Találatok a következő kifejezésre: Az gáz, a (2129 db)

Ha fölfelé nézzem a monitort nem lefelé az gáz a szemnek?

Legjobb válasz: Nem gáz, inkább fárasztó. Próbáld ki így is, úgy is. Az okosok szerint az a jó, ha enyhén - 5-10°-os szögben - lefelé nézésre van beállítva a monitor. Ekkor bírod a legtovább úgy, h közben nem fájdul meg a nyakad, hátad, gerinced, szemed.

Nem gáz, inkább fárasztó. Próbáld ki így is, úgy is. Az okosok szerint az a jó, ha enyhén - 5-10°-os szögben - lefelé nézésre van beállítva a monitor. Ekkor bírod a legtovább úgy, h közben nem fájdul meg a nyakad, hátad, gerinced, szemed.
Elvileg 30 fokos szögben lefelé jó nézni.
A szemnek mindegy. A nyakcsigolyáidnak és izmaidnak nem. Olyan mint amikor úgy úszol, hogy kiemeled a fejed vízbõl.
És ugyanígy komoly nyak, váll és hátfájdalmat lehet összeszedni, ha a monitor nem veled szemben, hanem oldalt van elhelyezve.

Ha egy vagy kéthetente fürdök meg az gáz? A kutyám bolhás egy "csomó" bolha van az ágyamban, a lábszáramat össze vissza szokták csípni, de már megszoktam.

meg hangulat javítót is szedek, de még így is úgy érzem hogy, minden rendben van velem, és szeretem a kutyámat. le bolha irtóztam de így is vannak benne még bolhák.

Legjobb válasz: majdnem elkezdtelek oltani mikor rájöttem hogy ez humor kategória:D én minden 2. nap fürdök: karácsony 2. napján és húsvét 2. napján...

majdnem elkezdtelek oltani mikor rájöttem hogy ez humor kategória:D én minden 2. nap fürdök: karácsony 2. napján és húsvét 2. napján...
Gáz. Minek ien sûrûn fürdeni? Lekopik a bõröd. A kutyát fürdesd inkább, meg a bolhákat, azoknak kell, hogy nelegyenek büdösek a bolháid, mert nagyon zavaró tud lenni.
Újévkor és minden kedden autó mosást vállalok de neked kell mosni a járgányod!

20éven 6pasival szex, plusz még párral orál, ujjazás, ebből csak egyel normális kapcsolat (pár hónapig), az gáz a pasik szemében?

Legjobb válasz: ugye h elõny??? ohh b...... meg...... akkor én eláshatom magam a 2 pasival a hátam mögött...

ugye h elõny??? ohh b...... meg...... akkor én eláshatom magam a 2 pasival a hátam mögött...
Nem, simán megdugnálak 7. pasiként
Nem fogtad magad vissza. Emberfüggõ. Valakit hidegen hagy a múltad, valakit meg elijeszt, hogy r1banckodtál x éven keresztül. Nekem ebbõl az lenne a kizáró ok, hogy "csak úgy" leszoptál valakiket. Ilyen diszkóbol szopatásra kivihetõnek hangzik. Az gáz.
Nem fogtad magad vissza. Emberfüggõ. Valakit hidegen hagy a múltad, valakit meg elijeszt, hogy r1banckodtál x éven keresztül. Nekem ebbõl az lenne a kizáró ok, hogy "csak úgy" lesz0ptál valakiket. Ilyen diszkóbol sz0patásra kivihetõnek hangzik. Az gáz.
Egyszerre?
számomra pl. teljesen közömbös adatok 27/f
A 6 pasival szex résszel 20 évesen nincs gond. A "plusz még párral orál, ujjazás", meg az "ebbõl csak egyel normális kapcsolat" már gázabb. Helyesírásod sem elõny.
Most az ilyen kérdések órája van? :D
Nem gáz, de nem is elõny.
az én szememben az lenne, kicsit kiélt lehetsz

Az gáz a mai leányzók szemében, hogy szeretek Petőfit olvasni?

Nagyon jó versei vannak, szeretem úgy elütni az időt, hogy a verseit olvasgatom és merengek, hogy mire gondolhatott. >< Remélem nem gáz.

