jelent, nem 1-2 évszázadot )
A kérdező hozzászólása: En ezt egyaltalan nem erzem gaznak. Sot... Szerintem az a gaz hogyha 12 eves lanyokkal ez vagy ezek megtortennek....
Ha te is gáznak érzed akkor gond van veled!!!
A kérdező hozzászólása: *valaszokat
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt! :) egyebkent nem osztalytarsak hanem evfolyamtarsak es az o osztalyukba szinte csak ilyen lanyok jarnak... szoval az o osztalyuk az ugynevezett 'csitriosztaly'. Es itt meg finoman fogalmaztam... De szerintem is ez a normalis dolog. Es ha gaz ha nem en meg a mai napig nagyon szeretem a Disney meseket is! :D
Dehogy gáz feltéve ha Pierre Woodman benne van az ismerõslistába. Õ másképp láthat bizonyos dolgokat :D
Elsõnek igaza van! Nincsen semmi gond. Szerintem amúgy nem az a menõ, aki elõször szétteszi a lábát, hanem aki megfontoltan és éretten cselekszik! A többi szánalmas gyökér.
Ez abszolút nem gáz! Amúgy ez így lenne a normális mindenkinél, hidd el. TE nem vagy gáz, ebben legyél biztos. De amúgy bõven ráérsz még néhány évet. Általánosban az én összes lány osztálytársam sminkelte magát, és volt, akinek hetedikben már 16 éves barátja volt...hiába, ez van ma, de tehetünk ellene, mert TE is lehetsz más, mint a többiek! ;)

Mennyiben károsít egy autót ha gázzal is használták kb50 000km-t. Egyáltalán károsítja-e az autó bármely részét?

Nem tudom számít-e de én egy suzuki ignisről beszélek...

Legjobb válasz: Erre a kérdésre nem itt keresném a választ. Még a szakmai berkekben sincs megegyezés. Egyik szaki ezt mondja a másik meg azt... Szvsz nem lehet nagyon gázos a dolog (elég sok ilyen kocsi furikázik, persze vannak problémásabbak is). Pontos számokat nem tudok, de mint mindennek ennek is van megtérülési ideje vagyis minél többet megy évente a kocsi annál hamarabb. X kilométer alatt nem is éri meg mert hamarabb eladod a kocsit, mint megtérülne az ára. Több fajta gázmeghajtás is van. A legelterjedtebb az LPG rendszerû. A google-n sok relevánsabb cikket fogsz találni, viszont vannak hátrányai is: - A legtöbb mélygarázsból ki van tiltve - Többet eszik gázból mint benzinbõl - !Állítólag! gyengébb lesz tõle a kocsi (viszont egyenletesebben jár, nem kormol stb) - Sok helyet elfoglal a csomagtartóból - a pótkerék helyére betett tartály igen kicsi - A benzintõl/dieseltõl megszabadulni nem tudsz, mert amíg hideg a motor addig nem gázzal meg. !Állítólag! nehezebben is indul hidegben Ha pl ilyen autó megvásárlását tervezed mindenképpen kérd ki egy szerelõ véleményét és vidd is el hozzá a kiszemelt példányt. Ahogy olvastam Mo-n még megvan a régi beidegzõdés a rendszerváltás után elterjed kókányolt megoldások miatt - ezért is vannak még kitiltva itt a mélygarázsokból. És ezért is kell egy szakértõnek megvizsgálnia a rendszert, hogy nem valami kontár munka történt-e.

Erre a kérdésre nem itt keresném a választ. Még a szakmai berkekben sincs megegyezés. Egyik szaki ezt mondja a másik meg azt... Szvsz nem lehet nagyon gázos a dolog (elég sok ilyen kocsi furikázik, persze vannak problémásabbak is). Pontos számokat nem tudok, de mint mindennek ennek is van megtérülési ideje vagyis minél többet megy évente a kocsi annál hamarabb. X kilométer alatt nem is éri meg mert hamarabb eladod a kocsit, mint megtérülne az ára. Több fajta gázmeghajtás is van. A legelterjedtebb az LPG rendszerû. A google-n sok relevánsabb cikket fogsz találni, viszont vannak hátrányai is: - A legtöbb mélygarázsból ki van tiltve - Többet eszik gázból mint benzinbõl - !Állítólag! gyengébb lesz tõle a kocsi (viszont egyenletesebben jár, nem kormol stb) - Sok helyet elfoglal a csomagtartóból - a pótkerék helyére betett tartály igen kicsi - A benzintõl/dieseltõl megszabadulni nem tudsz, mert amíg hideg a motor addig nem gázzal meg. !Állítólag! nehezebben is indul hidegben Ha pl ilyen autó megvásárlását tervezed mindenképpen kérd ki egy szerelõ véleményét és vidd is el hozzá a kiszemelt példányt. Ahogy olvastam Mo-n még megvan a régi beidegzõdés a rendszerváltás után elterjed kókányolt megoldások miatt - ezért is vannak még kitiltva itt a mélygarázsokból. És ezért is kell egy szakértõnek megvizsgálnia a rendszert, hogy nem valami kontár munka történt-e.
Nincs hátránya a gázos üzemeltetésnek. Az élbõl butaság, hogy nehezebben indulna hidegben, hiszen BENZINRÕL indul, nem gázról. Egyáltalán nem gyengébb tõle a motor, cserébe jobb az égés és kevésbé kormol. Valóban többet fogyaszt, de a gáz fele annyiba kerül, mint a benzin jelenleg... És kb. 15-20%-al fogyaszt többet. Átverni meg a benzinnel is át tudnak...
Hátrányát tapasztaltam még: sosem tudtam mikor jó a fogyasztás mert zsinórban átvágtak a benzinkútnál, amit nem tudok bizonyítani mert a gázt nem lehet vödörrel mérni. De hogyan lehet egy 38 literes tankba 45 liter gázt tankolni, örök rejtély marad számomra. Sose többet, eltakarítottam mert 1, 4 literes motornál sokszor volt 15-20liter a fogyasztás, lehet éppen az elõzõek miatt.
Ja, és azt sem értem miért lenne hátrány eladásnál egy gázos autó. Pont, hogy elõny.
Nem károsít semmit! Ha úgy gondolod, hogy még sokáig meg szeretnéd tartani, akkor szereltesd bele! Kb. 30e Km-en fogja visszahozni az árát. Arra figyelj azért, hogy eladásnál nem elõny.
Egyszerûbb a vízbontásos durranógáz fejlesztõ a benzin mellé. Csökkenti a fogyasztást 1-2 literrel.