Legjobb válasz: Sztem a mai tinik már azt se tudják ki az a Petõfi szal ne félj:D

Sztem a mai tinik már azt se tudják ki az a Petõfi szal ne félj:D
Nem hinném, sõt, szerintem jó, ha valaki szereti az irodalmat (nem vagyok, de nem hiszem, hogy máshogyan vélekednének), az viszont inkább "gáz", hogy úgy fejezed ki magad, hogy "><" meg "XDDDDDD"...
A kérdező hozzászólása: pedig igy van :D
Elsõ, de képzeld, tudjuk ki az a Petõfi. Kérdezõ, ha Ady-t olvasnál, nekem jobban bejönnél. De most viccet félretéve. Õ egy isten volt.
Tényleg van valami fura a stílusodban, amibõl közel sem ez jön le, hogy szabadidõdben verseken merengsz...
A kérdező hozzászólása: Akkor Endrétõl és fogok néhány örökzöldet olvasni. ><
Én inkább radnóti párti vagyok :D
Dehogy gáz, a kultúra sosem égõ... Nekem az Õrült a kedvencem egyébként Petõfitõl. :) Ezen felül szeretem Adyt, Radnótit és József Attilát, szóval nincs ezzel baj. :) 22/L
Én most Monte Cristo Grófját olvasok, és imádom :) sokat lehet belõle tanulni. Jellemformáló olvasmány elég rendesen.
Szubjektív, kinek mi.
Sztem nem gáz, már csak azért sem mert nekem is õ kedvenc 18/L
magyar költõm. (bocsi bez lemaradt)
Kis Petõfi nem vagyok, Verset írni, nem tudok, De, ha verset írni kell, Kis Petõfit hívni kell. :DDD
egy irodalom szakos esetleg értékelné de más nem:P
Nem úgy néz ki eddigi jellemed alapján.
Ne dicsekedj vele, mert 10bõl 9 és fél õsszeszarja magát a röhögéstõl, a maradékkal pedig beszélgettek tovább, hogy mi a kedvenc regényetek.
A kérdező hozzászólása: hát ilyenek ezek a mai fiatalok :(
Miért lenne gáz? De tényleg, miért gondolod, hogy az? Nem értelek... :D
Én imádom Pefit!:D Szerintem van benne valami...nekem nem gáz..
Igen, szégyelld magad!
Vigyázz ezzel a dologgal, mert másnak hisznek. Félre a tréfával olvass sokat Petõfit.
A kérdező hozzászólása: okés ><
A kérdező hozzászólása: szerintem lefekvés elõtt az egyik kötetét olvasgatni fogom :DDD
Így akarsz csajozni? Az gáz, hogy hivalkodsz.
Ja és ne feledd Petõfinek csak azért nem volt Fila táskája mert csak 12 pontja volt. :DD
A kérdező hozzászólása: nem csajozni akarok csak szeretem az irodalmat ><
A kérdező hozzászólása: XDDD
MIT NEM BESZÉL AZ A NÉMET... Mit nem beszél az a német, Az istennyila ütné meg! Azt követeli a svábság: Fizessük az adósságát. Ha csináltad, fizesd is ki, Ha a nyelved öltöd is ki, Ha meggebedsz is beléje, Ebugatta himpellére!... Ha pediglen nem fizetünk, Aszondja, hogy jaj minekünk, Háborút küld a magyarra, Országunkat elfoglalja. Foglalod a k_urvanyádat, De nem ám a mi hazánkat!... Hadat nekünk õk izennek, Kik egy nyúlra heten mennek. Lassan, német, húzd meg magad, Könnyen emberedre akadsz; Ha el nem férsz a bõrödbe', Majd kihúzunk mi belõle! Itt voltatok csókolózni, Mostan jöttök hadakozni? Jól van hát, jól van, jõjetek, Majd elválik, ki bánja meg. Azt a jó tanácsot adom, Jõjetek nagy falábakon, Hogy hosszúkat léphessetek, Mert megkergetünk bennetek. Fegyverre nem is méltatunk, Mint a kutyát, kibotozunk, Úgy kiverünk, jobban se' kell, Még a pipánk sem alszik el! Pest, 1848. május
A kérdező hozzászólása: sok versét meg is szoktam ám tanulni ><
Utolsó: ez hülyeség, muszáj mindenáron flegmának lenni és okoskodni?! Amúgy engem a szépirodalom 90 %-a nem érdekel, a magyar órákat se szerettem. Viszont van néhány költõ, akiknek a versei nagyon tetszenek és jó érzés olvasni õket. A 19. századiakat tartom a legjobbnak, közülük is Petõfi a kedvencem :)

Srácok! Ha egy lány a barátjának 10 hónap után ruhadarabot akar venni, az gáz? A pasik szeretnek ruhát kapni a barátnőjüktől? (szexi alsógatya szóba jöhet? ) vagy mit vegyen? (polo, gatya. Stb)

Legjobb válasz: én fél év után vettem egy szexi alsógatyát a barátomnak, örült neki. fõleg, hogy imádom ha rajta van, nagyon beindít :) szerintem még a póló is jó, ém gatyát nem mernék venni látatlanban, mert ki tudja, jól áll-e majd neki.

én fél év után vettem egy szexi alsógatyát a barátomnak, örült neki. fõleg, hogy imádom ha rajta van, nagyon beindít :) szerintem még a póló is jó, ém gatyát nem mernék venni látatlanban, mert ki tudja, jól áll-e majd neki.
Én inkább úgy vettem észre, szerencsésebb, ha mondogatod neki, mi áll jól, meg együtt vesztek ruhákat. Ha külön veszel neki ruhát, lehet, nem lesz jó a méret, vagy nem fog neki tetszeni. Én gatyavásárlásra speciel nem gondoltam, dehát midnenkinek mások a szokásai.
én kb 3 hónap után vettem Neki alsógatyát. aztán igazából csak pólókat szoktam Neki hozni. gatyát semmiképpen sem mernék. amúgy meg ha Nélküle megyek valahová, pl nyaralni akkor van hogy valami kis ruhadarabot viszek ajándékba. de általában annyira szereti azokat, hogy nagyon gyakran hordja. az alsógatyát még 1, 5 éve vettem és azóta is gyakran alszik abba (mivel túl nagyot vettem csak pizsomának lett jó) szerintem nem gáz, legalább ha felveszi akkor egy kis részed akkor is vele van és te jutsz róla eszébe. :)
Én tökre örülnék :D Kapnék mondjuk egy jó pólót vagy akármit a bnõmtõl...

Mejlyik az erősebb a gáz a co2 vagy a rugó?

Legjobb válasz: Attól függ mihez.... Gáz= CO2 Ha valamelyikkel várnám, hogy jól pofán vágjanak, én a gázt választanám, kevesebb nyomot hagy, mint egy Zsuk laprugó. Ha zsebre kéne tennem akkor inkább egy rugót, abból még jól meg is tudok ebédelni. Mekiben az már 4 sajtburger :) Citroen XC-ben Gáz= Rugó. Ha jó a teleszkóp. mert ha szökik a gáz, nincs rugó. Egy kakukkos órában fontosabb egy rugó, mint bármilyen gáz. Így feltenni egy kérdést GÁZ, nem Rugó.

Attól függ mihez.... Gáz= CO2 Ha valamelyikkel várnám, hogy jól pofán vágjanak, én a gázt választanám, kevesebb nyomot hagy, mint egy Zsuk laprugó. Ha zsebre kéne tennem akkor inkább egy rugót, abból még jól meg is tudok ebédelni. Mekiben az már 4 sajtburger :) Citroen XC-ben Gáz= Rugó. Ha jó a teleszkóp. mert ha szökik a gáz, nincs rugó. Egy kakukkos órában fontosabb egy rugó, mint bármilyen gáz. Így feltenni egy kérdést GÁZ, nem Rugó.

Az gáz, ha már nem gerjedek a nőkre?