Ez az összeállítás nagyon gáz lenne iskolába, vagy úgy egyáltalán?

Ugye már hidegebb van, de szoktam úgy menni gimnáziumba(16 éves lány vagyok), hogy harisnya(kett?t veszek fel, vastagabbakat, hogy ne fázzak), és rá rövidnadrágot. Viszont most kaptam egy ilyen piros cicanadrágféleséget. Egy picit nagy rám az a baj, ugyanakkor nem szeretném, hogy felesleges pénzkidobás legyen. Ilyen pamutabb anyagú, szóval nem az a fényes. Az gáz lenne, ha erre a pirosra vennék fel egy fehér rövidnadrágot, és gy piros fels?t, illetve fehér cip?t? Nagyon kihívó? Vagy épp ellenkez?leg, nagyon hülyén néz ki? megpróbálok aért linkelni képeket: fels?:

Legjobb válasz: Nem azért mondom de ez elég gáz lenne, még a harisnya rövidnadrágos verziót sem részesítem igazán elõnyben, de azt még lehet úgy kombinálni hogy jól nézzen ki. De ezt az összeállítást amit te elképzeltél én hanyagolnám.

Nem azért mondom de ez elég gáz lenne, még a harisnya rövidnadrágos verziót sem részesítem igazán elõnyben, de azt még lehet úgy kombinálni hogy jól nézzen ki. De ezt az összeállítást amit te elképzeltél én hanyagolnám.
Ez gáz. Felejtõs.
Gáz lenne, arról nem is beszélve, hogy ez így színeiben nagyon nyár... Ha mondjuk egy barna legging lenne, vagy barna gatya, az más lenne.
Milyen cipovel venned fel? Ha a cipo, taska es tobbi kiegeszito passzol, akkor szerintem nem lenne olyan gaz, jol osszelehetne hozni.
Ha van egy szép, színes legginsed azt egész jól kombózhatod a kevésbé feltûnõ darabokkal: http://1.bp.blogspot.com/_IWH42yKG880/SeE3Gruj2hI/AAAAAAAAAQ.. http://images2.chictopia.com/photos/Annebeth/10587976768/bro.. http://images2.chictopia.com/photos/classietrashie/792852655.. Ez a fehér-piros dolog szerintem nem túl jó ötlet, bár ez csak egy iránymutatás. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.:) AKkor majd mással fogom kombinálni, ma meg nem abbaj megyek iskolába.:) Köszönöm szépen, jól tettem, hogy kikértem a véleményeteket:) Még egyszer köszönöm.:) További szép napot!:)
Az ÍZLÉSEDEN LENNE MIT JAVÍTNAI, DE NEM OYLAN VÉSZES :)
kövezzetek meg, de szerintem jól nézne ki :) amúgy meg nem azt viselsz, amit akarsz?? persze, én is úgy öltözködöm, mint a mai átlagtinik, de mindig viselek valami egyedit, amivel kilógok a sorból, és tudod miért? mert leszarom mások véleményét, és mert van önálló véleményem. ennyi. ezzel nem szándékoztam senkit se megbántani, csak már nyomja az agyam, hogy mindenkit leoltanak, csak mert kipróbálna valami MÁST... 13/l
Utolsó válaszoló, teljesen egyetértek veled. :) nekem tetszik.

Csalnak a gázzal is? Semmi hőértéke, csak az óra pörög, a cirkó alig melegít. Egyáltalán hol mérik a hőértéket?

Legjobb válasz: Nekem egyszer pont egy gázszerelõ mondta el, hogy bizony megteszik,hogy ráengedik a csapnivaló orosz, értéktelen gázt és az óra pörög, teljesítmény meg sehol.. Tehát megteszik, igen.

Nekem egyszer pont egy gázszerelõ mondta el, hogy bizony megteszik, hogy ráengedik a csapnivaló orosz, értéktelen gázt és az óra pörög, teljesítmény meg sehol.. Tehát megteszik, igen.
Naa, hol mérik és hogyan? :D
Talán elromlott a cirkó??
Hát ezt mi is gyanítjuk...mikor nem tudunk felforrósítani olajat a gáztûzhelyen és alig forr fel a víz...:-s
A földgáz, ami a csövön jön, nem színtiszta gáz, hanem vizet és egyéb szennyezõdést is tartalmaz. A fûtõértéke lényegében azon múlik, épp mennyire tiszta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!