Mi lesz a következ? állomás? Akkorát csalódtam egy n?ben, hogy sajnos általa az összes n?r?l alkotott véleményem megváltozott. Tudom, ez igazságtalan dolog, de nem tehetek róla, hogy így érzek! És ezáltal max. csak 1-1 jó s.gg látványa jelent valamit. De ha belegondolok, hogy pl. a s.gg tulajdonosával beszélgetnem is kellene, kombinálna, irányítana, hisztizne, zsarolna... stb., inkább már csak az izgat fel, ha kihajthatom a gyíkból a mérget, és közben nem gondolok n?re, csak arra hogy milyen jó így, a kezemmel! 36f

Legjobb válasz: A gáz forma az anyag egy halmazállapota. Mint a folyadékok, a gázok is fluidumok: képesek áramlani és nem állnak ellent a deformációnak, habár van viszkozitásuk. A folyadékokkal ellentétben a gázok nem öltik fel az õket tartalmazó test formáját, hanem igyekszenek az általuk elfoglalt teret kitölteni. A gázokban meglévõ kinetikus energia a második legnagyobb a halmazállapotok között (a plazma után). Ezen magasabb kinetikus energiaszint miatt a gázok atomjai és molekulái visszapattannak az õket tároló anyag felületérõl, és egymásról. Ez a folyamat a kinetikus energia növelésével erõsödik. Elterjedt tévhit, hogy a gázok nyomását a gázmolekulák egymásnak ütközésével magyarázzák, de valójában csupán véletlenszerû sebességük elegendõ a nyomás értékének meghatározásához. A kölcsönös ütközések csupán a Maxwell-Boltzmann eloszlás megalapozásához voltak fontosak. A „gáz” szó valószínûleg egy flamand kémikustól ered, a káosz görög szó flamand kiejtését írta így le. Döntsd el te ez alapján.

A gáz forma az anyag egy halmazállapota. Mint a folyadékok, a gázok is fluidumok: képesek áramlani és nem állnak ellent a deformációnak, habár van viszkozitásuk. A folyadékokkal ellentétben a gázok nem öltik fel az õket tartalmazó test formáját, hanem igyekszenek az általuk elfoglalt teret kitölteni. A gázokban meglévõ kinetikus energia a második legnagyobb a halmazállapotok között (a plazma után). Ezen magasabb kinetikus energiaszint miatt a gázok atomjai és molekulái visszapattannak az õket tároló anyag felületérõl, és egymásról. Ez a folyamat a kinetikus energia növelésével erõsödik. Elterjedt tévhit, hogy a gázok nyomását a gázmolekulák egymásnak ütközésével magyarázzák, de valójában csupán véletlenszerû sebességük elegendõ a nyomás értékének meghatározásához. A kölcsönös ütközések csupán a Maxwell-Boltzmann eloszlás megalapozásához voltak fontosak. A „gáz” szó valószínûleg egy flamand kémikustól ered, a káosz görög szó flamand kiejtését írta így le. Döntsd el te ez alapján.
Mi lenne ha inkább keresnél egy normális nõt, aki nem hisztizik, nem zsarol, nem irányít, nem kombinál? Mert vannak ilyenek is, pl én, de még sokan mások rajtam kívûl... Talán most nem a seggforma kéne legyen az elsõdleges szempont hanem az, hogy normális legyen, olyan, akinek élvezhetõ, nem terhelõ a társasága. 24/N
Próbáld ki SP-re.
A kérdező hozzászólása: Félreértés ne essék, a féreg b.ziktól hányok! Vagy egyszerû a megoldás? Qrva, aki a biológiai igény kielégítése után eltûnik oda, ahova való? A p.csába?
Hát ja. Nagy csalódás után az örömlány ideális megoldás. Én is velük gyógyítottam magam idõnként. Viszont ha vele is közlöd, hogy hová is való, akkor ne számíts, nagy élvezetekre:) .
A kérdező hozzászólása: Hát nagyapám... Nem szép kilátások... Bár nem érzek különösebb vonzalmat a kutyák iránt sem. Megyek, inkább markolok egyet, aztán alszok...

Két egyforma tartály. Az egyik fala hideg a másik fala meleg. Mindkettőbe átlaghőmérsékletű gázt engedünk. Ugyanannyi idő után veszi fel a két gáz a két tartály hőmérsékletét vagy az egyik esetben gyorsabban?

Legjobb válasz: Nem fogja a gáz felvenni a tartályok hõmérsékletét, hanem mindkét tartály esetében közös hõmérséklet fog beállni. Tehát a hideg falú tartályban lévõ gáz hûlni fog (feltéve, hogy a gáz hõmérséklete a tartályok hõmérsékletei között van), a meleg falú tartályban lévõ gáz pedig melegedni fog. Az idõk közötti kapcsolatot sajnos nem tudom.

Nem fogja a gáz felvenni a tartályok hõmérsékletét, hanem mindkét tartály esetében közös hõmérséklet fog beállni. Tehát a hideg falú tartályban lévõ gáz hûlni fog (feltéve, hogy a gáz hõmérséklete a tartályok hõmérsékletei között van), a meleg falú tartályban lévõ gáz pedig melegedni fog. Az idõk közötti kapcsolatot sajnos nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Na pont ennek a vitának a végeredménye érdekelne. Persze csak akkor ha nem ököllel döntitek el!
Elméleti síkon igaza lehet a kollégának. Az a bizonyos "j" változhat a hõmérséklet függvényében, a kérdés csupán a mértéke.
*"k".
A kérdező hozzászólása: ha 0 celsius a hideg 500 a meleg akkor kb mekkora lehet a mérték?
Hát ha igaz a feltevésem, és a hõátadás sebessége arányos a fallal való ütközések számával, akkor annak arányosnak kell lennie a részecskék sebességével, ami arányos a hõmérséklet négyzetgyökével. Vagyis 500 fokon kb 70%-kal gyorsabbnak kell lennie a hõátadásnak, mint 0 fokon. De mindez a gáz hõmérsékletére vonatkozik, nem a faléra.
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem hogy ha a hideg gáz nekiütõdik a meleg falnak akkor az hogyan von el energiát? Hogyan lesz ütközésbõl energia elvonás? Inkább energiát kellene adnia akkor is becsapódáskor még ha lassabb is...
Úgy, hogy afak is részecskékbõl áll, amik szontén mozognak (rezegnek). ha a fal a melegebb, akkor a fal részecskéi nagyobb energiával rezegnek. Tehát amikor pl. az egyik gázrészecske eléri a falat, akkor jó esély van rá, hogy egy olyan falrészecskével találkozik, ami épp vele szemben mozog, és amikor ütköznek, a falrészecske úgy veri vissza a gázrészecskét, hogy annak nagyobb lesz a sebessége, mint eredetileg.
A kérdező hozzászólása: Mint mikor a lassu pingponglabdát visszaütik?
Illetve azt, hogy a hõátadás sebessége hõmérsékletfüggõ. tehát a gáz ugyanarról a hõmérsékletrõl lassabban fog lehûlni, mint felmelegedni.
#12: Ez azt jelentené, hogy az 5001 K és 5000 K hõmérsékletû tárgyak között gyorsabban lezajlana a hõcsere, mint a 301 K és 300 K hõmérsékletû tárgyak között. Furier óta tudjuk, hogy a hõátadás intenzitáta az általános hajtóerõtõl függ (egydimenziós rendszerre Q=-k*dT/dx), tehát a hõátadás mértékét a hõmérsékletek különbsége adja meg.
Igen, ezt magyaráztam.
A kérdező hozzászólása: Elnézést az elfelejtettem mondani hogy a meleg tartályt fûtik a hideg tartályt hûtik. Így a tartály hõmérséklete állandó. De azt gondolom hogy ez a sebesség eltérés kérdése szempontjából nem számít.
A kérdező hozzászólása: Van két lényeges különbség: egyik esetben szilárd anyag adja át a hõt gáznak. Másik esetben fordítva. És egyik esetben fém adja át a hõt a példánk szerint oxigénnek és nitrogénnek (levegõ) míg a másik esetben ez fordítva van… Szóval a két folyamat körülményei és résztvevõi azonosak de a betöltött funkciójuk nem egészen azonos…
Nem rossz a megközelítés :) De ne ess abba a hibába, amibe a kérdezõ is. "vegyük azt, hogy a gáz 2K hõmérsékletû, a tartályok közül az egyik pedig 1K, a másik 3K. Ekkor a hidegebb tartályban a gáz hõmérséklete és energiája 50%-kal csökken, a melegebben viszont csak 33%-kal növekszik. Nekem ez valahogy azt súgja, hogy a hûléshez több idõ kell. " Egyrészt ez csak a környezettõl és annak hõmérsékletétõl függ; másrészt az általad említett példa valóban amiatt sántít, hogy a skála egyik pontján más a szükséges energiamennyiség, mint egy másik pontján. Hogy még sarkallatosabb legyen a példád, itt egy kontra: 5000 K-rõl 4700 K-re hûteni valamit nem ugyanannyi energiába kerül, mint 250 K-rõl -50 K-re hûteni valamit - pedig mindkét esetben 300 K lesz az eltérés. (Remélem észleled a turpiszságot, miszerint -50 K az az abszolút nulla fok alatt 50 fokkal :) Ennyire fizikailag is lehetetlen bármit is lehûteni.) Viszont 5000 K-rõl 4700 K-re hûteni valamit pontosan ugyanannyi energiabefektetéssel jár, mint 4700 K-rõl 5000 K-re fûteni ugyanazt, és mivel ugyanannyi energia közlésére is van szükség, így ugyanannyi idõbe is telik a folyamat.
Kérdezõ, saját magaddal kerülsz ellentmondásba. Idézlek: "Ha sikerült 13.5 milliárd év alatt néhány ezredmilliomod fokkal 0 K alá hûteni valamit (http://index.hu/tudomany/2013/01/07/az_abszolut_nulla_foknal.. akkor kiszámolhatjuk hágy milliárd év alatt érjük el a -50 K-t." Tehát szerinted elérhetõ a -50 K-es hõmérséklet (miközben a fizikusok szerint nem, de ez mellékes). Aztán jössz a következõvel: "0 kelvint elvileg örökké valóság elérni " Na most akkor létezhet-e 0 K-es, vagy annál alacsonyabb hõmérséklet vagy nem? Ha 0 K-t örökkévalóság elérni, akkor mennyi idõ kell a -50 K-hez? (Az általad linkelt indexes cikk pedig szerintem csak trükközés, ahhoz hasonló, ahogyan a fénysugarat megállítják. A fénysugarat sem állították meg, nem is lassították, csak a terjedési sebességét csökkentették ügyes trükközéssel a megszokott, vagy természetes alá.) Mindezek mellett (vagy ezek ellenére) kérlek tedd fel ismét, átfogalmazva, sallangmentesen a kérdésed, mert már lassan kezdem nem érteni, hogy mit nem értesz :)
A kérdező hozzászólása: Nem ellentmondásba keveredtem hanem valaki más állítását második gondolatban feltételesen elfogadtam. A fizikusok azt is lehetettlennek tartották amit a cikk ir. Oké hogy szerinted trükközés, oké hogy egészen más valamihez hasonlitod, de hol a magyarázat hogy miért. Persze lehet személyes véleményeket is mondani (ezt már meg is tetted az én kérdésemre is) azonban van akit a magyarázat is érdekel nem pedig csak a sziklaszilárd hit. A kérdés egyértelmûen: ugyanannyi idõ a példa szerinti hûlés mint a melegedés?
A források természetesen lemaradtak: [1] Perry: "Vegyészmérnökök kézikönyve", p. 927-986 (1968) [2] http://highered.mcgraw-hill.com/sites/dl/free/0073129305/314..
Egyszerû a megoldás, nem is értem, miért nem jutott eszembe hamarabb: Magasabb hõmérsékleten a részecskék gyorsabban mozognak, több ütközés történik a fallal, tehát idõegység alatt több energia is cserél gazdát. Képzeljük el, amikor a gáz már majdnem 0K fokos, a részecskéi épp hogy csak vánszorognak, alig ütköznek a fallal. Ez az energiacsere sebességét is iszonyúan lelassítja.
A kérdező hozzászólása: Silber: köszönöm 61-es: tehát a hideg gáz részecskéi lassabbak s emiatt lassabban hûtenek?
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen a gáz hõmérséklete érdekel. A fal hõmérsékletét fixnek tekinthetjük. De akkor ezek szerint ha egyforma idejû gázhõmérsékváltozást akarok akkor növelnem kell a hideg tartály felületét.?

A lanyok aszt is nezik egy fiunal hogy menyire magas. Szerintetek az gaz ha 16 evesen 1, 73cm vagyok magassagban?

Legjobb válasz: Szerintem nézik. Énis nézem mert elég magas vagyok és nálam sokkal kisebbel nem hiszem hogy összejönék mert nem is nézem meg úgy hogy õ is egy lehetséges jelölt. Gáz vagy nem gáz nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként sok alacsony lány van szoval biztos találsz valakit. 16/L

Szerintem nézik. Énis nézem mert elég magas vagyok és nálam sokkal kisebbel nem hiszem hogy összejönék mert nem is nézem meg úgy hogy õ is egy lehetséges jelölt. Gáz vagy nem gáz nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként sok alacsony lány van szoval biztos találsz valakit. 16/L
Igen, így van a legtöbb csaj nem bírja elviselni ha a fiúja alacsonyabb nála, ettõl én pl olyan elefántnak érzem magam. Másik megh a nõk egy erõs, masszív férfit akarnak aki megvédi õket. Szóval én semmiképp sem mennék hozzá egy férfihoz aki nálam alacsonyabb, boldog lennék ha lenne legalább 175 mivel én 162 vagyok, (nemigen növök már) így egy 10centis magassarkkúban sem lennék magasabb nála. De persze ha nem így hozza a sors... Nem ez a legfõbb szempont hanem h milyen a személyisége. És igen, jól mondja egy elõttem szóló, aki 16 évesen sz-szel írja az "azt" azzal kizárt dolog h összeálljak. Szóval inkább mûveld magad azt tanácsolom minthogy ezzel foglalkozzál azért is mert semmi baj a magasságoddal. 14/L
Szerintem az alacsony pasik olyan kis aranyosak, engem nem zavarna, ha alacsonyabb lenne nálam a pasim, pedig én sem vagyok magas, cirka 165cm. Tudom, ez a vélemény elég fura :P De te nem vagy sem alacsony, sem magas, olyan átlag szerintem, ami nem a legrosszabb.
Elég sokan nézik, ám közel sem akkora jelentõséggel ruházzák fel, mint amilyenre felfokozni próbálják egyesek. A többség amondó, ne legyen nála feltûnõen alacsonyabb a pasija, tehát 1-2 centi mínuszban belefér, még jobb, ha 10-20 centivel magasabb. Ez rád nézve nem jelent különösebb gondot, tekintve hogy egy átlagos csaj 168-170 körül mocorog manapság. (Én személy szerint a 160at súrolom alulról, lány vagyok és abszolúte mellékes szempontom a kérdésben fogalmazott, be tud jönni egy aranyosabb, kissé feminin srác is, éppúgy mint a maszkulinabbak. Bár tény, hogy nálam "gnómabbnak" lenni inkább kihívás.)
Csak azok nézik a magasságot akik kirakatba szánják a barátjukat, meg hogy másoknak legyen mit mutogatni. Különben mi a fenét számítana? Nem ezen múlik hogy ki a jó pasi. Nem múlik rajta semmi. Engem nem érdekelt sose az sem ha alacsonyabb a párom nálam. Mellesleg a 173 cm nem alacsony, hanem normális férfi átlagmagasság.
A legtöbb normális lány igyekszik nem alacsonyabb fiúval járni, Igen, így nézik hogy mennyire magas a srác. De azt is nézik a normális lányok, hogy a srác mennyire tud helyesen írni. Nálam az a srác aki az "AZT" szót aszt- szónak írja már le is írta magát.. 16/L
1, 73 cm az rohadtkicsi..annál még egy hajszálam is nagyobb xd .am értem mire gondoltál ..keress alacsony lányokat és nem lesz baj , de sztem a 173cm se kicsi.
Félreértés ne essék; nem gondolom, hogy ezen múlna elsõsorban a férfiasság, én a közvélemény nevében beszéltem, ami igenis ehhez köti egy bizonyos formáját.
én 166cm vagyok és szeretem ha magasabb a srác mint én, de pl azt sem szeretném hogy lábujjhegyen ágaskodva se érjem fel ha akarok neki adni egy puszit...szóval szerintem te olyan pont jó magasságba tartozol, egy 7cm-s magassarkúval akkora lennék mint te, és akkorában már vannak szépek:) egyébként még nõhetsz ha zavar, de én pl úgy gondolom most, ezzel a magassággal, hogy magam mellé egy 185-nél mindenképpen alacsonyabb, de 166-nál magasabb srácot képzelek el:) 15/L
Nézik. De 16 évesen a fiúk még bõven nõnek. A 173 cm. ebben a korban szerintem átlagos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!